Negativ - Positiv

Postat 2010-12-20 kl 21:04:18

Nu lägger vi allt negativt åt sidan och blir lite positiva!
Självklart, jag blir nedtryckt av kommentarer jag får. Och jag har varit känslig på senaste tiden och tagit åt mig.
Men nu ska jag försöka vara så positiv som möjligt!
Idag har jag varit med Kevin, vilket varit ganska roligt, jag har vågat vara mig själv! :)
Det är som ni säger, jag är starkare än så här, jag tror er!
Och förlåt till er som tagit  åt er att ni väger mer än mig - ni är INTE feta! det är bara det att min kropp... den delar upp fettet på olika ställen. Jag har tex jätte smala armar och sen jätte stora lår! Så jag menar inte att ni är tjocka, för jag väger fortfarande ganska lite. och bara för ni väger 10 kg mer än mig betyder det inte att ni är feta! Vi alla har olika kroppar! Så förlåt att ni tog åt er , ni alla är perfect! Och väldigt schyssta bloggläsare! 
Dagens positiva - Min underbart söta välskapta dotter jag kan vara stolt över!

MiX
Postat 2010-12-20 kl 21:13:25

Jag är så trött på att höra folk som säger att de måste banta, min bästa kompis blev helt besatt, till slut blev hon YR när hon reste sig upp. Jag väger 48kg. naturligt. gör det mig lyckligare? NEJ. Jag har haft lunginflammatiom, körtelfeber, influensor, vinterkräksjukor - och varje gång blir jag så dålig att jag nästan blir inlagt på sjukhus. Skulle det göra dig lyckligare? Du har en normalvikt - du ska vara glad för det, om du blir sjuk klarar din kropp av att hantera det, och du fryser inte HELA TIDEN. Var glad för den du är - undvik all denna bantningshysteri! Tycker att du gör ett jättebra jobb som nybliven mamma. Lycka till med allt.

SL
Postat 2010-12-20 kl 21:15:01

Jag lovar, du är starkare än du känner dig. Tusen gånger starkare. Du har vågat fött ett barn, en hel människa. Du är en mamma. Bara det är ett tecken på att du är sjukt starkt. Och dedär med att du tycker att du är tjock och det. Bara en sak: Mer du tränar, ju mer väger du. Muskler väger mer än fett, fast det kanske du redan vet men jaja, saksamma. Kämpa på, du har en superfin dotter, en underbar kille, ta vara på det och se det possitiva i allt. Skulle jag vara du med en så fin dotter skulle jag vara lyckligast i världen. Lycka till med allt nu. Kämpa på, även när det känns som jobbigast. Kram på dig

Sofia
Postat 2010-12-20 kl 21:18:54

Jag beundrar verkligen dig, blir helt tårögd när jag läser dina inlägg.

Snälla, ta verkligen till dig det folk säger som är positivt !

Din dotter är underbart välskapt, precis som du säger, DU är otroligt söt, fin och SMAL - du är det !

Alla mår dåligt ibland, de starka är dem som kan erkänna det !

Du borde verkligen vara stolt över dig själv, du är en enorm förebild för mig och många andra !



Massa kramar !

hihi
Postat 2010-12-20 kl 21:20:43
Blogg: http://youdontreallywannareadthis.blogg.se/

oj,vilka långa fingrar kelly har!hon kanske ka ta ovh bli pianopelare;)det är gulligt med bebisar med långa fingrar:)

Malin
Postat 2010-12-20 kl 21:21:53
Blogg: http://malinmasken.blogg.se/

kom ihåg, du har fött barn och kroppen blir aldrig vad den varit :) Sen har du en underbar dotter och en pojkvän som älskar dig precis för den du är. glöm inte bort det! :)

frida
Postat 2010-12-20 kl 21:23:12

jag är otroligt chockad att en tjej på femton år kan klara såhär mycket. du är helt klart mångas förebild! du har fött ett barn, och det är sjukt att du ska få höra en massa kommentarer som är negativ och bara så jävla onödiga! du är otroligt stark, och inte många som hade klarat de du har gått igenom! kom igen, du klarar detta! du är stark nog och du klarar allt! jag tror på dig! så otroligt söt kelly är!! kramar frida

Jenny
Postat 2010-12-20 kl 21:32:43
Blogg: http://jennygoldpicture.blogg.se/

Såg dig och Kevin på sollentuna station idag :)

Josefine
Postat 2010-12-20 kl 21:36:06
Blogg: http://nattstad.se/josefinekarlsson

Så sööööt, förstår om du är stolt! :)

Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.
Postat 2010-12-20 kl 21:37:49
Blogg: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/

Jag känner igen mig i det där med att känna sig tjock trots att man inte väger mycket. Jag brukar ligga på 60 kilo, och har smal mage, smala armar men jätteben!

Har stora tjocka höfter som jag skäms över och jag går aldrig i kort klänning/kjol/shorts eftersom jag bara ser äcklig ut.

Men trots detta, så älskar jag mig själv och försöker att inte tänka på det! Att vara smal precis överallt är egentilgen inte så viktigt.

Man glömmer så lätt bort vad som är viktigt här i livet och det får man inte göra.. Som våra barn! De är det som spelar roll, inte våra tjcoka lår som vi hatar! Våra familjer, och partners som älskar oss! De spelar roll, betydligt större roll än vad våra valkar gör.



Du kommer att må bättre och lära dig att älska dig själv, men det tar tid ocg en massa jobb men jag VET att du klarar av det för du är så jäkla stark!

Kämpa på nu gumman, och snälla försök och se hur vacker du faktiskt är!

Therese
Postat 2010-12-20 kl 21:42:30

shit jag tycker Kelly liknar Kevin jätte mycket! vem tycker du hon själv liknar mest? :)

Dellen
Postat 2010-12-20 kl 21:43:12

Bra där! Ett mycket gott beslut att nu fokusera på det positiva. För det är ju så att den där lilla människan på fotot, ditt barn, kommer att få leva med alla konstigheter du skrivit om på bloggen. Du skriver förvisso om det som faller dig in men tänk på din dotter. Jag undrar hur det kommer att kännas för henne att ha en morsa som "alla" vet de mest privata detaljer om... Hon har ju inte blivit tillfrågad om hon vill ha det så.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 21:46:22

jättebra skrivet! det fick mig att må bättre, tack<3

Lollo
Postat 2010-12-20 kl 21:46:35
Blogg: http://lololize.blogg.se/

hej

jag blev mamma när jag var 20 och har alltid fått en klapp på huvet för jag har alltid vart ygnst i dom grupper jag vart med i som mamma. jag känner igen mej sj i det du skriver om vikt och så, en min sons barnmorska på bvc lärde mej en jätte bra sak för jag börja oxå fixera vid vikten efter förlossningen och om att min kropp inte va som den va innan, nu kollar jag aldrig på vågen utan jag kollar mina klädstorlekar, jag vill ha mina stl 42 kläder och jag vill att dom ska sitta bra sen vad jag väger bryr jag mej inte om längre. det har verkligen fått mej att tänka på annat. och det är verkligen sant at kroppen inte får tillbaka sina former efter man fått barn men jag gör iaf det bästa av vad jag har, och försöker inte att bry mej om vad andra tycker. för gillar dom inte vad dom ser/läser/hör kan dom vända ryggen till. hoppas det går bra för dej iaf.. xoxo lollo

Emma Elisabeth
Postat 2010-12-20 kl 21:49:22
Blogg: http://emmaelisabeth.se

Jag väger 64 kg, har fläskig mage, stora lår och en stor rumpa men väldigt smal vid brösten. Men jag är nöjd med mig själv ändå :) Allt beror inte bara på vikten. Även hur lång man är osv. Och muskler med. För muskler väger mer än fett.

Tilda :)
Postat 2010-12-20 kl 21:53:11
Blogg: http://mazes.blogg.se/

Hej!

Jag förstår hur du känner dig. Mina vänner säger hela tiden att jag äe pinnsmal men vad hjälper det mig? Jag känner mig nt pinnsmal elr tycker att jag ser ut så jag är en tjej på 177 cm lång o väger runt 53 trorja. Jag tycker nt att jag äe smal men nt heller jättetjock men jag vill ara näjd vilket jag nt är. Jag va bara tungen o skriva ngt för jag har ingen o prata med om detta! <3

Jag önskar dig all lycka med Kelly :)

Matilda
Postat 2010-12-20 kl 22:12:27
Blogg: http://attlevamedfobi.blogg.se/

Jag tror att det handlar om vilken syn man har på sig själv, annars skulle ju aldrig anorektiker fortsätta, eller hur?

klara
Postat 2010-12-20 kl 22:12:57

jag väger omkring 60 kg och jag är 12 år

jag är helt normal, inte för smal och inte tjock

jag har bara tung benstomme...

Alma
Postat 2010-12-20 kl 22:26:27

Man har ju faktiskt olika grov benstomme :) många tycker jag väger mycket men man ser nästan mina revben! :o

LO
Postat 2010-12-20 kl 23:43:19

Tycker att din blogg är jätteintressant! Jag beundrar dig för att du behöll Kelly, hon är jättefin! Jag tycker också att du är jätte vacker, jag brukar känna som dig ibland. Att man ser sig i spegeln och blickar tillbax hur de brukade vara och blir rädd helt enkelt och tänker att man behöver gå ner ännu mer. De är bra att träna, men man får ju inte glömma bort att äta. Jag är 15år förresten, jag har inga barn men vi är båda i tonåren så de är ju naturligt att man går igenom sånt. Ha de bra iaf! <3

I AM BAAM - Göteborg Edition
Postat 2010-12-21 kl 09:13:00
Blogg: http://iambaam.blogg.se/

Du är så underbar Mika!!



Du ska egentligen inte behöva ursäkta dig... för folk borde förstå din situation. Du har ett bra liv och det tvivlar ingen av oss på - men bara för att du har ett bra liv så betyder ju inte det att du har det lätt. Du är en stark människa och du måste få ha dina stunder där du tillåter dig att vara svag och må dåligt. :))



u Rock!!

Anonym
Postat 2010-12-21 kl 10:42:11

Herregud kvinna! Är du galen?! Stora lår är det finaste som finns! Jag tränar mina lår för att de ska bli fetare! :O :O

Sara
Postat 2010-12-21 kl 10:59:14

Allvarligt jag älskar din form på din kropp! <333

Frida
Postat 2010-12-21 kl 13:04:41
Blogg: http://har ingen ;)

ååh, skulle bara kika in och måste också slänga in en kommentar och säga: "GUUUUD VAAD SÖÖÖÖT!" :D

MoMoo
Postat 2010-12-21 kl 13:56:40
Blogg: http://momoos.blogg.se/

Hej!

Du har så rätt! Jag är elva och väger 44 kilo, det är ju normalt för att jag är så lång. Jag är ungefr 160 cm, och många av mina kompisar är kanske 145-155 cm långa.

När jag var på vårdcentralen frågade min läkare om hur mycket jag vägde. Jag sa att jag vägde 44 ungefär och han blev chockad och sa; "Oj! Då ska du få en vuxendos!"

Jag blev ledsen, för det kändes som han tyckte att jag var överviktig, men jag vet ju att jag inte är det. Och många av mina kompisar är längre än mig och väger mycket mer eller mycket mindre än mig. Alla är annorlunda och man blir ju såklart stressad om någon säger att man skulle bli finare om man blev smalare, men lyssna inte på det! Då stressar du bara dig själv. En kille som gick i min förra klass sa att jag skulle vara finare om jag inte var så benig, men jag äter mer än killarna i min klass och jag blir inte större! Men jag bryr mig inte eftersom jag vet att jag är så.



Hoppas att du och Kelly har det bra1

Malin
Postat 2010-12-21 kl 15:34:38
Blogg: http://malinholmbergs.blogg.se/

Det är bra Mikaela! Du är fantastisk!! <3 Ta hand om familjen så här kring jul och njut av stunden!! :D

Malin
Postat 2010-12-21 kl 15:37:47
Blogg: http://malinholmbergs.blogg.se/

God Jul Mikaela, Kevin och Lilla Kelly!! <3

J
Postat 2010-12-21 kl 16:12:55
Blogg: http://maahh.blogg.se/

Så otroligt söt!

Lisa
Postat 2010-12-21 kl 18:38:07
Blogg: http://lcky.blogg.se/

Det är ju klart att man tar åt sig, vill minnas att vi är lika långa. Jag väger mer än vad du gör.

Jag skulle kunna döda för dina armar till exempel.



Anonym
Postat 2010-12-22 kl 13:46:58

bra att du insett hur stark du är! inte alla skulle klara av allt det som du klarar av. GO MIKAELa!!



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar