Pik till dig

Postat 2010-12-29 kl 01:23:01

Kommentar:

Du är en jättefin o stark tjej men ja undrar bara ,
varför tar du kort på dig själv när du gråter ? de hjälper väl inte dig att må bra igen / bättre ? När du sen ser bilderna igen blir de antagligen ledsamt... säger nt detta som något negativt bara ett tips ,kam man säga..

Svar:
tack så mycket<3
Jag tycker att allt ska fotas, jag är konstnärlig (eller bara konstig kanske). Att gråta är något fint, det visar att man har mycket känslor. Jag hade inte lust att skriva mina känslor just då, så jag tänkte.. en bild säger mer än tusen ord?
Det är samma sak om jag skriver en text och kollar tillbaks på den, det blir ju också lite ledsamt..
Men det är så skönt att bara visa vad man känner.
Den här kompisen som sårade mig igår kväll .. hon sårade mig riktigt hårt! Och det ska hon få se också, man kan inte göra allt utan att se personen i verkligheten, hon borde varit här och se hur ledsen jag var! För att kunna känna skuldkänslor. Bilderna var som en pik till henne. "Se vad du har gjort". Skulle jag göra så mot dig?
Så nu vet ni.

Det är fortfarande en pik till dig. Och jag är fortfarande besviken på dig.
Tänk att du ignorerat mig hela dagen, fast det är du som gjort fel.
Så fegt av dig.

Nathalie
Postat 2010-12-29 kl 01:31:11
Blogg: http://myaapocalypse.blogspot.com

Detta kanske låter helt sjukt men detta har ingenting med att du mår dåligt att göra, men jag tycker att den bilden är så jävla fin, lixom konstnärlig som du säger.



Keep up the good work baby <3

Nathalie
Postat 2010-12-29 kl 01:36:39
Blogg: http://hiddencandy.blogg.se/

Hej på dig tjejen. Ville faktiskt bara säga att du har en toppen blogg, och verkar vara en super stark ung tjej, även fast det inte alltid känns så för din del. Sen tycker jag faktiskt att du ska kunna publicera vad du än känner för på DIN blogg, ingen har nåt med det att göra. DU gör ett BRA jobb!Och låt dig inte bli pressead för kom ihåg, tiden är din och ingen annans!

Melina
Postat 2010-12-29 kl 01:39:52

Du lägger ut bilder när du ammar din dotter, trevligt att du flashar halva ditt bröst för Sverige! Du skriver om alla dina känslor, och att folk snackar skit bakom din rygg, DU ÄR FORTFARANDE PÅ DAGIS NIVÅ! Asså herre min gud, har du inget privat liv? Jag hoppas verkligen du får ett jobb när du blir stor, och att inte din chef kommer få reda på din blogg. Det är så synd om dig, riktigt synd. Medans flickor i din ålder är ute och kör snöbolls krig med varandra och har roligt så sitter du och tar bild när du ammar ditt barn, nej asså det är inte normalt. Och tar bilder när du gråter, jag får panik när jag ser denna blogg. Stackars dig Mikaela, stackars dig! Att du töjde ut din fitta för att förstöra ditt liv, asså fyfan. Tycker synd om din dotter, du har förstört hennes framtid :/

Yasmina :)
Postat 2010-12-29 kl 01:40:44
Blogg: http://denfinayasmina.blogg.se/

Hej!

jag tycker du gjorde rätt .

själv vet jag hur det känns :/

och jag tycker din bild är jätte fin :)

vill bara säga att jag finns och vet hur det är ..



Kram! <3

lelle
Postat 2010-12-29 kl 01:43:11

Jag älskar den bilden, kan inte sluta titta på den, så vacker, även fast det kanske inte är den roligaste. men du ska veta att du är otroligt stark, jag är lika gammal som dig och jag skulle inte klara det du gör <3 Kelly är jättesöt precis som hennes mamma. massa med kramar.

Pernilla
Postat 2010-12-29 kl 01:46:47
Blogg: http://aalgelin.blogg.se/

Sv; okej, då vet jag! :D<3 Såg dig utanför vera moda och gick nästan bakom dig till bikbok, där du gick in i hissen..:) Kraam!! <3

LENA ♥
Postat 2010-12-29 kl 01:48:50
Blogg: http://lenakarlsen.blogg.se/

usch då, hoppas det löser sig :/ kram♥♥ kram♥♥

Malin
Postat 2010-12-29 kl 01:55:08

Melina: Hur kan du vara så taskig? Man ångrar inte ett barn. Jag tror att Mikaela är en jättebra mamma trots sin ringa ålder. Får det dig att känna dig bättre när du sitter och klankar ner på en 15-åring? Patetiska människa.

Matilda
Postat 2010-12-29 kl 01:59:36
Blogg: http://http:/

Hej! Att gråta betyder att du har ett hjärta och är en människa!!<3 alla måste få visa kännslor<3

Jag försöker få tag på dig via mail men lyckas inte:( snälla kan du inte gå in och svara mig?

Jag tycker folk är störda som klagat på dig! Du lever ditt liv och de lever deras! Stör dem sig på dig så kan den väl vara klicka ner bloggen?? Du är bäst!! Du har fan fött ett barn!! De är inte många 15åringar som har<3 puss och kram <3

Anton
Postat 2010-12-29 kl 02:01:02
Blogg: http://antongaga.blogg.se/

Jag tycker att det är starkt av dig att du vågar visa dina känslor. You rock girl!

Nos
Postat 2010-12-29 kl 02:04:11
Blogg: http://musikensvarld.blogg.se/

min musik blogg om ni vill lyssna på allt möjligt



Anonym
Postat 2010-12-29 kl 02:13:47

skit i henne, om hon talar skit eller vad det nu var som hon gjrde bakom din rygg, så förtjänar hon ju fan inte din vänskap. om du kan, så försök bara att glömma henne och tänk att någon dag kanske hon fattar att hon gjort fel och ber om ursäkt! om hon inte gör det så är det synd för henne ju. tala m det med din psykolog eller mamma eller syster kanske. det hjälper säkert.



kram <3 du kommer bara att lära dig mer från det här.

Lila
Postat 2010-12-29 kl 02:14:05
Blogg: http://pourpre.webblogg.se/

Fin blogg!!!



Checka in:: http://pourpre.webblogg.se/

http://pourpre.webblogg.se/

Anonym
Postat 2010-12-29 kl 02:42:08

hej jag tycker du är en jätte fin blogg och du är oxå jätte fin men kelly är bara så himla söt:D(önskar hon var min hehe) ne bara skojade lite med dig, men min fråga är vad sa din pappa, mamma kevins pappa, mamma när du sa att du va med barn? kram:D

Emma
Postat 2010-12-29 kl 02:46:25
Blogg: http://ecbw.blogg.se/

Skit i vad andra säger och kör ditt eget race! =D Du är stark som klarar av att vara ung mamma i ett samhälle som ser ut som det gör, du har absolut inte förstört ditt liv för att du har fått barn.. Och sen att visa sina känslor är starkt, många skulle aldrig göra det för det skulle förstöra deras image. Det verkar vara tabu i dag att visa sina känslor offentligt, speciellt om det är ledsna känslor.. Folk som snackar skit och beter sig som svin är oftast bara avundsjuka så fortsätt som du har gjort hittills och lyssna inte på skitsnack. =D

Fiorela
Postat 2010-12-29 kl 03:41:26
Blogg: http://fio.bloggplatsen.se

Hej Mikaela! Du ska veta att du är en stark tjej!

Låt det inte känslan du har påverka ngt annat. Tänk på Kelly! Världens sötaste unge! med en underbar mamma. Kelly skulle inte tycka om se sin mamma ledsen eller hur? Du är stark! Life goes on. Och det där med ditt självfötroende, bullshit! du är stark! 15 år och är mamma. hur många 15 åringar behåller sitt barn? kanske 2 av 10 st. du var en av dom!

Sen med Kevin, ge hmn liksom tid eller vad han vill, vet inte vad själva problemet är men förstå han och va inte rädd för ngt. Va alltid berädd så slipper du bli rädd. Han kom tillbaka för ngt anledning eller hur? Hur många killar kommer tillbaka när dom har gjort en tjej gravid? nästan inga alla drar Kevin kom tillbaka vilket är undervart!

Se på det ljusa sida du har det bösta! Massa tur!

Mikaela + Kevin + Kelly = S A N T!

ellie
Postat 2010-12-29 kl 04:00:30
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Jag tycker att man kan lägga ut bilder på när man är ledsen! Alla mår inte bra hela tiden.

emma
Postat 2010-12-29 kl 04:11:26
Blogg: http://emzingen.blogg.se/

men fy MELINA! varför är du här å läser då om du stör dig så mycket?! skaffa ett eget liv å väx upp!!



tjejen du gör ett bra jobb! mamma å så ung,mitt i den jobbigaste tiden i ett tonårsliv ska du oxå ta hand om en liten bebis OCH dessutom ska hela omvärlden bedömma dig :) modigt eller bara dumt hum..ja e inte så säker faktiskt :)ja förlorade min pappa när ja va i din ålder (16) å ja hade nog inte fixat att göra det me hela sverige lixom..



som många redan påpekat tänk på att folk kan ta dina bilder å att de finns elaka människor som kan andv de du skriver emot dig,akta så du inte blir för sårbar!

annars stå på dig! du gör ett fint jobb å din dotter e söt som socker!!

frida - fridainaction
Postat 2010-12-29 kl 04:18:26
Blogg: http://fridainaction.blogg.se/

jag verkligen avgudar din blogg!

kämpa vidare!

pussss

Anna
Postat 2010-12-29 kl 07:18:48

Du verkar va en stark tjej Michaela, och jag kan lova dig (minst dubbelt så gammal som du) att livet ordnar sig. Om 10 år kan du se tillbaks o tycka att detta är ingenting. Men det är jobbigt just nu, så kämpa på bara!

Och Melina lilla (bara antar att du är liten och oklok), idag är det 2010 och både öppen amning och bloggande är vardagligt, så om du inte klarar av det, läs inte!

Ronja
Postat 2010-12-29 kl 09:53:52
Blogg: http://ovitaskor.blogg.se/

vem tar inte kort på sig själv när man gråter, håller helt med i det du säger. Du är så himla klok, även fast du är så himla ung!

ser upp till dej mikaela <333
Postat 2010-12-29 kl 10:16:47

Jag tycker att du ska skita i alla dumma kommentarer....dom vill bara trycka ner dej och få dej att sluta! Radera dom, allihop!:)

Och du gör ju vad du vill med ditt liv, ingen annan kan ju komma och bestämma vad du ska göra! Eller hur?

Man kan inte ångra att man har skapat ett barn, ett barn är det finaste två personer kan skapa och därför så skulle det vara hämst om man ångrade sej!!!

Kämpa på och radera dom kommentarerna som e dumma och trycker ner dej, dom gör ju ingen nytta på din underbara blogg, dom smutsar bara ner :)

martina
Postat 2010-12-29 kl 10:49:55
Blogg: http://magotsuku.blogg.se/

ÄLSKAR såna bilder! Dom är ju sååå vackra, sen känslorna bakom förstärker bara bilden!

Sen är inte anledningen lika kul och fin, men bilden är oerhört vacker och känslosam!

Sandy - Motivationsbloggen
Postat 2010-12-29 kl 11:38:39
Blogg: http://sandyhall.blogg.se/

Jag tycker att det är en väldigt vacker bild. Jag som gillar att fota mycket anser att man ska fota vad man vill och att fånga känslor i bild är talang(:

Johanna
Postat 2010-12-29 kl 11:58:04
Blogg: http://hostmedicin.bloggplatsen.se

Vem som en sagt något. Vem som än säger något. Vad som helst,SKIT i det. Mikaela,du har klarat av att gå igenom en gradivitet,du klarade av att föda lilla Kelly,du klarar av och ta hand om henne. Visar inte de att du är starkare? Du har din blogg för att få skriva av dig. Du fotar,vilket visar att du är kreativ och konstnärlig. Om du vill ta ett foto när du gråter,gör det,skit samma i vad folk tycker.

För du är stark MIkaela,jättestark.

Stor kram,hoppas 2011 blir bättre på vissa punkter!

(Och glöm aldrig att även om det finns "Haters" som läser din blogg,så finns alltid vi som gillar dig och stöttar dig!!)

Hanna
Postat 2010-12-29 kl 12:01:21
Blogg: http://www.somdenjagvillvara.devote.se

håller med Fiorela.

du är stark!

Och att kevin kommit tillbaka till dej är ju bara bra! det visar att du r speciell! Och det är du!

Kram

Amina
Postat 2010-12-29 kl 12:19:28
Blogg: http://mixtapee.blogg.se/

ASSÅ DET DÄR ÄR VÄLL INTE EN VÄN SOM GÖR SÅ, KASTA HENNE HON ÄR INGENTING FÖR DEJ, UMGÅS MED FOLK SOM GÖR DEJ GLAS ISTÄLLET!!! :)

Anonym
Postat 2010-12-29 kl 12:25:56

vissa kan inte skämmas hur mycket dom än ser på en hur dom gråter, bra av dig ändå

Rebecca
Postat 2010-12-29 kl 12:52:07
Blogg: http://beccabogren.blogg.se/

Mikaela... jag älskar din blogg och tkr du är jätte stark!

Men... alltså jag håller inte med dig. Tänk när Kelly blir äldre och kanske ser att du har mått/mår såhär dåligt. Då kommer hon ju oxå må dåligt. För du är hennes mamma, och hon älskar dig jätte mkt. Tänk på det.



Pusss!

Millan
Postat 2010-12-29 kl 12:59:56
Blogg: http://millan1985.blogg.se/

Jag tycker bilderna du tog när du grät va JÄTTE fina!!

Catrin
Postat 2010-12-29 kl 13:30:15

hejsan tjejen!

jag är oxå en ung mamma, blev mamma när jag var 19 år.

och nu är min dotter 5,5 år och under dessa år så har jag lärt mig en sak.

du lär dig vilka du kan lita på, vare sog det är vänner, pojkvän eller familj.

och dina vänner ska finnas där i vått o torrt, och att gå bakom ryggen på en person som redan mår dåligt är jävligt lågt och fegt och det tror jag denna tjejen redan vet innerst inne.

och kevin, honom tycker jag du ska strunta i. vet att det är svårt när man älskar någon men jag levde i ett destruktivt förhållande och jag vet hur det är att må dåligt, psykiskt! och det är värre att må dåligt psykiskt än fysiskt för det tar längre tid att läka!

det finns sååå många fler killar där ute i världen som kommer vilja ha dig och kelly, häng inte upp dig på en kille...

koncentrera dig på dig och din dotter, det betyder så mycket mer.

du är fortfarande ung, och det har du hört massor med gånger jag vet men du har världen framför dig!

maila gärna ett svar tillbaka!

kramar till dig!

casa
Postat 2010-12-29 kl 13:41:45
Blogg: http://ccasas.blogg.se/

Tänk positivt kanske det var bättre såhäran, jag vet att det är svårt i början men efter en stund blir det bättre, jag lovar. Så stark flicka som du är så det häran klarar du nog också. =)

Jag skulle aldrig i livet klara över sånt som du gjort i din ålder.. är nämligen 14 nu och fyller 15 snart. Mikaela du är strak och säkert en underbar flicka! Ta hand om dig och Kelly <3

Kramar från en flicka i Finland som läser din blogg every day! =)

elin krantz
Postat 2010-12-29 kl 14:18:52
Blogg: http://eliinsm.blogg.se/

Jag tycker att du mikaela får lägga ut vilka bilder du vill. och du får skriva exakt vad du vill på bloggen.

ditt val ju.? Om folk nu retar sig på det varför ens läser dom din blogg? du är stark som klarar av att vara 15 år och morsa.

du är sjukt fin och din blogg är bra

kramar från elin

läs min blogg och komentera www.eliinsm.blogg.se <3

Stina - Mamma till Melker
Postat 2010-12-29 kl 14:20:13
Blogg: http://st1naa.blogg.se/

Hej. Jag har en fundering kring tävlingen med barnstrumporna du har .. När avslutas den tävlingen?

Anonym
Postat 2010-12-29 kl 14:38:46

Du har inget privatliv alls ;S

Anonym
Postat 2010-12-29 kl 16:09:11

melina: TA DIG!

jag
Postat 2010-12-29 kl 16:13:36
Blogg: http://bluuediamond.blogg.se/

HEJ mikaela du har chansen att vinna tre pack lös ögonfransar e du intressead kolla över till min blogg<3

jjohanniii
Postat 2010-12-29 kl 16:21:38
Blogg: http://jjohanniii.blogg.se/

Jag tycker att du har helt rätt där, för en bild säger faktiskt mer än tusen ord. Och att gråta visar inte bara att man har mycket känslor, det är faktiskt bra att gråta, nyttigt. För man släpper ut så otroligt mycket känslor som man har hållit inne. Och vad fan spelar det för roll om man lägger ut en bild när man gråter? Visst jag ska inte säga något, jag lägger inte ut så mycket bilder på mig själv alls men ändå. Visst jag känner inte dig men jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av sån där skit, för du är för bra för det. Visst det kanske låter lite odd att jag säger det när jag inte känner det, men man märker det! Du förtjänar allt bra här i livet Mikaela.

Over and out

jjohanniii

rebecca
Postat 2010-12-29 kl 16:37:16
Blogg: http://rebeccalundell.blogg.se/

Om hon gör så emot dig är hon inte värd att bli kallad för din kompis/vän.

det finns vänner som förhoppningsvis aldrig skulle göra något sånt. lägg tid på dina äkta vänner istället, även om det är svårt! :)

Annika
Postat 2010-12-29 kl 17:22:59

Tack så mycket att du svarade !

Nu förstår jag verkligen din synpunkt , Självklart visar det att man har ett hjärta när man gråter .

Jag tror att du har ett hjärta av äkta guld!

Låt ingen trycka ner dig , vi ( dina läsare ) ser att du är stark och modig nu är det bara DU som måste inse det !

Ha det så bra !

hällsa Kelly

Kramar

ana
Postat 2010-12-29 kl 18:38:38
Blogg: http://fashionising.blogg.se/

jag tycker det var fint att du la ut den bilden, den är vacker. Jag har aldrig sett någon lägga ut en bild på sig själv gråtandes förut.. de är något annorlunda och fint med det tycker jag =)

mickis
Postat 2010-12-29 kl 20:59:28
Blogg: http://mickislife.webblogg.se/

Vad gjorde hon igentligen?

olivia
Postat 2010-12-29 kl 21:12:35

gumman, de är helt okej att vara ledsen, o de är din blogg så du får lägga in vad du vill i den.

du är lika gammal som jag o du är otroligt stakr, för jag skulle inte klara av o redan ha en undebrar unge (inge illa menat) för kelly är så grymt söt, när jag får barn ska jag döpa henne till kelly´, om de blir en tjej allso, jag uppskattar verkligen din blogg, läeser den vaje dag flera gånger om dagen.

kom ihåg, jag tycker du är otrolgit starkk o tänker på dig varje dag.



svara gärna med ett inlä'gg i din blogg )



puss, o hälsa kelly från mig ;d <333

Mammisen
Postat 2010-12-29 kl 21:54:39
Blogg: http://mammmmma.blogspot.com/

Tycker det bara är bra att du vågar visa alla hur du känner. visar bara på vilken stark tjej du är. Man kan inte bara vara en bra mamma och hålla minen för alla, bara onödigt påfrestande för kroppen. Så gråt ut kvinna! :D

Jenna
Postat 2010-12-30 kl 01:57:00

Du melina hur ens vågar du att skriva så hur gammal e du igentligen?

Vem är det som behöver gå om dagis det är du fan bryr du dig i vad hon lägger elr inte lägger hennes blogg inte din vem har bett dig att läsa hennes blogg ingen hon lägger vad fan hon vill!



Sluta kränka ner henne ni är fan inte bättre!!



du är skit bra mamma skit i vad folk skriver det kallas ren avensjuka!!!

Emma
Postat 2010-12-30 kl 03:08:18
Blogg: http://roxxxylicious.blogg.se/

jag brukar också fota mig när jag gråter. att fälla tårar behöver inte betyda någonting negativt, att fälla tårar kan vara av glädje, styrka, sorg, smärta eller dylikt.

allting vi ser och har omkring oss är en form av konst. sen är det upp till var och en att tolka det hur dom vill. tårar är någonting vackert, någonting mänskligt. vi är väl inte mer än människor, right?

ninni
Postat 2010-12-30 kl 20:14:17

jag tycker du är stark och så men ibland är det bara skönt att få ut sina tårar det kan betyda mycket. tillexempel du gillade personen mycket.... men ja det är coolt att du visar dina känslor för alla. Din blogg är den blogg jag läser dagligen du skriver om så många roliga saker och sorgliga men du är en bra mamma så ge inte upp för nån bra vän eller vad det var sårade dig! för du är en ung mamma men en sen det spelar vel ingen roll bara fortsett med det du gör så kommer det gå jätte bra <3 I LOVE YOU AND YOUR BLOGG!

Annika ~ Foto & Design
Postat 2010-12-30 kl 21:05:47
Blogg: http://annikasrum.blogg.se/

Stark du är!

Detta kanske låter konsigt men jag säger det ändå :)

Jag blir faktis irriterad när folk kommenterar dumma kommentarer anonymt.



+ Proffisga och fina bilder du tar! ;)

ha det så bra! :D

Jenny
Postat 2010-12-30 kl 21:21:27

Jag tycker hela din situation verkar ganska sorglig. Att vara 14/15 år och mamma kan inte vara kul. Du är ju ett barn själv! Hoppas saker och ting löser sig. Men om jag ska ge dig ett tips skulle det vara att inte vara så jäkla personlig, du blottar ju hela dig! Det borde vara skrämmande. Koncentrera dig mer på ditt barn och försök vara en bra mamma istället för att hela tiden söka bekräftelse eller vad det nu är på denna blogg.



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar