Impuls

Postat 2010-12-20 kl 18:32:45

Märker att jag är påväg åt fel håll, till ätstörningsvägen. Men jag har varit överviktig, och all denna bantning har gjort mig helt galen, jag märker ingen skillnad för varje kilo jag går ner och jag vill bara gå ner och ner ännu mer.
Och jag har nått min idealvikt, 59 kilo, men fortfarande när jag kollar mig i spegeln så ser jag mitt gamla jag. Och det känns som allt hänger på vikten, att folk skulle gilla mig bättre om jag var något smalare.
Men det känns som om jag fortsätter, så tillslut så finns det ingen återvändo, och det kommer förstöra ganska mycket.
men jag vet inte.. det är så svårt att sluta om man inte är nöjd. Det är som en impuls.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 18:35:06

hoppas att du slutar känna så, du är fin, och du är en mamma, inte lätt att vara tånåring heller.Kram

emma
Postat 2010-12-20 kl 18:43:33

du är absolut inte tjock eller fet! och de säger ja bara inte.. men även om du mår så dåligt så måste du vara stark för kellys skull! och ja säger inte att du inte är stark för vad du gått igenom är de inte många som skulle klara! Men kelly mår inte bra av att du är deprierad! hon går ju först.. du måste försöka prata med någon!

Diana
Postat 2010-12-20 kl 18:43:54

Du e bra som du e <3 tänkt på allt som kan hända om du slutar äta och sånt kanske int bra nu då ammar kelly heller

rebecka
Postat 2010-12-20 kl 18:47:49

jag vill bara säga att folk inte skulle gilla dig bättre om du vara smalare. Känner du att du inte har tillräckligt med vänner? om du nu är så tjock som du kanske tycker,så vet du ändå att du har en pojkvän som älskar dig för precis den du är. jag tycker själv att du är en jätte söt tjej, men som inte har den självsäkerheten. ja tycker att du varje morgon när du vaknar, ska titta dig i spegeln och säga till dig själv: jag är vacke och perfekt precis för den jag är!

Yuki
Postat 2010-12-20 kl 18:48:27

"det är svårt att finna riktig lycka inom sig, men helt omöjligt att hitta den någon annanstans "

En tjock katt i en smal värld
Postat 2010-12-20 kl 18:48:52
Blogg: http://tjockkatt.webblogg.se/

De med ätstörningar döljer det...

Jag tror det handlar om "vanlig" tonårsångest. Ingen är väl nöjd med sig själv när man är femton år, och har dessutom kroppen gått igenom en graviditet och ändrats så kan jag tänka mig att det känns ännu jobbigare.

sara
Postat 2010-12-20 kl 18:49:24
Blogg: http://saraannikalindblom.bloggplatsen.se

Jag tycker du verkligen inte är ful, att bära på ett barn får en människa att inte fokusera lika myckt på sig själv, utan på det kommande barnet.Läser din blogg, och verkligen gillar det!

Bea
Postat 2010-12-20 kl 18:50:34

hejsan finis! jag vet exakt hur dt känns!! jag var själv överviktig för två år sedan.. jag började träna och till slut svälte jag mig själv, hade ångest och kom in i en djup depprisstion. Jag ångrar sjukt mkt att jag tog steget in i detta liv, nu måste jag ta medeciner för att inte känna så, och jag ber nu dig att sluta!! jag vet att du ser dig själv som förut jag själv göt det också ibland och gråter men fotsätt kämpa för dig och kelly!!Jag vet att du klarar det, ta hjälp, kontakta SCÄ (stockholms centrum för ätstörningar) ibörjan kommer du må skit och det finns många saker som utlöser ätstörningar. Kram gmn!!ps. dt är inget liv du vill leva, du kommer bli egoistisk och bara leva i din lilla matvärld.. där tankarna bara kretsar om mat och träning!!KRAM!!!!!!! :) <33

Sara
Postat 2010-12-20 kl 18:51:36
Blogg: http://zaarah.blogg.se/

Får jag fråga hur lång du är? Jag är 1,58 och väger typ 60 kilo. Jag ser ut som en liten låda men är fortfarande inte överviktig. Räkna ut ditt bmi så får du se. Under 25 så är det lugnt. Jag har 23,6. Ingen fara. Kram

Sigrid
Postat 2010-12-20 kl 18:51:52

Du är inte fet!! :O

Du har varit gravid och då är man lite tjockare efter födelsen!

Men om du äter normalt och tränar så kommer du må och se bättre ut(;

felicia
Postat 2010-12-20 kl 18:52:15

Om du vill förändra utséendet på din kropp behöver du göra den träning som ändrar det. Du kommer inte att få en skitsnygg kropp på några veckor, inte i närheten. Men om du regelbundet tränar, och äter någorlunda hälsosamt, det är Då du kommer märka skillnaden. Att bara springa på rullbandet kommer inte förändra din kroppsform. aerobics, yoga och styrketräning är exempel på saker du kan göra för att förändra din kropps utseende.

Men detta tar tid, så du måste ha tålamod!

Sen, efter allt, glöm för all del inte att din kropp kommer se annorlunda ut efter att du fått kelly. En mammakropp är något du måste leva med.

Jenny
Postat 2010-12-20 kl 18:52:35

Känner igen mig i det du skriver! har själv nyligen gått ner 12kg till det jag i början sade var min ideal vikt. Ändå är jag inte nöjd för visst, även om kläderna sitter lite lösare så ser man ingen skillnad. Trots mitt 'enorma vikt-ras' som alla vill kalla det så är jag fortfarande lika stor. Just nu har jag som mål att nå 59kg, alltså 4kg till att gå ner, även fast det inte kommer att hjälpa ett skvatt. 55kg kanske är mer lämpligt?Förlåt att jag skriver av mig på din blogg, inte alls meningen men är tvungen att skriva till någon som förstår hur man tänker. Jag har trots allt ingen ätstörning åt det hållet. Snarare att jag är sockerberoende med det är en helt annan femma!Aja, ha det bra och igen; förlåt!

Sara
Postat 2010-12-20 kl 18:54:10
Blogg: http://justie.blogg.se/

Tipsar om en bekants blogg: http://sarasteinhooltz.blogg.se/

Hon har anorexi, jag säger inta att du har det, men det utvecklas.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 18:57:12

Vadå "impuls"? Hur passar ordet in i meningen? Lär dig svenska, va

E igen!
Postat 2010-12-20 kl 18:57:26
Blogg: http://aintsosweet.blogg.se/

Herreguuud! En person som lider av allvarliga ätstörningar skriver inte ut på sin blogg "jag har ätstörningar". Du bara skriver sådär för att du vill ha lite medlidande när du 5 minuter senare vill gå och sätta i dig en pizza.Istället för att hålla på att älta att du har ätstörningar: Lägg ner med pizzan! Att inte äta på hela dagen och sen käka pizza för att du tror att du "äter normalt" då är ju bara så fel. Ät ofta och lite, och träna. Och försök sluta älta att du är tjock när du precis varit gravid! Det är bara omoget och då är du INTE en förebild för din dotter.Jag försöker inte vara elak utan säger bara sanningen. Att 60 pers skriver "men gumman du är så SMAL" hjälper ju inte, eller hur. Säger inte att du är tjock, men är du inte nöjd själv: Gör nåt åt det och sluta gnäll!Visst du har lite mage efter graviditeten, och är du inte nöjd med den så går den att träna bort.

Amanda
Postat 2010-12-20 kl 18:58:24

Jag tror att om du är nöjd med dig själv eller inte ej beror på din vikt ^^... Ju mer du går ner ju mer kommer du att märka det :).. Din kropp är fin som den är, försök lära dig att älska dig själv. Sen visst.. det är bra att träna. Men man ska inte göra det för att man tror att man kommer att bli en bättre, vackrare människa <33!

L
Postat 2010-12-20 kl 18:59:57

fast om det på riktigt finns folk som skulle gilla dig bättre om du var smalare så vad fan är dom för människor att umgås med? sånna kompisar skulle inte jag vilja ha iallafall. du hör nog själv hur sjukt det låter om du tänker efter. vad gör nåra extra kilon? du har ju just fått barn kvinna. låt det ta den tid det tar om du nu vill gå ner nåra kilo.du vill väl vara en bra förebild för kelly, eller hur? en morsa som håller på att "banta" hela tiden är ingen vidare förebild.

Emmy
Postat 2010-12-20 kl 19:00:23

Jag tycker du är fin som du är :)

Inte en ändå sak behöver ändras..

Hoppas du inte får ätstörningar det är Hemskt...( min storasyster hade det ett tag...:(Du är perfekt, folk gillar dig nog mer nu än om du blir en spinkig liten sak.. Eller vad tror du '? ;)

Jag har osså lite mat på magen men mamma säger att det behöver jag... :)Pussar och kramar ! ;=

kim
Postat 2010-12-20 kl 19:00:46

alltså michaela nu börjar jag bli liiiite less på att du sitter och tycker synd om dig själv. folk skriver uppmuntrande saker men du tar dig inte till alla fina kommentarer du får å vad vill du att vi läsare ska skriva och göra? om du nu tycker som du tycker..har läst fler inlägg nu om att du gått till bup, gråtit för att du inte är nöjd osv det sänker din blogg och du borde hellre fokusera på din dotter och vara stark för henne än att gräva ner dig. jag vill inte BARA sitta och läsa på psykiska problem utan om din dotter men även om dig. det finns saker här i världen som INTE bara kretsar runt dig, förlåt om detta låter hårt men jag är bara ärlig. orkar inte sitta och tycka ynd om en person som inte vill lyssna!!! hoppas du läser detta och tar till dig något av det jag sagt. VA STARK!

Sanna
Postat 2010-12-20 kl 19:02:40

Nädå, du är superfin som du är och behöver inte gå ner eller upp i vikt!!!! Kom i håg: du är bra som du är!!!!

Kram <3

Hanna
Postat 2010-12-20 kl 19:02:41
Blogg: http://hejhannass.blogg.se/

Åhh Mikaela, du är så hilma fin som du är!

Du är absolut inte tjock!

Jag tycker inte du ska tänka så mycket på hur andra tycker du ser ut.

Om du inte själv mår dåligt över det såklart...

Jag tycker du ska tänka lite mer på varför du ser ut så som du gör (inte tjock men...du förstår) att du faktiskt ser ut så på grund av lilla Kelly och det var ju värt det, eller hur ? Vist om du kanske är lite rund och så. Du gör faktiskt en förloläpning till dem som faktiskt är tjocka... Du är vacker!!! Kom ihår det! Sluta håll på med det där struntet. Var me Kelly och Kevin istället och tänk inte på hur du ser ut :)

Puss! <3

Ellie
Postat 2010-12-20 kl 19:04:23

Jag har nyligen blivit friskförklarad från diagnosen anorexi, Och resan dit var förjävlig, inte något som jag vill önska någon annan. Så snälla du, ät, var glad och ta hand om allt det du älskar! För mig förstörde sjukdomen så mycket, så du, ta och var lite nöjd med dig själv är du gullig! ;)

Tycker du är fantastisk, modig och så stark som tar hand om dig själv och kelly! Sjävl skulle jag aldrig klara av det. En riktig förebild är vad du är!

Kram Ellie

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:05:28

Jag tycker att du är perfekt som du är!

Du är otroligt stark!

Malin
Postat 2010-12-20 kl 19:05:37
Blogg: http://malinholmbergs.blogg.se/

Du är stark Mikaela! Ta hjälp om du känner att du inte klarar det själv!! <3 De är viktigt att även DU må bra! För om du mår bra mår dem i din omgivning bra! Försök att inte tänka på de som har varit. Tänk på var du är nu, att du har en underbar dotter och en pojkvän som älskar dig <3 Att du har en fin kropp och att du borde vara nöjd över den du är! Du är så fin Mikaela och verkar ha en härlig personlighet! Klart att du kritiserar dig själv, de gör vi alla någon gång men försök vända den onda cirkeln till något positivt. Försök att tänka att jag har faktiskt gått ner si och så mycket istället för att tänka att jag vill väga si och så lite. Det kanske hjälper. Jag är inte alls nöjd med min egen kropp, men de är så jag ser ut och jag måste lära mig att acceptera den jag är. Min pojkvän tycker jag är perfekt men de håller ju inte jag med om. Men jag försöker ändå ta åt mig mer av de andras positiva kommentarer än att lyssna på min inre röst som vill förstöra för mig. Ta hand om dig!

gullan86 någon som har "att växa och upptäcka världen" till salu?
Postat 2010-12-20 kl 19:07:26
Blogg: http://gullan86.blogg.se/

Usch vad jobbigt det låter, du får inte tänka så såklart vi gillar dig endå.kram

Soffan
Postat 2010-12-20 kl 19:09:15

Att banta är väldigt fel metod om amn vill få "platt-mage" eller gå ner i vikt.

Det som gäller är träning, försök ta en väldigt lång promenad 2 ggr i veckan, eller spring 2 ggr i veckan, och gör sit-ups då och då, och ät nyttigt. Då ska du se att du får ett bra resultat!! :D <33P.S; Älskar din blogg!!

Olivia
Postat 2010-12-20 kl 19:10:46
Blogg: http://superfreax.blogg.se/

Jag tror bara det kommer bli problem för dig och Kelly om du börjar "banta". Om man inte äter något och tränar som en galning är det inte bra för kroppen, man får sprida ut det så man tränar lite hela tiden.(tex 3-2 gånger i veckan, och väljer att gå istället för bil osv) För desto mer man tränar, desto mer måste man äta, för att få i sig den näringen man behöver. Ät tills du blir mätt, du lever bara en endaste gång, klart du kan äta godis och snabbmat och sånt ibland! Tro mig jag har koll, och jag skulle kunna sitta och skriva om det här hur länge som hest om jag skulle gå in på minsta detalj. Följ inte kissies bantningstips, dom varar bara i tre veckor eller så, och sliter sjukt mycket på kroppen. Jag tycker du ska börja med att tänka att du vill leva hälsosamt istället för att bli smal, du kommer förstå hur allt det här hänger ihop snart.Lycka till med allt!

ellie
Postat 2010-12-20 kl 19:11:38
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Jag med :/

Emma 15 och gravid
Postat 2010-12-20 kl 19:11:53
Blogg: http://mommyemma.blogg.se/

Jag har också sådana tankar ibland, eftersom att jag nästan fastnade i ätstörningar förra hösten.

Men jag vill säga till dig: Strunta i vikten! Det är din insida, din personlighet, som räknas och den är helt fantastisk. Du är helt fantastisk! Och enligt bilderna du lagt ut på bloggen så tycker jag att du inte alls behöver gå ner mer. Din kropp är jättefin (på ett icke-perverst sätt).

Kram Emma <3

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:15:33

Det är bättre att du tränar än bantar för då får man mer den där fina kroppen, om man bantar kan man liksom vara smal men inte få den där kroppen... jag tycker du är smal, det ända du behöver göra är att träna upp den

Agnes<3
Postat 2010-12-20 kl 19:16:22

59 är ju bra!!!

Och du ser väl inte fet ut?

Tycker inte jag i alla fall!

//Agnes<3

emelie
Postat 2010-12-20 kl 19:16:26

ta inte så illa upp ! om man har fått barn så tar det inte en minut att bli spik smal,tänkt dom som inte ens kan röra sig o får ligga i en säng hela tiden ! va stolt för dem kilorna som du har gått ner ! du kan ju gå ut o går nån timme varge dag elr nåt,det är ju bra för kelly oxå att få frisk luft.ta med dig kevin o spring en runda.det behöver inte långt.att gå ner i vikt tar sin lilla tid.jag tycker att du är jätte mordig för allt som du har gått igenom o även är du så ung.tro på dig själv o tappa aldrig den tråden som du är nu på !! kram

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:18:24

Mikaela. tänk såhär: visst du har kanske inte exakt den kroppen du hade innan graviditeten, MEN Graviditeten har fört med sig så mycket bra, och du har varit så duktig! tänk att DU med dina egna krafter och med din EGEN kropp lyckats skapa ett liv och föda ett barn. Varje gång du känner dig fet och ful ska du titta på Kelly och tänka på hur duktig du faktiskt är. Du har ju skapat det bästa som finns: ett barn! Det borde betyda massor. Mer än hur du ser ut osv. Sköt om dig nu! kram

Smurvelmurvelsmurfen
Postat 2010-12-20 kl 19:18:51

Jag har varit nere på 42 kg för sisådär 4 år sedan och mådde förjäkligt rent ut sagt. Nu väger jag 57 kg. Någonstans långt bak i huvudet finns fortfarande någon djävul som hävdar att jag är tjock, men jag har lärt mig att bortse ifrån den.

Du behöver absolut inte gå ner mer i vikt.

nadine
Postat 2010-12-20 kl 19:20:14

Men gumman,du är perfekt som du är!jag lovar,två fingrar på Bibeln!men jag förstår dig,med att det blir som en impuls...tänk inte så mycket på vikten,tänk på allt det positiva i ditt liv!Kelly,Kevin,dina vänner,ja,allt!kram<3

andrea nilsson
Postat 2010-12-20 kl 19:20:19
Blogg: http://andreeanilsson.blogg.se/

jag har haft ätstörningar och då var jag bara 8 år! gick ner ifrån 55 till 38 kg. så jag vet hur det är.Btw.. jag fick 12/20 på testet hur mycket jag vet om dig. Och jag har bara läst din blogg kanske 5 gånger eller något sånt.Du är stark tjejen, kämpa på! Du klarar det.

Kram

lina
Postat 2010-12-20 kl 19:21:22

du har fin kropp. vem har sagt att man måste vara smal för att vara fin? och ja, jag kanske inte är rätt person att säga det eftersom jag själv haft äs i två år nu. men det är sant. ju längre tid det går,vissa dagar är man supernöjd. andra inte. och ja, det spelar ingen roll om vad folk säger. för det är ju en viktig sak att vara nöjd själv. jag vet att jag inte är tjock. men när jag kollar på mig själv, är det de ända jag ser. och det är hemskt. om du tar tag i det nu direkt,för tro mig,du vill inte dras ner i det mer. och ja som du säger tränar och äta rätt. (träna och inte äta går väldigt fel ihop,tro mig) för du är en jättebra mamma åt kelly. en jättebra flickvän.och du verkar vara en underbar vän lilla du. bryt inte ihop,håll dig stark. för det är exakt det du är. och jag å alla andra vet att du kommer klara det. du måste bara tro lite mer på sig själv. håll huvudet högt,ingen har sagt att livet ska vara lätt.

Rebecca
Postat 2010-12-20 kl 19:23:26
Blogg: http://rrebeccak.blogg.se/

Träna inte för att gå ner i vikt, träna musklerna i benen, armar, rygg och mage istället. ENDAST muskler! Inget annat!

Josefine
Postat 2010-12-20 kl 19:24:39
Blogg: http://yourelemoninmyeye.blogg.se/

Är man missnöjd med sig själv säger folk "du är fin som du är!"

Retas någon för att man har fula kläder elr så säger de "huvudsaken är vad du tycker!"

Men om man är missnöjd med sin kropp, och de säger att man är fin som man är gills tydligen inte "huvudsaken är vad du tycker" längre. Vi lever i en konstig värld.Gumman, nu säger jag så här, och jag menar det. JAG tycker du är perfekt redan! <3

Jossann
Postat 2010-12-20 kl 19:26:05
Blogg: http://lixomjossann.blogg.se/

av de jag har läst så har du ju många som gillar dej, så tänk inte så. jag tror alla skulle gila dej lika mycke som om du vägde 50 eller 500?! :)har en fråga :)

ville du bli gravid eller "råkade" du eller vad man säger ;)älskar bloggen♥

-
Postat 2010-12-20 kl 19:27:54

Jag har haft ätstörningar fast jag bara är 15 år. Jag hade det i lågstadiet. Ständiga svimmningsattacker instängd på wc. Skolkade från maten. du vill INTE ha det. Jag kan än idag inte äta normalt, jag får ännu attacker. Jag kommer egentligen aldrig att bli frisk från dethär. Det är mitt eget lilla helvite. Som ingen vet om. Jag skippar fortfarande frukosten, jag äter bara ett knäcke eller nåt i skolan, hemma säger jag att jag har ätit mycket. Men så ibland äter jag jätteofta och mycket.. för att sen svälta mig själv. Men ibland äter jag också normalt.

Jag blev frisk från det, fast jag fortfarande får attacker. Jag hade det INTE lätt och jag önskar inte att NÅN ska få genomlida det jag gjorde.

Speciellt inte du, Kelly behöver dig! Du får INTE bli sjuk, för kelly behöver dig. Du är SÅ vacker så det inte är klokt, du är Så modig och jag avundas att du har all den här årken till allt.

Önskar dig all lycka i livet! Kram!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:30:12
Blogg: http://jjooly.blogg.se/

Jag tycker ändå att du ska tänka på att du fött barn, kroppen förändras då och den kommer inte se ut som den gjorde innan. var stolt, du har fått en underbart söt liten dotter från den kroppen & det finns människor som skulle döda för att få den kroppen du har nu <3

Matilda
Postat 2010-12-20 kl 19:30:56
Blogg: http://renlunds.blogg.se/

Jag är i liknande sits som du, man blir aldrig nöjd med sig själv... men helt ärligt, du har varit gravid och det tar tid innan magen drar sig tillbaka helt.. det ha bara gått en månad, ta det bara lungt, ät rätt, träna måttligt och sov mycket. dessutom ska man väl inte träna för än 3 månader efter förlossnang, eller har jag fel där? :)

Johanna
Postat 2010-12-20 kl 19:32:55
Blogg: http://rosetflikan.bloggplatsen.se

Träna som vanligt och är näringsrik kost.

Det är det bästa sättet, :)<3

Linda
Postat 2010-12-20 kl 19:33:29

Lilla vännen, du är fin precis som du är! Ta åt dig vad folk säger för fint till dig istället för att ta åt dig av dem elaka kommentarerna. Hoppas verkligen att du snart börjar inse att det bara är du själv som ser dig så och inte alla andra :) Jag var precis likadan i den åldern, men när jag kollar tillbaka på dom bilderna så ser jag faktiskt att jag inte var tjock. Det var bara mina egna ögon som gjorde mig tjock i speglen. Du är stark! önskar dig och kelly & Kevin all lycka i världen! :)

Sofia
Postat 2010-12-20 kl 19:36:02

Mikaela du måste förstå att vikten har ingenting med hur din kropp ser ut. Alla är olika och har olika stabila benstommar. Du måste sluta fokusera på vikten och istället fokusera på hur du mår. Känner du dig frisk och pigg så spelar det ingen som helst roll hur mycket du väger. Jag tycker du har en otroligt fin kropp och du, glöm inte bort att du precis har fött barn. Det är inte naturligt att vara pinnsmal efter det. Maila mig om du vill prata mer, jag vet hur det känns!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:38:34

hallå! jag tycker att din kropp har förändrats hur mycket som helst! om du gick ut på gatan så skulle man tycka att du har en grym kropp! och som att du har inte haft någon barn alls!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:40:57

Jag vet hur du känner, jag har också varit där. Under tre år har jag kämpat med min ätstörning, och jag kan tala om för dig att det är inte värt det. För ett halvår sen, när det var som allra värst, då var jag så deprimerad så att jag inte orkade gå upp ur sängen. Så jag råder dig att sluta, på en gång, medan du fortfarande kan! Jag var också överviktig först, vägde kring 70 kilo (och jag är inte speciellt lång), just nu väger jag 65, och jag är faktist nöjd med mig själv! Jag gick ner till 48, blev inlagd och aa. Du förstör bara ditt liv, och vet du vad som är ännu värre? Du kommer förstöra din dotters liv, hon kommer inte ha en mamma som orkar med henne, så skippa allt det här, snälla! Ät vad du vill och lev livet. Man blir inte lyckligare för att man blir lite smalare!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:42:20

Min bästa vän dog i anorexia. Det är 1 år, 2 månader och 8 dagar sedan. Jag mår dåligt varje dag, hennes lilla syster orkar nästan aldrig gå till skolan, hennes föräldrar ser liksom ut som spöken varje gång jag ser dom.

Och jag saknar henne så fruktansvärt mycket.Det är inte värt det Mikaela.

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 19:43:10
Blogg: http://bloodydisgusting.blogg.se/

Vad skulle du helst vilja vinna i filmväg om du var med i en filmtävling?

En fet filmbox, Tv-seriebox, samlarutgåva eller en vanlig dvd/blu-ray?

Vilken filmgenre gillar du mest? Komedier, skräck/rysare, action, sci-fi eller drama?

Slutligen: Vilken film hade du helst velat vinna?!Med vänliga hälsningar Nathalie - Bloody Disgusting

Wimsan
Postat 2010-12-20 kl 19:44:32

Hejsan Mikaela! Jag tycker inte du ser överviktig ut över huvud taget och jag tycker faktiskt att du ska lyssna på dom som säger att du inte är det! Jag väger för tillfället 79 kilo och jag har skit svårt att gå ner i vikt, så jag tycker att du ska vara nöjd med din vikt! Om jag hade vägt som du gör så hade jag varit överlycklig!Enligt mig så hänger det inte på vikten utan ens utstrålning av självförtroendet. jag vet en massa personer som har lite mer fett på kroppen en vad du och jag har men dom utstrålar en glädje som gör att man tänker "wow- vilken person!"

Jag tycker att är en bra mamma Mikaela, du har rätt att få känna dig nere ibland men kelly kommer inte tycka att du är en sämre mamma i framtiden bara för att du känner så nu? Allt kommer att ordna sig, ta det bara lugnt.Detta kanske känns konstigt för dig men om du vill ha någon som lyssnar och stöttar en så kan du alltid maila (inte för at det kanske är så kuö att snacka med en total främling)

Anne
Postat 2010-12-20 kl 19:49:29

Vad skönt att du sökt hjälp på BUP nu. För går du ner dig på riktigt i en ätstörning som anorexia kommer du inte att orka med Kelly. Därför är det viktigt att du nu tar emot hjälpen som erbjuds på BUP och Soc. De kan följa hur du mår och naturligtvis hjälpa Kelly till ett familjehem, om du blir för dålig. Det är tungt att vara förälder, även om man inte har en ätstörning. Men det är viktigt att man ser till bebisens bästa. Blir hon omplacerad till ett familjehem/jourhem så kan du ägna kraften åt att bli frisk. Kram!

Emma
Postat 2010-12-20 kl 19:52:26

Ska försöka att inte säga något fel nu.. Men även om du är missnöjd med hur du ser ut så ska du inte vara det, och jag säger det inte bara för att vara snäll, utan jag säger sanningen.

Jag har varit där jag också, tyckt att jag skulle behöva vara lite smalare, och tränat som en galning. Men mina kompisar såg att jag blev för smal, och de fick mig att inse att jag var tvungen att sluta. Och det gjorde jag, vilket jag är glad över. Det är bäst att sluta banta i tid, annars är man som sagt fast. Det är fortfarande bra att träna, men man måste äta ordentligt också!

Så jag hoppas att det löser sig för dig. Du behöver inte vara missnöjd med hur du ser ut. Jag väger lika mycket som dig, och jag är nöjd med min kropp. Det ska du också vara!<3

Joanna & Sofia
Postat 2010-12-20 kl 19:54:00
Blogg: http://sofiajoanna.blogg.se/

Frågestund! Den som ställer flest frågor vinner bildlänk och överraskning!http://sofiajoanna.blogg.se/2010/december/fragestund.html#comment

Jennie
Postat 2010-12-20 kl 19:56:20

Tänk dig att Kelly när hon blir äldre är missnöjd med sig själv, utseendemässigt eller vad som helst. För dig och Kevin är hon ju perfekt och ni älskar henne för den hon är. Så som du ser på Kelly ser Kevin, din familj, dina vänner, dina bloggläsare och alla i din närhet på dig; vi älskar dig för den du är. Det finns ingenting som "man ska se ut som". Vissa gillar smala, vissa gillar tjocka, vissa gillar lagom, vissa gillar stora bröst, andra små, blåögd, brunögd, grönögd, blond, brunett osv. Alla tycker om olika saker. Skönheten sitter i betraktarens öga. Och mailet Kevin skrev till dig förut, "jag älskar dig oavsett hur du ser ut", han älskar ju dig för den du är! Och det gör säkert ont i honom att se dig olycklig. Det här drabbar ju inte bara dig utan alla i din närhet också. Alla vill ditt bästa. Ta en titt på dig själv i spegeln och kolla på dig själv och leta efter grejer som du har naturligt men som andra tjejer kanske inte kan få. Typ bröst, midja, höfter, rumpa, längd osv, välj själv! Kramar ♥

my
Postat 2010-12-20 kl 19:57:57

sluta skriv att du ät så fet hela tiden.. du är INTE fet.. du kanske inte är hur smal som helst heller, men du är ju normal och inte fet.. för mig duger du precis som du är.. du är en jättefin tjej, sötnos :)

t
Postat 2010-12-20 kl 19:59:54

men halllååå!!!!! Du e inte ens nära tjock!!du va superfin i den där rödaklänningen, du ser ut precis så som man ska göra! Och det går inte att tänka "bara 7 kilo till sen e ja nöjd"! Då komer de bli 7 till och sen 7 till och rätt som de e har du anorexia! Du e bra som du e!

Malena
Postat 2010-12-20 kl 20:01:56

Hej! Du får gärna mejla eller chatta med mig om du vill. Jag är från Järfälla tjejjour och har erfarenheter av bland annat ätstörningar och övergrepp. Min mejl: malena.hellman@svenskakyrkan.se msn: malena@jarfallatjejjour.se

(Förresten det gäller även andra tjejer somläser det här.)

KRAM

Hanna
Postat 2010-12-20 kl 20:02:01

Lilla fina Mikaela!

Jag vet att du inte tar till dig detta och antagligen kommer ta det på fel sätt men det är sanningen att du ÄR fin! Du är verkligen det, gumman!

Vet du varför du känner så här? Det är pga samhället som väljer att endast visa smala tjejer på alla omslag och plåtningar. Igår var jag inne på en hemsida där man kunde shoppa kläder där tjejerna såg ut som många andra. Det finns inget som är normalt. Alla är vi olika men de här tjerna var inte sjukligt smala. De var som dig, mig och många fler.

Du ser verkligen inte ut som en man, Mikaela! Sedan första gången jag var inne på din blogg så har jag tyckt att du är otroligt flickig!Du är en alldeles underbar mamma åt Kelly, en underbar flickvän åt Kevin, en underbar dotter åt dina föräldrar och en underbar vän till dina kompisar!

Jag hoppas att du kan ta till dig det jag har skrivit till dig nu för det kommer från häjrtat och jag vill verkligen inte att du ska må dåligt.

Är du glad så är Kelly glad.

Finn något/någon att kämpa för sågår det bra! Lova att försöka få bort dessa tankar, okej?Youäre amazing, just the way U are! <3

Vera
Postat 2010-12-20 kl 20:03:54

Tycker du ska vara jättenöjd med dig själv! Jag själv är snart 15 år och elitidrottare och alla säger att jag är jättesmal och jag väger 64kg, det är jag nöjd med... kram :)

isabel
Postat 2010-12-20 kl 20:05:28
Blogg: http://heybellis.blogg.se/

helt ärligt så ser jag inget fel på dig.

kan ju säga att jag själv har haft enorma ätstörningar, är 180 lång på ett ungfär och har som minst vägt 38 kg och de var för 2 år sen. vill bara du ska veta att vara för smal är inte snyggt! men visst ska man må bra i sig själv, men låt inte detta gå överstyr. jag känner dig inte, men vill inte du ska hamna i samma sörja som jag var i , enormt svårt att ta sig därifrån!

att börja träna regelbundet och äta lite men ofta (bra mat då såklart) är mitt bästa tips, och sen så tar de ju också ett tag innan man märker skillnad, tyvär haha :D sköt om dig! kram :)

lova
Postat 2010-12-20 kl 20:06:11
Blogg: http://sunberry.devote.se/

awww men du ska inte tänka så! Jag känner inte dig, självklart, men du måste fatta att vi verkligen inte bryr oss om du är tjock elr smal, vi beundrar dig för att du är så stark och duktig som klarar att ha en liten dotter! Ät vad du vill, tänk inte så! Det är bara onödigt att bli fixerad vid vad man äter! Äta bör man, annars dör man!

<333 kram på dej.

Ella
Postat 2010-12-20 kl 20:08:14

Ser ett mönster. Förut fick du all uppmärksamhet för att du var gravid. Du levde på det. När Kelly var nyfödd fick du uppmärksamhet, nu verkar det ha avtagit och klart du ska få en "ätstörning" nu. Skriker uppmärksamhetssökerska om dig.

Maja
Postat 2010-12-20 kl 20:08:19

Snälla, för Kellys skull: FÅ INTE ÄTSTÖRNINGAR! SPECIELT NT EFTERSOM DU AMMAR! SNÄLLA! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Älskar din blogg ! <3<3<3<3

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 20:08:35

du är fin som du är juD: ?

moa
Postat 2010-12-20 kl 20:10:17
Blogg: http://moaedin.blogg.se/

du ska vara nöjd med dej själv!! om du tänker själv så tror jag att alla tycker det är snyggare med tjejer som har lite hull än dom som har ätstörningar! var nöjd med dej själv! go girl! :)

Ellen
Postat 2010-12-20 kl 20:10:34

Jag vet att du inte vill ha komentarer om att du inte är tjock, men jag tycker verkligen du är jätte smal! Jag menar det verkligen. Men ett litet tips: det kanske känns bättre om du tittar på en bild på dig när du kännde (och kanske visste) att du var överviktig och gemför den bilden med en bild på dig idag! Du kanske märker att du visst ser bra ut? Prova! Om det inte hjälper, försök att hitta posetiva saker med din kropp. Förlåt om jag låter som någon som vet allt (för det gör jag verkligen inte!)om du inte vill lysna till den här komentaren, så visst det är okej, men jag tror det kan hjälpa! Lycka till! Älskar verkligen din blogg! <333

MK
Postat 2010-12-20 kl 20:17:23
Blogg: http://elakaclownen.blogg.se/

Du som är så fin behöver verkligen inte banta!<3

ELLEN OTTNARGÅRD
Postat 2010-12-20 kl 20:19:01
Blogg: http://ellenottnargard.blogg.se/

förstår att det är jobbigt, men du kan inte bete dig såhär nu! Du har en liten bebis. Du måste äta mycket och rätt för att orka! När lilla Kelly är 3-4 kan du börja "banta" håll igång med träning och ät RÄTT mat! Du klarar det!

ps. killar gillar när det finns att TA på!

sandra
Postat 2010-12-20 kl 20:19:04
Blogg: http://sachasblogg.blogspot.com/

Det är ganska vanligt att man går in i perioder av nedstämdhet efter förlossning, bra att du pratat med Bup om det så du kan få bra hjälp, tänk på att om det blir för jobbigt,ta tillvara på all hjälp du kan få föräldrar,din kille (dålig på namn, men Kevin?) Hoppas allt löser sig och du är en strålande mamma glöm inte det!

Nadja
Postat 2010-12-20 kl 20:19:13

Hej! jag är en tjej i samma ålder som dig och har läst din blogg ett tag nu. Jag måste bara säga att du har en ursnygg kropp! Jag fattar inte varför så många tror att man måste vara smal för att vara snygg? jag är själv väldigt smal och försöker gå upp i vikt, jag är själv inte nöjd med min kropp, jag har typ inga bröst eller rumpa. Här om dagen när jag gick in på din blogg och såg den där bilden på dig i den röda hm klänningen blev jag SÅÅÅÅ avundsjuk på din snygga kropp och super fina bröst! Jag vill att du ska förstå hur snygg du är! massa pussar och kramar till dig, kevin och kelly!! kram<3

M - 23år och två barns morsa
Postat 2010-12-20 kl 20:19:14
Blogg: http://www.mazlin.se

Jag har för mig att Kelly fortfarande äter din mjölk? Om du ska slarva med mat och börja med någon sorts bantning så tänk på att det är din mjölk som det kommer påverka först. Men äter hon ersättning så spelar det ingen roll vad du väljer att göra.Tänk bara på att det är 4 veckor sen du var gravid och du har din pojkvän som tycker du är vacker som du är. Du behöver inte stressa dig..

Jennifer
Postat 2010-12-20 kl 20:19:40
Blogg: http://jennifernyberg.blogg.se/

Du blir inte smalare för att du inte äter. Ät bra mat vid dem tre olika måltiderna och träna begränsat. Det kommer visa resultat!

Äter du inte överdrivet mycket just nu så är du kanske allmänt stort byggd i kroppen? Det är ju inget man kan göra något åt. Stå upp för dig själv istället och var stolt för den du är. Vi är alla olika! Du är redan fin, precis som du är.

Lena
Postat 2010-12-20 kl 20:19:53

Ja, du är på väg mot ätstörningsträsket, sök hjälp innan du fastnat. Innerst inne vet du att det är din självkänsla du behöver jobba på, inte att folk tycker om dig mer/mindre beroende på din vikt. Dessutom är du INTE tjock. Beundra din kropp för den prestation den nyss genomgått och banta absolut inte när du ammar - då frigörs gifter i kroppen som Kelly får i sig genom bröstmjölken.

elin andersson
Postat 2010-12-20 kl 20:20:31
Blogg: http://elintursch.blogg.se/

du är jättefin, känn inte så !

ha en fin måndag kväll.

kram :)

matildha
Postat 2010-12-20 kl 20:20:44
Blogg: http://matildhamakkisusanne.bloggplatsen.se/

Jag känner igen mig i det!

att vara påväg emot ätstörnings sidan.

Det jag tänkte säga var att du är vacker, du ska vara stolt över din kropp, det finns ingen annan som har en sån kropp som du har, alla har vi olika det är inte meningen att alla ska vara jätte smala, kurvor är mycket snyggare än och vara pinnsmal som alla modeller är!

Va stolt, du är den ända i hela världen som ser ut som du gör, ingen annan!

Ps, Kelly är as söt och du är en jätte bra mamma, och Kevin en jätte bra pappa! :)Ha de bra!

ebba
Postat 2010-12-20 kl 20:22:03

Hejssan

Du är INTE TROCK och väger säkert som alla andra normala personer!

Och föresten alla är olika tjocka och smala, Mörka och Ljusa, Långa och korta men det är inte utseendet som räknas för att en ska kunna gilla någon det är innerst.

Du verkar ha det jätte bra kram

nån som bryr sig.
Postat 2010-12-20 kl 20:22:59

dom som e ärliga skriver/säger att du e fet? omg gumman. önska att jag kunde gå in i din hjärna och få din att fatta!!Alla har olika kroppar. Okej jag ska vara ärlig. Du kanske är ganska lång, det ser så ut iaf, och du har ganska stor benstomme, men det är ärfligt! Ditt ben, din kroppsform har inget med fett att göra, det är dina ben som är formade så, och det kanske är df du tror att du är fet, vad vet jag. Men jag är en jävligt ärlig människa, kommer längst med det, och jag personligen tycker att du e smal, inte överdrivet smal, men smal, ser inget fett. Och du verkar tycka att du har stora lår, haha då ska jag säga dej en sak; DET ÄR FINT MED STORA LÅR :) !! Tjejer ska ha booty, kurvor, lite kött på kroppen & magen. Skit snyggt! Det tycker jag iaf.. Hoppas verkligen att du försöker få in det jag precis skrev. Du är så ung, & trooo mej, när du e 19 så kmr du titta tbx på allt & skratta, tro mej, de kmr mycket värre problem än såhär. Puss!!

Madene
Postat 2010-12-20 kl 20:25:09

Jag är en ensamstående mamma och väldigt ofta funderar jag på vad jag igentligen gjort mitt min lilla flicka. Hon får växa upp utan sin pappa, jag har inget fast jobb, ingen säker framtid och ändå valde jag att behålla henne. När jag tänker så mår jag mer och mer dåligt sedan tänker jag på hur bra vi har det. För hur det än blir så klarar vi oss. Vi har det jätte bra tillsammans, flickan är glad och mår bra. Jag gör mitt yttersta för att bli den bästa mamman jag kan bli. Men ibland så orkar jag inte hålla modet uppe utan blir ledsen och arg på mig själv och lägger det mesta på hur jag ser ut. Men när man börjar tänka negativt måste man direkt bryta och börja se det positiva i livet och endast fokusera på det, för man fastnar så lätt i dåliga banor. Allt handlar om självförtroende, så fort det sviktar, sviktar allt annat i livet. En bok som jag kan rekommendera är "Självkänsla nu" av Mia Törnblom. Den boken fick upp ögonen för mig vad som faktiskt är viktigt i livet. :)Kram kram

Andrea
Postat 2010-12-20 kl 20:29:12
Blogg: http://ndrea.blogg.se/

Säger det inte bara för att göra dig glad, vilket du säkert tror. Men jag tycker faktiskt personligen att du har en fin kropp. Det ska finnas lite att ta i, killar vill inte ha ett benrangel! Du är fin som du är! Jag V E T att Kevin håller med :)

Therese
Postat 2010-12-20 kl 20:30:26
Blogg: http://magnin.blogg.se/

Nej! Nu är jag trött på detta. Har gillat din blogg enda tills nu, efter att du blivit mamma. Detta har ju bara blivit en negativ blogg. Man tappar ju respekten för dig mer och mer. Du har gjort ett kanon jobb med Kelly. Jag kan förstå att du mår dåligt men nu får du ge dig, det finns en gräns på hur mycket skit man skriver ut på sin blogg när den har blivit så pass stor. Du sätter bara dig själv i skiten om du fortsätter med sådana här inlägg, och du ska ta åt dig av vad jag skriver för jag menar det, och jag har sett med mina egna ögon hur det ser ut när det går åt helsike med en förälder för att hon/han inte vet vad man ska säga och till vem. Så sluta upp nu!

Elinn ♥
Postat 2010-12-20 kl 20:30:57
Blogg: http://eliinhh.blogg.se/

Jag tycker att du är fin ♥

Sandra
Postat 2010-12-20 kl 20:32:35

Försök komma ifrån mat- och viktfixeringen och ställ om dig från att tänka att du tränar/äter för att bli snygg och fokusera på att du gör det för att må bra. Du verkar så fixerad vid dieter, satsa på att äta vad du vill (i lagom mängd så klart) och träna mer i form av vardagsmotion, gå promenader och så vidare. Tänk inte på att du ska bli mindre utan på att du ska bli mer trimmad. Svårt att förklara, men som sagt vardagsmotion och att träna/äta för att må bra är det man ska i sikte snarare än att fokusera på kilon!

Sandra
Postat 2010-12-20 kl 20:33:28

NEJ NEJ NEJ tänk inte så! Du är jättefin precis som du är, kom ihåg det! :) Ingen tänker på din vikt, det är människan inuti som räknas och du verkar vara en hel go tjej med en enorm styrka! Så tappa inte det, tänk på din underbara dotter Kelly.Ta åt dig av detta, för jag vet att det är fler som tycker som jag. :) Stora kramarps, du är grym, och väldigt stark! Tänk på att det är inte många unga tjejer som klarar det som du går igenom.

Angelica - Så mycket bättre!
Postat 2010-12-20 kl 20:35:40
Blogg: http://angelicaeriksson.se

tråkiga inlägg du gör nu :( problemproblem..

Ida
Postat 2010-12-20 kl 20:37:24
Blogg: http://crazychickfromsthlm.blogg.se/

Jag vet att det är svårt att inse men man känner sig mycker "fetare" än vad man är. Direkt när jag såg det du skrev om din vikt så kände jag igen mig från det jag kände förut. Men du ska veta att ingen annan bryr sig om hur mycket du väger, det finns ändå folk som älskar dig!

Amanda
Postat 2010-12-20 kl 20:43:43
Blogg: http://aaadnama.blogg.se/

åhh du får inte gå in i ätstörningsvägen!

De är inte värt de, man kommer inte bli lyckligare.

Jag är ett levande bevis på det!

Försök att få de att vända!

Kram

My Adolfsson =) <3
Postat 2010-12-20 kl 20:47:43
Blogg: http://myhadolfsson.bloggplatsen.se

Hejsan :)

Asså, du är inte tjock!

Du ska vara nöjd över den du är...

alla kan inte se likdana ut.

De som är långa gnäller över de.

Och de som är smala gnäller över att "de är för tjocka"

jag tycker alla är fina som de är.

Själv har jag blivit kallad för anoroxi barn av andra.

Det är inte kul för jag ser injte du som de.

Jag tycker du är fin som du är och du ska vara nöjd!för att byta samtals ämne...

Jag tycker kelly är skit söt..

Själv har jag ett barn som jag får passa hela tiden för min syrra inte kan...

Så jag vet hur jobbigt det kan vara.

men vi får väll se... jag är barnvakt ibland åt främmande personer här och ja.. jag är som en mamma för mina syskon barn..

Snart blir de väll min tur med.

mitt yngsta "barn" är 2 år och det är helt underbart med barn.Kram / My Adolfsson :) <3

(myggan-96@hotmail.com)"förlåt för lång kommentar "

Tess
Postat 2010-12-20 kl 20:48:52
Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Det där är något du måste jobba med mentalt. Du måste försöka att bli nöjd med den du är! Det är svårt, vissa dagar ännu svårare...men det går! Kämpa på!

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 20:51:26
Blogg: http://idaalindberg.blogg.se/

Vet hur det är. Var i samma sitts som dig för 3 år sedan men jag lyckades komma ut de genom min bror. Han var min räddning annars hade jag inte varit här där jag är idag. Men jag lovar dig att du kommer att komma ut det med hjälp av din dotter och alla andra som älskar dig för just dig. Kämpa på och försök att stå emot det är värt det i slutändan.

Moa
Postat 2010-12-20 kl 20:51:51

Du är inte tjock. Du är inte ful. Du är hur söt som helst och det handlar inte om utseendet. Visst det är en bonus om man ser bra ut, men det finns alltid människor som tycker om dig för den du är och inte för ditt utseende. Jag har aldrig sett så där dunder bra ut, men alltid varit en snäll och trevlig tjej och det är därför jag haft och har så många vänner. Det sitter inte i utseendet :)

T.M
Postat 2010-12-20 kl 20:52:37

Det är ett sundhetstecken att du kommer på själv att du tänker "åt fel håll" Du är jätteduktig!

Emi
Postat 2010-12-20 kl 20:57:43

Tänk bara på att dina magmuskler är ganska så förslappade, och de är derför som de ser lite "putande" ut. De kommer att gå till sig med lite magövningar, som du kan göra lite längre fram :)

louise
Postat 2010-12-20 kl 21:01:43

hej, bra blogg undrar bara hur lång du är för jag tänker på hur mycket jag väger och det är bara några kilo under din vikt nu men jag är ju 1.76 iförsig hahaaja bara undrade :)ha det så bra

julia
Postat 2010-12-20 kl 21:01:46
Blogg: http://juliagustafsson.devote.se

du är inte tjock, långt ifrån.

jag vet hur det känns när man kollar sig i spegeln och tänker usch , men man ska inte tänka så , tänk istället att du är smal och jätte vacker :)

för det är du, tro inte att du är tjock och om du gör det så ät nyttigt och träna och sluta inte äta som jag gjorde, för nu mår jag illa arige gång jag äter ngot och det är jätte svårt att vända! :/

hoppas det blir bra :D

Joss
Postat 2010-12-20 kl 21:02:18

Du är absolut inte tjock, och det skriver jag inte för att vara snäll utan för att det är sant. Man blir INTE mer omtyckt eller lyckligare för att man väger mindre, det har jag fått lära mig den hårda vägen. Att vara ätstörd är ett rent helvete, sök hjälp om du tror att du är på väg åt det hållet. Lycka till. Kram

Aggehh
Postat 2010-12-20 kl 21:03:57
Blogg: http://aggehh.blogg.se/

Först till alla som kommenterar vad hon skriver ut på sin blogg, att hon inte ska det och så vidare, HALLÅ DET ÄR HENNES BLOGG! Fixa en egen blogg om det inte duger.....Sen Mikaela, jag känner som du, jag är aldrig nöjd med mig själv! MEn tänk på Kelly, det kan vara farligt för henne också om du hetsbantar eller får ätstörningar när du ammar..... Jag tycker verkligen du är skit duktig. 15 år och mamma, tror inte någon av dom som kommenterar elaka kommentarer klarar det! Jag beundrar dig tjejen, och försök vara nöjd med dig själv, tänk på hur jäkla stark du är!

Melo
Postat 2010-12-20 kl 21:07:36

Livet är för kort för att gå och nojja, så sluta att tänka på allt det där och sträck på dig tjejen! Du är super fin som du är!Kram! ^

Sara
Postat 2010-12-20 kl 21:09:11

Tänk på att om du tränar, eller bara promenerar eller joggar så bygger du muskler, och muskler väger mer än fett. Så du kan gå upp i vikt av att träna men kroppsformen blir annorlunda/smalare trots viktändringen. Så istället för att stirra dig blind på vågen, mät i stället om du absolut måste se skillnad :) och som någon annan kommenterade, efter graviditeten så är magmusklerna uttänjda och det gör att magen putar. Googla fram olga rönnbergs blogg. hon har jättebra träningsprogram för kvinnor som varit gravida :) Jag vet att du kommer klara dig kanon!

Karin
Postat 2010-12-20 kl 21:10:44

Hej!

I våras var jag i samma situation som du är i nu. Jag började banta ner mej till en vikt jag länge längtat efter ca 60 kg. Det gick lite för långt och när jag vägde som minst ca 54 så fick mina nära och kära hjälpa mej tillbaka till maten och ett normalt liv. 54 kanske inta låter så farligt men till mina 176 cm så var jag otroligt smal och bening.

Min familj ansåg att jag var alldeles för mager och svag. Man är INTE vacker om man är FÖR smal. Kvinnliga former är det vackraste som finns.

I din situation skulle jag inte tänka på kilona, tänk på det fina att du fått lyckan att bära ett mirakel och vara gravid.Jag tror att din lilla dotter nog vill ha en frisk och sund mamma istället för ett benrangel som knappt årkar stiga ur sängen. Kram och sköt om dej! =)

Fireflie
Postat 2010-12-20 kl 21:14:33
Blogg: http://dandelionsky.blogg.se/

Hej. Jag skulle väl inte kunna säga att jag har vart i din sists riktigt men nästan. Jag har inget barn, tack och lov, men jag har haft ätstörningar. Jag var, jag erkänner det, en inte allt för smal tjej när jag började i sjuan men jag avr verkligen inte tjock. Men jag haade just fått min första riktiga kille och jag började se på mig själv med adra ögon. Jag tänkte att jag bara skullegå ner lite. Jag var en idrottsintresserad tjej som spelade fotboll. Men då började jag träna nästan sex gånger i veckan, och jag gjorde alltid situps och armhävningar på kvällen innan jag skulle gå och lägga mig. Jag åt som en mus. Tillslut började jag få ont i mina muskler. Jag hade brutit ner min kropp så mycket att jag inte hade något fett kvar, och då jag inte åt något fick jag inga proteiner så min kropp började bryta ner mina muskler. Som minst vägde jag 47 kilo. Sedan satte min mamma stopp. För vet du, du kommer inte börja älska dig själv mer om du går ner i vikt. Utan du måste börja älska dig själv för den du är. Att du vill gå ner i vikt har i grund och botten inte bara att göra med att du tycker att du är för tjock, utan att du är osäker pådig själv och kanske för att du känner press från andra. Alska dig själv så blir det lättare att leva. Och besegra monstret i huvudet medans du kan! Ring till BUP, dom kan hjälpa dig.

maja
Postat 2010-12-20 kl 21:24:04
Blogg: http://kallryds.blogg.se/

kom igen nu! :)

Jag ba såg den där bilden på dig i din klänning, och du var helt normal, verkligen! Ser verkligen inte ut som att du har fått ett barn, du har en riktigt snygg kropp tjejen! Och so what om man har lite fett på kroppen? Bara mer att älska, så stå upp för den du är, och sluta banta, för din kropp är perfekt :)

Du är fin, just the way you are!!

Kraam / Maja

Anonym
Postat 2010-12-20 kl 21:24:05

Om du vill bränna fett så börja promenera och inte träna upp muskler, det gör bara att benen/magen/vad du nu tränar bli större :)

IdA
Postat 2010-12-20 kl 21:34:32
Blogg: http://ipeterson.blogg.se/

Det är inte vikten som avgör hur man ser är du och spegeln. Muskler väger mer än fett. Du kan väga 70 men vara super liten. :D många glömmer bort att det är så. Men det viktigaste at du trivs i dig själv. :)

Jennifer
Postat 2010-12-20 kl 21:35:07
Blogg: http://lovejenn.blogg.se/

Du ska inte haka upp dig på kilona! Det är inte kilona som gör kroppen, och du som fått barn har verkligen gått igenom att förändras till kvinna med kvinliga former. Alltså ser du ut som det bästa ideal vi tjejer kan ha :)

Alice
Postat 2010-12-20 kl 21:35:13
Blogg: http://Aliceworld.devote.se

Snälla Mikaela, sluta upp med ditt vikthets! Du har fått barn för en månad sen och att ligga på rätt vikt efter så kort tid är omöjligt, men det är bra att du nu har lyckats. Mm vikt beror helt på hur lång man är, benstommen och en massa andra gener. Visserligen går du ner i vikt även när du tränar. Men jag tycker att du ska fokusera på din dotter och din pojkvän som du verkar tycka mycket om, det är dom som är det viktiga nu! Då var inte hetsad över detta, och må absolut inte dåligt utan gör det till ngt kul! Jag är i din ålder och har i hela mitt liv tränar och haft en kropp som folk uppfattat som smal. Men det är så jag är byggd och jag tycker att det är jättekul att träna så det är därför jag gör det, inte för att jag vill hanen viss siffra på vågen. Vågen är bara en liten siffra och den står inte i din panna, folk vet inte vad du väger så fokusera på andra saker! Jag vet att du är en jättebra mamma till Kelly och det vet jag att du också vet så ta vara på den här tiden nu. Ha det bra och försök i alla fall ta till dig av mina ord. Kram

Alexandra
Postat 2010-12-20 kl 21:44:33

Lilla gumman, du ska absolut inte känna så. Fast jag vet precis vad du pratar om och hur du känner, har varit där själv. Ett litet tips, ta åt dig av alla de positiva kommentarer du får. Ta till dig dem och tänk "ja, så är det faktiskt!". Du är en underbar mamma, du är otroligt vackero ch behöver absolut inte gå ner i vikt.

Vill även passa på att säga att det som gör en person vacker är faktiskt insidan. Gammalt ordspråk kanske, men så är det. Jag har sett många lite "större" tjejer, men de har glimten i ögat och deras leende gör dem själva och deras kroppar så vackra. Hoppas bara nån gång att världens slutade vara så utseendefixerad.

Kram på dig!

aww
Postat 2010-12-20 kl 21:46:40
Blogg: http://amandawahlgren.blogg.se/

UTMANA INTE ÖDET! Du är mamma Mikaela, du är 14 år, du skall inte gå ner i vikt. Jag sitter själv fast i ätstörningsträsket, & jag säger dig: det är inte värt det. GÖR INTE SAMMA MISSTAG SOM MIG!

Erica Pettersson | HOBBYFOTOGRAF
Postat 2010-12-20 kl 21:48:21
Blogg: http://pitetjej.webblogg.se/

Om man gått ner många kilon på kort tid så är oftast "kroppen före hjärnan", det vill säga att hjärnan hänger inte riktigt med i samma takt. Det är därför som personer i ens omgivning oftast ser ens förändring snabbare än man ser den själv (att man inte själv tycker det blivit någon förändring).

Därför är det bra om man tar det lite lugnare och försöker att bara leva som vanligt och inte "fastna" bara i vikttänket :)Hoppas du får en God Jul!

Sofia
Postat 2010-12-20 kl 21:50:57
Blogg: http://rockferries.blogg.se/

Vill bara säga att jag håller med många, nu gör jag något som jag kommer skämmas för sen. Jag väger 75 kg Mikaela, jag är inte ens i närheten av dig. Men när jag då tänker på att jag faktiskt har människor runtom mig som älskar mig, som min älskade kille och min son som är mitt ljus i vardagen, mår jag mycket bättre.Dessutom måste du äta minst 4 mål per dag för att kunna producera mjölk till din dotter, gör du inte de så slutar de komma mjölk i slutändan. Tror du mig inte så fråga barnmorskan, din mamma som borde veta och som jag tror vet. Om du bara äter 1 gång per dag så orkar du snart inte vara mamma, du blir trött och utmattad och kanske svimmar oftare. Din kropp behöver näring som många säger. Och jojo banting är inge bra heller. Man måste äta rätt för att kunna förbränna fett. Skräpmat och godis måste man få njuta någon gång med. För att slippa känna godis sug som jag skrev tidigare så måste man äta för att inte gå små äta.Men vikten är dock inte det viktigaste. Det var som min mamma sa till mig då jag födde Liam för ett år sedan "Det är inte du som står i centrum nu Sofia, utan nu är det Liam. Vikten kan du ta sen. Med de menade hon att de faktiskt inte var jag som skulle vara den "vackra" just då utan de var ju faktiskt min son som skulle det.Du har allt som man kan önska sig, en dotter och en kille som älskar dig mest av allt. Då är de inte lika viktigt vad andra tycker om dig längre.Visst du ser inte ut som tidigare, men sanningen är den att du kommer aldrig få tillbaka din kropp som du hade tidigare. det tar 2 år innan din kropp har kommit tillbaka och för vissa tar de snabbare. När man också är gravid tär huden ut sig snabbare än då man går upp i vikt och bildar ärr, som sen kvarstår efter en graviditet. du kan träna bort en massa men den lilla magen kommer alltid finnas kvar.De är en del att bli en mamma och de går inte göra någonting åt om man inte går och opererar bort det.När du blir 22 så kommer du förstå vad alla vi säger här. De tar en stund. Jag har faktiskt vart i din ålder och tänkt precis på samma sätt som du, jag har också mått dåligt och ätit på fel sätt för att jag trodde att de var de sättet man skulle gå ner, de var helt omöjligt för mig att ens tänka mig äta 4 mål för de var ju skit mycket men egentligen inte. Min kropp behövde ju de för att kunna stanna på den vikten jag var då man hade gått ner. Jojo bantar man går man lika snabbt upp igen om man då inte äter på rätt sätt under tiden. Det är meningen att man ska känna sig mätt, annars funkar inte kroppen som den ska och säger tillslut ifrån.Försök sluta tänka på sånt, de är farligt och de är bra att du har upptäckt att du håller på att falla åt fel håll. Men gör något åt det innan de är försent och de hinner gå så långt att du får anorexia. När min brorsdotter föddes för 10 år sedan fick hennes mamma anorexia, hennes mamma har de fortfarande. Hon jobbar inte för att hon har inte orken till det, hennes kropp har inte ork. Min bror betalar hennes hyra, räkningar och ser till att hon kan leva "han älskar henne än". Men pga hennes anorexia och att hon lyssnade inte på honom då han sa att hon är perfekt som hon är och slutade äta kött osv så orkade han inte fortsätta vägen med henne men han finns där i närheten hos henne varje dag när som helst han ber om det.Det har också tagit på min brorsdotter också att hennes mamma har problem att äta som hon ska. Jag vet under flera år så vägrade min brorsdotter äta godis. Första gången då jag såg Klara njuta av livet som ett barn ska var förra året då jag var storgravid med min son. Det glädje mig att få se henne äta det, inte för att man ska äta varje dag men jag blev glad att se att hon inte tänkte så vuxet och vågade vara ett barn.Jag minns så tydligt en midsommafton då Klara var 8 år gammal. Då hon satt bredvid sin pappa och frågade honom en fråga

- Om jag tar såhär mycket smör, blir jag fet då?

Hallå, bara åtta år gammal, de gjorde ont i min själ att höra de. Jag var nästan påväg att gråta.Med detta ville jag få dig till att förstå att om du skulle få dessa problem så kommer din dotter ta efter dig. Hon kommer höra vad du säger fast du inte tänkte på det och inte menade att hon skulle ta efter, vem vill de? Du skadar inte bara dig själv Mikaela utan även din familj. Du är superfin tjej, fast jag inte känner dig och du är vacker precis som du är.Tänk hur trist världen skulle vara om alla såg precis likadana ut? Du har inget att oroa dig för. Jag lovar jag ljuger inte, jag är inte fostrad till att ljuga utan jag säger bara sanningen och hur illa de kan sluta och just därför vill jag att du slutar tänka så. Jag tycker att de är superbra att du går och pratar med någon för låt de inte fortsätta lilla vännen.Kram

Caroline
Postat 2010-12-20 kl 22:23:50

Vikten på vågen är trots allt BARA siffror. Det du bör sträva mot är inte att få siffrorna att sjunka, utan snarare att få den kropp du är nöjd i. Sluta absolut INTE att äta, det är inte hälsosamt! Ät precis så mycket som din kropp behöver och träna. Glöm inte bort att om du går upp i vikt så kan det mycket väl vara muskler och INTE fett.

Jag o andra sidan är helt på det andra hållet.

Jag väger 45 och är 15 år och kämpar som en GALNING för att nå upp minst 10kg till innan jag fyller 16. Men känns som om jag stannat på 45 hur länge som helst! Ända sen sjuan eller något...

Jaja, alla har vi våra problem som vi måste handskas med. Men tänk på det jag skrev...

Lycka till! :)

Rory
Postat 2010-12-20 kl 22:32:54

Nu skriver jag igen.Det är bara DU som kan bestämma dig för att sluta. Du har inte så mycket kraft och energi att du kan offta mycket av det till ätstörningar. Tänk på Kelly, och gör det för hennes skull.Du har två alternativ. Det ena är att inte kämpa, må dåligt och gå ned i vikt. Om Kelly skulle få ätstörningar i tonåren sitter du där skitsmal. Hon kommer inte lyssna på dig för att du är så smal, och säger emot dig själv. Hon har förstått på ditt beteende att man skall vara smal, och hennes beteende fortsätter. Det andra alternativet är att du försöker sluta. Var öppen med det här, hitta positiva saker med din kropp, och gör allt du kan för att bli hälsosam. Om Kelly får ätstörningar i tonåren (vilket är mindre risk om föräldrarna inte är ätstörda) kan du berätta om hur det var för dig, MEN ÄVEN att du slutade, och hur. Du kan berätta hur mycket bättre du mådde när du hade klarat dig igenom det, och kan kämpa med henne.

M...
Postat 2010-12-20 kl 23:51:15
Blogg: http://outofthedarkness.blogg.se/

Ta dig ur den onda spiralen innan du hamnar för djupt! Det är inte värt det! Tro mig! Jag är själv fast i ätstörningens fängelse och det ett helvete. Gör inte så mot dig själv och mot Kelly. Hon behöver en frisk och sund förebild. Man älskar en människa för vad som finns på insidan och inte skalet. Den finaste personen är inte den som är perfekt utan den son har lite skavanker. Smalhet är inte lycka. Lycka är att kunna acceptera sig själv och finna livets lyckostunder bland människor du tycker om! Lycka till!

Anna
Postat 2010-12-21 kl 06:49:25

Tänk på att när du tränar går man inte ner först uutan fettet förvandlas till muskler. Då kan man "gå upp" eftersom muskler väger mer. Man kan inte alltid titta på vågen. Jag väger mycket mer än vad jag borde. Men har nästan bara muskler också..

Hanna
Postat 2010-12-21 kl 07:19:17
Blogg: http://meniee.blogg.se/

Skriv något fint här<3

Malin
Postat 2010-12-21 kl 08:21:29

Jag har själv ätstörningar och jag vet hur lätt det är att bli beroende av att gå ner i vikt. Man känner en viss tillfredställelse när vågen visar det man vill se men sen så är man ändå inte nöjd. Jag är 168 cm lång och hade 60 kg som målvikt (jag startade på 75,5 kg). Detta var 2008. När jag nådde 60 kg så var jag inte nöjd så jag pressade ner mig till 53 kg.

Detta gjorde jag genom att hetsäta och sen kräkas eller ta laxerande medel.

Nu väger jag ca 55 kg och jag försöker sluta ha ätstörningar men det har blivit som en livsstil för mig. Jag väger mig minst 2 ggr /dag och jag tränar mage/rumpa/lår 10 min/dag. Från början insåg jag inte att jag hade problem. Det tog tills i våras innan jag faktiskt kunde erkänna för mig själv att jag hade ätstörningar. Jag vet inte om jag nånsin kommer bli frisk. Ett tag försökte jag med att ställa undan vågen och sa till min sambo att inte låta mig väga mig men då slutade det bara med att jag vägde mig i smyg.Jag hoppas att du kan ta dig ur beroendet innan det är för sent. Att ständigt sträva efter att bli smalare gör dig inte lycklig. Snarare tvärtom.Annika
Postat 2010-12-21 kl 10:41:11
Blogg: http://blogofphoto.blogg.se/

jag väger 43 kg och är 159 cm lång, så jag är underviktig :/ Räkna ut ditt BMI, då får du se om du är för fet!

Anonym
Postat 2010-12-21 kl 11:29:52

Vikt är bara siffror, jag väger 57 och jag är smal. Sträva efter att bygga muskler som syns osv istället för att ställa in sig bara på siffror. För muskler väger mer än fett. Folk blir förvånade om jag säger att jag väger 57 kilo för jag ser inte ut att väga så "mycket". Själv tycker jag att det är lagom. För det går åt båda hållen. Man kan ju se ut att väga närmare 70 kilo men endå väga 55.

Drömmar om Vallmor
Postat 2010-12-21 kl 11:34:24
Blogg: http://drommaromvallmor.blogg.se/

Då är vi nog båda två åt samma håll.Jag var alltid nöjd med mig själv förut. Jag visste att jag var snygg å smal å allt det där. Jag har alltid kunnt äta det jag vill utan att gå upp i vikt. Jag är också väldigt kort och därför väger jag inte alls mycket. I sjuan vägde jag 35kg och var inte underviktig!

Men sen i somras, när vågen stod på lite mer än 54 kg kände jag mig så otroligt stor. Och det är precis som du säger! Alla är så otroligt byggda. Jag har smala vader men enorma höfter och lår. Och jag började inse att jag måste äta mindre eftersom jag inte tränar något överhuvudtaget..... Sen så en vän till mig att när hon var mindre var hon ganska stor så hon åt mindre mat, men fortfarande massa godis å så och hon gick ner i vikt. Så det började jag göra... Och nu är det nästan försent för mig att återvända. Jag som älskade mat har otroligt svårt för det nu, medan choklad etc äter jag som förut.

Jag har ingen aning om vad jag vill komma med detta men eh, behövde skriva av mig.... Och så vill jag säga att FÅ INTE ÄTSTÖRNING. Man tänker hela tiden: Bara jag kommer till den vikten, då slutar jag, men när man är där så tycker man inte att man är smalare.

SKÖT OM DIG! OCH KÄMPA mot ätstörningen, för det gör jag!

Lisa
Postat 2010-12-21 kl 14:53:50
Blogg: http://toggborrtden.blogg.se/

Hej!Jag väger 67 kg och är 13 år.Jag vill sågärna gå ner i vikt för att få min hällsa att må bra, men jag vet inte hur jag ska gå ner.Och gym går ju inte, men har du något tips och någon diet?Skulle bli väldigt tacksam!Och du, du är absolut inte tjock!Du är jätte fin precis som du är!(vill hälst gå ner 10 kg, snabbt)....Hälsningar till dig och kelly! :)

victoria
Postat 2010-12-21 kl 17:17:06
Blogg: http://victorialinneah.blogg.se/

Sålänge du är medveten om att du är påvag dit kan du sluta, men när du väl är där förnekar du det, Då har du en ätstörning!

Diana
Postat 2010-12-21 kl 23:18:03
Blogg: http://dianagimling.blogg.se/

Hej! Först tänkte jag bara säga att jag tycker väldigt mycket om din blogg. Den känns så inspirerande och jag blir glad av att läsa den.Sen så tänkte jag faktiskt säga tack för att du skrev just det här inlägget. Jag väger själv 59 kg och går alltid runt och tänker att jag är tjock och borde banta osv osv osv. När du skrev att du också vägde 59 kg vart jag riktigt förvånad - jag tycker ju att du ser så smal ut på alla bilder. Så då insåg jag att 59 kg kanske är helt bra och att jag kanske bara borde sluta tänka på allt sånt där och försöka förändra mitt tänkande istället för min kropp... Så TACK!

k
Postat 2010-12-22 kl 12:32:37

hej tjejenjag har läst din blogg ganska länge nu och tycker den är bra. men detta gillar jag inte alls. en ätstörning är inte att leka med. jag har vigt sex år av arton till ätstörning. gör det inte. det är inte värt det, det är ett rent helvete.. om du känner att du är på väg åt fel håll, prata med någon som kan förstå dig. för det är verkligen inte värt det. alls. dessutom är du en stor förebild för många, unga tjejer. gå inte på fällan, stå upp för dig själv. VÅGA vara du. jag önskar någon hade sagt något till mig när jag var tolv år och förtvivlad över min kropp, jag antar att det är därför jag ville skriva detta här.. jag menar, jag kommer förmodligen aldrig kunna leva ett normalt liv igen. jag som inte ens hunnit börja leva..ta hand om dig, det är du värd! kram <3

ella
Postat 2010-12-25 kl 03:59:19

, men e på bättringsvägen. Tkr inte du ska skriva att du knr att du håller på att få en ätstrning, du vet fan inte ett skit om de. Jag väger 39 kilo och e 173 cm lång o går på slutenvård på Capio. Du har knappast en ätstörning

Jossi
Postat 2010-12-29 kl 22:42:39
Blogg: http://josefineaspeteg.webblogg.se/

bra att du skriver ut din vikt osåå.. tänk lite först! håller me ella!!!!

Anonym
Postat 2011-01-01 kl 15:32:26

vägde 38 kg och var 166 cm för ett halvår sedan och jag är exakt lika gammal som dig ( vi är faktiskt födda på samma dag, lite coolt) men jag vill bara säga att jag orkade ingenting då och det var verkligen inte värt det. Jag förlorade mina vänner och mitt liv känns det som. Jag mår mycket bättre nu trots att jag gått upp 10 kg på ett halvår. KramKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar