Shoppar skötbort imorgon!

Postat 2010-11-04 kl 23:10:26

Imorgon blir det shopping som gäller efter mamma kommit hem från jobbet!
Jag har köpt allt men det som saknas är ett skötbord! Och jag har hittat den modelen jag vill ha.
Den har inbyggt badkar!

Ungefär så här ser den ut. Kommer köpa den från lekplaneten :) tjiho!

Kelly
Postat 2010-11-04 kl 23:14:54

Fint namn du valt till bebisen hehe :) lycka till!

Amanda
Postat 2010-11-04 kl 23:23:24

Har du köpt vagn redan? :)

amanda
Postat 2010-11-04 kl 23:24:28

Hej! Jag måste verkligen säga att din graviditet inte känns särskilt genomtänkt. Du, som tydligen vill bli jurist i familjefrågor borde veta att man som 14 åring inte får enligt lag ha sex. Oavsett hur mycket du har varit med på det hela så är det fortfarande olagligt och jag som vilken person som helst skulle kunna anmäla detta. Och vet du vad som blir följderna utav en sådan anmälan? Jo för det första får pappan till barnet ett straff av tingsrätt, och socialtjänsten blir inblandad för dig och dina föräldrar. Och staten struntar fullständigt i hur mycket du var med på sexet eller inte. Och tror du verkligen att din dotter vill ha en mamma som inte kan ge henne de saker hon behöver, får bo hemma hos sin mormor och morfar? Du gillar tydligen inte ekonomifrågor skrev du i ett tidigare inlägg - men är man påväg att bli mamma så är ekonomi en stooor del av det. Om landet skulle styras utav det rödgröna blocket så är det sådana som dig, vi som har jobbat oss upp till toppen och försörjer oss bra, får ge 70% till, för att kunna gå till bidrag för sådana som dig, som inte har tillräckligt vett i huvudet. Otroligt ogenomtänkt val, en dessutom oplanerad graviditet du är väldigt öppen med. Hur älskad tror du ditt barn kommer känna sig? Du har ingen aning om vad du ger dig in i människa.

Anonym
Postat 2010-11-04 kl 23:29:54

Jaha aa okeej,det kanske är rätt beslut du har gjort! Jag längtar till den dagen då jag blir med barn...Ååååh älskar din stora mage!! haha



Men jag önskar dig lycka till,du kommer säkert att blir en asduktig mamma! Godantt :)

....
Postat 2010-11-04 kl 23:47:58

har du köpt vagn ? kan du inte sätta in bild på den vagnen då ta ett kort på den?

Anonym
Postat 2010-11-05 kl 00:07:51

svar till amanda: Alla har rätt till att drömma om att bli något, inte ska du komma in och säga att hon inte borde bli jurist.



Lagen säger att det är olagligt med sex för barn under 15. Denna lag är som känt till för att skydda barn mot våldtäkter. Är båda parterna med på samlaget är det inte olagligt. Iallafall ingenting man kan ta upp i rätten.



Jag tycker verkligen inte att du har någon rätt till att klanka ner på henne. Även om barnet är oplanerat betyder det inte att de inte kommer bli älskat! Ett barn kommer alltid vara ett barn. Vi föddes alla med en fri vilja, och Mikaela i detta fall har VALT att behålla barnet.

julia
Postat 2010-11-05 kl 02:38:18
Blogg: http://juliaabv.blogg.se/

jag måste säga hur stark du verkar vara! herregud du verkar verkligen vilja detta och man känner hur du verkligen vet att du kan. jättechockad att en i sån ung ålder kan känna så, man blir nästan glad ju!

och måste säga en sista sak, tycker det är riktigt vackert att vara gravid! lycka till nu:) !

Anonym
Postat 2010-11-05 kl 13:36:42

Till anonyma ang "Lagen säger att det är olagligt med sex för barn under 15. Denna lag är som känt till för att skydda barn mot våldtäkter. Är båda parterna med på samlaget är det inte olagligt. Iallafall ingenting man kan ta upp i rätten"



Du kan inte ha mer fel. Lagen ser inte till att "båda var med på det" Har en 18 åring kille sex med en 14 åring tjej (eller tvärtom) så är det olagligt och den äldre personen kan bli dömd för antingen sexuellt utnyttjande eller våldtäkt av barn.

Erica
Postat 2010-11-05 kl 19:57:33
Blogg: http://surpricebox.com

hej bruden :) tror du inte de kommer bli jobbigt att varje gång ställa ner skötbordet efter badet?



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar