Svar på tal 22/9

Postat 2010-09-22 kl 21:09:12


Sandra:Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser ditt inlägg.
Det är inte alls det Sverigedemokraterna handlar om. Det handlar om en ansvarsfull invandringspolitik och inte att "skicka hem" alla invandrare. Vi kan helt enkelt inte ta emot fler än vi har råd, plats eller jobb för.
Läs på nästa gång innan du yttrar dig.


Svar: Som sagt, jag är INTE insatt i deras politik och jag bryr mig inte heller om den. Det jag har hört är att dom just det , vill skicka bort alla invandrare. Men det jag har hört kan också vara fel.
Jag tycker dom har dålig politik oavsett och det finns bättre partier man kan rösta på!
Klart slut.

Sandra
Postat 2010-09-22 kl 23:29:11
Blogg: http://motherhood.blogg.se/

Om man inte är insatt i de olika partiernas program så ska man inte yttra sig heller. Tack och lov att du inte får rösta än på många år.

S A N N A S . R U M
Postat 2010-09-26 kl 16:33:11
Blogg: http://sannasrum.blogg.se/

Att de tar våra jobb är så jävla dåligt argument så jag vet inte vad. Jag blir så irriterad på folk som använder sig av att de tar våra jobb, i nästa andetag ska man klaga på att de går på bidrag.



Det Sandra har rätt i är att man ska driva en ansvarsfull integrationspolitik, men den som tycker att Sverigedemokraterna driver någon form av ansvarsfull politik är lite tappad bakom en vagn tycker jag!



Till år 2020 har Europeiska Kommissionen (alltså EU's regering) räknat ut att 20 miljoner människor måste invandra till Europa för att balansera kostnaderna för att betala ut pensioner till pensionärer. Det finansieras av skattepengar, men om inte 20 miljoner eller mer har invandrat tills dess så finns det inte tillräckligt många människor att försörja Europas pensionärer. Ett som är säkert är ju att jag inte vill vara pensionär 2020 nu när SD sitter i riksdagen...

Pontus
Postat 2010-11-17 kl 00:57:23

jag förstår inte riktigt hur du kan säga att dom har dålig politik i samma inlägg som du skriver att du inte är insatt.

faktum är att Sveriges invandringspolitik har spårat ur, du bor i ett bra område så du märker inte av problemen, media vågar inte rapportera om det mesta heller så det är ju svårt att veta, i många "invandrarområden" (Rosengård, Tensta, Rinkeby, Fitja, Gottsunda med fler) där tävlas det i att vara "värst" så det är stenkastning mer eller mindre hela tiden, dom kastar stenar på bussar, polisbilar, ambulans brandkår väktarbilar, dom bränner ner bilar (en natt brann 96 bilar ner i Rosengård, den dagen var det inte änns upplopp) tunnelbanestationer vandaliseras, det är inte helt ovanligt att samtliga rutor på Fitjas tunnelbanestation blir sönderslagna + intilligande busskurer, och på det så skickar dom in en massa fyrverkerier i biljetthallen så att den blir helt rökfylld och brandlarmet går i flera timmar framöver. Helgen som var så brändes flera bilar i södertälje, invandrarungdommar stod på en bra över motorvägen och kastade stenar på förbipasserande bilar, en sten träffade en bil mitt på rutan där en hel familj satt, deras spädbarn fick splitterskador(!!!) och fick föras till sjukhus.

tyvärr altså, det har spårat ur, nu är jag inte främlingsfientlig, jag har många invandrarvänner osv. men vi måste kunna ta hand om dom vi redan har innan vi tar in hur många som helst. det är ju inte sjysst mot dom som kommer hit heller, invandringen ligger på runt 100'000 per år av dom är 9-10'000 så kallade flyktingar, resten är anhöriginvandring, det är anhöriginvandringen som SverigeDemokraterna vill minska, med SverigeDemokraternas invandrings och biståndspolitik så blir flest personer hjälpta som behöver hjälp, dom vill INTE skicka hem "alla invandrare" dom vill bara utvisa dom som kommer hit och är kriminella, (våldtar, stjäl, rånar...)(är det fel?)

sen har dom mycket annat som jag anser är bra i deras partiprogram (menar inte invandring och pensionärer nu) mer satsningar på tryghet och säkerhet, skärpta straff (som det är nu så kan du misshandla råna och våldta och värre utan att knappt alls straffas, dom är ute på gatorna mer eller mindre direkt, begår nya brott, vissa har riktigt långa register men får ändå inga straff, tänk på att nästan alla brott har ett offer, en person kan förståra livet för massor med människor!)



sorry för ett långt politiskt inlägg, men jag klarade inte av att läsa den allt för felaktiga bilden av SD som du gav.



mengar inget illa, jag älskar din blogg.

Robin
Postat 2011-01-14 kl 14:48:44

Alltså snälla. Jag hatar SD:s politiken. Men du kan inte säga det du gör om du inte är insatt.

Isf tror jag på vad hitler sa om judarna, jag är ju inte insatt men vad gör det? LOL



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar