Gå ner 2 kilo på 4 dagar

Postat 2010-11-01 kl 16:25:19

elin om Världens fulaste bild:
hej, läste att du hade gått på en diet förut. undrar var det var för siet och om du gick ner nått? :) tack sam för svar :)

Svar:
Har gått på massa dieter, flygvärdinedieten(den var tortyr!) ,soppdieten, rikshospitalets diet , ja allt möjligt!
Och den senaste jag använde var den bästa! Att ha en kortvarig diet är inte så bra för när man börjar äta normalt igen går man upp allt utan att man vill! Jag hann gå ner 4 kilo iallafall! :) Men nu har jag gått upp dom såklart..
Så den här schemat gick jag på under några veckor(från topphälsa):


Rekommenderar inte att ni går på diet om ni redan är smala. Själv så hade jag i över ett år varit deprimerad och för att "bedöva" min sorg så åt jag massor. Fast jag inte ens ville, jag tvingade nästan i mig. Sjukt. Och det gjorde mig deprimerad också att jag bara gick upp i vikt och tillslut så insåg jag om jag någonsin skulle bli lycklig måste jag vara nöjd med mig själv! Nu kan jag inte gå på diet såklart när jag är gravid, måste tänka på att Kelly får i sig rätt näring och inte för lite! Dessutom orkar jag inte sitta på golvet och göra situps och armhävningar när jag är gravid xD Haha, iallafall lycka till! Den här dieten blir man inte trött och hänging av, man får i sig energi och man orkar! :)

julia
Postat 2010-11-01 kl 16:39:07
Blogg: http://endastbild.blogg.se/

okej tack så mycket för dina svar :D

amanda
Postat 2010-11-01 kl 16:50:25
Blogg: http://amandawester.blogg.se/

hej hej. snart e din graviditet slut och du har din lilla plutt i famnen.. mysigt! Har följt din blogg sen starten på din graviditet ungefär och nu tänkte jag bara fråga lite saker då min lillasyster oxå blitt gravid och hon är 15 år.. Hur klarar man allt ekonomiskt när varken on eller pappan vill barnet i fråga har vare sig utbildning eller jobb!? Hur gör du? Jag kan känna att andra yngre tjejer som får barn, att de är kul för dom och att dom ska strunta i vad andra säger men nu när de gäller min lilla syster som sitter och skär sig i armarna dagligen, stoppar fingrarna i halsen och bara hatar allt.. Har varit ihop med pappan till barnet i 1 månad prcis. Jag kan känna att hon e för liten både psykiskt och fysiskt. Alla 15 åringar är ju olika mogna och i min mening så beter hon sig som 10 år.. Inte alls mogen för ett barn.. Hur var du innan du blev gravid? var du oxå ursäkta ordvalet omogen skitunge som hatade allt och alla och gjorde som du självt ville!? Ändrdades du när du fick reda på din graviditet!? Och till den sista frågan.. Du som inte är 18 år och myndig vem blir kellys vårdnadshavare?



kram kram Amanda

jessica mamma till ella+ linus
Postat 2010-11-01 kl 19:25:23

perfekt spara den här på din blogg i 7 veckor:) måste kika på den:)

ln
Postat 2010-11-20 kl 22:34:48

om du ska gå på diet någon gång mer. Pröva LCHF då!



Jag kan förklara lite: Förr så åt man ju "naturligt". Liksom, kött. Eller jaa. Fett!

Förr så fanns ju inte canser, nästan ingen var tjock. (du är ju verkeligen inte det. men bara nu när du e gravid förstås!)Man blir inte söt utav att äta sött, man blir inte grön utav att äta grönsaker. Så varför skulle man då bli fet utav fett!?



detta är inte ens en diet, det är så många äter.

Jag och min familj äter LCHF och har ätit det ända sedan den 1 Januari 2010. Både mamma och pappa som var överviktiga gick ner 10 kg på 3 månader!



om detta lät intresan och du vill läsa mer läs då bloggen kostdoktorn.se .



btw, älskar din blogg. den bäst i världen!



Har läst alla inlägg nu.



Jag ger all lycka till dig och Kelly!





Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar