Ni är faktiskt inte alls anonyma när ni kommenterar

Postat 2010-08-22 kl 00:25:54

Jag tycker det är väldigt onödigt att kommentera dumma kommentarer, och sedan vara anonym.
Jag kommer ihåg för typ 2 år sen , kommenterade jag något dumt på någons blogg som jag inte ens känner, och jag ångrade mig så mycket, för varför skulle jag såra denna människa helt i onödan?

Det har kommit många dumma kommentarer på min blogg dom senaste veckorna, och jag har kollat upp några.
Och vet ni?
Ni är inte så anonyma som ni tror. Det är jätte lätt att kolla upp, er adress kommer upp och jag kan se var ni bor och vem ni är. En av dom var från min klass, jag, är inte det lite väl pinsamt?
Det visar ju bara hur fega ni är , och inte säger från början vem ni är.
Jag blev lite förvånad först när jag såg vem det var, trodde inte att den här personen hade så mycket hat emot mig. Jag har aldrig gjort dig nåt.

Fått kommentarer från folk jag inte känner också, det kommer upp era namn och allt och jag tycker så synd om er! Sedan hittar jag också era bloggar, och det visar sig att ni inte heller är så nöjda med er själva.
Självklart låter jag er vara, knackar precis inte på er dörr och frågar om ni var den som kommenterade.
Men herregud tänk på er själva! Hur skulle ni känna om du fick den kommentaren du skrev?
är det verkligen värt att skicka kommentaren?

Jag tar inte åt mig av dumma kommentarer längre, för det är bara folk som har ett tragiskt liv och vill att andra ska känna sig lika dåligt som dom gör, och jag hoppas att ni en dag inte måste kommentera dumt till andra för att själv känna sig bättre.

Papi
Postat 2010-08-22 kl 07:19:00

Just så! Bra Micah!

Anonym
Postat 2010-08-22 kl 15:03:07

GO GIIIRL! hihhhi ja ska me bussen snart o har inget att göra så ja skriver in random adesser o skriver snälla saker till alla FÖR JA E ETT MATHAFACKING HELGON! hehhe men ja e suuuper flumm typ så ja tänker ICKE lämna min adress för de skulle ju va piiiiinsamt, hur som helst du har fint hår byeee!

Linn
Postat 2010-08-22 kl 15:55:56
Blogg: http://alreadythere.blogg.se/

du skulle ju fixa min design? Är det okej om du gör det nu? :)

Hanna: MJ fan
Postat 2010-08-22 kl 19:03:07
Blogg: http://hannadacke.blogg.se/

ok, jag tycker du har helt rätt, och du måste vara en fantastiskt människa om du kan få såna kännslor efter att bara ha lämnat en kommentar. Jag själv får inte det, men jag mår där memot inte bättre av det heller.

Men du kan intw få upp adress och namn, i så fall måste du polis anmäla. du kan bara få fram stad, lessen, men det är så det är...



vill bara säga att jag tycker attt din blogg är fantastisk och att jag helt klart följer den och din väg mot att bli en mamma! Lycka till! <3

Anonym
Postat 2010-08-22 kl 20:05:44

Hej, vad fin blogg du har! Du har helt rätt, tråkigt att folk gör så :( Kolla in min och kommentera vad du tycker du jag ska göra för videoinlägg i nästa :) kram

Olivia
Postat 2010-08-22 kl 20:06:46
Blogg: http://oliiviiaaaaa.blogg.se/

Hej, vad fin blogg du har! du har helt rätt, tråkigt att folk säger så :(Kolla in min och kommentera vad du tycker du jag ska göra för videoinlägg i nästa :) kram

Mariana
Postat 2010-11-09 kl 22:48:48
Blogg: http://marianasoderstrom.blogg.se/

hur gjorde du det? alltså kolla vilka som kommenterade fast dom va anonyma:P

Natasha
Postat 2010-11-28 kl 23:40:40
Blogg: http://natashaninkovic.blogg.se/

Hej! Jo jag läste dethär inlägget och jag får också elaka kommentarer! Jag tycker det är jättejobbigto ch jag vill veta vem dom är! Kan du mejla mig (du har den, jag skrev ner den) eller kommentera på min blogg hur man gör? Det skulle vara jättegulligt ifall du gjorde det! Tack :) P.S Shit va cool blogg du har! Att du vågar föda barn! Helt otroligt!! :)



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar