OM jag skulle skaffa piercing eller tatuera mig..

Postat 2010-09-21 kl 21:06:00

Om jag skulle skaffa piercing någonstans.. då skulle det vara i naveln. Det kanske är lite inaktuellt att skaffa det nu eftersom jag är gravid, men kanske senare!
Och om jag skulle tatuera mig någonstans skulle det vara på svanken med en liten rosett eller en fjäril eller något sånt där :) hihi


Det finns så många fina navelsmycken!

Jag kommer ihåg när jag tog hål i öronen förresten.. jag köpte jätte många nya örhängen! Men helt ärligt har jag inte använt alla :/
Påtal om tatueringar också.. jag har typ hört att man inte kan röntga sig om man är tatuerad för det är något ämne i färgen som förstör (?) vet ni något om det?

Linea
Postat 2010-09-21 kl 21:38:47
Blogg: http://lineaessberg.blogg.se/

Här var jag igen - 3e gången, jobbig jag känner mig :P



Jag har inte hört något om röntgen, men har du en tatuering i svanken som täcker ryggraden där nere kan du inte få Epiduralbedövning har jag däremot hört många säga.

Nathalie Mamma till Jasmine <3
Postat 2010-09-21 kl 23:26:28
Blogg: http://nathaliemammatilljasmine.bloggplatsen.se

Hej!

Hittade dig idag med din andra sida. Varför har du två?

Skulle bara säga Grattis till bebban i magen! <3

Jag har fyra (snart fem) tatueringar bla en i svanken. Har varit på röntgen förut och ingen har sagt något. Har även en på armen och röntgade den med men inget fel där heller.



När jag skaffade min i svanken så frågade jag min tatuerare om just det där med bedövning och dem har typ som en bok där det visar vart man skall sätta tatueringen om man tänker på bedövning och sånt. Det fanns typ 3 punkter där dem kan sätta bedövning så hon satt min så att jag kunde få. Det finns 2 punkter kvar på mig tror jag där dem kan sätta. Så det är bara att fråga. Jag tog dock ingen bedövning så det spelade ingen roll men man vet aldrig i framtiden! :D



Kram på dig från oss. :D

Tess
Postat 2010-09-21 kl 23:30:58
Blogg: http://thenewtess.blogg.se/

Röntga dig kan du göra även om du har tatuering. Jag har en tatutering i svanken, och det som de skulle göra med mig om jag fick Epiduralbedövning var att sätta den lite högre upp. Men nu blev det inte så då jag födde Rasmus 15 veckor för tidigt med akut kejsarsnitt pga att jag fick havandeskapsförgiftning.

Anonym
Postat 2010-09-22 kl 09:53:57

det är epiduralen som kan vara svår att få.. men jag har hört både och, en del säger att det är så medans en del säger att det inte stämmer (barnmorskor alltså). beror nog på vart på svanken den sitter!

Leon
Postat 2010-11-07 kl 21:52:36
Blogg: http://superleona.blogg.se/

Det är bly du tänker på, bly förekommer ofta i "fängelsetatueringar" eftersom det är inte riktigt tatueringsbläck som används (dock vet jag inte vad det är som används). Bly används i skyddsvästarna om en sjuksyster eller någon måste vara med när man ska rönntka eftersom röntkenstrålarna inte går igenom bly.

anna
Postat 2010-11-23 kl 15:42:40

Tja, gillar din blogg men skrattade faktiskt när jag läste det här! Du vet väll att "tatueringen" du skulle kunna tänka dig att ha är ett TRAMPSTAMP! Haha

..............
Postat 2011-01-28 kl 21:02:57

Herregud. en fjäril/rosett på svanken är ju vad man kallar trampstamp. Ska jag översätta åt dig? HORMÄRKE. Kul för kelly rose (vad är det för namn, förresten?) att växa upp och veta att hennes mamma har ett hormärke? Hon kommer skämmas över dig! Tycker synd om henne. Kul att du bara kommer vara 14 år äldre än henne... måste ju bli jättejobbigt för henne... :/

Och nej, tatueringar förstör inte men det gör ont som bara fan.

Suzann
Postat 2011-02-16 kl 12:39:04

Hejsan! Jag kom in på din blogg av en slump.

Har blandade känslor om att du är ung och mamma. Inte för att jag tycker det är nåt fel, men kan på ett vis tycka att det hade varit lite bättre om du blivit gravid några år senare..

Men ja, saker och ting kan hända, och man måste ta beslut då och därefter. Jag tycker att du gjorde en bra grej som valde att behålla henne istället för att adoptera iväg henne.



Ang tatueringar så är det som de redan har sagt, att röntgen inte är någon fara. Jag har tre tatueringar, varav den senaste gjordes den 8/2-11, och igår (15/2) så röntgade jag mig, alltså en vecka senare. Däremot får man inte ge blod på typ 6 månader och sånt...



Nu ska jag fortsätta läsa din blogg :)



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar