Kvällstankar 16/1

Postat 2011-01-16 kl 03:01:14

Killar har så många krav på hur tjejer ska se ut.
Tjejer lever för killar, vi gör allt dom vill att vi ska göra! Vi ser ut som dom vill att vi ska göra.
Blev liiite smått sur på K när jag frågade om mina bröst fortfarande hade samma "charm" som dom var innan jag började amma. Vet ni vad han svarade? "Dom är liite små."
Jag:"Nähe? Okej.. vill du att jag ska göra bröstförstoring?"
Kevin: Nej men då blir dom så onaturliga.

Vad kräver killar egentligen? Att tjejer ska helt enkelt födas helt jävla perfekta.
Men det känns som om man ska se ut som någon jävla supermodel för att killar ska nöja sig.
Men superdupermodeler är inte alltid nöjda med sig själv ändå.

Men hur förväntar sig K att jag ska vara lycklig och glad med han hela tiden, när jag vet att han tycker jag har små bröst, och att det skulle vara "rätt okej" om mina lår var hälften så stora.
Är jag tjock ? Frågar jag han. Han säger "Men jag vet ju att det är kvar efter förlossningen"

EFTER FÖRLOSSNINGEN?? ÄR JAG TJOCK ELLER INTE?

Det är nog anledningen till varför jag är sur på han hela tiden jag är inte bekväm i mig själv och tar ut det på han.
 Det är därför jag frågar han jämt "hur jag ser ut" , för jag vet inte om han gillar det eller inte. Och jag blir alltid ledsen när han säger "Njaaa" eller nåt liknande... (Inte för att skylla på honom nu, det är ju mitt fel)

(Bild från kanske.. 1 månad efter förlossning?)

Men hur ska man se ut egentligen? Vad är era skönhetsideal?
Mitt skönhets ideal är att man ska se hälsosam ut. Det strävar jag efter.

jhessicka
Postat 2011-01-16 kl 03:04:31
Blogg: http://www.jhessicka.se

Glad och hälsosam!

hanna
Postat 2011-01-16 kl 03:11:45

duu är fan inte tjock!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 03:19:32

Jag förstår exakt hur du känner dig och jag förstår att du tar åt dig, för jag är likadan. Men du borde verkligen inte göra det. För du borde vara stolt över din kropp och hur du ser ut. Tänk på att du för inte länge sen hade ett barn i din kropp. Man kan inte förvänta sig att kroppen ska se likadan ut som innan man blev gravid. Men för att ha gått någon månad sen du födde din dotter, så har du en väldigt fin kropp. Jag skulle aldrig kunnat tro att du varit gravid om jag såg dig ute,för då är såå smal!



Kram

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 03:25:14

Tjejen, jag förstår dig helt.

Min pojkvän säger inte att jag är tjock eller något, men jag har också problem med"självförtronde" t.e.x om vi sitter och ttittar på fina trosor, så är de ju självklart tjejer som har på sig dom, lixom så frågar jag" erkänn hon har finare än mig?" och han svara med så dumma svar.. man blir så ledsen.. förstår dig.<3

ellie
Postat 2011-01-16 kl 03:52:07
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

När jag såg dig på tåget så tycker jag att du såg smal ut.



Mitt ex sa till mig att han tyckte att jag borde börja äta mindre godsaker och börja röra på mig för att min mage var lite stor... Men det har lett till att när jag och han gjorde slut börja jag träna och när han träffa en annan började jag äta mycket mindre. Jag var och prata med en kurator för att orka gå vidare och hon sa att det fanns ett mönster med hur jag åt och när jag visste att han var hos henne och så.

Det ens pojkvän säger påverkar en så otroligt mycket.

Du är bra så som du är :)

hanna
Postat 2011-01-16 kl 04:04:20

Hej, jag tycker Kevin är lite "skum", så säger man inte till ens flickvän om man inte vill att hon ska må dåligt? Du ska vara fin i han ögon oavsätt om du har en stor finne på näsan eller inte? om du förstår. Tycker det verkar omoget utav honom. Har inte gillar honom sedan jag börjat läsa. Han hade ju till och med tänkt strunta i att ta hand om dig och barnet förr?...fy.



Stå på dig M, du är stark.

Jessie
Postat 2011-01-16 kl 04:05:18
Blogg: http://nattstad.se/itsjessie

Okey han är din pojkvän. Men ens pojkvän, sambo, man ska inte klaga på den han valt att leva sitt liv med. Varför ändra på personen för? Han ska älska dig precis så som du ser ut oavsett om det är före eller efter en förlossning eller sjukdom eller överhuvudtaget. Skulle min sambo säga till mig att jag kunde ha mindre lår (när de redan är så nog och tränade) så skulle jag ta mitt ack och pack och leta efter någon som uppskattar hur jag ser ut och inte får mig att må dåligt eller sämre vad gäller mitt utseende.



Du borde ta dig en ordentlig tankeställare: Ska du verkligen förlova dig och dela liv med någon som inte uppskattar dig? Som egentligen borde säga "Du är den vackraste i mina ögon, noja inte så mycket älskling, det är dig jag vill vara med".



För vi har alla komplex vad gäller utseendet, men man mår alltid bättre när man hör från den man älskar att man är vacker.

Klara
Postat 2011-01-16 kl 04:06:01

Det är väl inte alls ditt fel... kanske Kevin borde tänka lite längre - på vad han svarar dig o.s.v.



I alla fall - du är vacker, du är inte tjock. (Du hade för övrigt varit vacker även om du var det..), jag har inte sett dina bröst men de är säkert perfekta som dom är. Du behöver inte ändra på dig själv. <3

Johanna
Postat 2011-01-16 kl 04:08:43

Du är inte tjock. Killar ställer alldeles för många krav på oss tjejer, dom verkar inte förstå vilken värld vi faktiskt lever i. Jag tror inte det finns nån tjej här ute i världen som inte är missnöjd över något. Ens pojkvän ska gilla den för man är, inte för den han vill att man ska vara. Alla har brister, så är det. Men man ska inte behöva höra sina brister från sin pojkvön. Världen vi lever i är så pass utseendefrixerad att många tar skada utav att försöka nå ner till size zero, MEN size zero är äckligt. Kvinnor ska ha former. Jag blir så ledsen när jag ser att andra tjejer är ledsna precis som jag själv. Jag har ingen som påpekar mina brister, jag omges av sådana människor som hela tiden säger att jag är vacker. DU är vacker, du ser hälsosam ut! Skulle vilja skrika på Kevin! Du är tammefan inte tjock!

pimpXprincess
Postat 2011-01-16 kl 04:12:05
Blogg: http://www.pimpxprincess.se/

Jag tycker att du är fin som du är. Du är absolut inte tjock! Du ser hälsosam ut och bör inte försöka gå ner i vikt :)



Killar kan vara klumpiga när dom säger saker, så försök att inte ta åt dig. Han menar det förmodligen inte så som det låter. Och skulle han mena det så, då förtjänar du bättre.

Frida
Postat 2011-01-16 kl 04:17:41

Jag gjorde precis samma sak med mitt ex. Jag ställde en fråga, som jag faktiskt INTE ville ha ett ärligt svar på. det finns ALLTID nån som ser bättre ut än en själv, men glöm aldrig att det finns MINST lika många som ser "värre" ut, om man får säga så. Jag lärde mig efte ganska många år att: Om man inte tycker om sig själv, hur ska man kunna låta nån annan göra det? DU! Du måste börja tala om för dig själv, att du är fantastisk på hur du ser ut, på det du gör och vad du åstadkommer. När du älskar dig själv, och accepterar att du är du, då kommer mannen i ditt liv göra det också =)

Lantismamman-Mamma till Fem döttrar
Postat 2011-01-16 kl 04:41:59
Blogg: http://lantismamman.blogg.se/

Jag tror Kevis låga ålder beror på att han är så omogen i stt snack att prata om dig och hur du ser ut. Bry dig inte om vad han eller någon annan kille säger. Lyssna på dig själv istället! När du blir lika gammal som jag 30+ så har du förhoppningsvis lärt dig att tycka om dig själv och skita i vad andra tycker. Men visst kan det vara svårt för alla,även för såna "tanter" som jag;-) Ta vara på dig och titta istället vilken underbar liten dotter du har fått! Titta på din kropp med kärlek och respekt istället och tänk vad du faktiskt har presterat! Kram!!!

Ebba
Postat 2011-01-16 kl 05:44:10

Du är inte alls tjock! Tror inte det. Kvinnor ska ha former, är man för smal ser det bara konstigt ut. Stå på dig och tyck om din kropp som den är. Strunta i vad han tycker, för du är vekligen inte tjock eller ful överhuvud taget. Selfsteam girl! <3

Chris.
Postat 2011-01-16 kl 06:28:14

Hej Mikaela!

Jag har följt din blogg ett tag nu, men aldrig komenterat... Nu kan jag inte vara tyst längre.

Men Kevin, är inte direkt någon fotomodell. HAn ser inte så muskulös och "perfekt" ut. Han har inte fött barn nyligen och kolla hur han ser ut? Han kanske ska vara försiktig med vad han säger.

Du kanske skulle tänka till lite om ens pojkvänn/blivande fästman säger så till dig.



Snälla Mikaela, du är en stark tjej, du har barn. Föräldrar som finns för dig! Sluta "försvara dig" mot elaka kommentarer! Du har rätt att finnas till som vemsomhelst. "Komenterarnar" är BARA avundsjuka. Låt dom inte få tillfredsställelsen!

Ta hand om dig! Du är såå duktig med Kelly, vad som än sägs! :P Kram



emilia
Postat 2011-01-16 kl 07:08:35
Blogg: http://creativityisbliss.blogg.se/

Om han verkligen älskade dig för den du är så skulle han inte säga sådana saker. Din pojkvän ska tycka att du är fin som du är och peppa dig, inte säga att dina bröst är små.

Idiotiskt tycker jag och jag skulle aldrig stanna kvar hos en kille som gav mig sådana kommentarer. Nej fy, jag tycker att du förtjänar så mycket bättre! Stå upp för dig själv och ta hand om dig.



Kram

Fanny
Postat 2011-01-16 kl 07:30:03

Döm andra så som du dömer dig själv.

Mari
Postat 2011-01-16 kl 07:33:31

jag tycker du är fin Micha,kevin där emot har en del kilon för mycket på sin kropp,tycker han ska ta tag i det istället .

Natalie
Postat 2011-01-16 kl 07:36:24

Det där är fan inte okej av Kevin att säga så.Skulle blivit förbannad om jag vore du. Alla har vi våra fel och brister. Man är inte mer än människa. Och alla människor ser olika ut, har olika kroppsformer. Men från bilden så att döma så är du smal! Och vadå "jag vet ju att det är kvar från förlossningen" fan du har precis nyss fött ett barn! Vilken prestation! Från att ha gått runt och burit på ett litet liv i din mage i nio månader till den kroppen du har nu är ortoligt.

Du är vacker och ska absolut inte ändra någonting med dig själv. Kenvin borde förstå det och uppskattar han inte dig som du är så tycker jag att han kanske inte är mycket att ha. Han ska älska dig för den du är.

N.
Postat 2011-01-16 kl 07:56:38

Ehh wtf? Du är verkligen inte tjock, inte dina lår heller! Skit i vad han säger, du är fin.



Ni kommer snart få en till unge. Nämligen din pojkväns unge. Han är för fan tjock och borde skaffa mindre lår! Ser ut som om han är i 29onde månaden, vad fan. Bara för att han har stora bröst, behöver inte du ha det!



You go girl!

Sara
Postat 2011-01-16 kl 07:59:16

Du är hur fin som helst! Gör slut med K nu en gång för alla, han verkar inte bra för dig, han får ju dig att må dåligt. Låt honom ha en relation med Kelly, men that´s it. Börja umgås mer med vänner som inte dömer och får dig att må bra. Gå en kurs i självkänsla eller läs böcker om självkänsla. Du måste bygga upp en sund sådan om inte bara för din skull, så för Kellys, hon behöver ingen mamma som nojjar över utseende stup i kvarten eller mår dåligt titt som tätt. Hon behöver en stabil, sund, stark mamma. Jobba på det.

Katarina
Postat 2011-01-16 kl 08:01:37
Blogg: http://englandsaret.blogg.se/

Tycker inte att han ska uttala sig, han är ju knappast någon fotomodell själv..

Sandra Michelle
Postat 2011-01-16 kl 08:18:55
Blogg: http://www.intesomsandra.blogspot.com

Den där Kevin verkar inte vara mycket att hänga i granen! (Han har ju säkert också en del "fel") Du är INTE tjock! Och än sen om brösten är av den "mindre" varianten? Jag tycker ärligt talat att "små" bröst är snyggast!

Emma
Postat 2011-01-16 kl 08:27:57

Hoppas du inte tar illa upp men det verkar som ni tjafsar väldigt mycket...ni kanske ska ta vänta med förlovningen tills ni verkligen vet att det håller, tills det lugnar sig mellan er.



Du ställde honom en fråga och fick ett svar. Så typiskt oss tjejer att ställa en fråga men inte vara nöjd med svaret. Hade han ljugit och förfinat det han tycker hade det inte heller varit bra.

Bara för att han tycker att du har lite små bröst behöver han inte vara missnöjd med dig och din kropp.



Antingen ska man kunna ta svaret utan att gräva ner sig eller så ska man inte fråga:)

Man måste vara beredd på alla svar.



Hoppas det kommer gå bra för er! :)

Johanna Behrendtz
Postat 2011-01-16 kl 08:41:48
Blogg: http://behrendtzs.blogg.se/

Försök och inte bry dig om vad alla andra tycker och tänker.. huvudsaken är ju att du själv tycker du är fin! Och älskar man någon så tycker man personen är fin trotts hängtuttar eller att de gått ner eller upp i vikt. För älskar man någon så är tittar man inte så mkt på just utsidan och kroppen utan vad som finns på insidan och det speglar sig ut.

Louise Hedblom
Postat 2011-01-16 kl 08:43:44
Blogg: http://hedblom.blogg.se/

Och det ska komma från honom! Undrar vem f*n det är som är tjock!!!!!

Cassie
Postat 2011-01-16 kl 08:55:48
Blogg: http://casielyn.blogg.se/

du är verkligen inte tjock! bra gjort för att bli av med extra fettet så snabbt :p för mig tog de 1 år innan jag fick bort allt :) men å andra sidan jag ammade i 6½-7 månader och då får man inte träna Buu hehe



lina
Postat 2011-01-16 kl 08:56:40
Blogg: http://frulindstrom.wordpress.com

Du skriver i slutet att det är "ditt fel". Man blir ju bara ledsen å sur över att du tänker så. Den perfekta relationen och den perfekta partnern är en person som gör att du känner dig fin och glad! I en perfekt relation så ska man känna att den andra personen gör dig glad och du ska känna dig trygg! Du ska inte behöva tvivla. De ideal som finns på hur kvinnor "ska" se ut idag är ouppnåliga och gör att kvinnor inte trivs i sina kroppar. Jag måste ju bara fråga. Va har du för krav på hur Kevin "ska" se ut? Om jag har sett rätt på bilderna så ser inte han ut att ha den "perfekta" kroppen? Varför ska det vara så att kvinnan ska se ut på ett speciellt sätt??? det kan du börja reflektera över. Eftersom du har en tös som ska växa upp i det här kravfyllda samhället. Jag har själv en tös. Jag tänker. En lycklig mamma och pappa i en lycklig relation ger också ett lyckligt barn. Sluta ställ såna krav på dig själv och njut över att du är frisk och har en fin familj. Så borde även din pojkvän tänka. Du ser jättefin ut. Det är ju inte sålänge sedan du födde. Jössös, då skulle du se mig. Ja födde för 7 månader sedan och ser ut som ett hängbukssvin, men ja ä lycklig och känner mig fin för det :)

M
Postat 2011-01-16 kl 09:02:48
Blogg: http://www.mazlin.se

Om Kevin nu vill ha större tuttar och någon smalare får han väl hitta en annan tjej. Han älskar väl dig för den du är och inte efter hur du ser ut. Är han mera ute efter det yttre så kan han ju leta upp en tjej på stureplan.



Du är snygg precis som du är, ändra dig aldrig för en killes skull. Utan bara för dig själv! Så att du mår bra och är stark.

Therese med Clara
Postat 2011-01-16 kl 09:03:11
Blogg: http://kossanshandarbete.blogg.se/

han ska fan vara tacksam att du har fött hans barn och behålla sånna dumma kommentarer för sig själv! De flestas kroppar förändras efter en graviditet och det kan vara jobbigt nog att acceptera själv och inte blir det lättare när ens partner kommer med invändningar hur man ser ut.

Erica
Postat 2011-01-16 kl 09:03:52
Blogg: http://www.ericaeliasson.blogspot.com

Du har så rätt! stå på dig, och så kanske du ska fundera lite över er situation. Det är det som är så skönt med att vara singel / att vara jag, att jag behöver inte höra det från någon, för det är ingen som bryr sig =)

Alexandra
Postat 2011-01-16 kl 09:06:49

Nu måste jag skriva lite igen... Jag är 35 år, jag har haft "problem" med övervikt sedan jag var i 20-årsåldern. Saken är den att om jag skulle ha den kropp jag hade då skulle jag vara SÅ glad. Jag har gått på olika dieter i hela mitt vuxna liv, alltid tänkt på hur jag ser ut, alltid haft ångest över att jag inte kan hantera min vikt. Det har resulterat i att efter varje "diet" har jag gått upp ännu mer i vikt. Nu väger jag ca 20 kg mer än vad jag gjorde när jag började "banta". Nu äntligen (!)har jag hittat en livsstil som håller och mina kilon rinner sakta av mig. Men jag strävar efter att ha en normal kropp, inte pinnsmal.

Du är helt perfekt som du är Micah, helt perfekt! Kom ihåg det! Och en sak som jag också måste berätta för dig är att min man har stått ut med mina klagomål i 10 år nu, men han älskar mig för den jag är. Han säger att han älskar mig, att jag är fin och jag vet att han aldrig skulle byta ut mig mot någon annan. Han står alltid vid min sida trots alla konstigheter jag har för mig, vare sig det handlar om vikt eller något annat. Och om du ska förlova dig med Kevin, tycker jag att han först borde lära sig uppskatta dig för den person du är och sluta tramsa!



Jag går ner i vikt för min egen hälsas skull... inte för någon annans skull.

Jag tycker du ska vara nöjd med dig själv och sluta fundera så mkt på vikten. Du är en superfin tjej, glöm inte det!

fia
Postat 2011-01-16 kl 09:09:33

du är jättefin.. däremot så tycker jag att kevin inte är schysst mot dig. du har fött barn för ungefär 2 månader sedan, du har BURIT ett barn i din mage! hur kan han ens säga sådana saker? är man tillsammans med någon så älskar man personen, oavsett hur man ser ut! DÄRMED BASTA! Stå på dig tjejen!

Mia
Postat 2011-01-16 kl 09:09:33

Håller så med dig att pojkar ibland säger och gör fel saker! Förr när jag trånage lite mer och sa till min pojkvän "fy va ja e fet" så svara han "sluta me det där du e jätte bra just som du är" efter att jag gick upp några kg o sa samma sak sa säger han " om du inte är nöjd så gör någo åt saken"... Att han täcks säga så fast han vet att jag haft bulimi i 3-4år och vet att jag har extremt dålig själckännsla om min kropp.

Jag tycker du ät jätte vacker precis som du är och både små och stora bröst atraherar nog dom flesta pojkar eftersom dom själva inte har några.

Kram & lycke till!

Christina
Postat 2011-01-16 kl 09:15:10
Blogg: http://christinabrodin.blogg.se/

Jag tycker man ska se hälsosam ut, och det innebär säkert olika för alla. Men man ska trivas med sig själv också, vilket man brukar göra om man känner sig hälsosam.

Och jag lovar, du är smal! Tro inget annat. Du är 15 också, så du är garanterat inte ens färdig utvecklad. Skit i vad han säger och kän efter själv. :)

Evelina
Postat 2011-01-16 kl 09:21:09
Blogg: http://evelinarasmusson.blogg.se/

Om din kille verkligen älskar och tycker om dig så kvittar det faktiskt hur det ser ut, det handlar om insidan!



Och jag kan förstå din osäkerhet för jag känner också så ibland. Det viktigaste är att du är nöjd med dig själv! :) Jag tycker att du är jättefin!

Ronja
Postat 2011-01-16 kl 09:25:36
Blogg: http://ryovarintytto.blogspot.com

vi allaa lever ju med det att vi undrar vad den andra tycker om våra kroppar. Men sen igen om de nu hatar hur vi ser ut så kan de väl lämna oss?

har månne killarna tänkt på det att om den har flera krav på oss, så har vi väl krav på dem. Jag menar om de vill att vi ska vara någå Gisele Bündchen så då förväntar jag mig att ha en kille som ser ut som värsta Brad Pitt!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 09:31:14

Inte alls ditt fel, Kevin måste borde älska dig precis som du ser ut och inte märka några som helst "fel" med dig som du inte har. Du är jättefin och det syns inte att du har haft en förlossning!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 09:34:04

Du kan verkligen hitta någon bättre än Kevin. Någon som uppskattar dig & älskar dig precis som du är.



Jag är överviktig & har gått upp ca 30 kg sen jag träffade min pojkvän, trots det skulle han aldrig få för sig att säga att jag är tjock, har för små bröst eller något. HONOM FÖRLOVADE JAG MIG MED! För han älskar mig som jag är & inget annat.



Jag känner dock igen mig lite i din situation, för innan jag träffade min nuvarande pojkvän var jag tillsammans med en annan kille. Han var min första riktiga pojkvän. Jag trodde jag var kär i honom, men i själva verket var jag kär i kärleken. Jag trodde inte jag kunde få någon bättre, så jag stod ut med dumma saker. Saker som man verkligen inte ska acceptera. Även om du inte behöver stå ut med samma saker så ska du inte acceptera hur du blir behandlad.



Kram

Lisa
Postat 2011-01-16 kl 09:35:20

Nej det är inte ditt fel! Han är ett jävla svin som säger sånna saker. Han trycker ner dig och förstör ditt självförtroende. Han är en omogen idiot. Han ska säga att du är vackrast i världen, att dina bröst är perfekta, att han älskar dig oavsett! Inte säga "njaa...". Vad fan är det för fel på honom?



Ber om ursäkt för mina hårda ord men jag blev så arg på honom.

Julia, mamma till Kate.
Postat 2011-01-16 kl 09:37:02
Blogg: http://juliadaniella.blogg.se/

Tycker inte att han behöver yttra sig för han ser inte ut att var särskilt smal han själv. Jag tycker att på din bild på din mage så syns det inte att du fött barn för lite mer än en månad sedan. Min kropp är långt ifrån perfekt! Jag har kvar en massa kilon innan jag är nere i min "normal" vikt igen. Mina bröst med är med lite mindre än innan, men vet du vad? Det spelar ingen roll! Vi har fött barn & jag tycker att man skall vara stolt istället. Lätt att säga men att inte alltid vara för såklart kan man vara ledsen för att ens kropp inte ser likadan ut som innan man blev gravid, men det är okej! Kram



www.JuliaDaniella.blogg.se

Josefine
Postat 2011-01-16 kl 09:37:10
Blogg: http://joseffinedjur.blogg.se/

jag tycker inte du e tjock!!! du e perfekt som du är och lyssna inte på Kevin om han säger såå.... inte för att vara taskig nu dååå Men han borde ränka på sitt eget utseende... ;)

Johanna
Postat 2011-01-16 kl 09:37:49
Blogg: http://www.mrsunique.bloggplatsen.se

Kevin verkar inte var den killen som du ska leva hela livet med, han verkar vara vääääldigt omogen och förstår inte det fina i att din kropp har burit på ett barn, det ska synas. Du är vacker och absolut INTE tjock, skit i vad han säger och tänk på dej själv. Hoppas du inte tar illa upp, för det menar jag inte.

Eftersom han verkar tycka så illa om din kropp (som fortfarande är väldgt fin) så kommer han ju att vara otrogen någon gång. Ta någon annan som älskar din kropp som den är, det är riktig kärlek!



Kramar till dig och Kelly <3

Nina, ensamstående mamma till Liam
Postat 2011-01-16 kl 09:38:20
Blogg: http://nninaaw.blogg.se/

Jag känner att jag blir lite irriterad på din pojkvän. Han borde älska dig för den du är. Att han säger att dina bröst är "liiite små" tyder på att han är väldigt omogen, som lägger stor vikt på det. Snälla nån. En mogen kille älskar dig för den du är, och hur du än ser ut. Dessutom kan jag poängtera att du har en jättefin kropp, du har nyss fött barn och ändå är du så smal. Det ska du vara väldigt glad för. Många andra får kämpa med sin vikt väldigt länge efteråt. Min son är 16 månader och jag har fortfarande kvar mycket av min mage. Jag skulle vara jätteglad om jag hade en sån platt mage som du har.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 09:55:07

du ska vara nöjd med dig själv. du är inte tjock och du har inte valt ditt utseénde!

Mia
Postat 2011-01-16 kl 09:56:26

Ok lär dig en sak, om du inte vill ha ett ärligt svar från någon så fråga inte. Vill du hellre att han ska ljuga?



Sedan kan man diskutera resten, Kevin är ju ingen skönhet direkt själv.

Lollo
Postat 2011-01-16 kl 10:05:17
Blogg: http://lollosfiina.blogg.se/

Guu va smal du va:) min mamma fick fettveck och det sitter kvar ännu idag... Alltså säg till Kevin att du mår dåligt av det han säger (Om du gör det);)

Mycket bra blogg föresten låter som du är en suuuper mamma:)

Ida
Postat 2011-01-16 kl 10:05:17

Om ditt ideal är att man ska se hälsosam ut, så varför i hela friden frågar du honom om vad han tycker? Ofta är det inte killarna som har uttalade krav utan vi pressar sådant ut ur dem. Strunta i att fråga andra, o var nöjd som du är! :)

:)
Postat 2011-01-16 kl 10:10:33

Hej<3 ,ja , killar vill att man ska ha stora bröst , liten rumpa , men det finns igentligen ingen som är "perfekt" , alla ser anorlunda många är smala, runda , men va dig själv! Det lönar sig inte att vara perfekt , man få vara sig själv! Modeler dom är nog inte direkt glada för sin kropp heller som du säger. MEN JAG GILLAR ATT VARA HÄLSOSAM.. Ha det bra<3

Anna
Postat 2011-01-16 kl 10:12:39
Blogg: http://youareamazing.blogg.se/

Jag skulle bli riktigt förbannad om min kille sa så till mig. Tänk efter om du verkligen vill leva med någon som säger sådär.. :/

Hanna
Postat 2011-01-16 kl 10:12:58

Du är så jävla fin, både på insidan och utsidan! Du får ALDRIG tro något annat!

Du har så bra tankar om allt och trots att du int mår toppen så försöker du hjälpa andra genom bloggen.

Jag förstår inte hur Kevin kan säga som han gör. Du ÄR smal och du ÄR vacker, du ÄR unik på ett mycket bra sätt!

Kram till dig Mikaela

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 10:16:57

Lite tjock är du allt. Men det hör ihop med moderskapet!

Linda
Postat 2011-01-16 kl 10:17:43

Alltså. Det killar inte tänker på när det kommer till bröst, är det att BRÖST ÄR KVINNANS EXTRA FETTLAGER. Så då kan män lika gärna börja knåda en valk på brudens mage, samma sak förutom att det är annan form på bröstet. Var glad att du har små bröst, annars kan man få problem med ryggen! Du är fin precis som du är! Och det ska ingen man/kille kunna ändra på.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 10:20:23

han borde inte säga sådär till dig. vilken idiot! Du är superfin. Vem är han att dömma din kropp lixom, han borde kolla på hur han själv ser ut....

Jessica Jensen
Postat 2011-01-16 kl 10:30:03
Blogg: http://denmarkj.blogg.se/

Du strävar efter en väldigt bra sak, att vara hälsosam gör ju att du mår bra åh även kelly.. Men du är abbbbsolut inte tjcok åh om ''K'' tycker det kan han ju gå ut med en som är liksom fet x) .. då hade han fattat.. cheyer ska va naturliga.. Inte alls för smala... Åh ifs har du varit gravid liksom.. Tycker att ''K'' borde berätta hur vacker åh perfect du än är för han liksom.. För han är ju det för dig liksom.. Åh det här med att killar bara är typ ute efter perfekta tjejer.. Dom gör fel.. dom inser förr eller senare att det är insidan som är viktigast.. För dom vill väl inte leva med en bimbo som inte fattar någonting livet ut bara för att hon var ''het'', du borde inte tänka att du ska göra dig perfekt eller något för Kevin bara va dig själv.. Det är då man är perfektast...

Steph
Postat 2011-01-16 kl 10:30:54

Det är viktigt att du inte tolererar såna nedvärderande kommentarer. För det är inte snällt att säga som han gjorde.

Om han bemöter dig så, tycker jag att du ska bemöta honom likadant. Han har säkerligen brister som du ibland har lust att berätta för honom.

Fråga honom om han förstår att du blir ledsen, hur det känns att höra att man "har liite för små bröst".

Kom ihåg att det i slutändan är du själv som måste vara nöjd med DIG. Du måste bekräfta dig själv, inte bli bekräftad av någon annan.

Du är fin som du är. Oavsett hur brösten ser ut eller vad vågen visar för vikt.

Påminn dig själv om det.

Kram

Angie
Postat 2011-01-16 kl 10:35:56

Jag undrar också hur killar vill att vi ska vara egentligen.

Om man har stora bröst, perfekt mage, perfekta ben,snygg rumpa och ser ut som en modell då blir man rätt populär.. De flesta går på utsidan vilket jag tycker är fel!

Man ska döma en person på insidan..

Jag gillade en kille i min skola för ett tag sedan för att jag visste att han hade de finaste personligheterna som finns.. och sen sa jag det till mina kompis och hennes reaktion blev typ "Han är ju inte direkt någon modell"

Den kommentaren blev jag så förbannad på så jag var sur i kanske en veckan.. hehe

Inte för att hon tyckte så utan för att jag trodde hon skulle "stötta" mig, eller iaf tänka efter hur han kanske är på insidan..



Som i någon kommentaren innan min skriver hon att Kevin borde tänka mer på vad han svarar & det håller jag med henne om.

Du är perfekt!

Jag tycker du ska vara riktigt stolt över dig själv!

Du har den finaste personligheten man kan ha "Du är dig själv!"

Och du har ju världens sötaste unge,

& Kelly har världens bästa mamma!

Du behöver inte ändra något, du är perfekt! <3



Emma
Postat 2011-01-16 kl 10:37:03

Du är verkligen inte tjock, jag tycker inte att du ska fokusera en massa på att gå ner i vikt. Men det är ändå bra att träna och äta hälsosamt, men gör det för att må bra, inte för att gå ner i vikt.



Jag tror att Kevin är en jättebra kille, det verkar så. Men han borde tycka att du är fin som du är, och att det inte finns någon finare i hela världen. Han ska inte klaga på någonting med din kropp, eller svara sådant när du frågar. Du är bra som du är, och låt inte någon kille få dig att tro något annat!!!



But still. Kevin vad tänker du med?

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 10:37:28

Ha ha om han skulle säga att du var tjock och har små bröst så hälsa från mig då att han är tjock och har stora bröst! Och då har han inte fött barn för den delen heller!!



Jennie
Postat 2011-01-16 kl 10:37:43

Jag tror det har att göra med ålder. Ju äldre killar (och tjejer) blir, desto mindre bryr de sig om de rådande idealen. Det är iallafall min erfarenhet.

Är man kär så är man kär, då spelar inte kroppsformen någon roll.



Ett tips till alla: kolla in den här bloggen:



http://kroppsbild.wordpress.com/



såhär ser människor ut på riktigt!

Sanne
Postat 2011-01-16 kl 10:38:15

Jag fattar precis vad du menar! Min kille sa att jag var för tjock och de slutade med att jag nästan slutade äta! Och en månad senare sa han '' Men herregud har du gått ner i vikt de ska d ju inte göra!'' och sen så gjorde han slut för att han tyckte inte om när jag vart helt vikt fixerad när det var hans fel! :'( Var tuff och låt honom inte bestämma hur du ska se ut! <33

Isabell
Postat 2011-01-16 kl 10:39:35

När du skrev detta inlägget så såg jag mig själv. Jag har heller inte bra självförtroende, och tror jag är tjock osv, när jag kollar på din bild, OMG! gud vad liten du är för att nyss fött barn! Inte ett dugg tjock, elr kraftig! du är jättefin och lyssna inte på kevin, han verkar fanktiskt dum i huvudet? stå upp för dig själv, och säg ifrån ! puss och kram

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 10:40:55

Du är smal och vacker!!

madde
Postat 2011-01-16 kl 10:43:11
Blogg: http://madeleneskogs.blogg.se/

jag håller så med dej om detdär hur killar tänker. Tjejer bryr sej så mkt om vad andra killar tkr. Och killarna blir liksom inte nöjda. "man ska inte göra plastikoperationer" jo så låter det, men så visar man en bild på Kim Kardashian och säger "ja, hon har ju gjort det" och killarna ba "det är en annan sak" för dom tkr hon är snygg. Jag fattar verkligen inte hur killar tänker. Hur vill dom att man ska se ut? Nån som kan berätta det? Och Micah du ska vara nöjd med dej själv för du är inte tjock! Och om du skulle vara det så det är ändå insidan som räknas!

Kram :D

Amanda
Postat 2011-01-16 kl 10:45:40

Den där Kevin har inte alla hästar hemma. Pinsamt hur många ogenomtänkta saker han har sagt till dig egentligen..:S Känns som att han projicerar sina egna känslor om sig själv, på dig.



VAR NÖJD MED DIG SJÄLV! Vem fan är han att han ska säg så och du ska ta åt dig?! Han är inte perfekt han heller.

Jessica
Postat 2011-01-16 kl 10:51:08
Blogg: http://viddinsida.blogg.se/

Din kropp har inte vuxit klart än! Ge det något år till så ska du se att dina bröst kommer växa mer! Stressa inte, du e fortfarande ung :).

kram

Clara
Postat 2011-01-16 kl 10:51:24

Det var ju inte så länge sen som du födde och såklart ändrar sig kroppen efter en förlossning, men en del kanske man kan träna bort om man känner för det. Du är ju så ung så din kropp kanske hinner ändra sig lite igen. Jag tycker du är bra som du är och det ska du själv också tycka :)

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 10:55:54

kevin är inte heller perfekt.

jag tyker att trots att du är ganska tjock är söt.Långt blont hår

Claudia
Postat 2011-01-16 kl 10:56:28

Du är verkligen inte tjock min syrra hade också en sån mage efter sin förlossning dock var hon lite äldre 18 men i vilket fall är du inte tjock.

malin
Postat 2011-01-16 kl 10:56:55

herregud, du borde inte tycka att det är okej att han säger så till dig. Inte okej! han ser ju inte heller så jävla hälsosam ut så han ska absolut inte klaga på dig som nyss fått barn OCH som ser hälsosam ut. låt han inte behandla dig hur som helst. ha det bäst:)

Jennifer
Postat 2011-01-16 kl 10:59:10

Kevin e fan fett som en stor häst han borde går ner i vikt inte du hans öron e skit tjocka o stora fan,du e fett smal tänkt när du träffade Kevin för första gången var du ju jätte tjock ,men absolut inte nu med tänkte på att du har precis fått Kelly .om han verkligen gillar dig så ska han inte säga du e tjock o grejer hans ska gilla dig ovasätt om du e tjock lr smal.de e insidan som räknas inte utsidan.för du kan vara hur fin o smal som helst men insidan kan du vara så taskig o tex player ja menar killar.så skit i honom säg kolla hur fett du e o har stora öron...



Hoppas de blir bättre, ta inte illa upp menar inget illa men blir så f**n galen på honom som om han e fin o smal o PERFEKT ....



Ta hand om Kelly o dig själv kram

Anne, 21
Postat 2011-01-16 kl 10:59:57

Det här är första gången jag kommenterar hos dig, men nu måste jag faktiskt säga ifrån..



En bra kille ser INGEN annan än dig, och tycker att du är PERFEKT oavsett hur du ser ut.. Det spelar ingen roll om du så vägde 200 kg, han ska fortfarande tycka att DU är den vackraste människan i hela världen.



Tänk efter innan ni förlovar er. Ni verkar ha många problem i erat förhållande. En förlovning innebär att ni ska spendera resten av livet tillsammans! Är det verkligen HAN som är den rätta för dig?

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 11:07:07

oooooho du uff du fråga om hans åsikt, ska han ljuga för dej lr, du får fan tåla sanningen asså ooh!!

Yuki
Postat 2011-01-16 kl 11:07:16

Visst ska man se hälsosam ut. Men samtidigt är jag väldigt noga med att inte gå upp i vikt och liknande. Vill absolut inte bli tjock, både för att det varken är speciellt vackert eller hälsosamt.



Men skit i Kevin tjejen! Du är bäst som du är!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 11:08:13

Fråga inte om du inte är beredd på att få ett svar du inte gillar. Låt då hellre bli att fråga.

Elly- mamma till Leon
Postat 2011-01-16 kl 11:08:39
Blogg: http://gravidnu.blogg.se/

Kan verkligen inte förstå att han sagt sådär till dig, min sambo tycker min kropp är perfekt även att jag har fött barn. Det kan bero på att han är mer mogen eftersom han är 24 år ( o jag 20). Han ger mig komplimanger hela tiden. Tycker att Kevin borde mogna till lite.

Rachel
Postat 2011-01-16 kl 11:09:38
Blogg: http://ngns.blogg.se/

Jag tycker inte att det är schyst av Kevin att göra så. När man är tillsammans får man acceptera varandra för vad man är. Hans beteende gör att du hela tiden söker bekräftelse från honom, och så SKALL det INTE vara! Du är smal, och om han inte kan acceptera att du är smal och sund, utan vill att du skall se utmärglad ut så kan det väl vara? Han är väl f*n heller inte ihop med dig för hur din kropp ser ut, utan för din personlighet!



Du måste vara mer bestämd. Sluta fråga Kevin vad han tycker. Säg att du är nöjd som du är och att han får acceptera det. Ni får prata ut igen. Om han fortsätter tycker jag att ni skall göra slut. Tän vilken press det är att alltid känna att man inte duger, och att man måste ändra sig hela tiden. Och tro mig, om du så skönhetsopererar dig så att du ser ut som Teri Hatcher kommer han inte vara nöjd. Alltid kommer det vara något som är fel. Om han inte ändrar sig vill säga. Du kan ju fråga honom vad han skulle säga om du berättade att du ville att han skulle gå ned i vikt...



// Cybersyrran

jaaag
Postat 2011-01-16 kl 11:12:16

det ser bra ut!

du är inte tjock!

linn
Postat 2011-01-16 kl 11:12:21

Hej! jag såg i ett inlägg för ett tag sen att du hade köpt något slags medel för att få bort bristningarna efter förlossningen. Jag undrar om det har funkat?

Jag har själv massa bristningar på båda sidorna av höfterna och på mina bröst, även fast jag inte har fått barn. Det påverkar självförtroendet, jag hoppas verkligen att du kan svara! kram!

isabel
Postat 2011-01-16 kl 11:14:23
Blogg: http://heybellis.blogg.se/

han är kille, man kan inte förvänta sig så mycket av dom när det kommer till utseende. dom har en fix idee i huvet hur dom vill en tjej ska se ut, kanske en kändis, vad vet jag? huvudsaken är att DU trivs i dig själv, det är ju du som lever i din kropp? och kan inte han älska dig för den du ÄR, ja då är det inte dej han älskar / eller vill ha. puss på dej!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 11:14:24

Döm andra så som du dömer dig själv! Om du tycker att du är för tjock, tänk vad många brister alla andra har som säger så till dig!

Nadia
Postat 2011-01-16 kl 11:16:10
Blogg: http://nadiaescobar.blogg.se/

Om han inte accepterar dig som du är varför ska du då vara med honom, du ska absolut inte tänka på vad andra tänker om dig, du ska tänka på hur du själv vill se ut och hur du själv mår med dig själv..Klart man vill att sin pojkvän ska tycka om en osv, men du får säga till honom hur du egentligen känner när han säger så, så han kan sluta trycka ner dig..



Bra blogg föresten!

En tjock katt i en smal värld
Postat 2011-01-16 kl 11:19:30
Blogg: http://tjockkatt.webblogg.se/

Jag tror faktiskt att det är andra tjejer som påverkar, inte killarna. De flesta killar som är över tolv år mentalt vet att tjejer bajsar och att photoshop bara går att använda på bilder. Däremot påverkas man av andra tjejer, jämför sig med dom som är så fina och smala osv, och de som är så smala och fina gör detsamma med andra. Såg föresten att du funderar på bröstlyft, har du sett hur fula bröstvårtor man får när man flyttar dom eller? Ser förskräckligt ut, och jag skulle aldrig göra det om det inte var verkligen kris och att brösten omöjligtvis kunde se värre ut än dom redan gjorde, och så illa tror jag inte att det är, dina bröst har ju inte ens växt klart.

3Mma
Postat 2011-01-16 kl 11:21:34
Blogg: http://gillew.blogg.se/

Det är inga fel på dig! :o Du är jätte fin precis som du är :)

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 11:22:07

MEN HERREGUD!!! Du är INTE tjock!!! När ska du förstå det? Du får räkna med att få svaren du inte vill ha av dom andra när du frågar. Bli inte sur på han, tänk om han gjorde samma sak mot dig? TÄNK lite!

Ida
Postat 2011-01-16 kl 11:23:38
Blogg: http://idaathatsright.blogg.se/

du är verkligen inte tjock! och asså inte för att vara taskig men Kevin ser ju inte så jättesmal ut, visst det kanske är hans kroppbyggnad eller vad man säger men du är iaf inte tjock!

Hannah!
Postat 2011-01-16 kl 11:25:39
Blogg: http://www.indieunendlichkeit,webblogg.se

Har han tatt en titt på sig själv? Han är ju en köttbulle!

Att du har blivit så smal efter förlossningen är ett mysterium..ÄT GODIS MÄNNISKA ^^

saandru
Postat 2011-01-16 kl 11:26:38
Blogg: http://www.saandru.bloggplatsen.se

du är inte tjock utom naturlig.. vilken kille vill ha en pinnsmal tjej ?? tror inte ens kevin vill de.. ärligt talat... skit i vad han säger för du e 15 år och så mycket mer värd.. banta o massa piller som gör dina bröst fastare.. större... vad fan händer me världen.. när fan sak folk bli naturliga igen???

Jeoma
Postat 2011-01-16 kl 11:27:27

Egentligen handlar det inte om att killarna är kräsna eller tycker om ett visst sorts utseende. Det handlar om att vi tjejer bara tror att det är så och dessutom övertolkar det dom säger.

Jag är säker på att Kevin älskar din kropp lika mycket som han älskar din personlighet.

Precis som du säger är det för att du inte är bekväm med dig själv (har dålig självkänsla) som du måste få bekräftelse från någon annan att du är fin. Sen när personens svar inte blir som du hade hoppats, blir du ännu mer deppig.

Lär dig att GE DIG SJÄLV BEKRÄFTELSE genom att förbättra din självkänsla. Läs en bok om det, t ex Mia Törnbloms "Självkänsla nu".

stella
Postat 2011-01-16 kl 11:29:27
Blogg: http://stellabellabus.blogg.se/

DU är ju inte tjock och vadå efter förlåstningen du har ju gått ner as mkt på bara någon månad liksom är han så mkt smalare då hoppas jag inte lagt mig i för mkt

kram o puss<3

/stellisbellis

juliasbullar.blogg.se
Postat 2011-01-16 kl 11:30:47
Blogg: http://juliasbullar.blogg.se/

haha, men de är ju inte så att han är snyggast i stan heller, skit i han.

josse
Postat 2011-01-16 kl 11:33:38

hur funkade den där krämen du köpte som skulle ta bort bristningar, om den funkar bra tror du den kan ta bort bristningar på tex låren och sånt? :)

Karolina
Postat 2011-01-16 kl 11:34:24

Jag blir jätteledsen när jag läser det här och jag tycker verkligen synd om dig! Ganska ofta tycker jag att det känns som att du nedvärderar dig själv och "uppvärderar" Kevin. Att han är så fantastisk och perfekt. Det är han säkert i dina ögon, men om han nu är så perfekt som du säger borde han absolut inte säga så här! Du är hans flickvän och han säger att han älskar dig. Då ska han ju stå för det också. Det är INTE okej att sänka en annan människas självförtroende och få en att tvivla på sig själv genom att svara så där. Jag förstår såklart att du blir ledsen och att det känns jobbigt, jag har själv varit där. När jag var 15 var jag jättekär i en kille i klassen och jag tyckte att allt med mig var fel. Stora lår, dålig hy, fult hår, för små bröst, ja listan kan göras lång. Nu, 7 år senare, kan jag bara titta tillbaka och nästan skratta åt mig själv och hur dum jag var. Jag tränar, äter rätt oftast (men ganska mycket skit ibland också), och mår väldigt bra med mig själv. Jag hoppas verkligen att du snart kan förstå att du är perfekt som du är.



En sista sak. Du är absolut inte fet och dina bröst är säkert perfekta de med. Stor kram!

Malin
Postat 2011-01-16 kl 11:35:34

Ett förslag: sluta fråga honom sådana saker! Är hon finare än mig? Är jag tjock? osv. Om man inte vill ha ett ärligt svar så ska man inte fråga heller, tycker jag.

Han är ju tillsammans med dig av en anledning? Han är väl tsm med dig för att du har en fin personlighet inte bara för utseendet eller?



Så sluta fråga helt enkelt!

Carro
Postat 2011-01-16 kl 11:36:26
Blogg: http://viparosendal.blogg.se/

Han kanske säger så för att känna sig bättre själv. Han är ju ganska övervikig och kanske även han har problem med självförtroendet.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 11:37:54

Okej, helt ärligt nu så måste jag säga att jag tycker inte du ska acceptera att han får dig att känna dig sämre. Sån skit ska man inte ta, och speciellt inte du som har gått igenom så mycket och haft komplex över din kropp sedan tidigare. Och vad jag har förstått det är det verkligen inte första gången han sårar dig heller.

Du borde verkligen fundera på om du verkligen vill förlova dig, och därmed leva resten av ditt liv med någon som trycker ner dig. En förlovning är en väldigt stor sak, man ska vara säker att man vill.



Så på dig tjejen, du är fantastisk precis som du är. Glöm inte det.

sanna
Postat 2011-01-16 kl 11:37:55
Blogg: http://sannajohannesson.blogg.se/

men herregud! sa han verkligen så?!

jag tycker precis som Jessie, jag skulle aldrig stanna kvar i ett förhållande där killen gör en ledsen och man får dåligt självförtroende.

jag vet att det är olika för alla, och jag säger inte till dig att göra slut. men hallå. säg till honom att det gör dig ledsen!! :o

marianne
Postat 2011-01-16 kl 11:38:12

Killar kan vara väldigt klumpiga i sitt sätt o svara när man frågar saker.

Anna
Postat 2011-01-16 kl 11:41:31

Din pojkvän är rätt ung så det kan vara att han fortfarande är extremt omogen. Annars är han en idiot och du är med fel person. Min pojkvän säger alltid hur fina mina små bröst är och aldrig kommenterat att jag är för tjock utan bara älskat hur mjuk och kvinnlig jag är med mina höften. Jag tror inte det beror på min kille. Jag tror man älskar allt med en person när man träffat rätt oavsett om man förr älskad något i motsatsen.

Emelie MAMMA TILL 2
Postat 2011-01-16 kl 11:42:25
Blogg: http://enhelvarld.blogg.se/

Haha det var det värsta jag hört.. Tycker han ska läsa på lite om hur en kropp förändras efter en graviditet.. Föresten så äre inte amningen som förstör brösten utan graviditeten. Tycker han ska vara stolt över hur din kropp ser ut efter att fött en sån underbart fin dotter.

Sen är han ju inte direkt smal själv isånasfall tycker han ser riktigt tjock ut och ligger nog inte på normalt BMI som du ser ut att göra. Du är nog en bit ifrån överviktigt.. Sen om du själv inte trivs så kan du ju göra ngt åt det men han har ingen rätt att klaga på dig.. din kropp är mycket finare en mångas kroppar efter en graviditet och efter tillomed 1 år ser inge många ut så där när de fött barn.. Ta inte åt dig av en sån idiot.. fan jag hoppas han en dag får en riktigt käftsmäll efter hur han beter sig.

Emelie
Postat 2011-01-16 kl 11:44:43

Snälla du, tänk efter innan du går vidare med Kevin! Jag förstår att du vill vara med honom osv, men är han värd det? Du kan få någon så mycket bättre.

Förlåt, men jag tycker att han verkar omogen och lite obrydd. Stanna inte med honom bara p.g.a att han är Kellys pappa, det blir inte bra bara för det.

Fundera på om det är värt att bli utsatt för sådana kommentarer och liknande.



Ta ingen skit!

Annica
Postat 2011-01-16 kl 11:45:03
Blogg: http://millansmatte.blogspot.com/

Nu måste jag lägga mig i lite.

Jag förstår allt de du skriver om dåligt självförtroende. Och att du inte vet om du ser bra ut eller inte.

Men för det första så kan du ju inte säga att din kille säger fel när du ställer en fråga. Han måste ju få ha en åsikt. Precis som du. Om han nu gillar stora bröst och du inte har det betyder ju inte det att han inte gillar dig. Han svarar på din fråga.

Missförstå mig inte nu för jag vet hur det är själv. Men du måste se till att du själv tycker att du duger. För du kan och ska inte göra dig till eller göra om dig eller inte trivas med dig själv för någon annans åsikt. Du ska trivas med dig själv. För din kropp har ändå skapt ett litet mirakel.Det är något att vara stolt över.

Sen måste man fråga sig själv. Varför är det så viktigt att vara smal och se bra ut jämt?

Är det det budskapet du vill ge erat barn?

För det du gör nu, ger du till ditt barn med.

Nä se till att göra många glada och roliga saker ihop. Och va stolt över dig själv.

/mamma/farmor

Ninna
Postat 2011-01-16 kl 11:48:18

Jag tycker det är väldigt fel att han får dig att känna så, såklart gör han också fel eftersom alla är människor men då måste han ju tänka på att du också är det. Förstår att det inte är lätt att undanse sin älskades kommentarer om ens vikt eller utseende. Du är faktiskt väldigt vacker och kommer fortsätta vara det, oavsett vad han tycker. Jag tycker själv att du är mycket snyggare än honom, så vad har han att klaga på? Riktigt orättvist av honom klanka ner på dig i det känslostadiet du är i (osjälvsäker och så). Fortsätt vara stark, fortsätt blogga och skit i dom negativa kommentarerna, haters gon' hate liksom. <3

L
Postat 2011-01-16 kl 11:49:33

Men herregud, ens pojkvän ska inte säga att man är tjock, ful osv! Du är värd något bättre än så! Du borde prata med honom och säga att det han säger till dig får dig att må dåligt och så, och det är inte ditt fel, det är ju hans fel? Du är verkligen INTE fet btw :)

ELINOR
Postat 2011-01-16 kl 11:50:41
Blogg: http://elinorstankar.blogg.se/

Jag hatar att du hela tiden slänger alla över en kant. Min pojkvän tycker om mig för den jag är och frågar jag om han tycker jag är tjock svarar han ärligt och jag är glad över det. Bara för att du inte tycker om verklightern betyder inte de att alla killar är dumma i huvudet!

Jenny
Postat 2011-01-16 kl 11:51:28
Blogg: http://guumzaan.blogg.se/

Hej tjejen! Har läst din blogg nu ett tag. Jag tycker inte att du är tjock! Efter en graviditet är det självklart att kroppsdelar förändras för att anpassa sig efter barnet. Du ska inte ha så höga krav på dig själv när Kevin ser ganska ohälsosam ut kroppsmässigt. Jag har mått dåligt över min kropp väldigt länge, min pojkvän uppskattar mig för den jag är! Hade han inte gjort det hade jag dumpat han för länge sen.. Om Kevin fortsätter att klaga på dig, så klaga tillbaka! :) först då förstår han hur du känner dig! :)



Ha det bra, du är modig tjej!

Kram från Jenny

anna
Postat 2011-01-16 kl 11:53:04
Blogg: http://annalovesme.blogspot.com

halka in på din blogg och läste lite

Jag är snart 33 år och längtar själv efter att bli mamma =)

jag hoppas det går bra för dig i din nya mamma roll =)

men jag vart så ledsen när jag läste detta inlägg om att du känner dig ful.

Du är vacker, din kropp har bärt ett barn och det är ju en av det häftigaste en människa kan få vara med om.

Du är fortfarande ung och din kropp kommer att återhämta sig.

Om du känner dig obekväm så försök hitta nån kul sport som ger dig massa energi...håll inte på att sträva efter att vara smal som alla andra tragiska 14isar i bloggvärden.

Va vältränad och känn dig stark!

Du kommer att bli bekväm i dig själv nbär du blir äldre jag lovar ;)



nästa gång din kille kommer med syrliga komentarer säg bara att jag har burit och fött vårat barn såhär blir koppen och den är min och den är bra!

Vill du följa med och träna? du ser själv ut att behöva det lite ;)



anyway lycka till med ditt nya liv som mamma!

kram "Tanten" ;)

Jessica
Postat 2011-01-16 kl 11:53:59

Du är SMAL med tanke på att du precis fått ett barn, herregud! Inte tjock alls :s

Emma
Postat 2011-01-16 kl 11:56:23

du är ju INTE tjock iaf!

Natti
Postat 2011-01-16 kl 11:57:26
Blogg: http://rosed.blogg.se/

Att se hälsosam ut. Det är det viktigaste. Sedan gillar inte killen de, får han väl hitta något bättre. Då är det han som har problemet inte jag.

Sandra
Postat 2011-01-16 kl 11:58:14
Blogg: http://swampeen.blogspot.com

Nej du är verkligen inte tjock ! den som tycker det är ju dum i huvudet om man säger så.

Mix
Postat 2011-01-16 kl 11:58:45

Hälsosam är rätt attityd. Må bra är viktigare än att vara alla till lags. Stå på dig själv! Du är ett bra föredömme mot unga tjejer!

alicia
Postat 2011-01-16 kl 12:00:32

Micah det är inte alls ditt fel utan kevins! För som han säger man ska ta ett steg längre! då borde han faktiskt tänka sig för vad han säger till dig! Han har liksom valt att leva med dig nu..då kan han nt hålla på så! Du skiit smal micah jag såg dig en gång förut (fast vågade nt riktigt hälsa :P) och då tyckte jag att du var jätte smal! så lyssna nt på kevin om han säger sånt! All lycka till dig o kelly

E
Postat 2011-01-16 kl 12:00:35

Du frågade faktiskt vad han tyckte =/ Och han var ärlig, så man kan egentligen inte vara sur för det. Men sen va det väl inte så snällt sagt, men han var ärlig vad han tyckte.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:01:13

Är detta personen du ska gifta dig med? jag hoppas du tänker igenom det en extra gång :)

<3
Postat 2011-01-16 kl 12:02:48

Kevin borde ju tänka lite på vad han säger :S Du har fan precis fött barn :O hans barn.. du är inte tjock<3 Killar är dumma i huvudet ibland det vet nog alla <3

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:03:44

Alltså seriöst... Du är inte tjock! Tycker din kille det borde han kolla på sig själv i spegeln?? Dessutom är det inte ok någon gång att han vill ändra på hur du ser ut, kom ihåg det! Du är jättefin precis som du är.

Emelie Lagne
Postat 2011-01-16 kl 12:04:03
Blogg: http://emelielagnesliv.blogg.se/

du är jätte fin och smal ! inte tjock eller ful alls! gör vad som känns bäst för dig :)

Sofie
Postat 2011-01-16 kl 12:04:10
Blogg: http://sofieahlskoog.blogg.se/

du ör verkligen verkligen verkligen inte tjock! nu är helt okej! de är så där man ska se ut man ska inte vara en tandpetare och ingen ballong, du är perfekt! Man ska inte ta åt sig för mycket av vad folk säger de gjorde jag förut så tänkte man typ.. ska jag banta? nej jag är så liten så jag skulle aldrig banta. :o jag är 13 år :p Men jag tycker du är fin som du är nu förtusan! <3

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:05:31

Vafan, var glad för att din pojkvän är ärlig?



Det är DU som vill ha 'rätt' svar. Ställ inte frågor om du inte kan ta svaren...



Jeez alltså. Du ser ut som någon som fött barn för inte så länge sedan, inte värre än så. Du är i alla fall smalare nu än vad du var innan du blev gravid.

kim
Postat 2011-01-16 kl 12:06:46

2 ord: GÖR SLUT! blir less på er två snart:S

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:07:43

Håller med jessie där uppe. Okej ni har ett barn tillsammans, men det innebär inte att man passar ihop som människor. Oavsett hur mycket du tror det så har du ingen aning om vad du vill just nu, tro mig. Och kevin ger dig trygghet helt enkelt och därför är du där. Klart att ni kanske tycker om varandra men när det är sådär mellan er tror jag inte att det kommer sluta bra. Och ALLA killar är inte sådär, det finns gott om killar som uppskattar sina tjejer. Min tex. Okej du kanske tror att det är min "plikt" att säga så men han kan pussa mig när jag är helt genomsvettig efter att ha tränat eller kan säga att jag är finast i världen när jag är sjuk och har största påsarna under ögonen och helt snorig osv, du förstår. Det gäller att hitta nån som uppskattar en, och du behöver verkligen inte en kille som påpekar dina fel när du redan är så osäker som du är. Du kommer brytas ner helt. En förlovning och ett äktenskap är inget man bryter upp bara sådär som många här i sverige verkar tro nuförtiden, man gifter sig med den man verkligen VILL spendera hela sitt liv med. Och det tror jag inte att du vet än, när du är bara femton. Tänk på det. Var inte envis, tänk dig alla dina läsare som skriver såhär. ALLA kan inte ha fel.

julia Wilberts
Postat 2011-01-16 kl 12:07:59
Blogg: http://juliawilberts.blogg.se/

Ååh, känner igen det där lite.. killar är för ärliga, haha! Men man ska inte ta åt sig för mycket, så länge du är nöjd med din kropp själv så är det faktiskt bra, du ska inte behöva tänka på vad han tycker hela tiden..



Själv påpekar min pojkvän hela tiden att jag är för smal, han bara proppar i mig mat och tror att fettet endast kommer att samlas på mina enligt honom "för små bröst", hahah!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:08:08

men gud vad taskigt av honom att säga sådär. han är din pojkvän och han ska stötta dig. inte trycka ner dig på sånna sätt. killar ska inte bara bry sig om personen är tjock/smal, ful/snygg m.m. det är insidan som borde räknas. vadå inte skylla på kevin, det är ju inte ditt fel precis. HAN SKA STÖTTA DIG, INTE TVÄRTOM!

Sofia
Postat 2011-01-16 kl 12:08:12
Blogg: http://fency.blogg.se/

Lustigt eftersom att jag också precis har tatt upp samma på min blogg (igår). Jag har haft sämst självförtroende och brukade alltid jämföra mig, men jag har lärt mig att acceptera mig själv. Brukar tänka att jag e glad att jag hamnade i denna kroppen och inte i någon annans. De med brösten, visst att man vill vara fin i sin pojkväns ögon men de e man endå. man inser de bara inte, har vart där du är, ville också förstora mina bröst enda sen jag va 12 typ. De e inte så de ska vara- Och modeller, vem vill se ut som en modell? långa och pinnsmala? asso, dom mår ju oftast inte bra eftersom dom svälter, och ALLA är redigerade, de finns ingen som e perfekt, gå in på min blogg och titta om du vill! :) (du kanske inte ens läser folks kommentarer men jag skriver till dig varje dag) (y) kram på dig!

Linnea
Postat 2011-01-16 kl 12:08:24
Blogg: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

Du är inte tjock! Du är jätte vacker och jag vill ha en kropp lite mer lik din. Men nu när snön försvunnit ska jag ge mig ut och springa igen.



GO MICAH!

Emma
Postat 2011-01-16 kl 12:12:05
Blogg: http://emmanord.blogg.se/

Som du sa, alla kan inte födas perfekta. Jag är själv född i en "liten kropp" om man säger så. Alltså smal och det betyder att jag knappt har bröst. Det bästa är väl att de tycker om mig ändå, och du borde tycka om dig själv för den du är och den kropp du har.



På bilden du la ut är det inga fel alls på din kropp. Det är en månad efter förlossning och jag tytcker att det ser ut som att det vore som på en normal människa. Inga fel alls!



Jag tycker att du ska vara nöjd över det du har, du har en kropp som ser normal ut och ingen föds med ett utseende och kropp som modell och för sjuton, du har fött ett barn och efter de kan vissa få en lite risigare kropp!



Stå på dig och du vet att du är fin och stark som du är :)

linn
Postat 2011-01-16 kl 12:12:40

du har jättefin kropp , verkligen ! Skulle göra mycket för en kropp so din !

Du ser glad och hälsosam ut ! :D

Joanna<3
Postat 2011-01-16 kl 12:13:48

Man behöver inte vara snygg, sålänge man är unik. Det finns också ett ordspråk "Den älskade är alltid vacker". Men jag har också mina stunder då jag skäms för mig själv, även när jag är med min pojkvän. Jag är en såndär tjej som skulle kunna gå runt i bh och mjukisbyxor på helgerna men jag skämms som fan om min pojkvän tittar på mig för jag har en mage och inte en liten. Men han älskar mig för den jag är..

kim
Postat 2011-01-16 kl 12:13:51

HÄNG INTE UT DIN POJKVÄN VET DU HUR TASKIGT DET ÄR???

Julia
Postat 2011-01-16 kl 12:13:57
Blogg: http://wiithyou.blogg.se/

Du är INTE tjock! :)

Frida
Postat 2011-01-16 kl 12:14:27
Blogg: http://chafrida.blogg.se/

Du får skylla dig själv om du frågar honom sådana saker.

Amanda
Postat 2011-01-16 kl 12:15:42

Sök inte bekräftelse hela tiden, många människor uttrycker sig klumpigt och det är ju heller inte helt ovanligt att man väljer att plocka ur det negativa man hört och sätta det framför en hel mening av positiva ord. Klart det alltid finns någon som är snyggare, det tror jag, men det betyder inte att du inte räcker till för Kevin. Sluta att ställa frågor som har svar du inte kan ta, du kan väll knappast må bättre av att höra vad Kevin har att säga när det är din kropp det handlar om? Tycker du att hans kropp är perfekt? Kanske inte men det ni har handlar inte om era respektive kroppar.

annica
Postat 2011-01-16 kl 12:16:13
Blogg: http://metrobloggen.se/anniicaa

okej men kevin själv e ju ASFUL så han ska vara glad att han har en tjej som ser så bra ut som du gör.

amanda
Postat 2011-01-16 kl 12:17:11
Blogg: http://laughlifelove.blogg.se/

Brösten försvinner ju nästan alltid helt efter man har slutat amma, men dom kommer ju självklart tillbaka om 2-3 år! Oftast då många gör bröstförstoring...

Men Micah, bara så du vet kommer du alltid vara fin som du är. Kevin har ingen rätt att säga åt dig hur du ser ut eller om du har lite för mycket fett här eller där. Dessutom så är han inte så vältränad själv. Tycker han verkar helskum.

Sen så tycker jag att du ska läsa blondinbellas bok, Egoboost! Lovar dig, den är bra. Den har hjälpt mig mycket faktiskt. Bara ett tips :)

Puss!

felicia
Postat 2011-01-16 kl 12:18:26
Blogg: http://feliciasj.blogg.se/

Du är jättevacker Mikaela!

Therese Berglund
Postat 2011-01-16 kl 12:21:21
Blogg: http://babustyle.blogg,.se

Jag har varit med om exakt samma sak. Killar har varit tsm med mig bara för bröstens skull - och det är inte kärlek. Älskar Kevin dig så älskar han hela dig. Din utsida & din insida. Du är inte tjock. Ingen är tjock. Det är inte fint att vara hur smal som helst. Man ska helt enkelt se naturlig ut. Jag själv tycker att du har en fin utsida, och utifrån det jag läser, verkar din insida också vara väldigt fin. Kevin ska vara glad att han har dig. Vara stolt över det. För så som du ser ut - finns det många tjejer som ser ut. Och killar gillar lite "kurviga" tjejer. Jag tycker du är fin. Det gör nog Kevin också skulle jag tro!

Kom bara ihåg att det är vad du tycker om dig själv. Tycker du själv att du ser bra ut - då ser du bra ut! :)

MansonDust
Postat 2011-01-16 kl 12:23:29
Blogg: http://mansondusts.blogg.se/

Det märks att Kevin är ung. Herregud, du är ju jättefin!! Så kort efter förlossningen med. Haha, Kevin skulle se MIG. ;D Killar är alltid små puckon, hehe. Tänk om han hade varit gravid, fött barn & ammat. Och DU hade sagt sånt till honom. Kroppen ändras, så är det när man får barn. Men du är verkligen inte tjock! Och hellre lite små bröst än stora tunga som hänger. :) Men jag vet, det är svårt när man är 15 år, man är så kroppsfixerad! Försök att se att du verkligen har återhämtat dig otroooooligt bra. Var glad över det, uppskatta DIN kropp. Tänk på vad den skapat. :)

Mini
Postat 2011-01-16 kl 12:25:31

Kevin är inte heller perfekt!Tänk på det nästa gång:)

LIN MELIKIE
Postat 2011-01-16 kl 12:25:55
Blogg: http://shutuplisten.blogg.se/

MEN HERREGUD!

Du är jättefin och har säkert hur fina bröst, lår och mage som helst!

Om han älskar dig ska han inte ens nämna det grejerna. Min pojkvän (eller ja) han kan inte slut ta på mig. Och han vet ALLA mina brister så mycket att jtill och med jag har börjat gilla dem litegrann.



Du är fin Mikaela. Så otroligt fin. PUSS

Linda
Postat 2011-01-16 kl 12:26:28

Det är väl inte alls ditt fel! Han beter sej som en skitstövel om han säger så! han är väl knappast perfekt själv och älskar man nån så älskar man hela den och vill inte ändra på personen!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:26:40

meen sluta fråga honom så dumt,dessutom är inte alla killar lika så sluuuta. Du ber om uppmärksamhet hela tiden

Malin
Postat 2011-01-16 kl 12:28:45
Blogg: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Ärligt du är vacker som du är! Och du ska inte ändra på dig på grund utav att en kille vill det?

Men som sagt nu för tiden måste man va snygg. Alltså inte så mullig, och ha stora bröst, det är det som är inne hos killarna nu känns de som iallafall!

Kram

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:28:47

men snälla du är inte tjock. Är det nån som är tjock så är det DIN KILLE. Du är 100ggr snyggare än vad han är,säger han något om ditt utseende som får dig att må dåligt så sluta fråga rakt ut..älskar man varandra så spelar utseende inte nån roll. SÅ du ska inte ens behöva fråga något sådant. Man ska inte vara smal för någon inte heller bli tjockare för att någon ska tycka du är snygg. Du ska vara den du trivs att vara.

ulrika
Postat 2011-01-16 kl 12:30:31
Blogg: http://ullizen.blogg.se/

hej hej! Alla är obekväma med sig själv, så det får man vara! Jag tycker att man ska må bra med den man är och om man inte är det så ska man se till att man blir det! Det kallas självkänsla! Vilket många av oss tjejer inte har. Så kolla gärna in på min blogg och få idéer om hur du ska öka din självkänsla. elelr hör av dig :) kram kram!

saraahh
Postat 2011-01-16 kl 12:35:14

vafan ska han säga typ att du e tjock?! ..han e ju inte så smal själv ....

juliaericson
Postat 2011-01-16 kl 12:37:43
Blogg: http://saviourtonight.blogg.se/

"desto tjockare du är, desto mer finns att älska" brukar en killpolare säga. Det är ett bra sätt att tänka och jag tycker verkligen att du borde vara nöjd med din kropp.



Tycker faktiskt Kevin borde tänka till lite. Allting handlar inte om utsidan och om han ska svara dig på ett sånt sätt kanske han borde tänka på vad andra skulle svara honom?



Håll huvudet högt!

Anna - Mitt liv som student
Postat 2011-01-16 kl 12:40:05
Blogg: http://annalds.blogg.se/

Alltså.. Det verkar som att du verkligen tycker om den här killen, men undrar vad det är du är förälskad i egentligen? Att han är pappan till din dotter? Att han bestämde sig för att vara där? Eller bara tanken på att ha någon? Jag försöker inte säga till dig vad du ska göra, absolut inte, det är ditt liv och ditt val. Men di kanske borde tänka en extra gång eller två? Är en kille som får dig känna dig obekväm och osäker på dig själv verkligen värd dig? Jag är såklart inte insatt helt i eran relation, men ärligt talat så tror jag att du skulle kunna hitta någon som får dig att känna dig helt fantastisk, precis som du är!



Och jag vill bara påpeka det, att alla dessa vackra, smala, solbruna, vältränade kvinnor med perfekt kropp som man ser på tv, i tidningar m.m finns inte på riktigt. Man ser inte ut så på riktigt. Alla har små fel och brister, så är det bara.



Jag hoppas att du kan lära dig att leva med dig själv som du är så att du kan vara lycklig, med eller utan Kevin.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:41:54

gud vad ledsen jag blir när jag läser det här! du förtjänar att han ska älska dig precis som du är! insidan gör ju utsidan som man säger. jag kan inte för mitt liv förstå hur han kan svara sådär på dina frågor!!! inte konstigt att du mår dåligt och blir osäker på dig själv, fyfan... jag skulle bryta ihop totalt om min kille svarade "njaa" på mina frågor, ellre nåt tveksamt! fan mikaela, kan du inte ge tillbaka på K med samma medicin?! han förtjänar fan inte bättre... usch vad arg jag blir! du är den snyggaste, sötaste, finaste mamman jag har sett iaf!

KRAM PÅ DIG!

Julia
Postat 2011-01-16 kl 12:43:27

Hej! Hopppas du inte tar det fel, men du ser ju smalare ut efter graviditeten än vad du såg ut före! :)

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:44:45

och en till sak, är han så himla snygg och "perfekt" då?!? ååh va dum han är mot dig!!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:45:32

Din kropp är jättefin, skulle aldrig kunna tro att du har fått barn!



Det är väldigt fel av Kevin att säga så till dig. Du mår inte bra av det och han vinner ingenting på det. Du kan ju inte precis ändra på hur du ser ut. Förlåt mig som säger såhär, men jag tycker du ska ta en tankeställare när de gäller att förlova dig. Han får ju uppenbarligen inte dig att må bra. Och det är skillnad på att kunna prata med varandra om allting, diskutera saker o.s.v. än att bråka och behöva "prata ut" stup i kvarten. Jag tror inte ni pratar ut för att ni känner för att ha en pratstund om något, utan för att reda ut saker som gått snett i ert förhållande.

Märta
Postat 2011-01-16 kl 12:48:18

Tänker du på på allvar det här med förlovning? Förstår att du tycker om K men jag tycker att han ska älska hela dig, precis som du är. Kan ju inte alls påstå att han är någon skönhet. Det är inte viktigt, för det är insidan som räknas. Upptäckte att jag skrivit liknande som "nattstad" men det kan inte hjälpas.

Vad gäller amning, det går precis lika bra med flaska. Kom bara ihåg att när du matar eller vem som än gör det, så är det ögonkontakt med Kelly som gäller. Det är nu hon präglas vad gäller trygghet och tillit .

Julia
Postat 2011-01-16 kl 12:49:23
Blogg: http://jumpie.blogg.se/

Du har så rätt Mikaela! Jag har väldigt dåligt självförtroende och det gör så att jag pluggar sämre osv.. Det är verkligen inte roligt och jag vet inte vad jag ska göra.. Och det där om att killar vill ha ''perfekta'' tjejer, alltså de förväntar sig bara för mycket, det är så jobbigt.. Kram <3

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:49:35

Jag har läst din blogg länge nu men jag har inte känt att jag behövt kommentera något, förrän nu. Jag blir seriöst gråtfärdig när jag hör att Kevin säger sånt här till dig. Din pojkvän ska tycka att du är perfekt ocj vackrast i världen, tro mig. Jag vet själv att jag kanske inte ser ut som en supermodell, men min pojkvän säger till mig att jag är perfekt och att han inte skulle ändra någonting på mig, för så ska en pojkvän känna!



Jag tycker det vore hemskt om ni förlovade er, just för att Kevin är inte bra för dig. Det kanske inte jag har rätt att säga, men baserat på det jag har läst så tycker jag det. Ens pojkvän ska ALDRIG säga något så nedlåtande som att "du har för små bröst" eller "du skulle kunna ha smalare lår".



Jag hoppas verkligen att du tar ditt förnuft till fånga och låter bli att förlova dig med honom. Tänk på vad du lär Kelly. Du skulle väl aldrig vilja att Kelly nöjde sig med en kille som inte tyckte hon var vackrast och underbarast i världen? Kram och lycka till till dig och Kelly. Du har en jättefin dotter och jag tycker du är en jättebra mamma!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 12:50:25

inte något illa menat nu.. men du är otroligt fin och smal, skulle aldrig kunna förstå att du haft ett barn i din kropp. Om kevin inte uppskattar dig för den du är, så tycker jag INTE att ni ska förlova dig. En pojkvän ska gilla dig för den du är..!



Kevin har inte en sån perfekt kropp själv!

Caroline
Postat 2011-01-16 kl 12:53:17
Blogg: http://carrofliin.blogg.se/

Ge fan i att fråga honom om du duger, för det gör du. Alltid! Ska du någonsin få upp det där självförtroendet så måste du inse att det bara är dina egna åsikter om din kropp som räknas :) Stå framför spegeln och titta på det du GILLAR. Och fråga aldrig någon annan om det stämmer. Klart att du förändrats efter din graviditet, det är bara naturligt. Och killarna kanske inte är helt nöjda med ens kropp efteråt men det är såhär det alltid har varit och alltid kommer att vara med oss människor. Ärligt talat, finns det inte något du skulle vilja ändra med Kevins kropp? Klart att det gör! För ingen är perfekt. Men du älskar honom ändå, eller hur? Precis som att han älskar dig trots dina brister. Så sluta fokusera på det negativa och lägg din energi på det positiva istället :)

emma
Postat 2011-01-16 kl 12:54:45

Åh vad dum han är! Varför ska du förlova dig med honom?! Är det nån som är tjock så är det han!

fia
Postat 2011-01-16 kl 12:56:53

Säg ALDRIG att det är ditt fel när din pojkvän får dig att må dåligt. DU är en fantastisk ung kvinna och mamma! Du är vacker och smart och du ska inte låta din pojkvän tracka ner på dig. Sluta försvara Kevin och börja försvara och tro på dig själv istället. Om du känner för det får du gärna maila mig. Jag har länge haft det jobbigt med självförtroendet och kanske kan hjälpa dig. Kram

julia
Postat 2011-01-16 kl 12:58:40

du ska vara nöjd med dig själv! det ska du verkligen vara, ingen är perfekt ingen! Tjock? tjock? det är väl det minsta du är? Du är så vacker michaela! Var nöjd med dig själv så går allting jätte bra, och snälla, ändra inte på dig. du är så bra som du är! <3

jessica mamma till ella+ linus
Postat 2011-01-16 kl 12:58:45

fan för killar! han ska uppmuntra dig och gitt utseende, han ska tycka att du är finast i världen, precis som du

är och som du ser ut!!!! inte tror jag tt du säger till honom att han tjock?? för inte är han smal heller! börja käör me samma stil..."de skulle inte göra nått med liite magrutor" eller "en haka skulkle räcka gott och väl

du tycker om honom förden han är och för hur han ser ut, dy borde inte acceptera at hjan trycker ner ditt självförtroednde mer!!!!

selma
Postat 2011-01-16 kl 13:00:47
Blogg: http://selmasedef.blogg.se/

Jag förstår dig. men håller definitivt inte med de som kommenterat innan mig. du frågar kevin och han ger dig ett ärligt svar. när du frågar honom tror jag att du vill att han är ärlig? han älskar dig även om du inte är perfekt. ingen är perfekt. alla har något "fel" med sig själva som de inte tycker om, men för det ska man inte må dåligt. de finns folk som har det hundra gånger värre än dig, mig och alla de som kommenterat här.



tänk dig för innan du frågar kevin. han är bara ärlig vilket jag tror att du vill att din pojkvän ska vara.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:02:00

Kära Mikaela. Din kille verkar inte riktigt vara på samma nivå som dej. Ni är nog alldeles för unga för att ha en seriös relation. Jag förstår att ni gärna vill det nu när ni har en liten dotter ihop oxå. Men du verkar ju må så dåligt hela tiden p g a honom. Det är inte bra! Du ska ju vara lycklig o må bra tillsammans med din dotter. Du borde strunta i Kevin nu o bara fokusera på din lille bebis. Njut utav tiden för det går så otroligt fort innan man förstår det. Plötsligt så är hon redan 2 år men just nu är hon knappt 2 månader... Lycka till.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:07:19

haha det är väl din pojkvän som är tjock eller?

Leah
Postat 2011-01-16 kl 13:08:49

OM du frågar kevin så får du ju va beredd på svaren :S

jeanette
Postat 2011-01-16 kl 13:14:15
Blogg: http://jeanetteevelinarasmusson.blogg.se/

tjejen. du är fa inte tjock :o

du e vacker.. du är söt, du är underbar. <3'

jag står på din sida gumman <3

Camilla - i väntan på att bli mamma ♥
Postat 2011-01-16 kl 13:16:07
Blogg: http://camillaedlund.blogg.se/

Jag blir så trött på detta ideal! Jag hade ett arbete om det när jag gick sista året i gymnasiet och det var faktiskt många killar som ville tjejerna skulle "ha lite att ta i".

Utsidan är inte det viktigaste, det är insidan! Om Kevin verkligen älskar dig så förstår jag inte varför han ska hålla på och säga såna saker till dig!

Jag har sjukt dåligt självförtroende själv och gillar inte mina lår, min rumpa, min mage, mina bröst. Men pappan till bebisen i min mage säger aldrig något sånt där till mig! Han säger alltid att jag är fin och bra som jag är!

Seriöst så måste Kevin skärpa sig, för jag (och många andra tjejer) vet att det är sjuk jobbigt att höra sånt och att må dåligt i sig själv. Han ska ju för fan hjälpa dig och stötta dig!!

Sandra
Postat 2011-01-16 kl 13:18:20

Förlåt för att jag säger det, men din pojkvän är lite av en idiot!

Du är absolut inte tjock, inte en uns!! Och han har mage att säga att du är tjock? Förlåt en gång till, men han är väll inte den "mest vältränade" killen heller, blir lite ledsen över att han tror att det är okej att säga något sådant! du ska vara älskad för den du är, och inte försöka vara något du inte vill vara, bara för att någon annan tycker att du ska se ut på ett annant sätt! Så stå på dig, du är fin!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:18:47

meeeen gud.. du är jätte vacker som du är och behöver inte förändra dig ett dugg! Bry dig inte om K han e bara omogen isf och isåfall så borde han ändra på sig mycket mer en vad du borde. Killar är bara fööör mycket ibland.

Lina
Postat 2011-01-16 kl 13:23:14

Förlåt, men vilken jävla idiot han är. Han borde veta så mycket bättre. In fact - han borde skämmas. Hur ser han själv ut egentligen?!



Lyssna inte på honom - lyssna på dig själv. Du är ung, stark och vacker.

Linda
Postat 2011-01-16 kl 13:24:33

Fy fan säger jag bara! Ska du verkligen förlova dig med en kille som får dig att känna såhär? Jag ger dig en varning; är han så här NU, kommer det bara fortsätta.

Hur tillåter du ens att han gör så här mot dig? Du är värd en kille som verkligen älskar dig vare sig du har en A eller D kupa! Även om du är lite rund om magen eller sjukt platt. Ställ dig denna frågan; Om Kevin en dag skulle se lite ful ut och han frågade; Hur ser jag ut idag? Skulle du säga då som det var; "Ja, du har jag gått upp några kilo så det skulle jue vara okej om du gick ner lite kilo.. Men jag vet jue att det är efter julhelgen så.."



Skulle du säga så, då är det okej. Men jag antar att du itne skulle säga så? När man älskar en person vill man säga hur jävla vacker och snygg personen är.



Jag vill inte förstöra mellan dig och Kevin, absolut inte! Men vill du verkligen ha det såhär? Du är perfekt som du är! Du är lika snygg vare sig du väger 50kg eller 70kg! <3

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:25:37

för det första tar ett år innan man blir smal. öven om du e smal redan:) din pojkvän dumpa han. kan han inte älska dig för den du är så e han inget att ha. en kille ska ej klaga. många tjejer oppererar sig o förstör sina kroppar. o vad gör killarna vrf klagar han på dig. han själv e inte så jävla smal. uträkta men blir bara iretterad på han. kram linda

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:26:20

det e inte ditt fel för han kan svara på ett trevligt sätt med .kram linda

emma
Postat 2011-01-16 kl 13:27:01
Blogg: http://minbloppis.bloggplatsen.se

http://minbloppis.bloggplatsen.se

Felicia
Postat 2011-01-16 kl 13:29:21
Blogg: http://enhemsk.blogg

Bra skrivet! Varför ska man bry sig om andra? man ska ju gå efter det man själv tycker är snyggt!

och du är inte tjock!

Ida
Postat 2011-01-16 kl 13:32:29
Blogg: http://idaajohannesson.blogg.se/

Åh, blir så irriterad på sånt här. Jag håller med alla, det Kevin gör är fel. Det är inte ditt fel någonstans! Du har precis varit gravid och det syns inte. Man ska inte säga något sånt till sin flickvän. Inte till någon. Du har inget fel alls med din kropp Mikaela, låt ingen trycka ner dig med det! Du är perfekt byggd. Jag tycker inte att det är fint med en jätteplatt "size 0-kropp". Man ska va frisk och hälsosam. Det är alltid finast.



Du är min idol!

Anneli
Postat 2011-01-16 kl 13:32:39
Blogg: http://anneliih.blogg.se/

Jag tycker inte att du är tjock,jag blir ganska irriterad när killar frågar något sånt "vilken kupa har du" eller "Har du stora bröst" osv.Det är nästan som om dom brydde bara om tjejens bröst osv.

Linaa
Postat 2011-01-16 kl 13:34:39

Kevin ska inte ens tala om att vara tjock, för att om vi jämnför han och dig så ser vi klart och tydligt vad tjock är.. No offence, men jag blir irriterad när han behandlar dig såhär. Du förtjänar bättre.

Små eller stora bröst, vem bryr sig? Det är insidan han ska älska dig för, vilket han verkligen inte gör (som det ser ut nu) Skit i den idioten.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:35:03

du har helt rätt, glad och hälsosam ska man vara

att man "råkar" väga 1-2kg för mycket är inte hela världen och btw, jag skulle faktiskt kunna döda för din mage!!!

nathalie
Postat 2011-01-16 kl 13:36:02

Du är absolut inte tjock! du ska vara nöjd med din kropp, om han klagar på dig så är han inte värd dig.

Jeannie
Postat 2011-01-16 kl 13:36:55

Var stolt för vem du är och hur du ser ut! I mina ögon ska du vara stolt över minsta bristning! Du har varit gravid och fött en dotter, DIN dotter. Din kropp har formats under graviditeten för att kunna bära fram din dotter och det tycker jag du ska vara grymt stolt över!



Jag håller med tidigare kommentarer om att det var väldigt omoget av Kevin att kläcka ur sig en sådan sak. Hade min fästman gjort det hade han åkt ut ögonaböj! Så nej, lyssna inte på vad andra har att säga om dig. Våga stå för dig själv och hur du ser ut! Det enda som spelar någon roll är ju hur DU trivs med dig själv!!! Så fortsätt stå på dig!

Sofie
Postat 2011-01-16 kl 13:36:58
Blogg: http://knaspipen.blogg.se/

Det är precis det du ska ha i huvudet att se hälsosam ut för din skull ingen annans :) Tänk även på att du inte är mer än 15 du kommer utvecklas massor åren framöver :)

ellen
Postat 2011-01-16 kl 13:38:50

du är inte tjock! vi tjejer måste stå upp för oss själva! så fort vi har en kurva på fel ställe är det någon som säger det till oss, och många av oss tar illa upp. men varför ska killar kunna gå runt och va lite mulliga här o var och inte vi?

du har precis fött ett barn och du ska ju inte behöva känna dig tvingad att tänka på en kropp när du precis har fött ett barn som behöver dig till 110%...

Fanny
Postat 2011-01-16 kl 13:44:19
Blogg: http://entandemcykel.blogg.se/

Ingen är perfekt! men du är ju bara 15 så dina bröst kommer ju att växa mera :)

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:44:46

Kevin vrkar ju efterbliven!

Dessutom, spelar roll om man har stora/små bröst, eller smala/tjocka lår.

Ändra dig inte för hans skull!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:45:33
Blogg: http://fckingcrazy.blogg.se/

eh haha e han dum eller? förlåt men jag blir skitsur.

han är ju typ trippelt så stor som du så vafan ska han klaga på.. han kan hålla sin fula äckliga käft..

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:48:51

Om du själv tycker du är tjock, vilket du fan inte är, så bör du söka hjälp och råd angående anorexi. Om du ser dig i spegeln och tycker att du är tjock har du en snedvriden bild av dig själv.

Och sluta snacka om att du är tjock när du uppenbarligen inte är det. Jag är överviktig, och tycker det är jävligt dåligt av dig att lägga ut bilder på din (jämfört med min) smala mage och fråga om du ser tjock ut. NEJ, det gör du inte. Du är fan för smal för att ha fött barn faktiskt.....

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 13:49:29

Man ska vara nöjd med sig själv! Man ska inte se ut på något sätt bara för att någon annan vill det. Det här med skönhetsideal är så dumt :(

Marie-Loise - The talker
Postat 2011-01-16 kl 13:52:38
Blogg: http://marieloise.blogg.se/

du borde lyssna på denna låten. Bruno Mars - Just the way you are. önskar dock att man hittade en kille som kunde säga sådana saker till en.. lyssna verkligen på texten

Mia
Postat 2011-01-16 kl 13:55:52

Hahaha OM du är tjock i hans ögon, vafan är inte han då? Han är fet och ful, sätt lite krav på han också!

Ida
Postat 2011-01-16 kl 13:56:28
Blogg: http://www.idalundmark.bloggplatsen.se

Kevin kanske inte täkte på vad han sa, kanske han nu ångrar sig och inser hur mycket fel han hade i det han sa. När jag kollar på dina bilder så kan jag inte förstå att du har haft en levande varelse inuti din mage, det syns verkligen inte. Du är verkligen jätte fint, låt ite det han säger påverka dig.

18 år och mamma till en liten pojk.
Postat 2011-01-16 kl 14:00:42
Blogg: http://http:/

Förstår inte varför han säger sådär! Ta inte åt dig för du är inte tjock och jag tycker inte heller att det syns på din kropp att du fått barn. Sen vill jag säga att jag tycker du är en riktigt bra mamma till din lilla söta dotter! Så skit i vad alla andra säger, jag vet hur det är men försök och inte bry dig. Du vet att du gör ett bra jobb.



Inte för att lägga mig i men jag tycker du ska prata med kevin, för hans betende är inte snällt, sen tycker jag absolut ni borde vänta med förlovningen ett tag.

Jag vet att allt inte är så lätt ibland.

Jag lever själv med min lilla pojk men såklart finns hans far med i bilden och tar hant om honom. Men vi bort inte tillsammans.



kram på dig

Felicia
Postat 2011-01-16 kl 14:01:13

Du är inte tjock jag vill ha DIN KROPP den är fantastisk kram <3

Rabia
Postat 2011-01-16 kl 14:04:38
Blogg: http://lifeofraabia.blogg.se/

Fråga bara inte om du inte vill bli sårad och om du frågar honom så måste du tåla det han säger för du undrar ju och skulle du vilja att han ljög hellre än att säga sanningen???

Så om han tycker det är "nja" då kan du typ inte sitta hemma och deppa han är ju fortfarande din ni ska ju förlova er och massa..

therealalexandra
Postat 2011-01-16 kl 14:05:48

du är inte tjock :)...och so om du va det efter du fått kelly?...din kropp har skappat något fantastiskt!!, då kan man väl vara stolt över hur den ser ut också efteråt ? :)....berätta för k att han skulle haft magmuskler, armmuskler och se ut som värsta hunken, se vad han säger då?...han kanske fattar hur du känner dig då?

Jenny
Postat 2011-01-16 kl 14:08:20
Blogg: http://fulanka.blogg.se/

Oavsett hur man ser ut, om pojkvännen är kär och älskar en, är man alltid vacker i hans ögon. I hans ögon är man den perfekta tjejen. Jag tror han bara är lite osäker utav sig. Och du är inte tjock!

AbbeyDawn
Postat 2011-01-16 kl 14:08:39
Blogg: http://sexisonfire.blogg.se/

Jag håller med Jessie ovan.

Jag trodde inte att det fanns killar som inte ställde onaturliga krav på sina tjejer, jag trodde bara att man var tvungen att acceptera att man aldrig skulle vara den finaste som finns för sin kille. men sen träffade jag min pojkvän (tillsammans i ett år nu) och min uppfattning ändrades HELT. Han säger til mig varenda dag att jag aldrig får ändra mitt utseende, att jag är perfekt och han älskar allting med mig. Jag har små bröst (75B) men han säger att jag aldrig får operera dem. Och bäst av allt är att han säger att jag är den snyggaste kvinna han någonsin sett. Han menar det verkligen när han säger det också. Och vet du, jag trodde inte att det fanns såna killar som sa sånt. Men nu när jag hittat min prins, inser jag att ALLA, tjejer såsom killar, förtjänar någon som tycker att de är perfekta som dom är, och det snyggaste som finns.



Micah, det är helt otroligt hur mycket vikt du har tappat sedan förlossningen. Du är SMAL, och du är vacker! Någon som inte kan se det utan skulle vilja att du såg annorlunda ut förtjänar inte att vara förlovad med en sådan fin och vacker tjej som du. Kom ihåg det.

Sabina
Postat 2011-01-16 kl 14:09:01
Blogg: http://sabinathompson.webblogg.se/livetmedleona

Nej nu blir jag ARG! Varför säger Kevin sådär. FY så dumt och omoget. Du är inte det minsta tjock och det är klart att både kropp och bröst förändras efter en graviditet. Det är ens partners jäkla skyldighet att stötta sin tjej när man varit med om något så omtumlande som att bli mamma.



Inte för att vara elak men han är inte direkt så smal själv heller. Du är smalare faktiskt, så jag tycker faktiskt att han får ta och skärpa till sig. Säg åt honom på skarpen och säg att du blir ledsen!

lisa
Postat 2011-01-16 kl 14:09:14
Blogg: http://lisaozorro.blogg.se/

men OMG! Är du galen människa? Du e ju för fan inte tjock någonstans, jag hade lätt kapat armen och benet för din kropp !



förresten ska Kevin vara jävligt glad att han får vara med dig och Kelly, du kan ju lätt bara sparka ut han från ditt liv och vad har han kvar då? Han borde tänka mer på ditt inre och vara glad att överhuvudtaget få vara med dig. Punkt slut.

Malin
Postat 2011-01-16 kl 14:09:28

Det är väl snarare han som ska tänka på vad han äter. Jag tycker att du har en fantastisk kropp för att nyss ha fått en baby (och med andra mått mätt också!) stå på dig.

Sarah
Postat 2011-01-16 kl 14:09:49
Blogg: http://sarahnilsson.blogg.se/

Du är otroligt fin som du är. Om inte han kan acceptera din kropp utan kommer med sådana kommentarer är inte han bra nog för dig.



Jag har den "dagens fråga": Är du orolig att detta kan leda till att ni inte kommer förlova er? Det med att han komplicerat på facebook?

Alice
Postat 2011-01-16 kl 14:18:30

Håller helt med Jessie!

Madde
Postat 2011-01-16 kl 14:22:38
Blogg: http://sotsuracitroner.blogg.se/

Jag skrev ett melj till dig för ett par dagar sedan och det återkommer alltid. Ditt självförtroende (eller självkänsla). Ta tag i det så kommer allt bli bättre.



Visst du kommer alltid bry dig om vad din pojkvän/sambo/fästman tycker om din kropp, men om du själv känner att du ser bra ut kommer du se bättre ut. Det är sant. Man blir "snyggare" om man känner sig snygg för du bär upp din kropp på ett annat sätt =)



jag säger det igen. Vill du prata om det så är det bara kasta iväg ett melj. =)



Kram

Josefine
Postat 2011-01-16 kl 14:23:25

Du är perfekt som du är, ändra dig inte. Du har själv skrivit att du var lite större för några år sedan, men var ni inte tilsammans då? Jag menar, killar gillar väll inte att tjejerna har size 0 ? Gillar de inte tjejerna som ser normala ut?

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 14:24:50

Så Säger man inte till sin flickvän?

Du har en fantastisk kropp , en äkta kvinnokropp.

Tänk om 14 år när kelly kommer och frågar honom, Pappa ser jag tjock ut i denna klänningen? Vad kommer han att svara ...

Daniela
Postat 2011-01-16 kl 14:27:25
Blogg: http://danielinac.wordpress.com

Det är inte vad killar tycker som räknas, den viktigaste i ditt liv ska vara du, inte en kille. Du ska vara nöjd med dig själv och ditt liv. Jag vet att alla säger så, men jobba på ditt inre så blir du nöjd med det yttre. Istället för att tänka på vikt, träna för att bli stark och må bra. Hakar man upp sig på vikten så blir man aldrig nöjd. När det kommer till vad Kevin säger, istället för att ta åt dig, titta på honom. Är han perfekt? Ser han ut precis som du önskar att din pojkvän ska se ut? Så gjorde jag när jag var yngre och någon kille sa något taskigt. Sa han att jag hade ful näsa så tog jag inte åt mig, jag kollade på honom och hittade något jag inte tyckte var perfekt och kommenterade tillbaka, då blev killen förvånad kan jag lova. Killar tror att de har rätt att kommentera våra utseenden, men hur bra ser de själva ut egentligen? Stå upp för dig själv och fokusera på dig själv istället för på vad han tycker!!!

angelica
Postat 2011-01-16 kl 14:30:14
Blogg: http://angelicatuohimaa.blogg.se/

Du är INTE tjock, och jag är glad över att du strävar efter en hälsosam kropp ist för en pinnsmal. Jag själv är rädd för att visa mig för killar för jag inte är den pinnsmala typen utan den mer''normala''. Om då kevin ''klagar'' på ditt utseende så kan du påpeka att han inte är perfekt han heller för det är ingen!

Gina
Postat 2011-01-16 kl 14:34:07

Grejen är väl att du måste växa upp och inse att du inte lever för han.. Så länge du mår bra i din kropp så är allt som det ska. Sen har jag fått höra utav så många killar att det finns inget som är så tändande som en tjej, säker och nöjd med sin kropp. Hur den än ser ut.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 14:34:54

Herregud du har fött ett Barn!!!

klart det tar ett tag för kroppen att gå tillbaks till det den en gång var. Bröst är inte viktigt. Jag är själv snart 22 år gammal och har storlek 75B i bh strl. Rätt små tycker jag men vafan, det finns värre saker att bekymra sig om här i världen. DU ÄR FIN!

E
Postat 2011-01-16 kl 14:39:31
Blogg: http://elladahliin.blogg.se/

att du såg ut sådär redan en månad efter förlossningen är det nog inte många som gör! du är verkligen inte tjock.



kevins beteende tänker jag inte ens kommentera :P



om ditt mål är att se hälsosam ut så har du nått det målet!

① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄
Postat 2011-01-16 kl 14:41:10
Blogg: http://sarasaariioniitaa.blogg.se/

Låter skämmigt och fråga nån som du gjorde t.ex har mina bröst fortfarande sin charm eller är jag fin?

men jag håller med dig för överigt

Ztina
Postat 2011-01-16 kl 14:42:06

Men varför fråga Kevin om hur du ser ut när du ändån inte blir glad över att höra hans åsikt.

Kicki
Postat 2011-01-16 kl 14:54:28
Blogg: http://kickiks.blogg.se/

Alltså inte för att vara kall mot Kevin nu eller något men.. Hur kan man säga så till någon man älskar? Hur kan man liksom inte tycka att personen är den vackraste om man nu älskar den? Det är mina tankar. Älskar man någon så har man endast ögon för den personen! Citat: "om en man kollar åt en annan kvinna med åtro i blickn, har han redan varit otrogen i sitt hjärta"



Ta hand om dig, du är supersöt! :)

Lisa, mamma till Kevin Celestino ಌ
Postat 2011-01-16 kl 14:55:09
Blogg: http://liicee.blogg.se/

Men fråga honom inte då om du riskerar att få ett svar du inte vill ha..?

Strunta i vad han tycker, gillar han det inte kan han ju ta och dra någon annanstans?!

Min son är åtta månader och min mage är fortfarande bra mycket större än vad din är på bilden! Men jag frågar inte min sambo om vad han tycker om min kropp eftersom jag vet att han helt enkelt lämnar mej om han blir missnöjd.

Däremot har jag sagt till honom att han jättegärna får säga till mig att kanske inte äta den där godisbiten om jag nu vill ha tillbaka min gamla figur, sånt uppskattar jag!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 14:58:40

Håller helt och hållet med dig! Jag tycker man ska se frisk ut, och att se frisk ut kan ju se ut på olika sett, jag är inte pinnsmal men jag är också rätt så lång och jag ser frisk ut, det ser inte bra ut att vara pinnsmal på mig, jag är otroligt stolt över min kropp och det tycker jag att alla ska vara hur man än ser ut :) Har läst din blogg i snart 1 år och jag tycker den e hel grym! Du e ju helt otroligt stark! Du behöver absolut inte ändra på något <3

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 15:00:34

hora du e då

Alexandra
Postat 2011-01-16 kl 15:04:37
Blogg: http://ssandrasverds.blogg.se/

du är inte tjock !

Jag tycker att man ska vara den man är född till att vara ! det finns många killar som gillar dig för den du är !!



Du är vacker som du är !

lina
Postat 2011-01-16 kl 15:04:43
Blogg: http://linaak.blogspot.com

många killar vet inte vad dom pratar om asså! Jag tycker du är jätte söt och har en perfekt kropp! Du är verkligen inte tjock!



Gillar din blogg förresten, grymt intressant och rolig sen såklart är den jättefin :D <3

Sandra
Postat 2011-01-16 kl 15:08:35
Blogg: http://miliams.blogg.se/

Hej Micha :) Jag vill bara berätta att jag tycker du är hur fin som helst, så låt aldrig någon annan berätta för dig hur du "borde" se ut!



När fick du Kelly? hur gammal är hon nu? Min pojke är snart 6 månader och jag tycker det är jättekul o läasa när du skriver om Kelly :)

Linn
Postat 2011-01-16 kl 15:09:24

Att se ut så EN månad efter förlossning är otroligt! du ser jätte hälsosam ut! hade jag din kropp hade jag varit nöjd och tryckt upp brösten i ansiktet på den där kevin. jag vet att ni är kära och så, men det är inte okej att han säger att du är "tjock" osv. han ska inte få dig må dåligt, han ska stötta dig när du är ledsen och säga att du är den absolut finaste i världen, att han vill dela sitt liv med just dig! du ÄR jätte vacker Micah! tro mig! <3 kärlek i mängder till dig, fina tös! <3

Lisa
Postat 2011-01-16 kl 15:11:45

Hej!



Nej, du är inte tjock! Och precis som många andra skrivit - du har precis fött barn!



Det första jag reagerade på dock var : Varför säger Kevin att du är tjock när han själv ser ut att behöva gå ner x antal kilon?

Emma
Postat 2011-01-16 kl 15:12:18
Blogg: http://emmutemma.blogg.se/

Jag skulle vara glad om jag såg ut som dig.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 15:14:49

jag tkr inte kevin verkar någon bra kille för dig, du är värd någon mycket bättre mikaela! Någon som du slipper bråka med, och du verkar må dåligt ofta.. Jag tkr ialafall du är värd någon mycket bättre som du kan vara lycklig med och slippa må dåligt över saker & ting. Puss på dig krama kelly fårn mig!

linnéa
Postat 2011-01-16 kl 15:18:24
Blogg: http://neapea89.blogg.se/

Varför bryr du dej va alla andra tycker??

Om du känner dej vacker åh trivs med den du är och med din kropp, skit då i va alla andra tycker..

//Linnéa

Isabella
Postat 2011-01-16 kl 15:20:11
Blogg: http://www.remarkablewordsbyme.blogspot.com

Det där är ju bara ett bevis för hur omogen han är. Han borde ta sig i kragen och bevisa att han är 18 och förstå att en kropp förändras vid en graviditet. Du är jättefin i kroppen tjejen och oavsett så har du gjort något som han inte gjort och det är att ha burit ett barn i den kropp och med hans kropp ska väl inte direkt han klaga?

Tess
Postat 2011-01-16 kl 15:27:36

Du är hur fin som helst! absolut inte tjock!

du har just fött barn, och det syns inte!

du har en dröm kropp!



Jag har inte vart gravid men har bristningar för att jag gick upp mycket i vikt på kort tid (deprimerad) gillar inte min kropp ett dugg själv, men min kille älskar den på nåt konstigt sätt..



han säger att jag är fin varje dag, hur jag än är klädd eller mår.. det är en sån kille du ska ha, någon som uppskattar dig för den du är och hur du ser ut nu!

herregu, du har fött hans dotter, du har gett honom ett välskapt underbart barn, men han verkar inte uppskatta det, du offra lite av dig själv för det, för din kropp kommer troligen aldrig bli lika som innan, men det är det väl värt det för du har Kelly nu.



Om det är någon som borde ändra sig, äta nyttigare och träna mer så är det väl Kevin?

visst han kanske tränar lite nu redan, men han kan gå ner lite i vikt. han skulle nog bli mycket finare då också, säger inte att han är fet eller ful men han kan se mer hälsosam ut.



förresten så tycker jag han förtjänar en riktig "pung kross" efter vad han sa till dig.



Madde
Postat 2011-01-16 kl 15:28:25

Alltså vad fan har du för karl? (och många nadra oxå ser jag) Antagligen så är ni typ 15år,och har inte något självförtrende alls. Men hur fan kan ni låta era killar säga sådana saker till er?



Och har KEVIN sett sig själv i spegeln lr? Shrek är fan snyggare än han, ledsen men han ser ut som skit, och att han då tror att han kan säga att kvinnan som fött HANS barn har fula bröst o är tjock, ja då vart han fan mer ful. Ta dig i kragen och säg åt han på skarpen, han ska fan vara GLAD att någon ens vågar erkänna att de är tillsammans med han!

jehn
Postat 2011-01-16 kl 15:35:32

men jävla kevin ..

Cecilia
Postat 2011-01-16 kl 15:37:56
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Tjejer har jävla krav på killar med.



Det var kanske inte så snällt av honom, men du frågade och han var ärlig. Fastän det kanske är okej med en liten lögn vid såna tillfällen.

Jennifer - min väg mot att bli förskollärare
Postat 2011-01-16 kl 15:37:59
Blogg: http://talandetystnad.blogg.se/

Hej Micah :) Jag är 20 år gammal har läst din blogg i ungefär två veckor nu. Jag läser till förskollärare och jag måste säga att av det jag har läst från dig så verkar du vara en fantasisk mamma. Även om du inte är så gammal. Att vara en bra mamma handlar inte om ålder och jag tycker du är otrolig. Jag hade nog själv aldrig klarat av att ha barn när jag var 15. Så mycket beröm till dig. Du är så otroligt stark och jag skickar mååånga styrkekramar till dig vännen. Strunta i alla dumma kommentarer. Det är inte ens värt att bry sig om. Strunta i dom och fortsätt vara den fantastiska mamma som du är till Kelly. Och ångående dagens ideal. Strunta i det också. Du är perfekt som du är och ska inte bry dig om någon säger något annat. Du är jättefin precis så som du ser ut och är. Många kramar på dig. / Jennifer

Emelie
Postat 2011-01-16 kl 15:38:58
Blogg: http://emmiq.blogg.se/

Det är otroligt töntigt att kommentera "Fan för killar" eller liknande.Alltså va ? Alla killar är inte sånna som du beskriver troligtvis Kevin.Eller "K" som antagligen står för kevin , om inte..rätta mig om jag har fel.



För det första så är inte alla killar sånna som bara går efter utseendet.Dock är utseendet viktigt eftersom att det är det första man ser hos en person.Sedan brukar personligheten förstärka/försämra utseendet mer eller mindre.



För det andra så om det är Kevin som sagt alla dom sakerna till dig är han bara dum i huvudet, ärligt talat.En pojkvän ska inte säga sånt på ett så pass olämpligt vis.



Och dom som kommenterat "strunta i vad han tycker". Det är lättare sagt än gjort ! Dom älskar varandra och självklart bryr man sig om vad andra partern tycker om en. Man vill alltid se som bäst ut med sin partner.Dock ska han alltid tycka att man är vacker med eller utan smink , om man är sjuk osv.



Kevin låter inte som en bra kille alls.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 15:40:43

DU ÄR INTE TJOCK DET ÄR HAN SOM ÄR DET, HATAR DIN JÄVLA POJKVÄN , SÅ VIDRIG!

julia
Postat 2011-01-16 kl 15:41:12

tjock? DU ÄR INTE TJOCK!

Hannah
Postat 2011-01-16 kl 15:43:42

asså, den där fläskpaddan kevin ska inte uttala sig om andras vikt när han själv är väldigt överviktig!! mikaela, du är fin som du är och du är absolut inte tjock! <3

E :>
Postat 2011-01-16 kl 15:48:11

Skit samma, tjock eller inte. Sluta bry dig, det har jag precis börjat göra om mig själv. Även om man har sina bra och dåliga dagar. Du är vacker, precis som alla andra!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 15:50:32

Du är ju för fan dum i huvet. Går o frågar din kille hur du ser ut, sen inbildar du dig att "killar kräver för mycket," Om du tror att killar kräver mer av tjejer än vad tjejer kräver av killar så är det något fel på dig.

sofia
Postat 2011-01-16 kl 15:51:41

Du är inte tjock lilla gumman, men omg hhahahaha försöker du vara sexig som hon på bilden i tidigare inlägget eller? Bara för att du visar stringen så är du inte sexig, det ser bara löjligt ut. HAHHAAHAH sorry men sanningen svider..



och med det här menar jag inte att jag är sexigare, men skillnaden mellan dig och mig är att jag faktiskt förstår att sådär gör man inte haha, om man inte har värsta drömkroppen då ;)

Honom
Postat 2011-01-16 kl 15:52:52

Du är alldeles för smal :/ ät upp dig lite :D

lisa
Postat 2011-01-16 kl 15:54:22

Ursäkta, men om det är nån som behöver tappa vikt så är det väl ändå Kevin själv? Han är gaaanska så tjock!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 15:54:32

Du är perfekt. Du är det. Du skulle vara det även om du vägde 100 kg. Åtminstone i Kevins ögon, tycker jag att du skulle borda vara perfekt oberoende vad. För jag tycker också att du skulle kunna få bättre än han (men är glad för er skull ändå). Du har vakra ögon, vackert hår, du har en hälsosam kropp, och ja, du ÄR SMAL. Du ska inte ändra dig för någon annan.

Kram <3

Paulina
Postat 2011-01-16 kl 15:59:23
Blogg: http://plinan.devote.se

hej mikaela! jag är 20 år och vill bara berätta en sak för dig som jag önskar att jag visste när jag var i din ålder: ett förhållande ska man må bra av, inte dåligt. Ett förhållande ska INTE vara så som ditt o kevin. Man ska få varandra att må bra och känna sig säkra med varandra. Du gör inte något av det. Jag ska ge dig ett "råd" eller vad man säger som min syster sa när jag var i din ålder: MAN KAN ÄLSKA NÅGON TILL VÄRLDENS ÄNDE, MEN DE BETYDER INTE ATT DE FUNKAR! Tyvärr är det så, ett bra förhållande mår bra 90% av tiden om inte mer, INTE tvärtom! Jag hoppas du hittar styrka att göra saker för dig som får dig att må bra. Kram!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 16:00:44

du har fin kropp

kevin är inte värld dig!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 16:03:30

du är inte tjock :O

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 16:08:44

Desto mer jag älskar min kille, desto vackrare blir han!



Vet inte vad jag vill ha sagt med det, kanske att du borde fundera allvarligt på det här med förlovning. Det kommer inte göra ert förhållande starkare när det ser ut på det här viset!

Emelie
Postat 2011-01-16 kl 16:14:39

Du är ju inte alls tjock!!!! kevin har så fel!

hanna
Postat 2011-01-16 kl 16:19:19

Nu får du de att låta som att killar är svin typ ... tjejer har väll för fan lika mycket krav på killar ... Och sen låter de som det är fult med små bröst ?!?!? Ge dej för fan !

Jenny
Postat 2011-01-16 kl 16:22:35
Blogg: http://imortaelis.devote.se/

Vad är det för kille du dras med egentligen?

charina
Postat 2011-01-16 kl 16:29:47

Asså, om du frågar honom vad du tycker så kommer han att svara. DU kan ju inte förvänta dig att han ska svara vad du vill höra utan han kommer att säga vad han själv tycker.

Sen så kan inte HAN förvänta sig att du ska se likadan ut efter att ha fått barn, tuttarna hänger mer, man får bristningar och så, vilket är helt naturligt.

OCH JA, MAN GÅR UPP I VIKT.

Pernilla
Postat 2011-01-16 kl 16:31:48

Asså hur kan du vilja vara ihop med honom? seriöst. Inte för att va sån men jag tycker också att jag har små bröst och när jag frågar min pojkvän så säger han: Jag tycker du har perfekta bröst, och att jag är de vackraste han vet. Hade min pojkvän sagt att han tyckte de och de om mig så hade jag dumpat honom, de är ju han som gör att du blir obekväm med honom för att du vet vad han tycker, förstår du inte de eller?

Tycker också ni är grymt omogna som ska gifta er, varför inte vänta tills ni blir äldre? seeeeriööst...

sophie
Postat 2011-01-16 kl 16:35:02
Blogg: http://sophan.blogg.se/

Idiot kille de där!

Bry dig inte om vafan ha tycker om din kropp , det är du som bor i den och det är du som ska gilla den.



Du är jätte fin=)

Elina
Postat 2011-01-16 kl 16:38:23

Det är lika mycket tjejer som har krav på hur en själv ska se ut.



Man märker att du är ung, väldigt ung och har lite erfarenhet av livet. Självrespekt och självförtroende kommer med åren, det är något man får jobba med, inget man bara får. Det är ditt dåliga självförtroende som tillåter dig att må som du gör. Du borde verkligen gå och prata med BUP, inte en gång utan flera gånger. Det är något många i din ålder borde göra. Livet är för kort för att hata sin kropp/sig själv.



Sluta att tjata på folk om vad de tycker om din kropp, du kommer aldrig ändå få svaren du vill höra. Börja gilla din kropp och ta hand om den med kärlek. Tänker du bara på att du nu har för små bröst så kommer det äta upp dig, att du alltid kommer tänka på det och din självkänsla bli lägre.



Sedan så verkar din pojkvän inte ha alla hästar i stallet.



Sofia
Postat 2011-01-16 kl 16:39:24
Blogg: http://sofialore.blogg.se/

Lyssna inte på honom det är din kropp, jag tycker att om man lever efter vad andra tycker om en så kan man ju inte må helt bra, man måste ha en egen uppfatning om saker o ting lixom. Det är ditt eget val och du är inte tjock Mikaela! kram <3

Rebecka
Postat 2011-01-16 kl 16:43:08

Alla borde sträva efter att på något sätt kunna klara av att berömma sig själva och vara nöjda med det och inte vara så benägen om vad andra tycker om en. En komplimang från killen då och då det SKA man få... Det jag menar är att är man nöjd,säker, tror på sig själv att allt kommer inifrån

aga♥
Postat 2011-01-16 kl 16:44:18
Blogg: http://loughran.blogg.se/

Dumpa kevin. Han är dum i huvudet som är så okänslig och säger såna saker till dig! Han kanske ska börja träna själv?

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 16:50:54

Han har INGEN anledning till att säga att du är tjock, de e du fan inte!

Emma Elisabeth
Postat 2011-01-16 kl 16:55:52
Blogg: http://emmaelisabeth.se

Hur vill du att Kevin ska vara då? Vill du att Kevin ska ljuga för dig iställt då? Eller ska han vara ärlig? Är det inte bra att han är ärlig? Då får han väl ljuga för dig istället då och då ska du inte bli sur på honom för det.



Synd att du tycker att han sk ljuga för dig. Trodde förhållande handlade om att vara ärlig och du tål inte ärlighet. Och om han tycker att dom är för små? Han är ju tillsammans med DIG eller hur??!?!?

emmy
Postat 2011-01-16 kl 16:57:00

Menar du att det inte finns bra killar? O_O

Liksom du har tyvärr träffat på en idiot till kille, och det betyder inte att alla killar är sådana. Det finns underbara killar där ute som bryr sig om insidan före det yttre och är hur gulliga som helst!

Du borde leta efter de killarna ;)



(Sen ska inte Kevin säga någonting för han är tjockare än dig och skitful)

Jenny - livet med en mini leopard
Postat 2011-01-16 kl 17:01:15
Blogg: http://mrsjenny.blogg.se/

Varföööör är du tillsammans med den där idioten!?

Din pojkvän ska älska dig för den du är, inte hur du ser ut eller inte.. Min pojkvän älskar mig oavsett om jag lägger på mig några extra kilon eller inte.. Han tycker jag är perfekt. Det borde din också tycka.. Tycker du ska ta dig en ordentlig funderare innan du förlovar dig med en stor idiot!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 17:03:01

när ska du fatta att din pojkvän är dum i skallen , han är ett jävla svin. jag anser av det jag har läst på din blogg osv att han misshandlar dig psykiskt, men du är ju helt blind.

Lina
Postat 2011-01-16 kl 17:07:27

Fattar inte att du ska förlova dig med HONOM.

Hur länge ska du sitta och låta honom få dig att må dåligt?

-
Postat 2011-01-16 kl 17:09:18

Åh, vafan!? Han kan ju snacka för sig själv, titta sig i spegeln. Du kan ju inte förlova dig med honom, seriöst. Finns så mkt bättre killar.

Nanna
Postat 2011-01-16 kl 17:10:45
Blogg: http://ninanna.blogg.se/

Jag vill - och ska inte döma. Även om jag tycker att det var/är rätt tanklöst av Kevin att säga sådär till dig. Men - det får stå för honom! Jag - och många med mig - anser att du - mindre än de allra allra flesta - har någon anledning att ha komplex för hur du ser ut!



När jag var yngre hade jag komplex för att jag var så "platt", och jag hade - och har ingen Pamela Anderson-kropp att skryta med. Jag är 24 år och har AA i kupstorlek. Många skulle säkert tycka att jag var helt normal om jag gjorde en bröstförstoring, men det har jag faktiskt inget intresse av att göra. Längre. Stora tuttar är kanske något som uppfattas som sexigt, men det verkar rätt opraktiskt. Att inte kunna springa utan en stadig BH. Att ha ont i ryggen för att bysten är så stor och tung. Att slippa lägga ut en massa pengar på BH-ar i större storlekar (för såna är faktiskt mycket dyrare än en enkel liten topp)...



Och att du skulle vara tjock? Det är du VERKLIGEN INTE! Det SKULLE INTE vara "okej om du hade hälften så tjocka lår", för då skulle du se sjuk ut!



Kevin får tycka som han vill! Men det är din kropp, och det viktigaste är faktiskt att DU trivs med dig själv! Att DU inser hur fin du är! För du har en jättefin kropp, en jättefin figur! Du har former - men inte på ett sånt sätt att det se totalt onaturligt ut!



Och utseendet är dessutom bara en trevlig bonus hos en person man är tillsammans med! Du är en så varm och fin person, och det räcker egentligen! Du skulle kunna se ut hur som helst, du skulle vara lika älskvärd ändå! Men nu råkar du dessutom vara en otroligt vacker ung kvinna!



Bara för att Kevin (eller någon annan) tycker att du borde se ut på ett visst sätt - innebär det inte att det är "The Gospel" om du förstår hur jag menar!



Kram på dig, vackra du!



/Nanna

Denzi
Postat 2011-01-16 kl 17:12:20
Blogg: http://denzis.blogg.se/

Du e sjukt smal förfan, man ser din linje vid magen du vet vad jag menar? och om man blir mkt smalare så ser de nt bra ut. Tro mig jag har varit där :P Nu har jag gått upp, nt bra endligt mig men ja... du e nt tjock i alla fall! ^^

Josefin
Postat 2011-01-16 kl 17:37:32
Blogg: http://qiwish.blogg.se/

Det finns INGET tjockt på din kropp, vännen! Då har ni inte sett mig :P Jag är överviktig. Men idealet för unga tjejer är SJUKT! Det är absolut inte hälsosamt att väga 40 kg! Så länge man är frisk och trivs med sig sj så ska man inte bry sig om vad andra tycker!

Ebba
Postat 2011-01-16 kl 17:49:37
Blogg: http://tropicalme.blogg.se/

Jag tycker att man ska va sig själv och inte skämmas för hur man ser ut , vem man umgås med . Om plastikopererar sig så tycker jag att man låtsas vara ngn man vill vara men helt enkelt är ngn annan . Jag är 15 år och gillar din blogg ,:))

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 17:52:28

dumpa skiten

'Sandra
Postat 2011-01-16 kl 17:57:20
Blogg: http://sandranordin.com

Men dumpa snubben. Skulle min pojkvän säga så till mig så skulle han få höra både det ena och det andra och sen skulle jag be han dra åt helvete.

Amanda
Postat 2011-01-16 kl 18:11:25
Blogg: http://wisselpipan.blogg.se/

Hejsan! Jag tycket du är jätte stark och allt! Men nu får du skärpa dig lite. Du frågar om dina bröst är mindre charmiga? Och han svarar helt ärligt, eller såklart kan han ju ljuga men det vill du väll inte heller? Eller räknas det som en vitlögn? Nja. Jag tycker dock som dom andra har kommenterat innan, känn dig inte TVUNGEN att vara tillsammans med honom bara för att ni har ett barn! Jag menar ni ska ju fan gifta er! Du kan inte irritera dig på små saker då!

Steffi
Postat 2011-01-16 kl 18:14:38

Hej micah!

Jag tycker synd om dig, inte menat på ett elakt sätt, men du måste ha det jätte svårt. Du är 15 år och kastas in i en vuxenvärld som en 15-åring inte är redo för, oavsett om du tycker att du är mogen för din ålder. När du är 20 och uppåt så kommer du förstå vad jag menar!

Att din pojkvän säger så gör mig riktig jävla förbannad! Man säger inte så till sin flickvän! Han är inte speciellt smal, så vilken rätt har han att säga att andra väger för mycket?

Du är INTE tjock och du har nyligen fött ett barn, vad fan tror han?

Jag menar inte att vara elak, och jag är ledsen om jag säger detta, men jag tror inte att ni kommer att vara tillsammans "för alltid" men tanke på dom sakerna som han säger!

Jag är 23 år gammal, och vet hur jobbigt det kan vara under tonåren. Man är osäker på sig själv och undrar om man duger. DU duger som du är michaela, du är fin som du är! Strunta i att fråga han sådana saker så slipper du höra onödiga kommentarer!



Önskar dig all lycka med din fina bebis!



Kramar

Steffi

S
Postat 2011-01-16 kl 18:15:22

Jag tycker verkligen du har jäätte fin kropp :) och jag tror faktiskt inte att Kevin menade något elakt när han sa'' men jag vet ju att det är kvar från förlossningen''



Och om du någongång mår dåligt över hur du ser ut.. så tänk att: Med denna kroppen har jag gett Kelly ett liv.. och jag älskar henne därför borde jag älska min kropp!

Värt att tänka på:)

E
Postat 2011-01-16 kl 18:22:56

Sluta lev i ett självdestruktivt förhållande, du mår ju bara sämre med honom, märker du inte det!? En pojkvän ska stötta dig när du inte trivs med dig själv, tycka om dig precis som du är. Aldrig svara att du skulle vara liite bättre om du ändrade det eller det. Han är fan seriöst efterbliven på riktigt. Har han någon diagnos?Lämna honom nu, han är ett jävla as. Eller ska det sluta med att du är en sådan som till och med låter din pojkvän slå dig, och sedan komma med argumentet "Men jag älskar ju honom..." Han förtjänar inte att vara en del av ditt liv. Tänk för helvete efter, försvara honom inte för en jävla gångs skull.

Ritchelle Svahn
Postat 2011-01-16 kl 18:24:17
Blogg: http://chechesvahn.blogspot.com

Hej Mikaela!



Jag har inte ens varit gravid och är tjockare än dig, fy skäms men ärligt du är ju as snygg för att ha haft ett barn i magen! Sluta skämmas för din kropp den är snygg och fin. Jag själv skäms nu lite över min kropp för jag har inte haft ett barn i magen och ändå är jag fetare än dig....ta det som en komplimang, lycka till =)

Amanda
Postat 2011-01-16 kl 18:30:43
Blogg: http://amandatheodoralundin.blogg.se/

Vad glad över det! Du kan iallafall köpa BHar på vanliga butiker för sisådär 129;-. Jag måste specialbeställa mina och måste vänta på leveranstid och betala ca 600:- för en BH. Så då är det nog ändå bättre att ha små bröst ;-)

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 18:31:42

du är inte tjock michaela! tro aldrig det. och vad har kevin för rätt att säga så mot dig ? han kan ju kolla hur han själv ser ut. tycker inte du ska förlova dig med honom, det finns SÅÅÅ mycket bättre killar som bryr sig om insidan.

Julia
Postat 2011-01-16 kl 18:32:51
Blogg: http://baradinjulia.devote.se

Du är smal ju :o

Fattar inte att han säger så

Och vadå små bröst

Det kan man ju inte hjälpa

JAg tycker man ska vara sig själv !

OCh han har helt fel med att säga så

DEt sänker vårat självförtroende helt :o

JAg tycker inte du ska bry dig om hans åsikt ♥

Och jag älskar din blogg annars :)

Elin
Postat 2011-01-16 kl 18:33:05

Men du ska ju vara glad för att han talar sanning för dig och inte luger som andra skulle göra. och du frågade ju själv, skulle du hellre vilja att han ljuger om det? Du kan ju inte skylla på han, bara för att han talar sanning,

Sofie
Postat 2011-01-16 kl 18:35:48
Blogg: http://wrongsong.blogg.se/

Nej nu blir jag sur! Du är inte alls tjock! Då kan han ju ta och kolla på hur han själv ser ut. Fy fan!

Carro
Postat 2011-01-16 kl 18:55:18
Blogg: http://carolinefribergs.tk

Du skrev förut i ett inlägg att du var tjock/mullig så jag fick bilden i huvudet att du var det men det är du absolut inte! Du är ju helt perfekt, du är smalare än mig och jag är inte ens tjock :)

Jennie
Postat 2011-01-16 kl 18:57:55

Förstår inte hur fan ni kan förlova er när ni inte kan hålla sams en vecka och hur du kan förlova dig med någon som inte älskar dig för den du är. Min sambo skulle aldrig säga så, han älskar mig EXAKT hur jag är och hur jag än kommer bli. För fan, väx upp! än en gång, VARFÖR SKA NI FÖRLOVA ER?! shit vart fan är världen påväg, ni förstör ju hela förlovao ch gifta sig grejen. isch

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 19:04:56

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 19:05:12

Kevin har helt rätt. Lyssna alltid på han. Inget FI snacka här inte.

Ellenore
Postat 2011-01-16 kl 19:12:36

Hej.

Jag fattar inte vad din jävla kille håller på med.

Skulle aldrig förlova med med en sån idiot ! Han säger att du är tjock och har små tuttar.

Men hur tjock är inte han då.

Han ser ju ut som en köttbulle i ansikte.

Så om han tycker att du ska banta kan ha banta först !

Fattar inte att du vill förlova dig med honom, finns bättre killar som tycker om dig som du är.

Jag har själv små tuttar vilket jag tycker om men när jag har frågat min kille om han tycker de så har han bara sagt: Nej du har världens finaste bröst!

Och det är sån kille du ska ha och inte han! Du verkar vara en toppen tjej, så jag hoppas att du hittar någon annan som tycker om dig som du är , för du är super fin och har en super fin kropp.

Så tjejen ta dig i kragen och gör slut med den där killen.



P.S Du är en super bra mamma, inte varje 15 åring som skulle klara det du klarar ! <3

Fia
Postat 2011-01-16 kl 19:18:39

Ok, man ska inte ställa för höga krav på sig om att va smal så, men jag blir faktiskt ledsen när alla säger att det är "äckligt" att vara smal, jag har ofta dåligt självförtroende för att jag är så himla spinkig... och blir ledsen när folk säger så!

Ulrika
Postat 2011-01-16 kl 19:23:24
Blogg: http://wekiickkass.blogg.se/

Om du frågar "K" en fråga får du vara beredd på ett svar . Varför ska han ljuga ? Då blir du bara mer ledsen ? Dessutom behöver du inte fråga sådant för att du är skit fin och ska inte behöva andras kommentarer !



Puss & Kram :)

erika
Postat 2011-01-16 kl 19:32:19
Blogg: http://elvismammans.blogg.se/

hej michela, du är inte tjock, o det är normalt att ha några extra kilon när man har nyss fått barn. de sista kilorna tar tid. och du ser alldeles sund ut o fin form. önskar att jag såg ut så. var stolt över dig själv. o säg åt K att sluta säga så till dig, han har ett väldigt omoget sett att tänka tycker jag. så säger man inte utom kanske, kom så kan vi börja träna tillsammans eller nåt. men inte rakt ut.och brösten är så efter att ha ammat. va stolt över dem också. en fråga till dig? va tycker du över alla kommentarer du får? alltså lyssnar du på råden som du får? tex på att du ska sluta hänga ut dig själv som nu tex? jag tycker du verkar vara fin tjej men lite vilsen. kram

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 19:34:49
Blogg: http://vulpes.blogg.se/

Oj säger kevin så om dig? När han själv ser ut som en strandad säl..

du är för snygg för honom helt klart.

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 19:38:52

Vet du vad jag tycker... Att kevin är sjukt ful i jämförelse med dig... Du är hur vacker som helst, Jag vet hur du känner dig, har länge haft komplex över min kropp och mitt ex sa hela tiden till mig att ja började bli tjock... Eh och nu e han mitt ex som sagt



E nu istället me världens finaste kille, Han säger alltid att jag är vacker, med eller utan smink och att han älskar mig och min krop..



Du är ALDELES PERFEKT

Du har perfekt fin hud och jätte fina kurvor, MÅNGA killar skulle vilja vara med dig, och inte bara för din kopp utan också för din fina personlighet



Tycker du ska ta en paus från kevin, Va me din mamma och dina vänner människor som får dig att må bra, Om kevin inte gillar din kropp är han dum i huvudet



DU ÄR VACKER TRO ALDRIG NÅGOT ANNAT !!!!!!

Erika
Postat 2011-01-16 kl 19:43:34

Småpojkar, suck!

Maria
Postat 2011-01-16 kl 19:51:23

jag tycker du har jävligt tur att efter så kort tid efter förlossningen så ser du ut som att du inte har haft någon när man kollar på din kropp! (utan att ens ha tränat?! :O) Din kropp skulle kunna sitta på vem som helst, du ser sund och smal ut!

josefine
Postat 2011-01-16 kl 19:55:49
Blogg: http://wakkamala.blogg.se/

hahahah o de ska komma från han? inget illa menat men har ser ut som om han är handikappad;o

linnea
Postat 2011-01-16 kl 19:59:07

Vännen, 1. Supermodeller är SMALA som pinnar och har jävligt SMÅ bröst. Man ska inte ha stora bröst som supermodell, eller modell överhuvudtaget så det där har folk fått rakt om bakfoten.



2. Inget illa mot Kevin ALLS men tycker han du är tjock eller så, så borde han verkligen kolla på sig själv. Jag säger inte att det är något negativt, men eftersom han inte verkar tycka det är något särskilt positivt.



Du är vacker, låt ingen tro nåt annat!

eine
Postat 2011-01-16 kl 19:59:40
Blogg: http://falseadvertising.blogg.se/

Till Kevin:

Ta en titt på din omgivning, på verkligheten, och väx upp lite. Du har en underbar flickvän som är en underbar mamma till ert barn, vad i hela jävla fridens namn har du att gnälla över? Ta en titt på dig själv istället och sätt dig in i Mikaelas situation. Om hon började prata om ditt utseende på samma sätt, skulle det vara lika kul då?



Skärp dig vafan, du är pappa nu. Start acting like one.

Caska
Postat 2011-01-16 kl 20:05:07

Jag vill döda dig, din familj och killen till varje pris, även om jag hamnar i elekriska stolen! SLYNA!!

Louise
Postat 2011-01-16 kl 20:05:28

håller med de de flesta, det är inte okej att han säger så till dig. Du ser mycket bättre ut än han och du har fött barn för inte så länge sen. Jag tycker du har gått ner otroligt fort om man jämför med de flesta andra mammor. Så nästa gång han är elak och säger så igen så säg att passar det inte så kan du dra! Stå på dig du förtjänar något mycket bättre! :)

Tove
Postat 2011-01-16 kl 20:16:38
Blogg: http://lypandan.blogg.se/

Det är insidan som räknas!

Sandra
Postat 2011-01-16 kl 20:35:12

EN månad efter, shit du ser ju skit smal ut!!! Du är absolut ite tjock du är SMAL!

sara
Postat 2011-01-16 kl 20:35:29
Blogg: http://sssimba.blogg.se/

Men det är vad han tycker. Alla tycker inte som han. Men jag tycker att du skall vara jätte nöjd med din kropp, den är jätte fin!<3

Laura
Postat 2011-01-16 kl 20:40:58

Jag tycker att du ser perfekt ut! det är sjukt att folk tycker att ju smalare man är desto snyggare är man. Det ska vara lagom!

Jessica
Postat 2011-01-16 kl 20:41:30

Snälla michaela, jag vte att du älskar kevin väldigt mycket. Men att göra så som han gör är faktiskt oacceptabelt. Det är riktigt dumt och fel av honom att säga och vara sådan mot dig. Du borde vara med en kille som accepterar dig PRECIS som du är och inte "lite mindre lår" eller "lite större bröst".



Många Kramar!

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 20:42:40

du är inte tjock du har en fin kropp! kevin är ju faktiskt tjock. Så han ska inte klaga på dig gumman tycker du är värd bättre än det krypet

Anonym
Postat 2011-01-16 kl 20:48:23

Alla killar är inte såhär Mikaela. En bra pojkvän säger att man inte ska ändra på någonting, inte ska gå ner i vikt, inte operera brösten, inte ens färga håret, för när man frågar säger han bara att du är vacker precis som du är, och att hur du än ser ut kommer du ändå vara vackrast i världen i hans ögon. Man ska känna sig vacker när man är med honom, för man vet att han verkligen tycker det.



Kevin måste mogna, du förtjänar bättre. Alla förtjänar någon som älskar en precis som man är. Kevin är säkert en jättesnäll kille, men får han dig att må dåligt förtjänar han inte dig. Tänk på Kelly också. Det finns fler Killar, killar som accepterar och älskar dig för den du är.

Elsa
Postat 2011-01-16 kl 20:51:11
Blogg: http://yourdownfall.blogg.se/

hur står du ut med en sån kille, visar lite brist på mognad och erfarenhet hos tjejer.



jag har haft bulimi i flera år, har alltid trott att min pojkvän tyckt illa om min kropp när han sagt motsatsen hela tiden. Nu när jag blivit gravid varnade jag honom om att jag kommer bli mycket fetare och fulare, men det får han stå ut med eftersom jag inte bryr mig längre, jag får bli stor.



Bara så du vet är skönhet inte allt, du har så mycket annat att tänka på än att du ska ha den perfekta kroppen. Din pojkvän verkar jävligt dryg. Sådär pratar man inte med sin tjej!

Anna
Postat 2011-01-16 kl 20:51:30
Blogg: http://theyallcallmesuperman.blogg.se/

Du ska inte vara tillsammans med en kille som inte älskar dina "fel", för det är just dom "felen" som gör en speciell och älskvärd. Om du tittar noga i spegeln så ser du att du är fin precis som du är!

Pillan
Postat 2011-01-16 kl 20:56:23

Jag tycker du är precis lagom och ser ut att trivs i dig själv. Du borde därimot stramma upp ditt självförtroende lite, jag förstår att det inte är så lätt när du får alla negativa kommentarer hela tiden, men kämpa!



Sen tycker jag inte att Kevin ska säga något, han om någon borde ju fixa till sig.

matilda
Postat 2011-01-16 kl 20:58:31
Blogg: http://mkretz.blogg.se/

jag tror inte killar ha ett sådant kvar på oss tjejer, utan mer att vi har krav på oss själva.

ida
Postat 2011-01-16 kl 21:04:07
Blogg: http://idaglida.blogg.se/

Meeeeen gud,va är det för kille du hittat?Som hackar på dej och pekar ut dina brister.Ärlighet i all ära men han kan ju ta sig.Ingen är perfekt och han ska älska dej precis som du är,annars är det inte dej han älskar.Och du är absolut inte tjock eller ful,inte nånstans.Dumpa den där killen och skaffa dej en som stärker ditt självförtroende och som verkligen uppskattar dej för dej.

josephine
Postat 2011-01-16 kl 21:06:16
Blogg: http://josephinefornander.blogg.se/

Bra skrivet!!!

Jag tycker att du ser bra ut efter en förlossning !

Du har inget att skämmas över ;)

Fin blogg föresten:)

ELIN
Postat 2011-01-16 kl 21:08:01
Blogg: http://www.eamv.devote.se

hoppas det blir bra !

svara gärna :)
Postat 2011-01-16 kl 21:13:16

förlåt, men den där killen alltså... inte ens om han SJÄLV såg ut som en modell skulle han ha rätt att uttala sig sådär om din kropp, du har precis fött barn och det du ska fokusera på är att ha mysigt med din nyfödda bebis och bara njuta av livet. om han nu tycker att fitness är så jäkla viktigt kanske han själv ska ta och pallra sig iväg till gymmet?! han ser ju inte direkt ut att va i samma form som david beckham om man säger så..

Och i alla fall vad man kan se på dina bilder så har du en jättefin kropp både innan och EFTER förlossningen, du är verkligen en supersöt tjej, och borde kanske ta och titta dig själv i spegeln lite oftare! :)

Sen vill jag bara passa på att säga att det finns killar som inte förtjänar det dom har. jag var tillsammans med en kille i ett års tid (!!?) och han klankade ner på mig jämt och ständigt. han visste att jag har haft ganska svår anorexi och ändå sa han saker som "du borde kanske inte äta det där", "ska vi verkligen äta godis idag igen" och "skulle inte du börja träna?". jag vägde då runt 47 kilo och hade spytt framför honom typ ett tiotal gånger. han själv satt mest på sin bekväma bakdel och åt chips eller spelade dator - han hade en bra ämnesomsättning förklarade han.

Kul för han, nu sitter han där i sin ensamhet med sin perfekta metabolism medans jag är ute och festar och dansar med mina underbara vänner varje helg (och får komplimanger för min fina kropp trots att jag har gått upp 5 kg).

Jag säger bara NO NO NO, den där killen du har är ute på farligt vatten. ta inte skit från honom, du kan få vem som helst, trust me darling <3



You're a strong indepentdant woman! Glöm aldrig det!!

Puss <3

Vilja
Postat 2011-01-16 kl 21:15:27
Blogg: http://gatukorsning.blogg.se/

Förlåt om jag är hård nu men:

Du har för i helvete fött BARN! Och du är inte ens tjock efter det? Ursäkta men din kille är helt jävla hjärndöd. Det är han som borde börja träna eller äta mindre för det är faktiskt HAN som är tjock! Ska han ställa krav på hur du ska se ut så gör det tillbaka! Du ska inte behöva anpassa dig efter hans önskemål! Du ser bra ut, du är för fan 15 år och har barn och ser ändå bra ut?? Vad dillar du om människa, låt inte din idiot till pojkvän trycka ned dig sådär! Ursäkta men han är faktiskt en idiot.

Caroline
Postat 2011-01-16 kl 21:16:48

Hej!

En kille som inte vet hur man svarar med en tjej? Fast å andra sidan, förväntar vi oss oärliga svar?

Jag tycker inte du är ett dugg tjock, du är tvärtom o du har ändå fött ett barn!

Det är lite kul faktiskt, jag menar om han nu än tycker det, så kanske det inte var de smartaste o säga då du till och med säger att du har lite "komplex" men jag förväntar mig en ärligt svar... Sen är det ju där man ska fundera också om du inte attraherar honom längre med bröst, vikt o vad allt nu än är så kanske han inte är rätt... Nu är dock situationen helt annorlunda då du har fött ett barn, det är ju inte så att du har gått upp í vikt utan anledning... jag menar, jag skulle förstå en pojkvän som oroade sig om man bara gick upp massor och aldrig rörde på sig, olycka alltså... men nu, du borde nog tänka innan förlovningen... bara ett tips!



Med tanke på allt som hänt runt om dig kanske du heller inte behöver mer som tynger dig? Du ska ha positiva saker runt om dig! Som dina trogna läsare kanske?



Lycka till!

u
Postat 2011-01-16 kl 21:19:48

Jag tycker det är så tråkigt att läsa vad han säger till dig. Det är inget du förtjänar. Du är absolut inte tjock och att gå ner mer i vikt vore inte hälsosamt för dig. Det är faktiskt ganska uppenbart att Kevin inte är särskilt mogen. Beteendemässigt känns han mer som en 15-16åring. Du förtjänar mycket bättre. Du är mamma till hans dotter, han ska älska dig för den du är :)

Linda - livet som mamma
Postat 2011-01-16 kl 21:21:07
Blogg: http://lajndaah.blogg.se/

Jag tror att han bara säger så för att han själv har dåligt självförtroende.. För ja menar, han tänder ju åtminstone på dig eftersom att ni haft sex efter din förlossning eller hur? :P Stå på dig tjejen!

S
Postat 2011-01-16 kl 21:24:10
Blogg: http://Http://Secretlyfalling.webblogg.se

Åh jag förstår dig verkligen. Och Kevin verkar ju vara en knöl om han säger så.

Fast jag har ingen rätt att döma. Med tanke på att ni hållt ihop så länge så måste han ju ha speciella sidor också.

Jag hatar ideal och jag önskar jag bara kunde få se ut som jag gör utan att bli dömd.



Kram.

inga
Postat 2011-01-16 kl 21:38:05
Blogg: http://ingass.blogg.se/

Ganska dumt av K att han sade södär.. Killen skall älska och tycka att du är fin just så som DU är.



Och nej, du är inte fet, du är normal!

vicki
Postat 2011-01-16 kl 21:40:02

Men alltså ärligt, tycker du inte det är lite tidigt att ni ska förlova er? Har du tänkt på att du ska leva med honom resten av livet (om du inte ens tror att ni kommer de så är de onödigt att förlova sig)? och du känner dig redan obekväm med honom?

F
Postat 2011-01-16 kl 21:42:13

Kom igen,

Din kropp är inget du kan ändra på så då är det väl lika bra att tycka om den. Folk har kallat min kropp "perfekt" för att jag är smal. Perfekt för vad? Jag fyller knappt ut en a-kupa och kan aldrig ha stövlar för mina vader är för smala för skaften. Det är inte så kul. Jag har ingen idealkropp, men jag älskar mig själv och jag älskar min kropp ändå. Och det nästbästa är att jag har en kille som fortfarande efter 5 år älskar mig och min kropp, trots att varken jag eller min kropp är perfekt, utan för att det är jag. Utseende och attraktion är viktigt i en relation, men tillit, respekt och kärlek är det som får ett förhållande att fungera.



En partner ska göra en starkare och glad, oavsett vad. Annars är det ingen idé.



Jag ösnkar dig verkligen all lycka till, och du ska veta att ha ett förhållande är svårt men att man lär sig med åren. Och ärligt talet, du är inte tjock. Våga tro på dig själv!

Matilda
Postat 2011-01-16 kl 21:42:42

Jag tycker inte du behöver ha komplex inför honom för han ser ju inte direkt ut som mr Vältränad himself....du är jättefin Mikaela och det tror jag Kevin också tycker. Om inte, så kan han dra...

madeleine
Postat 2011-01-16 kl 21:43:23
Blogg: http://madeleinees.devote.se

Enda sen jag började läsa din blogg har jag aldrig gillat honom, han verkar vara en riktig jävla skit hög rent ut sagt, jag tycker inte att du ska förlova dig med honom, inte alls. Jag vet att ni har ett barn tillsammans, men ni e helt olika människor. Du e värd någon mycket bättre en honom. Man märkar att du inte alls märkar detta, hoppas verkligen att du inser detta någon gång :/ J

Olivia
Postat 2011-01-16 kl 21:44:31
Blogg: http://bloggareno.blogg.se/

Du är inte tjock!

Men en sak fattar jag inte... Folk skriver att man "Ska" ha kurvor som kvinna, o att det är typ "fult" eller något med att vara väldigt smal. När man så gärna vill att det inte ska finnas ideal så måste man ändå "slå" ner på någon annan som t.ex i detta fall väldigt smala människor. Jag är smal, jag kan inte gå upp så mycket i vikt... Kan äta liksom så mycket som helst. Asså, jag är inte missnöjd med min kropp eller så.. Jag blir bara väldigt irriterad på att folk inte kan ha sig själv som ideal. Idealet borde att vara som man är och thats it. Inte skapa nya för allmänheten.

Maja
Postat 2011-01-16 kl 21:58:44

En mogen kille som älskar dig säger inte njaaa, när du frågar hur du ser ut. Han tycker att du är vacker som du är.

OCH du är INTE tjock! Tycker du är alldeles lagom och jättefin. Om han tycker du är tjock kan han väl ta sig en titt i spegeln för han är fan ingen modell han heller. Och det måste man inte vara heller.

Elin
Postat 2011-01-16 kl 22:10:26

Nu blir jag rent ut sagt irriterad. inte på din pojkvän, utan på DIG! du ställer din pojkvän en fråga, på vilken han svarar sin ärliga åsikt. Då kan du inte bli sur på honom, var istället glad att din pojkvän vågar vara ärlig mot dig så kan han stötta dig igenom allt. Nu kanske hans svar inte var så väl formulerat men det är ändå DU som bett honom svara, så själva grejen med ideal är ditt problem.Eller vill du att han ska ljuga? skulle han inte vilja vara med dig skulle han dra, med detta menar jag att du (åtminstonde) duger precis så som du är, vad mer kan DU begära av honom?!

lina
Postat 2011-01-16 kl 22:12:32

ärligt. jag tycker ni ska vänta med förlovningen. ni verkar bråka och tjafsa väldigt ofta, sen det där på facebook och nu det här... hm. en kille ska finnas där och stötta, han ska tycka du är fin som du är och inte ''nja''. usch. hade min kille varit så hade inte vi varit tillsammans längre. men du gör väl som du vill, men jag tycker inte att ni borde förlova er så som det ser ut nu. varför inte vänta? kram!

Lina
Postat 2011-01-16 kl 22:43:39

Du är jätte fin och är super smal! Jag tycker du har perfekt kropp helt ärligt talat! :) Enligt min åsikt så ska du skita i killar o.v.s om dom är din man eller pojkvän för du ska fatta dig en egen åsikt! Lita på dig själv och följ din egna åsikt då går du självsäker och mår som bäst! :)



KRAM

Elin
Postat 2011-01-16 kl 22:43:49

Hej, jag låg uppe en natt och tänkte på skönhetsideal och vad det är. Min slutsats blev att skönhetsideal är en lååååång lista som innehåller massor med punkter, ex. midjebre, bröststorlek, hudfärg (inte på ett rasistiskt sätt men det är ändå något jag brukar tänka på)fisyr o.s.v. Sedan nummrerar vi alla vi möter efter den listan ex, hon somm sitter brevid mig på buseen har jätte vackert hå (håret får nummer 10) men gud vilka konstiga skor hon har (skorna får nummer 2). och på den listan nummrera vi oss själva också. Och vi jämför oss ALLTID med dom som är supper snygga, eller åtminstone sägs vara supersnygga. Vilket gör att dom bara får 10 medan vi får typ 2:or. det är där vårt dåliga självförtoende föds. Det jag vill säga med detta är att man ska skapa en lista som är rimlig, så att man slipper må dåligt. Det jobbar jag på varje dag!

sandra
Postat 2011-01-16 kl 22:46:46

gumman jag förstår precis hur du känner!! ibland om jag ser mig själv i speglen så kan jag inte vara nöjd med mig själv.. jag kan gå till min kille och fråga hur jag ser ut men han svarar tveksamt .. även om han älskar mig är det kanske inte för mitt utseende.. jag träna väldigt ofta så jag kan inte påstå att jag är fet men du vet vi tjejer har ett speciellt godis sug för mensen och hela kroppen så om jag skulle kunna vara sugen på helgen på choklad och min kille inte vill det kan man få ut vad tjock du är eller nått liknande.. då blir man såklar ledssen.. själv säger han "var kan man hitta fett på mig för någonstans" men alla har fett!! även om man ser det på vissa lite mindre.. men du är inte fet eller ful. du är perfekt som du är, och ska vara nöjd för den du är, folk älskar just dig inte någon annan, så va digsjälv! Och du verkar vara en underbar mamma, så dem som hackar ner på dig, är för dem inte tror dem själva kommer klara det eller nått annat som du gjort! du är en stark människa mikaela, stå för den du är, jag håller iaf på dig!

Petrii
Postat 2011-01-16 kl 22:50:42
Blogg: http://zookeyz.blogg.se/

Din kropp är jättefin. Och nej jag är inte pedofil.. Men låt inte honom behandla dig så.. Jag har själv haft komplex över min kropp och jag ville banta och alla möjliga grejer för jag ville att min pojkvän skulle tycka att jag var perfekt. Men det funkar inte riktigt så. Han ska älska dig för din personlighet inte för ditt utseende eller för hur bra du är i sängen osv. Sätt han på plats! :)

Signe
Postat 2011-01-16 kl 23:13:29
Blogg: http://signefridstrom.blogg.se/

Jag skrev en lååång komentar och sen bara försvann den! Typiskt. Men de jag försökte säga var iallafall att du är cool! Du är så galet stark! Ta inte åt dej från alla som säger att Kevin inte är rätt för dej. För det är de bara du som vet. Du älskar honom och det räcker så jävla långt! Ingen känner väl honom så bra som du och då har de inte rätt att slänga ur dej saker som att han är en idiot, skitful eller att han tjock. Folk klagar på vad han säger till dej, men själva säger värre saker till dej om honom. Jag menar ni är tillsamnans. Jag skulle absolut inte höra främmande människor säga sånt om någon jag älskar. Men jag förstår precis hur du menar. Jag älskar min pojkvän så himla mycket men även hur hans mun kan de slinga hur saker som man inte vill höra. Eller man vill fast ändå inte. Någon som bara tar honom några sekunder att säga kan ta nätter för mej att släppa. Men det gäller bra saker oxå! Jag menar ingen kan vara heelt perfekt. Men det skulle ju lika gärna vara du eller jag någon annan dag som säger något som våra killar skulle ta på ungefär samma sätt som vi tar saker som när dom säger " din mage är lite stor" eller " Din rumpa är för liten" Eller något liknande. Ha det bäst! :D

amanda
Postat 2011-01-16 kl 23:13:35

Alltså jag har följt din blogg länge och seriöst. Dumpa jäveln säger jag bara. För han verkar bara vara en omogen kille som bara får dig att må dåligt. Jag förstår att du älskar han för mycket och det, men det är inte rätt. Han ska tycka att du är helt perfekt som du är. Till exempel, jag tycker jag är tjock och jag hatar mitt utseende, men när jag frågar min pojkvän vad han tycker så svarar han att jag är helt perfekt som jag är och han inte ens vill att jag ska träna osv för han tycker jag är perfekt som jag är. DU är inte alls tjock, inte ens i närheten!

elsamusic
Postat 2011-01-16 kl 23:15:11
Blogg: http://elsamusic.blogg.se/

haha vilket struntprat, du är ju smal!

är det någon av er som är tjock är det ju inte du precis,

du är värd bättre

Tess
Postat 2011-01-16 kl 23:18:36
Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Skit i killar som säger så! När killarna mognar till lite så blir de inte så otroligt fixerade vid att tjejer ska se ut som modeller eller porrstjärnor. Bygg på din självkänsla inifrån! Du behöver ingen bekräftelse från någon kille. Du ÄR snygg!

cornelia
Postat 2011-01-16 kl 23:25:56
Blogg: http://appple.blogg.se/

Micah. Jag har skrivit förut och skriver igen, jag vet inte om du har läst eller kommer läsa men ändå. Du är smal. Och att vara så där smal efter en förlossning? Du ska vara stolt öer dig själv och din kropp! Du är jättefin. Du var en killer i din beiga klänning du köpte från HM. Låt inte massa dåliga tankar spöka, och fast det här låter som värsta klyschan - så är det så att killar säger saker som de inte riktigt tänker på kan såra andra, du vet de svarar lite svävane och sen inser de inte att det faktiskt sårar. Kevin kanske inte förstod att han sårade dig genom att säga att det var kvar efter förlossningen, han kanske försökte göra dig glad och mena "du är mycket smalare, du har bara kvar lite babyfett som försvinner på ett tag". Det är jättekrångligt men faktiskt sant ibland, det om killar. Kram.

Josefin
Postat 2011-01-16 kl 23:39:41

Hejsan=) Jag tycker inte du borde ta åt dig av det som Kevin säger. Det han gör mot dig är fel, och du motsäger dig i texten, för du skriver att vi tjejer ska följa killens viljor och att du tycker det är fel. Men i nästa mening så säger du att det Kevin säger måste du uppfylla och att du tycker han har rätt att säga det. Men sätt honom i den sitsen som han sätter dig. Ställ krav på honom. Säg att du vill att han t.ex ska gå ut och ja jag vet inte, springa tre gånger i veckan, eller att du ska bestämma vad han ska sätta på sig för kläder, eller hur han ska se ut enligt dig. Hur tror du att han skulle känna sig? Jag tycker du är en grym mamma och du ser sjukt bra ut så du ska inte hålla på och gå ner i vikt eller fixa brösten för att din kille vill det. Det är helt sinnessjukt! Om du vill göra något för ditt utseende så ska det vara för att du själv vill det och inte för att tillfredställa någon annan, så som en pojkvän.



Ja jag ville bara säga det jag hade på hjärtat:) Hoppas du och Kelly mår bra, men nu blev jag sur på Kevin, så han får inga glada tankar från mig! Kramar på dig<3

Cami
Postat 2011-01-16 kl 23:50:57
Blogg: http://reminiscences.blogg.se/

Jag tycker det är fans stört att låta kvinnokroppen göra det den är SKAPAD TILL, dvs föda ett barn, strider mot skönhetsidealen! Det, att man ska ha perfekta bröst som typ hänger alls, smala lår och passligt stor röv, väldigt lite kroppsfett och inga magkorvar utan platt mage... (ps tycker det är synd om kissie som fallit för detta, hon är en svag individ). Skönhetsidealen är ju lite som att man ska se ut som dom där bikinimodellerna på tidningarnas omslag (vilka naturligtvis är photoshoppade). Du är bara femton och då är man så pass ung att kroppen inte börjat föråldras och slitas, utan just byggs upp. I samma ålder är man extra sårbar för skönhetsskit och nu när du gått och skaffat barn är din kropp såklart inte i "toppform" mera eftersom en graviditet tar hårt på den! Men det är det inget fel på, du har ju upplevt livets största mirakel! Så det går inte upp för mig, varför Kevin skulle börja kommentera sånt dänt skit. Det får mig att hata skönhetsidealen ännu mer. Helt från röven! Du är fin som du är micah, du är inte fet och du ser inte ohälsosam ut, du har märken efter en graviditet men du är ändå fin i mina ögon och det koomer att bli en vacker ung dam av dig! Koncentrera dig på Kelly, inte på dig själv, ja det är svårt i tonåldern men hon förtjänar din kärlek mycket mera än vad du förtjänar att fundera på om din kropp är duglig eller inte. Hoppas du fattar mitt sludder:). Kram/cami

cocococ
Postat 2011-01-16 kl 23:52:55

Dina ideal är nog de bästa en tjej i din ålder har. Du har helt rätt! Man ska se frisk o hälsosam ut. Jätte bra, värkligen. Tycker det är så dumt att alla ska va pinnsmala me enorm jävla röv o sönderpumpade jävla ballongbröst. Du är vacker precis som du är. Och värkligen inte tjock! KRAM

Josefin
Postat 2011-01-17 kl 00:25:45

Blir så himla sur! Du har ju en jättefin kropp och du borde vara nöjd med den. Man ska inte behöva tåla att höra sådana saker, särskilt om man inte är "tjock". Det är inte lätt att förlora vikt efter en förlossning och jag tycker att du har lyckats jättebra, du borde vara nöjd!

Jenny
Postat 2011-01-17 kl 00:32:43
Blogg: http://jennybrostrom.blogg.se/

Du ser jätte fin ut :) syns knappt att du har fått ett barn tycker jag :P

kim
Postat 2011-01-17 kl 00:34:14

Snälla du lyssna inte på honom, du är inte alls tjock, den enda som är tjock här är han, du förtjänar en bättre kille som behandlar dig med respekt och som inte ser ut som en fet pissluffare.

matilda
Postat 2011-01-17 kl 00:46:13

ingenting är ju ditt fel för helvette. om han verkligen älskar dig så borde han tycka att du är fin hur du än ser ut. idiot kille du har!

Madeleine
Postat 2011-01-17 kl 01:47:50

Vad äre för ränder/ärr du har på höften?? :P

Sarah
Postat 2011-01-17 kl 02:38:24
Blogg: http://sarahsvensson.webblogg.se/

Ser att det är 266 pers som kommenterat innan mig och säkerligen så har många skrivit liknande saker men det skiter jag i. Du är varken tjock eller smal - du är lagom. Du ser ut som vilken 15-årig tjej som helst. Att han ens har samvete till att säga något sådant skulle göra mig skitförbannad, speciellt när han själv är väldigt många kilon för överviktig! Visst, det är lätt att klanka ner på andra man inte känner men att säga så till sin egen flickvän? Nej det är inte okej!

Jag tycker du på allvar ska tänka över hans sätt mot dig och fråga dig om det faktiskt är något du kan acceptera och leva i - det är bara du som kan svara på det.

Och slutligen, även om du inte har stora bröst - so what? Han har säkert större än dina och det är väl inget du drar upp för honom eller?

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 05:11:28

FAN VA GRYM DU ÄR!

puss.

Anna Norman
Postat 2011-01-17 kl 07:19:57
Blogg: http://erniiee.blogg.se/

Hurrudu tjejen ! vem FAN bryr sig om skönhetsideal ? Killar som klagar på tjejers utseende är fan inget att ha ! huvudsaken är att DU MÅR BRA ! klart att kroppen förändras efter en förlossning ! herregud, den som inte tror de måste ju vara knäpp! Visst, vissa kanske återgår till sin gamla kropp, men det är så jävla långt ifrån alla som gör det ! Sen, vem bryr sig egentligen ? När man har fått det finaste två människor kan få! ETT BARN. Ett litet litet liv. vem bryr som om brösten blivit mindre och magen större ? Fyfan jag blir så jävla arg på alla som säger till sina tjejer att dom inte är fina precis som dom är ! Keep up the good work, tjejen, och låt inte någon trycka ner dig. DU är värd mer än så!

Johanna
Postat 2011-01-17 kl 08:55:44

Men herregud, nästa gång han säger något om din vikt tycker jag att du ska svara "har du själv sett dig i spegeln?" Killen är ju mycket större än dig... Vilken idiot han är som säger sådana elaka saker. En pojkvän som INTE tycker att hans tjej är den snyggaste, vackraste och underbaraste tjejen i världen förtjänar INTE den han är tillsammans med.

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 09:13:41

Men herregud! hur kan han säga så till dig? Han är ju själv en jävla ful fläskkotlett. Du är så jävla vacker och stark! Och om det där är en månad efter en förlossning så är det ju helt otrolitg. Då ser många ännu mycket värre ut.

Lina
Postat 2011-01-17 kl 10:17:27

Nä nu blir jag fan förbannad. DU är smalare än vad jag någonsin har varit. DU har större bröst än vad jag någonsin har haft. DU har snyggare kropp än vad jag någonsin kommer att få. Din pojkvän däremot har ingen rätt att kommentera saker om dig som inte stämmer. Vad fan är det för stil? Älskar han dig så gör han allt för att göra dig glad och förstår inte han att fula ord om utseendet skadar för en tjej så undrar ju jag vart han har varit under hela sin uppväxt. Dessutom så är han ganska fet själv, skicka hit honom så ska jag läxa upp honom och sätta honom på en diet eller i alla fall väga honom så att han fattar vem av er som är fet och inte.

Jennifer
Postat 2011-01-17 kl 11:11:53

Du är absolut inte tjock! Man märker knappt att du varit gravid.. tycker du borde stå på dig och visa att du är stolt efter din förlossning! Du är stark som är så ung och redan har ett barn! Lycka till med allting! Kramis

Marie
Postat 2011-01-17 kl 11:20:02

Din kille verkar oerhört omogen. Gör slut!

Emilia
Postat 2011-01-17 kl 12:11:18
Blogg: http://prettylittleditty.blogg.se/

Mikaela, du är jättesmal! Tänk att det bara var TVÅ MÅNADER sedan du födde barn, som andra skrivit finns det många mammor som kämpar i flera år för att gå ned gravidkilona och kanske aldrig gör det. Var stolt öevr din kropp som gått igenom så mycket och ändå inte tagit synligt stryk. Det tar upp till två år för kroppen att återhämta sig efter en graviditet och förlossning invändigt och utvändigt. Jag tror inte Kevin förstår vad din kropp gått igenom sedan du blev gravid. Du har burit hans barn i magen i nio månader, och det var du som födde fram det. DEt är stort, så mycket större än att ha "liiite små" bröst och det kommer han också inse. Men framför allt tycker jag att du ska jobba mot att inte behöva andras bekräftelse för att må bra utan att faktiskt kunna bekräfta dig själv och veta att du ÄR bra, snygg, smal, duktig. Det är jätteviktigt! Och jättesvårt, men jobba iallafall mot det. Keep up the good work :)

Kram Emilia

Tricia
Postat 2011-01-17 kl 12:34:14
Blogg: http://tricksi.devote.se

Jag tycker inte du är tjock! Du ser hälsosam och helt "vanlig" ut. Alltså det som många kallar för "smal". Du säger att du vill sträva efter att vara hälsosam, men då gör du helt rätt, för du ser ju hälsosam ut! Och din kille borde absolut inte säga sådana saker till dig, då är han inte värd dig. Skulle jag haft en kille som sa sådant till mig, skulle jag bli jätteledsen ju! Och du ser ovanligt fin ut efter en förlossning, syns ju inte så mycket att du fött ett barn, bara några få bristningar, men det har ju många.



Allt gott åt dig!

Tricia.

Linnea
Postat 2011-01-17 kl 12:55:11

Du är fin som du är Mikaela, va stolt över ditt utseendé :)

Elin
Postat 2011-01-17 kl 13:24:36

Eftersom jag inte känner dig så har jag förmodligen ingen talan, men jag tycker du och Kevin ska se över er förlovning.

Jag har läst din blogg ett tag och jag tycker att Kevin verkar vara en omogen idiot och du förtjänar någon bättre än honom.

Sabina
Postat 2011-01-17 kl 14:36:56
Blogg: http://ochrasy.bloggplatsen.se

Jag kika nyss in på din blogg för första gången. Jag tror inte att tjejer gör allt för att göra sin kille eller killar i allmänhet nöjda. Kanske i en ung ålder, men när man kommer upp i en viss mognad så tror jag att dom flesta inser att man är den man är, och man är skapad så som man är. Tycker inte folk om det så är det ju deras problem. Jag tror också att killar har ungefär samma problem med att ha en viss kroppsform som tjejer i allmänhet gillar mer.

Jenny
Postat 2011-01-17 kl 14:49:09
Blogg: http://thebigfitnessfight.blogg.se/

Hej!



Jag jobbar inom hälsa. Skulle du vara intresserad av att höra lite om just det som jag jobbar med? Jag jobbar då med Herbalife, vet inte om du har hört något om det?



Svara gärna på den här kommentaren om det skulle vara något för dig :)

Lilla Jag ^.^
Postat 2011-01-17 kl 14:53:25

Om någon kallar dig tjock ska du be dom skaffa glasögon!! Du e inte tjock så är det bara, önskar att jag hade en kropp som din<33

Lotta
Postat 2011-01-17 kl 14:55:24
Blogg: http://onlyyoursnessie.blogg.se/

Du är absolut inte tjock !!!!!! Jag måste säga att jag beundrar dig verkligen. Och jag stöttar dig till 100%



och kelly är bara för söt :)

Malin
Postat 2011-01-17 kl 15:03:56

Du är vacker som du är, glöm vad alla andra säger! Huvudsaken är att man trivs med sig själv. Och om en person någon gång skulle säga något negativt om ditt utseende, kom då ihåg: det är inte dig det är fel på utan den personen som säger det!

Sandra
Postat 2011-01-17 kl 15:08:09

"(Inte för att skylla på honom nu, det är ju mitt fel)" Det är inte ditt fel att du mår dåligt, det är ju Kevins?! Vilket sätt att behandla sin flickvän. Skyll inte på dig själv!

Hur skulle dina lår se ut om de var halva sin storlek? Du är ju redan så smal och fin. Läste också om ditt inlägg om bröst, du har fått barn, kroppen ser inte likadan ut.



Kram Sandra

-
Postat 2011-01-17 kl 15:29:34

kevin är ju förfan mullig, han ska inte säga något. Inte han som har gått igenom en förlossning eller hur? HAN KAN TA Å TÄNKA ÖVER SIG SJÄLV.

Mariah
Postat 2011-01-17 kl 16:48:47

Jag tror att han säger så därför att han vet att du ser mycket bättre ut än honom. För det gör du verkligen :P du är en väldigt söt tjej som verkligen inte behöver gå ner i vikt och dina bröst är säkert också fina.

Therese
Postat 2011-01-17 kl 17:03:45

Du är absolut inte tjock. jag ser inte äns ut sådär efter 1½ efter förlossning. you go girl

Emilia
Postat 2011-01-17 kl 17:17:48

Du är INTE tjock, och jag tycker inte alls att det är ditt fel! (som du skrev) Kevin borde tänka lite extra, inte för att jag har något emot honom alls! Men ändå... "/

Du är fin som du är ;)

<3

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 17:36:31

Funkar den där krämen du har mot bristningar? hjälper den något har dom gått bort? jag har bristningar och vill gärna få bort dom men vet hur

Louise
Postat 2011-01-17 kl 18:11:19
Blogg: http://teamtusen.blogg.se/

Kevin har nog rätt så mycket problem själv och vill undermdveted att du ska känna dig sämre över din kropp.



Om han älskar dig är det säkert för att han vill ha dig för sig själv. Han vill inte att du ska vakna och inse att du är alldeles för bra för Kevin och lämna honom.



Det handlar om hans egna dåliga självförtroende på ett eller annat sätt precis som när mobbare trycker ner andra för dennes egna dåliga självförtroende.



Micah, du är fettsöt har jättefin kropp! :]

Medan Kevin ser ut som ett fläskberg och beter sig tydligen som ett äkta arsel. Du är för bra för honom egentligen men han har fel taktik för att behålla dig. Istället för att trycka ner dig i smutsen ska han höja dig mot skyarna.

tja, om han älskar dig dvs.



PYUSS

amanda
Postat 2011-01-17 kl 18:19:47

GÖR SLUT

han är ju 1000 gånger fulare än vad du är

& han verkar ju dum i huvuvdet

Alma
Postat 2011-01-17 kl 18:23:13
Blogg: http://missgrinch.blogg.se/

Känns faktiskt som att du inte söker efter en sund kropp utan efter din killes ideal.

Min sambo sa en klok sak för något år sedan; "Jag kanske gillar att se på stora bröst, små, tajta rumpor, och en smal kropp men när jag vill ha någon att röra vid så är det din kropp, precis som den är, som jag vill röra vid!"

Tror du bara är orolig att din kropp förändrats efter allting, och att du inte är lika vacker, sexig eller snygg som tidigare.

När jag känner mig deprimerad över något över min kropp så åker jag och köper nya underkläder, eller tar på mig dem snyggaste underkläder jag har, och det brukar fungera.



Slappna av, du är vacker som du är.

karin
Postat 2011-01-17 kl 18:32:23

Men lilla gumman. Varför sitter du och visar magen på dig själv när du drar in den? Visa den framifrån då? Eller just ja, då ser man att du drar in magen mera, haha.



Konstigt att när du har tröjor på dig så är ju jätte fet och rund, och då fösvinner det plötsligt när du tar av tröjan eller?:S



Man ser där uppe på magen att det är som en "bulle", som man brukar få när man tex ska tävla om att dra in magen så långt som det går, och man har ingen jävla "bulle" annars där uppe, för på såsätt ser man om man drar in magen, för det är ju magsäcken som drar ihop sig när man drar in magen, så när man drar in magen åker den in, men inte resten, så man ser att du drar in magen lilla du... Shit... Sluta låtsas vara någon annan och VÄX UPP nån jävla gång fetto!!!

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 18:38:53

som du skrev, bara man känner sig hälsosam. känner du dig hälsosam som du är nu tycker jag att du är perfekt, för du är inte alls för tjock. jag har det väldigt svårt då jag anser mig själv aldeles för smal, är underviktig och det är verkligen hur svårt som helst att gå upp i vikt. kan tänka mig att det är MINST lika svårt att känna sig gör smal än för "tjock".

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 18:40:25

Hejj, jag har läst din blogg länge nu och jag tycker att du har en jätte bra figur.

Du är ju smalare än alla i min klassoch på skolan typ och jag är tolv till tretton år!



Du är perfekt som du är:)

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 18:41:15

HAde gäääärna sett ut som dig! Och du har ändå fött ett barn.

Jag hatar hur jag ser ut. Mår illa när jag ska duscha. för jag måste se på mig själv och min kropp.

känner mig så tjock och ful. min pojkvän stöttar mig jämt, säger hur perfekt och fin jag är,

men jag kan liksom inte ta in det :(

Charlotte
Postat 2011-01-17 kl 18:54:51

Hej tjejen! Hur kan du vara tillsammans med någon som säger något annat än att du är den vackraste tjejen han vet och att du är perfekt precis så som du är?! Jag vet att du bara är 15 och vid den åldern tar man tyvärr otroligt mycket skit från killar, du är tyvärr inte ensam. Sen inser man oftast med åldern att man är värd fan så mycket bättre och dumpar nötter som K. Men med denna insikt, som jag med många försöker förmedla, så kanske du kan göra det redan nu. Med respekt för dig själv och din dotter. För man har också en ansvar som förälder (jag är det själv) att lära sina barn vilket skit man ska tåla och inte. Vad skulle du säga om en kille sa likadant till Kelly när hon blir tonåring?! Du är fin och duger fantastiskt bra som du är. Glöm inte det! Det här blev långt, men jag ville mest säga, ta ingen skit, även om du älskar honom. Du förtjänar bättre. Kram/Charlotte (23-årig mamma)

matilda
Postat 2011-01-17 kl 18:56:06
Blogg: http://mattewiklund.blogg.se/

hej!

jag är mulligare än dig, och har förmodligen mindre bröst än dig också.

om min pojkvän skulle säga sådär till mig skulle han definitivt inte vara värd mig.

Dessutom är inte Kevin så jävla skinny så han borde inte ha något att säga till om. Du är ju i princip halva han.

tess
Postat 2011-01-17 kl 18:57:54
Blogg: http://cristianoronaldoaveiro.blogg.se/

nej du är inte tjock, du har aldrig varit det heller, för du har haft ett barn i magen så det är inte fett, jag tycker inte du är tjock!

Danijela
Postat 2011-01-17 kl 19:06:16

Du är fin precis som du är :)

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 21:07:51

som några andra redan ha rsagt, du han ju förfan burit HANS BARN i din kropp!!!!! då måste väl den vara det vackraste som finns för honom!!! eller har jag fel?!

Malin
Postat 2011-01-17 kl 21:36:40
Blogg: http://luthagenbaby.blogg.se/

Tycker din kille skulle prova föda barn själv. Ta inte skit. Man vill ha en kille som säger att man är vacker alltid! Sen kan det ju vara att han är omogen, det kanske blir bättre. Lär honom :)

Anonym
Postat 2011-01-17 kl 21:42:32

blir så upprörd när jag hör sånt här. du är inte tjock och om du hade varit det, vem bryr sig? du lever en gång och lev det inte som en anorektiker iaf. jag har länge tänkt som dig, hm... är jag för tjock? kommer han gilla mig? men jag har märkt att det inte handlar om några extrakilon. det handlar om hur du är på insidan. när du träffar killen som gillar dig för den du är bryr han sig inte, speciellt inte efter att du fött barn! prata med kevin

D
Postat 2011-01-17 kl 21:59:50
Blogg: http://wrapmywords.blogg.se/

blir lite arg när jag läser det här inlägget. han har INGEN som helst rätt att säga så till dig, inte ens om det vore sant. du e seriöst inte tjock nånstans (vem hade anat att du nyss fått barn?!) ta inte åt dig av de orden, spelar ingen roll om det e din pojkvän, en vän, nån random på stan som skulle säga det. glöm aldrig att det e insidan som räknas och ditt yttre e ingenting att klaga på heller för den delen! keep being strong:)

lisa
Postat 2011-01-17 kl 22:35:39

Du ska vara glad att du ser ut sådär, min hud har fortfarande inte lagt sig som den ska och min lille milo är 6 månader plus jag har MASSOR av bristningar kvar, ser ut som en tiger på magen! inte kul när man nyss fyllt 18 år..

frida
Postat 2011-01-18 kl 00:24:37

MEn herregud. Ta inte ut det på stackars Kevin. Han vågar ju inte säga vad han tycker, och om han nu säger det, JA då hänger du ut honom i bloggen!



Skaffa dig själförtroende istället tjejen. Strunta i vad Kevin eller någon annan tycker. Lär känna dig själv.



Kram

sara
Postat 2011-01-18 kl 01:08:26

Haha, ja den där Kevin verkar inte vara speciellt mogen för ett seriöst förhållande. Förlåt, men man säger absolut inte så till en flickvän man snart ska förlova sig med! Hoppas han slutar me de där snacket..du förtjänar bättre :)

Anonym
Postat 2011-01-18 kl 05:19:42

Jag var likadan när jag var i din ålder. Idag är jag 23. Jag har jättesmå bröst och jag har verkligen plågats av det men idag skiter jag i det fullständigt. Jag har en sambo som älskar mig precis som jag är. Skulle jag gå upp 10kg så skulle han ändå ha kvar mig. riktig kärlek hänger inte på hur man ser ut utan att man trivs med varandra :)

Lina
Postat 2011-01-18 kl 09:37:25
Blogg: http://linabrundin.blogg.se/

tjejen, jag vet inte vad din pojkvän förväntar sig av dig. Men du har fött barn, och för att ha fött ett barn är du definitivt inte tjock. Det skulle vara mer naturligt om du fortfarande var det.. Tycker du ska försöka ta med din kille på ett träningspas sistället och ställa minst samma krav på honom som han har på dig. Killar har ju oftast lättare att gå ne ri vikt om man säger så, så be strong och var hård tillbaka!

Johanna
Postat 2011-01-18 kl 10:07:01

Jag kan känna igen mig i ditt behov av att behöva bekräftelse från en kille, så var jag också i din ålder. Nu tio år senare inser jag ju hur omoget det var, och inte minst sagt hur omogen killen var som jag ställde samma frågor till! Nu vet jag visserligen inte hur gammal K är, men med de svar han ställer på dina frågor känns det ju som om man skulle behöva några år till på sig för att mogna, sen kanske han kan uppskatta en tjej på det sätt han bör uppskatta en tjej på.



För din egen skull tycker jag att du ska sluta fråga honom om ditt utseende också. Det är DU som ska må bra med dig själv, DU som ska vara nöjd!

ida
Postat 2011-01-18 kl 13:32:19
Blogg: http://cocccie.blogg.se/

För det första, du är absolut inte tjock! Jag tycker du är helt normal, vilket är jättefint. Man ska inte va pinnsmal, det är inte lika fint. (tycker jag)



Och att du vill veta vad kevin tycker, är något som betyder mycket för en. Men om du inte håller med ska du säga emot. Du borde säga att han sårar dig (om han gör det, som han troligtvis gör)

Men ta inte åt dig, du är absolut inte tjock!

Madou
Postat 2011-01-18 kl 14:01:36
Blogg: http://madous.blogg.se/

Det är nog många tjejer som skulle vilja ha din kropp.

Du borde kanske fråga din kille när hans "gravid-kilon" ska försvinna.

Han är ju tjock, det är inte du.

Anonym
Postat 2011-01-18 kl 14:37:41

Det var kul att se att så MÅNGA reagerade på detta!

Synd att man inte kan gilla folks kommentarer här!



Hur FAN ser han själv ut? Ju mer äckliga kommentarer han säger till dig ju FULARE blir han..

Och varför vill han att du skulle pussa Emelie?

Antagligen för att han har äckliga "fantasier" om andra tjejer :/



Jag var ihop med en kille som psykade mig.. höll på med sitt ex.. slog mig.. bröt ner mitt psyke "så jag inte skulle lämna honom".. TRO MIG dom ändras inte!



Det var bra att du skrev om detta, bra att se att folk reagerar och skriver vettiga saker för en gångsskull..



matilda
Postat 2011-01-18 kl 14:48:44

du e fin cheyen ! Du kan få så sjukt mkt bättre ... låt hnm inte kranka ditt samvete, lååt hnm inte fucka upp dig, du förtjänar inte det. serri, tkr du d e okej att han säger att du är tjock ? Du har fan fött hans unge! han ska inte säga så mkt om att vara överviktig ....

kram du är sjukt underbar ... ser upp till dig .. fan va du är stark !

Ella
Postat 2011-01-18 kl 15:37:56
Blogg: http://www.missmagdalenah.blogspot.com

Men du är absolut inte fet! Det är bra att du strävar efter att leva nyttigt, det är ju det viktigaste!

Har förresten läst din blogg nu några gånger och tycker den är jätte fin! (:

Sara
Postat 2011-01-18 kl 16:55:41
Blogg: http://940126.blogspot.com

Jag förstår verkligen inte hur lite "fett" kan påverka någons kärlek till en annan person. Och speciellt inte när det handlar om att du har burit runt på hans barn.

jejs
Postat 2011-01-18 kl 17:11:47

Men seriöst, varför frågar du honom såna frågor överhuvudtaget om du ändå inte kan ta hans svar? Han vågar ju vara ärlig, bättre det än att ljuga.

Sandra
Postat 2011-01-18 kl 17:31:26

Vilken jävla kille du har alltså. Han är inte direkt pinnsmal han själv heller :)



För övrigt så har du min drömkropp

viktoria
Postat 2011-01-18 kl 19:25:39

bry dig inte vad andra tycker om dig. Du är otroligt fin! både utsida och insida. skit i om någon tycker att dina bröst är för små. det är fin hur som. alla tjejer är VACKRA. och nej du är inte tjock och även om du skulle vara fet skulle du vara fin iallafall. det vackraste på en person är insidan att man BRYR SIG om människor och att mann är SNÄLL, RESPEKTERAR, men även står upp om sig själv. är man vacker på insidan blir man atomatisk vacker på utsidan. puss och kram :)

viktoria
Postat 2011-01-18 kl 19:33:42

JAg måste också säga en sak till kevin: asså du får fan lägga av! ser du inte hur jävla vacker din tjej är eller? Du ska vara glad för att hon gillar dig. Vill du att hon ska fortsätta gilla dig får du sluta vara så jävla nedlåtande mot henne. sluta vara så töntig

Maja
Postat 2011-01-18 kl 20:19:06

DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR!



killar kan vara så jobbiga ibland... man undrar om du verkligen gillar en för den man är.

för om alla skulle se ut som supermodeller hade det ju inte varit kul, inget är normalt. du kan se ut hur som helst, inget är fult, bara du själv är nöjd!



Hoppas den löser sig! Kram en jätteduktig Micah :)

Anonym
Postat 2011-01-18 kl 23:10:25

du frågar och han svarar, tål du inte svaren så fråga inte :D

Anna
Postat 2011-01-18 kl 23:59:08

Jag tycker att din kille kan slänga sig i väggen. Du har nyss fått barn och är ändå hälsosamt smal redan nu. Han är ju inte direkt den smalaste, fast han har ju inte ens haft ett barn i magen ;) Jag skulle aldrig acceptera att min kille sa något sånt där. Han verkar omogen och bara tänka på sig själv.

Du måste dock jobba med din dåliga självkänsla, för hur man mår i sig själv ligger sällan i ens vikt utan det ligget i hur du tänker angående dig själv. Kram

Bella
Postat 2011-01-19 kl 00:33:40
Blogg: http://dumpuckoo.blogg.se/

HAHA tjock? DU?? Vart fan då nånstans?

:S

Herre gud, han ska bara vara nöjd tycker jag! :D

Victoria
Postat 2011-01-19 kl 09:42:51
Blogg: http://sweetkaylee.blogg.se/

Ursäkta mig men nu är du faktiskt lite dum! Hur fan kan det vara DITT fel att han ger dig kommentarer som gör dig ledsen?? Den kille som tycker att alla tjejer ska födas perfekta och dessutom vara perfekta efter en förlossning borde fan i mig skjutas! Man säger inte såna saker till sin flickvän. Det är inte ens normalt att TÄNKA så om sin flickvän.

Självklart ska killen vara ärlig när du frågar om såna saker men man kan vara ärlig utan att såra.

Victoria
Postat 2011-01-19 kl 09:51:43
Blogg: http://sweetkaylee.blogg.se/

Jag fattar inte hur du kan vilja förlova dig med en kille som behandlar dig så illa? Ska du verkligen utsätta dig för det här? Att leva med dessa kommentarer och nedlåtanden var och varannan dag i resten av ditt liv med honom? Har du verkligen tänkt på vad en förlovning betyder?

Du kommer må jättedåligt snart om du inte slutar utsätta dig själv för det här.

Annie
Postat 2011-01-19 kl 10:58:00

Men usch vilken äcklig kille som säger sånna saker. Du är 10000 gånger finare än honom och han borde vara SÅÅÅ glad att du är hans flickvän när han själv ser ut som en mongolid.



Stå på dig!

Alva
Postat 2011-01-19 kl 13:09:07

Fy fan va dumt sagt! Det ska väl inte komma från honom han är ju fan tjock själv! Ta ingen shit från honom! Du är dubbelt så snygg som han! <33

rebecca sahlin
Postat 2011-01-19 kl 14:45:56
Blogg: http://www.mondoblog.se/bexury

Ska han säga som är så fet?! Riktigt elakt.

Fanny
Postat 2011-01-19 kl 17:45:20

Det finns många killar som har massvis med ideal på tjejer. Jag kände mig jätteotrygg i mig själv ett bra jävla tag, jag hade för feta lår, putig mage, runt ansikte osv. Jag var verkligen jätte onöjd med mig själv. Men sen träffade jag honom, min pojkvän, som verkligen räddade mitt liv. Han berättade för mig hur vacker jag var, hur mycket han älskade mig, hur snygg mage jag har och perfekt ansikte. Fyfan vad han stärkte mitt självförtroende. Han är min bästa vän, jag älskar honom över hela mitt hjärta. Han är den mest godhjärtade person jag känner. Jag hoppas på lång tid med honom..

Kom ihåg Mikaela, du är vacker, du har perfekta bröst och perfekt mage! Det gäller bara att lita på sig själv och acceptera, för det gjorde jag.

kram

fanny.

Halal
Postat 2011-01-19 kl 17:59:20

Blir äcklad av alla småfjortisar som blir sura för att han sa som det var. Fråga inte om ni inte vill veta, slynor.

mopsi
Postat 2011-01-19 kl 18:26:19
Blogg: http://sukkersukker.blogg.se/

DU är fAN SKITSMAL OCH VACKER!! lyssna inte på honom!!<3<3 jag är också som du som tar åt mig jättemycket av vad folk säger men försök att inte bry dig:) (vilket är väldigt svårt X)) hejdå <3<3

Nattiiz
Postat 2011-01-19 kl 19:11:50
Blogg: http://nattiizen.blogg.se/

Du är inte tjock, du är jättefin !

fannie
Postat 2011-01-22 kl 02:02:15

Du är jättevacker!

Låt inte honom/taskiga kommentarer övertyga dig om något annat.

Alltså, mina ideal är fucked up och om jag fick välja själv skulle jag vara trådsmal.

Du är inte trådsmal (men samtidigt definitivt inte tjock!) men ändå vacker, då har du något speciellt när jag, med mina fuckade ideal, ser dig som vacker.

(Jag la just märke till att den här kommentaren kan tolkas negativt, gör inte det, snälla, jag menar absolut bara positivt!)

Anonym
Postat 2011-02-12 kl 17:08:10

Om du frågar din pojkvän någonting sånt, så vad förväntar du dig? Ska han ljuga, eller säga vad han verkligen tycker? Det är mycket viktigare att kunna vara ärlig i ett förhållande än att gå runt och ljuga får att få den andra att må bättre.

Och det är inte endast killar som ställer krav på tjejer, för just i detta inlägg gjorde även du det på honom. Du ställer en fråga om han tycker dina tuttar har samma charm (lät weird btw) som innan du blev gravid, och han svarade ärligt vad han tyckte och det var förmodligen det du inte ville höra, men han ska han göra åt det? han är ju ärlig mot dig och tycker om dig TROTS det, så vad spelar det för roll? om du inte vill ha ett ärligt svar på din fråga så ställ den inte överhuvudtaget.

hanna
Postat 2011-02-23 kl 11:54:35
Blogg: http://hannaoolsson.blogg.se/

Du är jätte fin tjejen. skit fin kropp! Älskar din blogg, fortsätt kämpa ;)



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar