Jag gjorde det..

Postat 2011-02-20 kl 01:05:49

Det var JAG som gjorde slut med Kevin.
Jag såg att han mådde dåligt med mig...
Båda måste må bra i vårat förhållande.
Så jag gjorde slut för hans skull.
Jag har Kelly iallfall <3

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 01:11:16

känns det inte rätt bortkastat med pengar på klänningen, ringarna osv..?

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 01:12:17

det viktigaste är att du gjorde rätt val och jag tycker det var rätt gjort. Kevin kommer ju ändå att få träffa sin dotter för det är ju hans dotter med. Men sen kommer även du att må bättre men även kelly. Så det du gjorde var bra för jag tror inte att ditt och kevins förhållande är så starkt och jag tror bara ni mår sämte utav varandra så det är bättre att ni går skilda vägar. Lycka till med kelly nu ni måste vara starka för hennes skull och hoppas allt blir bra med dig snart...

Jennie
Postat 2011-02-20 kl 01:13:42

Ja du mår väll så jävla dåligt över allting va?! kan du inte göra slut med Kelly också så att hon kan få ett bra hem?!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 01:15:46

Öööö först skriver du att du inte vill ha med kevin o göra mer, vi hade rätt?



Låter ju precis som han har vart dum lr nått. lr hur?



o nu skriver du att du gjorde slut för att han mår dåligt när du är ledsen?



Kan du bestämma dej nån gång?

Linda
Postat 2011-02-20 kl 01:15:56
Blogg: http://lixens.blogg.se/

Du måste ju tänka på Kellys bästa, hon ska gå före ALLT annat. Skit nu i Kevin och killar, och bry dig om att Hon får en bra uppväxt. Ta stöd från vänner och förhasta dig inte in i ett förhållande med Kevin igen eller någon annan för den delen.

Kram~

Emsii
Postat 2011-02-20 kl 01:16:44
Blogg: http://emisplace.se

bra gjort !

du kommer klara allt med kelly lika bra utan honom

hoppas du kommer må bättre nu !

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 01:16:52

Skämms...ni förlovade jusst er.. Förlovning e något äkta och underbart, du får det att se ut som att en förlovning är något man gör på en dag

En smart 95:a
Postat 2011-02-20 kl 01:17:41

HA, alltså jag skäms över Dig & att vara 95:a.

Visst du mår inte bra nu, men jag tycker du är självisk & riktigt korkad.

Du fick vad som väntade dig.

Yohanna
Postat 2011-02-20 kl 01:18:19
Blogg: http://littlequeenie.bloggspace.se/

Förlova dig inte med någon fören du är 100% säker på saken, bara ett tips. Och man ska inte förlova sig eller något sådant för att man har ett barn ihop om man inte verkligen älskar varandra, på riktigt.



Och alltså, ingen är perfekt, men om du inte hade ställt så mycket krav på Kevin så hade ni kunnat ha det bra ihop.

Anne
Postat 2011-02-20 kl 01:19:25

Varför skriver du ut sånt här i bloggen? Känner du inte själv att det är alldeles för privat? Särskilt med tanke på att ni med största sannolikhet kommer att vara tillsammans igen inom några dagar. Om du inte vill ha elaka kommentarer och folk som lägger sig i ert liv, varför skriver du sånt här?? Hoppas du växer upp en dag och inser att man inte kan bete sig så som du gör. Du skadar sig själv och din familj, ingen annan! Folk får bara ut glädje av att se er misslyckas.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 01:19:32

asså tänkte du änns på kelly det är jävligt jobbigt att växa upp utan sin pappa ! min bor 1h ifrån mig men jag träffar han 1 gång om året om jag har tur ! :@

Rebecca
Postat 2011-02-20 kl 01:26:18
Blogg: http://mittlivsomrebecca.blogg.se/

Men herre gud ni som skriver att hon inte tänker på Kelly, för i helvete lägg ner nu!! Hon tänker på Kelly, inte för att jag känner Mikaela men vilken mamma tänker INTE på sin unge? Förutom dom som är otroligt dumma då. Men Mikaela är en stark morsa på 15 år så sluta kränk henne för helvete!

Mea
Postat 2011-02-20 kl 01:27:37

Alltså du är ju bara så JÄVLA pinsam!!! hoppas jag inte är ensam om att anmäla dig till socialen för du borde fan inte få ha vårdnaden! Du kan inte ens ta hand om dig själv!!! hur fan tänker du när du lägger upp en bild på din hand där du brännt dig själv te.x?? Bara för att du var ledsen?? Herregud, hatar dig så jävla mycket!! Usch du äcklar mig

elli
Postat 2011-02-20 kl 01:28:15

Varför måste alla tjata om vad hon ska göra och inte göra? Det är hennes liv, hon skriver väl ut vad hon vill. Istället för att skicka patetiska kommentarer fyllda med vad ni tycker hela tiden, kan ni väl skriva nått snällt?

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 01:31:59

<3

Louise
Postat 2011-02-20 kl 01:35:10
Blogg: http://luzzys.blogg.se/

Hej! Vet att du fått massa skit för detta, men bara så du vet, de förtjänar du inte! Du gör det rätta för er alla. Det är klart att det inte är kul att inse att man måste göra slut med den man älskar, men ibland blir det så. Om någon blir deprimerad behöver hon ha en väldigt mentalt stark kille för stt lyckas ha ett förhållande med honom. Tyvär var inte Kevin tillräckligt stark. Vet vad du går egenom har varit där själv. Min kille mådde inte heller bra av att vara i min närhet och jag stod inte ut med att han mådde dåligt över mig så att göra slut var det ända rätta. Nu har jag det istället tvärt om att en speciell kille kan göra glad hur dåligt jag än mår. Tyvär kommer det ej bli något mellan oss:( Tyckte bara du skulle veta att sålänge du följer ditt hjärta gör du rätt för er alla! <33 Jag tror på dig, du är underbar!

Rebecca
Postat 2011-02-20 kl 01:36:59
Blogg: http://mittlivsomrebecca.blogg.se/

Ni är bara så jävla patetiska och dumma i huvudet ni som kommenterar att ni ska anmäla Mikaela till Socialen.. Låt henne vara istället och sluta kommentera massa skit till henne.

elin
Postat 2011-02-20 kl 01:38:40

Hej.

Tyvärr kan jag inte skriva, synd om dig. För du har gjort dina val.

Jag vill skriva, vad var det jag sa, men jag vill egentligen inte, fast jag nyss gjorde det. Du inser NU att du gjort ett misstag med förlovningen. Inse misstaget också när du känner dig ensam och gå och krama Kelly, du behöver INGEN annan förutom din dotter.

Lägg ner bloggen. Skriv en dagbok. Gå i terapi.

Var inte så uppmärksamhets fixerad ! Du är MAMMA, den som ska få uppmärsamhet är din dotter som DU satte till världen. Gå på babysim, baby möte, baby cafe, baby ja allt där finns. Lev, var mamma, glöm alla problem som DU skapat. För det är allt en själv som skapar problemen. Lär känna dig själv. Ditt liv. Ta med din dotter i det. Lägg ner bloggen ett tag eller föralltid.

alice
Postat 2011-02-20 kl 01:44:54

oj! herregud, jag håller med om att Kelly kanske skulle fått en bättre uppväxt tillsammans med en pappa, men är du inte säker ska fasktiskt lyssna på din magkänsla. gör inget som inte känns bra, och om du känner att det inte fungerar med Kevin så ska du göra som du vill. jag önskar dig all lycka till och hoppas alla idioter som kommenterar elaka saker kan inse hur patetiska de faktiskt är. jag vet att du är en bra mamma, och att Kelly kommer att få en bra uppväxt även utan en pappa. men det jag menade i början var att hon antagligen kommer sakna honom väldigt mycket när hon blir äldre och inser hur situationen ligger till, att ha två föräldrar är alltid bra.

kramar!

sofia
Postat 2011-02-20 kl 01:46:07
Blogg: http://sofiaberg.webblogg.se/

För det första så vill jag bara säga åt alla som läser och kommenterar DIN blogg, att : Hon får väl skriva VAD FAN HON VILL SKRIVA, om hon vill skriva något så låt hon, INGEN tvinger er att läsa hennes blogg. Och kom igen för fan, döm inte någon förrens ni har vandrat i dennes skor. Hon är ung, hon är en mamma - ni tror inte hon gör det bästa som hon kan?! Hon är ju själv bara barnet och gör misstag ibland, som att ni aldrig har gjort ett enda jävla misstag ??

Låt hon skriva exakt vad hon vill och vad hon gör, om ni inte tycker om det så tänk LITE längre än vad näsan räcker och visa lite respekt, vad tycker ni om folk kommer in eran blogg och kommenterar hej vilt om negativa saker ?! Hon tar väl ändå hand om Kelly, det är väl det viktiga ?? Hade varit en annan sak om hon glömde att hon hade ett barn, vilket hon inte har gjort.



Hon är 15 år, kom igen hörrni ,. Sen tror jag litegrann att det är dom negativa kommenterarna som får en att må dåligt. Rena rama trakasserierna och mobbningen på hög nivå. Jag undrar om ni själva mår så jävla bra som kommenterar såna hära dumma saker i ens blogg? Att ni har samvete till att göra det? Gör det er någon nytta att skriva elaka saker? Vad får ni ut av det ? Tänk liiiiiiiitegrann, ett tips bara!



Och för det andra till dig Micah ,. jag förstår inte varför ni förlovade er så fort, jag och min pojkvän har varit tillsammans i 5 år och vi förlovade oss nu, förlovningen ska vara något äkta och det ska kännas bra. Förstår att kärleken svämmar över och så kommer det såna här känslor, men man måste tänka efter. OM det är menat att ni skulle vara med varandra så kommer förlovningen så småingom. Och sen så tycker jag att du ska låta Kevin ta egna iniativ, göra som han själv känner så får du se om du och Kelly är värda honom. Kelly är så liten än så hon har ingen aning vad som föresiggår, och Kevin kan ändå vara en bra pappa till henne. Han kan hälsa på, han kan ha henne några timmar under veckan. Man behöver inte bryta kontakten bara för att ni har gjort slut, för om det är menat så kommer ni sluta upp med varandra igen - ge det bara tid. Om han verkligen älskar dig av hela sitt hjärta så lämnar han inte dig och Kelly.



Hoppas du har det bra och ta hand om dig, vi vill inte se nå mer ledsna inlägg i bloggen, du är en stark tjej som bara vill väl! Din nästa ledsna inlägg får bli när Kelly har sagt att du är en dum mamma för första gången, eller när hon flyttar hemifrån, eller ja ,. gör nå rackartyg, haha! :) Ha det bra, kram!



Eloise Johansson
Postat 2011-02-20 kl 01:46:20
Blogg: http://eloiselive.se

"Förlova dig inte med någon fören du är 100% säker på saken, bara ett tips. Och man ska inte förlova sig eller något sådant för att man har ett barn ihop om man inte verkligen älskar varandra, på riktigt."



Håller med fullt.



Att det ens är tillåtet för folk under 16 att förlova eller gifta sig.

Jag anser att det är det största felet man kan göra som människa att förlova eller gifta sig och sedan komma på en kort stund efter: Men ååh.. jag gillar ju visst inte dig. och bryter förlovning/giftemål.



Och till elli: Nu anser väl du att detta är en dum och idiotisk kommentar också, men det är ju som om hon ber om dessa typer av kommentarer. Vissa saker skriver man inte på sina bloggar om man inte vill ha den typen av kommentarer. Säger jag något dumt får jag stå för det.



Och till självaste bloggaren: Lycka till med ditt liv framöver, Du kommer INTE få det lätt om du fortsätter såhär. Men du har fortfarande chans att göra något åt saken.



Sofie
Postat 2011-02-20 kl 01:46:42
Blogg: http://sofieahlskoog.blogg.se/

Först tänkte jag skriva en liten sak men alla dampar här nu?

vad har alla för jävla problem? Ba "ååh de är ditt fel, åh din själviska det är alltid så synd om dig" men wtf hallå? Micah har varit med om mer än ni kommer förstå ni kommer aldrig fatta hur de känns och sen sitetr ni och klagar som nå jävla perfekta ungar vilket jag tror att ni inte är.. Karma säger jag bara karma.. Och de där om att de var för personligt vadå skulle hon bara låtsas att dom fortfarande var förlovade eller? Och den där Elin över hon har ju mest damp av alla måste jag säga.. Hon vet väll ingenting om dig och kelly alla är dum i huvet och jag blir så arg när man ska trycka ner andra! USCH!

d
Postat 2011-02-20 kl 01:48:29

"hej en gång var jag förlovad i fem dagar"

En MOGEN 13åring :o
Postat 2011-02-20 kl 01:50:23
Blogg: http://ass.blogg.se/

MEN SERIÖST!!!!!!!!!!!!

HAN ÄR SÅ JÄVLA FUL! DUM, OCH FAN INGET BRA FÖR NÅGON!

Ingen tjej kommer vilja ha honom, han låg med en minderårig och han är fan störd!! Seriöst herregud, låt han missa sin dotters uppväxt om han vill, ni båda är sjuka som försöker föda upp ett barn, fyfan, stackars kelly, hon kommer ju må skit av att se sin mamma vara deprimerad och ta livet när hon är arton eller något, herregud

din unge kommer vara föräldralös fan, snälla.. VAR BARN!! OCH SKYDDA DEJJ FÖR FAN!!

Nu kommer kevin säkert ligga med någon smittad hora och sen med dejj igen och då får du typ klamydia!

ÅÅÅH FYFAN DU ÄR HELT DUM I HUVUDET MIKAELA!! lycka till typ -.-

Louise
Postat 2011-02-20 kl 01:53:31
Blogg: http://luzzys.blogg.se/

Men sluta vara elaka! Tycker ni att Micah gjorde fel, fine by me, tyck de! Men skriv inte de till henne! Då blir allt ju bara ännu värre, hur dumma får ni bli?!

Micah var stark, ignorera dom och fokusera på alla som tror på dig, kommer alltid vara på din sida! <33

Sara
Postat 2011-02-20 kl 01:59:00
Blogg: http://alet.blogg.se/

Eloise Johansson: Det finns ingen åldersgräns för förlovning. Det är inte heller juridiskt bindande på något sätt utan man kan bryta förlovningen när som helst. För att gifta sig måste man däremot vara myndig, dvs 18 år.



Håller dock med om att man ska ha ett seriöst förhållande innan man förlovar sig! (och skaffar barn, givetvis...)



Min sambo och jag var 17 när vi förlovade oss, det är fem år sedan nu :) Tro inte att alla unga människor är oseriösa, döm efter mognad snarare än ålder. (inte bara riktat till Eloise utan alla läsare)

Niki
Postat 2011-02-20 kl 02:03:01
Blogg: http://mylifeasniki.blogg.se/

<33333

casandra
Postat 2011-02-20 kl 02:06:06
Blogg: http://http://www.nattstad.se/casandralund

förlovningen var onödig, ni hade grymt mycket problem innan som ni borde tagit tag i innan förlovningen och även om ni har ett barn tsm så betyder inte de att ni måste leva ihop. Bara Kelly får ha kontakt med sin pappa också. Men att ni som kommenterar om att socialen ska ta Kelly är omoget bara för vi vet inte hur hon tar hand om sin dotter, jag tror att hon gör ett bra jobb med henne så ge er väx upp kommnentera inte sådant skit. Hoppas att allt ordnar sig!

Klara 14år.
Postat 2011-02-20 kl 02:14:59

Fyfan vad omogen och idiotisk ''En MOGEN 13åring :o'' är, haha patetiskt.



Mikalea, själv skulle jag inte lägga upp så mycket i bloggen (om sånt här) för det är alltid någon negativ kommentar hit och dit men det väljer du själv. Ta inte åt dig för mycket bara.

Ha det bra nu!

Alex
Postat 2011-02-20 kl 02:16:20

Några av er irriterar mig värkligen!!! Det verkar som ingen av er har känslor, ni er så elaka och väldigt själviska. Det är hennes liv och hon skriver för hon tycker om det och inte för att alla ska hata på henne. OM NI INTE TYCKER OM LÄS INTE ELLER KOMMETERA INTE DUMSKALAR. Är det så svårt?

For the haters.....

Always put yourself in the other's shoes.

If you feel that it hurts you, it probably hurts the person too!



Mikaela du är en bra mamma för att vara så ung lyssna inte på dom här korkade losers som har inget bättre att göra. Gör det bästa du kan och va stark! When one door closes another opens!



Mic

Tingeling
Postat 2011-02-20 kl 02:16:30
Blogg: http://thelindalinden.blogg.se/

Gud vad alla skriver elaka och snälla saker. Jag har läst din blogg dom senaste veckorna. Vissa kan skriva jävligaste sakerna. Att socialen ska ta Kelly, det är inte snällt. Visst du är för ung för barn i mina ögon. Men man kan vara iaf glad för att hon har ett barn iaf. Sen är det väl inte så bra att gå fram och tillbaka i ett förhållande. För det skadar dom inblandande. Hände mig en gång. Min pappa gick fram och tillbaka till samma kärring 5 gånger och inte vart det bättre, dom gifte sig 3 gånger. Det skadade mig och min bror. Så låt det inte hända Kelly. Försök ta hand om henne så gott det går nu bara. Är du ledsen prata med en förståndig människa. Du ska ha chans som alla andra att leva och må bra. Speciellt när du har Kelly. Det gäller alla unga mammor som har jobbigt. Forsätt kämpa utan Kevin, se framåt. Sen att vara 14år och förlova sig med en "ostadig" kille är det inte bästa. Men upp till dig. Men som sagt, prata med en kurator, lärare, bästa väns mamma, en släkting eller någon äldre i din omgivning. Så kanske du känner dig bättre.

Ha det bäst. Och jag fortsätter läsa. ;)

Ullis
Postat 2011-02-20 kl 02:17:21

Så himla tråkigt att det inte höll MEN ni är unga än så det var väntat..synd om Kelly bara som kommer i mellan bloggvärlden o den riktiga. Alla lever vi i en bubbla..Vad hände med din?? va har du att erbjuda din dotter förutom Bloggvärlden?

ellensw
Postat 2011-02-20 kl 02:22:39
Blogg: http://ellensw.se

du skriver ut alldeles fööör mycket.. det är nästan pinsamt? vad det inte ni som var 100% säkra på förlovningen? mygad.. sluta blogga och ta hand om din bebis och ordna upp allt istället, man förstår ju att du inte mår bra just nu varför ska du då sitta vid datan och läsa alla skit kommentarer ifrån läsare? blir nästan irriterad..!

Moa
Postat 2011-02-20 kl 02:23:59
Blogg: http://moatoaboman.blogg.se/

Men förstå att hon mår dåligt. Fattar inte att ni ids komentera? Gå och lägg er om ni har inget annat för er. Hon är ju en vanlig människa precis som ni. Tänk hur ni skulle må tänk någon gång på det. Låt hon leva sitt eget liv. Sluta läs hennes blogg om ni nu ska bara klaga. Förstår ni inte att hon blir less att läsa era komentarer hela tiden.. GE UPP!!



Till dig Mikaela.

Bry dig INTE om det dom skriver, du är en stark tjej och kan stå på egna ben och sköta ditt liv. Du är duktig bloggerska, du skriver bra! :)

Hoppas att det löser sig mellan du, Kelly och Kevin! :)



Kram /Moa

Zee
Postat 2011-02-20 kl 02:28:00

"Jag såg att han mådde dåligt med mig"



Helt otroligt att du har noterat det, tidigare har det ju bara varit "jag, jag, jag, jag".

rebecca
Postat 2011-02-20 kl 02:29:56
Blogg: http://rebeccafornstedt.blogg.se/

<3

Sofia
Postat 2011-02-20 kl 02:30:45

Varför skriver du ens detta i bloggen? Lägg ner den

och ta hand om dig själv och Kelly istället! Du klarar dig fint utan någon kille Mikaela, fokusera på Kelly istället nu! :)

Köttöga
Postat 2011-02-20 kl 02:32:27
Blogg: http://elakaclownen.blogg.se/

Naw.

Hoppas Kevin kan njuta fullt ut av livet nu, det är han värd!

Men ni kommer säkert bli tillsammans om drygt 1-3 dagar så...

(daaaaaah)

;D

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 02:32:57

kunde lätt misstolkas då du fick honom att "låta dålig" i det förra inlägget..

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 02:41:51

tsss det är inte ens äkta kärlek ju !



"Båda måste må bra i vårat förhållande. " vilket förhållande ?

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 02:45:02

ni förlovade ju er nyss :P

stakars kelly belly:(

frida
Postat 2011-02-20 kl 02:49:17
Blogg: http://nattstad.se/aschenfrida

blir riktigt arg på er som kommenterar elaka kommentarer, för det första vadå inte tänker på kelly som inte får träffa sin pappa? att du inte träffar din pappa bara för att han bor 1 timme från dig är väl ganska självförhållat, en timme är inte ens långt! tror ni inte kelly kommer må dåligt om dom bråkar hela tiden, bäbisar känner av sånt när saker inte står rätt till, och tror ni inte att kelly kommer få träffa kevin eller? då är ni ju dumma.... om ni inte visste det så ska man kunna skriva precis vad man vill här för detta är som en "dagbok", själv tycker jag att micha är modig och vågar stå för den hon är och vågar skriva allt om hennes liv. jag känner inte henne och det gör inte ni heller så ni kan inte döma henne om hon är en dålig mamma och hålla på att anmäla henne för socialen, vad ska ni säga " att hon har en blogg och la ut en bild på ett fimp sår?" tror dom bara kommer skratta åt er.. sen undrar jag hur gamla ni är som läser denna blogg och anklagar kevin för att haft sex med minderårig,själv skulle jag aldrig vilja ha sex med nån i samma ålder som jag själv, dom flesta killarna har haft sex med minderåriga, om man är med på det så är det ju okej?! och du som är en mogen 13 åring, du verkar ju helt rubbad, och inte fan är du ett dugg mogen för den delen, vem har sagt att kevin vill missa sin dotters uppväxt? har han sagt det till dig eller, nej det har han inte, man kan ju inte leva ihop bara för att man har barn ditt jävla pulver. Så hon är en hora för att hon har legat med 1 person vad jag har för mig, och är det konstigt att hon mår dåligt just nu, hon har blivit överfallen och grejer och det som hände när hon var i malta(tror jag det va) och sen har hon och kevin gjort slut, skulle du må bra eller? nej tänkte väl de. och varför skulle kelly bli föräldrarlös? hon har både en mamma och pappa som älskar henne. du däremot verkar ju inte må så jävla bra själv.. säger bara en sak väx upp din lilla snor unge!!!!!!

① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄
Postat 2011-02-20 kl 02:49:42
Blogg: http://sarasaariioniitaa.blogg.se/

VAAH i senaste inlägget så skrev du att du inte vill ha något med keving och göra något sånt skrev du och du verkade AS arg på honom

Nu försöker du skydda honom för han fick mycket skit från

läsare och så säger du att du gjorde slut för att han mådde dåligt med dig.. Han kan ju inte ens tänka , varför sa han att han älskade dig? och förlovade sig med dig? han verka feg och osäker han tyckte bara synd om dig. han är 18 år och borde säga det han egentligen käänner . Och andra sidan kanske han mådde dåligt eftersom du hela tiden skriver om honom och ert bråk. TÄnk vad mycket skit han får. Och han vågade inte ens visa sig i webcameran " även om hans bilder finns över internet och andra skvallerbloggar ". Tänk på ditt bästa om man ska behålla ett barn så ska man va 100% säker att man hittat den rätte OCH inte bara behålla ett barn sådär. Hon är inte en Katt eller hund. Utan en människa!. Hon kunde lika gärna vara din lillasyster.



Jaa.
Postat 2011-02-20 kl 03:09:43

Jag förstår inte riktigt varför ni skriver dåliga saker, ta det en annan dag, ni har väl också mått skit över ett förhållande någon gång'? vill ni höra sånt? ne :P



Hoppas allt löser sig, tänk på din fina dotter som ger hopp istället :)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 03:12:55

Men ge fan i att läsa hennes blogg då om ni nu irriterar er så jävligt. Lägg er inte i andras liv!! Blir så trött på sånt här.

sara
Postat 2011-02-20 kl 03:15:11

folk som skriver "va en mamma, lägg ner tid på henne inte på utseendet/killar" haha seriöst inser ni att ni skriver detta till e 15åring, och inte en 25 åring, man kan inte förvänta sig att hon ska bete sig vuxet & vara ansvarsfull - newsflash hon är bara 15 år.



menar inget illa till mikaela men att en 15 åring har barn är helt fel, hon är inte mentalt mogen för det. ingen 15 åring är det. men eftersom situationen är som den är kan jag vara riktigt säker på att hon gör sin del i uppfostrandet men tar även mycket hjälp från sin mamma, det är en självklarhet. för att hon hade aldrig klarat av det själv, INGEN 15 åring hade gjort det.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 03:21:58

Det var moget gjort av dig. Ni bada kommer nog ma bast av detta beslut, om han inte var lycklig gor ju inte det dig lycklig heller. Man vill ju inte vara med nagon som inte vill vara med en.

Detta betyder ju inte att Kelly inte kommer ha nagon pappa, sa lange ni skildes at som vanner och kan fortsatta att ha en mogen relation som tva foraldrar och gora det som ar bast for er dotter sa kommer nog alla vara lyckligare an att ha stannat i en dalig relation.

Ta hand om dig! :)

Jennie
Postat 2011-02-20 kl 03:29:17
Blogg: http://jadifa.blogg.se/

Jag förstår dig och du är ung, du vill nog inte höra att det finns "massa andra killar" just nu, för du älskar säkert honom precis som alla andra människor älskar, unga eller gamla! Dock så kanske det var det bästa för din egen skull, Kellys skull (man vill hellre ha två glada och icke våldsamma föräldrar) och för Kevins skull som du sa. Ni kanske inte är bra för varandra just nu, men ni kommer alltid vara "tvungna" att ha med varandra att göra, så du behöver inte vara rädd för att aldrig mer träffa honom, ni kanske behöver växa upp lite båda två och inte ha ett destruktivt förhållande med varandra (känner inte dig, men det verkar vara så). I framtiden kanske ni kan ha ett lyckligt förhållande, antingen genom att vara bra vänner och föräldrar till en supergullig dotter, eller genom att ni någon gång hittar tillbaka till varandra och om ni inte gör det så kanske det var bäst så. Jag hoppas iallafall att du blir lycklig (för man kan må dåligt länge efter även ett destruktivt förhållande - de är oftast de "värsta" att ta sig ur). Lycka till och du verkar vara en bra mamma till Kelly, tänk bara på att barn tar efter sina föräldrar, var stark :)

emelie francea
Postat 2011-02-20 kl 03:31:26
Blogg: http://franceaemelie.blogg.se/

Ha en underbar & fin söndag! :)

Ellinor
Postat 2011-02-20 kl 03:52:39

Michaela stå på dig.. alla som skriver elaka kommentarer skit i dom.. låt inte dom påverka dig och dina beslut du är en otroligt stark tjej som är väldigt modig som vågar skriva om ditt liv... skit i alla som är elaka ta INTE åt dig när folk är elaka... det är dom det är fel på inte dig,,du verkar vara en underbar mamma åt Kelly och alla som skriver att socialen ska ta hand om henne har ju slagit i skallen eller något

stå på dig! Massa kärlek till dig!

mi
Postat 2011-02-20 kl 03:59:58

Glöm inte bort att behandla andra så som du själv vill bli behandlad, tack!

michaela hrelja
Postat 2011-02-20 kl 04:03:39

och dej ska man tycka synd om ? vad fan tänker du med ? DU ÄR 15 ÅR !? vad fan tänker dina föräldrar med, slåt vad om att dom inte bryr sig ett jävla skit om dig ! tyckte synd om dej innan. men vet du vad ?

du blev gravid för att DU SLARVADE med att skydda dej, samma sak med ditt jävla missfall, om du skulle skyddat det så skulle det ALDRIG HÄNT. nu några dagar efter din förlåvning, sååååååklaaaaart. idiot jävel, TÄNK LITE VETTIGT ! någon borde banka vett i dig !

S
Postat 2011-02-20 kl 04:10:31

ska vi tycka synd om er nu? sluta skriv dina käsnlor för tusentals människor alla vet att du vill ha uppmärksamhet.

E M E L I E R E S E R!!
Postat 2011-02-20 kl 05:34:27
Blogg: http://emeliereser.blogg.se/

gud vad ni håller på fram och tillbaka! Det verkar inte som att ni är gjorda för varandra direkt, så mkt som ni bråkar! Du mår nog bättre utan ett förhållande med KEvin :)

heheheh
Postat 2011-02-20 kl 05:53:12

Hahahaha vilka jävla hormonstinna ca:20 åringar som kommenterar sin blogg som bara trånar efter att få ett skjut så dom själva kan bli lattemorsor hahahha vilka patetiska äckliga människor det är som kommenterar AVUNDSJUUUUUUKA som fan som känner att dom skulle kunna göra ett bättre jobb än dig. hahahahahhahahahahahahahahahahaahahah. Skönt att du är ute på marknaden! knulla runt som en riktig 15-18 åring och måbra själv först! för mår du inte du bra så kommer du aldrig kunna ta hand om en unge så den mår bra!!! Vilka jävla graft cp skadade brudar

Maddo
Postat 2011-02-20 kl 05:53:33

Seriöst, lägg ner nu snälla lilla vännen.

Du behöver inte blogga om allt. Vissa saker tjänar nu mest på att hålla för dig själv. majoriteten av alla läsare läser din blogg för att se vilka dumheter du ska hamna i härnäst. SKÄMS PÅ DIG! Lägg ner bloggande om för privata saker och ängna dig åt din Dotter på heltid istället! Vill du att Kelly ska växa upp och få massa jävla skit och bli mobbad som fan för att hon har en morsa som inte beter sig som folk! För det är det som kommer hända.

Särp dig nu för fan. Det tjänar både du och framförallt din dotter på. Så för hennes skull, tagga ner.

Kim
Postat 2011-02-20 kl 06:41:06
Blogg: http://kimberlyann.blogg.se/

Hej Micah! Jag förstår verkligen hur du känner dig,

Trots att jag inte vill ha barn eller så, så tycker jag ändå att du gjort rätt val i livet! och då det kommer till kärlek och barn så finns ingen ålder :)! Du ska inte ens behöva lägga ner energi på Avundsjuka ungar som skriver elaka saker,



Klarade du att föda barn så klarar du detta! Kom ihåg du är stark, vacker, verkar otroligt snäll! och väldigt mogen för din ålder! hoppas allt löser sig, Puss Kim.<3

Kim
Postat 2011-02-20 kl 06:45:31
Blogg: http://kimberlyann.blogg.se/

EN SAK TILL, - HUR FAN VET NI VAD SOM ÄR BÄST FÖR HENNES BARN? Hon är modern och är den ända som kan veta det. HON ÄR STOR NOG ATT GÖRA EGNA VAL I LIVET" DAGS ATT NI ACCAR DET..



JAG STÖDJER DIG MICAH TILL 10000%.

Lotta
Postat 2011-02-20 kl 07:16:45

Jag måste bara få säga en sak. Om nu Mikaela är en så stark person och duktig och mogen som alla säger så borde hon väl även begripit att man inte ligger med nån i 14 års åldern. Det får man faktiskt inte. Så där har hon brustit i sitt sätt. Nu får hon stå sitt kast och leva med det. Går inte att få ogjort. Jag tror att Mikaela håller på att brytra ihop. Hon behöver hjälp med Kelly. Och det NUUU. Innan det är för sent. Säger inte detta för att vara elak men för fan man fattar väl ett och annat. Detta funkar inte i längden. SÖK HJÄLP NU. Alla människor kan inte ha fel. Ta åt dig av vad folk skriver som omväxling snälla nån. Du klarar det inte själv. Kramar till dig.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 07:17:30

Jag måste bara få säga en sak. Om nu Mikaela är en så stark person och duktig och mogen som alla säger så borde hon väl även begripit att man inte ligger med nån i 14 års åldern. Det får man faktiskt inte. Så där har hon brustit i sitt sätt. Nu får hon stå sitt kast och leva med det. Går inte att få ogjort. Jag tror att Mikaela håller på att brytra ihop. Hon behöver hjälp med Kelly. Och det NUUU. Innan det är för sent. Säger inte detta för att vara elak men för fan man fattar väl ett och annat. Detta funkar inte i längden. SÖK HJÄLP NU. Alla människor kan inte ha fel. Ta åt dig av vad folk skriver som omväxling snälla nån. Du klarar det inte själv. Kramar till dig.

M
Postat 2011-02-20 kl 07:25:46
Blogg: http://trolltygensgalenskap.bloggplatsen.se

Du mår inte bra Mikaela, och jag tycker det är konstigt att inte dina föräldrar agerar.. Jag får känslan av att din situation just nu med baby, relationer, skola och en välbesökt blogg är för övermäktigt just nu.. Du verkar så vilsen, vilket inte är konstigt för du är väldigt ung. Det är lätt att glömma bort det, när man är femton vill man så gärna vara "vuxen" men man är inte riktigt mogen för att klara den rollen..Man ska inte heller behöva göra det.



Du behöver hjälp och stöd. Och jag tror att den här bloggen bidrar till ditt dåliga mående.. Du kan inte riktigt hantera och känna var gränsen går med att vara för privat, för utelämnande.. Och att folk kommenterar kommer du aldrig ifrån, och på många sätt ger du dom syre hela tiden..



Det kanske är dags att ta en bloggpaus och bara fokusera på dig, och ditt barn?



Josefine
Postat 2011-02-20 kl 07:34:17

Hej,gumman,ni hade precis förlovat er,vad vare som gick så fel?

kram o hälsa kelly <3

Rebuu
Postat 2011-02-20 kl 07:40:00

håper alt går bra med deg !!! utrolig dumt dette her altså... <3

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 07:58:22

Det är väl ändå NI som har Kelly...

vic
Postat 2011-02-20 kl 08:01:11
Blogg: http://lionbebi.blogg.se/

neeej :O aaw synd att det tog slut. kärlek e de vackraste som finns )))):

hoppas du mår bra iaf <3

Celine
Postat 2011-02-20 kl 08:03:00
Blogg: http://celinelf.blogg.se/

Först och främst, den nya designen är supersnygg, sedan ... jag tycker att det var rätt val. Även om ni verkade så lyckliga ihop och så ... men ni bråkade så mkt. Men nu om det är slut, om ni ångrar er så måste ni ju typ förlova er igen så jag hoppas faktiskt att det håller nu ... hoppas att det går att lämna tillbaka klänningen, ringen och det bara ... :) Lr så kanske du kan spara det till någon annan gång, när du verkligen är säker. Hoppas att du fixar det, du är en underbar mamma till Kelly!

snälla
Postat 2011-02-20 kl 08:06:10

hoppas att du inte gör något dumt nu. Tänk på att kelly behöver sin mor! En mogen mor. Kevin var inte den rätta för dig. Det är både bättre för dig och kelly om inte du är tillsammans med kevin. Du kan då helt enkelt fokucera på din underbara dotter.



Skit i alla elaka och dumma kommentarer. De är bara avundsjuka. Tänk på oss som bara vill ditt bästa.

Lovisa
Postat 2011-02-20 kl 08:13:26

sv till; "en mogen 13åring"

Hahahahhah, jo det där som du skrev var ju väldigt "moget"... Nej, du betedde dig som en fem-åring, hahaha, shit, hur orkar du kommentera om du bara har nåot negativt att säga. Shit, -.-

------------------------------------------------------------------------------------------------

Till Mikaela;

Hoppas allt går bra nu, Lycka Till! :)

Jen
Postat 2011-02-20 kl 08:14:52

Tänker Ingen utav er som kommenterar vad det står för text Innan man skriver något? Skulle ni vilja bli påhoppade med massa fula ord och idiotiska kommentarer!? Om Mikaela väljer att blogga om sitt liv, om hon väljer att inte vara ihop med Kevin, om hon väljer att skriva om personliga saker i sin blogg så är det väl inte ERAT problem? Ni skriver att ni är "mogna" och vet vad som är bättre. Men ni känner inte henne till ens 2 procent! Hon har vart med om så otroligt mycket, och det enda ni gör är att sitta och kränka henne? LÅT HENNE VARA!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 08:19:16

Cecilia
Postat 2011-02-20 kl 08:20:16

Jag tyckte att du gjorde rätt! Men det är ju viktigt att Kelly får träffa sin pappa också, men det vet jag att du förstår.

Lycka till, du är underbar och glöm inte det!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 08:23:42

Alla säger bra kevin är dum i huvet hit och dit..

Och dina 13 åriga "fans" skriver att vi inte ska döma micah, men då ska ni inte heller skriva att kevin är dum i huvet, ful och allt va ni nu skriver...



Dom har nog vart lika goa mot varandra, visst han kanske inte alltid vart den snällaste samtidigt som micah till och med skriver ut att hon slagit honom, vad har hon för rätt till att göra det ?

Att hon är tjej och han kille, hmm det håller inte!



Sen vadå han missar Kellys uppväxt?

Han är lika mycket rätt att träffa kelly som Micah har !

Och ja Kelly kommer antagligen ha en arbetande pappa och förhoppningsvis en mamma som får jobb.

Så dom både kommer då missa tid med Kelly men det är så livet ser ut....



OM MICAH INTE SKA BEHÖVA TA SKIT SKA INTE KEVIN HELLER BEHÖVA GÖRA DET, HAN MÅR NOG MINST LIKA DÅLIGT!!!!

isabel
Postat 2011-02-20 kl 08:31:24
Blogg: http://magnificentet.blogg.se/

Du är så mycket snyggare och smartare än honom! Bra gjort! Hoppas allt blir bättre för er nu. Det tror jag.

Linnea
Postat 2011-02-20 kl 08:37:41
Blogg: http://linneapeterzen.blogg.se/

Varför var du på sjukhus?



Kelly och Du kommer klara er bra utan Kevin, bara kelly får träffa honom också. Jag har skilda föräldrar som jag flyttar imellan varannan vecka, och det funkar bra.

Lisa<3
Postat 2011-02-20 kl 08:50:37
Blogg: http://lisaajax.blogg.se/

Åh<3 Det är ju lite synd men du ska ju göra det som känns rätt!<3 Men köpte ni lägenheten eller?<3

Fokusera bara på Kelly och dina vänner nu tycker jag, du har hela livet framför dig <3<3<3<3

Många kramar!

22 år
Postat 2011-02-20 kl 08:52:35

Måste bara skriva till "en mogen 13 åring". Verkligen

jättemogen kommentar. Herregud, tänk lite...

Johanna
Postat 2011-02-20 kl 08:53:51
Blogg: http://drucillafair.blogg.se/

Huvudsaken är att du tycker att du gjorde rätt, Kelly ska vara glad att hon har dig, jag förstår mig inte på alla som skriver elaka saker om dig, du är jätte mogen för din ålder och du är otroligt stark.



Kram

Sofia - ensamstående mamma till en POJKE!
Postat 2011-02-20 kl 08:54:50
Blogg: http://rockferries.blogg.se/

För de första SÅ stör jag mig otroligt på att de är så många som sitter och ursäktar mikaela för att hon är 15 år och ska tydligen bete sig som hon vill, främst hon själv ger sådana ursäkter för att kunna lämna sin dotter hos sin mamma.



De HÄR är sanning. Mikaela blev gravid, Mikaela hon valde att fortsätta graviditeten och bli en MAMMA! Då kan man inte sitta och hålla på och ursäkta sig "Jag är bara 15 år hallå". Att vara mamma innebär ansvar, att man tar hand om sitt eget barn och de gör hon men hon lämnar bort henne väldigt ofta vilket stör mig och speciellt då hon bara var 6 veckor gammal. Då som MAMMA ska man inte ens överväga att lämna bort sitt barn. Inte ens jag hade den tanken förrän min son var 6 månader gammal. VARFÖR ska man inte lämna bort sitt barn vid en sån tidig ålder, JO för att mamman och pappan ska SKAPA band med sitt barn. Inte för att Kelly har de dåligt med sin mormor - De är ju inte ens de jag påstår utan att barnet ska vara med sina föräldrar.



Sen de NI andra som inte är föräldrar SOM klassar allting med ELAKA kommentarer . Tyvärr ni får FAN ta de som ni vill men ni är inte föräldrar. Att vara icke förälder och förälder är en stor skillnad i denna värld. Så som jag tänkte innan jag fick MITT barn, så tänker inte jag idag trots att jag hade vart barnvakt en antal gånger så är de en stor skillnad på att ha ett barn!



Vi som är mammor, VI ALLA skriver inte för att VARA ELAKA utan vi skriver våran åsikt, SOM ALLA HAR RÄTT TILL. Tyvärr så kommer jag aldrig att få er UNGA till att fatta om ni inte såvidare sitter framför mig och jag får prata ISTÄLLET för att skriva. Eller att ni växer upp och blir 23 år eller blir en mamma själv.



VISST det är jätte fint att ni stödjer Mikaela som ni gör men SITT fan inte där och påstå att ni vet hur man UPPFOSTRAR ett barn när ni inte har ett själv eller ÄR ett barn! SITT inte heller och skriv hela tiden SLUTA SKRIV SÅ JÄVLA ELAKA KOMMENTARER. Gå en utbildning, ta för fan läs en barnbok om bäbisar och barn så ska ni se KANSKE att ni fattar lite mer utöver de vi föräldrar skriver om TILL HENNE. ATT vi inte MENAR något elakt UTAN FÖRÖKER ge henne råd osv. Men tyvärr de verkar hon inte vilja ta in det heller! Jag tar emot RÅD hela tiden för att jag just vill bli en bättre mamma! Jag gör inte som ni att jag skriver sluta vara elak med henne utan jag säger – tack för att ni hjälper mig! Och ni skriver så för att ni förstår inte vad vi skriver om, för att ni har inte blivit mamma/pappa än.



Tyvärr de är en tuff VÄRLD att vara en mamma, men de är SÅ det är då man väljer att gå den vägen och bli en, man måste kunna ta emot kritik när de gäller detta ansvar och inte börja med att gå och gråta varje gång.



Som en tidigare skrev, det är inte du som ska stå på scen och vara vacker utan de är din dotter som du bärde i 9 månader i ditt liv som ska vara där.



En tidigare kommentar av ngn annan:

” Tyvärr kan jag inte skriva, synd om dig. För du har gjort dina val.

Jag vill skriva, vad var det jag sa, men jag vill egentligen inte, fast jag nyss gjorde det. Du inser NU att du gjort ett misstag med förlovningen. Inse misstaget också när du känner dig ensam och gå och krama Kelly, du behöver INGEN annan förutom din dotter.

Lägg ner bloggen. Skriv en dagbok. Gå i terapi.

Var inte så uppmärksamhets fixerad ! Du är MAMMA, den som ska få uppmärsamhet är din dotter som DU satte till världen. Gå på babysim, baby möte, baby cafe, baby ja allt där finns. Lev, var mamma, glöm alla problem som DU skapat. För det är allt en själv som skapar problemen. Lär känna dig själv. Ditt liv. Ta med din dotter i det. Lägg ner bloggen ett tag eller föralltid.”



Jag håller med henne om denna kommentar och den är inte ens elak skriven utan de är sanningen. Jag tror att mikaela skulle må bättre av de ist för att skriva så mycket här. Och jag har läst en del kommentarer och bland annat då de tog slut mellan dem för 1 dag sedan hackade ni på Kevin direkt. Det kanske beror på att MIKAELA inte skrev ordentligt för att ni skulle förstå. Hade hon skrivit vad som hade hänt med en förklaring så hade de dock inte skett. De är väldigt många som är elaka här. Jag skrev inte en endaste kommentar för att jag anser att de inte är mitt liv utan hennes. De är flera månader sedan sist jag skrev någon. Och alla kommentarer jag har gett är för att ge råd och försöka åtminstone skriva de så bra så att de fattar att jag inte menar något elakt! Men tydligen gör inte ni de, VAD är DE EXAKT SOM ÄR SÅ elakt????????? Vad är de NI INTE fattar? Jo att ni inte är mamma eller pappa!



Sista jävla kommentaren jag ger, för ni lär inte lyssna på detta heller just FÖR ATT NI är femton, under eller 17 år! Och nej jag vill inte ha er uppmärksamhet som ni skriver och påstår att vi vill ha - för denna är inte en elak kommentar men de anser ni ju ändå!

Clarysen
Postat 2011-02-20 kl 08:58:59
Blogg: http://clarysen.blogg.se/

Åhh.... Micah, jag är ledsen för din skull. Vissa förhållanden funkar bara inte. Men var stark. Du har i alla fall Kelly.

sara
Postat 2011-02-20 kl 09:00:49

Du gjorde ett bra val mi klarar er utan honom han brukede ju ändå klaga på dina bröst och din vikt och det är jätte elakt av honom men nu om du gjort slut med honom ta inte tillbaka honom. Och jag tror inte ens att han var säker på sin framtid han kanske vill leva livet först sen förlova sig gifta sig osv, ni gick för fort fram och jag tror inte att någon av er kände sig bekväma med detta men gör som du själv vill. Följ ditt hjärta det ska du alltid göra, gör aldrig något som du inte är helt hundra på. Lycka till med din dotter / kram

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:00:58



ni har lixom gjort slut med varan flera gånger & så ska inte ett äkta förhållande vara. bestäm er någon gång :)

& ta inte åt dej av vad alla skriver. det kan vara svårt men ibland måste man bara blunda & TA BORT komnetarerna.

kram

Selma
Postat 2011-02-20 kl 09:02:56

Du e fan pinsam ditt äckel

sanna
Postat 2011-02-20 kl 09:08:10

Ni kanske borde tänkt lite innan ni förlova er.? Jag menar ni bråkade ju riktigt 2 dagar innan. Då ska man inte förlova sig det fattar väll vem som helst. Och du är bara 15 du borde inte gjort det.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:10:05

synd men hoppas det var rätt val men blev inte kevin ledsen?

24 år.
Postat 2011-02-20 kl 09:15:57

Herregud människor, hur gamla är ni som kommenterar? Eller iofs kanske det är en dum fråga, för vi har uppenbarligen sett att vett inte sitter i åldern.



Jag är 24 och har varit med om mycket sen jag var 15, hunnit göra många misstag som jag ångrat. Vem gör inte det? Jag har lärt mig och blivit "visare". Jag kanske inte hade gjort likadant eller håller med om allt Micha gör. Men det spelar ingen roll. Det är hennes liv, hennes blogg.



Anledningen till att jag läser den är att jag tycker det är fascinerande att läsa om någons annans liv. Som är så annorlunda mot mitt. Man är nyfiken. Men bara för att jag läser bloggen ger det mig ingen rätt att trakasera, vara elak eller lägga kaxiga kommentarer.

Visst kan man tycka att man inte ska lägga upp alltför privata saker på sin blogg, men då får ni väl låta bli. Som jag fattat det har Micha en blogg för att få ut allt, och även för att dela med sig av sina erfarenheter.

Kontentan av det hela: Håll käften o skaffa egna vettiga liv istället för att klaga på nån annan. Jag lovar till 100% av ni som klagar och är elaka här har bra mycket sämre liv än Micha har. Det är bara att ni är för korkade för att fatta det...



Gooo Micha. Kämpa på. Då klarar det här oxå.

Sofiah
Postat 2011-02-20 kl 09:16:13
Blogg: http://lillasoffi.blogg.se/

jag tycker det var ett bra beslut, ni bråkade så mycket och då är det mycket bättre att inte vara tillsammans för allas skull. och jag förstår inte varför alla ska kommentera att det kommer bli så jobbigt för kelly att hennes föräldrar inte lever tillsammans, jag tror det är bättre än att hon får se två olyckliga som bråkar.

Sanna
Postat 2011-02-20 kl 09:17:00
Blogg: http://sannaisthashit.blogg.se/

alltså snälla! alla som kommentrar " åååhhh så dålig mamma, hon kan inte ens sköta kelly blablabla " vafan , väx upp ! om ni nu stör er på hene så himla mycket , varför då sitter ni då och lägger energi på kommentarer som trycker ner henne ? varför läser ni då hennes blogg överhuvetaget? alla kan inte vara som NI som kommentarar, right? de är hennes liv och hennes val, what so ever, lägg ner och skicka såna kommentarer, om ni nu gör det så lägg ner med det, okej ? hon mår nog dåligt som det är just nu, acceptera! Mikaela är en grymt fin mamma, och jättesöt! <3 de finns inget fel på henne, men INGEN är perfekt, så respektera!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:17:45

Jag hoppas att Kevin kontaktar soc och får hela vådnaden av kelly, det skulle vara det absolut bästa.

Rebeckah
Postat 2011-02-20 kl 09:20:46
Blogg: http://sosrebeckah.blogg.se/

Ni som skriver såna här patetiska kommentarer om att Mikaela gör fel, att hon inte tar bra hand om kelly, blabla och allt de där. Visst om ni tycker så! Men tänk bara på hur de själv skulle kännas att få en sån kommentar, hur skulle de kännas att sitta i Mikaelas sits? De är nog fan inte lätt tror jag! Så om ni tycker såhär, skit i att läsa hennes blogg och stick bara iväg utan att lämna ett avtryck! Jag tror absolut att Mikaela vill ha bättre avtryck än såna här spyfläckar!!!

victoria
Postat 2011-02-20 kl 09:21:45

vill bara säga att när man läser alla jävla kommentarer så blir man förbanad eller jävligt glad. Att det finns folk som verkligen vill stöta dig och andra som vill gå till socialen och att du INTE bryr dig om din dotter det gör mig garanterat förband!

Bara för dom var förlovade i några dagar och sen gör slut? vad gör det för er? Dom har ju en viss kärlek som dom kanske inte vill släppa, sen inser att det gör ont? Ni får ju för fan tänka lite! Ni känner henne inte ens, varför håller ni på och säger att ni ska gå till socialen med henne när hon verkligen tar hand om kelly? Om mikaela får hjälp av sina föräldrar då undrar jag vad är det för fel med det? Jag menar jag skulle aldrig klara av att ta hand om en egen unge nu utan mina föräldrars hjälp! Snälla skärp er. Tänk på vad fan ni skriver innan ni ens inte tänkt hur ni skulle vilja göra, detta är hennes liv inte era!



Lycka till i framtiden mikaela, va stark!

Emma
Postat 2011-02-20 kl 09:31:13

Du är nog den mest komplicerade 15 åringen jag mött på. Livet är vad du gör det. Lev med det. Du valde att ha en unge därefter får du leva med konsekvenserna...hjälp vart är världen på väg!

The Worrying Kind
Postat 2011-02-20 kl 09:32:03
Blogg: http://theworryingkind.webblogg.se/

Klokt och starkt gjort av dig! Se nu till att fokusera på dig själv och din dotter och på skolan. Ta hand om dig! Kram

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:32:05

stackars liten då. kan du bestämma dig? Ni för alltid eller att du aldrig vill se honom igen?

Kajsa
Postat 2011-02-20 kl 09:32:41
Blogg: http://bessys.blogg.se/

Jag är så lycklig över att jag inte känner dig! Jag skulle skämmas så sjukt mycket över hur du är.



Ni förlovade er, fattar du inte att förlovning är något! Det betyder något. Man förlovar sig inte när man är ETT BARN och gör slut med sin kille och blir tillsammans hela tiden.

Man förlovar sig när allt känns rätt, när man känner och är säker på att det kommer funka! När man kämpat för kärleken i några år och märker att ingenting kan komma emellan.

Inte när man varit tillsammans någon månad och gjort slut varannan vecka.



Var är dina föräldrar egentligen..? Vad tänker dom med? Är du så bortskämd så du får göra vad du vill?

Detta är skrämmande.

Johanna
Postat 2011-02-20 kl 09:38:02

Hej:) jag har läst din blogg jäääättelänge nu och jag läser den flera gånger per dag. Du är nog en bra mamma men jag tycker att du ska skita i Kevin nu. Jag drömde till och med inatt att det kom em video där ni pratade ut och blev ihop igen:) hahah men gör inte det ni bråkar så ofta:) gör som du vill! Ha de bra:)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:41:07
Blogg: http://nadjalaurell.blogg.se/

Mitt tips till dig är att ta saker o ting lite lugnare. Du jag och många andra unga tjejer har heeeela livet på oss. Man måste inte vara som en 30åring bara för att man är mamma. Inom rimliga gränser så ska man vara 15 om är 15år. Ta vara på det du har nu, Kevin vill nog vara en del av Kellys liv, men du får ta det som det kommer nu. Fokusera på Kelly :)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:43:42

håll nu fast vid detta beslut !! det var nog den bästa lösningen, även om det kanske inte känns så just nu ! hoppas allt blir bra med dig&kelly nu, fokusera på hennes&ditt bästa nu :)

Ellen
Postat 2011-02-20 kl 09:45:08
Blogg: http://www.ral

Du är så grymt modig!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:45:10

DÄR HAR DU ANLEDNINGEN TILL VARFÖR UNGA EJ SKA FÖRLOVA SIG!

Ellen
Postat 2011-02-20 kl 09:46:00
Blogg: http://relationship.blogg.se/

Du är så grymt modig!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:48:08

DRAAAAAMMMAAAAAAQUUEEEEEEEEN



För alla småungar som läser denna blogg och inte fattar ordet dramaqueen.... Hon gör allt för att få uppmärksamhet behöver bekräftelse hela tiden och skapar rubriker så ni kan tyck synd om lilla henne. :0

Ebba
Postat 2011-02-20 kl 09:50:43
Blogg: http://finaebba.devote.

aLMA
Postat 2011-02-20 kl 09:53:50
Blogg: http://talmans.blogg.se/

OMG!!! JAG GRAVID :(

VAD SKA JAG GÖRA

Carita
Postat 2011-02-20 kl 09:54:02
Blogg: http://blacklion.blogg.se/

Vad trist men man ska ju bara stanna i ett förhållande om båda två mår bra av det.. Även om det är jobbigt så ska du se att detblir bättre.. Be strong!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:55:35

HAHA! Jag bara sitter och skrattar åt dig Mikaela! Nyss var du ju så himla lycklig, och sa att vi fick tycka vad vi ville? Men helt plötsligt så sa du att vi hade rätt och sen säger du att du gjorde slut osv, kan du bestämma dig någongång?:O För du verklar knappast ett dugg mogen!!!

emelie
Postat 2011-02-20 kl 09:56:45

Men herregud vad är det för fel på er som kommenterar? Om hon nu är så hemsk, äcklig och ful varför lägger ni då ner er tid på att läsa hennes blogg och kommenterar den? Det är snarare ni som är tragiska och borde växa upp. För i ärlighetens namn är ni inte särskilt mogna? För vem sitter och trycker ner en 15 årig tjej som redan mår dåligt? Väx upp sjävla!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 09:57:45

nu är dom Amber och Gary....

Limp
Postat 2011-02-20 kl 09:59:22

Förlåt, men vad är det för små patetiska människor som inte har något bättre för sig än att sitta och irritera sig på vad någon skriver i sin blogg? Måste ha fruktansvärt mycket fritid om man får för sig att lägga sig i nån annans (en person man inte känner för övrigt) liv och hota med att anmäla till soc.. Allvarligt.. Lägg ned bara. Skaffa er en hobby!

Ida
Postat 2011-02-20 kl 10:03:22
Blogg: http://chilisnackan.blogg.se/babymom

Hoppas att det ordnar sig för er snart.

Mikaela, du är ung men tror att du är mer vuxen än vad du faktiskt är. Bara för att man är mamma slutar man inte att vara 15 år...MAN FÅR VARA 15 ÅR OCH OMOGEN, DET ÄR HELT OKEJ! Trots att man har barn...

Du har sååå mycket att lära, Kevin och du va ett misstag och nu måste du LÄRA dig av de misstaget och det kommer du att göra. Må inte dåligt över att det är slut (jag vet, det kommer du göra) utan försök att gå vidare. Du kommer bli STARKARE av detta, tro mig, jag vet verkligen!

Min sambo och barns pappa DOG för snart ett år sedan och jag är STARKARE ÄN NÅGONSIN! Man klarar mer än vad man tror, du måste bara tro på dig själv och du BEHÖVER INGEN MAN FÖR ATT VARA LYCKLIG! Tids nog kommer han med stort "H"...Och du har ju gott om tid, du har bara levt i 15 år flicka lilla ;)



Hoppas att mina ord kan hjälpa dig en liten bli på vägen!

KRAM

Sooni
Postat 2011-02-20 kl 10:03:27
Blogg: http://sooni.blogg.se/

Eh? Förlovade inte ni er för några dagar sedan? Det var ju väldigt genomtänkt...

amanda davidsson
Postat 2011-02-20 kl 10:04:14
Blogg: http://amandaddavidsson.blogg.se/

tråkigt! men hoppas allt blir mycket bättre nu! stor varm styrke kram till en grym mamma!

Ebba
Postat 2011-02-20 kl 10:04:29

Alla ni som skriver att det var onödigt med förlovning, os.v, os.v har helt feel! Dom fick ju ett jättefint avsked av varandra och sådär.

Och om ingen mår bra i ett förhållande så har man ju bara ett val,

att göra slut, så låt nu Mikaela få läka igen sina sår och gå vidare UTAN att någon klankar ner på henne, era jävla omogna as!!

Hon är så jävla mycket mognare än er, och kommer alltid att vara det,

Ni vågar ju inte ens skriva in ett namn, eller en email,

om ni inte låter Mikaela vara, så kommer hon ju bli mer deprimerad,

Om ni hade en blogg och fick sådär många elaka jävlaa kommentarer,

så skulle ni väl också bli ledsna? Och säg inte att ni inte bryr er,



för det gör alla människor, på något sätt. To.m Kissie, eran stora idol

kan bli ledsen, precis som alla andra människor, ni er ju liksom vad

hon har gjort med sin kropp! Om hon inte hade dåligt självförtroende,

skulle hon väl vara nöjd med sin första kropp och sådär va?

Nu vill jag inte såra Kissie, heller, men hon har liksom sagt att

Mikaela är FET?? vad fan tänker den där tjejen med? Arslet eller?

Bara för att hon har anorexia och allt, väger 55 kg, och är liksom

19 eller 21 eller vad fan hon är, i dont care!

Sen så säger man ju inte att någon är fet, över huvudtaget,

det är omoget och sätter en omogen stämpel på dig&din röv



Tack det var allt jag hade på hjärtat! Om Mikaela vill mejla mig så gör hon det! // Ebba

Lisa
Postat 2011-02-20 kl 10:05:02

men gud, kan inte vissa sluta komentera elaka saker eller ?.

Jag älskar din blogg och läser den flera ggr om dagen. Jag fattar inte varför vissa som komenterar elaka saker läser din blogg om de bara gör skada. usch på dom !

Om jag fattat rätt så gör mikaela det bästa för både henne, kevin och kelly. Så sluta nu och peppa istället.

Ha det bra mikaela och kelly <3

ida
Postat 2011-02-20 kl 10:06:40
Blogg: http://idaolssonn.bloggplatsen.se/

Det är helt frivilligt att läsa micahs blogg, ni som tycker att hon är "helt dum i huvudet" behöver inte läsa den, och hon skriver det hon vill.

Visst, det var synd att dom inte kunde hålla ihop längre, och det var dumt att dom förlovade sig så tidigt. Men om ni ska hålla på och tönta er kan ni göra det för er själva!

Bara sluta såra andra, sluta läs bloggen! Fritt val.

JENNIFER
Postat 2011-02-20 kl 10:08:27
Blogg: http://dinsysterjennifer.blogg.se/

Låt nu Kelly komma i första hand och ta en paus från killen, eller killar över huvudtaget. Många förlovar sig, skaffar barn osv, för att de tror att förhållandet räddas då.. Det är ingenting man tänker på för än efteråt så jag klandrar dig inte. Men det kanske var bra, i alla fall vad du trodde? Jag tycker personligen att Kevin kanske skulle varit med öppen så att ni förstod varandra bättre. Då kanske ni inte ens hade hunnit förlova er osv.

Förstår du hur jag menar?

Olivia, the one and only
Postat 2011-02-20 kl 10:11:08
Blogg: http://thesimplegirl.blogg.se/

Ta hand om dig !

bajs
Postat 2011-02-20 kl 10:11:50
Blogg: http://http:/asdsad

haha rätt åt dig

Hanna
Postat 2011-02-20 kl 10:12:40
Blogg: http://sammahanna.blogg.se/

Nuu fattar jag ! ;/ Syynd men du gör dina val! LYCKA Tiill med Kelly!

Aline
Postat 2011-02-20 kl 10:14:19
Blogg: http://icecreamuscream.blogg.se/

Naw<3 hur mår du?

En tjej fullständigt på din sida micah
Postat 2011-02-20 kl 10:16:56

Alltså, alla som skriver korkade och elaka kommentarer här, tänk?

Micah är en 95a, hon är 15 år. Hon ska kunna ha ett liv utanför kelly & kevin, hon ska kunna få ha sin blogg. Hon ska kunna få lägga ut vilka bilder hon vill, hon är nästintill en tonåring, hallå?! Hon ska kunna skriva och göra vad hon vill, privat eller inte. Hon skriver inga detaljer eller hur? Det ända hon sa var tex, "Ni hade rätt". Många detaljer där eller? Nej. Så det är inte så jäkla privat. Låt henne vara. Läs, okej, kommentera bara inte dumt tack! Jag skulle vilja att ni blev gravida vid 14 år ålder och inte kunnat göra abort och se hur ni har det. Eller? Det skulle ni klarat bättre? Kanske. Men nu är det inte ERA liv. Det är HENNES. Okej? Och det här händer. De kanske blir sams igen. + att micah är en bra skådespelerska och gillar att uttrycka sig, därmed bilderna!



Micah, du är stark, hoppas du läser detta! Tusen kramar!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 10:17:16

Onödigt att ni förlovade er :(

Kanske skulle tänkt på de innan ni förlovade er, att du såg att han inte mådde bra, för du skrev ju att du va lycklig o man såg att ni va lyckliga.. förlovning e inget man gör om o om hela tiden..

LOVA - hon som får sina drömmar till verklighet
Postat 2011-02-20 kl 10:18:02
Blogg: http://lovamariaelisabeth.blogg.se/

Vad håller du på med Mikaela? Först förlovar du dig och sen någon vecka efter så gör du slut. Det är konstigt. Du älskar ju Kevin! Serriöst. Det är sjukt. Nu är du tydligen deprimerad vad det verkar som när jag läser din blogg. Men du kan ju inte göra slut för att du TROR att Kevin inte mår bra pga erat förhållande. Snälla Mikaela du måste ju kämpa! Du älskar ju han, han älskar dig! Nu ger du bara upp tycker jag. Det är äkta kärlek. Ni måste snacka med varandra. Kämpa! Tänk på Kelly. Det är inte lätt att ha föräldrar som är skilda. Ge inte upp. TA tag i det här nu! även fast du är deppig. Det är ju det som har påverkat dig rätt mycket för att du gjorde slut. kämpa!

everything will be okey. if its not okey. Its not the end.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 10:19:23

Kan bara hålla med nårfa av dom andra, ni får en förlovning att se ut som nånting man gör hej vilt

:)
Postat 2011-02-20 kl 10:19:46

Jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker. Och jag fattar verkligen inte att det är så många som tänker så.

Man går in på en blogg och läser att den här tjejen, som har fått gå igenom så mycket jobbigt i sitt liv (och säkert mycket mer som vi inte har någon aning om), och så har hon gjort slut med sin pojkvän. Och så finns det människor som känner att de måste trycka ner henne ännu mer? Kg förstår det verkligen inte.



Anmäla henne till socialen? Dålig mamma? Rätt åt henne?

Låt mig bara fråga en sak: vad vet ni, egentligen? Är ni där hos henne när hon tar hand om Kelly, eller har ni läst i beskrivningen att hon är 15 år och utgår ifrån att hon är dålig? Det är klart att det måste vara svårt att få barn i den åldern, men varför göra det svårare än det redan är? Om ni nu "tycker synd om Kelly", varför ska ni då trycka ner och såra hennes mamma och försvåra det ännu mer?



Uppmuntra henne istället. Då tror jag att hon växer som mamma, istället för att bli ännu mer ledsen. Eller skriv ingenting. Fan, ni måste vara helt hjärtlösa som kan sitta och skriva sådana grymma saker till den här stackars tjejen. Skäms ni inte? Vi kan inte veta hur hon är som mamma, men jag är säker på att hon försöker så gott det bara går, och jag är säker på att det skulle bli ännu bättre om ni bara kunde hålla era tankar för er själva.



Sorgligt att det finns så mycket hat. De här tjejerna måste verkligen må riktigt dåligt. Det är dom det är synd om.



Mikael, jag hoppas att du läser det här. Ta verkligen inte åt dig av deras elaka kommentarer, det är du inte värd. Ingen är värd det. Som sagt, de vet ingenting om dig så det är inte ens värt att läsa deras kommentarer.

Stå på dig och var stark och kom ihåg att det finns människor som hejdar på dig också, som gör allt för att överrösta buropen. :)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 10:21:21

Du gjorde HELT rätt, du är värd någon bättre!!

gå inte tillbaka till honom, loooova oss det!

ni har försökt, de funkade inte och du ska hitta en kille som tycker om dig precis som du är! :)



kraaaaam

ISABELLE
Postat 2011-02-20 kl 10:24:16
Blogg: http://iisabellbergman.blogg.se/

Glöm inte bort att vara stark. Tkr också som vissa andra att det var onödigt att förlova sig när ni hade så många problem.

Anna
Postat 2011-02-20 kl 10:24:19

Hade det inte varit bättre att lägga pengarna ni la på ringarna på Kelly ist? Förlovning borde vara ett bevis på att man är lycklig i sitt förhållande och med sin partner, man ska tänka efter före man kastar sig in i nåt sånt!! Lägg ner allt vad killar och självplågeri heter och lägg din energi på din underbara dotter istället,hon behöver sin mamma mer än något annat!

Emma
Postat 2011-02-20 kl 10:24:25

Okej Mikaela,

Jag tycker att du har gått för långt!!! Visst allt var bra i början men ni skadar inte bara er själva, utan KELLY ocksaå! För i helvete! Sluta upp med era fjantiga påochav förhållanden, hon mår inte bra av det! Och jag vet det! GÅ I PARTERAPI OM NI ÄR SMARTA!!!!!!!! Och om Kevin inte skulle trivas med dig så kunde väl han göra slut elller?!! Och för en annan del, varför går du ut med detta i bloggen? Vill du att alla ska veta vilken idiot ´du är som sabbar för din dotter! Jag gråter över Kelly och tycker så jävla synd om henne som inte fickj en bättre mamma.... well det är ditt liv! Lycka till med ditt liv, för det ser ju jävligt ljust ut nu....:D

Vickilita
Postat 2011-02-20 kl 10:24:44
Blogg: http://sweetkaylee.blogg.se/

för bara några dagar sen skrev du ett inlägg om hur omogna alla läsare var som inte kunde se att det var äkta kärlek mellan er och att ni absolut visste vad förlovning innebar trots 15 års ålder. idag har du bevisat den totala motsatsen. jag tycker du borde skämmas för det inlägget och bara inse att du inte är så vuxen som tror.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 10:25:02

Men prata med honom? han kanske inte alls mår dåligt av att vara med dej, jag vet när man själv inte mår bra så tänker man att alla är emot en och tycker att man är jobbig och allt sånt. Det är därför man slutar träffa folk när man mår dåligt och är där nere i skiten, jag vet. Men allt kanske bara är ett stort missförstånd, jag menar han skulle aldrig förlova sig med dej om han mådde dåligt av dej? Så försök igen!

Ecir
Postat 2011-02-20 kl 10:25:55

Visst, då man mår dåligt vill man att folk ska märka det, ibland vill man vara ensam, ibland vill man ha total uppmärksamhet, men man vill för det mesta att folk åtminstone ska veta om det. Det är någonting som varierar från person till person.

Det är bara det, att om man kräver den totala uppmärksamheten, så kan det finnas människor som verkligen inte förstår och människan är så att ofta när den inte förstår, så blir den irriterad och irritationen har sitt egna språk.



När du mår dåligt, vilket det verkar som att du gör nu, är du den typen som söker uppmärksamhet. Jag antar att det du vill ha, är bekräftelse, du vill få höra att du gjort rätt val. Men jag känner inte dig, så jag kan inte säga någonting säkert. Du är 15 år, inte mer än ett barn i min mening, men du har varit tvungen att växa upp snabbare än vad som är tänkt pga Kelly. Detta gör att du tar aningen överhastade beslut, såsom förlovningen. Det är inte många 15-åringar som förlovar sig nu för tiden. Jag vet inte hur dina dagar ser ut, jag är ingen frekvent läsare av din blogg (läser i princip bara då mina kompisar säger att det hänt någonting mer speciellt, t.ex. att det tagit slut mellan dig och Kevin.), men jag får intrycket av att du vill leva en 15-årings liv. Jag ska inte säga ”Ledsen, men de dagarna är förbi!”, för så är det inte, men dina dagar är begränsade. Så vitt jag förstår så tänker du på Kelly när du fattar beslut, för du är trots allt hennes mamma, men du är också inte mer än ett barn…



Och sedan det här angående Kevin. I ett tidigare inlägg så skrev du någonting med att du inte vill ha någonting med honom att göra, det lät som om han verkligen hade gjort dig illa, men så är det du som gjort slut med honom? Jag kan förstå att det gjorde ont att göra slut med honom, då det syntes som att du verkligen älskar honom (refererar till en bild på er och Kelly från 17/2), men det ger dig ingen anledning att skriva att du inte vill ha någonting med honom att göra – han har ju inte gjort någonting då, eller?

Sedan kan jag också kommentera det här med att inte känna sig bekväm i ett förhållande. Om ena parten inte känner sig bekväm, så känner allt som oftast den andra av det. Detta leder till att alla mår dåligt, för det är någonting som är fel och det tär på en. Det kan inte ha varit bra för Kelly heller, för så små barn känner av känslor väldigt väl, för just då är känslor allting de riktigt kan förstå. Ni kanske inte passar som par, men när ni är tillsammans (dvs möts som vänner) och ni trivs i varandras sällskap, kanske ni får för er att ni ska försöka med ert förhållande en gång till – en lärdom i livet är att vissa människor passar bättre som vänner än som älskande.



Ärligt talat kan jag säga att jag inte alls förstår mig på dig, men det är mer för att jag inte skulle ha gjort de val du gjort hittills. Eller ja, rättare sagt är väl att jag inte förstår då jag inte har gjort de val du gjort.



Mitt tips är att du tar en paus från bloggandet, en paus från irriterade människor som skriver irriterande kommentarer är någonting du kanske skulle må bättre av.



(Jag kan tillägga att jag inte känner dig på något sätt, så därför är jag beredd på att bli rättad och att det eventuellt kan komma irriterade kommentarer över min kommentar.)

nehvo
Postat 2011-02-20 kl 10:30:28
Blogg: http://nehvo.blogg.se/

tycker synd om dig, men.. lite komiskt att du sa för några dagar sen att du visste att ni alltid skulle va tillsammans :p

Criticizeme
Postat 2011-02-20 kl 10:32:09
Blogg: http://criticizeme.blogg.se/

[...Micah är bara dum i huvudet som säger att det är för "Hans bästa".

Hade det varit "För hans bästa" så hade han bröte upp med henne redan långt innan hon ens förstått att han mådde dåligt...]

Hannah
Postat 2011-02-20 kl 10:32:58
Blogg: http://fniss.se

Herre guuuuud.....



vet inte om jag ska skratta eller gråta för dig skull. Omoget.

Dumt. Vad ska du nu göra? Visst att du gör allt för Kellys skull. Det märks ju inte det minsta!

Johanna
Postat 2011-02-20 kl 10:35:36
Blogg: http://lofstroem.blogg.se/

Jag blir ledsen när jag ser ut folk skriver till dig,de som gör mig mest arg är när folk sitter och skriver att du inte borde ha vårdnaden,vafan vet dom om de? En vanlig trettio åring som skaffat barn kan få problem ,så varför skulle inte en 15årig få de? Man väljer sina val i livet och du valde ditt val,jag tycker du valde rätt att föda ett mirakel till världen,Jag har själv inga barn med kompisar som är "Unga mammor" ... Stå på dig jag vet att du kommer klara de med eller utan Kevin. Och till er som stör er så mycket på michaelas blogg SLUTA läs den då? Om ni blir så irriterad,sätt er in i situationen själva och bete er som folk!

Evelina
Postat 2011-02-20 kl 10:36:04
Blogg: http://tessilina.blogg.se/

Bra gjort, det va nog de enda mogna beslut du tagit på länge... Är så jävla sjukt med förlovningen, har ni båda inga föräldrar som ser hur ni håller på?! Hela sverige är ju inblandade i "ditt förhållande" som är helt sjuuuukt och idiotiskt, men vi kan ju hoppas du börjar ta hand om Kelly nu...

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 10:36:19

Du som var så dålig att du nog skulle bli kvar på lasarettet hela natten. Orkar du blogga från lasarettet? Det kan väl inte vara det viktigaste i ditt liv för tillfället. Var har du ditt barn under dina nya små utflykter kan man ju undra!!!!!

En som står på din sida
Postat 2011-02-20 kl 10:36:23

Jag har stått på din sida hela tiden, gör det fortfarande men börjar bli lite frustrerad.



Ni blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut - och emellan det bråkar ni ju OVANLIGT mycket. Ja sure, alla par bråkar, men inte sååå mycket.



Är det bara en tidsfråga innan ni blir ihop igen eller? Och hur mycket skit tänker ni låta Kelly ta?



Står ännu vid din sida och du, gör det som känns bäst! Man kan inte ändra det förflutna, men man kan påverka framtiden. Så kämpa på nu och gör det valet som känns rätt - MEN tänk för guds skull till väldigt noga innan du gör något. Tänk på vilka konsekvenser det lär få och hur det kommer att påverka dig och Kelly.



Ja, stå nu på dig och jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att du snart börjar må bättre! Både psykiskt och fysiskt! Ingen människa förtjänar att må dåligt. Ta itu med dina problem så gott det går och börja leva glatt igen.



Man har ett liv och det ska man leva på ett underbart sätt. Snälla börja må bra för din egen skull. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men kämpa på! Du får inte vara deprimerad hela livet! :(



MVH

En som står på din sida

Maja H
Postat 2011-02-20 kl 10:37:46

Är det ett skämt!? Ni förlåvade ju er nyss :O Jag beklagar men jag tyckte ni passade så bra ihop!

Tusen kramar MAJA! <3333

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 10:39:12

Vad sa kevin när du gjorde slut? :O

Alizia
Postat 2011-02-20 kl 10:41:28
Blogg: http://photosbymoi.blogg.se/

Vad har hänt?!

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 10:41:45
Blogg: http://damii.blogg.se/

Okej... :( <3

emelie
Postat 2011-02-20 kl 10:42:04
Blogg: http://itsaboutemelie.blogg.se/

hej :) jag är med i en sångtävling och jag är i final nu i topp 5 och det skulle betyda så mycket för mig om jag vann för då får jag komma till studion och spela in en låt ! snälla rösta på mig, gå in på www.ilikemymusic.blogg.se och rösta på emelie fors :) man kan rösta en gång varje dag fram till den 24e , behöver många röster ! :) tack !

Sara
Postat 2011-02-20 kl 10:46:43

Jag tycker du borde lägga ner din blogg för typ mer än hälften av alla kommentarer du får är elaka och du mår bara dåligt av det! Jag tycker du ska ägna ALL din tid åt Kelly och dig själv istället! Eller du behöver iaf inte lägga ut all din privata infpormation på din blogg för då får du bara massor med elaka kommentarer! TÄNK PÅ KELLY!

<3<3<3<3

snäll tjej
Postat 2011-02-20 kl 10:46:46

hej!

ska kevin inte få träffa kelly? det är ju ändå hans barn med..

men förstår dig om du inte vill att han ska träffa henne.



hoppas allt är så bra som det går

Eve
Postat 2011-02-20 kl 10:49:01
Blogg: http://mandarinaduck.devote.se

jag sa ju det..det kommer aldrig å hålla..så fjortis-stil att hålla på å göra slut, bli tillsammans, göra slut igen osv. jävligt omoget. väx upp nån gång för helvete.



tycker inte det minsta synd om dej. kanske du lär dej nåt nu å slutar fjanta runt.

Vickilita
Postat 2011-02-20 kl 10:49:09
Blogg: http://sweetkaylee.blogg.se/

Jag skulle vilja skriva en sak alla er som skriver moralkommenterar om hur dumma alla andra är som skriver "elaka kommentarer" :

För det första så är det inte elaka kommentarer (jag har läst de flesta och kan tydligt se att 90% av dem bara är synpunkter och varningar, INTE elaka påhopp som ni vill påstå). Bara för att folk blir upprörda och tycker att tjejen gör något fel så behöver det inte vara deras avsikt att vara elaka. Man är inte elak bara för att man inte sympatiserar med någons handlande eller blir upprörd över hur någon behandlar sig själv eller andra. Det borde snarare ses som varningsklockor.

Och för det andra så är detta en offentlig öppen blogg där hon skriver om sitt allra mest privata och VÄLJER därmed att dela med sig av sina problem till alla som vill läsa. Hon VET att hennes blogg ligger på topplistan och att hon har flera tusen läsare och väljer man att ha en sån blogg så tillkommer också folks kommentarer och synpunker! Vill man inte veta av sånt så stänger man av kommentarsfunktionen eller skriver i en gömd dagbok under kudden istället!

Man kan inte välja att ha en så här stor och öppen blogg och säga att bara medhållande och sympatiska kommentarer accepteras. Det är störtlöjligt!

Klarar man inte av att höra folks synpunkter (vare sig de är medhållande eller upprörda) så är man inte mogen för att ha en offentlig blogg.

Jag sitter bara och gapar när jag ser era moralrader om hur folk inte ska lägga sig i hennes privatliv när det är hon själv som lägger ut hela sitt liv på ett offentligt internet och välkommnar folk att både läsa och kommentera om det. man klär för fan inte av sig naken och ställer sig mitt ute på torget och sedan grinar när folk tittar på en.



elin
Postat 2011-02-20 kl 10:50:05
Blogg: http://woodhacker.blogg.se/

Då är det väl bara att hoppas att det inte går en månad och sedan är ni tillsammans igen, för det funkar ju inte verkar det som. Fokusera bara på Kelly nu istället.

annaaa
Postat 2011-02-20 kl 10:52:18
Blogg: http://dkdk

Postat 2011-02-20 kl 01:19:32

asså tänkte du änns på kelly det är jävligt jobbigt att växa upp utan sin pappa ! min bor 1h ifrån mig men jag träffar han 1 gång om året om jag har tur ! :@



du kan nog inte ha en så bra pappa om du träffar han (om du har tur) en gång om året, min mormor och morfar bor 45 minuter ifrån oss och vi träffar dom nästan varje vecka eller helg, så! men aja du får ju tycka som du vill!;)

Kajsa
Postat 2011-02-20 kl 10:52:50
Blogg: http://kescht.blogg.se/

Äkta kärlek var det ja.... haha

victoria
Postat 2011-02-20 kl 10:54:03

Nu vill jag inte mena något illa, men tänk på allt kevin har gjort för dig? Och tänk på hur det skulle gå utan att dela kärleken med? Och tänk när kelly äxer upp och inte får träffa sin pappa så ofta?

Mariah
Postat 2011-02-20 kl 10:54:53

Men vännen! Vill bara ge dig en kran nu! Hoppas att du verkligen lär dig att det går att gå vidare och att med tiden kommer det bli bättre (: tro mig jag trodde att Jg skulle dö när det tog slut med min kille när vi var 16 men åh så fel jag hade! Nu är jag 21 och bor med min pojkvän och mår bättre än någonsin! Våga vara dig själv och du sök hjälp och uppskatta hjälpen som soc erbjuder snälla, jag gjorde de. Och Jg lovar, det hjälper kanske inte efter ett år men med tiden så känner jag att det verkligen hjälpt mig! Men jag var som du i början och tänkte som fattar inget! Dom är inte jag! Men dom kan människor:) och du, när man är på botten går det bara uppåt! :D jag tycker om dig och tror på dig. Om du vill får du höra av dig:) [email protected] ha det nu bra! Och kämpa dig igenom dom här jobbigaste dygnen!:) kraaam!!!

står på din sida <3
Postat 2011-02-20 kl 10:57:42

synd men hoppas allt går bra och så:)

Nikki
Postat 2011-02-20 kl 10:58:11
Blogg: http://nikys.blogg.se/

suck!

Frida
Postat 2011-02-20 kl 11:00:20

Din stackare! Jag hoppas att du känner att du gjorde rätt! Din stackare! Jag står på din sida...

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:01:59

Jag håller med någon längre upp i kommentarerna. Skriv dagbok, sök professionell hjälp (verkar som att du har en bra kontakt på BUP). Skaffa inga fler barn än på ett par år. Skit i killar, innan du har jobbat med dig själv kommer du dra till dig konstiga killar. Du måste jobba lite med dig själv och ditt självskadebeteende innan du börjar dejta igen. Ni kan säkert ha en bra relation sen. Som föräldrar till ert barn. Men ta hand om dig och ditt barn nu!

Emma 15 och gravid
Postat 2011-02-20 kl 11:04:25
Blogg: http://mommyemma.blogg.se/

Hur gick det hos läkaren? Kram<3

Malin
Postat 2011-02-20 kl 11:05:37
Blogg: http://loveisbeaty.webblogg.se/

Vad tråkigt att det tog slut så hastigt efter förlovningen. Men du är ung nog att hitta din prins! :)

Jannica
Postat 2011-02-20 kl 11:08:08
Blogg: http://jannica.myshowroom.se

Fy fan vad sviniga en del är här alltså.

Vadå hoppas Socialen tar Kelly? Hur jävla dum i huvudet är man när man sitter och skriver såna saker?! Kelly har det ju så jävla bra hon kan få det.. Mikaela är 15 år, och självklart vill hon vara tonåring ibland och göra lite andra saker, och antagligen har hennes mamma hand om Kelly så länge eller någon annan!!! Skärp er nu, låt henne vara. Och vadå onödigt med förlovning???? Hur skulle hon kunna veta innan att det skulle ta slut????? Alla gör slut, även om man gifter sig gör en del det. Känner många som gjort det.

Det är ju bara barnsligt av er att skriva massa elakt till henne, vill ni att hon ska må sämre än vad hon redan gör??

Väx upp för fan alla här som skriver elaka kommentarer!!!!

Malin
Postat 2011-02-20 kl 11:08:55

Du är så jävla patetisk, lever i en sagovärld med din lilla docka till barn. Du slänger hit och dit med din kille och tänker bara på dig själv.

"Jag har Kelly iallafall".. hon är ingen sak som ska kunne trösta dig, det är du som ska ta hand om henne.

Så jävla patetiskt, väx upp

hanna
Postat 2011-02-20 kl 11:10:18
Blogg: http://typehanna.blogg.se/

Hej , jag tycker det var rätt gjort utav dig. Nu kan du ta hand om kelly och ge henne ALL din uppmärksamhet. Det kommer bli jätte bra, bara du gör allt för kelly, hon är så söt! :)Lycka till nu.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:10:36

huvudsaken är att kelly och du mår bra. Lycka till med allt!

My
Postat 2011-02-20 kl 11:10:59

Du är stark, du klarar dehär. <3

Kakan
Postat 2011-02-20 kl 11:11:18
Blogg: http://kakansfotoalbum.blogg.se/

Men var Kevin den RIKTIG pappan till kelly?

Jenny
Postat 2011-02-20 kl 11:12:06
Blogg: http://imortaelis.devote.se/

För det första, hon bedriver en ganska stor blogg som många läser. Naturligtvis kommer en del elaka kommentarer!



För det andra, vissa grejer som skrivits i inlägg reagerar jag på en jäkla massa. För att nämna en grej, brännmärket. Det är inte okej, SPECIELLT inte när det finns barn inblandade. Har man självskadebeteende så gäller det då verkligen att man tar tag i det. Och det hoppas jag att du Mikaela, inser.

Jag tror att en bidragande anledning till att många blir upprörda är att Kelly finns med i bilden.

Men vi får inte glömma att hon är FEMTON ÅR, i lagens ögon och på alla andra tänkbara sätt ett barn fortfarande. Ett barn som har fått barn, en jäkligt tuff situation! Så TÄNK ER FÖR innan ni kommenterar. Det är skillnad på kritik och påhopp.



Även om jag kan förstå att vissa skriver påhopp, för visst blir man frustrerad över att mitt uppe i allt detta finns ett litet barn som verkligen behöver sin mamma.

Vi får bara se en sida här på bloggen och jag hoppas verkligen att det vi inte får se är en positivare bild av erat liv.



Mikaela, sök hjälp, ta emot stöd som erbjuds så kommer du att klara det här, och TÄNK på vad du skriver i bloggen. Ärlighet i all ära men du får nog försöka censurera dig lite. För folk kan skicka in orosanmälningar till socialen, och då blir det i vart fall utredning och det kan vara riktigt påfrestande. Och för att svara på alla som säger att Kelly kommer tas ifrån henne, nej. Det är i extrema fall barnen tas med en gång, annars så är socialens mål alltid att barnen ska kunna ha det bra hos sina föräldrar. Men tänk över Mikaela att själv ta kontakt med socialen, dom kan faktiskt erbjuda dig hjälp.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:13:14

Hur gammal är kevin?

Hanna
Postat 2011-02-20 kl 11:13:58

Lägg ner med alla dåliga kommentarer!

Dom bestämmer över dom själva, inte vi!



Mycket stöd<3

Jenny
Postat 2011-02-20 kl 11:14:48
Blogg: http://kalei.blogg.se/

Modigt!

zonia
Postat 2011-02-20 kl 11:15:50
Blogg: http://zoniasjoberg.devote.se

jag förstår inte hur ni kan säga att det hon gjorde var fel, hon kan inte få det ogjort eller hur? visst jag tror inte att hon förväntade sig att bli gravid hon upptäckte det efter halva tiden, och hon ville inte adoptera bort henne då måste hon ju själv tycka att hon är mogen nog att ha barn. och ja, jag måste hålla med om en sak. det här med att skriva ut hela sitt liv på bloggen visst jag har gjort det flera gånger men jag valde att ta bort dom inläggen för 1, jag skäms! 2, med tanke på jobb i framtiden.



och jag läste något av det värsta igår på din facebook. någon laura, herregud jag hade bara lust att skriva till henne att hon skulle hålla käften, att du skadar dig själv, visst det är inte bra. men vad var grejen, du fimpade en cigg på dig själv. det är många som till och med gör det för skojskull. jag hoppas verkligen att allt löser sig. och om du nu inte vill att kevin ska vara ledsen och sånt bli inte tillsammans med honom igen, du mår ju inte bra på det heller och du kommer fortfarande ha kontakt med honom eftersom ni har kelly tillsammans, och han kommer fortfarande få träffa henne.

ta hand om dig själv och kelly nu. jag tror på dig!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:17:50

Micah, om jag vore du skulle jag stänga av kommentarsfunktionen här eller iaf låta alla kommentarer få ett godkännande innan publicering Jag lovar att det kommer bli en snällare blogg då. Det är du som tillåter elaka kommentarer genom att inte ta bort dom.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:18:21

shiit! du ljuger säkert om allt!

kevinär en mycket bättre pappa än vad du är som mamma...

Du skrev ju att du iaf har Kelly vadå får inte kevin träffa henne? FYFAN att låta ens dotter inte träffa sin pappa pga sin egen mamma..

KELLY KMR INTE FÖRLÅTA DIG I FRAMTIDEN! du kräver bara uppmärksamhet

sofia
Postat 2011-02-20 kl 11:18:37
Blogg: http://sofiavictoria.webblogg.se/

asså jag tycker kanske att det inte va det smartaste, att förlova sig och sen göra slut, förlovning är ju ingenting som man bara gör för att man tycker att det är lite roligt, men jag önskar dig all lycka till med kelly!

becca
Postat 2011-02-20 kl 11:18:38
Blogg: http://jjustme.devote.se

Du har Kelly, och du har oss bloggläsare.

Vi kommer alltid finnas för dig Mikaela :)

Louise
Postat 2011-02-20 kl 11:18:40
Blogg: http://furiadeamor.blogspot.com

Jag hoppas att de val du gör är för dig själv och Kelly och inte för någon annan. Allting löser sig alltid! Hoppas det blir bra för dig nu.

melina
Postat 2011-02-20 kl 11:19:43

kanske därför man inte ska förlova sig när man är 15, då man inte riktigt är redo för en sådan stor sak som en förlovning...



hoppas allt blir bra iaf!

Sara - Ensamstående mamma
Postat 2011-02-20 kl 11:20:32
Blogg: http://dolphin.blogg.se/

Jag skulle kunna sitta här och skriva exakt vad jag tycker om eran förlovning och så vidare, men det är eran ensak och jag anser att det inte är något som jag eller någon annan bör lägga oss i, det är mellan dig och Kevin.



Tråkigt att det inte höll mellan er, men jag hoppas att Kevin och Kelly fortfarande kommer ha en bra kontakt (även du och han, för Kellys skull). Och att du mår bättre snart igen.



Ni har en jättefin dotter!

karrochaan
Postat 2011-02-20 kl 11:21:07
Blogg: http://karrochaan.blogg.se/

Men seriöst, trodde du verkligen att det skule hålla? Okej, låter taskigt, jag vet, men seriöst! Du är en 15 årig morsa som fortfarande själv är ett barn med en kille som är fler år äldre. Ni bodde inte ens i ett eget hus/lägenhet! Skulle det inte vara bättre om ni INTE förlovat er och bara försökt göra det bättre för Kelly och er två??

och håller medtidgare kommentarer, förlova dig inte om du inte är 100 % säker på att du älskar någon!!! Borde fan finnas en åldersgräns på förlovning... till slut kommer ju inte förlovning kännas spc, det kommer bara vara en sak som man gör, tack vare människor som bara går och förlovar sig sådär.

Hoppas i alla fall detgår bra för dig och Kelly. Det var allt jag hade att säga.

Jessika
Postat 2011-02-20 kl 11:23:53

Det var tråkigt att höra. Det här är inte negativt menat, men du kanske du förstår att leva i en drömvärld slutar aldrig bra? En 15-åring vet inte vad giftermål och förlovning riktigt innebär. Du är så ung och naiv ännu, låt inte allt flöda iväg. Ta vara på tiden med Kelly, killar kommer alltid att finnas. Kram.

Kajsa FOTOBLOGG
Postat 2011-02-20 kl 11:26:13
Blogg: http://mydaysinpictures.blogg.se/

:( <3

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:26:22

jag måste bara säga att du gjort rätt. lyssna inte på dem som säger att du inte borde gjortslut med kevin för om han mådde dåligt så var det rätt.

kämpa på du klarar det här,

linns beautybox
Postat 2011-02-20 kl 11:26:27
Blogg: http://beautyboxen.blogg.se/

den person som skrev "tänker du inte på kelly? min ppapa på en h från mig och det är jättejobbigt" jo, förhoppningsvis är det det hon gör! tänker på kelly alltså, oavsett hur långt från dom kellys pappa bor. bråkar dom, slåss, gör slut och blir tillsammans etc är det inget bra förhållande och det kommer kelly märka och bi olycklig. man ska aldrig vara tillsammans pga ett barns skull, utan man ska göra det bästa för barnet. är det att göra slut, så får man göra det bästa av saken!



Och mihca, att du bara är fjorton(femton?) år och omogen på det typiska sätt en tjej i den åldern är är självklart och inget man ska tycka är konstigt. men när du har en dotter, så får man ta lite ansvar. den dagen du bestämde dig för att inte göra abort var den dagen du bestämde dig för att bete dig som en vuxen person och inte som en femtonåring med typiska kärleksproblem, självskadebeteende(som inte är speciellt ovanligt) mm utan nu måste du ta ansvar. jag säger inte att du är en dålig förälder, du vet väl förhoppningsvis vad som är rätt för ditt barn, men samtidigt måste du ta tag i dig själv. du verkar vara en vilsen själ och har ett stort uppmärksamhetsbehov. jag känner igen mig mycket i dig men har kommit ut ur den "perioden" då jag är 20 år gammal.(förutom att jag har inget barn vilket gör det hela mer okej). Som sagt du verkar inte må bra, prata med en kurator. eller tänk vad som gör att du är olycklig i ditt liv, vad vill du ta bort/vad vill du lägga till.



En annan grej också, nu blev jag väldigt långrandig. tänkte skriva ett mail till dig, du får gärna svara till min maildaress om du vill det. men nu blev det en kommentar istället

tänk på ditt privatliv!! även om du har en blogg. Det finns ingen stor bloggare som skriver när dom bråkat med sin pojkvän, när de har bränt sig själva... och att du vill vara personlig förstår jag och du skriver vad du vill, men hur roligt är det för kellys pappa att halva sveriges ungdomar vet när ni bråkat , när ni gjort slut etc. och hur roligt är det för kelly när hon växer upp att märka att hon har en så osäker mamma som hela sverige känner igen som "den där morsan som var alldeles för privat och som läsarna hotaed att anmäla tilll soc varje dag". Du kan utesluta vissa delar utan att för den sakens skull inte vara privbat. sen att du vill skriva dina inenrsta tankar fine, men det skadar folk i din omgivning. Dina föräldrar? tror du det är roligt för dom att du visar upp dina brännsår för hela sverige. ja , det finns många exempel.

hoppas du tar dig i kragen. jag skiter i om du blir ihop med kellys pappa eler inte, och jag skiter i om du mår bra eler dåligt psykiskt. för problem har man i den åldern. det jag bryr mig om är ditt barn. gör vad som är bäst för henne och ta tag i dina problem - för hennes skul!!

FINA RÖDA SKOR FRÅN NELLY+CONVERSE
Postat 2011-02-20 kl 11:28:21

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

http://www.blocket.se/stockholm/Nya_snygga_tjejskor_32211217.htm?ca=11&w=1

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:28:43

Kan du inte uppdatera din blogg mer? Du är ju trots allt en av sveriges största bloggerska . . . .

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:30:52

Asså tack och lov! Jag har hatat Kevin sen första början. Fokusera på Kelly nu, och skolan. Det kommer gå bra för dig <3

Carro
Postat 2011-02-20 kl 11:31:02
Blogg: http://carratwi.blogg.se/

Oj...

Det kom liiiite plötsligt. Jag menar, ni hade ju liksom just förlovat er. Men jag förstår ditt val. Om Kevin mådde dåligt så är det ju lika bra att lägga ner. Men ja, du har ju Kelly :) <3

Är du och Kevin vänner nu iaf da?



Kram <3

Alexandra
Postat 2011-02-20 kl 11:31:12
Blogg: http://anglarohjartan.blogspot.com

Ingen kommer någonsin kunna tala om för dig vad du ska göra i ditt liv. Vad folk än säger så är det du själv som måste lära dig vad som är bäst för dig. Man lär sig av sina misstag under livets resa. En dag kommer man på vem man är och var man står.



Jag tycker det var bra att du gjorde slut med Kevin. Inte för att jag tror att han eller du är några dåliga människor, utan för att ni helt enkelt inte är bra för varandra. Du kommer hitta någon som uppskattar dig för den du är. Men ha inte bråttom... du är så ung! Du har hela livet framför dig. Du kommer hitta någon att dela ditt liv med tids nog, men det behöver nödvändigtvis inte vara Kevin bara för att ni har Kelly tillsammans. Ta hjälp av din mamma med Kelly, se till så att Kevin blir delaktig trots att ni inte är ett par. Försök att komma till rätta med livet utan ett struligt förhållande! Det är det minsta du behöver just nu. Ta vara på tiden, lev här och nu, umgås med familj och vänner!



Jag tror du kommer klara det och jag tror definitivt att du kommer att kunna ta hand om Kelly med bravur! Lycka till tjejen!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:31:39

omg, er förlovning höll ju inte ens i en vecka, helt onödigt ju

Natta
Postat 2011-02-20 kl 11:32:17
Blogg: http://timeslikethese.devote.se

Seriöst! Vissa av er kan bara hålla mun! Ni är ju verkligen så jävla mycket bättre själva när ni skriver dumma kommentarer! Och det är ju hennes blogg.. hennes blogg är väl till för att lätta på sitt hjärta och skriva vad hon känner. Gillar ni det inte så varför läser ni ens hennes blogg? Låt henne vara! Och kände hon att det var bäst att göra slut med sin kille så är det så. Kom inte och säg att hon är en dålig mamma, det är hon inte!! Ni kanske bara rätt av är avundsjuka?



Kämpa på gumman! Du är bra och stark! Stor kram till dig och kelly! :)

Rösta Här!

jätte tråkigt att det skulle behöva bli så .. :( Tänkte länka min Dagens Fråga men det känns lite fel appråpå det som just hänt och rätt så fel tillfälle om du förstår.. Hoppas du och Kelly får det jätte bra och när du är på bättre humör kanske du kan rösta på min Dagens Fråga! hehe....:/

Carina
Postat 2011-02-20 kl 11:36:58

Har funderat många gånger på varför människor har en sådan lust att klanka ner på andras val.

när jag läser igenom alla kommentarer så inser ajg att det är mest jämnåriga som kommer med onödiga kommentarer och anmärkningar.

Jag kan då meddela alla er som skiver dessa kommentarer osv, att ni kommer ha det jävligt i era liv oxå i mellanåt. och jag hoppas att ni då kan förstå vad respekt för andra innebär.



Micha, du kanske ska göra ett inlägg där du tar reda på vad respekt är och vad andra tycker att respekt är. Respekt för andras val osv. Jag håller inte alltid med mina vänner, familj och man i allt de tycker, tänker och gör. Men jag respekterar deras val och stöttar i vilket fall som.

Lite sådant. För jag vet att när man är 15år så har man inte en susning om vad respekt är. Inte alla men väldigt många.. Vilket vi kan se på kommentarerna.



Lycka till!

Och gör det som känn bäst för dig. Och ta väl hand om Kelly. Gör alltid det som känns bäst. För det är det bästa för dig och kelly.

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 11:37:31

Man ska inte förlova sig om man har osäkert förhållande som ni hade när ni grälade strax före förlovnings dagen.. Man kan alltid flytta en förlovning tills allt känns som vanligt igen och vet att det inte tar slut i första hand. Jag och killen förlovade oss på 2 års dagen och nu har vi varit ihop 3 år och 2 månader, och vi grälar stort och smått, men så är det i förhållanden, jag skulle aldrig klara av att vara i ett förhållande där jag behöver vara rädd att det ska ta slut bara för vi grälat, de ska vara större än så, man ska ha slutat älska varann, gräl kan man reda ut! Speciellt om man har ett barn tillsammans med, då ska man ju försöka vara ihop så man inte har ett barn som växer upp utan en pappa.. eller har en pappa men som knappt vill träffa henne eller hinner sällan för att han bor så långt bort.

Rebecca
Postat 2011-02-20 kl 11:37:43

Måste bara påpeka att jag själv förlovade mig i din ålder, nästan sex år senare lever vi tillsammans, flyttat till London och väntar barn. Det finns ingen ålder inom kärlek!



Tycker för övrigt du har gjort rätt Mikaela! Med så mycke dramatik och elände i ditt liv, så mår inte Kelly bra heller! Lev livet med din dotter nu! Jag har klarat mig finfint utan en pappa, för att jag har haft en så otroligt kärleksfull mamma som tagit hand om mig. Hon är min älskade mamma, och min bästa kompis!



Ta hand om er!

Emelie
Postat 2011-02-20 kl 11:38:56
Blogg: http://voteforemelie.blogg.se/

Du är självisk och söker bara efter uppmärksamhet är vad jag tror. Herregud, du är 15 år och du kan inte ens bestäma över din egen framtid längre. TA DIG SJÄLV I KRAGEN, SLUTA DEPPA OCH TA TAG I DIT JÄVLA LIV. Gå till en psykolog om du måste. Hej.

Frida
Postat 2011-02-20 kl 11:41:55
Blogg: http://ochfrida.blogg.se/

Tråkigt att höra. hoppas ni kommer bra överrens iaf så Kelly också får ha en pappa när hon växer upp. och inte bara en toppen mamma! ;) sköt om dig och krya på dig!

Anna
Postat 2011-02-20 kl 11:42:10
Blogg: http://amjhs.blogg.se/

Jag började grâta när jag läste det här ... Kram och hoppas du mâr bättre snart <3

Minna
Postat 2011-02-20 kl 11:42:52
Blogg: http://minnaps.blogg.se/

Man vet inte helt enkelt vad man skall säga... Dina läsare försökte få dig att inse vad som var rätt, men tydligen är du för envis. Du är ju helt ute och cyklar med ditt liv...

Hanna
Postat 2011-02-20 kl 11:42:54
Blogg: http://wennerholms.blogg.se/

Varför måste alla klaga på Micah? Jag förstår inte, hon klarar ju sig utmärkt som morsa. Klart allting blir jobbigare med tanke på att hon är 15 år, men hon klarar ju sig. Så ni som skriver onödiga saker, kan inte ni bara lägga av? Snälla, ni är ju bara pinsamma.

Michaela
Postat 2011-02-20 kl 11:43:30

Jag tycker man blir så deppig av att gå in på din blogg. Livet känns trist när jag läser om ditt liv.

Livet är för kort för problem!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:46:21

Känns lite taskigt att du har satt ett barn till världen när du är helt instabil själv...

vilma
Postat 2011-02-20 kl 11:46:31
Blogg: http://vilmandersson.devote.se

hur blir det med förlovningen?

ska ni fortfarande vara förlovade?

kan du inte göra ett inlägg om det?

Nadja
Postat 2011-02-20 kl 11:47:01
Blogg: http://nadjas.se

Tänk på konsekvenserna när du väljer att lägga upp så pass privata grejer på bloggen..

Felicia
Postat 2011-02-20 kl 11:51:54

Fy vad tråkigt :(

Jag tycker verkligen synd om dig Mikaela, du har fått gå igenom mycket hemskt...

Men, som du skrev, har du ju Kellly i alla fall :)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:51:56

om jag var i din situation skulle jag,, aa för det första vara helt förtvivlad över att min ungdom tog slut. för det andra skulle jag lägga ALL min tid på kelly! inte blogga om att jag inte mår bra eller bränt mig själv! fattar du inte hur kelly kommer må när hon blir i din ålder?! du är som hennes stora syster.. hon kommer behöva stöd, från både dig och kevin! fan håller med de andra lite, sluta blogga och skriv dagbok ist eller nåt.. :) men jag hoppas att det löser sig med allt!! hoppas att ni blir tsm igen, ni måste tänka på kelly! hon behöver er..!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:52:25

om jag var i din situation skulle jag,, aa för det första vara helt förtvivlad över att min ungdom tog slut. för det andra skulle jag lägga ALL min tid på kelly! inte blogga om att jag inte mår bra eller bränt mig själv! fattar du inte hur kelly kommer må när hon blir i din ålder?! du är som hennes stora syster.. hon kommer behöva stöd, från både dig och kevin! fan håller med de andra lite, sluta blogga och skriv dagbok ist eller nåt.. :) men jag hoppas att det löser sig med allt!! hoppas att ni blir tsm igen, ni måste tänka på kelly! hon behöver er..!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:53:13

Hej, varför gjorde du slut med honom? Vad hände? Du behöver inte ta upp det om du inte vill :) men hur blir det med förlovningen då?

tacksam för svar :)

Sabina - Gör Bloggdesigner
Postat 2011-02-20 kl 11:54:00
Blogg: http://sabinahholm.blogg.se/

Beundrar dig grymt, ditt liv kan inte vara lätt med allt som hänt dig samt att du orkar behålla ett barn i så ung ålder. Du är grym, du kommer klara det här med, skit i alla dumma kommentarer!



Bättre att bryta förhållandet om båda inte mår bra, helt rätt! Alla ni kommer må grymt bättre i längden även om det är tufft för dig. Kämpa på med din dotter och skolan :)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:54:52

Ni verkar ju inte gilla varandra? Ni gör slut med varandra varje dag typ!?! Har/hade ni ett ens ett seriöst förhållande..?

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 11:55:13

Varför skriver alla att Kelly kommer bli uppvuxen utan pappa och att hon kommer att sakna honom när hon blir äldre? Bara för att det tar slut så har de ändå delad vårdnad. Och bara för att det är slut mellan dom betyder inte det att Kelly kommer vara utan pappa. På er låter det nästan som att har dött eller något. Han finns fortfarande och han kommer nog ställa upp för Kelly även om de inte är tillsammans. Man behöver inte vara tillsammans för att vårda ett barn. Ni som inte har barn bör inte yttra er för ni vet tydligen inte vad ni skriver, utan gissar på måfå.

phoebe
Postat 2011-02-20 kl 11:56:51

Starkt av dig att känna efter och tänka efter på riktigt. Vet att du kommer att klara dig så mycket bättre utan honom, ni har haft så många problem. SE FRAMÅT NU! Håller på dig Mikaela!



Många kramar

L
Postat 2011-02-20 kl 12:00:03
Blogg: http://llisasdiary.blogg.se/

Ni är inte två i erat förhållande, ni är tre. Sluta upp med era jävla fjortisfasoner och tänk på att ni har en dotter tillsammans som förtjänar en kärnfamilj.

Linnéa
Postat 2011-02-20 kl 12:03:15

Det är nog bäst så! Du behöver bara tänka på dig själv och Kelly nu :)

killar gör bara saker värre

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:03:16

Var förlovningen verkligen genomtänkt?

hanna
Postat 2011-02-20 kl 12:03:48
Blogg: http://hcwm.blogg.se/

vf har du gjort slut med kevin?

Om det var det rätta för dig,så önskar jag dig all lycka!

Hoppas att kelly mår bra. Du, lyssna inte på idioterna....

Fokesera framåt! =)

malin t
Postat 2011-02-20 kl 12:04:26
Blogg: http://smilinggirl.blogg.se/

jag tycker ni som skriver elaka kommentarer är små patetiska människor som gör exakt som samhället vill att ni ska göra ni vågar inte stå för er egen åsikt. Jag tycker hon är modig som vågar ta detta beslutet finns många som stannar i förhållande år efter år och mår skit dåligt. Sen för det andra man kan göra misstag men man måste göra misstag för att lära sig av livet ingen människa är perfekt på denna jord isåfall skulle jag vilja träffa denne person så skulle jag gladligen ge den nobelpriset.

hej.
Postat 2011-02-20 kl 12:04:57

Stäng inte ute Kevin bara, tänk på att ni har en dotter ihop, det är viktigt för hennes skull att ni två kan komma överens.

Nea
Postat 2011-02-20 kl 12:06:34

Kanske var det bästa. bara det känns bra för dig. Jag tkr du är en jätte duktig mamma iaf <3

Trees london
Postat 2011-02-20 kl 12:07:17
Blogg: http://mangofisk.se

Ta inte åt dig av de negativa kommentarerna!! Gör inte det Mikaela. :) Tycker det var ett bra val du gjorde btw.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:07:30

ni kanske borde tänkt efter med förlovningen?

anna
Postat 2011-02-20 kl 12:07:32

Han verkar må dåligt nu när du har gjort slut, på FB verkar han ledsen. Han kanske var lycklig med dig ju? Men det är ju du som ska må bra, så gör vad du tycker känns rätt. KRAM!! <3

Caroline
Postat 2011-02-20 kl 12:08:24

STORA kramar till dig! Livet är en bergodalbana!! Man får ha tålamod tills toppen kommer! Men tro mig, den kommmer!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:08:45

Tycker sååå jäävla synd om dig! Men kan det inte vara så att Kevin hade en dålig dag/vecka?



MEN SVARA GÄRNA PÅ BLOGGSVAR! Kram kram kram!

Emma
Postat 2011-02-20 kl 12:09:17

Inte för att vara dum men det var nog det bästa att ni gjorde slut fast det kanske inte känns så för dig, ta den tiden till Kelly nu. Jag förstår inte hur så många sjuka människor kan skriva så mycket skit till dig, helt ärligt jag skäms! hur fan kan man vara så otroligt elak mot någon.. hoppas dom får fram sin empati nu efter det dom sakt. Säkert såna bitches som leker så mycket framför data skärmen men som sagt inte har nåra som helst vänner lr nått jävla liv helt enkelt. Man bara garvar åt dom, lev erat egna liv ist för å lägga sig i andras, om ni nu har något. Du e stark Mikaela skit i alla idioter! :)

Kramar

Hanna Hjelm
Postat 2011-02-20 kl 12:09:22
Blogg: http://hannahjeeelm.blogg.se/

hej Jag tycker du gjorde det rätta:) det finns fullt med killar du kommer träffa:) sen kanske det är bäst för ditt barn att du hittar någon som passar dig och ditt barn som ska ha honom som aa typ pappa:)! kram lycka till!

Frida
Postat 2011-02-20 kl 12:09:40
Blogg: http://frokenfriskys.blogg.se/

Det var ett väldigt moget beslut du tog! Och ni som skriver elaka kommentarer, hur hade ni mått?? Hoppet är liksom det sista som överger en när man älskar någon.

Louise
Postat 2011-02-20 kl 12:10:43
Blogg: http://teamtusen.blogg.se/

Gud va bra! Nu anmäler du honom för våldtäkt (det gills som våldtäkt även om du var med på det eftersom han var myndig och du var ej byxmyndig när ni gjorde kelly) så får du ensam vårdnad om Kelly. Du vill väl inte att han ska ha med henne att göra? :o :/

J
Postat 2011-02-20 kl 12:12:25

''Att det ens är tillåtet för folk under 16 att förlova eller gifta sig. ''



Faktiskt, så är man inte förlovad ''på riktigt'' om man är under 18. Och man får inte gifta sig heller. Just sayin.



Lycka till Mikaela, jag tror på dig!! Kram <3

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:16:56

jag tycker du är stark som klarar av alla komentarer, stå imot, alla är bara så sjukt avundsjuka på dej, bara att inse? dom har inget liv, ocg tycker att kelly är en sån fin tjej, så dom vill sabba för er, du är stark!<3

Kristina
Postat 2011-02-20 kl 12:19:39
Blogg: http://rakintaz.blogg.se/

Ni passade faktiskt bra ihop! Synd att det inte funka.. :(

Cecilia
Postat 2011-02-20 kl 12:20:23
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Med tanke på ert röriga förhållande borde ni ha skjutit upp förlovningen tills det blivit bättre. Kul att du har en helt ny snygg design med honom, köpt ny klänning, skor osv.

Junitjej
Postat 2011-02-20 kl 12:21:21
Blogg: http://junitjejen.se

Jag har chansen att bli Veckans blogg hos Lilija.com. En röst av dig skulle vara guld värd. Klicka vid Junitjej i sidomenyn och det är klart. Röster i kommentarsfältet räknas inte. http://www.lilija.com/finalisterna-i-veckans-blogg-v-07/#comments

linda
Postat 2011-02-20 kl 12:21:35

omg vad ni dapar jag e 29 år o väntar mitt 4de barn ni behöver ej hacka på mikaela för hon fått ett barn. kevin hade lika stor skuld till det menar på han e myndig o borde veta bättre o inte göra en minderåring gravid, o menar på båda två e unga ni kan inte förvänta er att de ska hålla ihopa. pga ett barn.

men mikaela en sak ska du tänka på lägg inte upp hur du mår osv. eller hur du bräner dig för e alltid någon som anmäler o socialen ser allvarligt på såna saker. de kanske inte byr sig just nu men det kommer en dag när kelly börjar dagis o det räcker med att hon kanske inte pratar lika bra som andra barn. eller att hon e tyst eller gå sakta allt sånt skyller de på föräldrarna att det e pga man ej get de uppmärksamhet när de var små. så lite kan du tänka på. o även skaffa skydd på din blogg pga dina bilder. jag förstår om du har det jobbigt o vill ej klaga med pratar inte din mamma med dig? hon borde stötta dig. du är trots bara 15 år o du behöver din mamma med ,kram

EN VUXEN FÖRSTÅNDIG MAMMA MED 4 BARN
Postat 2011-02-20 kl 12:23:40
Blogg: http://kkiimm.blogg.se/

asså varför förlova sig från första början? och sen flytta hemifrån? va FAN tänkte du med?????? :@ jag blir så jääävla arg när jag ser sånt här, du är 15, asså herrejävlar. ta dig samman föörihelvete... :O

Janina
Postat 2011-02-20 kl 12:24:17
Blogg: http://janinaaurora.blogg.se/

Tråkigt att höra.



Men nu är det ... 2a gången ni gör slut va? Ni kanske kommer bli tillsammans igen. Men måste du verkligen skriva ut om det hela tiden. Det blir pinsamt för dig själv. Ni båda var ju så säkra på att det skulle hålla för evigt och ni skulle gifta er och hej å hå.. Kanske skulle ni ha väntat med förlovningen iallafall? Bara för att man förlovar sig så är det inte ett garanti kvitto man får för att man är tillsammans i hela livet. Tycker ni skulle ha väntat.. Men men.. Tråkigt iallafall för både dig och Kelly att det är slut nu..



Sköt om dig.

amanda
Postat 2011-02-20 kl 12:24:22

Du är bättre utan honom. jag menar man såg att han var en riktig douche bag. Du hittar den rätta nån dag. Ta bara inte tillbaka honom.

ALiCiA
Postat 2011-02-20 kl 12:25:15
Blogg: http://freymy.blogg.se/

VAFAN, KAN ALLA SLUTA VARA SÅ TASKIGA MOT MIKAELA???

_______________________________________________

Det gjorde du rätt i. Ni hade en massa gräl. Men man måste

må bra. Tycker jag iallafall. Du kommer klara dig ensam med

Kelly. Han kanske har känslor för dig senare? Eller du för honom.

Lev livet ensam med Kelly bry dig inte om att skaffa en pojkvän

En fråga, hur gör ni med frlovningen? Den var för någon dag sedan.

Svara gärna i ett inläg eller så.

Tilda
Postat 2011-02-20 kl 12:26:08

Bra att du gorde ditt val.Vet du,att jag tänker på dig,Kelly och Kevin varje dag.Önskar dig all-all-all lycka i framtiden.Mikaela det kommer att årdna sig(LÅVAR)

Många många kramar Tilda<3<3<3<3<3<3

T
Postat 2011-02-20 kl 12:26:33

Varför skriver vissa av er så taskiga kommentarer om henne hon får ju göra som hon vill det är ju lixom hennes liv så ni som är taskiga skit bara i vad hon gör om ni tycker det är fel. Som sagt det är ju ingen som tvingar er att läsa bloggen. SÅ VAR SNÄLLA!!!!!!!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:26:49

Skämtar du eller?

Ni var ju så lyckliga? :( Hade precis förlovat er?

Ni skulle alltid älska varandra och oavsett vad som hände så skulle ni vara tillsammans?? Det var ju något sånt du skrev...

Synd

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:28:07
Blogg: http://worldshaking.blogg.se/

Skit i alla negativa kommentarer, ta dig inte tid till att läsa det överhuvudtaget. Jag tycker inte att JAG kan lägga mig i vad du har gjort, för jag känner inte dig. Men som du skrev "Båda måste må bra i ett förhållande," och jag tycker du har rätt i det, för annars blir det bara jobbigt.



Jag önskar dig lycka till med Kelly och hoppas att du mår bättre snart! :)

Jennifer
Postat 2011-02-20 kl 12:29:46
Blogg: http://penzis.blogg.se/

Vad händer med bloggen?? DU FÅR INTE SLUTA BLOGGA!! men hur gör du med din design, där står det ju att ni är förlåvade. Ska du ändra allt??

ebba
Postat 2011-02-20 kl 12:30:07

stackars kelly säger jag bara.....<<3

Karin
Postat 2011-02-20 kl 12:30:36

Fan vad elaka alla är! Stå på dig tjejen, du gör ett stort jobb när du har barn att ta hand om och själv inte är så gammal. Hoppas du skiter i de som talar om för dig vad dom tycker är bäst, det är du själv som vet bäst, som känner och är med om allting. Kämpa på!

Kram Karin

z a n n y h ♥ jag är inte elak, bara ärlig!
Postat 2011-02-20 kl 12:34:44
Blogg: http://nattstad.se/zannyh

Bara för att ni har ett barn ihop så betyder det inte att ni MÅSTE leva ihop och gifta er.. Lev livet förfan, du är ung och har hela livet framför dig !

annsoh
Postat 2011-02-20 kl 12:35:37
Blogg: http://annsoh.blogg.se/

sv: okej! :) är du säkert på att han verkligen mådde dåligt med dig? alla har ju sina dåliga dagar! men du klarar dig du är stark! :)

Hannah
Postat 2011-02-20 kl 12:35:54
Blogg: http://kaffekick.blogg.se/

Jag ger det en vecka, sen kommer det en "gullig" videoblogg om att ni bara bråkade -.-

skärp er -.- stackars jävla unge, bra att hon inte är äldre och förstår allt....

Isabella ♥
Postat 2011-02-20 kl 12:36:46
Blogg: http://rememberthiis.blogg.se/

Men om han mår dåligt och det var anledningen till att du gjorde slut, varför skrev du då "Jag vill inte ha med kevin att göra. Ni hade rätt, det funka inte. Han är singel nu tjejer! Jag är så jävla deprimerad.." , är inte det lite elakt? att skriva sådär om anledningen är att han mår dåligt och du ville göra det rätta för hans skull? och upptäckte du det på bara några dagar att han mådde dåligt i förhållandet, och inte före förlovningen? vill inte lägga mig i, men tycker allt låter lite konstigt bara.

ida
Postat 2011-02-20 kl 12:36:54

du kanske borde koppla bort dig från bloggen ett tag, och bara bry dig om Kellys bästa ett tag. Få ett grepp om ditt liv. Hoppas allt blir bra igen!

Petra
Postat 2011-02-20 kl 12:36:57
Blogg: http://petrip.blogg.se/

Förstår att det är svårt för dig och så. Men varför förlovade du ens dig.. Det var ett misstag.



Nej vi ska inte ge dig för mycket skit. Du är stark. Fortsätt kämpa!

sofia
Postat 2011-02-20 kl 12:37:18

Gå inte tillbaka till Kevin nu. Man blir inte misslyckad eller olycklig bara för att ens föräldrar inte är tillsammans, det kan däremot skada barnet väldigt mycket om de är tillsammans med gör varandra olyckliga. Jag hoppas verkligen att du håller dig borta från Kevin nu, han är inte bra för dig, det verkar som att han har någon slags kontroll över dig bara för att du är så osäker ibland. Låt inte honom kränka dig. Var stark och ta hand om din dotter, det är jag säker på att du gör alldeles toppenbra!



Kramar till dig och Kelly

Natti
Postat 2011-02-20 kl 12:37:50
Blogg: http://rosed.blogg.se/

Det var stark gjort av dig, håller fast vid det jag skrev tidigare, det finns bättre. Glädjer mig att höra att det var du, va stolt över att du insåg det. Du tog ett stort steg igår genom att bryta förlovningen, det finns bättre killar där ute som kommer älska dig för den du är.

victoria
Postat 2011-02-20 kl 12:38:00
Blogg: http://victoriasss.blogg.se/

alltså jag förstår mig inte på alla som säger att det är fel av henne, att hon delar för mycket privat i hennes blogg. Men det är HENNES blogg inte eran! Om ni nu tycker att hon delar med för mycket privat sluta läs den då, det är upp till henne vad hon vill dela med och inte! Det är som att folk skulle säga att jag skriver för privata saker på min blogg också! Skärp er! Det är NI som borde växa upp inte hon! Hon måste ju få vara barnslig även fast hon är mamma. Jag är 17 snart 18 år och jag är inte speciellt mogen, jag älskar att vara barnslig! Och sen det med förlovningen, det kanske kändes som att allting var super bra! Man kan jävligt lätt lura sig själv, så stå inte och säg att det är hennes fel allting och att hon kastade sig in i ett förhållande. Sen om man har barn tillsammans vill man förmodligen hålla ihop och att förlova sig är ett bra sett för att visa sin kärlek till varandra! Nu har jag sagt det jag ville, tack och hej! :)

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:38:26

Ni är patetiska båda två. Du kanske borde lyssna på vad dina läsare säger, istället för att klaga på att vi säger att du inte ska rusa in i något. För nu hade vi tydligen rätt.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 12:38:39

haha du som sa att ni skulle vara tillsammans för alltid och att inget kunde skilja er åt HAHAHA

Lovisa
Postat 2011-02-20 kl 12:42:43
Blogg: http://lolovovisosa.bloggplatsen.se

Men är du helt dum eller?!?! Vafan förlovade ni er för???

en underbart smart 95:a
Postat 2011-02-20 kl 12:43:21

en förlovning skulle inte gjort er till ett lyckligare par.



du borde ta tag i ditt liv och inte leva i en rosa bubbla. Stackars kelly..

Felicia
Postat 2011-02-20 kl 12:44:52

Haha, alla ni människor som kommenterar här. Fy fan asså, vet inte om jag ska skratta eller gråta? Ni är ju bara för sorgliga allihopa. Puss på dig Mikaela skit i alla sorgliga jävlar här!

Sanna
Postat 2011-02-20 kl 12:44:55

Tror väl egentligen inte att det är mycket att oroa sig över att du inte skulle bry dig om Kelly, visst du är femton och kanske inte så mogen som man bör vara när man blir mamma men du gör så gott du kan och kämpar du så kan det bli riktigt bra.

Något som däremot inte känns helt okej är att Kelly ska växa upp med en mamma med ett självskadande beteende. Det är något du måste sluta med, vad ska hon annars få för verklighetsuppfattning? Om hennes egen mor mår så dåligt att hon behöver skada sig själv? Kan hända att Kelly till och med kommer skylla på sig själv när hon blir äldre, du måste sluta upp med det.



Det är svårt att sluta med ett självskadande beteende, hormonerna blir som en drog man inte vill vara utan. Men precis som med allt annat kan man klara det bara man ge sig fan på det.

Så sluta upp med att bränna dig när livet slår i botten och kämpa för din dotter.

isa<3
Postat 2011-02-20 kl 12:47:44

kom i gen michaela du klarar de här jag tycker att du ska lägga mer tid på kelly så att hon får de bra;)

Isabelle .N
Postat 2011-02-20 kl 12:51:06

Det blir inte bättre i ett förhållande bara för att man har ett glänsande föremål på fingret. Du ska göras vad som känns rätt men hela grejen om allt detta från mitt perspektiv verkar helt onödig

Asta
Postat 2011-02-20 kl 12:51:21
Blogg: http://sistersatheart.blogg.se/

Bra gjort! Nu måste du ta hand om Kelly och se till så att hon mår bra och att hon får en bra uppväxt. Strunta i killar, koncentrera dig på Kelly nu.



Hoppas att du måste bättre snart och lycka till med Kelly!

Massor av kramar från mig!

Anastasia
Postat 2011-02-20 kl 12:54:25

Sluta säga fula saker till mikalea trots att jag bara är 12 år så kan jag ett och annat.

Ni får Mikaela att må sämre än vad hon redan är iställat för att skriva dumma komentarer så hjälp henne på vågen i stället så kanske allt löser sig men förlovningen kanske inte var så smart men fine det är hennes ensak låt henne vara fy fan hon behöver ro och tänka i genom ordengligt det sista hon behöver är väll dumma komentarer av helt panatde folk.

Ni som tycker att Mikaela är dum i huvudet sluta läsa hennes blogg och kränka henne skaffa ett liv

LindaK
Postat 2011-02-20 kl 12:54:32

Vilket velande. Håller med Casandra. Onödigt att förlova sig när man inte är riktigt säkra på varandra.

Trött på alla elaka kommentarer.
Postat 2011-02-20 kl 12:56:33

Alla ni som skriver att Kelly kommer må dåligt av att se sin mamma deprimerad kanske borde hålla käften och stötta Mikaela istället? Tror ni helt jävla seriöst att hon mår bättre för att ni kränker henne? Klart som fan att hon mår dåligt nu, det kan ni inte ens bli arga för. Plus att alla har dåliga tider i sitt liv, och jag tror inte att ni som sitter och kränker henne mår särskilt bra jämt heller, sen kränker ni förmodligen henne pga avundsjuka, det är tyvärr sanningen, så låt henne vara om ni inte gillar henne, varken hon eller Kell mår bättre av erat kränkande. Ingen har ett perfekt liv och alltid mår bra, finns alltid dåliga dagar.

megan
Postat 2011-02-20 kl 12:57:16

hur fan kan ni kommentera så negativa saker och sova gott om natten?

riktigt lågt.



hoppas att ni kommer att vara vänner i alla fall...

styrkekramar <3

Emilia
Postat 2011-02-20 kl 13:01:04
Blogg: http://enflickasliv.bloggplatsen.se/

Hej gumman hoppas allt löser sig endå med allting...

Jag verkligen älskar din blogg..

Men tycker att du och kevin tog Förlovningen lite för fort kanske ni skulle ha tänkt på de mer...

Jag vill verkligen att du ska forsätta blogga och inte må skit för Kevin för de finns killar där ute som e mycket bättre...

Jag hade en kille fan han liknar kevin lite faktiskt och vi förlovade oss vi höll i tre år men de är slut nu...

De viktigt gumman att komma ihåg att du ska ha bra självförtronde och inte gå under jorden en för du är ung och snygg man ska inte kränka sig själv i detta laget...

Älskar dig Micah

anton
Postat 2011-02-20 kl 13:03:12
Blogg: http://gyllins.blogg.se/

Tråkigt! Men känns det rätt så är det rätt! Bra att ni försökte dock för barnets skull. Ännu bättre att de tog slut om det inte fungerade bra.

Jaana
Postat 2011-02-20 kl 13:03:46
Blogg: http://finskadamen.blogspot.com

Det var ju synd att det inte funkade, men som jag har läst genom din blogg känns det som om det verkligen var onödigt att ni förlovade er. Så mycket som ni bråkade, dittan & dattan.

Visst har man alltd bråk i relationer, tom jag har det med min sambo & vi har varit förlovade i 3 år & 2 månader.

Men känns det inte rätt för dig så ska du verkligen gå vidare, ha kontakt med Kevin så Kelly kan ha en fadersfigur i sitt liv. Ta hand om dig

chriis
Postat 2011-02-20 kl 13:03:49
Blogg: http://chriisgiirl.blogg.se/

Tråkigt att det blev så :( Hoppas det blir bra för dig <3

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 13:04:05

Om ni blir tillsammans igen nu blir jag uppriktigt förbannad.

Melina
Postat 2011-02-20 kl 13:05:53
Blogg: http://moamelina.blogg.se/

ni som säger att förlovningen var onödig, ja lite kanske. men dem har lärt sig nu iallfall?



hoppas du mår bra gumman. bara DU och ingen annan vet hur ditt liv är så dem ska inte snacka. hoppas du har gjort rätt val.

puss

Amina
Postat 2011-02-20 kl 13:06:57
Blogg: http://mixtapee.blogg.se/

Det här är så FUCKING PATETISKT, o herregud..

gör någonting vättigt och besök min blogg istället. om ni vill näsa om någonting roligt istället.



WWW.MIXTAPEE.BLOGG.SE

WWW.MIXTAPEE.BLOGG.SE

WWW.MIXTAPEE.BLOGG.SE

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 13:07:00

Stå på dig tjejen! Ser att många klagar på förlovningen men det kanske var det som behövdes för att du skulle se problemet? Det är bara en ring, varit värre om ni gift er. Förhoppningsvis kommer du vänta med att förlova dig förrän du verkligen är säker nästa gång. Hoppas att du mår bättre och som sagt STÅ PÅ DIG!



Kram en förstående -90:a

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 13:07:35
Blogg: http://leverbaramittliv.blogg.se/

Låt henne leva hennes liv. göra sin val för det är förfan hennes liv?

Emelie
Postat 2011-02-20 kl 13:13:32

Det är fantastiskt hur mycket åsikter människor kan ha om någon de inte känner. Jag känner inte heller Mikaela men anser att det hon skriver, säger och gör är upp till henne. Hon är 15år och är som vilken 15åring som helst. Ung, ovetandes om mycket och sökandes efter bekräftelse. Precis som alla andra som är eller har varit 15år. Hon är inget undantag mer än att hon har en dotter vilket inte är så vanligt i den åldern. Låt henne göra som hon vill för hon kommer lära av sina misstag och mogna med åren. Vem gör inte?



Men istället för alla elaka kommentarer och sjuka påståenden som att anmäla till socialen och att hon är en dålig mamma and so on så borde ni kanske istället skriva något uppmuntrande. Att kränka en annan människa på det här sättet är inte okej och ingen av oss vet hur hon sköter sin dotter. Bra tror jag för på de bilder hon visar ser barnet ut att må bra. Mikaela ser också ut att må rätt bra. Hon är nog bara lite trasig på insidan och kanske behöver lite hjälp för det. Den första hjälpen vore helt klart att alla slutar med sina elaka kommentarer och påhopp. Ingen är mer än bara människa men med kanske lite olika förutsättningar för att lyckas. Det kommer gå bra för Mikaela och hennes dotter också men ni måste tänka på att hon bara är 15år.

micka
Postat 2011-02-20 kl 13:14:03
Blogg: http://svaaart.blogspot.com

Hoppas du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer. Är ingen som tvingar dom att följa ditt liv och att dom ens vågar yttra sig är ju helt otroligt! Genom sig själv känner man andra! Hoppas allt går bra för er. Kramar

LALALALALALALALALALA
Postat 2011-02-20 kl 13:15:00

Det var synd att du inte öppnade ögonen innan er förlovning.

My
Postat 2011-02-20 kl 13:15:15

HAHAHAHAHAHAHAHA

Alla visste att det inte skulle hålla för ni är omogna små skitungar men varför lyssna på andra?



Och du som sa att det skulle hålla "för alltid" mellan er när folk undrade varför ni skulle förlova er som bara bråkar hela tiden, hahaha alltså det visar ju bara att du inte har alla hästar hemma.



Herregud stackars din unge som har er som föräldrar. Ge henne till Soc.



Ni tar förlovningen på ett skämt.
Postat 2011-02-20 kl 13:16:05
Blogg: http://minguldfisk.blogg.se/

Jag har aldrig läst din blogg, men jag klickade in mig hit nu. Först läser jag om hur lycklig du är och att du och den här Kevin förlovade er på Alla Hjärtans Dag. Jag skäms över hur ni svenskar beter er.



Man förlovar sig en gång i livet, och en förlovning är något man gör innan man sedan gifter sig. Varför tar ni det som ett skämt? Varför förlovade ni er överhuvudtaget? Man ska vara säker innan man tar sådana beslut.



En förlovning är något stort och fint mellan två människor, men du verkar tro att det är något man bara bestämmer sig över en dag och sedan så kan man bara ta av sig ringen och kasta bort allt.



Nej du, så funkar det inte. Men... Det är bra att du gjorde slut om han mådde dåligt med dig. Du har ett barn och tänka på.

Malin
Postat 2011-02-20 kl 13:16:26

Hej!

Vill bara säga till alla som slänger ut dumma kommenteter att hålla käften! Det är hennes val och man kan få en perfekt uppväxt utan en mamma eller en pappa. Så bra för dej Mikaela att du gör det som känns rätt för dej! Ta hand om din lilla Kelly nu så kommer hon få en perfekt uppväxt efersom du är en sån bra mamma! Kram

Claudia
Postat 2011-02-20 kl 13:17:48
Blogg: http://claudiias.blogg.se/

din dotter är söt och du är söt men han är ful så lika bra! haha

nej men gör dig själv lycklig och hitta någon som verkligen förtjänar dig. du är en stark tjej, du kommer klara dig fin fint. <3

Natalie & Bella
Postat 2011-02-20 kl 13:18:44
Blogg: http://rackartussenochjag.blogg.se/

Visst det är hennes val, hon får skriva vad hon vill, bla bla.. Men har man en blogg så får man väl ändå ta att folk har andra åsikter, sen att man inte behöver vara anonym & skriva massa taskiga saker!



Men det här börjar bli lite löjligt nu, ni gör slut, ni blir ihop, ni gör slut, ni blir ihop, ni förlovar er, ni gör slut.. Dom är snart tillsammans igen! VÄX TILL ER NU FÖR F*N, och var bra förebilder för erat stackars lilla barn ni satt till världen! Blir så förbannad, barn ska INTE ha barn, och det har Micah bevisat!

Jessica
Postat 2011-02-20 kl 13:21:13

Jag tror det här var väldigt bra för dig, att du gjorde slut med K.

Menar, ena stunden älskar han dig över allt annat och dagen efter har han inga känslor för dig... Vad är det för kille egentligen? Älskar man en person så försvinner inte känslorna från en dag till en annan. Jag tycker du förtjänar en kille som tycker om dig på riktigt, inte lite då o då som K verkar göra, det känns mer som att han leker med dig.



Du kommer bli ännu starkare än du redan är. Du behöver inte en person i ditt liv (när du har kelly att tänka på oxå) som gör dig illa (ledsen, deprimerad, sårad osv), du har annat att lägga din energi på, tror du kommer inse det någon dag när du kommit över K.

Är ganska ny på din blogg, men har läst hela bloggen under veckan och det verkar som att du var mycket lyckligare under tiden då ni inte var tillsammans. Jag vet så klart inte men det intrycket får jag.



Tycker du är en jättestark person! Stå på dig, du är värd en person som vill vara med dig för att det känns rätt, inte för att (som det verkat med K) han måste.

Lina
Postat 2011-02-20 kl 13:21:32
Blogg: http://hatisktjej.blogg.se/

Åh :/ Synd!

Maja
Postat 2011-02-20 kl 13:23:33
Blogg: http://callmemajsan.blogg.se/

Gör vad du tycker känns rätt! <3333

Manda
Postat 2011-02-20 kl 13:24:40

Oj nej va tråkit micah men hoppas det blir bättre nu när ni gjort slut, men ni var ett jätte sött par som man såg verkligen att ni älskade varandra, men om det inte kändes rätt så var det jätte synd, men jag är endå rätt säker på att ni kommer bli tsm igen nån dag för det har ni alltid blivit så hoppas det. Men om inte så vill jag önska dig lycka till åtminstone! Men hoppas du och Kevin kan vara vänner och ha kontakt åtminstone. Kraam Mandaa

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 13:26:38
Blogg: http://heeeeeeeeej.blogg.se/

patetiskt!

Anna
Postat 2011-02-20 kl 13:29:37

Vännen, såhär är det. Du visste nog att det aldrig skulle hålla. Du förstod väl det? Jag mår faktiskt dåligt över att Kelly föddes i ett sånt hem. Du är en tonåring, jag vet. Så nu kommer väl du skriva att du borde få vara lite tonårings aktig,eftersom du faktiskt är det. Men du, att få barn medkommer ansvar. Du gör precis allt det som man inte ska göra. Gumman, du har varit med om alldeles för mycket. Du mår inte bra och du kan inte ta hand om ett barn just nu. Låt din mamma uppfostra Kelly, adoptera bort henne, bara så att hon får ett tryggt och bra hem. En normal uppväxt. Man måste kunna ta hand om sig själv innan man tar hand om någon annan.

erika
Postat 2011-02-20 kl 13:32:54
Blogg: http://elvismammans.blogg.se/

hej hej, jobbigt. det är jätte jobigt med det du går igenom. men ni kommer nu för alltid ändå vara förenande med varandra du och kevin eftersom ni har barn ihop och ni måste ha en god relation till varandra ändå för kellys skull. om ni vill säga kommer ha gemensam vårdnad. och det är ju sant att man ska ju inte vara tillsammans om man mår dåligt av det och det skadar ju inte att ha en pause men du har ju gjort slut men det är ju ditt val o dina känslor det jan ingen förvränga o skuldsätta det på dig att du har gjort fel bla bla bla. du är som sagt bara en människa med känslor. och ung mamma men det spelar ju inte någon roll ändå för det är tufft att skilja sig oavsett vad och det finns olika anledningar till att folk skiljer sig som vuxen och då är det ingen som jag känner hackar på den som har gjort slut, kan ni inte bara lämna mikaela i fred? men visst mikaela du måste förstå att du får sådanna kommentarer tyvärr eftersom du bloggar ju om ditt privatliv och då tyvärr kan folk skriva vad som. men det är kanske just det med uppmärksamheten du gör också genom att du skriver på din blogg lite för privat då vill du säkert också att folk ska kommentera eller??



MEN DAGENS FRÅGA?

LÄSER DIN MAMMA DIN BLOGG?

VAD SÄGER HON OM ALLT DET DU SKRIVER?

PRATAR HON MED DIG OM VISSA SAKER ATT MAN INTE BÖR SKRIVA VAD SOM HELST I EN BLOGG?

STÖDJER HON DIG?



jag var bara tvungen att fråga vad din mamma står i det hela...

och hoppas du mår bättre snart.

Julia
Postat 2011-02-20 kl 13:38:00

Ehm, ni förlovade er nyss och nu bah gör du slut?

Johanna
Postat 2011-02-20 kl 13:39:46

Visst är det väl bäst att växa upp med två föräldrar, men funkar deras förhållande inte så är det bättre för barnet att de gör slut. Det är värre för barnet att bo med föräldrar som bråkar hela tiden än att de bor var för sig. Jag menar, hon kommer väl fortfarande träffa Kevin ändå så..

Livmoderskeppet
Postat 2011-02-20 kl 13:42:12
Blogg: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Men det var nog för det bästa, Micah, med de hemska bråken ni har och t o m slagits en del... Ni är nog bättre som kompisar. Och kompisar kan ni kanske inte vara nu men försök alltid hålla sams för Kellys skull.



och det där med förlovningen. Förlovning är bara ett löfte inför varandra. Inte för Gud eller i rådhuset eller något, så det är inget du ska tänka på.



Lycka till!



Kelly behöver stabila föräldrar och du behöver ett stabilt och tryggt liv!

Amanda
Postat 2011-02-20 kl 13:46:49

det löser sig, alltid, glöm inte det

Lollo
Postat 2011-02-20 kl 13:47:26

Jag tycker du borde tänka på att du har barn mer än vad du verkar göra!

Du och Kevin gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop hela tiden. Bestäm er hur ni ska ha det, kan ni inte vara tillsammans så va inte det då! Så här kan man inte hålla på... Dom säger att de flesta mognar när det blir mammor, även om dom är 15 år! Men det har du verkligen inte gjort... Du har barn nu, du är mamma!! Tänk på det och sluta uppföra dig så här! Ingen hade sagt något om du inte hade varit mamma, men nu är du det och det är ett STORT ansvar!!! Skärp dig/er!!

sandra
Postat 2011-02-20 kl 13:49:17

Och varför förlovade du dig med honom för en vecka sen om du då såg att han mådde dåligt, fan vad patetiskt!

jag ^^
Postat 2011-02-20 kl 13:51:54

En sak här lilla vännen, det vore väldigt konstigt om ditt ex/pojkvän var glad om du var ledsen. Så funkar det inte, är man ett par så måste man gå igenom saker tillsammans dvs man kommer vara ledsna tillsammans och man kommer vara glada/lyckliga tillsammans. Det är väldigt sällan som den ena mår dåligt och den andre mår hur bra som helst....Men du har gjort ditt val nu att inte vilja gå igenom en jobbig period tillsammans med din partner vilket antagligen hade stärkt ert förhållande.



Hoppas att allt löser sig för dig iafl men glöm inte att familjen är till för att hjälpa en igenom svåra tider ibland kan det till och med vara bra att prata med någon utomstående....

Luucy
Postat 2011-02-20 kl 13:53:44
Blogg: http://luucylouise.blogg.se/

Jag hoppas ju att Kelly får träffa Kevin även om ni inte är tillsammans, det är ju ändå hennes pappa...

emma.
Postat 2011-02-20 kl 13:54:11
Blogg: http://emmatidebro.blogg.se/

hej.

vet inte riktigt vad jag tycker om det här.Men först blir du gravid när du är underårig och sen är du tillsammans med Kevin ibland och ibland inte.Jag har läst din blogg nu ett antal gånger och jag tycker den är bra,men visst.du borde tänka på vissa saker som du säger!för vissa saker tycker jag ska stanna mellan dig och Kevin och inte fara vidare någonannanstans,men visst det är ditt val vad du ska skriva.Och även fast man kanske älskar varandra sjukt mycket så tycker jag att man ska vänta och se hur det blir i framtiden osv och saker förändras och sont innan man bestämmer sig för att förlova sig.För det är någonting stort (tycker jag,och många andra)för du är endå bara 15 år...det är super att du kollar långt fram i tiden, men du borde tänka till lite extra ibland tycker jag.Jag vill apsolut inte vara elak eller någonting!det är inte det jag är ute efter,men jag tycker att du kanske inte ska skriva ut alls i bloggen om hur det är mellan dig och Kevin om ni nu har bråkat eller något,för folk kan få missuppfattningar och säga saker osv..och sen så kanske Kevin inte mår bra av allt du skriver om honom när ni bråkar.Och glöm inte att man är alltid TVÅ i ett bråk!



Ta väl hand om Kelly och lycka till i framtiden! :)

Sara
Postat 2011-02-20 kl 13:54:44

Hoppas du, Kelly och Kevin får det bra hur ni än gör :) men undrar bara lite, som många andra säkert också undrar, hur gör ni med förlovningen och med Kelly? Och är ni kompisar fortfarande?

Lycka till med allt! :)

nadia
Postat 2011-02-20 kl 13:55:28
Blogg: http://nadiafantini.blogg.se/

men kelly måste ju få träffa sin pappa någon gång med? eller? tänk om han hinner glömma av kevin?

Sandraa
Postat 2011-02-20 kl 13:59:59

Jag menar inget illa av det jag ska skriva.

Men jag blir lite irriterad på dig! Jag förstår att du har det jobbigt och svårt! Men alla dessa rubrikerna "Vill inte ha något med Kevin att göra",

Jag vill bara säga att.. det är inte så lätt för han heller? :o

Bara för att du är sårad så tror du att det bara är synd om dig!

Det är synd om dig, missuppfatta inte!

Men det är svårt för han också, han är säkert förvirrad.. det är inte så vanligt att 14,15,16-åringar skaffar barn och ska förlova sig!

Och jag blir även lite arg på att du skriver allt i din blogg! Alla detaljer!

Har du pratat med Kevin först?

Han kanske blir sårad när du skriver saker om vad han gjort och sagt, det ÄR ERT PRIVATLIV, du behöver inte skriva så att ALLA kan se vad som hänt i ert privatliv! Eller vill du att alla bara ska tycka synd om dig eller? :s

Jag menar inget illa somsagt.. vill bara lägga till att det är synd om fler runt omkring dig, det är inte BARA synd om dig!

Men du får göra som du vill...

När du blir äldre och älskar någon på riktigt, jag menar... killen som du vill spendera HELA ditt liv med... han kommer du vilja vara med!

När du läser tillbaka på din blogg kommer du tycka att detta var lite barnsligt.. att skriva allt som händer i ditt privatliv, att allt är kevins fel osv :o



OCH FYFAN VAD ARG JAG BLEV NÄR JAG LÄSTE KOMENTAREN AV EN SOM "HETTE" : EN 13:ÅRING"

Mikaela ta inte åt dig ett skit av vad 13åtingen skrev , så omoget!



Tillsist vill jag iaf skriva:

Vissa saker som du gjort har irriterat mig, men jag förstår att du har det jobbigt nu, så då kan man ju även fatta att man skriver in saker i bloggen för att man är deprimerad.

Jag förstår dig... Du är inte så gammal heller,

så läs detta nogrannt och ta det till dig, tänk på detta:



Du har ett långt liv framför dig, måååånga år!

Gör allt för att må bra gumman. Ett tips, va inte tillsammans med någon kille föränn du vet att du kan lita på honom 100%.

Gör så att Kelly får det bra, hon skulle inte vilja se sin mamma deprimerad resten av hennes liv om du inte tar vara på dig själv och gör så att du är lycklig!



Kram <3

.....
Postat 2011-02-20 kl 14:00:09

jag tycker inte man går och blir gravid överhuvudtaget när man är 14. hur många är ihop längre än tex 2 år när man är 14?!! varför riskera att barnet får växa upp med bara en förälder? varför förlova sig när man e 15?! man e ju bara barn!! själv är jag 23, skulle säkert kunna ta hand om ett barn, men känner mig inte redo än! kanske inte förräns ja blir 30! och hon är bara 15!!!!!!



snart skaffar väl folk barn när dom e tio år och gifter sig på en gång och ingen kommer tycka det e konstigt.......

varför så brottom med att bli vuxen?

Linnea
Postat 2011-02-20 kl 14:00:09

Skit i alla ointelligenta kommentarer. De som snackar skit om dej i kommentarerna är ungefär lika gamla som du o de flesta av dem har inte en aning om vad vuxenlivet innebär. Det är lätt för dom att sitta och döma då de ännu inte upptäckt att livet inte alltid blir som man tänkt. Lycka till på din färd in i vuxenlivet, och fokusera på Kelly! Killar kommer, killar går....mamma är man för alltid!

g
Postat 2011-02-20 kl 14:01:13

Man ska inte förlova sig när man fortfarande är ett barn,

carro
Postat 2011-02-20 kl 14:03:07
Blogg: http://pozz.blogg.se/

Jag fattar att du är ledsen över de som hända men ändå känns de som om du lever i en sagovärld och att du har din pojkvän men ni görslut,blir ihop,gör slut förlovar er oc görslut.

Ni måste bestämma er nån gång!

Jag vett att du är en stark tjej så låt de här inte hända bli inte ihop med Kevin igen han kmr att såra dig!Men ni kan vara vänner för Kellys skull!



Kram Caroline

F
Postat 2011-02-20 kl 14:06:35

Men herregud om hon inte är lycklig med Kevin så får hon väl göra slut med honom om hon vill och hon kommer säkert klara sig själv alla ni som skriver att hon inte tänker på Kelly men vafan skulle ni kunna vara i Mikaelas position och ändå klara det!?

Korpen
Postat 2011-02-20 kl 14:06:44

Sofia har rätt.



Jag har redan förklarat att konstruktiv kritik är positivt och alla som inte fjäskar för Micah inte förtjänar att bli kallade "haters" (Förutom de som går över gränsen och kommer med förolämpningar utan substans).

Ni som försvarar Micah utan att ifrågasätta situationen är otroligt jävla naiva... Precis som hon.

sandra
Postat 2011-02-20 kl 14:07:20
Blogg: http://blandminaord.blogg.se/

Så länge du mår bra, gjorde du helt rätt! hejar på dig!

Roro
Postat 2011-02-20 kl 14:07:30

Dagens tjejer är så jävla blåsta.

Å du måste nog vara den mest naiva tjejen i Sverige. Man märker att dubara är 15 år gammal. Ett barn. Spelar absolut ingen roll om du har fått ett barn, du beter dig då fan inte vuxet när du går och förlovar dig med en kille som är fulare än en gris och som du bråkar med dag in och dag ut. Kändes mer som att du visste om att de inte skulle funka och trodde att de skulle bli bättre om ni förlovar er och du får en jävla ring runt ditt finger. Det är varken ringen, klänningen, skorna, sminket, håret och hela kittet som håller upp ett förhållande, det är personkemin och känslorna för personen!

Och kom ihåg att inte vara så naiv som du är, för de roliga e att de som tycker synd om dig rär också tröga, du må vara ett omoget barn i mina ögon, men snälla till och med du borde fatta att man inte förlovar sig när man är 15 med en kille som till och med VI LÄSARE som inte känner honom vet hur han !

ina
Postat 2011-02-20 kl 14:08:54
Blogg: http://www.nogg.se/jessina

Styrkekramar!!! <3

Matilda
Postat 2011-02-20 kl 14:13:00
Blogg: http://annamatildamaria.blogg.se/

Asså Mikaela!

Bry dej inte om dom dumma kommentarerna!

Du är en mycket stark och mogen tjej!

Det är inte alla 15 åringar som skulle orkat med ett barn.

Dom som skriver en massa skit vill bara ha uppmärksamhet.

Skit i dom.

Det är bra att du gör som du känner för.

Och du ta inte åt dej av dom taskiga kommentarerna.!

Cornelia
Postat 2011-02-20 kl 14:13:57

tråkigt det som hände mellan dig och kevin men ja hoppas att du kommer att hitta nån som älskar dig för den du är och att ni en dag gifter er

Maria
Postat 2011-02-20 kl 14:15:44

I mina ögon verkar du väldigt omogen. Skriv inte alla dina tankar här på bloggen.

maja
Postat 2011-02-20 kl 14:19:56

oj, det gick fortare än vad jag trodde...

malin
Postat 2011-02-20 kl 14:20:05

Allt ordnar sig <3

Amanda
Postat 2011-02-20 kl 14:20:52
Blogg: http://bananasisformonkeys.blogg.se/

Hoppas du mår bättre nu Mikaela~

Ta hand om dig ^-^

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 14:21:47

blogga meer

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 14:22:21

Tråkigt att de hände! Men Mikaela, tänk inte på killar & sånt.. Tänk mer på Kelly för hon börjar växa nu!

N
Postat 2011-02-20 kl 14:24:20
Blogg: http://nancyochjag.blogg.se/

Nää, är det sant?! ;( <3 Men stå på dig fina Michaela! <3 Du har varit så duktig och tagit dig igenom många känsliga faser i livet.. Så fortsätt att stå på dig! :)



Kraaamizar Nancy

Anna
Postat 2011-02-20 kl 14:25:34
Blogg: http://annalds.blogg.se/

Tråkigt att höra, men hoppas ändå du gjort rätt val. Är övertygad om att du kommer hitta kärleken på annat håll, fortsätt kämpa <3

Tilda
Postat 2011-02-20 kl 14:26:25

Tråkigt att det inte fungerade bra, ni som hade förlåvat er.

Men det kanske är bäst så här och jag vet att du klarar av att ta hand om Kelly själv. Men kan du inte skriva ett blogginlägg om exakt vrf du dumpade honom vad har hänt?.. nyss var ni ju hur lyckliga som helst. Jag tror att många undrar.

Lycka till :) massor av kärlek<3

Ericson
Postat 2011-02-20 kl 14:27:18
Blogg: http://www.ontheminute.com/

vilken snygg blogg ni har Mikaela :)

CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥
Postat 2011-02-20 kl 14:27:26
Blogg: http://caroflina.se

Man får inte säga att man visste detta, men jag gör det ändå. Bråkar man som ni gjort, brännmärker man sig med cigaretttändare, förlovar man sig för att rädda ett förhållande och lägger dessutom ut allt på en blogg så är det mycket som inte stämmer. Jag har högskoleexamen i psykologi till sommaren, och detta är ett skräckexempel.



Snälla, glöm Kevin och skapa ett stabilt liv åt dig och din dotter!

Elli
Postat 2011-02-20 kl 14:27:35
Blogg: http://elviramourad.blogg.se/

pinsamt fine ahahah ni har fan bara vart "förlovade" i 5 dagar elle om de är ens det herregud tror du det är nån jävla lek eller? okej det är synd om dig beklagar men pinsamt kvinna du är stark du klarar dig utan honom visa det nu.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 14:28:01

usch du e så jävla äcklig, ni förlovade er nyss och du sa till alla att ni skulle va tsm me varan för alltid och bla bla bla men nu e ni inte tsm längre. De e ju alltid så jävla synd om dej, antagligen sitter du och bränner dej nån stans nu och om några timmar skriver du att ni e tsm igen. Du e så jävla omogen

Linnéa
Postat 2011-02-20 kl 14:28:15
Blogg: http://chevanilsson.blogg.se/

Starkt jobbat tjejen! :) Håll det så här nu och gå inte tillbaka till honom, tänk på lilltjejen ist! Kelly är det viktigaste! Sen dessa mesproppar som sitter och kommenterar kan du ju bara skita i, de är dom som inte har någe liv. Tror dom vet och kan allt men dom har inte ens varit med om hälften som vissa andra har.

Krya på dig tjejen! :) <3

sazz
Postat 2011-02-20 kl 14:29:07
Blogg: http://sazziies.blogg.se/

Hej, vill du vara med i "veckans blogg"? Kommentera då "jag är med" i min blogg.

Eller kanske skriv en fråga i bloggsvar, så länkar jag din blogg?

Eller kanske följa varandra på bloglovin?

Ha det så bra, kram :)

amanda
Postat 2011-02-20 kl 14:32:16

snälla ge ungen en mogen mamma , du klarar ju för fan inte av att ha unge. du ägnar dig 1 timme åt att blogga , den timmen borde du vara med din dotter. det visar hur jävla dålig mamma man kan vara !

Andrea
Postat 2011-02-20 kl 14:33:46
Blogg: http://ndrea.blogg.se/

Varför ska alla vara så elaka? Får ni ut något av det eller? Känns det bra kanske? jag fattar inte...

Alicia
Postat 2011-02-20 kl 14:39:16

Först, till alla som hackar.



Hur man ens Vågar hacka på henne! Hon är 15 år, har ett barn och går i skolan, klart att det är svårt! hon måste få skriva av sig! en blogg är ju perfekt. Och,

Det är deras beslut om dom villl vara tillsammans eller inte.



Du kan ta hand om Kelly utan att vara tsm med Kevin, Det är jag säker på!

Du är hur stark som helst som kommit så här långt!

Det är klart att du måste tänka på dig själv för att kunna tänka på Kelly :) Annars blir det som en enda ond cirkel.

Även om det känns svårt så är det bara att resa sig upp igen och fortsätta! :)



Beundrar din styrka! Du klarar det här. <3



alexandra
Postat 2011-02-20 kl 14:41:20

Det var ju oväntat att det inte skulle hålla. Nej inte direkt. Just därför kanske man inte ska förlova sig med någon om man verkligen inte är säker på förhållandet. Och är man 15 så är man inte tillräckligt mogen för att ha ett vuxet förhållande. Inte för att ha barn heller för den delen. Visst det finns de yngre som klarar det, titta på mammabecka tex, men överlag så ska man nog allt vänta både med barn och förlovning tills man är vuxen. Och som sagt, förlova sig ska inte vara något som man bara gör för att man tycker det är kul. Men så verkar ju en del unga tänka.

Helene
Postat 2011-02-20 kl 14:44:34

Jag tycker du ska stänga den här bloggen och ta hand om dig själv och din dotter istället för att hänga ut ditt/ert liv på internet.



Du behöver hjälp och stöd och jag hoppas du får det. Du är bara ett barn även fast du samtidigt är mamma och det måste vara tufft.



Lycka till

Nicole Sanzetth
Postat 2011-02-20 kl 14:47:59
Blogg: http://sanzetth.blogg.se/

Så kan det gå, men livet rullar på ändå...

arrie
Postat 2011-02-20 kl 14:48:40
Blogg: http://audioland.blogg.se/

fan vad patetiska alla är med att kränka tjejen, vad vinner ni på det? det är hennes liv, låt henne göra vad hon vill och sluta vara så kritiska och elaka. visst, jag är snart 18 och skulle inte ens kunna föreställa mig att leva som henne, men hon lever så och trivs med det. punkt. det är våra val i livet som gör oss olika, right?

Lotten Eriksson
Postat 2011-02-20 kl 14:48:45
Blogg: http://baralotten.blogg.se/

Ojsan! det var icke bra! Krya på dig lilla gumman eller hur man säger!

izzah
Postat 2011-02-20 kl 14:49:12
Blogg: http://izzahnivet.blogg.se/

FAN VAD FITTIGT SKA DU VETA ! SKA DU BARA SKITA I KELLY ?

HON BEHÖVER SIN PAPPA LIKA MYCKET S0M SIN MAMMA !

HERREGUD SÄGER JAG BARA

felicia :D
Postat 2011-02-20 kl 14:50:44
Blogg: http://feliciafahlstrom.blogg.se/

det var ett bra val, jag tror ni hade lite för mycket problem för att vara tsm!



hoppas allt blir bättre & du, du klarar dig BÄTTRE utan han! <3

Ebba
Postat 2011-02-20 kl 14:53:32
Blogg: http://majaoebbalove.blogg.se/

Hejhej Mikaela :)



Jag måste bara säga detta till dig jag tyckte det var rätt att du gjorde slut med Kevin, jag var glad att ni skulle förlova er men hade en känsla av att det inte skulle funka och jag tycker du känar nån bättre än Kevin och att du skulle vara lyckligare utan honom och att han skulle vara lyckligare utan dig !! Sorry men så är det men jag vet att du kommer klara dig bra i livet utan kevin och jag hoppas du och Kelly blir lyckliga :)

Många stor kramar från Ebba p.s hälsa kelly från mig d.s !!!! :D

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 14:53:46

låt henne vara ni som är elaka.

hon är en BRA mamma.

hon är 15 år och mamma, fatta starkt gjort!?

FeliciaHerman<3
Postat 2011-02-20 kl 14:54:13
Blogg: http://muffinskram.blogg.se/

Stackare, båda två:'/ Hoppas att det känns lite, lite lättare för varje dag som går. Och minns den gemensamma tiden som någonting fint. Jag vet att det är svårt, och nej jag är ingen himla wannabee psykolog. Men själv har jag varit nära på att förlora någon jag älskar, inte bort från mitt hjärta utan bort från all kontakt, hjärtslag, andetag, livet och blablabla. Visserligen finns det mediciner mot sådant, avskyvärda sjukdommar. Men när medicinburken ligger där, vill man bara hålla om henne. Du har Kelly ja. Du ser det från rätt sida<3<3 Kram//FeliciaHerman (www.muffinskram.blogg.se) Mother<3

Frida
Postat 2011-02-20 kl 14:54:15
Blogg: http://kizzmeandholdme.blogg.se/

Stå på dej, tänkt på Kelly i första hand:)

anna
Postat 2011-02-20 kl 14:54:19

Seriöst du är 15 och förlovade dig sen gör ni slut efter en vecka typ.. de är ju tragiskt va ni håller på! -.- och barn på de, wiho

Cassie
Postat 2011-02-20 kl 14:56:45

Vad såg du i honom ändå? haha epic fail

vettig tjej.
Postat 2011-02-20 kl 14:59:30

NI SOM KOMMENTERAR ÄR FÖR PATETISKA!

Sluta kränk henne, tänk om ni hade varit i samma sitisation.

Mikaela har ett barn, det vet hon om.

Hon har han om sitt barn, det vet jag att hon gör.



lixom, follet.. mikaela är väldigt ung för att vara mamma.

Tänk er själva som mamma? skulle ni inte tycka att det var jobbigt?

hon valde ju inte själv att bli gravid, elr hur? men hon är inte så dum att hon gör abort..

Barnet var hoppats stor när hon fick reda på det. så lixom, bäst att behålla barnet.. elr hur?

det skulle ni nog med har gjort!

Visst. rätt patetiskt att dom gör slut, blir ihop, gör slut ovs.. MEN, det är hennes liv.

henens val, INGEN annans. INGEN har rätt att kränka ner på mikaela för att hon gör slut med sin kille? eller för att hon har barn? Ni kan ju gå och hacka på alla mammor som skjillts sig?

eller?

PRECIS samma sak-.- så SLUTA KRÄNK HENNE, NI FATTAR VÄL SJÄLVA ATT NI INTE KOMMER NÅGON VART MED ATT KRÄNKA HENNE?! NI FÅR HENNE ATT MÅ DÅLIGT. NII SÄGER ATT HON SKA TA HAND OM KELLY. TROR NI ATT DET ÄR SÅ JÄVLA LÄTT NÄR MAN MÅR DÅLIGT!?! nej, precis. DET ÄR ERAT FEL om hon nu inte tar hand om kelly-.- tänk på det.



p.s. Din blogg är bäst mikaela!<3

bra att du gjorde de känns som bäst för dig , kevin och kelly<3

Frida 16 år mamma
Postat 2011-02-20 kl 15:08:37
Blogg: http://nymamma.blogg.se/

du skrev ju först som att han gjort något fel och sen att du gjorde det för hans skull.. Kan du förklara de?



Såg att någon skrivit att man inte är mogen att vara mamma som 15 år. Jag fick min son när jag va 15 år (fyllde 16 några veckor senare). Det har gått jätte bra för mig och min son. Bloggar inte så mycket längre för jag har lagt ner den största tiden på min son. du kanse borde göra det för kelly med?

Kram

Diana
Postat 2011-02-20 kl 15:08:53

Dom pratar om dig i veckans anagina show ville bara att du skulle veta!

vicki
Postat 2011-02-20 kl 15:10:00
Blogg: http://vickisoderlund.bloggplatsen.se

Asså alla ni som skriver att hon inte borde lägga upp såna här saker på sin blogg att hon är patetisk osv, om ni tycker det varför då ens läsa mikaelas blogg??

Har ni någon gång tänkt på om du skulle bli kallad patetisk?

Jag vet i allafall att jag skulle ha blivit väldigt ledsen för det!

Därför tycker jag att ni ska tänka efter lite innan ni kommenterar nåt taskitgt!

Låt hon tycka, tänka och säga vad hon vill! Det handlar ändå inte om er!

// En tjej på snart 14 år

MansonDust
Postat 2011-02-20 kl 15:11:34
Blogg: http://mansondusts.blogg.se/

Vem säger att Kelly växer upp utan sin pappa bara för att dom gjort slut? Mamma & pappa är man ändå.

Hanna
Postat 2011-02-20 kl 15:12:53
Blogg: http://hasttokeen.blogg.se/

Synd, hoppas det löser sig! <3

Fina naglar! :)

becca
Postat 2011-02-20 kl 15:15:21

Asså seriöst vara förlovad i 6 dagar det märks i alla fall att du bara är 15 år!!!

Du kanske inte ska ha så stora krav på Kevin, ni skulle kunna ha det riktigt bra ihop om du inte är så pedant hela tiden. Hoppas du inte blir likadan mot Kelly bara......

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 15:23:00

haha ja alla visste att det aldrig skulle hålla, dehär var ingen chock!

:)
Postat 2011-02-20 kl 15:23:54

Jag måste protestera lite igen. Det finns en skillnad mellan att ha en åsikt och att vara "svinig", som någon hade kallat det. Man kan självklart ha en negativ åsikt eller kritik. Men det är skillnad när man säger att man ska anmäla till socialen och när man säger att man hoppas att de kommer och tar Kelly.



Vissa säger att man får räkna med sådant när man blottar sitt privatliv såhär. Och det får man ju. Men det är det som är så himla fel. Det är sant, men varför ska det vara så? Om man berättar säker och är årlig, blir det på något vis okej att vara ett jävla svin då? Har hon förtjänat det? Verkligen inte.

Att göra slut med sin pojkvän är väl en ganska relevant händelse i en blogg som denna. Jag förstår inte det konstiga med att berätta det. Och även om Mikaela här berättat mer än jag skulle ha gjort är det verkligen inte okej att skriva sådana saker som vissa gör.



Tänk lite. Hon har ju känslor hon också.

Jocke
Postat 2011-02-20 kl 15:24:20
Blogg: http://svennebloggarn.blogg.se/

Vet hur det känns, men tro mig, det finns nya chanser, det kommer det alltid finnas :) "Om en dörr stängs bakom dig, kolla inte på den stänga dörren, utan kolla fram efter nya dörrar att öppna".



Och till Lotta som skrev att man inte har sex vid 14 årsåldern, välkommen till 2011!!!! Är 15 år, vet, du kanske är 40+ det var inte så när du var ung, men välkommen till 2011 års ungdom!!! Ingen nyhet för oss andra precis-.- 14-15 är bra ålder tkr jag som lägst, 13 är för lite, men asså jaaa, du kan ha en egen åsikt också!

Iris
Postat 2011-02-20 kl 15:27:42
Blogg: http://irisl.blogg.se/

ni kommer säkert bli ihop igen snart, det sa du ju förra gången. Att ni aldrig kommer separera på riktigt alltså.

Tess
Postat 2011-02-20 kl 15:35:16

Alltså herregud, nu får ni fan ta och ge er alla som gnäller på Mikaela, och tycker hon borde "GÖRA SLUT" med Kelly också. FY FAN säger jag!! Hon är en BRA mamma, punkt slut!

sassa
Postat 2011-02-20 kl 15:36:12

glömm inte att du är stark!

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 15:39:19

Alltså, anmäla henne till Soc? Hur jävla lågt får man sjunka, ni känner inte ens Mikaela! Hur kan man ens veta hur hon är mot Kelly osv, ni läser ju bara hennes blogg!? Ni SER och VET inte hur hon tar hand om Kelly. Man kan TRO och ANTA, men herregud, snälla ha lite vett i skallen och låt henne vara i fred för fan. Blir så fucking irriterad......... Man anmäler inte till Soc bara sådär, bara för att ni retar er på Mikaela! Man anmäler om man verkligen vet att barnet FAR ILLA, men det tror jag knappast att Kelly gör!! Ni förstår nog det innerst inne också. Ni håller ju bara på och fjantar såhär för att ha nån att klanka ner på, nån att "hata" osv. USCH för er!!



Skaffa er ett liv istället och låt Mikaela och Kelly vara i fred. Ni förstör inte bara för Mikaela, utan även för Kelly! FATTA!

Pawpaw
Postat 2011-02-20 kl 15:39:54
Blogg: http://thepawpaw.blogspot.com

Alla ni som kommenterar, vad tänker ni med!?

Hon gjorde det som hon tyckte kändes rätt inget annat.

Hon gjorde det för hans skull.

Ni behöver inte säga att hon är dum eller idiotisk eller något sådant.

Det är hennes val, respektera det!

Hon får göra som hon vill ni behöver inte lägga er i.

Om ni inte har något vettigt att skriva så skriv inte alls.



Jag tycker att du gjort rätt Micah.

Du har gjort det du tycker var rätt att göra.

Lyssna inte på dem som kommenterar att det du gjorde var fel.

Du gjorde rätt, du gjorde som du ville och det ska du alltid göra.

Du får göra precis som du vill.

Ellie
Postat 2011-02-20 kl 15:41:58
Blogg: http://ungmammaellie.devote.se

Snälla tjejen, du är 15 år och Kevin är 18! Du har blivit mamma och han har blivit pappa, fine du har starkt band med Kelly, just för att du har burit henne i din mage, men Kevin har inte det. Han är 18 år, det tar mer än bara några veckor för killar att vänja sig vid barn. Jag väntar mitt första barn till sommaren, och pappan till mitt barn har redan tagit avstånd, han stack efter bara några veckor in i graviditeten! Vi tjejer mognar med tiden som vi bär barnet, killarna är kvar på samma plats! DU måste låta Kevin leva lite för sig själv, jag lovar, han kommer ta sitt ansvar för Kelly. Men han kanske vill göra det utan att vara bunden till dig!!

Sen förlovningen förstår jag inte riktigt vad du tänkte med.. 15 år, mamma och förlovad, snälla du måste leva lite, fast med Kelly. Du måste tänka på din dotter i alla situtationer, jag är inte mamma än, men jag är 16 år och väntar mig en son, som har en pappa som inte vill ha honom! Jag lever mitt liv och jag umgås med alla mina vänner precis som förut, men jag har alltid min son i tankarna även fast han inte är född ännu!



Väx upp nu tjejen, du är mamma nu!

Lägg ner bloggen och fixa en bra uppväxt till Kelly!

Isabelle
Postat 2011-02-20 kl 15:42:55

asså, du skriver hela tiden om att du inte vill ha taskiga kommentarer osv, men du förstår väl att om du lägger ut sånt här på din blogg så är det precis det du kommer att få! Att förlova sig är ett stort steg, och man bör tänka igenom det ordentligt innan man gör det. Ska man förlova sig borde man vara riktigt säker på det man gör. Att förlova sig är inte nåt man bara bestämmer på en dag!



Lycka till nu iallafall. Hoppas Kelly mår bra och så, puss.

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 15:43:06

Som CARINA skrev längre upp här: "Har funderat många gånger på varför människor har en sådan lust att klanka ner på andras val.

när jag läser igenom alla kommentarer så inser ajg att det är mest jämnåriga som kommer med onödiga kommentarer och anmärkningar.

Jag kan då meddela alla er som skiver dessa kommentarer osv, att ni kommer ha det jävligt i era liv oxå i mellanåt. och jag hoppas att ni då kan förstå vad respekt för andra innebär.



Micha, du kanske ska göra ett inlägg där du tar reda på vad respekt är och vad andra tycker att respekt är. Respekt för andras val osv. Jag håller inte alltid med mina vänner, familj och man i allt de tycker, tänker och gör. Men jag respekterar deras val och stöttar i vilket fall som.

Lite sådant. För jag vet att när man är 15år så har man inte en susning om vad respekt är. Inte alla men väldigt många.. Vilket vi kan se på kommentarerna.



Lycka till!

Och gör det som känn bäst för dig. Och ta väl hand om Kelly. Gör alltid det som känns bäst. För det är det bästa för dig och kelly."



Jag kan inte annat än hålla med till punkt och pricka! Så jävla bra skrivet. TA ÅT ER ALLIHOP AV DET CARINA SKREV!



Lovisa
Postat 2011-02-20 kl 15:44:37
Blogg: http://lovisasomething.devote.se

Tänk på framtiden Mikaela! Du är stark och ta inte åt dig av alla elaka kommentarer! Fokusera på Kelly och dig själv nu <3

klara
Postat 2011-02-20 kl 15:44:51

du är patetisk

celina
Postat 2011-02-20 kl 15:46:21
Blogg: http://kottencelina.blogg.se/

äntligen liksom!

jag tror nog både du och kevin skulle fatta att det inte kommer hålla hela livet.



Svara gärna på min fråga:

kommer kelly någonsin bo hos kevin? (:

Evelina. gravid vecka 37
Postat 2011-02-20 kl 15:48:47

ÅÅÅÅÅÅ Lilla gumman!!!Du är så stark och modig.Du kommer klara det här(JAG VET HUR DET KÄNS)Vilken tur att du har Kelly<3<3

Vill ge dig all lycka i framtiden kram Evelina .gravid vecka 37

Sanna
Postat 2011-02-20 kl 15:49:04

Jag blir så imponerad av dig varje gång jag läser din blogg, hur du klarar allt med Kelly och samtidigt lever en 15-årings liv. Stå på dig!



Du är jättebra!

Johanna
Postat 2011-02-20 kl 15:49:46
Blogg: http://augustivind.blogg.se/

så kan det gå! jag fattade att det inte skulle hålla så som ni bråkar! nu skulle ha väntat några år tills ni blev mer mogna!

Ebba
Postat 2011-02-20 kl 15:51:42

Bra gjort!

Ångra dig inte igen nu bara, och se till att vara en riktigt bra mamma :)

felicia - julies morsa
Postat 2011-02-20 kl 15:51:54
Blogg: http://chickmama.blogg.se/

tycker du borde fokusera på ditt barn istället för att slösa energi på en jubel idiot!

Tyvärr så möter man många idioter innan man hittar den rätta!

Moa - 20 år och gravid
Postat 2011-02-20 kl 15:52:17
Blogg: http://FUCKINGPOSERS.SE

Gud va tråkigt att höra, men som sagt.. båda måste ju må bra för att man ska kunna vara tillsammans så du gjorde nog rätt ändå!

amanda
Postat 2011-02-20 kl 15:55:30
Blogg: http://amandanjie.blogg.se/

Så jävla onödiga kommentarer av vissa. Det är väl hennes eget val, ni vet väl inte hur det är mellan dom två.



‎"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död"

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*:
Postat 2011-02-20 kl 15:56:18
Blogg: http://emring.blogspot.com

TA HAND OM DIG!!!

Fanny
Postat 2011-02-20 kl 15:58:01
Blogg: http://sweetlajm.blogg.se/

Herregud, låt henne skriva ner vad hon vill!

Det är fan hennes blogg, inte eran?

Sen alla skriver '' ååååh du tänker inte på ditt barn , blablblablaa ''

Hur fan vet ni det? Ni bara tror det. Tror att ni har rätt. Micah är säkert en bra mamma! Så skriv inte '' Jag ska ringa till socialen '' eller nåt sånt. Låt henne förfan bara va. Ni som kommenterar elakt är no-lifers som är helt anonyma.



Fega jävlar.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 16:07:04

blogga mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr snällla

madde
Postat 2011-02-20 kl 16:07:26
Blogg: http://larsson91.blogg.se/

Ta inte åt dig av alla dumma komentarer! Du har ditt liv och det är du som styr dig. Alla tror sig veta precis allt om dig och många har sådan negativ syn på dig och ditt liv. Men stå på dig och skit i alla dumma kommentarer. För du ska inte få bli kränkt av dessa idioter! Kram, och gör något du mår bra av tiden fram över. Det kan kännas skönt att slippa tänka på det som just inträffat, varje fall försöka tänka på annat.. Kram!

Amanda
Postat 2011-02-20 kl 16:10:44

Tänker på dig!



Bless you <3

Carro
Postat 2011-02-20 kl 16:11:14
Blogg: http://ceeww.blogg.se/

Tråkigt! :(

Men du gjorde säkert rätt val :)

och hörrni var lite snälla mot henne, det är ju bara hon som vet sina egna känslor så att sen alltid bli smutskastad för det man tror är rätt är jävligt fel.

Men enligt mig så låter en förlovning vid 15 års ålder väldigt tidigt jo...

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 16:13:02

Whitetrash

Lovisa
Postat 2011-02-20 kl 16:13:06

Tycker synd om dig, det är inte bra att ha ett sånt här struligt liv vid den här åldern, tycker att du borde tänkt lite mer innan du hade samlag utan kondom men du är väldigt stark och nu sitter du i den här situationen och gör verkligen ditt bästa av det så det ska du ha jävligt mycket beröm för!

tyckte bara att det var synd att du inte kunde få vara barn medan du hade chansen, den allra bästa åldern!

själv kommer jag inte skaffa nått förrän jag är över 25 och kan stadga mig med ett bra jobb osv.

Men ta hand om Kelly, du och hon är jättefina tillsammans :)

madde :)
Postat 2011-02-20 kl 16:13:20
Blogg: http://maddemadde.blogg.se/

synd det dära med kevin! & bara så du vet, du verkar vara en toppen mamma enligt mig. :-)

kram madde

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 16:16:12
Blogg: http://sandradeluxe.blogg.se/

Klok som en bok!

Malin Sundin - hobbyfotograf
Postat 2011-02-20 kl 16:18:53
Blogg: http://malinsundin.blogg.se/

livet är till för att göra misstag, hur ska man annars lära sig? så ge mikaela lite andrum för fan..

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 16:20:07

pinsamt, förlåt med jag skämms över dig.

Elsa-Freja
Postat 2011-02-20 kl 16:20:07

I sånna här situationer undrar man oxå var MICKAS mamma är någonstans? Får hon inget stöd eller råd alls av henne eller?

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 16:21:35
Blogg: http://sandraromby.blogspot.com/

Det gör mig ledsen att se att du mår så dåligt. Jag började följa din blogg för att vi skulle ha barn nästan samtidigt (min dotter är född den 8/12), tänkte från början inte på hur ung du är.

Men jag ser ju att vi brottas med så olika problem, det är tillräckligt jobbigt att vara nybliven mamma ändå, att man dessutom ska behöva genomgå tonåren samtidigt - jag hade då inte klarat det.

Kort sagt, känner du att du vill prata med någon som också är nybliven mamma men är dubbelt så gammal som du är så får du gärna höra av dig.

Ta hand om dig och lilla Kelly nu!

fridaunggeeerrr
Postat 2011-02-20 kl 16:25:49
Blogg: http://fridaunger.blogg.se/

Kan du sluta tycka synd om dig själv nu?

1. Du är oansvarig och inte skyddar dig när du har sax, och sen föder en unge.

2. Du säger till folk att inte skriva elaka kommentarer, varför skriver du ut det på dig blogg då som du vet flera 1000 läser?!

3. Du är så omogen att bara för att du mår dåligt skadar du dig själv ;s

4. Du har själv satt dig i den här jävla situvationen sjävl, så sluta klaga!



Och sen tycker jag du ska lägga ner bloggen ett tag, få ordning på ditt liv, för du verkar inte må speciellt bra. Gå till soc!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 16:26:02

kan du blogga lite mer tack ;) din blogg är bra men den är som bäst när du uppdatera den oxå

Angelinn
Postat 2011-02-20 kl 16:29:11

Synd att det inte blev som du tänkt dig, med ditt förhållande med Kevin :( Du verkade så lycklig efter förlovningen...Men jag tycker du gjorde rätt, om han inte är säker och lycklig i ert förhållande så kommer du också bli olycklig.

Ta hand om dig!

Kramis <3

Ps. Du är en väldigt mogen och fin tjej! :)

Olivia
Postat 2011-02-20 kl 16:30:08
Blogg: http://olliepollie.blogg.se/

Du är så stark! Fortsätt kämpa så blir allt bra ska du se :)

:)
Postat 2011-02-20 kl 16:30:15

Alla förhållanden har krångel :/



Kelly är en fin tjej ni kommer få de bra hon har ju fortfarande kvar sin pappa och.

Glöm inte en sak du är en ung tjej mycket kvar att gör i livet och mycket nytt fina personer att lära känna i livet



Detta ska inte vara ett hinder som stoppar dig för saker och ting



Kram



De som inte dödar än härdar en eller va man säger kram :)

JULIA
Postat 2011-02-20 kl 16:31:08

undrar bara, hur länge har du känt att du kevin inte mår bra med dej?

lite onödigt att förlova sig med någon bara för skojs skull liksom tjejen..

peace åt dej, tror du behöver det :)

beckii
Postat 2011-02-20 kl 16:39:56

Jag beklagar! men det kommer gå bra jag lovar

M'
Postat 2011-02-20 kl 16:41:15

Men lilla gumman snälla, du är väldigt korkad. Ni är förlovade och du gör bara slut helt plötsligt. Du verkar inte ens ledsen över att du gjort det heller. Kände du ens något för honom från början? Du tar livet som om det vore en lek men det är mer än så...

felicia
Postat 2011-02-20 kl 16:49:19
Blogg: http://feliiciiawestman.blogg.se/

jag skäms verkligen då jag ser alla kommentarer.. du är bara 15, alla kan göra misstag. vill du göra slut och bryta förlovningen så är det ditt val. du kan ju inte stanna med honom om det inte funkar. det skulle skada kelly. det skadar inte att ni inte är tsm, det enda som kan skada är om hon inte får träffa honom alls. sen så alla som skriver att du är en dålig mamma osv. vad fan vet dom? när du föder barn får du moderskänslor direkt, och bryr dig. då spelar inte din ålder roll längre. du kan vara en líka bra mamma nu som 15, som om du vore 30år. du är stark. så jävla stark. och att alla försöker knäcka dig, är så patetiskt och pinsamt. skäms så mycket över alla dömande människor.. fy..

bloggamandas.
Postat 2011-02-20 kl 16:49:50
Blogg: http://bloggamandas.blogg.se/

oj vad modigt gjort av dig!

skulle aldrig klara av de!



du är jätte stark som klarar allt i din ålder och lycka till med kelly ni är så söta i hop :)

B
Postat 2011-02-20 kl 16:56:42

När du skriver "Jag har Kelly iallfall <3" det känns som att du bara tänker på dig själv och inte på Kelly. För det är väl ganska jobbigt med en uppväxt utan en pappa.



Tänk alltid på Kellys bästa och inte alltid på vad som är bäst för dig själv.



Men jag hoppas verkligen att allt löser sig :) Du kommer klara det här!

Kramar <3

emmi
Postat 2011-02-20 kl 17:03:05

hej! kan du inte berätta lite mer om vad som hände mellan er två? :) för efter du fick kelly har din logg blivit ganska tråkig och det skulle bli lite roligare om du skerv mer om vad som hände och kan du inte skriva mer om det sista överfallet! du behöver inte, det skulle bara vara lite intresant att veta mer!

lovisa
Postat 2011-02-20 kl 17:04:19

jag tror du måste inse att du gjorde ett misstag . Man är inte mogen att skaffa barn när man är 15 . Tror du måste börja förstå det och jobba där ifrån , inte leka supermamma å tro allt är ok . DU HAR PROBLEM GUMMAN !

Sarah
Postat 2011-02-20 kl 17:07:17
Blogg: http://thisishoiam.blogg.se/

Varför ska alla vara så taskiga? Ta det lungt liksom. Men jag tycker du ska veta Mikaela att det finns de som tror på dig och tycker du är stark.



Du är 15 år, du har ett barn, du är fortfarande tonnåring, kärlek kommer och går. Kanske var ni så inne i er förlovning att båda kanske inte märkte vad som hände med förhållandet. Det vet ju bara ni. Vem har sagt att allt ska vara så himla lätt och dessutom med ett barn och en pojkvän? NEJ. Inget är lätt i det här livet och vill man ha något måste man kämpa för det. Jag tycker du inte ska ta åt dig allt som skrivs för att jag tror och vet att du har stöd. Du kommer att klara det här! Ta dig inte vatten över huvudet. Ta hand om dig!

Karl
Postat 2011-02-20 kl 17:07:46

Herregud, vad är det för idioter som sitter och kommenterar att Micah är en supermamma? Kollar man era bloggar så är majoriteten 13-15 år själva och det är normalt att man tror man är redo för världen i den åldern. Newsflash; det är ni inte, ni är fortfarande glin och har inte ens fått smaka på vuxenvärlden.



Hoppas någon annan kan ta hand om Kelly så hon får en bra uppväxt där mamman inte behöver växa upp själv i första hand. Tycker så synd om henne att jag själv skulle vilja ta hand om henne även om jag inte alls är sugen på barn.

Jenny
Postat 2011-02-20 kl 17:10:10

Det låter som ett mycket bra och sunt beslut! Se nu till att ta hand om dig själv på allvar och hitta en bra psykolog på BUP som du trivs med! Du behöver och förtjänar någon som faktiskt vet hur man hjälper och stödjer tonåringar i din situation, och det är INTE tonåriga eller ännu yngre bloggläsare.



Hälsningar,



Jenny (en vuxen läsare som arbetar med barn och tonåringar).

linnea
Postat 2011-02-20 kl 17:23:12

"man ska inte förlova sig om man är osäkra, man ska inte göra så mot sitt barn, man ska inte göra slut så fort och man ska itne det och man ska itne det" KAN NI BARA, URSÄKTA UTTRYCKET, HÅLLAKÄFTEN??!?!?! Jag blir så otroligt irriterad. SLUTA bry er ens om vad hon gör, eller OK hon skriver om de på sin blogg osv men vem fan är ni att säga vad man ska och inte? Lägg ner, om det vore er vän skulle ni gjort likadant? Inte stöttat? Svarar ni att ni skulle gjort likadant är ni fan bara ännu stördare. Jag blir ÄCKLAD av er.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 17:25:36

Ni som hade förlovat er och allt :(

Malin Karlsson ;)
Postat 2011-02-20 kl 17:26:56
Blogg: http://malinomalte.blogg.se/

Det var nog ett bra beslut Mikaela !

Tror inte du kommer att ångra dej ! <3

C
Postat 2011-02-20 kl 17:32:00

Nu får du nog förklara dig liiite närmare....Ni förlovade er för bara några DAGAR sen...???????



Vad har hänt som gör att ni bryter??

melinda
Postat 2011-02-20 kl 17:32:58
Blogg: http://alskkling.blogg.se/

Ojdå!

Jag hoppas det blir bättre, men tänk nu mer på Kelly. Kelly behöver dig nu och du behöver henne.. Jag hoppas allt blir bra och att du och Kevin inte bråkar om Kelly!

Kram

emma
Postat 2011-02-20 kl 17:34:10

asså seriöst, alla som bara kommenterar elaka saker kan väl hålla igen käften, ursäka, men det är något som gör mig så jävla förbannad. är det ingen som har varit med om att allt kan förändras väldigt snabbt över något litet? jag tror nog hon har kämpat nog för det här. låt henne vara och stötta henne om ni ska öppna käften, annars tycker jag ni kan hålla era åsikter för sig själv om ni inte kan uttala er om dom på rätt sätt. herregud, väx upp!

stå på dig micha, man är starkare än vad man tror, det är något jag har lärt mig. :)

Elin
Postat 2011-02-20 kl 17:42:40

Och det kom du underfund med just igår, eller vad då?

Vad var det för vits med att förlova sig om du visste att han inte mådde bra tillsammans med dig?

Varför propsa på att "vi kommer alltid att älska varandra o vara ihop"?



Nä, fokusera du på Kelly och se till att ge henne ett bra liv, det finns bara en chans.

Det måste vara viktigare än allt annat i världen kan man tycka!

Becky - Mamma till Cassandra
Postat 2011-02-20 kl 17:50:59
Blogg: http://smuk.blogg.se/

Jag brukar titta in på din blogg lite då och då, så jag följer inte den direkt.

Detta jag säger nu, det säger jag inte för att vara elak, utan för att för att hjälpa dig och främst din dotter.



Du & Kevin har hoppat fram och tillbaka hur mycket som helst på en kort tid. Ni säger att ni älskar varandra, men jag har svårt för att se att ni älskar varandra på ett vuxet sätt. Jag tror att ni älskar varandra på det lite mer barnsliga tonårsviset.

Jag kan bara referera till när jag var i din ålder och hade min första "seriösa" relation, och jag kan lova dig att det jag kände då var absolut ingenting för vad jag känner för min nuvarande som även är min dotters pappa.

Vi blev tillsammans när vi var 18 år, och har alltså varit tillsammans i snart 5 år. Vi har haft våra mot och medgångar, men vi har klarat oss och sitter idag tillsammans i en bra relation där vi båda satsar allting för att vi ska ha det så bra som möjligt som en familj.



Iaf, redan innan det kom på tal att du & Kevin skulle förlova er så tänkte jag att det kommer aldrig att hålla för dem. Och jag hade rätt. Ni är båda två för omogna, eller vad man ska kalla det, för att ha en seriös relation som varar. Och jag tror att Kelly har en stor påverkan på det också eftersom hon medför ett sånt stort ansvar som alla barn för med sig.



Jag tycker att du bestämmer dig från och med nu, att du inte ska ha en partner relation med Kevin, eller någon annan kille för den delen heller. Utan du ska endast fokusera på dig, din dotter och ert välmående.

Lägg ner din blogg, och om du vill så kan du starta upp en ny, anonym blogg där du inte är lika öppen som du varit i denna. Så du ändå kan ventilera, men utan att få en jävla massa negativ skitkritik som du får i denna.

Lägg tid på att komma till dem på BUP som du pratar med nu, och försök att få upp din självkänsla som så uppenbart är körd i botten.

Jag tror att du är en bra tjej, som helt enkelt har fått på tok för mycket skit under en lång tid. Och det har bidragit till en massa annat. Herregud, hade jag fått höra av främlingar upprepade gånger hur jävla värdelös jag var som person och mamma så hade jag nog inte mått så bra. Och jag är stark, jag kan ta i princip hur mycket som helt utan att göra en min, men alla har en gräns och det är uppenbart att din gräns passerades för längesen.



Så snälla, för Kellys skull. Låt henne ha en glad, trygg och välmående mamma. Prata med dem på BUP, försök att lägga ner tid på att du ska må bra, ha endast kontakt med Kevin om det som rör Kelly och deras relation som far och dotter, lägg ner denna bloggen, starta en ny, anonym blogg om du känner att du vill fortsätta ventilera genom att skriva.

Fokusera på dig själv, och strunta i alla jävla nötter som bara försöker göra ditt liv värre än vad det redan är. Jag vet hur jävla svårt det är att ha en strulig relation när man är 15. Men nu har du en fin dotter att tänka på, och du vill väl att hon ska ha minnen av en glad, trygg och stark mamma :)



Om du vill så kan du mejla mig, om du känner för att prata mer. Har en dotter på 11 månader och inte det lättaste livet själv heller, men jag mår bra 99% av tiden.



Kram på dig och lycka till med allting!

Rebecca
Postat 2011-02-20 kl 17:51:06
Blogg: http://phshoot.blogg.se/

Asså seriöst, jag började läsa bloggen för jag tyckte att du va inspirerande och stark, en tjej man kan se upp till.

Men tror inte att jag tycker samma sak längre. Bara för att du har fött barn betyder inte det att du är vuxen. Förlova sej och kolla på hus och allt. Sen så tar det slut efter mindre än en vecka... herregud va omoget.



Ta hand om Kelly och ägna din tid och pengar till henne!

A
Postat 2011-02-20 kl 17:56:41

Jag kan bara tänka mig hur jobbigt du måste ha det! Var själv förlovad i 2,5 år och tillsammans i 3,5 år, var 15 när jag förlovade mig. Tyvärr så förlorade han sina känslor för mig, medan jag fortfarande kände för honom. Som tur var så hitta jag kärleken igen efter ca 2-3 månader, lite fort kanske. Men då kunde mitt liv äntligen "gå vidare". Så kämpa på! Första tiden är jobbig, sen blir det bättre! :)

ida
Postat 2011-02-20 kl 17:56:53

ska kelly typ hälsa på honom på loven ibland elr vadå?

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 17:59:37

jag vet att du är stark men ni förlovade er precis ??

Jag trodde att ert förhållande var äkta och stabilt men ni var förlovade i mindre en vecka!?

Bloggläsarna blir nog också lite förvirrade ?



Kram <3 & lycka till ! <3

Malin
Postat 2011-02-20 kl 18:00:48

Hej! Hoppas att är bra med dig osv, men jag undrar, kan inte du skriva ett inlägg och förklara lite? Alltså vad som har hänt?



Jag tror att jag och flera andra inte fattar nånting :S

amanda andersson
Postat 2011-02-20 kl 18:01:35
Blogg: http://amandaeemittnamn.blogg.se/

Jag ska börja med att säga att jag brukar inte kommentera andras bloggar eller kommentarer.

Men när jag tittade på dom här kommentarerna så ser jag negativa och elaka saker som folk sitter och skriver. Förstår inte riktigt hur dom tänker när dom sitter och skriver så.. Det är ju ditt liv inte deras, så att dom ens lägger kraft och tid på att kommentera som dom gör tycker jag personligen är helt sjukt. Som jag har förståt dig så är du en stark person som ger alla en chans. Jag är lika gammal som dig och jag kan själv och ärligt säga jag hade inte klarat det. Så du ska vara stolt över dig själv. Kelly kommer alltid finnas med dig, och du kommer alltid vara hennes mamma. Så om jag var du hade jag lagt kevin åt sidan ett tag även andra pojkar och bara fokusera på mig själv och barnet.

Hoppas allt fixar sig iaf för dig

En förstående 11åring
Postat 2011-02-20 kl 18:10:32

Hej! asså fyyy fan vad vissa av er är taskiga!!!! jag fattar att Micah är ledsen!!! men vissa av er skriver att hon är en fjortis men när man skriver så jävla taskigt som vissa av er gör så tycker jag att ni är fjortisar själva som hackar så fruktansvärt på stackars Micah!!!! har ni ej ett hjärta eller??!! jag tycker att micah är såååå stark och modig som tar all skit som vissa av er skriver!!!! GOOO MICAH säger jag bara!!!! pussa och krama kelly Micah<3<3

kristin
Postat 2011-02-20 kl 18:12:06
Blogg: http://admin.nextinfashion.se/kristinandfashion

om det inte kändes rätt , då ska man göra slut!

Lea ♥
Postat 2011-02-20 kl 18:12:46
Blogg: http://leas.blogg.se/

varför tänkte du inte på detta innan ni förlovade er och köpte allt??

Tovis :D
Postat 2011-02-20 kl 18:18:10
Blogg: http://tottelinii.blogg.se/

Har vissa inte känslor eller? Om ni nu hatar Mikalea så mycket, sluta läs hennes blogg för in i helvete då! Mikaela är jävligt mycket mognare än er, man mognar faktiskt under Graviditeten. Fatta, hon älskar Kelly och hon kommer att se till att Kelly får en bra uppväxt.



Och sluta för fan att vara så jävla taskiga mot Mikaela! Hon är ju ett barn! Komentera inte alls eller komentera något bra!

Sandra
Postat 2011-02-20 kl 18:20:36

hej jag vill inte låta elak eller något sånt men du och din pojkvän har gått fram och tillbaka tusen gånger nu och ni hinner knappt bli tsm igen innan ni bråkar. Tycker verkligen inte du ska gå tillbaka för Kelly om någon behöver verkligen stabilitet och hon kommer inte få det om Kevin kommer ut och in i hennes liv och att ni bråkar, hon kommer lära sig att det är okej att bråka och skrika och det kommer inte göra henne något gott. Förstör inte för din dotter, hon behöver sin pappa i bilden men det måste vara en positiv bild av er relation även om ni bara är vänner.

Jen
Postat 2011-02-20 kl 18:23:08
Blogg: http://jennylundquist.blogg.se/

Du är så ung, du blir mamma, du och barnets pappa gör slut och blir ihop och gör slut igen osv. Sen förlovar du dig med honom?! Varför? Förlovning är en bekännelse inför Gud och ett sätt att medela världen att ni älskar varandra. Det är viktigt! Men sedan så bara bryter ni upp allt? Jag förstår att du får mycket kritik, det måste vara jobbigt, men du skriver själv ut det till alla som vill läsa!

Jag tycker synd om dig, för så som jag har uppfattat dig genom din blogg är du en otroligt förvirrad liten tjej, som har på tok för mycket att göra! Du har ett barn och jag är säker att du är en underbar mamma, det är klart du är! Så jag tycker att du bara ska fokusera på att endast bli ännu bättre på det! Du har ju en så vacker flicka:) Mer behöver inte DU, men Kelly behöver ALLT!

Jag hoppas att du tänker lite mer på vad du gör och att allt blir bra!

(H)
Postat 2011-02-20 kl 18:28:24
Blogg: http://neldinclara.blogg.se/

alltså ni förlova er typ för en vecka sen ? å sen dumpar du han? fattar inget..

Åsa
Postat 2011-02-20 kl 18:29:29
Blogg: http://frokenlindvall.blogspot.com

Första gången jag läser kommentarerna här i din blogg, och jag måste bara säga att jag grymt förvånad över hur elaka vissa är. Starkt av dig att fortsätta blogga.



Jag förstår att du vill blogga. Inte som vissa tror, att det är uppmärksamheten du vill åt, utan mer för att det är skönt att skriva av sig. Det är också skönt att få respons på det man skriver, så en dagbok är ju inte riktigt samma sak. Tyvärr får man ju då ta det goda med det onda.



Du verkar ha en helt underbar mamma som hjälper dig med Kelly, vilket måste kännas som en oerhörd trygghet när kärlekslivet inte är på topp.



Hoppas ni alla rider ut den här stormen och kommer ut starkare på andra sidan. Och hoppas för allt i världen att du blir frisk snart...

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 18:35:33

så jävla patetisk, överdrev hela skiten me förlovningen och se vad som hände. hahahah så jävla rätt åt dej. Och byt ut dina svarta skor dom är för ingådda alla i skolan skrattar åt dej din hora håll dej hemma och ta hand om ditt misstag till unge ist

Elin
Postat 2011-02-20 kl 18:36:12

Till signaturen Vettig tjej... Du måste skämta????



Anonym
Postat 2011-02-20 kl 18:42:00

Borde du inte byta header samt ändra i inforutan till höger?

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 18:42:22

aså seriöst ni va tsm i 2dagar ? okej jag vet att man inte ska va tsm om man inte gillar varanndra men HALLLÅ tänk på ert barn + ändå förlova er inte och sen 2 dagar efter bra ohh nää jag e inte kär längre

Sofie
Postat 2011-02-20 kl 19:02:29

Stå på dig, skit i alla kommentarer! Jag fick barn när jag var 16, min pojkvän och jag försökte och försökte att fixa vårat förhållande, men det funkade inte, båa mådde så dåligta varandra.. Så vi slutade att träffas, efter ett par månader så kunde vi börja prata med varandra igen och tillslut även ses, min son är nu 4år och han träffar sin pappa i stort sett dagligen nu, trots att jag har ett förhållande med en annan kille nu.

Go girl, du är stark!<3



Och ni idioter som ska anmäla Micha till Socialen, vet ni hur tufft det är att vara tonårsförälder?! Man vill inget annat än att ens barn ska få det bra, samtidigt som man försöker sköta skolan och må bra själv! Så lägg av om ni inte har något bättre att säga.

Simone
Postat 2011-02-20 kl 19:03:20
Blogg: http://sswardh.blogg.se/

Hoppas allt blir bra och att ni iallafall kan förbli vänner!

Kram.

emmmma
Postat 2011-02-20 kl 19:06:10

hmm... jo jag tänker till alla ni som hatar mikaela.

Jag har aldrig varit imot henne (det ska noteras)

och vissa skriver "innan handlade det bara om dig, dig, dig"

jag ska säga att jag känner inte igen det..?

för liksom ni väljer att prata skit om henne så som ni väljer om det är rätt att skriva det eller inte? Och jag menar kom igen, tror ni verkligen kelly mått bra utan sin riktiga mamma? för det tror jue inte jag precis. Ni måste också tänka att det här är en blogg.. allt hon skriver är naturligt vis inte på riktigt. Och om nu mikaela var så mogen att göra detta, varför inte stötta henne? miakela hade kunnat överge kelly.. det vet ni inget om så ur min syn vinkel om jag vore kelly hade jag varit stolt över min mamma.. och jag hade tackat gud över hela mitt hjärta att kissies inte var min mamma för så omogen hon är gemfört med mikaela finns inte på skalan, tack för mig.

Matilda <3
Postat 2011-02-20 kl 19:14:53

Bra gjort, du kommer hitta någon som älskar dig och Kelly för den du är! du är bara 15 och Sveriges modigaste flicka. du har ett barn! det är mer än vad viss 30-åringar vågar <3 du är grym, bara för att det är Kevins barn också så sitter ni inte ihop. Lämna honom ifred och lev ditt liv med din dotter. Om du är stark nog att föda ett barn är du stark nog att ta hand om henne själv :D ta hjälp av alla dina 70000 bloggläsare och vänner :D lycka till!

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 19:14:55

kan folk inte bara behandla andra människor med respekt oavsätt vad man tycker om den andre?

Elvira
Postat 2011-02-20 kl 19:16:30
Blogg: http://elvirasjostom.blogg.se/

Hej!

Synd men om det får er att må bra så tycker jag att du jorde rät!

Hoppas du får en bra forsätnig sen:)

Jag läser din blogg varenda dag, och jag fattar mig inte på många, varför ska man skriva dumma kommentarer?! Jag hade en blogg och jag fick en dum kommentar och måde sit dålit! Sen la jag ner den och gorde en ny med mina kommpisar och sen la vi ner den och då skafade jsg en till. Men aså orka skriva dummma kommentarer! Jag tycker iallafal att det är dåligt!! Jag tyker om dig, du är modig!



<333



Hoppas du klarar dig!!!

Sanna -Blivande Mamma
Postat 2011-02-20 kl 19:21:22
Blogg: http://sannis1987.blogg.se/

Jag ska inte säga bra val eller så.

Det ä tråkigt när det tar slut, men som jag uppfattade det så sårade ni bara varandra. Och så ska u inte ett förhållande va :)

Du gjorde ett bra val om du känner att det är bättre.

Ni kanske en dag hittar tillbaka till varandra..

eller du finner den rätta för dig, du har ju heeeeeeeela livet framför dina fötter :) Många fina fiskar i vattnet och när du minst anar står han där framför dig :)

emmi
Postat 2011-02-20 kl 19:21:51

Jag blir så irriterad på alla som skriver jävla skit kommentarer.. jag har ingen aning hur det kunde bli så här och det har inte dom andra heller.. Och jag tycker det verkligen är synd att det inte fungerade för er :( men man märker att du är så stark mikaela och ta det med dig! tänk på att många som kommenterar inte ens vågar skriva vem dom är för att de ska få skit för det.-.. men det e ju sant.. jag menar du är så stark och dom som inte ser det.. ja, vad ser dom?!

Och det är du som vet vad som är rätt! :)

Ta hand om er!

Petra
Postat 2011-02-20 kl 19:43:30

så som ni beter er är vanligt för alla femtonåringar. man tramsar bara rundor och vet varken ut eller in. därför ska ungdomar inte skaffa barn heller! du lägger energin på helt fel saker. jag fattar fan inte hur man kan vilja förlova sig en dag och ett par dagar senare "tar det slut". jag kan inte fatta detta!!

Hanna
Postat 2011-02-20 kl 19:51:35
Blogg: http://hannelise.blogg.se/

Tycker det är synd att det blev som det blev.. Hoppas att allt blir bättre inom tiden..

Anna
Postat 2011-02-20 kl 19:53:09
Blogg: http://annamarialarssson.blogg.se/

Usch aldrig kul att behöva göra slut men vi får hoppas att du gjorde de rätta beslutet. Hur är det annars?

molly
Postat 2011-02-20 kl 19:54:08

hej jag undrar bara om du kan berätta lite mer om vad som hände.skit i alla som skriver att du kan göra slut med kelly ochså och såna grejer.hur mår du nu da?kram en som bryr sej

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 19:57:36

Det hade kanske varit bäst för Kelly om du hade gjort abort...

Du skulle hon slippa en hemsk uppväxt med föräldrar som bara skadar varandra både phykiskt och fysiskt hela tiden.

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 20:20:54

han lämnade dig för att han blev hungrig på cheeseburgare din biaatch

Cecilia
Postat 2011-02-20 kl 20:21:22
Blogg: http://cecilia.blogg.se/

han lämnade dig för att han blev hungrig på cheeseburgare din biaatch

Cecilia Lundberg
Postat 2011-02-20 kl 20:22:02
Blogg: http://cecilia.blogg.se/

Hej!

erika
Postat 2011-02-20 kl 20:42:02

Får inte ens fram ord om vad jag ska kommentera.. Många har redan skrivit de jag har att säga. Du borde ta hand om ditt barn nu och umgås med andra unga mammor och ta en paus från bloggen. Tror nog att du behöver det.

Annika
Postat 2011-02-20 kl 20:48:41
Blogg: http://annikasrum.blogg.se/

Är ni vänner ändå? eller vill du bara glömma han? förstår inte...

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 20:54:11

Va tråkigt, men du gjorde nog rätt, ta väl hand om dig och Kelly!



Puss!

SLUTA
Postat 2011-02-20 kl 20:57:24

JAG TYCKER DET ÄR JÄVLIGT LÅGT ATT SKRIVA ATT NI HATAR HENNE, NI KÄNNER JU HENNE INTE?!



OM NI NU HATAR HENNE SÅ BEHÖVER NI JU INTE LÄSA BLOGGEN?

DEN ÄR HENNES LIV, HON BESTÄMMER!

Lisa
Postat 2011-02-20 kl 21:01:01
Blogg: http://thailandlisa.blogg.se/

Alltså,ärligt talat, jag har läst varenda kommentar...

Låt henne vara..hon får bestämma vad hon vill skriva om och göra som hon vill, ni behöver inte lägga i hennes privatliv....Ni som skriver elaka kommentarer, då vet jag att ni mår dåligt av det. Det är inte OKEJ!.

Kraam.

Hanna
Postat 2011-02-20 kl 21:07:21
Blogg: http://hannamariaeriksson.blogg.se/

Det är sånna som du & Kevin som smutskastar unga som förlovar sig ! TACK! Hoppas att allt går bra ialf =) Tänk inte bara på dig själv nu bara, bara barnet får det bra! Hon behöver en mamma och en pappa precis som allt annat !

Tess - loveeeliiie
Postat 2011-02-20 kl 21:11:04

KARL

"Hoppas någon annan kan ta hand om Kelly så hon får en bra uppväxt där mamman inte behöver växa upp själv i första hand. Tycker så synd om henne att jag själv skulle vilja ta hand om henne även om jag inte alls är sugen på barn"



Så du tycker att det är bättre att Kelly växer upp hos en främling som varken vill ha henne eller älskar henne!?



Än hos sin mamma som älskar henne över allit annat och som kämpar som fan för att fixa allt!?



Du är fan helt störd i huvudet!!!

och alla andra som säger att dom ska ta Kelly från sin mamma!?

Hur i helvetet kan man ens tänka tanken!?



Mikaela kämpar och hon gör så gott hon kan, hon gör några obetydliga SMÅ fel, som inte kommer betyda ett skit sen

och för det så ska ni sära på MOR OCH DOTTER!?

Alla mammor kan göra fel ibland, Mikaela är ärlig och visar sina misstag utan skam och för det ska hon bli straffad!?

Hon visar andra mammor att det är okej att inte vara PERFEKT hela fuckin tiden!



Men jag är helt 100 att Mikaela är 1000gånger bättre förälder än ni som vill förstöra familjer.

Malin :]
Postat 2011-02-20 kl 21:17:03
Blogg: http://hovtramp.blogg.se/

usch, vad jobbigt ! Jag vet själv hur det var när jag var femton år och trodde jag hade hittat mitt livkärlek. Men man lär sig av sina misstag och jag hoppas du växer och blir starkare av detta ! Kram på dig! <3

Flizan
Postat 2011-02-20 kl 21:37:22
Blogg: http://monokerus.blogg.se/

Är det inte lustigt vad folk kan må bra av att klanka ner på andra? -.- Jäkligt konstigt också att folk skriver "sluta skriva om ditten och datten" då det rätt uppenbart är upp till var enskild person att ens läsa bloggen från början.



Jättetråkigt för dig, hoppas att det löser sig.

Evelina
Postat 2011-02-20 kl 21:38:46
Blogg: http://evelinapeltola.blogg.se/

Synd, ni som passade bra ihop. Ni kunde ha pratat med varandra om någon mådde dåligt.... Man brukar ju göra det i förhållanden.



Men all lycka till dig och Kelly.

A WOMANS SECRETS;
Postat 2011-02-20 kl 21:39:10
Blogg: http://angelofmine.myshowroom.se/

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Detta är väl för sig en för privat blogg? Sånt man borde skriva ut för sig själv där ingen läste.

Sätta lite privat på det hela, lösen skydda bloggen?! Jag menar på att alla har sina problem i livet, men allt handlar inte om att vara ärlig för alla andra i världen? Utan för dig själv ! :)



- Se inte så negativt på det hela, ta åt er och känn er stolta över era egna liv, att ni kanske har något inför pannbenet. Och att ni inte är kelly! :)

Din
Postat 2011-02-20 kl 22:00:22

Jo men du är en hora haha lille fitta

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 22:27:18

varför förlovade han sig om han inte ville? :s

Anonym
Postat 2011-02-20 kl 22:44:41

Det här är en öppen blogg, det är även helt öppet att komentera.

Michaela har valt helt själv vad hon vill skriva ut på sin blogg, alla kan se vad hon skriver.

Folk har åsikter, alla tycker inte likadant !



Skulle Michaela vara smart så skulle hon nog lägga ner

bloggen för länge sen, men hon fortsätter.

Det är klart man reagerar, och komenterar.



Alltså skulle jag vara 14 och få en liten dotter skulle ju

inte jag skriva ut hela mitt privatliv på bloggen så att flera

hundra människor kan läsa om det.

Kelly, kanske inte ens vill synas på nätet.

Det är ju faktis något hon själv väljer, och ska man inte

vänta då till hon kan säga det själv ?



Julia
Postat 2011-02-20 kl 22:47:48

Jag tycker det här känns väldigt oseriöst. Ni bråkar jättemycket, till och med slåss? Han gör slut, du gör ett brännmärke på handen för att du har självskadebeteende. Sedan kommer Kevin tillbaka som om inget hänt, "han säger saker som han inte menar ibland". Två dagar senare ska ni förlova er. INTE ENS EN VECKA SENARE så gör ni slut. Vad är det här? Det känns så himla oseriöst.



Alltså, det förvånar mig inte ett dugg om du skriver imorgon "jag och kevin har hittat tillbaka till varandra igen". Det här verkar ju som en lek för dig.

David
Postat 2011-02-20 kl 23:07:12
Blogg: http://piieceofme.blogg.se/

What? Naaw, hoppas att du mår bra och även han eftersom han är Kellys pappa! Kan inte tänka mig in i er situation eftersom jag också är ung och varken har tjej eller barn än... Men jag tycker ni är jätte duktiga och hoppas att det löser sig för barnets skull!:) Kram!



Kolla gärna in min blogg, gärna alla och säg vad ni tycker o.s.v.! Läs och kommentera hur mycket ni kan! Snälla! Måste verkligen ha tips och en massa annat som fler läsare! Är en kille från skåne som bloggar.

Anonym
Postat 2011-02-21 kl 03:44:08

Hur skulle Kevin kunna ta hand om Kelly helt själv när han knappt tagit hand om henne under den tiden Kelly andats på denna jord? Ni kan ju inte vara så jävla dumma heller. Shit. Och tycker att Micha borde ta mer ansvar. För hon valde ju ändå att behålla Kelly då får hon ju visa mer att hon gjorde rätt beslut och inte ge henne till Kellys mormor varje dag ut och dag in. Kelly kommer ju få starkare band med Mormor än med mamma. Och det lär ju se jätte bra ut sen. NOT! ....

Ida
Postat 2011-02-21 kl 08:43:17

Glöm inte bort att behandla andra så som du själv vill bli behandlad, tack!

ida
Postat 2011-02-21 kl 08:44:11

Kakan:

Hur skulle Kevin inte kunna vara den riktiga pappan? Kolla likheten mellan honom o Kelly!

Victoria Lindén
Postat 2011-02-21 kl 09:01:24

Jag läser din blogg varje dag Micah, tycker den är bra. Först idag tittade jag hur kommentarsfältet såg ut... Jag ska vara ärlig och säga att jag hålla med om att en förlovning bör vara mer betydelsefull mm. Men alla dessa FRUKTANSVÄRT ELAKA kommentarer säger mer om dem som kommenterar än dig som person, dina handlingar etc. Förstår inte hur man kan uttrycka sig så hemskt mot en annan människa som dessutom bara är 15 år och som redan bevisligen har problem. Om M förlovar sig nu och gör slut nästa dag, berör det Er egentligen? Visst, det är inte alls bra för Kelly, det ultimata hade varit om hon alltid haft både Micah och Kevin där för henne hela tiden, men jag tror att M vet om det. Och om det nu berör Er (ni som skriver så elakt) så mycket, borde ni inte skriva något snällt alt. inte skriva alls. Tror inte Kelly eller Micah mår bättre av att få allt det otroligt hemska ni skriver på sig, tror inte att situationen kommer förbättras av en sänkt självförtroende och utav att veta hur mycket elaka det finns där ute.

Hur kan man skriva till någon att ens barn kommer ta livet av sig när den är 18 eller hoppas att socialen ska komma och ta barnet? Det var bara lite av de hemska saker jag såg i kommentarsfältet. Som sagt, kommentarerna säger mer om Er än om Micah och Kelly.

Helena
Postat 2011-02-21 kl 10:13:39
Blogg: http://passioneradmedglod.blogg.se/

Tråkigt att höra att det inte fungerade mellan dig och Kevin. Jag hoppas du mår bättre idag.

Right?
Postat 2011-02-21 kl 10:31:01

Allvarligt talat! Du gör så att kärleken bara är som en lek. Att 'hej idag är jag förlovad, (nästa dag) Nej jag tror jag gör slut). Skärp dig! Jag tycker nästan synd om Kelly, om du bränner dig själv då vet man fan inte vad du är kapabel till att göra. Du kanske får en black out och gör något väldigt dumt? Tänk om du slår henne. Serisöst, låt inte Kelly leva i ett skit liv. Du är 15 du är omogen du gör dig själv illa. Om du inte lämnar iväg Kelly kommer du bara göra hennes liv till skit! Jag håller med alla som är i mot att du är mamma i sådan låg ålder som 15 år. Ni som håller med? Vart har ni eran hjärna, mikaela är fortfarande ett litet barn och har inte all vett i världen. Hon kan inte alltid ta sina egna beslut. Det är nästan som om att hon leker att hon är vuxen. Jag tycker synd om Kevin som varit ihop med dig, han förtjänar så jävla mycket bättre! Du borde verkligen inte vara mamma nu, att du bara går och blir på smällen hela tiden? Vad fan är det för fel. Jag har alltid älskat dig och din blogg men nu har jag fan fått nog. Jag har alltid sätt upp till dig som en bra mamma men nu börjar du överdriva. Du gör kärleken till ett fiasko och du kan inte ens ta hand om dig själv. Lilla gumman gör en tjänst till alla som är oroliga för Kelly och skicka iväg henne till en familj som kan ta hand om henne!!

Anastasia
Postat 2011-02-21 kl 10:50:49
Blogg: http://guulligaaste.blogg.se/

Mikaela..jag tyckte att det var ett bra gjort av dig..Båda måste må bra i ett förhållande som du sa..Jag tror att ni verkligen älskar varandra jätte mkt och att ni kommer bli ihop igen..men allt behöver sin tid..Men glöm aldrig att du har Kelly och oss ;) Vi är alltid här för dig <3

Anonym
Postat 2011-02-21 kl 12:40:40

Visa respekt, era gamar!

Anonym
Postat 2011-02-21 kl 12:42:52

ja, vad ska man säga? Vad var det jag sa?...

Anonym
Postat 2011-02-21 kl 12:59:00

WOOOOT!

ENDA DAGEN GÖR NI SLUT,ANDRA DAGEN SKA NI FÖRLOVA ER??? WHAT THE HELL...SEN EFTER NÅGRA DAGAR GÖR NI SLUT, OMG ÄR NI FRISKA ELLER?

VÄX UPP SMÅ BARN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lina
Postat 2011-02-21 kl 14:56:24
Blogg: http://pinkliina.blogg.se/

Hoppas du mår bra och kan sätta allt fokus på Kelly eller någon annan du älskar. Jag tror på dig.



Om du vill kan du ställa en fråga till mig i min frågestund jag har på min blogg. Den ligger under kategorin Frågestund!



Kram Lina :)

amanda
Postat 2011-02-21 kl 15:40:55

IDIOT

Anonym
Postat 2011-02-21 kl 17:37:24

asså jag fattar ändå inte, ni gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop, FÖRLOVAR er och nu gör ni slut igen..? asså antingen e man ihop eller så skiter du i honom och lägger tid på kelly. Det e bara så fel du håller på och jag kan säga dig en sak, kan du inte ta dåliga komentarer,skriv då inte sånt och överhuvudtaget, vf ens ha en blogg om man inte klarar sånt.. sjuuuukt.

Sofia
Postat 2011-02-21 kl 17:38:10

Asså jag blir så jävla arg på de personer som trakaserar Mikaela. Bara för att man gör slut med pappan till sitt barn behöver det inte betyda att hon skall lämna bort Kelly. Visst det kanske inte är så bra att bli mamma när man är femton men det är ju Mikaelas val om hon ville göra abort eller inte!!

Lägg ner!

Aleksandra
Postat 2011-02-21 kl 19:11:08
Blogg: http://missolusss.blogg.se/

Gumman du ska ha en bra kille som kommer älska dej och må bra med dej kanske du och kevin inte är skrivna där uppe i himlet föörr varandra så Puss på dej och hälsa denna sötnosen KELLY

Emelie
Postat 2011-02-21 kl 20:37:23

Såg i några kommentarer att ni säger att Kelly kommer må dåligt av att hennes föräldrar är separerade. Det tror faktiskt inte jag. Mina föräldrar har varit skilda sen jag var liten, och jag älskar det faktiskt. Många utav mina kompisar har också skilda, och dem älskar det också. Så hon kommer få det bra oavsett vad som händer, hon har föräldrar som älskar henne, det är huvudsaken.

An
Postat 2011-02-21 kl 21:29:11

HAHA!! Jag kan inte sluta skratta åt dig, även fast man inte borde göra det. HAHAHAHAHA!

sandra
Postat 2011-02-22 kl 10:14:54
Blogg: http://helgesandras.blogg.se/

nej vad tråkigt ni var ju så fina tillsammans :( men ibland måste man prioritera andra saker och jag hoppas du mår bra och kelly likaså <3

julia
Postat 2011-02-22 kl 11:49:54
Blogg: http://juliavirta.webblogg.se/

stå på dig gumman, du klarar detta! Kelly och du klarar er utan honom<3

Nicole
Postat 2011-02-22 kl 14:05:57

Hej sötnos ! :*

Ta inte åt dig när du läser dumma kommentarer! Du är en 15 årig mamma och det är tufft. Men du klarar det fint ! Försök att vara bra vän med Kevin, det kommer va bra för Kelly i framtiden också. Men ta det lite lugnt ? Du måste ta ett steg i taget. Ta hand om dig själv och Kelly. Gå och ta en fika med Kelly och någon bra kompis och ha det kul :) Du är underbar! Den starkaste 15 åringen jag vet om!

Puss<3

natiie
Postat 2011-02-22 kl 14:47:51
Blogg: http://natiie.blogg.se/

Nu är jag fett trött på att se era jävla omogna kommentarer, Ni tror att ni vet bäst när det inte är ens ert liv, ni vågar ju inte ens säga vad ni tycker med ert bloggnamn och bloggadress. Så då har jag en fråga till er haters:

Hur blev ni uppväxta? Det är inte så att Kelly inte kommer ha en pappa, Kevin kommer vara pappan och Micaela kommer va mamman, de kommer inte bara vara tillsammans. Ni har så lätt och hitta fel på henne att det är inte är sant, ni fattar ju inte hur det känns och vara femton år och ha ett barn på era axlar, ser ni vad jag försöker påpeka? ni är så jävla omogna, ni har världens dåligaste föräldrar som inte har gett er en bra uppväxt så ni ger er på Mickan, det är riktigt patetiskt.

Jag säger inte att hon inte gjorde fel, det gjorde hon. Men ge er fan att hon kan påpeka det för sig själv och behöver inte era jäkla fula kommentarer. Folk som er borde inte ha rätt och leva. Väx upp för engångsskull och ta hand om ert liv istället föratt hitta fel i andras.

Yasmin
Postat 2011-02-22 kl 16:36:43

jag tycker att du gjorde det rätta men jag förstår inte,

kommer inte Kelly att ha någon pappa alls?

var det du som bestämde att du skulle ha barn?

Jag blir gärna glad om jag får svara på mina frågor!!! :)



Hejdå!!!!!! :)

Hanna
Postat 2011-02-22 kl 18:32:52

Tycker de var väldigt starkt gjort av dig att göra de på grund av att du såg att han mådde dåligt. Jag hoppas verkligen att allt löser sig för er ändå och att ni alltid kan förbli kompisar.

Önskar verkligen att min pojkvän kunde göra så med mig också, men de gör han icke och jag klarar inte av de.

Men hoppas allt blir bra för er och även för lilla Kelly :)

s
Postat 2011-02-22 kl 19:22:27

men seriöst skit i allt negativf. kelly kommer få en bra uppväxt ju. :D<33<3<33

jag känner samma sak jag gjorde också slut för min killes skull..

Skäms
Postat 2011-02-22 kl 21:23:25

Skäms du inte över att göra Kellys liv till en dokusåpa?

♥ Jenny ♥
Postat 2011-02-22 kl 22:03:09
Blogg: http://caspadia.blogg.se/

Ja herregud, ena dagen är ni ihop och andra dagen inte....



haha...



stackars bebis

FotografOliviaolsson
Postat 2011-02-23 kl 15:05:31
Blogg: http://oliviasphotolife.blogg.se/

Jag blir allmänt förvirrad.

CHARLIE
Postat 2011-02-23 kl 20:17:59

JAG STÅR FÖR DET JAG SÄGER OCH JAG SÄGER ATT DU SKA VÄXA UPP !!! slut på detta jävla grin och kaffs det räcker .. Är du heltenkelt inte mogen nog att ha barn kanske

Line Nielsen
Postat 2011-02-24 kl 20:45:44
Blogg: http://linenielsen.blogg.se/

Jag förstår inte, varför skulle ni förlova er om du gör slut en vecka senare? och hur blir det med kelly nu när ni inte är tillsammans längre?



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar