chocken

Postat 2010-12-06 kl 13:25:44

Vissa har frågat om inägget där jag berättar för första gången att jag var gravid här på bloggen, här är inlägget:
http://micahs.se/2010/july/hej-bloggen-detta-kanske-kommer-som-en-ch.html

Kan inte tro att jag skrev det där.. på mobilblogg i malta..
men vet ni hur man blir på sjukhus? man bara ligger i en säng, inget att göra. och jag fick inte ens gå på toa själv... vanligt på gravidavdelningen? nej det var bara jag...

Mel
Postat 2010-12-06 kl 13:38:07

Tjejen!! jag beundrar dig så starkt för du är ung o mamma o jag är en av dem o alla där som är mammor kan oxo förstå hur det är att ha ett barn :) MYCKET KÄRLEK .. det är så underbart att man inte kan nästan skriva hur det känns. För det är overkligt och obeskrivligt..

Din dotter Hon kommer o veta hur bra mamma du är .. och hur mkt du älskar henne .

Alla vi tar imot skit, men vi blir starka av dem..oavsett hur du känner dig, Titta bara på din flicka då går all smärta bort dina tårar torkas bort och ersätts med glädjetårar för du inser att du har fått en ängel hoss dig .

Jag började läsa din blogg idag på riktit. Kan du tänka dig att du är en favorit nu den ärligaste som skriver vad du känner av djupet av ditt hjärta.



Va stark oavsett vad som händer i ditt liv .



Puss o kram Melissa

Madde
Postat 2010-12-06 kl 13:48:12
Blogg: http://maddesmumms.blogg.se/

Grattis till din fina flicka,

Jag ville bara ge din lite pepp som alla nyblivna mammor behöver, och är man dessutom ung med många fördomar mot sig behöver man det ännu mer!

Sluta tvivla på dig själv som mamma, du är den bästa mamma för just din dotter, men du kan bli ännu bättre om du slutar tvivlar på dig själv, för din dotter är du hennes största stöd och du är henne trygghet. Hon behöver en trygg mor so älskar sig själv och andra. Glöm inte det!

Du är bäst!

Pia
Postat 2010-12-06 kl 13:51:27
Blogg: http://piatheresepersson.blogg.se/

Tycker du är stark! Bry dig inte i alla avundsjuka patetiska jävlar :)

Josefina
Postat 2010-12-06 kl 13:53:22

Jag tycker det var oansvarligt av dig att bli med barn.

MEEEEEN jag tycker du är otroligt stark och modig som vågar behålla barnet och lägga ut ditt liv såhär. Din dotter är jättesöt och jag är helt säker på att det kommer gå bra för er :)

LYCKA TILL MED ALLT

Tessah
Postat 2010-12-06 kl 14:15:18
Blogg: http://tessah.blogg.se/

Hej!!!



Jag hittade hit via gossip och måste säga att jag vart så arg på den som skrivit skit om er.



Försök att inte ta åt dig av dumma människor med dumma kommentarer, dom har bara inte annat för sig utan måste klanka ner på andra för att må bra själv.



jag har läst igenom lite i bloggen och du verka som en toppen mamma och du kommer klara av mammalivet hur bra som helst!!!! :)

Den största gåvan i livet man kan få är barn och man växer in i rollen, spela ingen roll om du är 14 år eller 35 år!!!



Kommer kika in här fler ggr.

Super söt liten knodd du fått föresten, grattis, du har en underbar tid framför dig:)



Kram! Stå på dig! :D



Matilda
Postat 2010-12-06 kl 14:15:36

Hej snälla, söta, fina tjej. Ta inte åt dig av vad den där äckliga, cp-killen säger eller lägger ut för töntiga redigerade bilder på dig och din dotter. Du är både cool o duktig!!

Nicole
Postat 2010-12-06 kl 14:26:22
Blogg: http://nicolelee.blogg.se/

Hejsan fina människa ! jag måste börja med att säga att du har en underbart söt unge :) och namnet du valt är jätte fint. Jag kan hålla med om att du är väldigt ung som mamma men de finns ingenting som säger att du inte ska klara dig bara för det. Jag vet att du är den bästa mamman för din dotter och jag kan sätta allt på att du kommer att ta hand om henne och skydda henne som vilkan mamma som helst! Jag kan tala om för dig att Ung som gammal mamma alla har sina brister och stoltheter. Alla bryter ihop och tycker att livet är en pina ibland men inte älskar du Kelly mindre för de. Folk som skriver elaka saker har personlighets problem och måste ta ut de på någon annan nästan som att avreeagera sig. Jag menar han/hon behöver ju inte leva ditt liv? eller göra dina val.. Jag vet att elaka kommentarer gör en trött och tappar orken till mycket, men bit ihop och skit bara i de jag vet att de är svårt men för dig och din söta dotter skull, lägg energin på henne istället för på mupparna som inte har egna liv att leva utan måste förstöra andras lycka! Lee och vänd andra kinden till. Jag tycker du verkar vara en helskön tjej med en jätte söt dotter! Ta inge Skit Kramar Nicole <3

E M M Y
Postat 2010-12-06 kl 14:36:34
Blogg: http://emmywalleeen.blogg.se/

va med i dagens blogg!

utser vinnare 20.00 ikväll!

http://emmywalleeen.blogg.se/2010/december/dagensblogg.html#comment

Sara
Postat 2010-12-07 kl 14:01:51

Jag tycker du är otroligt stark! du är verkligen modig. skit i vad alla andra tycker, hoppas du tar åt dig av alla fina komentarer!



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar