skriver av mig, ut mig eller vad det heter

Postat 2010-12-20 kl 14:25:41

Igår färgade jag håret, när jag hade haft i färgen tillräckligt länge gick jag in i duschen.
Jag hade länge tänkt att jag velat prata med någon, det hade gått alldeles för lång tid, så jag bröt ihop.
Jag gick ut ur duschen kollade mig i spegeln och mitt hår var helt misslyckat och till det - min feta kropp.
Jag gick in i mitt rum för att klä på mig och då kom alla tankar på en gång, alla tankar jag haft denna vecka- fast på en gång. I sommras, svartsjuka,omställningen att bli mamma och att jag inte var nöjd med mig själv.
Jag fick verkligen ont i huvudet av att tänka på allt på samma gång och jag började gråta.
Jag ville verkligen prata med någon. Så var det, inget mer.
Och ni säger att jag är smal.. tack men det är jag inte. Jag vet att ni bara försöker göra mig glad, men jag kan ju ta i mitt eget fett och se att jag är fet, på riktigt! Och dom som är ärliga, säger att jag är fet, där ser ni! och det spelar ingen roll om jag nyss fött barn, i gemförelse med alla andra är jag tjock. Och sen har jag för stora revben också. och fel kropp, ser ut som en man :S
Men det är lungt, ska tränna varje dag! :)
Så kanske jag blir nöjd med mig själv, det är ju viktigt eller hur?
Det här blev ett långt inlägg om vikt och sånt, men JAG måste motiveras.
Bara 7 kg kvar så tror jag att jag blir nöjd! I hope so.

www.berghstrom.blogg.se
Postat 2010-12-20 kl 14:31:15
Blogg: http://berghstrom.blogg.se/

hur mycket du än går ner i vikt kommer du fortfarandehar ställen på kroppen som du vill ändra.Sen så spelar ju längden också roll när man kollar vikten. Du kan se supersmal ut, vara 1.80 men ändå väga 60 kilo.

Det spelar helt roll på vart fettet sitter någonstans om du har mycket muskler osv.

Nu när du kommer börja träna kommer du knappast gå ner 7 kilo. Du kommer få muskler och dom kommer väga mer än vad fettet gör. Du kommer säkert se supersmal ut men kanske inte väg 53 kilo som du vill. Kolla dig i spgeln istället för på vågen. Det är då man ser skillnad:)Puuss och lycka till!! :D

Cia
Postat 2010-12-20 kl 14:32:38

Va glad över att du kan gå ner i vikt.. Pysiket kan göra så du går upp i vikt, det gjorde jag i början på året.. Vet hur de känns att känna sig fet och ful så känner jag mig varje dag.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 14:33:24

Du har fått Kelly, vad spelar det för roll hur du ser ut då? Försök att koncentrera dig på henne istället för på din kropp.

LIN
Postat 2010-12-20 kl 14:34:04
Blogg: http://shutuplisten.blogg.se/

Du är fin som du är och det ÄR skillnad att du precis fött barn. Tänk inte på vikten utan mät dig istället. För om man tränar kan man gå upp i vikt och bli smal ändå för att man får muskler.

Men jag vet hur det känns. Men jag tycker att du är unedrbart söt! och fin och gullig.

Linnea
Postat 2010-12-20 kl 14:35:08

Oavsett hur du ser ut accepterar folk dig, och tycker du är perfekt som du är Mikaela :)<3Tycker du är stark som klarar av allt detta!

Hanna
Postat 2010-12-20 kl 14:36:20

Du kanske ska fokusera på ditt barn istället för ditt eget utsénde osv. Mammaledig kallas det! Fokusera på din mammaroll.... :S

Lisa
Postat 2010-12-20 kl 14:36:34

När jag känner mig tjock brukar jag tänka på andra tjocka människor och hur lite andra människor bryr sig om att de är tjocka. Då mår man bättre. Eller hatar du tjockisar?

JOhanna
Postat 2010-12-20 kl 14:36:48
Blogg: http://blackandwhites.blogg.se/

hej mikaela!! du är inte fet eller tjock! tror bara att du inte har så bra självfötronde, tycker du ska tänka när du tittar dig i speglen fan vad snygg jag är istället för att trycka ner dig själv. jag har haft väldigt dåligt självfortende när jag var mindre och då känner man sig "ful". lär dig tycka om dig själv och din kropp istället. så kommer du må mycket bättre.

Em
Postat 2010-12-20 kl 14:36:59

Strunta vad vågen säger. Titta och känn efter hur kroppen ser ut. För det är ju ändå kroppen du ska va nöjd med och inte vikten. Alla är olika och ser därför olika ut vid olika vikter. Själv är jag smal som en sticka om jag skulle väga 68 kilo till mina 176 cm tillskillnad från en vän jag har som skulle va jätte tjock om hon vägde lika till sina 185 cm. Så vägen är missvisande på det sättet. Tänk också på att det inte var länge sedan du var gravid och då stäcktes dina magmuskler ut väldigt mycket så för att få dem tighta igen krävs mycket magträning och inte konditionsträning.

För övrigt tyckte jag det var jätte bra av dig att söka hjälp och få någon att prata med. Kämpa på nu för jag vet att du är och kommer att bli en jätte bra mamma :)

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 14:39:52

Sluta fokusera på vikten, tänk på din hälsa istället. Man tränar för att må bra. Muskler väger mer än fett så bli inte besviken om du inte förlorar vikt när du tränar, du kanske går upp.Och muskler byggs innan förbränningen börjar. Så fettet kommer inte försvinna på en gång, först måste musklerna byggas och sedan börjar kroppen förbränna.Det är dessutom inte bara träning som ger en en smidigare kropp. Maten & sömnen man får påverkar också. Börja varje morgon med havregrynsgröt och ät vid samma tidpunkter varje dag, det kan hjälpa dig på vägen.

Elin
Postat 2010-12-20 kl 14:40:03

Det är synd att du tycker så. Du verkar som en fin person och dessutom väldigt stark! Jag tycker du både borde vara stolt och nöjd med dig själv. Istället för att tänka på det du inte gillar med dig (alla har något) så tänk på vad du gillar, det brukar funka!

Lycka till! :)

cassandra
Postat 2010-12-20 kl 14:40:12

Skulle aldrig ta mig tid att skriva att du inte är tjock om jag tyckte du va det. Jag är långt i från nöjd med mig själv(jag är 19 år). Ena dagen kan hela jag vara ful, då bara vill jag sjunka under jorden. Men en annan dag är jag snygg igen. Det går upp och ner. Jag tror det faktiskt sitter i huvudet mer än vad det gör på kroppen. Men självklart vill jag fortfarande träna och äta lite mer rätt och bli smalare. Men alla har ju olika uppfattningar om vem som är smal och tjock osv. Jag hoppas verkligen du kan fokusera på din dotter och träna och äta rätt emellan. Så kanske du en dag känner dig lite bättre. Men att prata med någon och reda ut allt i ditt huvud är nog det viktigaste. Sen löser sig allt de andra på vägen..:) kram!

Alex
Postat 2010-12-20 kl 14:40:43

Hej!

Jag tycker (ärligt talat!) inte att du är tjock! Men om det nu är så att du vill bli smalare, se då till att bli det på ett nyttigt sätt :) Träna, ät rätt osv men låt det inte gå för långt. Ha koll på BMI osv.

Som du säger, det är viktigt att vara nöjd med sig själv. Men då får man heller inte glömma att det är omöjligt att vara helt perfekt! Man får helt enkelt acceptera sina brister, göra det bästa av dom och gilla läget. Det är när man accepterar sig själv för den man är som man kan börja gilla sig själv :)

Tänk på den snyggaste personen du vet. Jag kan garantera dig att om du frågar denna personen så har även den komplex.

Ta hand om dig! ♥

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 14:40:50

om jag ska vara ärlig så tycker jag inte alls att du är tjock, det är min ärliga åsikt, jag tycker att du är "normal". dessutom så har du blivit en förebild för många unga tjejer och att skriva sånt när det faktiskt inte stämmer kan få andra att må dåligt, jag är en av dom. när jag såg din bild på dig i din klänning från h&m blev jag avundsjuk för jag tycker att du såg så bra ut i den. jag tror inte att du tycker så egentligen, men du verkar inte må så bra nu och då blir man lätt ledsen över annat men jag kan säga helt ärligt: DU ÄR INTE TJOCK!! snälla tro mig och snälla skriv inte sånt för jag gillar din blogg men just nu blir jag ledsen över min kropp... hoppas allt löser sig för dig.

kram

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 14:42:06

Skriv något fint här<3

Sarah
Postat 2010-12-20 kl 14:43:43

Jag säger inte detta bara för att vara snäll jag tycker du är jättesmal. Du borde inte tänka såna dumma tankar. För du kan du bli en anerixer ( stavning )

Mallanmamma - ung studerande mamma
Postat 2010-12-20 kl 14:43:46
Blogg: http://www.mallanmamma.se

Jag vet exakt vad du menar. Men Utseendet är inte allt. Jag tycker att få barn känns liksom samtidigt mer viktigare i livet. jag själv skulle också vilja gå ner 20 kg till. Men jag är hellre lite småfet och lycklig med min familj än smal och känna att det är något som fattas.

Nu har du ju annat som kanske känns jobbigare än just ditt utseende och du kanske inte hade samma barnlängtan som jag hade innan jag fick min Sally. =) Men vad väljer du helst, Din dotter eller en smal kropp? Du har ju precis fått din dotter, det tar tid innan kroppen är sitt rätta igen. 9 månader upp och 9 månader ner fick du säkert höra en massa gånger på MVC. Jag själv födde min dotter för ca 2 år sedan och har inte samma kropp som förut. Men vad gör det? jag har Sally i alla fall.

Elionore
Postat 2010-12-20 kl 14:44:41
Blogg: http://tynellelionore.blogg.se/

Jag har haft samma problem som dig, (fast jag har inte fått barn) jag har alltid tyckt att jag är tjock, jag är tjockare än mina vänner, dom vägen 10-15 kg mindre än mig och då tycker ju jag att jag är tjock. Jag tycker du är stark.. Kan inte du göra ett inlägg om tips på hur man kan gå ner i vikt?

Kram

Malin
Postat 2010-12-20 kl 14:44:48
Blogg: http://malinfamily.blogg.se/

Det är inte lätt att motivera någon som känner så. =)

Det måste få ta tid. Med alla "mamma-hormoner" i kroppen är det inte lätt att få tillbaka sin gamla kropp tillräckligt snabbt! Vänta tills du ammat färdigt iaf så inte mjölken försvinner. Långa promenader kan man ta. Det hjälper det med. Det är mysigt att få gå långa promenader med barnvagnen, få tid att tänka och samtidigt gör man något för kropp och huvud.

Jag fick 2 barn med 14 månaders mellanrum...gick upp 30 kg med vardera barn..jag ser ut som en plufsig liten boll men har inte tid eller ork att ta tag i det ordentligt...

Lycka till med allt!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 14:48:40
Blogg: http://snart4barnsmamma.blogspot.com

sant. alla sa till mig med jag var smal. vist men de ser en inte utan kläder så de ka nej veta bara för ma ne smal betyder det inte att man e smal. man vill ja ha platt mage o magmuskler då kallar man sig smal. det ska nog gå bra för dig mikaela det tar minst ett år 18 månader sen e du smal igen. men det e inget du ska gå o må dåligt av. för du har precis fått barn o man kan ej sätta för höga krav på sig själv som nybliven mamma. så kvittar det vilken ålder man e i. kram <3

Yvonne
Postat 2010-12-20 kl 14:50:01
Blogg: http://unggammalmamma.blogg.se/

Men kära hjärtat.

Kom min vän och ställ dig bredvid mig så är du liten.

Förstår om du känner dig nere m.m......hormoner är hemska saker.

Om du känner att du behöver träna så finns det ju mamma/barngympa och sånt.

Du behöver lite vikt om du ammar...man går lätt ner när man gör det.

Var inte så hård på dig själv

Sara- Mamma till Yrla och Gravid
Postat 2010-12-20 kl 14:51:27
Blogg: http://mammatillyrla.blogg.se/

de är när du skriver sånna här medelande de märks att du bara är 15 år.... å kanske skulle ha väntat med mamma rollen

Ida
Postat 2010-12-20 kl 14:51:31
Blogg: http://idaalindberg.blogg.se/

Varför tänker du inte på allt du har istället? Du har en DOTTER och en pojkvän som älskar dig Just som du är. Tänk på alla du har runt omkring dig som älskar dig för den du är. Jag lova det hjälper. Jag har varit i samma sits. Jag hata mig själv tyckte att jag inte dög att jag var fett och allt sådant. Men att tänka på dom jag har i min närhet så älskar mig hjälpte. <3

Fiorela
Postat 2010-12-20 kl 14:52:37
Blogg: http://fiorela.bloggplatsen.se

Du förstör allting för dig själv när du tänker så.

Du var gravid du födde den söta Kelly och deklart att efter man har fött ett barn går man ALLTID upp i vikt! och det finns saker man göra åt det. Bara träna och äta rätt efter träningen. Gör du så då kommer du inse att du lyckas! Och lägg allt det förflutna bakom dig. För om du tar det förflutna till nu så skapar det problem. Det som har hänt kan du inte göra någonting åt det eller hur?

Man kan liksom inte spola tillbaka tiden. Gjort är gjort lev vidare, Life goes on!!

Lät som Timon & Pumba haha xD

Du är en stark tjej så du klara det här! Believe in your self!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 14:54:33

Hej!

Min historia påminner om din. Jag fick själv veta för 2 år sedan att jag var gravid i vecka 20. Jag är dock 10 år äldre än dig. Men för mig var det en riktigt stor chock, den första veckan efter jag fick veta minns jag knappt. Men efter den veckan hade gått ändra jag mig totalt, jag övertygade alla i min omgivning och mig själv att jag var helt okej med att få barn. Men att bli mamma är en otroigt stor omställning. Tror att det kan vara det även om man planerar en gravidiet. Det var först när mitt barn föddes som jag började må dåligt, kände mig osäker. Jag fick prata med någon, nått som jag borde ha gjort på en gång då jag fick veta om graviditen. Men det var som att den växande magen och att jag satt ett barn till världen blev för mycket. Tiden kom ikapp mig. Det är inget fel att må dåligt, att prata med någon är det bästa du kan göra. Jag ångrar aldrig mitt barn, han är det bästa som någonsin hänt mig!! Man ångrar aldrig ett barn som finns, men kanske ett barn som borde ha funnits och inte finns.För övrigt har du en helt fel kroppsuppfattning, från vad jag kan se få bilder på bloggen är du smalare nu än vad du någonsin har varit. Du är fin som du e!

Linnea
Postat 2010-12-20 kl 14:59:54

Så känner jag mig också, jag är såååå fet och alla andra är så smala. Jag vill också vara smal, men det funkar verkligen inte.. det är typ meningen att jag ska vara tjock & fet :(

anna
Postat 2010-12-20 kl 15:00:19

precis som du säger så har du precis fött barn, dvs du ska inte vara slimmad till perfektion. klart att du vill träna tills du blir helt nöjd och det får du ju också, men när du säger att du är fetare än alla andra så tycker inte jag att det är helt sant. de flesta i sverige har fett därför att det är normalt. Om man inte skulle ha det skulle man dö i kylan tror jag. har hört att medelbmi ligger över på 22, och man är normlaviktig mellan 19-25...

Jag vet inte hur lång du är och jag är ingen expert, men jag har själv varit mycket viktbesatt och blev tillsagd av alla runt omkring mig att det viktiga inte är hur mycket man väger utan att man är frisk. Tänk på att muskler väger mer än fett, så om du vill satsa på att bli av med fett ska du inte tänka bara på vikt!

Ha det så bäst du kan!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:02:49

oj hur vart håret kan du inte lägga ut en bild?

-
Postat 2010-12-20 kl 15:04:58sluta klaga över din kropp! du var nyss gravid och det tar ett tag att få tillbaka sin kropp. Att säga att du är fet, gör det ju bara värre. Alla ser olika ut, man ska vara nöjd över den man är. Jag tycker att jag är för smal, fast jag försöker vara nöjd med mig själv. Ingen är perfekt?kram på dig, älskar din blogg!

sussie
Postat 2010-12-20 kl 15:06:44

Jag har följt din blogg ett tag. Jag vet hur det kan vara när alla tankar kommer. Jag har en dotter som är ett år yngren dig. Och tro mig jag vet hur fixerade ni e av vikten. Det är en stor skillnad på dig och andra ungdomar du har fått ett barn med. Jag vet att det inte är det du önskar att höra men kroppen förändras verkligen då. Och tro mig din kropp har verkligen kommit tx. Jag har själv fött 5 barn. Vet det inte är lätt att gå ner. Men tro mig du är defenetivt inte fet. Lycka till på familjerätten med idag.

Kimsy
Postat 2010-12-20 kl 15:07:19
Blogg: http://kimsyvimsy.blogg.se/

Jag tycker de är jättebra att du skriver och får ut dina känslor, speciellt viktigt nu eftersom du är en mamma. De är starkt av dig att ta tag i problemen, du är på rätt väg! Från en blivande mamma:)

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:10:16

Hej kära Mikaela! ♥DU ÄR INT TJOCK DU ÄR JUST SUPER SOM DU ÄR ! :) ♥

Var stolt över dej själv och din Kelly !

Jag upskattar dej helt massor och hur stark du är och att du verkligen vågar skriva ärligt om dina tankar.Jag skulle också ha en fråga åt dej, hoppas du hinner svara :)

Hur många besökare har du egentligen dagligen ? :)

Älskaer din blogg, och vet att många andra gör det också!

KÄMPÄ!

Michelle 21 år o gravid
Postat 2010-12-20 kl 15:10:48

Hej, jag är ärlig av mig nu. Du är INTE tjock.. du har tur som har den kroppen som du har...

Jag väger 105 kg nu, är höggravid och har miljoners bristningar på magen och låren.. Du har det bra som du har det.. =)

/ michelle

v
Postat 2010-12-20 kl 15:11:20

snälla rara mikaela! du är ju inte fet, du är kanske inte världens smalaste men du är inte fet. om du vill gå ner i vikt, kontakta en läkare som kan avgöra om det behövs eller inte, och som kan hjälpa dig på vägen. fall inte ner i anorexiaträsket!

Amanda
Postat 2010-12-20 kl 15:13:04
Blogg: http://evaamandanahls.blogg.se/

Jag tycker att du ska vara nöjd med din kropp som den är, alla är unika.

jag har alltid varit lite mullig eller vad man ska säga, just nu väger jag 73 kg. jag kan knappt få på ett par jeans och gör jag det är dom antingen för stora i midjan eller så passar dom inte. jag är jätte onöjd med min kropp och mitt utseende men vet du vad ? jag bryr mig inte om det jag skiter i vad alla andra tycker och jag ska få vara den jag är ingen annan ska hacka ner på mig inte ens mig själv. vist jag är onöjd men jag tar det i min takt.

så jag hoppas du gör det med och du är jätte duktig som klarar av att vara mamma till en fantastisk dotter.

lycka till med allt !

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:14:23

hejhej som du vet har jag kommenterat förut, var jätte glad för din skull :) jag tyckte att du var stark, hade bra självförtroende och tyckte verkligen att du var en jätte bra förebild!! tyckte att du verkade stark inte brydde dig om vad andra sa och tyckte/tänkte, antar att jag har fel,

btw när du skriver att du är tjock på din blogg, vad tror du inte att dom som verkligen är överviktiga tycker då? för du är inte tjock.

tycker bara att det var hellt fel gjort och har verkligen ändrat min uppfattning om dig

synd såg upp till dig..

E M E L I E R E S E R ! ! !
Postat 2010-12-20 kl 15:18:15
Blogg: http://emeliereser.blogg.se/

usch attdu känner så, hoppas det blir bättre så du slipper känna sig så nere :)

Helena
Postat 2010-12-20 kl 15:22:51

Fixera dig inte vid vikten för då kommer du bli tokig. Den lurar dig. Jag har alltid vägt mycket och jag kan inte bli av med det. Men för något år sedan slutade jag fokusera på att minska vikten på vågen. Det handlar om att omvandla fet till muskler. Att göra det medför inte alltid att vikten minskar, istället kanske den öknar men då får former.Jag tycker inte du ska gå ner i vikt. Att väga omkring 65 är fullt normalt om inte lite för lite. Det är bättre att ha förmycket fett på kroppen än för lite. Du är nybliven mamma så fokusera istället på att ha en bra kost, äta nyttigt och hoppa inte över någon måltid. Ha inte så bråttom, Rom byggde inte på en dag. Lev in nuet och njut av livet.

rebecka
Postat 2010-12-20 kl 15:23:31

Fokusera på ditt barn ist

Theodora
Postat 2010-12-20 kl 15:25:58
Blogg: http://caitlin.blogg.se/

Kära Mikaela. Vikten sitter i ditt huvud.

Du MÅSTE få hjälp att bearbeta allt psykiskt och då hänger det inte på vågen utan på dina känslor och tankar.

Jag kan lova dig att du inte kommer känna skillnad om du rasar i vikt. Eller jo- du kommer bli ännu olyckligare eftersom man aldrig någonsin blir nöjd!!!

Nu är du mamma! Det finaste och tuffaste man kan vara.

För att vara en närvarande mamma måste du må bra psykiskt först och främst och det hänger absolut inte på siffrorna som vågen visar.

Jag önskar av hela mitt hjärta att du söker hjälp och går den snarast.

God Jul vännen.

Kram ifrån mig.

sabine
Postat 2010-12-20 kl 15:28:17
Blogg: http://sabines.blogg.se/

Har inte kommenterat din blogg innan, men jag har läst den sen innan Kelly föddes! Jag är ärlig när jag säger att du verkligen inte är tjock, inte nånstans. Dessutom så växer fortfarande din kropp, du är inte helt färdig ännu. Du är jättefin precis som du är, och om du inte är nöjd så visst kan du träna, men inte för mycket. Förstår att det finns massa saker du tänker och känner som du måste få ur dig, vilket bara är bra. Men snälla, må inte dåligt över hur din kropp ser ut nu, det var bara en månad sedan som din dotter föddes, din fina lilla dotter! Kroppen läker fortfarande. Du är fin, och det vet jag att din pojkvän håller med mig om! :) Hoppas du känner dig mer nöjd snart, man mår så mycket bättre när man inte behöver tänka på sånt!Mvh sabine

Rebecca
Postat 2010-12-20 kl 15:31:07
Blogg: http://muffinstack.blogg.se/

Men kära vännen... du är jätte fin! Även om du var fet så skulle ingen tycka mindre om dig för det! Det folk gillar med dig är DU inte din kropp, din vikt eller något annat. Jag är större än dig, och ändå inte tjock, jag väger mer i jämförelse med min längd, och vet du vad? Om folk inte kan se förbi min vikt, då är de inte värda att vara i mitt liv.Enligt MIG är du smal, men även om du vore "tjock" så skulle det inte betyda ett skit! Du skulle fortfarande vara du, och det är ju därför folk läser den här bloggen, för de gillar DIG.Försök att se på de saker du gillar hos dig själv. Du är en bra mamma, du är en bra dotter, en bra flickvän, kompis. Du är mogen, du har ett jätte fint leende, du har folk som älskar dig, och en personlighet som gör dig lätt att gilla.Du är inte bara din vikt eller din kropp, du är så mycket mer. <3 ta hand om dig

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:35:15

jag har oxå för stora revben :/

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:36:21

det där låter farligt. Du är verkligen inte tjock och att du "kan ta i ditt eget fett" är väl på grund av huden som inte sjunkit tillbaka sen du födde barn kanske? Passa dig så du inte blir sjuk i anorexi, är bara orolig för dig. För du är verkligen INTE tjock och de som säger något annat ljuger, och om du själv tycker det så måste du nästan söka hjälp tycker jag, då ser du inte dig själv som vi andra ser på dig, det är inte normalt, du är smal! Ingenting annat! Kroppen förändras när man föder barn, det är det ingen tvekan om, men du är inte tjock! Tro på dig själv tjejen :)

Rebecka
Postat 2010-12-20 kl 15:37:28
Blogg: http://beckyland.blogg.se/

Ursäkta men du säger att du vill vara en förebild för din dotter men vad är du för förebild om du säger att du är för tjock, att du mår dåligt när du ser dig själv i spegeln, det är ju fan graviditetskilo det är väldigt vanligt!!! Jag säger bara tänk innan du skriver för att du sänder ut dubbla budskap till dina yngre läsare....

Frida
Postat 2010-12-20 kl 15:39:16
Blogg: http://fridaoo.blogg.se/

Du är ju verkligen inte tjock, och tänk att du nyss fött barn. Klart man inte blir en endaste pinne efter det och sedan så kan jag säga att du verkligen INTE ser ut som en man, SVAMMEL!!! :)

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:40:45

Skriv något fint här<3

cornelia
Postat 2010-12-20 kl 15:44:00

men herregud... snälla förstå att är fin och bra precis som du är! och du är normalsmal, tro mig :)

R.
Postat 2010-12-20 kl 15:44:18

Hej! Ville först skriva att din blogg är jättebra och jag beundrar dig! :)

Men nu till de jag egentligen ville skriva.. jag är 17 år och fick reda på för en månad sen att jag är gravid, är nu i v.12! Och ska behålla.. Jag är redan nu mullig, och tycker att jag är fet, MEN! Vet du vad? Tänk dig att du är mamma nu, Kelly älskar och kommer att älska dig hur du än ser ut, är de inte underbart? :)Tycker du verkar vara en jättebra mamma, och likaså Kevin verkar vara en jättebra pappa. All lycka till er tre, och du? Skit i alla dumma kommentarer du får, antingen är dom bara avundsjuka eller så har dom själva dåligt självförtroende! Kram

Priscilla
Postat 2010-12-20 kl 15:44:54
Blogg: http://lorenapriscilla.blogg.se/

Lilla vän du är inte tjock! Inte alls! Tro på vad jag och dina andra läsare skriver. Du är en jättefin och söt tjej.

Lotta
Postat 2010-12-20 kl 15:45:51

Men snälla du. Jag är HELT ÄRLIG NU. Du har en fin kropp och den är perfekt. Säger inte detta för att vara snäll utan för att DET ÄR SÅ. Kram.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 15:47:51

Bara för att man går ner i vikt så blir man inte smalare. Och bara för att man blir smalare så blir man inte en bättre människa. Du behöver arbeta upp ditt självförtroende och inse att vikten inte spelar någon som helst roll. Det är insidan som räknas! Det är bra att du tar tag i dina problem och pratar med någon, men oroa dig inte och säg inte att alla andra är smala. ALLA ÄR OLIKA! Det finns jättefeta människor som kan ta åt sig när folk som du, som kanske inte tillhör de allra smalaste, men samtidigt inte är fet säger att man är fet. Hur tror du det känns för alla andra? Och även om man är smal så hittar man saker man irriterar sig på med sitt utseende. Ingen är perfekt :)

Lotta
Postat 2010-12-20 kl 15:49:15

En sak till jag glömde säga: Om du ska gå ner 7 kg till så kommer du se hemskt mager ut ju. Glöm 7 kilo. Det blir inte bra =( DU ÄR fin som du är. FATTA DET. Kram igen =)

marie
Postat 2010-12-20 kl 15:50:03
Blogg: http://sutekidane.blogg.se/

Tänk inte så mycket på om du är fet eller inte. Vad spelar det för roll i det långa loppet? Lägg energi på annat.

Man går ner i vikt tids nog, alla vet vad som händer med en kropp som har burit på en annan människa, en rätt så stor människa om man jämför med kroppsvolym mm. Var stolt över att du kan få barn, stolt över att vara kvinna! Skit i andra och säg åt dig själv att du är vacker och duger som du är!

Du är ung och gravidkilona du har är viktiga för att du ska må bra, kroppen behöver det pga förlossning (tänk vad mycket blod, vätskor mm som förloras), dålig sömn mm.Är själv 23år, har två små barn, väger 10kilo mer nu än innan barn.. Har gått ner pga promenader. Fast jag är ändå stolt över mig själv! :)

Elin
Postat 2010-12-20 kl 15:50:31

Dem som säger ärligt att du är tjock måste säga det av ren avundan eller av ren elakhet du bör kanske inte lyssna på allt,går du ner 7 kilo till finns där ju bara ben kvar det är bättre att träna så du får muskler men dem väger mera än fett så det är ju inte säkert att du väger mindre för de!

Förlåt att jag skriver detta för det är inte det du vill höra! Du är väldigt smal för att precis har fött barn har själv barn och vet,och när man tittar på dina bilder så ser man en ung mamma med former inte fet!

Tänk på att kan få andra som verkligen har problem med fetma eller som har övervikt att känna sig ännu fetare du är allt annat än fet.

Fortsätt träna och ät sunt så kommer du nå dit mål inom kort!

Ps:har en kanon bra blogg!<3

Mikaela
Postat 2010-12-20 kl 15:51:01
Blogg: http://mikkanhellman.blogg.se/

Du vet att det kan ta upp till 1 år innan kroppen återställer sig efter en graviditet & förlossning va?! Lägg ner tramset tjejen.

Karin
Postat 2010-12-20 kl 15:54:31
Blogg: http://karinwikingsson.blogg.se/

DU ÄR INTE FET! och även om du kanske inte är så smal som du vill (vilket jag inte förstår, för du är smal och fin) så är det för att du nyss fött ett barn!

Don't beat yourself up about something like that!

Alexandra
Postat 2010-12-20 kl 15:59:03

Tack tack, nu fick du mig att må SKIT.

Jag är 168 cm lång och väger 71 kg. Hade precis börjat acceptera hur jag ser ut (har svårt att gå ner i vikt), men nu tänker jag fan svälta. Du väger 59 kg, och är säkert längre också. Du ÄR för fan helt normalviktig, smal jämfört med mig. Vet att man inte ska jämföra, men nu klarar jag inte mer. Jag är ju ett fläskberg enligt dig.Och sen har jag inte fött barn heller för den delenschysst.

Natassa
Postat 2010-12-20 kl 16:00:58
Blogg: http://thesoundofnat.blogg.se/

Bra Mikaela! Det värsta jag vet är när folk klagar på sin kropp, men inte gör nåt åt det! Men det gör du! Bra, stå på dig. Lyssna inte på vad andra säger, du duger som du är. Du kanske inte är nöjd med dig själv, men du gör iaf nåt åt det. Jag lovar dig att en dag kommer du vakna och tänka "jag duger som jag är" tro mig. Ha en bra dag och ta hand om lilla Kelly =)

Dorothe
Postat 2010-12-20 kl 16:05:33

Men snälla, jag väger lika mycket som du och är två år yngre. Sluta klaga.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 16:08:33

kom ihåg att inte gå över vågens siffror!

visst du har precis fött barn,men dina kilon är muskler ochså :) man har muskler även om man inte tränar 5gånger i veckan,att bara vara ute och gå med kelly ger ben muskler.villa bara påminna om det,inte för att vara tjatig utan hjälpa :)<3

Erika - Miliam&Miltons mamma<3
Postat 2010-12-20 kl 16:09:49
Blogg: http://eriikabjoorkman.blogg.se/

Allvarligt talat! Du är inte fet någonstans! Jag födde barn för 1½ årsen och jag har fortfarande inte gått ner alla kilon som jag gick upp med honom. Fast du ska ju självklart vara nöjd med dig själv, MEN du är ändå fin som du är!!!

erica :)
Postat 2010-12-20 kl 16:09:59
Blogg: http://soeriica.blogg.se/

ingen kan ju ändra din egna tro men jag tycker iallafall (och säkert väldigt många andra) att du är otroligt fin!! och normal, inte för tjock inte för smal, du är fin som du är micah!;D<3

jossi
Postat 2010-12-20 kl 16:11:05
Blogg: http://jossis.se

lycka till!! :)

lina
Postat 2010-12-20 kl 16:11:37
Blogg: http://linalinneaolsson.blogg.se/

Jag känner igen mig av de du säger! Jag är också väldigt "stor i kroppen" har kraftiga ben och mina revben är stora de med. Men försök att tycka om dig själv. Jag har försökt och försökt, men vissa dagar känner man sig sjukt äcklig men andra helt okej. Om man sköter om sig själv så mår man bra! :)

MandDz
Postat 2010-12-20 kl 16:12:40
Blogg: http://manddz.webblogg.se/

Jag vet precis hur det är, men herregud nej! Du ser absolut inte ut som en man Mikaela. Där måste jag faktiskt säga att du har helt fel.. Du är fin som du är :) Det tycker jag verkligen att du är!

Jennsan
Postat 2010-12-20 kl 16:16:34
Blogg: http://jennsansliv.blogg.se/

Hej Michaela!För det första så tar det lång tid att gå ner i vikt. Och jag lovar dig, att om du låter det ta den tid det tar så kommer resultatet vara än om du rasar i vikt så det är lätt att gå upp allt igen - plus lite till kanske.Sen hjälper det inte att träna varje dag om man inte äter rätt. Jag menar verkligen inte att du ska äta lite utan äta RÄTT. Dra kanske ner på onyttiga saker men öka mängden kött som innehåller protein och minska på kolhydraterna.Jag tycker själv att man ska träna för att man tycker det är kul - inte för att man känner att man måste. Hitta något som du tycker är kul och passar dig. Jag själv har hittat min grej och det är Zumba och det lite mer dansanta passen på gymmen.Köp ett gymkort istället för att traska runt på ett löpband hemma. Motivationen kasnke stiger plus att när du väl är där vill du inte fuska utan ge järnet ;) .Jag är ganska duktig på det här med att äta rätt och träna rätt då jag själv är gyminstruktör samt har en pojkvän som styrketränar och lär mig jättemycket.Vill ha prata eller ha lite hjälp med träning och motivation så maila mig! Jag är en trevlig prick som tycker om att hjälpa andra! :D

Anna
Postat 2010-12-20 kl 16:17:26

Du är inte tjock! Snälla, du är jättefin och alldeles lagom. Seriöst. om du känner så så borde du gå till någon som kan räkna ut ditt bmi. När du kommer upp i min viktklass som är 3 siffrig kan du kalla dig tjock !

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 16:19:30

Gaaah jag blir arg på dig när du säger att du är tjock, seriööööst! Gå in på den här länken: http://www.dietguiden.com/kroppsfett och se själv!! Folk som skriver till dig att du är tjock är sådana som vet att du själv tycker det och vill trycka ner dig. Men NEJ, du är långt ifrån tjock. Du är både längre och smalare än mig och jag räknas inte som tjock. DU ÄR FIN

my
Postat 2010-12-20 kl 16:19:43

du är INTE fet, mikaela.. <3

Ellen
Postat 2010-12-20 kl 16:20:00

Du är absolut inte tjock!

Men jag tycker att om du inte är nöjd med dig själv ska du ju träna och bli smalare :)

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 16:23:12

Sluta gnäll över vikten! Du ser bra ut som du är! och din kropp behöver lite kurvor nu när du ammar allas kroppar behöver lite kurvor det är då vi är vackrast!Har Kevin gnällt över din vikt? Om så är ska du ge honom en spark i baken, han verkar lite på den runda sidan förresten;-)Du skrev att du var stark för ett tag sedan visa då det genom att sluta tänka på vikt och var den bästa mamman du kan.

Nocrysweetnes
Postat 2010-12-20 kl 16:23:29
Blogg: http://nocrysweetnes.blogg.se/

Jag blir så ledsen när jag läser vad du skriver...Jag sitter faktiskt med tårarna rinnandes just precis nu. Du är ju så vacker! Ja Mikaela, du ÄR riktigt vacker! Du är perfekt på alla sätt! Du har ett vackert leende, och dina ögon är helt underbara! Men din kropp, helt allvarligt alltså, jag skulle kunna döda för att få din vackra kropp! Jag hoppas bara att du själv inser en dag hur vacker du verkligen är. För mig är du perfekt, och jag VET att många står vid min sida och håller med! :)Ta hand om dig nu! Och hoppas dom hjälper där på BUP. Kram

eine
Postat 2010-12-20 kl 16:24:23
Blogg: http://falseadvertising.blogg.se/

Nu blir jag onekligen lite arg här. Bara så sent som igår satt jag och tänkte på hur smal du blivit när jag var inne på din blogg, och så skriver du såhär nu? Okej att man inte är nöjd med sin kropp, vem fan är det, men du behöver inte få alla oss som faktiskt tycker att du är smal att framstå som en bunt lögnare som bara försöker vara snälla. Otroligt jävla underskattande.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 16:24:44
Blogg: http://shal.blogg.se/

Hej Mikaela!

Jag har läst din blogg sedan du väntade Kelly, och har tyckt att du verkat som en stark person. Jag har själv tre yngre syskon som jag har fått passa ganska mycket som storasyster, och jag vet att det kan ta på krafterna med småbarn, oavsett hur mycket man älskar dom.

Du är absolut inte fet, och dom som tycker det är antagligen själva osäkra på sig själv och sitt utseende. Dom är säkert också avundsjuka på all publicitet du får haha.

Du ska verkligen inte känna någon press på att träna och gå ner i vikt. Det kan orsaka mycket mer problem än vad du tror nu .. Jag har själv varit i perioder då jag tränat mycket och ätit och mått dåligt, och det är verkligen inte värt det!!

Vi lever i en sådan utseende fixerad värld, och det är lätt att ta åt sig av alla krav som ställs och all press du antagligen känner.

Jag hoppas att du håller fötterna på jorden och fortsätter vara den starka tjej du verkar vara!

mvh. siri

K*
Postat 2010-12-20 kl 16:25:38

jag..förstår verkligen vad du menar. Alltså med att alla tankar kommer på en och samma gång. Det är jävligt tungt.

Men lilla du.. vad väger du? 59? du är inte fet. jag vet då inte hur lång du är men jag antar att du inte är typ 140. Kan ta i sitt eget fett kan de flesta människor göra, de som inte kan göra det är antingen anorektiker eller killar när dom är riktigt vältränade..

Emmie.
Postat 2010-12-20 kl 16:25:58
Blogg: http://therockgirl.blogg.se/

Det har bara gått en månad, och du har gått ner så mycket som du har redan. Tänk hur stor du har varit, ditt skinn spändes ut jätte mycket, det har ju legat en bebis i din mage. Det skulle ju vara konstigt om du blev smal på direkten. Det tar ju sin lilla tid innan allt "drar ihop sig". Jag tycker du är jätte fin, och det säger jag inte bara för att du ska bli glad. Utan jag säger bara sanningen! <3

Mia 18år - Mamma till William och Marcus
Postat 2010-12-20 kl 16:30:20
Blogg: http://snuttegubbe.blogg.se/

Jag vet hur det känns!

har varit med om exakt samma sak. Att hata sin egen kropp.Jag har varit gravid två gånger inom loppet om 2år. Och efter den senaste graviditeten så kunde jag inte ens känna igen mig själv i den nya kroppen!Jag vägde då 94kg och är 174cm lång, och bestämde mig för att ändra på det. Efter hård diet och RYN skor har jag lyckats gå ner till64kg. Alltså hela 30kg under 6månader!Det jag ville säga var att det går om man vill!

Och baraför att man har blivit mamma så behöver man inte må dåligt över sin nya kropp. Man kan göra något åt det! :).Kram, Mia

Marianne
Postat 2010-12-20 kl 16:30:38

Nu ska jag vara riktigt ärlig mot dej..du är verkligen inte tjock..långt i från. Du är i mina ögon en normalviktig tjej. Det är lätt och trycka ner sej själv att man inte duger, att man inte ser bra ut osv. Men varför ska man egentligen göra sej själv så illa genom att göra det?! Nää mikaela..sträck på dej i stället...du är så fin tjej. Sluta o jämföra dej med andra. För det finns bara en som du och det är ju DU...du är unik! Kram

clara
Postat 2010-12-20 kl 16:33:57
Blogg: http://clarascarebook.blogg.se/

okej mikaela. helt ärligt. ditt hår blev verkligen jätte fint! DU ÄR SÅ SÖT! okej? och du är allt ifrån tjock. du måste ha ätstörníngar som tror du är så fet. för verkligen, du är helt normal. jag tycker du är jättefin! är lika gammal som du, men ser upp till dig. du är ju så stark och fin. det kommer bli bra! och seriöst, FAN VA FINT DITT HÅR BLEV! önskar dig all lycka. kram!

TJEJEN
Postat 2010-12-20 kl 16:34:04

Du kommer aldrig att bli nöjd med din kropp genom att banta ner den och träna sönder den!! jag har varit i samma situation som dig. Man tänker: om ja bara går ner några kilon till så blir jag säkert nöjd, men de stämmer fan inte. De sitter uppe i huvudet. Man måste tycka om sig själv där uppe. Då kan man nästan väga hur mycket som helst utan att andra tycker de är fult. För då utstrålar man att man är nöjd och då tycker andra också att man är fin. Och du är stark, det är du. Super stark. LyckA till!!

ps förresten är du inte tjock men det spelar väl ingen roll vad jag säger;)

puss

Linda
Postat 2010-12-20 kl 16:34:04

Kommer inte att spela någon roll hur mycket du väger eller hur du ser ut, mår man inte bra inuti så gör man et inte utanpå heller! Jobba på att må bra inombords och acceptera hur du ser ut, så kommer du må bättre!

Sabina
Postat 2010-12-20 kl 16:35:04
Blogg: http://sabinathompson.webblogg.se/livetmedleona

Hej vännen! Jag har skrivit till dig några gånger förut. Jag är själv nybliven mamma (min dotter är 7 månader). Jag förstår att det är mycket för dig med allt. Jag minns väl hur det var att vara 15 år (är 24 år nu) och att man hade komplex över mycket. Sen att du dessutom nyligen fått barn gör det hela inte lättare. MEN försök att tänka såhär: du har en superfin frisk liten dotter och ju mer du tänker och oroar dig över hur du ser ut desto mindre tid får Kelly, både i dina tankar i rent fysiskt. Du är inte det minsta tjock (men jag vet att man inte lyssnar på det när man är tonnåring). Jag undrar vem du jämför dig med. Du kan ju inte jämföra dig med jämnårig som inte fått barn och dessutom så är Kelly bara en månad gammal. Försök att fokusera på henne istället och hur mycket det är värt att få ett välskapt och friskt barn.Kramar till dig!

Hanna
Postat 2010-12-20 kl 16:36:40
Blogg: http://hannagerebrant.blogg.se/

Jag som såg på bilden på dig med den röda klänningen igår och tänkte att du var jättesmal. Du har verkligen ingenting som du behöver vara missnöjd med. Tänk hur fint det egentligen är, du har en underbar dotter. Klart att kroppen inte är som förr kanske, men det är ju lätt värt det med tanke på vad du fick istället, kelly och kevin.

Tänk vilken stark person du är som klarade av graviditeten och som nu är en mamma till något som du skapat.

Ida
Postat 2010-12-20 kl 16:37:10

Du sänder ut helt fel signaler till ungdommar som faktiskt ÄR överviktiga där ute. Inte kul att sitta och höra om dessa pinnsmala ideal när man är överviktig. Din blogg är inte längre något för mig. Tack och hej.

.
Postat 2010-12-20 kl 16:39:31

hej .. jag förstår hur du känner dej med vikten att du tycker du är tjoock och så ... ja tyycker oxo att jag är tjock för jag gämför mej med min bästa vän och alla andra dom e lixom pinnar gämfört med mej men vetu vad det är finare att man e tjock för man har bådde snygga lår och snygg rumpa. och vi ställer som brevid en jätte tjock människia då är vi ingenting gämfört med dom , va glad över din kropp de tog tid för mej att gilla min egna !

Jessica
Postat 2010-12-20 kl 16:39:48
Blogg: http://http:/

Jag skriver inte detta bara för att vara snäll men du ser verkligen inte tjock ut på alla bilder du tar.

Jag tycker du ser jättebra ut Mikaela.

Ta åt dig av all den positiva kretiken du får.

Du är en supermamma! Det är klart att du ska prata med BUP om du vill det. Alla mår vi dåligt någon gång och det är väldigt skönt att prata med någon som inte alls känner en och som man inte känner själv. Har själv pratat med BUP och det hjälpte väldigt mycket. Just det att veta att det finns någon som lyssnar.

Det kommer bli bra, allt tar sin lilla tid. Och du är och kommer bli en bra förebild för din lilla dotter Kelly!

Kram!

:)
Postat 2010-12-20 kl 16:42:50

säger det inte för att verka snäll, men jag tycker du har en helt okej kropp för att just ha fött barn och så.. men de är ok att vara missnöjd över sin kropp , de är nog de flesta nån gång.

Lycka till med allt&träna inte sönder din kropp :)

Rebecca
Postat 2010-12-20 kl 16:43:42

Jag vet en som älskar dig för den du är och tycker du är hur vacker och underbar som helst! Det är Gud. Han har skapat dig övermåttad underbar har han sagt!Jag tycker oxå att du är fin som du är! :)

Emelie - 19år och 2 barnsmamma
Postat 2010-12-20 kl 16:48:45
Blogg: http://mammatillebbaa.blogg.se/

Herregud, du är smal! Du födde barn för en månad sen. Har för mig att du skrev att du vägde 58 (?) nånstans för ett tag sedan. När jag var på inskrivning vägde jag 55, vid förlossningen vägde jag 72 tror jag o nu väger jag ungefär 65 o det till mina 1,63cm. Min son föddes för 2 veckor sedan.

helin
Postat 2010-12-20 kl 16:56:12
Blogg: http://hheeejj.blogg.se/

aaw nej gumman du har inte fett kropp (: jätte söööt är du ditt hår färg passar dig! o Kelly är jätte sööt världens sötaste Kelly hihi kraaamaar :*

A.I
Postat 2010-12-20 kl 16:58:17

Heej, vet hur du känner dej.

Jag fick bebis i juni och jag har 13 kilo kvar så jag tkr du ska va stolt att du gått ner så mkt.

Men vill du prata så får du gärna skriva till mej, Kram på dej !

elin.
Postat 2010-12-20 kl 16:58:57

jah tycker inte du e tjok. du är inte smal heller du e helt normal tycker jag :) <3

lisa
Postat 2010-12-20 kl 17:01:09
Blogg: http://lisaozorro.blogg.se/

varnar dig, det är fett lätt att fortsätta tänka att "Jag kan nog gå ner ännu lite till" och sen är du fast. Prata med Bup först, för det är fan inte kul att vara fast i skiten. Just saying. Sköt om dig.

Mia
Postat 2010-12-20 kl 17:02:45

Hej MikaelaVill bara säga att jag inte tycker det är något fel med din kropp! Men man måste vara nöjd med sig själv. Så om du känner du kan göra något mer för att få dig att må bättre så håller jag tummarna till att du ska lyckas! =)

Martina
Postat 2010-12-20 kl 17:07:14
Blogg: http://mimzyslife.blogspot.com

Snälla rara! nu har du nog fått det här om bakfoten. Dom som är ärliga säger sanningen, den vi alla läsare också kan se: att du är smal, och du är jättefin som du är! Dom som är avundsjuka är dom som säger att du är tjock. Du måste fokusera på andra saker istället för vikten just nu. Och kom ihåg att om du inte äter ordentligt kan din kropp och knopp få en liten knäpp av det med och du kan bli ledsen. Kom ihåg att äta också!Alla älskar dig som du är, kom ihåg det ♥Amanda
Postat 2010-12-20 kl 17:08:32
Blogg: http://aaadnama.blogg.se/

Jag blir lite ledsen när jag läser de här inlägget.

Blir ledsen över att folk tkr att dom är tjocka och så. Jag är själv inne på de spåret och de har gått lite för långt o jag har hamnat nere i anorexia träsket!

Jag vet att de är väldigt lätt att skriva till andra men jag tkr man ska tycka om sig själv precis som man är.

Jag tkr inte att du ser tjock ut!

Besök min blogg elr maila mig :)

Kram <3

Ebba
Postat 2010-12-20 kl 17:15:28

helt seriöst, du är verkligen inte tjock. jag blir ledsen att höra att du ska få ätstörningar, precis som alla andra tonårstjejer. Trots att du är helt normalviktig. du är starkare än så vännen.

Carro<3
Postat 2010-12-20 kl 17:16:01

Du är inte fet! Du har sunda kurvor! Som Beyoncé,Blondinbella och Blake Lively! :) :D <3

Jannike
Postat 2010-12-20 kl 17:17:01

Men lilla gumman.. I ärlighetens namn kan jag säga att du INTE är tjock! Det är just såna här problem som du måste ta itu med så du inte överför det på din dotter, så hon blir trygg i sig själv när hon växer upp. Kram på dig.

Sofia
Postat 2010-12-20 kl 17:24:49

Det kändes som om det var jag som hade suttit och skrivit det här inlägget! Stora revben, höftben, kan ta i mitt eget fett, tjock i gemförelse till alla andra, vill bara prata med någon osv. Usch, började nästan själv gråta när jag läste det där, för jag kände igen mig hur mycket som helst! Vill bara att du ska veta att du faktiskt är smal, och det är inget jag säger bara för att vara snäll! Kämpa vidare Micah, du är en otroligt stark och modig människa! :D 1000 kramar till dig! <3

PS. Vill helst hålla mig anonym eftersom att mina kompisar oxå läser den här bloggen och jag vill inte att de ska få reda på nått...<3

angelica
Postat 2010-12-20 kl 17:25:01
Blogg: http://angelicatuohimaa.blogg.se/

Jag tycker verkligen att det är synd att du tycker så om dig själv. Visst jag har oxå sådana perioder ja ganska ofta faktiskt. Ibland har man helt fel syn på sig själv, försök att hitta det fina med dig. Jätte söt tjej de är du verkligen!:)

terese
Postat 2010-12-20 kl 17:25:38
Blogg: http://pluttekivinsmamma.blogg.se/

tycker d verkar som du ska kasta ut speglarna å vågen! om du tycker du e tjock, så kan ja skicka en bild hur ja såg ut 6 månader(!) efter min första bebis, inte i närheten av så smal som du har blivit!

Lisa
Postat 2010-12-20 kl 17:26:38
Blogg: http://lizetthe.blogg.se/

Lilla du.. lyssna inte på de negativa kommentarerna, försök att ta till dig de positiva på ett bra sätt. För då ser du att dina läsare stöttar dig och jag tycker det är bra att du pratar med någon om det här, du nyss skrivit.Och till alla andra: Det är Michaelas blogg, hon skriver vad hon vill!!

Miranda
Postat 2010-12-20 kl 17:27:59
Blogg: http://Healtandbeauty

Hej!

Tycker verkligen du är stark som klarar att ha ett barn i din ålder och beundrar dig verkligen. Det är inte många som vågar vara sig själva. Angående vikten så är du smal men ett råd om du vill gå ner i vikt. Tänk inte kg tänk centimeter. Det är just centimetrarna du vill bli av med för att det ska märkas på kroppen. Vill du ha mer synligt starkare kropp skulle jag rekomendera styrketräning 2- 3 gånger i veckan.Hoppas det hjälper och att du börjar må bättre! Du är stark kom ihåg det.Kolla gärna vår blogg allt om träning, mat och hälsa!Varma Kramar M&M

EmmisenG
Postat 2010-12-20 kl 17:32:34

Ibland är de bra att skriva av sig :)

ska vara helt ärlig nu: jag tycker inte du är fet.

Men inte så smal heller. Du är mittemellan (fast närmast smal). Jag kan oxå ta i mitt fett vääldigt mycket, speciellt på låren. Men jag tycker är hyfsat smal.

Hoppas de går bra med både Kelly och träningen. Och akta så du inte börjar banta för mycket och får Anorexia ;) ^^

evelina
Postat 2010-12-20 kl 17:37:16

Vad är det du inte förstår då? Du är jättefin och inte alls tjock eller fet, Ja.. och alla har fett, och alla kan känna ens fett, nästan iallafall. No biggyyy deal. :)Puss och kram :)

EmmisenG
Postat 2010-12-20 kl 17:41:21

Hej jag igen :D

jag kollade på inlägget där du tränar och du är ju smal! Inte jätte, som sånna pinniga modeller. Utan så där perfekt smal :) jag säger itne de för att vara snäll, jag lovar att jag talar sanning.

P.s när man tränar kan man gå upp i vikt för man bygger muskler (muskler väger mer än fett) och man förbränner fett! good luck with the training :D

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 17:42:19

AKta dig du så du inte åker på en ätstörning.. ärligt talat!

Moa
Postat 2010-12-20 kl 17:43:07
Blogg: http://andreasamoa.blogg.se/

Men herregud, gumman. Du är INTE alls fet!

Se på mig, JAG är fet. Och det är helt normalt att vara lite större när man fött barn. Och tro mig, du är INTE fet! Det gör mig ledsen av att läsa att du säger att du är fet fastän du är inte det. Se på mig, så förstår du att du inte alls är fet. ;P Ha det bra och GOD JUL! Kram

emma
Postat 2010-12-20 kl 17:45:12

du är verkligen inte tjock! hur mycket väger du? alltså nej.. börjar du ''banta'' så kan det gå över till ätstörningar. du är fin som du är - och du är verkligen inte tjock. du är helt normal! jag ljuger inte, det är sanning, det är fakta. kram

simone
Postat 2010-12-20 kl 17:46:09
Blogg: http://fattybom.se

Tips! Tänkt på att kosten utgör 70% av resultaten att gå ned i vikt/ändra utseende på kroppen och endast 30 ligger på träningen.. se till att inte träna för mycket, då kan du få motsatt effekt istället! Kramar och lycka till :)

Yuki
Postat 2010-12-20 kl 17:48:39

Nej på fullt allvar Mikaela, det är inte bara för att vara snäll som jag skriver att jag tycker du ser lagom smal ut! Du är faktiskt helt lagom. Visst kan jag förstå att allt känns jobbigt ibland och du känner dig missnöjd med din kropp, det har jag själv gjort hur många gånger som helst! Och mår du bättre av att kämpa lite med att gå ner några kilo tycker jag absolut att du ska göra det, gör alltid det som känns rätt och som får dej att må bra :) Livet går upp och ner. Ibland går allt bara åt helvete, rent ut sagt, men då ska man alltid komma ihåg att det blir bättre sen. När jag känner att jag är på botten så brukar jag tänka att "Ja, men det är ju bara bra, nu är jag på botten och då kommer jag ju inte längre ner, det blir inte värre nu, det kan bara bli bättre"Lycka till! Kämpa för det du tror på, det som gör dej lycklig. Vi är alla perfekta, utifrån något perspektiv.

/Yuki

:D
Postat 2010-12-20 kl 17:48:56

Ja, träna varje dag så får du ett bra resultat.

E
Postat 2010-12-20 kl 18:01:41
Blogg: http://aintsosweet.blogg.se/

Förlåt, men du är uppenbarligen inte mogen nog för att vara gravid och ha barn. Klagar du över att du är "tjock" efter tre månader när du egentligen borde njuta av att din kropp fött ett barn och du och barnet lever tillsammans?! Klart som fan det sätter sig lite fett runt magen efter graviditeten! Skärpning!! Lägg energi på att vara en förebild till ungen istället

E M M I E
Postat 2010-12-20 kl 18:02:52
Blogg: http://byemmiie.blogg.se/

Jag säger inte detta för att göra dig glad. Jag är ärlig, jag lovar.

Du är INTE tjock, men inte heller super slim. Du är precis lagom, så lagom man kan bli! Jag tycker att du är jättefin, precis som du är. Alla har nog någon gång känt precis som du, det är jag säker på.

Du kanske tror att du blir lycklig om du går ner några kilo, men jag tror faktiskt inte att du blir så mycket lyckligare.

Du har en pojkvän som älskar dig, familj och släkt som älskar dig, en dotter och du är perfekt som du är. Vad mer kan man begära? Det är dessutom farligt att gå ner i vikt i din/min ålder.. Men jag bestämer inte. Om du mår bra av att gå ner i vikt tycker jag att du ska göra det.

Stå ut, för du är en riktigt bra människa. Jag lovar! Kramar.

Emma
Postat 2010-12-20 kl 18:03:58

Jag kan hålla med om att du var lite tjock förut, på bilder från kanske ett år sen. Men du har verkligen gått ner i vikt och förändrats jättemycket, jag hoppas att du ser det och inte tror att du ser ut som då!

Och det vill jag säga för att vara snäll, inte gnällig och elak!

linnea
Postat 2010-12-20 kl 18:04:08

tänk dom som e ungefär så stor som du och om dom e nöjda me sig själva o sen läser de du skrivet att folk säger att du e fet när dom e lika stora då börjar ju dom också må skit över det.och du har förstört ditt liv!!!!!!!!!!!!!

hej!
Postat 2010-12-20 kl 18:04:50

Glöm inte att fortsätta träna efter att du gått ner dina sju kilon, annars kommer du ju att gå upp lika snabbt igen!

Lycka till, hoppas att du når dina mål ^^

Annika
Postat 2010-12-20 kl 18:05:47
Blogg: http://blogofphoto.blogg.se/

Du ska vara nöjd med dig själv! Ingen människa kan vara perfekt, och vem skulle bry sig om du skulle ha några extra kilo eller något? :)

Malin
Postat 2010-12-20 kl 18:13:57

Ojoj...du måste verkligen gå och prata med någon om allt det här! 1. jag har inte sett din kropp men du måste förstå att efter man har fött barn förändras kroppen, sen är inte det samma sak som att man ska acceptera att man kanske gått upp 30 kilo. då kanske man får börja träna så smått igen. MEN det är i huvudet allting sitter på dig. Jag kan nästan LOVA att hur många kilon du än går ner, hur smal du än blir så kommer du inte bli nöjd om du inte blir tillfreds med dig själv och får hjälp med att vända tankarna till mer realistiska tankar. Att träna varje dag är inte lösningen. Jag gjorde det samma för fem-sex år sen, och det bara escalerade! Jag stod i spegeln och drog in magen och sa för mig själv "blir ja så här så här jag nöjd" när jag blev "så här" och mycket smalare än så så var jag ändå inte nöjd. Man blir inte nöjd på den vägen. Välj den sunda vägen! och det finns jättebra hjälp att få. se till att få stopp på detta innan det utvecklas till något större. Allting sitter i hjärnan och att du har en fel-bild av dig själv. Kram på dig

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 18:14:30

Du är inte verkligen inte tjock, och ditt hår är jättefint!! :)

Jag är yngre än dig, är 165 cm och väger 70 kg!

Du och kelly är världens sötaste och finaste! Kom alltid ihåg det när alla dumma tankar kommer, även om det är svårt.

Kram!!

Amanda.
Postat 2010-12-20 kl 18:23:57

Men lilla gumman. Har läst din blogg lite och jag förstår verkligen att livet inte alltid kan vara lätt, särsilt inte för dig som bara är femton år och har fött ett barn! Det är bra att du gick till Bup, prata lite med dem om hur du ser på dig själv och din kropp om du inte redan har gjort det. Jag tror att du känner dig äcklig och missslyckad, men det är inte konstigt, du har fött barn för endast en månad sedan! Tänk inte att du måste träna för att bli smal- och sedan bli nöjd med dig själv, för du blir inte mer nöjd ju mer du går ner i vikt. Jag lovar, jag har känns likadant när jag var fjorton.femton år. Jag kände mig fulast i världen och trodde att ingen kille någonsin skulle kunna tycka att jag var snygg. Det blir bättre när självförtroendet ökar, det lovar jag! Puss på dig, du är en bra mamma och en fin tjej!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 18:32:10

DUÄR14ÅR!

!Och 14 åringar ska inte tänka på att gå ner i vikt!När du tänker tillbaka på ditt liv om några år så kommer du tänka;Probleeem! Jag fick ett stort ansvar genom att ta hand om en till levande människa + att jag tränade hårt för att gå ner i vikt!Jag ska säga dig en sak, och lägg det på minnet :)<3Hon i Robinson har inte ätit tillräckligt på 4 veckor, men är endå mullig!Min mammas jobbarkompis äter aldrig onyttigt och motionerar VARJE dag! men hon är mullig!Att man är mullig handlar inte om att man äter fel eller äter för mycket! Vissas kroppar gillar att se ut på det sättet!En annan sak är att man får dåligare självförtroende om man bara äter skräpmat! för då reagerar hjärnan!Men du är så söt som ler och har världens finaste bebis,pojkvän och ja, alla i din familj älskar just DIG!De älskar dig inte mer för att du är smal! Du kommer inte vara nöjd heller för när du har gått de där kilorna kommer du bara att vilja gå ner ännu mer!Snälla, du är så fin :) Jag vill inte att du ska tänka på vad du äter och väga dig 10 gånger om dan, för du är så otroligt fin!elin
Postat 2010-12-20 kl 18:32:39

vill bara dela med mig om när jag i slutet på tonåren snabt gick från spinkig på 47 kg till smal på 52 kg.. kände mig tjock och tyckte inte om min kropp... jag jobbar fortfarande på att se min kropp som normal å fin 5 år senare.. det mesta av min viktökning satte sig på magen så det tycker jag e jobbigt.. men jag försöker hitta andra delar jag gillar och tänker på att röra mig o inte äta massa godis å läsk i onödan.. vissa dagar är jag nöjd, vissa jättemissnöjd... men att säga arr man väger 52 kg och vill gå ner e ju "försbjudet".. men jag liksom dig upplever det som jobbigt och då är det så för oss! oavsett vad andra säger... men bra att du börjat träna, försök bli nöjd med sund inställning. jag börjar bli nöjd trots ingen viktnedgång

A
Postat 2010-12-20 kl 18:35:30

Varför har du inte godkänt min kommentar för? Det var bara sanningen, men du kan inte acceptera att du får andra som är större än dig, att må skit?

Om du är viktfixerad, så håll dina tankar för din själv om att du är fet och bara måste gå ner 7 kg, fast din vikt är på 59 någonting.Shit.., har följt din blogg men nu slutar jag! Du har just nått botten.

alice
Postat 2010-12-20 kl 18:36:12

Hej michah jag tycker du är en jätte fin och god person som ska vara nöjd med sig själv ! Kramar !

~
Postat 2010-12-20 kl 18:36:40

Jag antar att du redan intalat dig själv att du är fet. Men det är du faktiskt inte. Testa ditt BMI så får du det bekräftat. Du är inte fet.Jag väger över 100kg på mina 160 cm. Så kom inte och säg att du är fet när du inte är det.

Maya
Postat 2010-12-20 kl 18:40:47

Hej Mikaela, jag har verkligen fastnat för din blogg, verkligen en intressant blogg! Fortsätt så !Vi är lika gamla och jag är super fascinerad över dig, hur du pallar med allt, jag får panik så fort jag har tre läxor, men nu kommer jag att tänka på att det inte är något emot din lilla Kelly som jag är så grymt avundsjuk på, så söt !Anyway, jag tänkte på vad du skrev i detta inlägget, och jag kan erkänna att jag har perioder då jag verkligen hatar mitt utseende, oavsett kläderna, vad man äter, inget hjälper. Jag vet att du kanske bara tänker när jag skriver detta att, "ah, men jag är inte nöjd över min kropp oavsett vad du skriver det spelar ingen roll vad du skriver" men jag vill bara säga det för att jag verkligen menar vad jag skriver. Vi alla är unika, och jätte vackra! Man ska aldrig försöka vara någon annan, alla andra är redan upptagna, och hur mycket man än klagar på sig själv, att "gud vad tjock jag är", "jag är för smal", "jag har en ful näsa" etc så kommer det nästan alltid finnas något som man inte tycker om med sig själv. Jag ska egentligen kanske inte säga något, jag "klagar" jämt på mitt utseende, men man ska absolut inte leta fel och var nöjd med dig själv, för du är unik, och jätte fin !

Jag är helt säker på att alla som kommenterat, snällt som dumt så vet jag att antingen så är dem avundsjuka eller så är det precis så som dem skriver som till exempel, att du är jätte fin precis så som du är, glöm inte att ta in allt fint alla skriver om dig !

Självklart så tänker jag inte stoppa dig från att träna, man gör precis vad man känner för, men känn inte att du gör det bara för att någon annan än du tycker att du skulle ha gjort det, gå din egen väg !Många kramar, Maya (L)

Angelica
Postat 2010-12-20 kl 18:48:11

JAg kan köpa det här med att man ska vara nöjd med sig själv, och om det är det du vill så för all del träna. Men tänk på kosten, och passa dig så du inte åker på en ätstörning. I mina ögon har du en helt normal vikt, och en fin kropp.

Vet inte vad du är omringad av för pinsmala tjejer i och med att du säger att du tycker du är fet jämfört med alla andra... själv så tycker jag att du som sagt ser ut att ha en helt normal vikt.

Blir lite besviken, för när du skriver att du är fet får ju personer som verkligen är överviktiga att känna sig ännu sämre. Tänker inte nämna min egen vikt, men när jag ser bilder på dig och sen ser dig skriva att du tycker du är fet får ju en annan att undra om man själv är ett enormt fläskberg.Men, men. Din blogg, din åsikt.

Lycka till med allt, och det menar jag helt ärligt.

linnea
Postat 2010-12-20 kl 18:55:02
Blogg: http://linnneaaas.blogg.se/

Du ÄR inte tjock. Du väger bara 59 kg. Alla har fett på kroppen, vissa mer andra mindre. Efetersom du bara väger 59kg så kan du inte vara fet.

maerit
Postat 2010-12-20 kl 18:57:31

Byt kroppsideal. Du behöver inte se ut som Megan Fox! Se ut som Marilyn Monroe istället. Ge Kelly ett bra kroppsideal. (du själv)! Vikt är inte allt.

Åsa
Postat 2010-12-20 kl 19:02:54

Sofia
Postat 2010-12-20 kl 19:11:51
Blogg: http://rockferries.blogg.se/

är de den tacken man får för att man är ärlig? jag är inte uppfostrad till att ljuga. Tror du mig inte att du är smal, kom då hit och ställ dig bredvid mig så får du se vem som är fet!

Alexandra
Postat 2010-12-20 kl 19:14:30
Blogg: http://alexandraolin.blogg.se/

Hej Mikaela,

jag bara måste säga att jag trodde du var stark och jag såg upp till dig, men nu vet jag inte vad jag vill längre tro längre.

Jag vet att man har sina svackor ibland och att det inte alltid är lätt i livet. Men du ÄR smal, jag menar visst kan du ta i ditt eget fett och shit, men det behöver inte betyda att du är fet.. snälla lilla gumman, det fungerar inte så.. Det säger jag som aldrig varit nöjd med min kropp, aldrig tyckt om mig själv för den JAG är, men jag vet att ska jag ändra på mig måste jag göra det själv. Jag ligger ca 9 kg över vad man ska väga som en 165 cm lång 17 åring, och idag vet jag att det ända rätta är för mig är att träna, men tänk på alla dina läsare som sitter där, som jag, och har dessa små små kilona över vad man egentligen vill väga och har sett dig som en förebild, fan, du är 15 år och redan morsa, du har en pojkvän som älskar dig och du har vänner och familj, Du har just fött barn och då är kroppen sig inte lik.

Jag vet inte vart jag vill komma men jag blir så ledsen och besviken när jag sitter här och läser och ser det här, vad samhället och vad unga människor ser när de tittar på sig själva.. Mikaela det finns folk som har det värre. Men som sagt motionera och gör som du vill, men låt det inte gå över drift och tänk på vad du egentligen kräver för att du ska trivas med din kropp!!Kram Alexandra - 17 år och snart mamma

Ella
Postat 2010-12-20 kl 19:18:14

Det är klart man inte alltid är nöjd med sig själv.

Men oftast är det bara du själv, som ser problemen. Du födde för en månad sedan, och att du redan gått ner så mycket är ju helt otroligt.

Agnes:)
Postat 2010-12-20 kl 19:21:45

Du ser väl inte fet ut!!!

Jag är 13 och väger 55-57kilo (olika olika gånger:)

Å jag är inte fet!

Tror knappast du är det!!!

Kram

Agnes:)

Linnea
Postat 2010-12-20 kl 19:22:14
Blogg: http://liinnia.blogg.se/

Blir så ledsen när folk säger att dom är tjock!!

Jag väger 20 kilo mer än vad du gör, så när jag hör att du sägar att du är tjock, börjar jag funderar på hur folk igentligen ser på mig?? Jag måste ju vara ett fläskberg som går omkring!

Allt sånt gör en så himla ledsen!

Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg
Postat 2010-12-20 kl 19:22:27
Blogg: http://nattstad.se/cecilies

Patetiskt, du har nyss fött ett barn och du tänker bara på att du tycker du är fet? Snälla..

Jossan
Postat 2010-12-20 kl 19:22:35

Hej!asså jag är verkligen tjock, på riktigt. och jag vet hur de känns när folk säger hela tiden: neej, du är inte tjock osv osv.

men jag ser på dina bilder, och du är inte asså "spinkig", men du är ju inte fet heller. du är lagom, de är vad jag tycer. är du själv inte nöjd så ska du ju ändra på de, men jag tycker verkligen att du ser bra ut.älskar din blogg, och allt du skriver :)

tycker du är as dukitg.

Kattis
Postat 2010-12-20 kl 19:27:29

Nu tar jag illa upp... jag väger lika mycket som dig, är 166 cm lång, och jag är NÖJD med mig själv. Jag har en kvinnlig kropp, men jag är smal. Jag är inte fet, jag är normal. Får ofta komplimanger över min kropp. Du borde tänka efter lite innan du skriver något som andra kan ta illa upp ifrån. Du är smal, du behöver inte banta. Size-zero är äckligt, kvinnor ska ha former, inte bara skelett som sticker ut. Ryck upp dig! Och föresten, det är inte vikten det är frågan om, det är hur KROPPEN är. Man kan väga 50 kg men endå ha lite hull på kroppen. Va nöjd med dig själv!!!!!!

alicia
Postat 2010-12-20 kl 19:39:52

Du är absolut inte fet! Helt lagom e du, som dom flesta. Finns alltid dom superslimade men sånt får man inte gemföra med:p Men det är bra att ha mål och att fortsätta träna ^^ Annars e du jättesöt, du ska va nöjd med dig själv! :D

sophia russell
Postat 2010-12-20 kl 19:56:55
Blogg: http://hejsophia.blogg.se/

Hörredudu! Du är inte tjock för fem öre. Tänk på att du klämde ut en unge för en månad sen, jag är skit imponerad att du har blivit så smal som du faktiskt blivit. och vet du, killarna vill ha nått att ta i ;)

amanda
Postat 2010-12-20 kl 19:58:02

Men hallå?!?!?!?!?!? DU ÄR VERKLIGN INTE TJOCK!! Det skulle nog inte ens göra något om gick upp lite!! Mina kompisar är SMALA men dom väger ändå MER än dig!! Blir faktiskt arg!! Om du känner så måste du skaffa hjälp för det är, helt ärligt, inte normal att tänka så när du i verkligheten inte är ett DUGG smal! Du får faktiskt mig (+ flera) att må lite dåligt när du skriver att du känner så för det får ju mig + MÅNGA andra som väger mera (och det är helt normalt) att känna sig som stora jävla elefanter! SLUTA BARA UPP MED ATT TNÄKA SÅ!! (fast det är svårt, så vet jag att du kan det, med lite hjälp på vägen)KRAM! <3 <3

fanny
Postat 2010-12-20 kl 20:25:49

Michaela du är perfekt som du är! :o jag fattar inte hur du kan säga att du är tjock! :o jag är inte nöjd över mig själv för att jag inte är bland dom smalare, men jag strunar i vad alla andra säger! även om dom säger att jag är smal! jag har min egen åsikt över mej själv och det har du oxå! det bara är så, och då får alla andra ta och acceptera! gör dom inte det, strunta i vad dom säger då! jag tycker du är en helt fantastisk, söt och superbra mamma!

Sharlee van Stralendorff [Fotoblogg]
Postat 2010-12-20 kl 20:31:04
Blogg: http://sesp.blogg.se/

Snälla. Säg inte att du är fet, att vara fet i din ålder är att väga runt 70-80 (beroende på längd oxå) då är man överviktig. Sluta!

Irre
Postat 2010-12-20 kl 20:33:08

Snälla skriv inte att du är fet. Det gör mig så arg. Själv är jag 14 år och väger ca 80 kg. Jag tror inte att du riktigt vet hur det är att vara överviktig. Jag hoppas att du kan förstå att du är hur fin som helst, och att du är precis lika smal som alla andra.

Tack för en jättebra blogg, och jag önskar Dej, Kelly och Kevin en god jul och lycka till! ♥

Tess
Postat 2010-12-20 kl 20:46:29
Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

I tonåren är man ofta missnöjd med sin kropp hur man än ser ut. Det blir bättre kan jag säga :-) Iaf blev det så för mig. Numera är jag helt nöjd med min kropp, förutom att jag har den där kroniska värken då men det har inget med utseendet att göra.

Sara
Postat 2010-12-20 kl 20:47:21

Du är perfekt aom du är oavsett om du väger 100 kg, eller 3!<3<33<3<3<3 Så länge du mår bra! Hoppas det blir bättre nu när du får prata med någon! :)Och jag finns! Bara slå en pling eller skicka ett sms i fall du behöver prata eller så! Du har ju mitt numer!!!<3<3<3<3<3<3<3 KRAMAR!!<3

Paula
Postat 2010-12-20 kl 20:51:20

Hej, jag är inte den som brukar kommentera men känner att jag va tvungen efter jag läste ditt inlägg.

Jag är typ normalbyggd fast endå smal MEn har ff fett på kroppen, jag har fett jag kan ta på vid magen och fett som hänger vid armarna osv, men jag bryr mig inte om det, jag är nöjd med min kropp. Jag har varit i din situation när jag har tyct att jag va tjock och inte velat äta något men du kommer snart märka att det är fel väg. Du är ff ung och din kropp utvecklas. Jag säger inte detta för att vara snäll men du har en dotter och att du ska gå ner i vikt är det sista du ska tänka på. Klart det är svårt när du är så ung men tänk positivt och tänk framåt, på din dotter och på det som gör dig lycklig.

Ätstörningar
Postat 2010-12-20 kl 21:02:23

Jag kan lova dig att du inte vill ge dig in på det där med ätstörningar, du förstör så himla mycket mer än vad du kan ana! Jag har varit där och jag kan säga såhär i efterhand att jag ångrar mig nått så fruktansvärt! Jag har så ont i magen att jag inte kan stå upp, varje dag, är konstant hungrig och mår psykiskt dåligt av just det. tänk dig att du aldrig, aldrig någonsin kan bli mätt? Kroppen går in i nått slags försvar för att inte riskera att bli utan mat. Jag var i din ålder, och tyckte samma som dig, att jag var tjock, att vissa delar av kroppen såg konstiga ut, och om jag bara gick ner några kilo så skulle allt bli bra. Idag är jag 21år och väger 15 kg mer än vad jag gjorde när jag var 15 år och nu är jag normalviktig. och jag är absolut inte nöjd med hur jag ser ut nu, men har börjat accepterat hur jag ser ut, börjat gilla vissa delar. men det som faktiskt får mig att inte vilja rasa i vikt igen är att jag mår så sjukt mycket bättre när jag har "lite att ta av" än anorexia smal. Är man smal/underviktig så mår man inte bra, varken fysiskt eller psykiskt. Och nu har du dessutom en liten tjeja att tänka på och vill du att hon ska växa upp med en mamma som är jätte smal och mår dåligt? Hur tror du då att kelly kommer att se på sig själv och på världen? Ställ dig istället framför spegeln och titta hur vacker du är, varje människa är unik! Titta noga för du är en fin tjej! Lär dig att gilla dig själv för hur mycket du än tränar och bantar så kommer du aldrig bli nöjd om du inte vågar vara dig själv. Tänk dig för, för när du väl har gett dig in på det så är vägen tillbaka svårare och jobbigare än ett par extra kilo. TRO MIG! Ta hand om dig! <3

Miia mamma till My
Postat 2010-12-20 kl 21:06:12

Du är inte tjock, långt därifrån! Det har bara gått en månad sen du födde,du ska inte tänka på o gå ner förän du har slutat amma helt (om du inte redan gjort det, det kanske du har ?!) Jag vägde 59 kg till mina 171 cm på inskrivningen på mvc o sluta på 83 kg på förlossningen. 10 kg försvann dom första 2 veckorna, va nog mest vatten. Sen va det stopp ett tag och började sen gå ner nått kilo. Nu har jag 9 kg kvar och min dotter är 11 månader. Allt sitter på magen, jag är inte nöjd men accepterar det,nu. Det är hormoner som spökar för dig. det kan ta upp till 1 år innan alla kilon försvinner för vissa, för andra kan det ta längre tid. Kroppen förändras efter en graviditet, så är det bara. Hoppas du kommer till insikt att du inte är fet. kram

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 21:10:44

herregud.. du är inte tjock!!!!!!!! stör mig när smala säger så.. jag väger 90 och ja är tjock!!! men nöjd med dE!

Larry
Postat 2010-12-20 kl 21:12:19
Blogg: http://cupcakekiller.blogg.se/

Heeeeej jag vill med ha uppmärksamhet för jag tycker nog att jag är jättefet jag med, såatteh nu borde folk låssas bry sig om mig med annars kommer jag skära mig :D

Kristin
Postat 2010-12-20 kl 21:41:28

Du är absolut inte tjock, hur kan du säga så! Hellre en kurva mer än smal som en pinne, finare med former bruden! sluta upp med det dumma, du är fin som du är och skulle inte passa i någon annan kropp än just den du har!

Kram på dig!

Rebecca
Postat 2010-12-20 kl 22:08:19

Jag vet en person som älskar dig över allt annat och tycker att du är så sjukt underbar och vacker! Det är Gud! Han har skapat dig övermåttad underbar har han sagt!

Du är alltid älskad, vad du än gör eller kommer göra!Btw så tycker jag att du är vacker och fin!Rory
Postat 2010-12-20 kl 22:24:51

Jag har varken ljugit, eller sagt något för att du skall bli glad. Du ÄR smal. Det är du som har en skev kroppsbild! Det är vanligt att man bara ser sitt fett och sina skavanker, men man måste försöka se resten också! Jag har haft skev kroppsuppfattning. Jag tyckte att jag såg tjock ut, men nu väger jag lika mycket och tycker att jag är smal.Du måste jobba med dig själv! Om du bara letar själv kan du gå ned 20 kg utan att tro att du är smal.

Bella
Postat 2010-12-20 kl 22:29:43
Blogg: http://bellafranzen.blogg.se/

asså mickaela du ska inte vara ledsen tänk på dom som är jätte smala du skulle vilja... ja du vet dom skulle vilja va som du den finaste människan i världen!

den starkaste tonårinsmamman.

du är min förebild.

jag är för smal jag skulle gärna vilja gå upp 5 kg.

jag tror att det bara är massa muskler som du har fått när du har tränat.

du är så fin <33

du ärvärkligen min storaförebild jag vill bli som du.

och hälsa till lilla fiina <3 kelly!du är så fin<3.mvh Bella franzen

ana
Postat 2010-12-20 kl 23:02:54

du är fin som du är tycker jag och du behöver inte tycka så om dig själv så där för då mår du enu sämre en du gör nuAnonym
Postat 2010-12-21 kl 11:27:12

Har du aldrig tänkt på dem som är större än dig? Hur mycket du sårar dem genom att säga att du är så fet och blabla. Tänk på det nästa gång. Lycka till med Kelly!

A&V
Postat 2010-12-21 kl 14:03:45
Blogg: http://wittmoss.blogg.se/bestfriends/

Du ska vara stolt över dig själv. Vara glad över vad du har gjort! Du är en fantastiskt person (jag säger inte detta för att jag bara vill vara snäll, det är sant). Dem andra skulle vilja vara som du! Det spelar ingen roll att du inte är lika smal som dem är... det är faktiskt insidan som räknas och du är en underbart fantastisk person!!!P.S. Du ser INTE ut som en man!

Lycka till med Kelly & Kevin!

MASSOR AV KRAMAR FRÅN

ASTA <3

Agnes
Postat 2010-12-21 kl 14:23:35
Blogg: http://agnesahlstrom.blogg.se/

Hej Mikaela! Hoppas att allt är bra med dig, Kevin och Kelly :)

Läste just det här inlägget och du skrev "Men det är lungt, ska tränna varje dag!".

Träna inte varje dag! Det är inte bra för kroppen och man gör det. Ett tips är att ha ca 2-3 vilodagar varje vecka beroende på hur tuffa pass du kör. Om du inte vilar kommer kroppen inte kunna bygga några muskler och du kan bli sjuk.Du är fin som du är!!

/Agnes

Anonym
Postat 2010-12-21 kl 14:37:16

Alla är unika på sitt sätt sluta säga att du är tjock du kränker mig :(

Jonnaw
Postat 2010-12-21 kl 16:21:58
Blogg: http://jonnawestman.blogg.se/

Du vet väl attt det är livsfarligt att banta i din ålder?? Jag känner en tjej som har bantat och har fått ligga inne på sjukhus jättelänge, sett för bedrövlig ut och mått jätte illa! nu efter typ 3 månader äter hon ungefär lika mycket som vi gör vi EN frukost!!!! Om du mår dåligt nu så träna inte för mycket får då blir duu ännu sämre!!!! Lyd mina råd!!! puss!!

Hanna
Postat 2010-12-21 kl 17:11:12

Alla är unika och byggda på olika sätt. Du är absolut inte fet och jag talar sanning. Du ska inte börja träna varje dag egentligen, du kan får anoroxia. Två tips för att få bättre självförtroende: Först ställ dig framdör speglen varje dag och säg tio bra saker om dig själv och sedan jämför dig inte med andra. Det är insidan som räknas och du har ju en jättefin pojkvän som älskar dig och en dotter som också älskar dig, säkert många fler. <33

Kanya!♥
Postat 2010-12-21 kl 20:28:03
Blogg: http://musicmh.blogg.se/

Jag vet att det är några dagar för sent men sak samma(:Och jag vet att folk kanske har sagt detta tidigare men ärligtalat så tycker jag att du är så sjukt fin o smal♥ Och så kan jag även säga att om du tkr att du är tjock så vad är jag dåe ? xD en elefant elr nåt x)

Anonym
Postat 2010-12-21 kl 21:50:59

De jag skriver nu menar jag, jag skriver inte för att "ljuga så att du blir glad".

Jag har alltid haft komplex över min kropp för min vikt, jag har ofta fått höra att jag är för smal. Mina lungor är "för stora" för min kropp, de sticker ut lite vid magen. Jag har alltid haft svårt att gå upp i vikt, och har stirrat mig blind på vikten. Jag tänkte att "om jag går upp 5 kilo så blir jag lyckligare". Sen en dag gick jag upp 2-3 kilon. Men såg ingen skillnad. Då beslutade jag mig för att skita i allt det där, vikten är bara ett nummer. Muskler väger mer än fett. Alla ser olika ut. Acceptera dig själv, för du är fin! Tänk dig, mitt mål kunde lika gärna varit din kropp. Hur du än ser ut så kommer du alltid hitta något fel! Att dina lungor/revben syns gör väl ändå inte så mycket? De finns där för att du ska kunna leva!

rebecca
Postat 2010-12-22 kl 00:48:55
Blogg: http://rebeccafornstedt.blogg.se/

Herreugd michaela!! Du födde barn för en månad sen och klagar på att du är tjock????? Skärpning! Vad fan är utseendet för något? Det är inte det som spelar roll.. Dessutom är du verkligen INTE tjock.

Charlotte
Postat 2010-12-22 kl 14:38:27

hej ville bara säga att jag tkr du är helt sjuuuuukt cool att våga vara mamma vid så ung ålder.och att du ska vara nöjd med dig själv och med det menar jag ABSOLUT INTE att du är tjock för det är du inte. och det är insidan som gäller inte insidan.:D så var nöjd ed den du är för att alla tkr att man är tjock fast man egentligen inte är det.:D<333

Martina
Postat 2010-12-22 kl 16:22:34
Blogg: http://martinaodeen.blogg.se/

Hej Michaela!

Du har precis fött barn, inte konstigt du gått upp i vikt! Men du är ju påväg ner igen, vilket jag sett på dina bilder du lagt ut.Sluta jämför dig med andra, du är fin precis som du är! & du var inte tjock innan du blev gravid heller.du är lika mycket värd som alla andra och lika omtyckt om du skulle så vara 20kg övervikt eller undervikt!!du är stark, glöm inte det!!

Ella
Postat 2010-12-22 kl 17:24:19

Hej. :)

När du la upp bilden från när du var "lite rundare" & bilden från nu tycker jag att du ser ganska smal ut. Du är inte sådär pinnsmal & inte tjock heller. Jag väger cirka 55 kilo men jag tror faktiskt att jag vill gå upp lite! :D Det är jättefint med kurvor, lite stora armar & ben osv..

Men om du vill träna låter det som en bra ide för att tillexempel skaffa en jätteplatt mage med stora muskler tillexempel...Keep going!<3

Anonym
Postat 2010-12-30 kl 16:27:02

synd att du inte hittar nått annat sätt att få uppmärksamhet på!Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar