Att lägga sig i

Postat 2011-01-01 kl 22:12:20

Inleder inlägget med :
Är så trött på människor som ska lägga sig i vad jag gör!
Ni kommenterade på kevins blogg att det vi gjorde på våra händer var fult och omoget, vad gör det er? vi tycker det var skit snyggt och det betyder något för oss. Så låt oss ha det?
Och OCH om jag lämnar kelly med min mamma några timmar om min mamma vill det? kelly mår ju inte precis dåligt! Kevin kan ju inte hela tiden vara hemma hos mig och vi kan ta hand om Kelly tillsammans och det blir väldigt jobbigt om jag ska ta hand om Kelly själv. Och mamma erbjuder mig avlastning så det är bara bra? varför ska ni lägga er i? Även fast jag skriver det på bloggen, Varför kan ni inte bara ta och acceptera istället för att hålla på att klaga?
Varför är några av er så himla elaka? har ni .. ursäkta men.. NO LIFE?
fatta hur irriterad jag blir..
Specielt nu när jag har humörsvängningar..
Låt oss bestäma själva vad vi ska göra, vi får göra vad vi vill med våra händer. fötter och kropp?? eller hur?
visst ge oss tips, men vi gör ändå så som vi själva känner.

Amanda
Postat 2011-01-01 kl 22:16:35
Blogg: http://baramandie.blogg.se/

Hejsan :)

Måste bara säga att jag tycker du är en väldigt stark person och jag beundrar dig såå mycket!

Tycker du är sjukt stark som klarar av att ha ett barn i ung ålder.

Skit i alla negativa kommentarer för vad folk är säger för negativ skit så är du så himla stark, inget snack om saken. Och så måste jag tilläga att din och Kevins dotter är sjuukt söt!

Lycka till i framtiden med allting :)

Kramkram

Julia
Postat 2011-01-01 kl 22:19:10
Blogg: http://juliaaker.blogg.se/

Åh vilken fin och mysig blogg!!



Kan inte du gå in och rösta på min skrutt?=)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38169



Gott Nytt År!

Johanna från lysekil
Postat 2011-01-01 kl 22:19:26
Blogg: http://blirmammaimaj.blogg.se/

Jag tycker du gör rätt. Kelly måste ju få umgås lite med sin mormor och andra äldre personer. Varför skulle man inte kunna låna ut sitt barn till nu din mamma medans du tar hand om dig själv lite.. ALLA BEHÖVER EGEN TID.. till och med du.



STÅ PÅ DIG DU E STARKARE ÄN IDIOTERNA SOM SKRIVER TILL ER OCH ÄR ELAKA I MUNNEN...



Kram :)

Arvid
Postat 2011-01-01 kl 22:21:06
Blogg: http://facebook.com/arvidnordvall

Hej Mikaela! Jag har följt dig precis några veckor sen du startade och jag har även följt kommentarerna, har också blivit lite irriterad på de som klagar, för du har all rätt till att vara arg, de har ingen rätt alls att ens kommentera på det viset. Fy skam!!



Ha de gott o god fortsättning! :-)



// Arvid. N

Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma
Postat 2011-01-01 kl 22:25:07
Blogg: http://majbebis08.blogg.se/

Det är ju jättebra att Kelly kan vara med din mamma, min yngsta hade barnvakt flera gånger när han var liten för han var sån som trivdes med alla så det var jätteskönt men min dotter grät såfort någon höll i henne så henne kunde vi inte "lämna bort" till barnvakt försen hon var 1,5år.

anonym
Postat 2011-01-01 kl 22:25:18

håller med hon över till 100%

skit i dom, dom är säkert bara avundsjuka

jag blir också irriterade på dom som klagar!

du är underbar

Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma
Postat 2011-01-01 kl 22:25:27
Blogg: http://majbebis08.blogg.se/

Det är ju jättebra att Kelly kan vara med din mamma, min yngsta hade barnvakt flera gånger när han var liten för han var sån som trivdes med alla så det var jätteskönt men min dotter grät såfort någon höll i henne så henne kunde vi inte "lämna bort" till barnvakt försen hon var 1,5år.

Annie
Postat 2011-01-01 kl 22:25:37
Blogg: http://anniel.blogg.se/

Vänd det bara ryggen. Jag förstår att det inte är lätt att inte ta åt sig allt elakt som kommer med bloggen.

Men de dagar de känns tufft tänk på allt du har utanför denna "bubbla", din vackra dotter, Kevin, familj vänner sådant som gör livet värt att leva för :)

Natti
Postat 2011-01-01 kl 22:26:01
Blogg: http://rosed.blogg.se/

Håller med dig, än hur gammal man är då man får barn ställer alltid familjen upp och lastar av ibland för att spendera lite tid med den yngsta i familjen. Har haft mina syskonbarn här i helgen så min syster kan fira nyår med sina vänner. Det är väl bara bra att mormor får spendera lite tid med Kelly som är hennes barnbarn. Helt naturligt!



Mikaela, du gör helt rätt som säger ifrån så här :)

matilda
Postat 2011-01-01 kl 22:27:32

asså det är så jävla fjantigt! jag har läst din blogg ganska länge nu och när du har fått barn så måste du skriva varför du inte har spänt fast kelly i bilen än och varför du inte har gjort si och så! jag blir så irriterad, dom som kommenterar är säkert 12-15 år och så sitter dom och tror att DOM KAN BÄTTRE?!?! skärp er! hon känner sitt barn bäst och hon vet vad hon mår bra av och vad hon mår dåligt av. kelly kanske älskar att vara med sin mormor och då måste hon ju få vara det utan att folk ska lägga sig i!!! skärp er nu, ingen mår bättre av att folk hela tiden ska klaga på en!!!

acceptera det hon gör eller sluta läsa hennes blogg!

tack för mig..

jossan
Postat 2011-01-01 kl 22:31:00
Blogg: http://jjosefinsliiv.blogg.se/

Nu när nytt år börjat har jag börjat blogga igen, kolla in och lämna gärna en kommentar! :)

N O R A
Postat 2011-01-01 kl 22:33:13

helt rätt , helt rätt :D



låt dom inte trycka ner dig mikaela, skit i dom bara gör det. dom är bara avis på dig för att du har ett underbart liv (ser ut som det i bloggen i allafall)



jag kan inte fatta hur man kan vara så dum å skriva så dumt som vissa gör fy tusan för dom asså!!!!



lycka till med allt vännen <3<3



kram NORA



ps: på mina favoriter på dotorn så heter du BÄSTA BLOGGEN hihi jag lovar och det är sant oxå :*

Me
Postat 2011-01-01 kl 22:34:04
Blogg: http://booklet.blogg.se/

Det dära ang att du lämnade kelly hos din mamma.

Om man läser många unga mammor bloggar där dom säger att dom har lämnat deras barn hos deras mammor finns det alltid kommentarer om "du är en dåligt mamma som inte gör något utan låter din mamma göra allt".



Jag tror att folk lämnar dessa kommentarer för att dom vill ha något att klaga på. Dom hittar igentligen inget negativt så dom tar bara något och säger att det är dåligt. Men när en vuxen mamma skriver ett inlägg att deras barn är hos deras mormor tycker alla att det är gulligt.



Igentligen fattar jag inte själv varför folk tycker att det är fel att vara en ung mamma. ALLA mammor kommer att göra fel, för thats life. Men tyvär får massor av unga mammor skit, synd tycker jag men som sagt thats life (tyvär)

Olivia
Postat 2011-01-01 kl 22:37:29
Blogg: http://superfreax.blogg.se/

Tycker det verkar sjukt smart att din mamma ställer upp när du ber henne om hjälp!

Anonym
Postat 2011-01-01 kl 22:37:57

Klart Kelly ska va med din mamma som vilken annan unge som helst. Om din mamma erbjuder sig så är det ju inte som att det är du som lämnar henne med Kelly hela tiden. Tänk på att vare sig om du är 35 eller 15 och har barn brukar oftast mormorn passa barnbarnet, min mormor passade mig mycket när jag var liten. Jag har absolut inte tagit skada av det. Min mormor gillade att ha hand om mig lite då och då.

Heidi
Postat 2011-01-01 kl 22:38:01

Jag blir åxå så himla irriterad på kommentarena ! Du gör att precis rätt och nu låter ju äldre mammor o sina barn vara med morföräldrar ! Så ja föstår inte problemet vaffö du int sku få gö de !! :oo

Anonym
Postat 2011-01-01 kl 22:38:14

Klart Kelly ska va med din mamma som vilken annan unge som helst. Om din mamma erbjuder sig så är det ju inte som att det är du som lämnar henne med Kelly hela tiden. Tänk på att vare sig om du är 35 eller 15 och har barn brukar oftast mormorn passa barnbarnet, min mormor passade mig mycket när jag var liten. Jag har absolut inte tagit skada av det. Min mormor gillade att ha hand om mig lite då och då.

Johanna
Postat 2011-01-01 kl 22:39:35

Det du säger är helt rädd mikaela! Bry dig inte om dom omogna komentarerna dom är bara avundsjuka på dig för du är så stark och klarar av ett barn som är ett stort avsnvar! Du är mogen, modig och stark person! Och alla tycker du är för ung? Asså ålder har inte med saken och göra!!Ingen fattar det! Mikaela kan lika gärna va 10 år och få barn! Åldern har inte med saken och göra! Ditt liv dina regler!!Du är faktiskt min förebild mikaela! Hihi och det här är från en 12 årig tjej :) Snälla svara på detta och säg vad du tycker! Super snällt då!

Olivia
Postat 2011-01-01 kl 22:39:55

Hej gillar din blogg jätte mycket och följer den dagligen. Hoppas Kelly mår bra. Skulle bara vilja fråga dig en sak: Tror du att dom som har sagt elaka saker till dig och fått dig att bli ledsen har dåligt samvete, eller tror du att en del personer inte får daligt samvete när dom säger elaka saker till andra? / Massor av kramar Olivia

Stockholm Syndromet
Postat 2011-01-01 kl 22:42:57
Blogg: http://syndromstockholm.blogg.se/

Jag respekterar dig för ditt val att behålla och ta hand om Kelly. Jag tycker att det är starkt av dig. Och ja, du väljer själv vilka beslut som är rätt för dig. Men det du väljer att publicera måste du också acceptera att folk har åsikter om som inte alltid stämmer överens med dina.

Carro
Postat 2011-01-01 kl 22:43:18
Blogg: http://carroann.blogg.se/

Alla behöver avlastning. Även äldre föräldrar lämnar sina barn hos barnvakter. Förstår inte varför det är fel? Tycker det är jättefint att Kelly får spendera tid med mormor :)

azizi
Postat 2011-01-01 kl 22:44:05
Blogg: http://tabasomazizi.blogspot.com

Jag förstår vad som stör dej. Jag tycker själv att det är jobbigt med sånna kommentarer. Du är fin och stark. Men pröva med att inte ta åt dej sånt här eller bara sluta läsa sånna kommentarer.



Plus de att ni har skrivit m och k på er händer. Jag har också ett m på min hand som förställer min killes namn.. Många gör så och det har inget med omogenhet och sånt o göra. PUSS

Daniella
Postat 2011-01-01 kl 22:48:07

Jo visst är det ohyfsat, vissa kommentarer alltså, inte okej att uttrycka sig PRECIS hur som helst, men däremot måste du räkna med att ta emot andras åsikter även om dom är negativa då du skriver om ditt liv här på bloggen, och som du säger så är det ju jättebra att få lite avlastning så varför ens ta åt dig av kommentarerna? Du och Kevin vet själva vad som är bäst för er, vilket du själv också antyder, så skit då i dom där kommentarerna.

Låt dom tycka vad dom vill, vad spelar det för roll?

Måste bara säga, som ett tips, att du kanske borde hålla vissa saker lite mer privat, inte för att du inte ska kunna skriva om vad du vill, klart du ska, men just för att du tar åt dig så mycket och blir arg/ledsen av kommentarerna som kommer som följd.

Ta hand om dig själv och Kelly.

ellie
Postat 2011-01-01 kl 22:53:23
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Visst det är skitjobbigt att folk lägger sig i. Kevin skrev att det syns lika bra som en tatuering men det gör det inte, kanske just nu men det kommer bli till svaga ärr sen, bara så ni vet. Personligen tycker jag att det är dumt att göra sånt, men det kan bero på att jag själv haft ett självskadebeteende och ser lite annorlunda på det.

tova
Postat 2011-01-01 kl 22:53:36

Mikaela!

Jag tycker du är stark som står upp även om du får ta emot en massa dumma & omogna kommentarer.



Men om jag får ge dig ett tips, ge dom ingen uppmärksamhet. Jag lovar att alla som skriver dom där kommentarerna tycker det är "kul" när du skriver inlägg där man får känslan av att du är "sur/arg/ledsen/besviken", för det är det dom vill att du ska bli. Så mitt tips till dig, visa inte att du inte bry dig, skriv inga inlägg om dom onödiga kommentarerna du får!



Fortsätt stå upp för dig själv, du är stark!

Kram

Lisa
Postat 2011-01-01 kl 22:56:15

Jag tycker du ska stänga av kommentarsfältet, för din egen skull!

Elin
Postat 2011-01-01 kl 22:59:03
Blogg: http://sweetelicus.blogspot.com

Vill bara börja med att säga att det är första gången jag läser din blogg och jag är själv ung mamma med två små döttrar ( som jag dock inte sitter och skriver om i min blogg efter som jag tycker det är orättvist mot dom för dom kan inte bestämma om dom vill vara med eller inte , men det är bara jag) Men jag tycker att helt ärligt om man sitter och skriver om saker i sin blogg så får man räkna med att höra gnäll om det , det är därför man ska lämna just sitt privat liv utan för så man inte tar illa upp när någon kommer och gnäller , de kommer alltid finnas folk som klagar på ALLT unga föräldrar gör med sina barn efter som dom tycker att det är fel att skaffa barn när man är så pass ung så bara vad jag tycker , sluta skriva så löjliga inlägg om att folk klagar på dig , för då kommer de bara hända fler gånger så låter du de helt enkelt bara vara ist ,

linda
Postat 2011-01-01 kl 22:59:17
Blogg: http://snart4barnsmamam.blogspot.com

skit i de. även jag som e 29 låter min mamma passa mina barn ibland på helgen eller någon timme man e ingen dålig mamma för det plus du behöver lite avlastning ibladn annars blir man ju utbränd o trillar ihopa krammmm<3 o skit i de som klagar pga där e alltid någon som ska det det e såna som gillar skapa drama som inte har ett liv som gillar bråka o klaga o trycka ner andra för då mår de bättre. kram skit i de

Tess
Postat 2011-01-01 kl 23:05:00
Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Även äldre föräldrar har ju barnvakt någon gång ibland. Förstår inte att folk ska klaga på det, men jag antar att de letar fel enbart för att de VILL klaga. Min mamma har varit barnvakt till min son och det är ingen fara alls!

Sofie
Postat 2011-01-01 kl 23:06:56
Blogg: http://sofiesgold.blogg.se/

Jag håller med dej till 110% Både du och Kevin är starka. Ni har ju liksom skapat ett liv hur underbart är inte det ? Jag får kränkande kommentarer flera gånger veckan. Det finns minst 100 tusen personer som stöttat er och en av dom är jag. Jag tycker att ni är jätte söta tsm. Försätt att kämpa och försök att strunta i alla kränkande kommentarer ni får även om det kan vara jätte svårt att strunta i dom. Men dom har antagligen inte ens träffat er och man ska inte börja kränka personer med kommentarer om man inte ens har träffat dom. Dom har ju ingen aning om hur ni är i verkligheten. Hoppas du mår lite bättre nu iallafall ;)

emma
Postat 2011-01-01 kl 23:11:45

Klart att din mamma ska få umgås med Kelly också och att du ska få ta det lugnt ibland! Du tar hand om Kelly väldigt bra. Fortsätt så tjejen! och de som tycker att du gör fel är faktiskt lite dumma i huvudet.

Emelie - 19år och tvåbarnsmamma!
Postat 2011-01-01 kl 23:12:27
Blogg: http://mammatillebbaa.blogg.se/

Det märks att du inte är mer än 15. Om du lämnar bort Kelly så ofta som du faktiskt gör så är det inte konstigt att folk reagerar. Jag lämnade bort min dotter också ofta o det ångrar jag nu, nu har hon inte haft barnvakt på skitlänge. Jag har aldrig lämnat bort min son heller, förutom igår kväll en liten stund. Skärp till dig och ta hand om din dotter istället!

Linnea
Postat 2011-01-01 kl 23:18:01

Usch för dom som ska lägga sig i allt! (N)



Du är en stark person Mikaela och du fixar detta, jag beundrar dig otroligt mycket.

Du förkännar det bästa vännen<3

Anonym
Postat 2011-01-01 kl 23:18:50

Att lämna bort sitt barn till ex. sin mamma är även bra. Det lär ju även barnet att de inte hela tiden behöver vara hos mamman. Jag tycker inte det är en dålig sak att göra. En glad mamma = ett glatt barn. Är man sen bara gnällig och trött på allt inför barnet smittar ju de av sig. Jag tycker verkligen inte att du är en dålig mamma!

Erica
Postat 2011-01-01 kl 23:28:46

Klart din mamma får ta hand om Kelly, det är ju hennes barnbarn?

Om hon nu säger att det är okej så ser jag inga problem i det.

Men om du hade skaffat Kelly och sen lastat av henne på din mamma varje helg och bara gjort saker helt själv hade det var fel.

inda
Postat 2011-01-01 kl 23:38:20
Blogg: http://tairaochpooh.blogg.se/

Hej! bra sagt tjejen beundrar dig som ung mamma! har en kompis som har 3 barn och är bara några år äldre än vad du är.

ni gör det bra ni unga mammor.

och att din mamma har kelly en stund är nog otroligt bra så du och kevin får umgås litegrann också. någon timma hit och dit spelar ingen roll. du och kevin har henne ju 24/7 i vanliga fall och som sagt alla behöver avlastning

Anonym
Postat 2011-01-01 kl 23:43:40

Asso jag vet att du säkert hört detta typ tusen gånger men skit i dom som kommenterar elaka saker. Fokusera på dom bra sakerna ist. Det är ditt liv, inte deras.

Du är otroligt stark och du har världens sötaste lilla unge och en bra kille eller hur? :)

Desirée
Postat 2011-01-01 kl 23:44:16
Blogg: http://desireemathsson.blogg.se/

fifan lyssna inte på alla idioter som skriver dumma kommentarer, de har helt enkelt inget liv så dom måste sitta och hacka på andra.

Jag tycker att du är så jäkla stark som klarar av allt, du inspirerar mig, och både du och Kelly är ju hur söta som helst, :) kämpa på och sttrunta i alla idioter. :) kram :)

Ann....
Postat 2011-01-01 kl 23:50:23
Blogg: http://josefinasmamma.blogg.se/

Men hallå eller ???? Blir FÖRBANNAD på folk som skall klaga bara för att man "råkar" få ha lite egen tid... ALLA föräldrar unga som gammla MÅSTE få ha lite engen tid lite då och då... Jag vet själv... HAr varit ensamstående mamma till min dotter var 2 år då träffade jag min kille... och min mamma erbjöd sig många gånger att ta min dotter så att jag fick egen tid... men det är ju liksom inte att man lämnar bort för tid och evighet... och är man då ensam eller som i erat fall distans så måste man kunna få hjälp av andra !

Skit i vad folk anser om den saken för DU är MAMMAN inte dom... KEVIN är pappan och inte dom... ! Ni bestämmer helt och hållet över ERAN doter INGEN annan !

Petra
Postat 2011-01-01 kl 23:52:47

folk som säger så är ju korkade rakt igenom! om det finns en enda människa som sitter med sitt barn dygnet runt varje dag på året har dom uppenbarligen problem.

Natti
Postat 2011-01-02 kl 00:00:51
Blogg: http://rosed.blogg.se/

Håller med dig Johanna!

Att vara för "ung" har inget med åldern att göra, snarare vem man är som person. Om inte annat så växer du enormt då du blir förälder. Har inga barn själv, men sett på min omgivning som börjar bilda familj.

Det är också en kulturell aspekt, i andra delar av världen är det jättevanligt att man blir förälder kring 14 år, ja de har helt andra levnadsförutsättningar och medelålder. Men i grund och botten är båda 14 år.

Alicia
Postat 2011-01-02 kl 00:01:31
Blogg: http://attlevamedoro.blogg.se/

Håller helt med om att det är så otroligt onödigt att skriva elaka kommentarer. Vem tjänar någonting på det? Bra att du sa ifrån.



Och så länge man inte skadar någon annan eller sig själva med det man gör så går det ju bra att göra vad man nu gör :)



PS. snygga effekter du har på din blogg! önskar jag också visste hur man fixade till bloggen...

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 00:02:19

Ju mer du tar åt dig, ju mer elaka kommentarer får du! Fattar du trögt?

du e ett barn!
Postat 2011-01-02 kl 00:05:38

Barn ska inte skaffa barn punkt slut! Vafan hade du gjort om du inte hade haft en mamma som hjälpte till med ditt barn?? Orkar.du inte ta hand om ditt eget barn så kanske det inte va så smart å.skaffa barn från första början! Du har ju fan barnvakt var och varannan dag skärp dej! Ta ansvar för det du själv har skapat.. Kelly är väl inte ens 2 månader och du har redan lämnat bort henne flera gånger! Min son är äldre än henne och jag skulle inte ens tänka tanken å lämna honom till nån än. Du kanske skulle tänkt till lite innan eftersom du inte orkar ta hand om ditt eget barn.

Anna
Postat 2011-01-02 kl 00:05:45
Blogg: http://annalds.blogg.se/

Förstår inte hur man kan hitta något fel med att Kelly får vara med sin mormor?

Emmis
Postat 2011-01-02 kl 00:11:27
Blogg: http://eeeaa.blogg.se/

Herregud, har folk inge vett i skallen!? ALLA mammor, ung som gammal, behöver ju avlastning ibland! Du är ju sjukt stark som klarar av att vara mamma i sån ung ålder!! You go girl =)

Sandra
Postat 2011-01-02 kl 00:13:11
Blogg: http://sandrasvictor.blogg.se/

Fan vad grymt sagt! bra att du står emot vad de säger, du/ni vet vad som är bäst för er :D

Julia
Postat 2011-01-02 kl 00:21:58

ÄR du GRAVID igen?

Jag menar Clearblue och HUMÖRSVÄNGNINGAR...

Just curious <3

Är starkt imponerad av dig tjejen! Du har verkligen en jättefin liten familj :) Gott nytt åt

Jompah
Postat 2011-01-02 kl 00:30:01

Du är sjukt duktig som tar hand om ett barn när du bara är 15(!!), du är ett år äldre än mej och jag är helt ärligt osäker på om jag klarat av ansvaret att ta hand om ett barn, det är ju 24/7 man måste ha koll och det är rätt svårt.



Du ska förresten strunta i de negativa kommentarerna, det är nog bara nån mini-bloggare med 3 besökare/dag som är avundsjuk!

nicole
Postat 2011-01-02 kl 00:36:24
Blogg: http://nicolerobertsson.blogg.se/

själv tycker jag inte att man ska skaffa barn när man själv är barn, jag är 15 och vill leva som 15 i 10år till festa och göra massa skoj. barn och hela den baladen kan vänta några år till. så man kan utbilda sig och så tills man känner att man har en fast ekonomi och tjänar sina egna pengar som man kan skämma bort sitt barn med.

min mamma fick mig när hon var 17 hon erkänner nu som 32 åring att hon själv inte fick uppleva det där roliga med att festa och så. det var ett stort beslut inget hon ångrar men hon tycker själv att hon skulle väntat ett tag. hon och jag kan inte komma överens om något. du är stark som ville ha barn. för det skulle jag aldrig orka. jag kan knappt ta hans om mig själv

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 00:44:57

HALLÅ?! Det är såklart att du kan bli slut, men det var DITT beslut, INTE VÅRAT att du skaffa barn! Skyll inte på oss, det är ditt fel att du behöll barnet och förstås hennes liv!

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 01:14:16

Varför klaga på att Mikaela lämnar Kelly till sin mamma ett tag?

hon behöver ju med lite egen tid.

jag menar folk som får barn när dom är 30 lämnar väll sina barn till deras föräldrar när dom vill göra något , klagar ni på det också eller? nej jag tror knappast det!



btw jätte fin blogg , du är grymt stark som klarar av allt det här!

kram

Anna
Postat 2011-01-02 kl 01:16:44

Så löjligt att folk ska kommentera med negativa kommentarer om att din mamma hjälper dig ibland med Kelly. I själva verket så skulle dessa kommenterare inte klara att ta hand om ett barn hälften så bra som du gör! Keep up the good work med Kelly =D Hon kan inte vara annat en stolt över att ha dig som sin mamma!!

Lovisa
Postat 2011-01-02 kl 01:21:21
Blogg: http://shisaalicia.blogg.se/

Föresten skulle du ångra att du skrivit dit 'K' för Kevin så kan det ju lika gärna mena 'K' för Kelly.. För det kommer ju bli ett ärr!

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 02:29:14

Mikaela du är bara så BÄST! jag läser din blogg varje dag .. fyfan vad jag hatar de dumma komentarerna .Du är ju skit duktig på att ta hand om ett litet barn vid din åler!+om du skulle gavt bort Kelly i 1 dag till din mamma så tycker jag att de är helt okej jag menar man behöver ta lite pauser ibland .. om jag skulle varit i samma situation skulle jag göra EXAKT samma sak

Livmoderskeppet
Postat 2011-01-02 kl 03:11:25
Blogg: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Men klart att ni får tycka att det är fint, men alla får kritik om de skriver på bloggen att de skurit sig och när det gäller barn, ja, alla mammor får skit för att de inte tittar på barnet dygnet runt, tyvärr.



Även om man tatuerar får man skäll, sminkar sig fult, vad som helst.



Stäng ner kommentatorerna om ni blir arga. Nej, folk som läser bloggar har sällan mycket att göra. Just då iaf.

Cecilia
Postat 2011-01-02 kl 03:22:16
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Ett tips? Skriv inte om halva ditt liv på nätet om du sen inte ens tål kommentarer.



Jag ser inte vad som är elakt med att säga att det var omoget att ni skar er själva? Det var jag som kommenterade det hos Kevin förresten. Ni skär er själva, fotar och lägger ut på nätet..? Och inte är det så att ni skär er för att ni mår dåligt utan typ "Hej vi var så glada så vi skar varandra". Ja, jag tycker det var något jättekonstigt att göra sådär bara och lägga ut på nätet. Alla gör misstag och jag tror inte du/ni vill ha dem där ärren senare i livet. Var inget illa menat, men tror det är bäst för er att kanske inte visa/skriva allt på bloggen.

Cecilia
Postat 2011-01-02 kl 03:30:05
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Fast det där med att Kellys mormor har henne ibland förstår jag inte vad felet är. De och Kevin bor ju inte ihop så blir ju svårt att ta hand om henne helt själv på dagarna och då äre väl bra om din mamma ställer upp. Men folk hakar upp sig på åldern, hade du varit 30 år hade du inte fått lika mycket negativa kommentarer.

F
Postat 2011-01-02 kl 04:12:23

jag fattar inte varför dom klagar? ALLA föräldrar har väl bett nån sitta barnvakt åt deras barn nån gång, eller hur? så vad är det för fel med att du låter din mamma, kellys mormor, ta hand om hon några timmar?

och inte bara det, har läst din blogg ett tag och har sett att det är många elaka kommentarer, o har även hört vissa prata, men vart är problemet? du är ung, ja, men det gör inte dig till en sämre mamma, mognad sitter inte i ålder. Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med Kelly. Låt inga kommentarer få dig må sämre, ta åt dig av det bra, och skaka av dig det dåliga, du är stark, du klarar det!

Hälsa Kevin o Kelly :)

Usagi
Postat 2011-01-02 kl 07:34:49
Blogg: http://mommyusagi.blogg.se/

Tycker också det är dumt att folk säger så. Ingen har iallafall sagt det till mig, kan va för att jag har 0 vänner och att ingen läste min blogg, haha, men jag förstår vad du menar. Det är otroligt vad folk ska hitta grejer som man gör fel, fast som egentligen är rätt.



Borde bita dem i näsan^^

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 08:32:54

Du har ju valt att vara offentlig på din blogg och då tycker jag det är lite löjligt att gnälla på att folk lägger sig i för självklart har folk en åsikt vad som är rätt och fel det har ju du oxå.



Kitte
Postat 2011-01-02 kl 09:51:21
Blogg: http://kitteeliasson.blogg.se/

Oavsett ålder så är man tacksam för avlastning, man behöver inte sluta leva för man skaffar barn. Ditt barn mår bra OM DU mår bra, alltså MÅSTE du få rå om dig själv ta en paus osv.. Min dotter är 6 månader och hon sover över hos sin mormor ibland, första gången hon sov där va hon 3 veckor då jag och min man va på stort bröllop där jag inte tyckte man kunde ha med ett nyfött barn.. Stå på dig och ta emot avlastning från din mamma med jämna mellan rum så mår DU och KELLY bra (det är ju det som är viktigast) STOR KRAM från en 23 årig mamma !!

Anna-Lena, mamma till Elias
Postat 2011-01-02 kl 09:51:43
Blogg: http://mittlivochvardag.blogg.se/

Hej Mikaela.

Jag har läst din blogg sen du var gravid i vecka 30 någonting. Vi bara säga att du är en stark person och du ska inte ta åt dig av allt elakt som personer skriver till dig.



Jag hoppas att du kan sortera ut de som är bra och försöka få dem elaka kommentarerna att rinna av dig.



ALLA behöver vi avlastning ibland och de är ju jätte bra att din mamma ställer upp. Du känner dig trygg med den som du lämnar till och Kelly känner sig trygg. de är de viktigaste.



Hade vi kännt varandra hade jag erbjudit min hjälp med, jag vet hur mycket stöttning man behöver. Jag väntar barn nummer 2 men behöver ändå hjälp och stöttning.



Massa kramar till er

Jessica
Postat 2011-01-02 kl 09:55:40
Blogg: http://yessicaa.blogg.se/

Bra Mikaela! Stå på dig!När jag fick min första så bodde vi hemma första tiden. Min mamma var mer än sugen på att "hjälpa" hela tiden. Det var skönt att få avlastning ibland faktiskt. Det är inte direkt så barnet får men för livet haha. Min dotter mår utmärkt! Folk vill bara ha något att klaga på. Jag vet.



Ha det så bra! :)

Tess "mamma till Nova & Mira"
Postat 2011-01-02 kl 10:07:53
Blogg: http://tessanstromback.blogg.se/

Funderat lite på hur ni som kritiserar tänker??? Det är ju helt okay för oss vuxna människor att skaffa barnvakt till våra barn...!! Så varför i hela friden ska inte en 15årig mamma få ha barnvakt för lite avlastning?????

Ni är verkligen barnsliga!

Elin
Postat 2011-01-02 kl 10:26:37

Hej mikaela först måste jag säja att din dotter är den sötaste jag någonsin sätt! och sen måste jag säja att jag tycker ni är otroligt starka<3 skit i dom dom är bara avensjuka för att dom inte har lika fin dotter som ni! kram Elin

ameena - skånes största blogg
Postat 2011-01-02 kl 10:38:28
Blogg: http://ameeena.blogg.se/

titta gärna in på min blogg och säg vad du tycker :D god fortsättning på året !

Lotta
Postat 2011-01-02 kl 10:45:05
Blogg: http://lisalottas.blogspot.com

Hittade hit av en slump :-)



Bry Er inte om vad andra säger, för det är Erat liv och inte andras. Men det finns alltid folk som ska lägga sig i. Visa att ni är starka och kan ta egna beslut och inte behöva lyssna på andras.

Tycker det är jättefint av din mamma att hon hjälper dig med den lilla, inget fel alls med det. Alla har vi haft barnvakt någongång.



Lycka till i livet med allt :-)



Kramis Lotta

Erika
Postat 2011-01-02 kl 10:55:36

Alla lämnar sina barn till andra vuxna. Man måste få avlastning.

Ninni
Postat 2011-01-02 kl 10:56:42
Blogg: http://faithloveandhate.blogg.se/

Jag tycker du är stark! Hatar människor som klänger ner på andra!

Louise Hedblom
Postat 2011-01-02 kl 10:57:29
Blogg: http://hedblom.blogg.se/

Jag ska inte säga att du får skylla dig själv, men kan du inte ta såna kommentarer borde du lägga ner din blogg eller sluta skriva om specifika saker.



Vi har yttrandefrihet i Sverige och många har olika åsikter. Kan du inte acceptera det är du inte mogen att blogga.

Matilda
Postat 2011-01-02 kl 11:15:55

Jag tror det bästa du kan göra är att sluta kommentera de elaka kommentarerna på bloggen, det ger bara mer energi till dem som skriver sådant. Jag tror det bästa är att tiga ihjäl dem och verkligen visa att du inte bryr dig genom att inte ge dem någon uppmärksamhet.

Amanda
Postat 2011-01-02 kl 11:18:31

Så rätt.Vaddå om du inte hade haft blogg,och lämdade Kelly till din mamma,hade dom ringt och klagat då??Asså du har ju ett eget liv,och en mamma som finns för att säga till dej.VAddå ska det då komma några dom frågar så DIOTISKA saker,så du känner dej nertrampad??Fel,jag tycker iaf att du är modig och så,för själv skulle jag ju inte vågat(haha)föda barn??Hejdå



En fråga,tänkte ni ha ett till barn närdå??

Maria
Postat 2011-01-02 kl 11:23:50
Blogg: http://miiasegen.blogspot.com

Du har helt rätt

Alva
Postat 2011-01-02 kl 11:30:01

Anledningen till att ni får kommentarer om att ni RISTAT in bokstäver på varandra är ett destruktivt beteende. Känns inte alls romantiskt utan bara patetiskt och tragiskt.

Sabine
Postat 2011-01-02 kl 11:33:43
Blogg: http://nissesmamma.blogg.se/

Avlastning behöver man ibland som förälder och man ska vara överlycklig om det finns folk runt omkring en som ens barn trivs med, det är guld värt och inget som någon ska se ner på! Vi är relativt "unga" föräldrar och ibland passas våran dotter av sin farmor vilket både farmorn och våran dotter uppskattar, vi också såklart! Man måste få lite egentid. Sen om det skulle vara jätteofta är ju en annan sak. Har man skaffat sig barn får man ta hand om dom, men någon gång ibland är det skönt med avlastning. Vill du inte ha idiotiska kommentarer om hur du och Kevin uppfostrar er dotter får du vara mer privat. Folk kommer alltid lägga sig i de minsta du säger, för de finns folk som retar sig på allt tyvärr:/ God fortsättning till er!

louice
Postat 2011-01-02 kl 12:09:34
Blogg: http://fridahlouice.blogg.se/

Jag tycker att du gör helt rätt Mikaela. Förstår inte dessa människor som sitter och klagar. Det är så, att de som inte har något liv, måste lägga sig i andras! De är bara avundsjuka på dig. Hoppas inte att du tar åt dig. Dryga elaka kommentarer ska inte behöva ta dålig energi ifrån dig. Klart att Kelly ska kunna umgås med mormor. Det gör ju alla andra små barn också. Hon behöver närhet från fler än bara mamma och pappa. De retar upp sig på dig bara för att du är ung. Jag beundrar dig och du verkar vara en jättegod mor åt Kelly!

Kram fridahlouice

Hanna
Postat 2011-01-02 kl 12:18:53
Blogg: http://www.grimmestam.com

Lägger man upp vad man gör på en sådan offentlig plats som nätet så får man nog vara beredd på både ris och ros.

Alla har ju rätt till sin åsikt. Ibland frågar man ju för att man faktiskt är nyfiken på varför en person väljer att göra en viss sak.



Jag kan hålla med om att det ni gjorde på era handleder inte var speciellt vackert och tycker man inte det så måste man väl få påpeka det utan att du ska ta bli irriterad för det?



Däremot ser jag inget fel i att lämna sitt barn till sin mormor någon gång ibland. Speciellt inte i din ålder. Så länge föräldrarna ändå är de som huvudsakligen tar hand om barnet.

Alla behöver avlastning och erbjuder dem sig dessutom själva är det bara att tacka och ta emot.



Nu är jag så pass mycket äldre än vad du är så jag ser det kanske på ett annat vis än de som är i ungefär samma ålder som du själv. Jag brukar försöka att inte ge ris om jag inte verkligen tycker att det behövs, men däremot ställer jag ibland frågor, Just för att förstå hur personen i fråga tänker när de gör vissa saker.



Ha nu ett fortsatt 2011 och tänk på vad du skriver om du inte vill ha negativ kritik. Du har ändå valt att visa dina åsikter offentligt.



/Hanna

Lovisa
Postat 2011-01-02 kl 12:21:56
Blogg: http://johannaalexis.blogg.se/

Jag tycker att du gör rätt, särskilt om din mamma erbjuder sig att ta hand om Kelly!

Natalie
Postat 2011-01-02 kl 12:30:12

Ta all den avlastning du kan få av din mamma och släktingar.Det behöver du! Men när du är med Kelly så var med henne till 100%, då är det ni två. De här första månaderna och er kontakt är så viktig för att hon ska bli trygg och känna tillit.

Lycka till önskar en mormor, som ofta njuter av sitt barnbarn.

Maja
Postat 2011-01-02 kl 12:50:58

Men hallå. Du bloggar! Halva grejen med att blogga är ju attdu skriver om något och folk utifrån komenterar vad de tycker. Vill du inte ha komentarer så sluta blogga!! Svårare än så är det inte. Fast, erkänn att du är för uppmärksamhetskåt för att sluta? Anntingen slutar du gnälla eller så slutar du blogga!!!!!

Isa
Postat 2011-01-02 kl 12:56:37
Blogg: http://monsterkidz.blogg.se/

Hejsan!

Jag håller med dig! Skit i vad andra tycker. Det är ju faktiskt dit liv och cu väljer vad du vill göra med det! ingen annan ska komma och bestämma vad du ska göra! Och ge dom ingen uppmärkashet för det är det ända dom vill ha, jag vet såpass mycket för jag har sj vart behandlad på det sättet i 6år och det ända dom vill ha är uppmärksamhet och dom tror att dom mår bättre än andra när dom ser att dom mår dåligt. Dom är bara helt änkelt omogna skit ungar.

och... Vilken gullig bäbis du har :D

Jasmine
Postat 2011-01-02 kl 12:58:43
Blogg: http://jasminejassis.blogg.se/

Kan bara säga att jag beundrar dig och Kevin så mycket. Ni orkar att hålla ihop erat förhållande, ta hand om Kelly och göra andra saker också på samma gång. Har läst din blogg flera månader nu. Det är väll helt klar att din mamma kan ha hand om Kelly några timmar om hon vill det. Det är ju helt klart att du och Kevin måste ha några timmar för er själva ibland. Hoppas allt går bra fortsättningsvis. Kram Jasmine

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 13:35:28

Skriver man en blogg offentligt, så få rman vänta sig att folk lägger sig i.

therese
Postat 2011-01-02 kl 14:33:41
Blogg: http://magnin.blogg.se/

Förstår att du blir förbannad. Men om det nu berör dig så mycket så är det nog verkligen dags att börja fundera på vad du skriver här på bloggen, du har ju en stor blogg, vad förväntar du dig? Du vet ju om att folk har blivit berörda över att du endast är 15 år och har barn. Du kan inte förvänta dig något annat än både positiva och negativa kommentarer. Tyvärr tjejen, men så länge du väljer att inte riktigt bry dig om vad du skriver i bloggen så får du stå ditt kast. Jag håller verkligen med dig om de omogna kommentarerna, det gör jag, och jag läser din blogg dagligen och stöttar dig i det du gör, men vissa inlägg kan även jag bli smått förbannad på.. Det sättet som du ibland öppnar upp dig på inför hela mänskligheten är inte lämpligt, folk reagerar starkt. Synd men sant.

Malinne Mamma till Nellie 17 månader och Tiffanie 3 månader
Postat 2011-01-02 kl 15:01:37
Blogg: http://malinnes.blogg.se/

Jag antar att dom som skriver elaka kommentarer inte har barn?

Hursomhelst så är det JÄTTE VIKTIGT att man får hjälp om man behöver...Det gäller inte bara UNGA Mammor utan alla som är föräldrar över lag.Dessutom så förstår jag INTE varför det ska vara ett problem över att din mamma tar hand om Kelly.Det är väl jätte bra att hon kan hjälpa till,det finns dom som inte får den hjälpen alls.

Herregud alltså vad folk ska klaga på det ena eller det andra.....

Bara för att man blivit mamma så slutar man inte leva,Att folk inte kan förstå det.

För att vara en bra mamma behöver man även tid för sej själv...vare sej det gäller att ta en lång dusch eller en fika med en kompis så behöver man den tid för att orka.För att vara mamma är inte lätt...

Nour
Postat 2011-01-02 kl 15:11:43
Blogg: http://noursnor.blogg.se/

Hej!



Jag håller med dig vrf ska dom bry sig?

Jag menar din kropp fan!

Jag minns när jag rita på min kropp så la lärarna sig i att jag gjorde fel!

Men självklart att ni ska få göra det det är gulligt att ha ett M/K på handen sött som fan!

bry dig inte om vad andra siger stå på dig gmn!!!<33333333333333333333

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 15:46:14

Om du har en blogg får du tåla stryk

Sophia
Postat 2011-01-02 kl 16:13:22

Hej!

Jag vet att det är svårt att inte bry sig om vad folk skriver dumma saker, men försök att bara ignorera det.

Skriv som du alltid har gjort, dom skulle ju inte ha börjat läsa din blogg om det inte vore så att de inte gillade det! :)

Gott nytt år!

polli
Postat 2011-01-02 kl 16:14:45
Blogg: http://pandapolli.wordpress.com

Om ni vill rista in saker på er så gå till ett proffs som i alla fall gör det snyggt och sterilt. Det är inte så jättesexigt att gå runt med halvtaskiga ärr även om de betyder någonting.

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 16:33:49

Du blir bara mer och mer fjortis för varje inlägg. :>

Angelica
Postat 2011-01-02 kl 16:35:21
Blogg: http://nattstad.se/killerduck

Klart du får förvänta dig negativa kommentarer att ni väljer att skära in era första bokstäver på varandra. Jag är också skeptisk till det men jag respekterar deitt val problemet med folk som skriver elaka kommentarer är att de flesta inte kommer med argument. T. ex nu har nu ristad in det på din handled som kommer finnas där för alltud, som du har beskrivit i din blogg är erat förhållande inte stabilt och ni har haft många problem att då göra en sådan grej verkar helt idiotiskt.

Tessan
Postat 2011-01-02 kl 16:36:47

Jag följer din blogg och jag tycker att den är bra. Gillar att du kan stå på dig och känner igen mig själv ibland. Det är väll klart att man behöver avlastning ibland och det är jätte bra att mormor finns där och ställer upp. Kelly lär ju känna mormor mer och mer. Alla par behöver tid för sig själv ibland så är det bara så sluta klaga med er och låt dom göra det dom tycker känns bäst för dom.

stina
Postat 2011-01-02 kl 16:53:46
Blogg: http://stinasomflina.blogg.se/

WORD!

jag vet en mamma som är snart 30 och de får hjälp av sina föräldrar ganska mycket. ALLA får liksom det (eller de flesta iaf), fullt normalt. Så de som kommenterar kan lägga av tycker jag ^^



(kolla gärna min blogg också folks)

Linnea
Postat 2011-01-02 kl 17:01:07
Blogg: http://californiagirl.devote.se

asså detta är inte okej , ! till alla er som är elaka mot mikaela: ni kan dra något gammalt över er,

för om ni hade egna barn i den här åldern,

eller vilken ålder som helst, så måste man ha lite tid för sig själv också, man kan inte vara supermama hela tiden ! och det är väl klart att kelly ska få vara hoss sin mormor ! skulle tycka synd om henne annars , alla vill ju vara hoss sin mormor någon gng ! tycker det är så himla lågt.

för jag ska säga en sak: NI ÄR INTE BÄTTRE NI !



hade bra , tack hej leverpastej.

Kristel
Postat 2011-01-02 kl 17:03:56
Blogg: http://kicksstyle.blogg.se/

Det finns verkligen människor som är elaka. Antagligen för att dem är avendsjuka på ditt Liv, annars hade dem inte lagt ner tid på att ens bry sig. Stå på dig, gillar din blogg. Kram kram

sannne
Postat 2011-01-02 kl 17:14:40
Blogg: http://sanneyyya.blogg.se/

jättefin blogg, jag gillar att du vågar skriva ut om allt!

Angelica
Postat 2011-01-02 kl 17:23:58
Blogg: http://hheartbeat.blogg.se/

Tjena tjejen! Bra och starkt av dig att säga ifrån. Det är ju trots allt ditt liv och om din mamma vill avlasta dig är det ju en kanonbra grej! Inte bara för dig utan för din mamma och även Kelly också att få knyta band.

Avlastning behöver alla föräldrar någon gång oavsett ålder, och du är ingen dålig mamma för det. Snarare tvärtom! För att du ska vara en så bra mamma som möjligt åt Kelly är det bra att även du får tid till dig själv.

Gillar det jobbet du gör och fortsätt så! Du är en inspiration till andra nyblivna unga föräldrar därute.



Ha en kanonhärlig fortsättning! Kramar

Jonna
Postat 2011-01-02 kl 17:28:13
Blogg: http://maajnn.blogg.se/

Jag tycker att du är så himla stark verkligen! :) Att låta sin mamma vara barnvakt är ju inget som hälst fel? Alla har ju barnvakt åt sina barn ibland. Bara för att man blir mamma behöver man inte sluta vara människa. Ta inte åt dig av vad folk skriver, det vet ingenting om hur det är att vara ung mamma. Anntar att de som klagar inte har barn själva. Jag tycker iaf du är grym som klarar av det! Keep it up!

Therese
Postat 2011-01-02 kl 17:34:57
Blogg: http://fragilefairy.blogg.se/

Du får ju räkna med att folk lägger sig i när du lägger upp hela ditt liv på en blogg. Skyll dig själv.

Lina
Postat 2011-01-02 kl 17:45:50
Blogg: http://liinafliickan.blogg.se/

Måste bara säga att jag tycker du är otroligt stark som tar så bra hand om Kelly trots din ålder!

Det kan inte vara lätt att samtidigt få negativ kritiv för vad du gör osv.

Var stark tjejen! Ingen annan 15åring jag träffat är lika stark som du! Du klarar allt, jag vet det! Skit i negativa kommentarer, ta åt dig av det vi positiva säger istället! Du är en stark tjej!

<3

Emma
Postat 2011-01-02 kl 17:47:56

Tror inte att det är bra att ha en blogg om man tar åt sig av vad vissa skriver. Det kommer förstöra ditt självförtroende. Försök att bara bry dej om dej själv och ditt barn och skit i resten. ha det bra!

,,
Postat 2011-01-02 kl 18:59:12

gud vad du klagar hela tiden,du skriver hela tiden om bråk och hur dina kompisar gör,är det inte privat?



annars tycker jag du bloggar jätte bra,bara du slutar klaga så mycket på bråk och sånt för det är inget kul att läsa om!

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 18:59:58

Min mamma är 40 o jag har en lillasyster och jag är 13 år, jag brukar sköta min lillesyster ibland & det vill jag också, om mamma ät t.ex ute och går och pappa jobbar, betyder det att min mamma är dålig? NEJ! det betyder det inte,hon vill ibland ha egen tid fara ut och gå, mendans jag sköter en timme?!

Bara för att hon ibland gganska så sällan far ut o går då jag måste sköta! ja menar KOMIJEN! bry er inte i mikaela om ni har bara skit och säga

Malin
Postat 2011-01-02 kl 19:19:08
Blogg: http://gottoblandat.blogg.se/

Jag är 27 år och lever ihop med sonens pappa. Men skulle knappt klarat mig utan all barnvakt som vi fått från Lillemans mormor o morfar! Vad jag vet har ingen haft åsikter om att han varit mycket hos dem... Verkar som folk tycker att det är värre när unga föräldrar lämnar sina barn till utomstående. Skumt!

Anonym
Postat 2011-01-02 kl 19:20:37

Hej där. Alltså jag måste säga detta, och ta det inte personligt är du snäll. Men det är DU som ska sluta bry dig om kommentarer. Detta kommer bli dubbelmoraliskt eftersom detta faktiskt är en kommentar, men du gör som du vill om du vill läsa detta och lyssna på mig.



När man har en blogg skriver man vad man vill, man är den man är. Och när man är den man är kommer folk ogilla dig. Vet du hur bra det är? Vet du hur bra det är att folk ogillar dig? För det tyder på att du skapar diskussioner om dig. Och när folk diskuterar, då blir man uppmärksammad. För att ha en stor blogg krävs det att man skapar diskussioner och blir uppmärksammad, om man är snäll mot alla kommer ingen bry sig om dig.



Så vad är min poäng med detta? Jo, det är att varje gång du ser någon som skriver en elak kommentar till dig: Le. För det betyder att dem bryr sig så mycket om vad du gör att dem lägger ner tid på att försöka smutskasta dig. Skapa diskussioner, skapa rubriker och var stolt över att du är du. Du är bara 15, ditt liv har bara börjat. Låt inte folk reda förmörka din tillvaro.

Jennie
Postat 2011-01-02 kl 20:36:52

Det handlar inte om att du inte "kan" lämna bort kelly till din mamma ett par timmar men ungen är för fan inte ens ett halvår! Att åka iväg flera timmar från sitt lilla barn för att man är "så himla trött" är ju inte okej. Varför använder ni inte kondom?!!!!!

Emelie
Postat 2011-01-02 kl 20:52:02
Blogg: http://emmiq.blogg.se/

Klart nästan alla som läser din blogg kommer att lägga sig i ? :) Det är en del av bloggandet. Har du inte förstått det än ? Du delar med dig ang. dina åsikter, ditt liv klart alla andra inte tycker som du och har rätt att utrycka sig. Sluta blogga om du tycker att det är så jobbigt eller skaffa lösen ? :)

Izabelleee ,
Postat 2011-01-02 kl 22:28:23
Blogg: http://hansenleandersson.blogg.se/

Dom säger så bara för dom har inte egna barn eller barn omkring sig, och kan inte inse din situation, skit i dom. Klart att du ska få 'ta lite ledigt' ibland, det behöver du! :)

ana
Postat 2011-01-03 kl 01:00:18

hej bry dig inte farför göra det man kan väl blockera desa kommentarer?

Ninni
Postat 2011-01-03 kl 15:16:13
Blogg: http://danceelin.blogg.se/

vad har ni gjort på era händer? (känner mig lite efter som inte har koll på detta) xD<3

Navak
Postat 2011-01-03 kl 16:48:05
Blogg: http://navak.blogg.se/

Vad heter Kevins blogg? ;o

en tanke bara.
Postat 2011-01-03 kl 17:35:08

Varför exponera sig själv och sitt liv för så många människor om man inte kan ta de självklara konsekvenserna av det? Det verkar destruktivt... Och tråkigt för de läsare (den absoluta merparten, eller hur?) som stöttar dig och talar om hur bra du att ständigt behöva läsa såna här inlägg?

Anna
Postat 2011-01-03 kl 18:22:42

Om du är känslig för vad andra tycker och reagerar så starkt på det så kanske du inte borde blogga. Jag har ingenting mot dig men du måste räkna med att folk kommenterar vad de tycker och tänker. Alla tycker inte att det du gör är positivt och du borde förstå att du inte bara kommer få positiva kommentarer.

Mini
Postat 2011-01-04 kl 00:24:20
Blogg: http://dundermini.blogg.se/

Nu är jag jävligt efter här -,- Har varit utomlands i tre veckor, och när man kom hem så funkade inte internetet. Så vad är det ni har gjort? :s



Lilla förvirrade jag :S

Du ska egentligen skita i vad folk tycker, vet att de är svårt med det du gått igenom. Men det kommer ljusa stunder. Gäller bara att ha tålamod.



Massa kramar

Lovisa
Postat 2011-01-05 kl 14:14:34

Asså du har helt rätt, bry dig inte om idiotiska kommentarer, men samtidigt , det är du som väljer att ha en blogg då får man vara beredd på att folk ( som du säger ) lägger sig i ditt liv...men egentligen så lämnar de ju bara en åsikt och kommenterar ditt liv? det är väl så du vill ha det eftersom du har en blogg???

Nina
Postat 2011-01-05 kl 17:01:20
Blogg: http://ninarellman.blogg.se/

Hej Mikaele, jag tycker att du ska skita i andras dumma komentarer, förstår att det kanske inte är så lätt men dom är bara idioter som inte kan inleva sig i din situation.. mejla mig gärna om du ska svara eftersom jag inte är inne på min blogg längre kram Nina



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar