Forts.Soc

Postat 2011-02-24 kl 15:14:03

Ja okej. Nu har jag fått många kommentarer om att soc vill hjälpa oss bara men fine, detta har dom sagt.

Okej det började med att vi sökte hjälp eftersom jag skulle vara hemma hela dagarna med ett barn och jag behövde hjälp med skolan.
Vi fick ett möte efter ett halvår och sedan så gör dom avslag på våran ansökan om hjälp.
Sedan börjar dom med en ny utredning eftersom någon bloggläsare tyckte jag verkade olycklig i bloggen, och tror att jag inte kan ta hand om Kelly för det. Och jag har skrivit i bloggen, JAG ÄR INTE OLYCKLIG LÄNGRE!
Men dom hotar med att Kevin ska ta hela ansvaret för Kelly.
Så jag skrev att jag inte ville komma på möten längre för det ger inget, för jag är inte olycklig och vi fick ingen hjälp.
Men nu måste vi gå för dom hotar oss.
Och jag tycker det är synd, för ni ser inte, att varje dag KÄMPAR jag med Kelly, jag har väldigt bra hand om henne och jag älskar henne!


Tycker ni fortfarande dom hjälper oss?

Diba
Postat 2011-02-24 kl 15:17:27
Blogg: http://dibagolpagon.blogg.se/

anmäl dig här för att bli dagens blogg!http://dibagolpagon.blogg.se/2011/february/bli-dagens-blogg.html#comment

Kitte
Postat 2011-02-24 kl 15:18:40
Blogg: http://kitteeliasson.blogg.se/

Du klarar ta hand om Kelly, det kan ju både Kellys pappa och DIN mamma intyga !! Kelly mår bäst vid DIN sida, det vet alla som har barn, mamman är allt för barnet och barnet ska inte tas ifrån mamman under några omständigheter -Om inte barnet far illa, vilket vi som "bara" läser din blogg kan intyga !!

Styrke kram till dig tjejen !Soc ... Ursäkta språket men DRA Åt HELVETE !

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 15:19:48

ja kevin borde ha hela ansvaret. fullkomligt rätt gjort av soc

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 15:21:54

Ja, helt klart. Du är inte lämplig att ta hand om ett barn.

Ebba
Postat 2011-02-24 kl 15:25:54

Hej,

Jag har följt din blogg ett tag. Och det känns verkligen bra när det står fina och positiva saker. Du verkar vara en schyst, rolig och härlig tjej, självklart avgudar jag även Kelly för hon är så glad och söt!Lycka till med det här med SOS, dem har även jag haft problem med.. Förstår vad du menar. Men du kan gärna mejla med mig om du känner att du vill prata? Ta hand om dig nu, kram//Ebba Körner

Gran
Postat 2011-02-24 kl 15:26:58
Blogg: http://granochgrus.blogg.se/

kämpa på, tjejen! :)

tomas di leva
Postat 2011-02-24 kl 15:27:03

Men soc är idioter. Typ djävulen på jorden.. Det vet väl alla.

Cecilia
Postat 2011-02-24 kl 15:27:24
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Kanske en bra idé att gå på mötena om de säger sådär? De kanske inte anser dig lämplig att ha Kelly, eller vill se hur det egentligen är? Att du skriver att de är dumma i huvudet på din blogg (som ju inte är så liten) tror jag inte gör saken bättre.Och vadå att du inte är olycklig längre? Ena stunden är du sååå deprimerad och olycklig, men nästa stund är du den lyckligaste människan. Det ger nog ett intryck att du inte är så jätte stabil..

J
Postat 2011-02-24 kl 15:32:28

Ja de hjälper väl Kelly i alla fall.

Linnéa
Postat 2011-02-24 kl 15:32:47
Blogg: http://deeaa.blogg.se/

Jag tror inte det är så bra att du skriver ut om socialen på din blogg, för dom läser säkert din blogg och kan vända det emot dig. Det är bara ett tips!Lycka till med allt! Kraam! :)

Dewie
Postat 2011-02-24 kl 15:34:19
Blogg: http://dewie.blogg.se/

Svarar du på alla kommentarer eller bara de som du känner är "speciella"? :)

Jag är själv snart 18 år och har alltid velat blir en "ung mamma" men har börjat inse att jag antagligen inte kommer hinna med det utan ungarna får nog komma runt 25 trotts allt. Hur känns det att i stort sett inte få någon tonår alls?

Mela
Postat 2011-02-24 kl 15:34:20

Jag tror fortfarande att de vill hjälpa er, även om du just nu inte håller med om att ni behöver hjälp. Jag studerar själv till socionom och vet med mig att de bara vill ditt och Kellys bästa.Men socialen är en en myndighet som i sin tur innebär att de har en laglig rätt att använda myndighetsutövning.Hoppas det löser sig för er hur som.

Christoffer
Postat 2011-02-24 kl 15:38:14
Blogg: http://semonie.com

Gräv din egen grav... du kommer ändå få Kelly borttagen från dig inom nåt år, hon behöver VUXNA!

L
Postat 2011-02-24 kl 15:38:23
Blogg: http://inswe.blogspot.com

dom kanske inte hjälper dig, men dom är inte där för DIN skull.. Det är för din dotters skull! Dom gör det för att dom vill veta om du är den bästa mamman som ditt barn kan få. Och dom kommer inte gå efter DINA behov, och vad som känns bra för dig!

Livmoderskeppet
Postat 2011-02-24 kl 15:38:57
Blogg: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Usch vad jobbigt men det blir hot när man uteblir från socmöten efter anmälningar. Det blir jättehemskt då! Det är därför jättemånga sagt att du absolut måste gå på möten och Kevin också och helst din mamma och pappa också.Ni måste gå på möten, inte bara bråka med dem och vägra för att ni har rätt. Soc kan ju inte veta att ni har rätt! De som inte kan ta hand om sina barn, de skulle ju också säga att de kan det och vägra då. Soc vet ju inte när de har rätt eller fel tills det utretts.Micah, det är också därför så många säger att du ska lägga ner din stora blogg. Folk har åsikter om allt och lägger sig i allt (som du märkt) och kan anmäla för saker de missförstått mm. Det vore bäst om du lägger lås på bloggen och bara låter dina kompisar läsa den. Jag skulle sakna den, men för din, kellys och Kevins skull. NI är de viktiga, inte bloggläsare.Eller ha en anonym blogg utan bilder, namn mm. Trist men ändå.Du och Kevin kan klara detta. Ta djupa andetag, gå på deras möten, låt dem utreda er och gör de saker de föreslår (psykolog osv) och SAMARBETA. Det är väldigt viktigt att du tar detta ansvar!Läste på ett forum om en vuxen kvinna som blev anmäld till soc av sin kompis för att hon gav sockrade flingor till sina barn till frukost (typ Frosties).De måste utreda saker de misstänker det kan finnas fara kring.Var modig. De är inte fiender för det mesta, de tar anmälningar på allvar för barnens skull. Gå dit. Brusa inte upp. Ta det lugnt!Lycka till och det menar jag verkligen!

Batman
Postat 2011-02-24 kl 15:39:42

Så går det när man inte sköter sig. Du valde ju att skita i ett tidigare möte med socialen och då är det inte konstigt att det blir såhär. Klarar du inte ens av att gå på ett möte så kanske det är dags att tänka till lite, eller vad tycker du själv?Vissa ska helt enkelt inte vara föräldrar. Ett körkort för att få vara förälder borde införas.Men vet du vad? Jag tycker synd om dig. Det är så uppenbart att du har en dröm där du, Kevin och Kelly ska leva lyckliga i små söta roller i hela era liv. Allt ska vara som på fluffiga moln i regnbågens alla färger och allt ska vara så snuttiputtigt. Det är därför du ännu inte lyckats ta av dig ringen, för du förlorar din helhetsbild som du strävar efter. För tar du av dig den så är du återigen ensam (även fast du redan är det).Du är kär i kärleken, inget annat. Något annat vore lögn. Men även du kommer att växa upp någon gång, du har inte bara insett det ännu.

Malin - ung och gravid
Postat 2011-02-24 kl 15:40:18
Blogg: http://classyys.blogg.se/

Ja det tycker jag. För dom tänker på din dotters bästa! Jag är riktigt trött på dig nu Mikaela, innan tyckte jag du verkade vettig men nu har bara spårat ur. Så för din egen skull är det bäst att du växer upp och slutar bete dig som en bortskämd skitunge!

Raabia
Postat 2011-02-24 kl 15:41:42

Asså mikaela lyssna inte på dina dumma komentarer dem kommer fortsätta hur mycket än du tjatar i alla dina inlägg att lägga av tror du verkligen dem lägger av?? det är DITT liv och låt inte människor förstöra ditt liv gumman <3

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 15:41:48

tycker synd om dig men hoppas allt löser sig! :)

Emma S
Postat 2011-02-24 kl 15:43:02
Blogg: http://thenexttopblogg.blogg.se/

Stackars dig om de tänker ge Kevin hela vårdnaden! :( Skittaskigt ju!!!

M
Postat 2011-02-24 kl 15:43:16
Blogg: http://trolltygensgalenskap.bloggplatsen.se

Ja Mikaela... faktiskt så tycker jag det. Och detta pga olika skäl, du är ett barn/tonåring, du är vilsen i många saker och det märks i det du skriver, du kan inte sätta upp personliga gränser här i bloggen, du har uppenbarligen inte några föräldrar som sätter gränser gällande dig och din blogg. Och mitt i allt det här finns lilla Kelly..Jag tvivlar inte alls på att du vill Kellys bästa men du klarar inte hela biffen själv. Och det är inte en svaghet att be om hjälp, snarare en styrka. Och vägrar du sammarbeta med soc så kommer du garanterat inte få ha kvar din dotter...Att du mår bra idag innebär inte att du mår bra imorgon, ditt mående och impulser svänger läskigt fort.... och det behöver du stöd med..

Lolle
Postat 2011-02-24 kl 15:44:52

Jag bara undra en sak. Hur tog dina föräldrar nyheten att du var gravid? Var de snälla eller arga eller hur var dom?

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 15:46:50
Blogg: http://emmalundgren.wordpress.com

Inget illa ment men om man väljer att leva sitt liv offentligt så ska man vara beredd på att folk går emot en.

Dessutom så har soc koll på alla yngre människor, främst tjejer eftersom de tar förgivet att de har det främsta ansvaret för barnet/barnen, som skaffar barn. Bara för att se till så att barnet får ett så bra liv som möjligt. Deras tanke är god i grund och botten.

Om du/ni tvärbryter kontakten med dem efter att du/ni tagit kontakt med dem så är det självklart att de kan tro att det är något som är på tok.

Så va lite försiktig med det du skriver i fortsättningen, mycket kan lätt tolkas på fel sätt och vändas emot dig.

Sköt om dig och stå på dig MVH Emma

Amanda
Postat 2011-02-24 kl 15:49:17
Blogg: http://bexxiie.blogg.se/

Tror på dig Micah!

Stå på dig!

Bara man vill så klarar man allt.

yrla virvla virvelflicka
Postat 2011-02-24 kl 15:52:15
Blogg: http://iirla.blogg.se/

Men gå på soc-mötena och visa hur bra mamma du är då? istället för att skita i mötena eller gå dit och ha taggarna utåt.

Jennie
Postat 2011-02-24 kl 15:52:38
Blogg: http://lagomskadetvara.blogspot.com

Jag skulle heller inte vilja ha med soc att göra. Men skulle jag bli kallad till möte ang barnen så skulle jag såklart gå för att höra vad de vill och reda ut ev misstag.Men har man rent mjöl i påsen så finns det säkert heller ingen anledning till oro.Soc vill ju knappast jävlas med er och att ni är kallade på ren pin tji för att de har tråkigt. Hellre att de faktiskt kollar en gång för mycket än inte alls. Många barn lever faktiskt i misär eller helvete.

Sandra | Motherhood
Postat 2011-02-24 kl 15:53:04
Blogg: http://motherhoods.se

Det handlar väl inte så mycket om att hjälpa ER som att se till att KELLY har det bra. Det är det dom gör, försäkrar sig om barnets bästa. Att ni sedan ställer er på tvären bevisar bara eran omognad.

L
Postat 2011-02-24 kl 15:55:18

Det är deras skyldighet, deras plikt att bete sig så. Dom gör bara sitt jobb och dom har vissa regler att gå efter. Dom är inte ute efter att förstöra för det. Det är väl för tusan bara att gå på mötet och bevisa motsatsen! Bevisa för dom att du är lycklig och fullt kapabel till att ta hand om Kelly. Genom att strunta i mötena bevisar du bara att du är en omogen oansvarsfull skitunge som tror att du kan göra som du vill. SKÄRP DIG!

Martina- mamma till tre
Postat 2011-02-24 kl 15:56:12
Blogg: http://demicorazon.blogg.se/

Ja jag tycker fortfarande att dom hjälper er och vill kellys bästa.Det är deras jobb att kolla upp att Kelly har det bra när det kommer in en oros anmälan om en familj, du har skrivit ut väldigt mycket på bloggen som kan uppfattas negativt. Även om du nu skriver att du är lycklig så är man inte övertygad om att du är det för det går väldigt mycket upp och ner (ena dagen är allt bra medans andra dagen har allt rasat) . MEN som jag kommenterade i förra inlägget så behöver ni inte oroa er om du nu mår bättre/bra om du och kevin går dit och visar att ni är ansvarsfulla föräldrar och berättar hur er plan ser ut med Kelly nu när ni separerat och hennes/ eran framtid ser ut , även kevin kan förklarar att Kelly har det bra hos både dig och honom sen kanske ni även kan styrka det genom din mamma som du bor hos och ser hur du tar hand om Kelly.Men Blås inte upp det hela ta det lugnt och gå inte dit arg utan gå dit som vanligt så kommer allt lösa sig till det bästa.

Minna
Postat 2011-02-24 kl 15:58:46
Blogg: http://minnaps.blogg.se/

Om du inte är olycklig längre skall du inte lägga upp bilder på dina brännmärken... Jag tror inte heller att det bara är en bloggläsare, om man läser t.ex. Flashback så verkar det vara en hel del människor som oroar sig för ditt barn...

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:01:47

Gå inte till SOC de kommer bara ta ert barn för att de tycker att du är mindreårig och sen kommer de tvingar er att gå på möten!!!! Skit i dem, lyssna på mig har själv varit inblandad

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:02:03

Gumman. Tänk på att de inte skulle hålla på som de gör om de inte tycker att du behöver en utredning. De gör det för DITT barns bästa. Om du vill vara en såpass bra mamma till ditt barn som du faktiskt verkar kunna bli borde du lyssna på dem och sluta bete dig som en "vanlig" tonåring. För det är du inte längre. Du är en mamma, och det är det du ska tänka på först.

Marie-Loise - The Talker
Postat 2011-02-24 kl 16:02:09
Blogg: http://marieloise.blogg.se/

hoppas att det går bra för dig!! lycka till. :)

anna
Postat 2011-02-24 kl 16:05:45
Blogg: http://thisismylifethisismytime.blogg.se/

fyfaan hur kan man göra så,dom ska va till för att hjälpa inte hota,men jag vet soc är inte lätta och ha att göra med.jag håller på dig,du verkar så stark fortsätt va det.

Lycka till

nathalie
Postat 2011-02-24 kl 16:05:59
Blogg: http://natths.devote.se

du borde verkligen inte skriva om soc på din blogg, folk kommer bara att skriva ännu mer elaka saker, och det är ditt privatliv, du borde inte skriva om exakt allt på bloggen. :/ framför allt inte om soc, ja, dom är sjuka i huvudet, och det du skriver om dom på bloggen kan dom använda emot dig. :/ så skriv inget mer om dom.

Pierre Andersson
Postat 2011-02-24 kl 16:06:31
Blogg: http://finest.se/vampe

Hejsan !Jag skulle ringt dig för den där telefonintervjun. Men jag sparade aldrig ditt nummer och mailet är borta!?:SÄr du fortfarande intresserad av en intervju så kan det va en läglig tid o göra den nu. Det kan va nyttigt o få sin röst hörd menar jag :)Hör gärna av dig !// Pierre

jessica
Postat 2011-02-24 kl 16:07:03

soc är bara skit. förstör jämt.. hata soc

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:07:32

dom kanske inte hjälper dig o Kevin. Men dom hjälper ju fan Kelly, så hon ska få ett bättre liv.

Eftersom skolan är så viktig för dig så är de bättre hon får en annan familj så kan du sköta din jävla skola.Men du va så jävla dum som behöll henne när skolan är viktigare för dig.. Blir förbannad på sånt. Hur kan man behandla sitt eget barn så. Fy fan!(jag är själv mamma, 20 år, så jag VET vad jag pratar om, de du gör är sjuuuukt!!)

Rebecca - 18 år och gravid!
Postat 2011-02-24 kl 16:07:51
Blogg: http://reboow.blogg.se/

Alltså detdär med socialen är så himla olika i alla kommuner.Men i ditt fall så är inte socialen speciellt snälla vill jag inte påstå.. och att en bloggläsare tycker du är olycklig, ja. du har verkat lite olycklig, men vem fan kan inte vara olycklig eller ledsen ibland, bara för att man är mamma? aja, tycker iaf du verkar kämpa på bra med Kelly och du verkar vara en superbra mamma till henne! Kram

Maja
Postat 2011-02-24 kl 16:08:07

Hej, först vill jag säga att jag hoppas att allt kommer funka och bli bra och att ingen tar ifrån dig Kelly (fick intrycket av det från ett annat inlägg du skrev men det kan ha varit ren missuppfattning) och sen undrar jag hur bra dem där bröstpillerna funkar? :)

Mvh Maja, tackar för svar :)

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:09:49

VADÅ INTE OLYCKLIG LÄNGRE, DU ÄR JU FÖR FAN SJUK I HUVUDET MIKAELA!!!!!!!!!!!!!!

DET VAR INTE MÅNGA VECKOR SEDAN DU FUCKING BRÄNDE DIG SJÄLV FÖR ATT DITT SÄR TILL EX DUMPADE DIG FÖR TVÅ TIMMAR!!!!!!!!!!!

DOM KANSKE INTE HJÄLPER DIG, MEN DE KANSKE KÄMPAR FÖR ATT DIN DOTTER SKA FÅ EN BRA UPPVÄXT OCH INTE ÄRVA SIN MORSAS FUCKED UP BETEENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SLUTA TÄNK PÅ DIG SJÄLV, LÅT DITT EGET LIV FORTSÄTTA VARA MISERABELT, MEN GÅ PÅ MÖTENA FÖR DIN DOTTERS SKULL!!!!!DET ÄR FÖR MIG HELT OMÖJLIGT ATT FÖRSTÅ VARFÖR DINA FÖRÄLDRAR INTE KLIVER IN OCH GÖR NÅGOT?!?!

JAG BLIR GALEN AV ALLA FÖRBANNADE TANKAR PÅ HUR DU ENS ORKAR LEVA MED DIG SJÄLV, PSYKOOOS

Camilla
Postat 2011-02-24 kl 16:12:43
Blogg: http://kmill.blogg.se/

har just nu en tävling på min blogg om träningskort, var med du också och börja träna hemma lätt och enkelt! :)

http://kmill.blogg.se/2011/february/t-a-v-l-i-n-g.html

angelika
Postat 2011-02-24 kl 16:15:27
Blogg: http://angeelikaa.blogg.se/

det är något dom gör för attt hjälpa er ja !!!!!!!!!!!! anser dom att du är olycklig så utreder dom det för att se om du ska ha kvar ditt barn dettta är för hennes bästa. Jag är själv mamma så vet att det inte är det lättaste när man pluggar samtidigt

Frida
Postat 2011-02-24 kl 16:16:40

Att någon anmält pga din blogg tycker är fruktansvärt. Det finns så väldigt många barn och ungdomar som verkligen skulle behöva hjälp, men inte får det :/

Maria
Postat 2011-02-24 kl 16:17:45

Jag hoppas Kelly kommer till en annan bra och trygg familj och inte behöver stanna hos dig. Du kan inte ge henne något mer än lidande. Hoppas soc tar sitt förnuft till fånga och omhändertar Kelly.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:18:25

Håll dig lugn och håll det utanför bloggen. Vet inte om du har hört om Kicki och Theo? Hon avreagerade sig i sin blogg och det användes mot henne i hennes kamp om sonen mot soc.

Louise
Postat 2011-02-24 kl 16:20:26
Blogg: http://louisemartinsson.wordpress.com

Hej m!

Jag är inte insatt i detta med Soc och dig, men antagligen för Socialen detta eftersom det finns en anledning till detta. Kanske har det bara blivit värre eftersom du har en blogg och många bloggläsare har som avsikt att förstöra för andra.

Jag tycker inte det verkar lösa några direkta problem om de skulle ta Kelly ifrån dig och endast Kevin skulle ha vårdnaden eftersom du inte har (iof kan du ha det men ej berättat det i bloggen) om några missbruk med alkohol eller droger. Så om de skulle ta Kelly ifrån dig tror inte jag direkt du skulle ha ett "bättre liv".

Det dom gör genom att hjälpa dig skulle väl vara att de hjälper dig med skolan eftersom grundskolan är en av de "plikter" man har enligt lag, dvs de måste hjälpa dig med detta. Om du är villig att ta emot DEN hjälpen borde det andra lösa sig :) jag menar, det är ju inte direkt så att de tvivlar på hur mycket du älskar ditt barn eller inte utan mer att de är oroliga för att du inte kan gå ut grundskolan osv. Men ditt inlägg är också lite otydligt, för du nämner inte direkt allt tror jag inte. och i din profil text: "mitt förflutna är tragiskt, men framtiden är ljus" ? Kanske har detta och göra med att Soc tar lite hårdare tag?Iaf. Lycka till med allt! :)

Ace
Postat 2011-02-24 kl 16:21:46

Ja, jag tycker fortfarande de hjälper er. Skönt att höra att soc gör det de ska! Det är inget konstigt att de tar kontakt med er och är fundersamma efter en anmälning pga av det som framkommit i bloggen. Det kan ju vara så att du nu mår bättre men det känns ju säkrare att soc kollar en gång för mycket än att ett barn ev. skulle fara illa. De tar det säkra före det osäkra så att säga.Det kan ju mycket väl vara så att allt är frid och fröjd och då kommer soc att backa. No harm no foul.

ellie
Postat 2011-02-24 kl 16:21:52
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Men gud va jobbigt

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:22:57

fattar inte varför dom vill ta kelly ifrån dig!

asså du tar ju bra hand om henne och du mår inte dåligt av att du har ett barn vid 15 års ålder! (ttror jag xp )

Jag tycker du ska behålla henne men kanske att ni har typ en vecka var elr nåt kanske så soc får lite som dom vill...

Jag tycker du är jätte stark som klarar av att ta hand om ett barn när du är 15 bli gravid när du är 14 och bli överfallen på en språkresa! Jag tycker du är jätte stark! jag skulle aldrig klara av det!Jag har 1 fråga:Skulle du någonsin vilja åka på en språkresa igen?

Mea
Postat 2011-02-24 kl 16:22:58

Jag är en av dom som flera gånger funderat på att kontakta SOC och tala om för dom att du faktiskt inte kan ta hand om kelly. Inte så som du verkar må. ingen frisk människa bränner sig med en cigg och lägger ut bild på det. du ska nog låta socialen ta hand om kelly några år tills du mognat

Naga
Postat 2011-02-24 kl 16:23:37

Dom ser till helheten hoppas jag inte bara du som ska må bra i relationen kelly och kevin måste med kunna finna sig i situvationen. Om du anser att dom gör saker som kanske inte känns så bra just nu kasnke det är för att kelly ska få det så bra som möjligt.Säger inte att du inte tar bra hand om henne för att jag vet inte mer om dig än det du skriver i din blogg men önskar dig lycka till med allting.Och även om det känns tungt så jobba på det kommer att bli bra till slut.Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:24:17

Soc sätter barnet i första hand, och enbart barnet! Dom tar beslut utifrån vad som är bäst för barnet, och vad du har visat i bloggen är ju inte direkt till din fördel.

Det sista dom vill är att ta barn ifrån sina föräldrar! Men jag skulle råda dig från att göra dig ovän med dom. Det sätter inte dig i bättre sits o skriva att du hatar dom o det ena efter det andra.

Var sammarbetsvillig.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:25:14

jag vill inte dej något illa med det jag kommer skriva nu.

om någon gör en anmälan så är det deras skyldighet att göra en utredning. de kan inte skita i anmälan eller gissa sej fram. du kanske inte tycker att dom hjälper, men i framtiden kommer du inse att det dom gör hjälper. och ska jag vara ärlig så har du inte verkat så lycklig i din blogg, eftersom du la ut en bild på när du bränt dej själv och du skrev iaf förut lite då och då att du mår dåligt. de dom vill är att hjälpa, få dej att må bättre och även se till att du får den hjälp du behöver. jag har också haft soc på mej, och jag tyckte att de var en pina. men i efterhand insåg jag att de dom gjorde var att hjälpa mej. du måste kunna ta emot deras hjälp och även ta till dej av de dom säger, allt dom vill är att hjälpa. även på soc så måste dom hålla sej till vissa "regler", de kan inte gör hur som helst. att hota med att Kevin ska få all vårdnad på Kelly är väl att ta i, men de kanske gör det för att få dej att komma på möterna och få dej att ta emot deras hjälp. det finns ju alltid en anledning varför de kallar dej på möten. jag vet hur det är att sitta i skiten, att ligga och kräla på botten, men för att ta sej upp igen måste man försöka och man får aldrig ge upp! om du inte förstår vad soc vill, be dom förklara för dej och försök förstå. du fixar detta, och lycka till med Kelly!

ta hand om dej och Kelly, ha det bra! :)

kram.

Niklas
Postat 2011-02-24 kl 16:31:45
Blogg: http://emocore.se/liXom/blogg

Jag tycker att soc borde hjälpa dig! Man ska inte ha barn och man är inte en bra förälder när man är barn själv, så jag fattar inte varför du inte vill ha hjälp! Barn ska inte ha barn...

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:32:11

bara så du vet borde soc blivit kontaktade så fort barnmorskan sa att du gravid. du var minderårig. det är därför du inte får några pengar

flickaneemeliie
Postat 2011-02-24 kl 16:32:43
Blogg: http://flickaneemeliie.blogg.se/

jag tycker inte att dom hjälper er ett jävla dugg! Soc suger!!!

indiemorsan
Postat 2011-02-24 kl 16:32:53
Blogg: http://indiemorsan.blogg.se/

Huruvida du är en bra mamma till Kelly kan ingen av oss läsare veta, men en sak står klar - om du inte har något att dölja och du själv känner att du är en bra mamma till Kelly SKA du gå på dina SOC-möten. Då har du ju inget att dölja eller hur? Det är socialstyrelsens ansvar att se till så att kidsen har det bra. Du fattar väl att de undrar om en liten 15-åring kan ta hand om ett spädbarn?Sluta vara så barnslig och gå på ditt möte. Personligen tycker jag att du borde får hjälp med att ta hand om din dotter, det är inget fel i att få lite hjälp, speciellt eftersom du har ett självskadebeteende. Du behöver prata med någon.

becky
Postat 2011-02-24 kl 16:34:30
Blogg: http://becky84.bloggplatsen.se

anledningen till varför du inte får några pengar är att du är omyndig och det är dina föräldras ansvar att betala. Sen har du ju betett dig dåligt med. Man skriver inte att man håller på och stor bråkar och slås med sin pojkvän när man har barn! Och ber soc dig komma på ett jävla möte så gör man det om det gäller ens barn. Du är 15 år!!!! Ska du ha ett barn får du fan visa att du kan ta ansvar! VART FAN ÄR DINA FÖRÄLDRAR!!!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:35:00

Ja? Vad är det du inte ser?

becky
Postat 2011-02-24 kl 16:36:10
Blogg: http://becky84.bloggplatsen.se

Hade du skött barnet så hade du gått på mötet och visat det! Att inte gå bevisar motsattsen!

melina
Postat 2011-02-24 kl 16:37:59

SMART GJORT MÄNNISKOR, ÄR DET ENDA NI VILL ATT SÅRA MIKAELA? VAFAN TÄNKER FOLK MED. INGEN HAR EN FÖRBASKAD ANING OM HUR DET GÅR MED KELLY OCH ALLA. INGEN VET HUR MIKAELA MÅR, HON SÄGER ATT HON ÄR LYCKLIG. VEM VILL ENS ATT SOC SKA TA I FRÅN HENNE KELLY? HUR ELAKA ÄR MAN EGENTLIGEN?förlåt jag blir så förbannad, ingen ska ta i från dig kelly, mikaela. hoppas allt blir bra, verkligen!

kramis!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:40:23

du verkar ju inte direkt balanserad på bloggen. SOC läser ju formodligen din blogg, så om jag vore dig skulle jag kanske inte avslöja så mkt av mitt privatliv på bloggen.

Anna- gravid i vecka 39
Postat 2011-02-24 kl 16:40:23
Blogg: http://frokenstockholmare.blogspot.com

Mikaela jag är utbildad socionom och det är dem som jobbar på socialtjänsten också. Det är viktigt att du samarbetar med socialtjänsten. Det är mycket som är emot dig som nybliven mamma på 15 år och det är viktigt att du går på möten om de kallar dig. Annars kommer det att försvåra för dig. Du måste försöka se det från deras perspektiv att du är ett barn som tar hand om ett barn och de vill att barnet ska ha det bra, därför utreder dem.

Ida
Postat 2011-02-24 kl 16:43:49
Blogg: http://everfree.blogg.se/

Jag tycker synd om dig som måste stå ut med detta.

Att soc kan tro på vad en av dina läsare säger som inte ens känner dig som bara läser din blogg? De är ju helt sjukt! Blir riktigt irriterad när jag läser detta, dom kan ju inte gå på vad någon annan som du inte ens vet vem det är säger och tycker. Din mamma är väl med dig hela dagarna nästan? Hon om någon måste ju se hur du mår och hur du sköter lilla Kelly? Tycker att din mamma ska prata med soc om allt detta och bevisa att du kan sköta ett barn och att du faktiskt inte är olycklig längre. Jag känner inte dig men jag tror verkligen att du kan ta hand om Kelly och du gör det säkert jätte bra. Jag hoppas verkligen att det blir bättre med soc och att de slutar att hålla på. Strunta i dom negativa kommentarerna du får för dom har ju ingen aning om nått och de är bara avensjuka på dig eller så har dom inget liv och vill bara förstöra för andra för att de själva ska må bra eller ens ha nått att göra på dagarna för att känna att de har ett liv. Jag tror på Dig och önskar med hela mitt hjärta att allt fixar sig! Massa kramar/ Ida

looooovisa<3
Postat 2011-02-24 kl 16:45:11
Blogg: http://lovisaholmstrom.blogg.se/

hej, snälla kan jag får inbjudan!? :) längtar vill ha bloggsvar! har väntar sjukt länge sen att vill ha inbjudan bloggsvar! men hittar aldrig som jag kan får inbjudan så snälla kan jag får inbjudan, de skulle vara jättesnällt om jag får inbjudan bloggsvar och blir jätteglad om jag vinner och får inbjudan..?! :)hoppas jag får!!! :D

looooovisa<3
Postat 2011-02-24 kl 16:45:32
Blogg: http://lovisaholmstrom.blogg.se/

hej, snälla kan jag får inbjudan!? :) längtar vill ha bloggsvar! har väntar sjukt länge sen att vill ha inbjudan bloggsvar! men hittar aldrig som jag kan får inbjudan så snälla kan jag får inbjudan, de skulle vara jättesnällt om jag får inbjudan bloggsvar och blir jätteglad om jag vinner och får inbjudan..?! :)hoppas jag får!!! :D

Elise
Postat 2011-02-24 kl 16:45:46
Blogg: http://lisessa.blogg.se/

okej, du verkar ledsen ibland, men det får man tycker jag, speciellt nu när du har så stort ansvar. tycker du kämpar på riktigt bra, tycker du är riktigt stark :)

Jannike
Postat 2011-02-24 kl 16:45:51

Tyvärr så är alla under 18 statens barn kan man säga, det är inte våra föräldrar som "äger" oss, utan staten, det är därför de kan göra vafan de vill, ta barnet ifrån dig hur lätt som helst. Jag har också bara dåliga erfarenheter av soc, överallt är de likadana, idioter, de stjälper mer än de hjälper. Du skulle aldrig gått dit från början.

<3
Postat 2011-02-24 kl 16:47:01

soc suger, dom förstör ba andras familjer dom hjälper inte ett skit..ha ögonen öppna kraaaam

Jannike
Postat 2011-02-24 kl 16:47:47

..och jag kan nästan lova dig att människan som anmälde dig till soc inte är psykiskt frisk. För man lägger sig inte i en vildt främmande människas liv, och det sista man gör är att anmäla till soc och dra egna slutsatser. Tyvärr har vi många psykiskt sjuka i vårt samhälle idag.

Julia!
Postat 2011-02-24 kl 16:49:07
Blogg: http://juliarihu.blogg.se/

Fan va kämpigt du måste ha det!

jag skulle aldrig klara av att vara i din situation, du är en jättebra mamma till Kelly och jag tror inte någon av dina läsare skulle klara av det du gör om dagarna. Fortsätt kämpa!

Ninjakossan
Postat 2011-02-24 kl 16:49:15
Blogg: http://www.ninjakossan.se

Deras avsikt är ju att hjälpa, det är klart att de inte bara kan låta dig som är blott 15 år med en bebis sköta dig själv. Om de hotar dig så är det givetvis helt fel sätt att göra på, men jag förstår att de till varje pris vill att du närvarar på möten.Att du av någon anledning har en avig inställning till dem underlättar nog inte.Du verkar lite impulsiv och osäker på dig själv, ditt humör verkar svänga mycket och du verkar ganska velig. Dessutom har du blivit utsatt för överfall och har haft en strulig bakgrund.

Är det så konstigt att folk blir oroliga?Du är säkert jättesnäll och en bra mamma, men det som kommer fram i bloggen är inte alltid så smickrande för dig.Sluta sparka bakut och döma ut SOC. Om du haft dåliga erfarenheter så måste du ha i åtanke att det är människor som arbetar på SOC, det är liksom ingen enhet som man bara kan döma ut för att någon man pratade med var dryg.

Det arbetar (tyvärr) inkompetenta människor där också, precis som på alla andra arbetsplatser.Men SOC som helhet är fantastiskt, det är en av de många underbara tryggheter vi har i Sverige.

Linnea
Postat 2011-02-24 kl 16:56:18

Jag tror att soc är väldigt oroliga för hur du klarar av att ta hand om kelly.

Du är som sagt fortfarande ett barn och det märks både på ditt sett att vara och på hur du "löser" situationer.

för bara ett litet tag sedan så skadade du dig själv och gör man det på sig själv så tycker inte jag att man är stabil!!

Då SKA man söka hjälp,tänk inte bara på dig själv, du måste tänka på Kelly också.Du kanske borde ha en avlastnings familj till henne.

Med det menas att hon bor i en anna familj nån dag i veckan,jag tror att både du och kelly skulle må bra av det.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:56:33
Blogg: http://elllissen.blogg.se/

Nej!! Stackarn<3

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:56:43

Ja, det anser jag.

Det är nämligen så här att om man vägrar samarbeta i frågor som rör ens barn anses det som att man inte deltar i utredning och då är man förbi vad som kan kallas frivillighet.

De vill hjälpa dig att må bättre och att utvecklas som förälder.

Att du skriver att du är lycklig nu har ingen betydelse. förra veckan brände du dig med cigaretter. Att du inte verkar ha något tidsperspektiv hjälper inte direkt din sak.

Du är ung, och kanske ska ta emot det stöd du kan få från samhället. För Kellys skull.

Det är ingen som vill ta ifrån dig rätten att vara förälder, men socialtjänsten måste se till var barnets behov kan tillgodoses bäst. Hos en trygg förälder. De kanske har rätt, hon kanske skulle ha det bättre med sin pappa som är äldre och verkar mer stabil. För du kan inte påstå att en stabil människa bränner sig med cigg och gråter varje dagDet är ju förresten inte konstigare än att hon bor hos dig på heltid nu. Han är lika mycket förälder som du är.

Amanda
Postat 2011-02-24 kl 16:57:34

Asså !! håller med dig till 100% ! Försök att stå ut. älskar din blogg och Kelly är super söt!<3 Soc hackar på alla men försök att vara lugn om du visar din ilska kan dom ta henne ifrån dig för att dom kan antyda att du är en " argsint mamma!" så var lugn

och svar på alla frågor!

HAHA..
Postat 2011-02-24 kl 16:58:08

Du..man är inte frisk om man bränner sig med cigaretter! Jävla sopa! Du skulle varit lite mer försiktig med vad du skriver ut..

iya
Postat 2011-02-24 kl 17:02:10

Hej, hoppas allt ordnar sig för dig. Men jag skulle rekomendera att du tänker på vad du skriver i din blogg. Tänk om det visar sig att pga det du skriver mister vårdnaden om Kelly. Visst du vill vara ärlig, men att vara ärlig betyder inte att lägga ut hela sitt liv. Vissa saker är personliga... Du kommer att förstå mer när du är äldre och då kommer du undra vad du tänkte på! Alla männikor har problem men vi andra basunerar inte ut det i cyberspace = inga ytterligare problem som tex Soc! Kram på dig och var förnuftig och tänk på noga vad du vill dela med dig!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:04:21

ja de tycker ja för sånna som du å kevin ska inte ha barn

Johanna -fluffmonster & karameller
Postat 2011-02-24 kl 17:05:40
Blogg: http://narei.blogg.se/

Det är ju det som är hela grejen med soc, de lägger sig i när det finns anledning till det. Och när du skriver på bloggen om överdoser, självskadebeteende och att "du är så jävla deprimerad", så är det väl stjärnklart att de lägger sig i? Och om du så prompt sätter dig emot möten som antagligen vore bra för dig, så ser de kanske ingen annan utväg än att hota. Tänk längre än näsan räcker.

Erikah L
Postat 2011-02-24 kl 17:06:38

Ett tips för att slippa onödig skit från människor är ju att lägga ner bloggen. Annars får du nog räkna med både ris och ros tyvärr.

Jenny
Postat 2011-02-24 kl 17:07:38

Du måste kunna visa för soc att du mår bra under en längre tid. Det var ju trots allt bara några veckor sedan du mådde så dåligt att du skadade dig själv.

Och sedan är det ju frågan om Kellys välbefinnande, det är ju det utredningen handlar om. Så ja, jag tror de försöker hjälpa Kelly!

sussie (3barnsmor)
Postat 2011-02-24 kl 17:09:31
Blogg: http://shopingmamman.blogg.se/

Jag tycker att du går på mötena så får du visa att dom har fel i att du inte har bra hand om Kelly.

Då kommer allt avskrivas och ni kan fortsätta ert liv som vanligt.

Och eftersom det tyvärr är otroligt många barn som far illa pga föräldrars agerande så är det ju bra att dom lyssnar och tar reda om hur saker står till.

Vad säger Kevin om det hela?Önskar dig all lycka med lilla Kelly!

Kram

Hope
Postat 2011-02-24 kl 17:11:29
Blogg: http://nadjafarkho.blogg.se/

Herregud va sjukt?!

Kan inte ALLA BARA LÅTA MICA SKÖTA SITT LIV OCH SIN UNDERBARA DOTTER UTAN INBLANDNING FRÅN ER!

Okej alla kanske inte har samma åsikter som henne, men så är det i livet.

Det finns inget som ger oss läsare makten att lägga oss i och blanda oss i hennes angelägenheter!

Hon bloggar för att hon vill skriva av sig, inte för att hon vill att folk ska kritisera och lägga sig i!

Ni kanske tror att ni hjälper genom att säga det ena och det andra, men det gör ni inte!

Micaela är fullt kapabel att ta hand om Kelly, det kan en blind människa se!

Okej visst att hon är ung, tror ni inte att hon vet det själv?

Men graviditet och förlossning ändrar på en, hon har ju uppenbarligen mognat för att kunna ta hand om ett barn, så sluta kolla på åldern !!

Kelly har det bra, och Micaela är en underbar mamma!

Varför ser folk aldrig det man gör bra, utan fokuserar alltid på allt som är fel?

Är det ingen som märker hur hårt hon kämpar med detta?

Stötta henne istället för att trycka ner henne som jag ser att många har gjort på de andra inläggen.

Fortsätt kämpa Micaela, forsätt vara en sån underbart bar mamma åt Kelly.'You are beautiful no matter what they say'

Som i låten :) ♥

Minna
Postat 2011-02-24 kl 17:13:56
Blogg: http://minnaps.blogg.se/

Tror du missuppfattat dem rejält... Förstås de börjar med utredning efter en anmälan (i detta fall säkert flera). Kan du berätta hur de hotar er?

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:14:31

alla är olyckliga ibland, det är väll mänskligt ?? Och du vet väll själv om du kan ansvara över kelly ?

Stephanie
Postat 2011-02-24 kl 17:14:44

Hej, jag tycker verkligen inte det låter som dom hjälper er. Från mitt håll låter det mer som att dom ställer till med massor med problem bara :S och då blir det ju bara ännu värre, eller? Kan dom verkligen hota med att ta ifrån dig vårdnaden för Kelly om du inte går på dessa mötena? ;o Det låter helt sjukt!

Hoppas allting löser sig! :)

3barns mamma
Postat 2011-02-24 kl 17:15:49

Ja men vad trodde du?!

Du sitter och lägger ut bilder och skriver om självskadebeteende, sitter och skriver om hur mycket du och Kevin bråkar INFÖR Kelly, sitter och skriver hur dåligt du mår psykiskt...

För fan väx upp någon jävla gång och ta ditt ansvar!

det är skit sak samma om du är 15år, du har barn som du ska uppfylla hennes behov. Var själv 16år när jag fick mitt första och var inte ens hälften så omogen som du är.

hoppas socialen tar utredningen på allvar och ser till att Kelly får komma till ett fosterhem och få dem behov hon behöver tillfredställda.

Stackars lilla barn säger jag bara :(

Jenny
Postat 2011-02-24 kl 17:15:55
Blogg: http://imortaelis.devote.se/

Du får ju försöka vända det och se det ifrån deras håll också. Antagligen så är dom orolig och eftersom ett barn är inblandat så är det deras SKYLDIGHET att agera. Gå på deras möten, visa god vilja och bevisa motsatsen, att dom inte har något att oroa sig över. Så är det färdigt sen!

Du får försöka förstå hur många anmälningar dom får in och hur förödande det kan vara i dom fall där dom inte agerar. Sen är det skillnad på att hota och berätta olika konsekvenser av saker och ting. Har väldigt svårt att se att det dom sagt varit menat som hot.(Och ja, jag har haft kontakt med socialen sen jag var tre år och under hela uppväxten och vet hur sviniga dom kan vara, men jag vet också att man kan missuppfatta saker och ting när man är mitt uppe i något som har med dom att göra.)

Sara
Postat 2011-02-24 kl 17:18:53

Men du... så länge du bränner dig eller skadar dig medvetet på annat sätt så är du INTE lycklig! Du har själv skrivit för inte alls länge sen att du är självdestruktiv, är man självdestruktiv (vilket jag själv är...) så älskar man inte sig själv och kan behöva extra stöd och hjälp, speciellt om man är i din sits och utöver sig själv måste ta hand om ett barn!Klart att soc ställer krav, de vill Kellys bästa, och det borde du också vilja! Ta emot den hjälp du kan få och gå på mötena för att visa att du samarbetar!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:19:13

Du KÄMPAR? Alltså du tycker att det är väldigt jobbigt att ta hand om henne? Nej, jag ska inte anmärka på ord...Dom kanske gör som dom gör för att dom i första hand tänker på Kelly och inte på dig?

N
Postat 2011-02-24 kl 17:19:31

du är ju väldigt öppen när du skriver och många inlägg handlar ju om hur arg du blir på kommentarerna som trycker ner dig. jag förstår att du vill vara stark och det är jättebra, men du kanske kan tona ner lite med hur mycket och vilka känslor du förmedlar i bloggen. nu säger du ju att du har fått problem med Soc pga att bloggläsare har varit oroliga om hur stabil du är. det kan ju vara ett tecken på att det finns vissa saker man borde säga och vissa saker man inte borde säga i bloggen. vi vill ju fortfarande gärna höra om din dag och hur Kelly växer, etc. men det kanske är till din fördel om du behåller vissa känslor utanför bloggen. internet kan göra mycket, både bra och dåligt.

hoppas det löser sig med Soc iaf, i slutändan vill dom ju ändå hjälpa till.

kämpa på.

emmaree
Postat 2011-02-24 kl 17:20:29
Blogg: http://emmaree.blogg.se/

starkt!

Camilla Christensen
Postat 2011-02-24 kl 17:20:40
Blogg: http://cammii.blogg.se/

Ha en bra dag, söwtnosen!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:21:56
Blogg: http://emmiochmaldish.blogg.se/

Det bästa de kan göra för dig är att ta henne.

Ella
Postat 2011-02-24 kl 17:22:33

varför är texten helt muppad ?

Emma
Postat 2011-02-24 kl 17:22:54

Visa att du är mogen att ha Kelly genom att vara mötesgående mot dem för då ser de att du älskar ditt barn och vill hennes bästa. Blir värre att vara negativ och ha en negativ attityd.

C
Postat 2011-02-24 kl 17:24:28

Nån på soc kanske har koll på din blogg? Jag menar, du har ju stuckit iväg på skidåkning, kryssning och massa annat utan Kelly, så de kanske tycker du är oansvarig?

http://hetskvaller.blogspot.com/
Postat 2011-02-24 kl 17:24:37
Blogg: http://hetskvaller.blogspot.com/

ny het skvallerlbogg;)

Frida - Mamma till Elsa
Postat 2011-02-24 kl 17:24:47
Blogg: http://allgren.blogg.se/

Du borde låsa din blogg. Folk som inte känner dig ska inte kunna göra så att du kan bli av med ditt barn. Jag blir så förbannad. Lås den istället. Skulle såklart vara tråkigt eftersom jag kollar din blogg så många gånger om dagen men för eran skull vore det kanske det bästa?

Jag gillar dig!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:27:09

Dem verkar inte hjälpa er! Jag tycker det är synd! Extremt Synd!Blir såå jäävla ledsen! Men om jag skulle vara du skulle jag strunta i dem! Även om det är svårt! Dem förtjänar inte att ha en sån fantastisk kund som du!

läs detta Micah!
Postat 2011-02-24 kl 17:29:00

dom vill bara göra vad som är bäst för Kelly. Om dom får höra att barnets egna mamma är självdestruktiv (och desutom tonåring! Tonåringar har deppsvackor konstant, ena dagen så skiter dom regnbågar och nästa dag så hatar dom ALLT!) så är det ju klart att dom vill ha någon slags kontroll över Kellys situation. Det är ett liv vi snackar om här. Ett oskyldigt och rent liv.Dom känner ju inte dig och därför så tycker du säkert att det är orättvist osv. Men kom ihåg att om du kämpar emot dom varenda centimeter så kommer dom att fortsätta tvivla om du vill Kellys bästa och om du är en passande förälder.

Lugna socialens oro och bete dig som en förälder som vet att hon är en bra förebild och mamma. Tjaffsa inte emot som en barnrumpa för då blir det garanterat bara värre.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:29:45

ta hjälpen ifrån soc det kan löna dig i längden

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:32:08

Micah, är det inte dags att byta design & header?

Med tanke på att du har bilder på dig och kevin där, menar inte att du ska helt utesluta honom från ditt liv men en header med sitt ex kanske inte är något att ha. Inget illa menat, verkligen inte!

Ha det fint.

♥ESSEY♥
Postat 2011-02-24 kl 17:33:33
Blogg: http://esseys.blogg.se/

Nä! Ni klarar er så bra själva =)

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:33:37

Självklart vill de bara hjälpa men ibland kan det ta sig uttryck på fel sätt. Jag skulle tro att det i ditt fall bland annat handlar om att det finns lagar och regler i Sverige som handlar om att varje barn ska ha det bra. Det är bland annat socialtjänstens uppgift att se till detta och när det behövs utreda. Har det då kommit in anmälningar eller något som tyder på att ett barn kan fara illa så är det deras skyldighet att utreda och ta kontakt med de berörda. Det behöver inte alls handla om att det skulle anse dig vara en dålig mamma.

Paula
Postat 2011-02-24 kl 17:33:42
Blogg: http://paulawallnerbrynas.blogg.se/

Hejsan! Jag är en ny läsare på din blogg, jag tycker den är jätte fin. Men jag undrar varför är du och Kevin inte ihop längre ? :( Kram till dig och Kelly <3

Therese
Postat 2011-02-24 kl 17:34:16
Blogg: http://tessiieniilsson.blogg.se/

Nej, det hjälper ingenting att hota, men om detta får dig på bättre humör, så är jag GRMYT imponerad av hur du klarar att vara mamma vid 15 års ålder och samtidigt leva ditt eget liv om man säger så (menar att vara med kompisar, familj och sånt), för ett barn tar ju väldigt mycket tid.

Malin
Postat 2011-02-24 kl 17:34:56
Blogg: http://midnightlover.blogg.se/

Det är nog inte soc fel i det här fallet. Skyll på bloggläsarna, någon av dem har ju tydligen anmält dig till soc vilket är avskyvärt!

En gravid studerande tvåbarnsmamma
Postat 2011-02-24 kl 17:36:32
Blogg: http://creatiiv.blogg.se/

För att vara ung mamma och själv haft dom i hälarna så ska man vara försiktig med vad man skriver. Inget elakt men du ska tänka efter lite på vad du skriver i din blogg eftersom det minsta lilla någon tycker är fel så kan du bli av med Kelly..

Simone
Postat 2011-02-24 kl 17:38:50
Blogg: http://simonenilsson.blogspot.com/

Jag vet hur du menar. Man kan säga att jag är ett socbarn. Min mamma går på soc och får pengar från dom. Jag har haft en jobbig uppväxt och socialen har hela tiden varit inblandad. Jag tror jag vet hur du känner. Kram !http://simonenilsson.blogspot.com/

Charlotta
Postat 2011-02-24 kl 17:44:41
Blogg: http://charizz.blogg.se/

kan du inte börja att tipsa lite om låtar? skulle vara kul! typ veckans låt eller något <3

ha det bra / kramar Charlotta <3

Sara
Postat 2011-02-24 kl 17:45:09

jag tycker soc fokuserar på helt fel saker, som nu när dom håller på med dig, jag tror du klarar detta med Kelly bra, du verkar klara detta sjukt bra för att bara vara ett barn.

Att folk anmäler dig till soc är inte moget gjort, eftersom dom kan ta ditt barn ifrån dig. Om dom "bryr sig" om dig så kan dom visa detta på ett annat sätt istället för att blanda in soc, dessutom har du väl din mamma och om du inte skulle ta hand om Kelly skulle hon nog hoppa in och hjälpa. Men jag menar, det finns MASSA barn som har tex. alkolister och knarkare till föräldrar, till och med föräldrar som utnyttjar barn sexuellt, DET kallar jag dålig förälder!

Och man kan märka på dig att du inte riktigt växt upp än, MEN du är ju bara 15 och då SKA MAN INTE HELLER HA VÄXT UPP! Varför fattar ingen det??? Bara för du är förälder behöver du inte vara helt perfekt, för det är ingen!!

Stå på dig, och ta inte massa skit från ynkryggar som tror dom är något bakom en dataskärm.

jag tycker du är grym som klarar allt detta och ändå så ung. :) kram!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 17:46:58

bara för att man är olycklig betyder inte det att man inte kan ta hand om barn. det finns dom som är mycket äldre än dig och är olyckliga. Men dessa föräldrar får ta hand om sina barn utan att socialen lägger sig i. man har rätt att vara olycklig ibland, och att du har varit olycklig har inte drabbat Kelly. ett barn måste få vara med sin mamma. stå på dig ! :) du är en bra mamma !tilda
Postat 2011-02-24 kl 17:49:20

ja tror att du tar bra hand om kelly!

Sara
Postat 2011-02-24 kl 17:49:29

Men gud, skit i soc! Du kommer att klara dig lika bra om inte bättre då, lovar dig :)

Mimmi
Postat 2011-02-24 kl 17:51:47

vad hände mellan dig och Kevin ni skulle ju förlova er :OOOO <33

Mickis
Postat 2011-02-24 kl 17:53:22
Blogg: http://envisamorsan.blogg.se/

Känner väl till de där eftersom jag själv fick barn i ung ålder. Men tror vissa missuppfattar hela "Soc" grejen för dom kan hjälpa med så mycke annat. T.ex om man bara behöver lite ensam tid kanske 1 timma så kan man få hjälp med de eller kanske om man behöver någon o prata med..m.m De bästa är o ta all hjälp om man kan få de. säger inte här nu att du behöver hjälp absolut inte! Tror helt klart att du tar super bra hand om ditt barn! O låt inte andra som inte vet nått om sånt här trycka ner dig..oftast är de bara ren avundsjuka! Så stå på dig:) Kram till er

Erika
Postat 2011-02-24 kl 17:57:38
Blogg: http://erikahej.blogg.se/

Mikaela, snälla, för din skull - sluta blogga om så privata saker. Det går ju inte att få något ogjort, men i framtiden - tänk på vad du säger och skriver. Vissa kan vara så oerhört elaka och säkerligen göra allt som kommer i dess makt för att få dig att må så dåligt som möjligt och du ser, tar Kelly ifrån dig. Detta är människor som du inte känner, tänk dig vad sinnessjukt det är att en BLOGGLÄSARE tagit kontakt med soc som påbörjat en ny utredning för om du ska få behålla ditt barn eller inte, jag tycker att det har gått alldeles för långt då. Tänk på dig själv och Kelly, vad du utsätter dig själv för genom att lämna ut dig på detta vis. Inom en snar framtid har du äckliga stalkers som kryper runt ditt hus om nätterna.. Tänk på att vara mer försiktig så minskar säkert de elaka kommentarerna också! :)

jessica
Postat 2011-02-24 kl 17:59:03

Om du tar hand om Kelly som man ska, och allt där till så har du inget att oroa dig över...

junie
Postat 2011-02-24 kl 18:01:30
Blogg: http://juniegauffin.blogg.se/

Jätte fin blogg ! Gulligt namn på din dotter ;)

linn hamberg
Postat 2011-02-24 kl 18:04:43
Blogg: http://www.linnhamberg.devote.se

hej! nej, det tycker jag inte! Tycker dom kan ta sig i **** och *** **!!!

jag tycker du är jättestark! <3

Jasse
Postat 2011-02-24 kl 18:05:29

Socialen vill säkert bara alla barns bästa, så det är så du får tänka nu när de har koll på dig/er. Men se det som att du kan verkligen bevisa för dem att du är väldens bästa mamma! Bevisa för dem att det är du som ska ha vårdnaden! Gå på de där jäkla mötena och se glad ut. Jag tror på dig! Kram från Malmö

Anna
Postat 2011-02-24 kl 18:12:17

Hej, jag läser din blogg varje dag och jag börjar undra varför du spenderar så lite tid med din dotter? Idag såg jag dig och Kevin hand i hand i Sollentuna c och då undrar jag mest, om du går i skolan på dagarna vill du inte skynda dig hem och vara med din dotter? Jag är själv ung mamma på 20år och har en dotter på 1 och en halv månad och jag vill inte förlora en sekund utav tiden jag kan vara med henne. Det är ingen kritik mest en undran. Kram jag tycker du är stark.

Erica
Postat 2011-02-24 kl 18:13:01

jag tycker så synd om dig mikaela! läser din blogg varje dag, du verkar vara en SUPER bra mamma. kämpa på bara du klarar detta!

kramar till dig!

Sandra
Postat 2011-02-24 kl 18:14:24

Jag tycker att dom ska ge Kevin hela ansvaret så att du kan reda upp till liv först... =) med depresion osv osv! sen kan du får tbk henne

LOVA
Postat 2011-02-24 kl 18:14:39
Blogg: http://lovamariaelisabeth.blogg.se/

Fy f*n vad jobbigt! :( hoppas det löser sig!

Sam
Postat 2011-02-24 kl 18:15:41
Blogg: http://sseverin.blogg.se/

Jag tycker verkligen inte att de verkar hjälpa dig, men samtidigt kan jag inte påstå att du skriver så mycket /olika/ saker om Kelly. Det är för det mesta om nya kläder, hennes uppväxt, osv (vilket självklart också är jätteroligt att läsa om!), och ingenting alls om hur jobbigt det kan vara. Det skulle ge läsarna en intimare inblick i din relation till Kelly. :)

Mina
Postat 2011-02-24 kl 18:16:07
Blogg: http://fzuck.blogg.se/

Du/ni måste vara riktigt tydliga mot dem och inte ge dem något att bygga egna ideer utifrån, då blir det bara kaos, samma sak med psyk-läkare etc! Det ska alltid vara mer fel på en och allt än vad det egentligen är.. usha.. skit i dem om ni klarar er utan.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 18:20:11

ååh gud buhu buhu snälla sluta tycka synd om dej själv din hora? de är ditt egna fel att de e som de e

FeliciaHerman<3
Postat 2011-02-24 kl 18:24:17
Blogg: http://muffinskram.blogg.se/

Du klarar ju både skolan och Kelly, det är iallafall vad vi uppfattat det som. Kram//FeliciaHerman<3 www.muffinskram.blogg.se

Therese
Postat 2011-02-24 kl 18:25:38

Du kanske ska sluta skriva ut så mycket av ditt privata liv på bloggen? Nu när du väl fått det svart på vitt att det straffar sig i längden? Alla har det kämpigt ibland men jag tvivlar inte på att Kelly har det dåligt med dig. Men som sagt, du kanske inte bör lägga ut allt på bloggen? Kram

Anna
Postat 2011-02-24 kl 18:26:55

Äääh det är i din synvinkel! Medvetet eller undermedvetet så framhäver man i just den egna tycke, vinkel och blablbalaa för andra, ganska så mänskligt.....

Jag personligen tycker bara att du vill försöker få oss att se och tycka som du och håller vi inte med så kör du med den omogna metoden och hävdar att vi "inte fattar" och tycker att vi har fel + elaka mot dig.Du får bli duktigare på att skriva, Vill du att vi ska se dig mer mogen och så som du tycker att vi ska göra hos dig så för du nog ta och tänka om hur din blogg ska ge oss för signaler. Så som du skriver nu i din blogg är VÄLDIGT MYCKET hoppande fram och tillbaka. Har du ens tänkt på att det är DET som vi utgår efter för att ge oss själva en bild på hur du är som person?I tonåren så ÄR man och ska få va upp och ner i sitt liv, det är inte dans på rosa moln men det är på den vägen som man växer som människa. Ibland kan man faktiskt i viss mån styra sin väg/mogenhet och det där t.ex. att inte ta av ringen när man ändå har gjort slut (även om man "bara" tar ett paus) är ett respektlös beteende! DÄR visar man att man inte riktigt har fattat vinkel med förlovning, det må ha varit vackert och gulligt men tänk också på vad förlovningen ursprungligen kommer ifrån och tanken bakom det. Kan du verkligen stå för texten som ni hade samband med förlovningen?? Vissa saker bör man tänka noga innan man fullgör det.Tack för mig!

malin
Postat 2011-02-24 kl 18:29:11
Blogg: http://malinannehelenavudi.devote.se

Hej!

jag älskar din blogg :)

Soc är inte till någon hjälp dem bara förstör för folk !

Du verkar vara en sjukt bra mamma till Kelly, & hon är sååå söt :)

S
Postat 2011-02-24 kl 18:29:38

Vännen, jag förstår inte varför du känner att du måste försvara dig mot alla dessa människor som bara vill dig illa. Tycker du borde lägga ner bloggen helt ärligt. Sätt Kelly och dig själv först. Skit i bloggen. Den är inte ditt liv, Kelly och du är ditt liv! Inse att du måste prioritera om och inte lyssna på människor du inte ens känner och lägga ut ditt privatliv på det sätt du gör.

Sen är det inget fel med att få stöd från Socialtjänsten om man behöver det. Lyssna inte på Moderater som smutskastar att man kan få hjälp om man behöver. Alla kan hamna i en sits som inte är optimal och då är det klart att man behöver stöd för att ta sig upp igen och bli starkare. För även om man hamnar i skiten lär man sig något. Sen måste du bestämma vad du ska göra med ditt liv också. Sätt dig och skriv ned vad du vill om det känns lättare. Det är så lätt att tiden rinner iväg, tro mig. Ta hand om dig

Alma
Postat 2011-02-24 kl 18:34:03
Blogg: http://lifeofalmao.blogg.se/

Allt kmr bli bra!

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 18:35:53

Nej dom är sjuka i huvudet! Kevin kan inte ta hela ansvaret för Kelly inget illa menat men hon behöver sin mamma mer än pappa spec efter som det är en tjej så vill man nog hellre växa upp med sin mamma! Jag tycker ni ska dela och den som skrev till Soc måste va sjuk i huvudet eftersom hon/han dömde efter hur du mår på bloggen visst ett tag var du VÄLDIGT deppig men hallå till och med jag som bara läser din blogg fattar att nu är ditt liv nära perfekt! Och dom som inte ser det på bloggen kan inte ta för givet att du mår dåligt om det i såfall är någon som ska anmäla till soc så är den en nära anhörig! Det vart en låg kommentar men det är du värd! Jag ser upp till dig!!! Kram till dig och jobba på!! Gå på dom där jävla mötena och visa för den där JÄVLA soc att du kan ta hand om Kelly!!! Kram Kram!!!<333

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 18:38:11

Det här låter inte bra! Det bästa skulle ju självklart vara att du slutade skirva på bloggen! För alla dömmer om du tex skriver att du råkar ha en dålig dag! Men jag inser att det är inget du vill så kanske du ska ta det här vidare! Det är olaglig att hota! Ring någon tex rätten och hör bara vad dom har att säga! Sen får du aldrig tro att bara för att du får "hjälp" är det något negativt eller dåligt! Det är starkt att inse att man kanske inte klarar allt utan hjälp! Så om du innerts inne vet att du kanske behöver hjälp så skaffa det, kanske inte från soc då utan från någon annanstans! :)

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 18:39:10

Jag undrar vart din mamma finns i allt det här? Hon borde väl kunna vara ett stöd och få soc att inse att du/ni fixar det tillsammans. Sociala är hemska och jag vill varna dig lite för att skriva ut alltför personliga saker på bloggen. Jag vet en ung mamma som fick sin dotter omhändertagen för att hon var "barnslig o omogen" på bloggen, som soc läste.. Ett barn ska vara med sin mamma, iaf här finns det hem som man kan få bo i tillsammans med barnet om man är ung för dom ska se hur det funkar, förstår inte varför inte den tjejen kunde få det eller iaf hamna i samma fosterfamilj som barnet då hon ändå är under 18 själv. Prata med din mamma, be om hjälp för annars är det lätt att det blir dåligt =( Lycka till

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 18:41:29

Du kan inte skriva ut om ALLA era patetiska små bråk, skriva att du slog honom, att du brände dig i handen och sen en vecka senare komma och säga "Jag är inte olycklig längre". Allt får konsekvenser och det borde väl du om någon fatta. Du är ett barn och det är bara att face the fact, du kan inte ta hand om ett barn. Det kvittar om du är 15 ekller 25, just nu är du inte kapabel till det.

helen
Postat 2011-02-24 kl 18:45:08

hej..

jag hoppas att du vill lyssna på detta jag skriver här;

du MÅSSTE,för dej själv och kellys bästa,samarbeta med soc,vad dom än föreslår för er!

att INTE göra det,KAN vara förödande för er...

Soc är INTE ute efter att sabba för dej,dom vill hjälpa,vad som än behövs.

Och behövs ingen hjälp för er,samarbeta med soc tills dom kommer fram til det!

risken finns tyvärr att om du sätter dej på bakbenen,att dom ka ta kelly från dej,såna saker händer,och det önske jag inte för dej och ditt barn.

Det är DUMT att inte samarbeta med soc,michaela.

Emil
Postat 2011-02-24 kl 18:48:31

Du är ju ganska dum i huvudet som skaffar barn när du är 14. Hade gärna sparkat dig upprepade gånger i magen så fort jag fått reda på att du var gravid, men nu är det ju för sent.Och till Kelly; Stackars dig som har en så oanständig (och även riktigt ful, även om det inte är relevant) liten tjej till mamma. Hoppas att du hamnar i en bra fosterfamilj och får den kärlek du förtjänar! Kram lillen.Mvh Emil

Evelina
Postat 2011-02-24 kl 18:51:45
Blogg: http://evelinapeltola.blogg.se/

Jag undrar bara attHar du och Kevin gjort helt slut eller är det bara tillfällgt? Ungefär som en paus? Att ni kanske blir tillsammans igen senare?

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 18:52:16

Dom skulle aldrig tycka att Kevin skulle ta hela ansvaret för Kelly ifall det inte fanns anledningar till det. Kanske du och Kelly skulle bo på ett mödrahem ett tag så att dom ser att du inte är olycklig och kan ta hand om henne?

Josefine - 18år och mamma till Kasper.
Postat 2011-02-24 kl 18:52:41
Blogg: http://kasperjosefine.blogg.se/

Men Michaela, det är klart soc reagerar om du skriver "Jag gav Kevin en bitshslap", "jag gjorde ett brännmärke för jag mådde dåligt."

Du skulle lika gärna tappa kontrollen över Kelly och lika gärna slå henne, inte för att JAG tror det, men SOC ser det så. Jag läser din blogg varje dag och bara väntade på att soc skulle lägga sig i, för dem reagerar på sånt om man skriver det i sin blogg.. Tänk dig för vad du skriver, det kommer fram förr eller senare!Ta hand om dig och Kelly, kramar!

Malin
Postat 2011-02-24 kl 18:53:31
Blogg: http://modeliicious.blogg.se/

Ja det tycker jag. De hotar inte, de säger bara helt enkelt som det är. Du kanske inte klarar HELA ansaret med Kelly även om du har bra hand om henne å älskar henne. Du kanske inte vill se sanningen, för visst det är gulligt med barn, men du kanske behöver mer hjälp av Kevin även om ni inte är tillsammans längre. Han är trots allt pappa till Kelly!

Pernilla
Postat 2011-02-24 kl 18:57:35
Blogg: http://bampifoton.blogg.se/

Tyvärr är det livsfarligt att skriva om saker i stora bloggar och folk gör annonyma anmälningar. Men dem kan inte bara ge kevin hela vårdnaden, hur vet dem att han tar bättre hand om henne och mår bättre. Alla män niskor kan må dåligt och vara deppiga, men det behöver inte innebära att dem är dåliga föräldrar för det. Men jag vet, har haft med soc att göra mycket då jag var liten och dem tar egna slutsatser oavsett vad man säger tyväörr. Dem kan vända saker till ngt helt annat.

Marie
Postat 2011-02-24 kl 18:59:11

micah, du förstår väl varför du inte får nå mer hjälp än någon annan? sådär är det för alla fattar du väl? bara för att du är ung betyder inte det att du ska få det mke bättre. dessutom så erbjöd dom att du frivilligt skulle låta kevin ta hand om kelly. Allt detta är DITT fel, DINA beslut som lett till detta. jag menar inte att du skulle gjort abort men uppenbarligen är du inte mogen för att ha en dotter. Förlovningen blev ju bara ett fiasko. man ska inte ha barn när man är 15 år.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:01:05
Blogg: http://miaslillaliv.blogg.se/

Kämpa på, Mikaela! Du tar säkert jättebra hand om lilla Kelly!! Försök att inte bry dig om alla dumma kommentarer!

emily
Postat 2011-02-24 kl 19:02:22
Blogg: http://emilyviktoria.blogg.se/

Hej micah, jag undrar om du ammar kelly?

Sen vill jag bara säga att det är synd att soc inte hjälper unga mammor som verkligen behöver hjälp. Det finns så mnga människor som egentligen kan jobba men endå utnnyttjar soc.

M
Postat 2011-02-24 kl 19:03:35

Kan du verkligen inte förstå varför soc behöver hålla ett extra öga på dig? Du är inte olycklig längre? För bara nån vecka sen brände du dig själv med en cigg för att du är självdestruktiv. Du och din kille gör slut varannan dag. Detta är ingen stabil tillvaro för ett litet barn. Jag vet att du är ung, och att du kämpar och gör ditt bästa, för det är jag övertygad om att du gör, MEN, socialen gör ju inte någonting för att jävlas med dig, dom gör det för din dotters bästa.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:04:18Men det spelar ingen roll hur mkt DU kämpar, dom gör sitt jobb genom att kolla upp satt Kelly har det bra och inte utsätts för risker. Du gör rätt i som kämpar men tycker dom att det behöver utredas ja.. Då har dom nog en anledning. Tycker du är omogen för det mesta, men du har ju valt detta själv med allt du håller på med på bloggen, hade du inte gjort det så hade dom kanske trott lite mer på dig?! Kolla, en mamma med brännmärken? Slåss? Beter sig allmänt omoget. Säger det bara igen, SKYLL DIG SJÄLV! Jag hoppas också att du lägger ner den här fjortis stilen och växer upp och blir mamma åt Kelly ist! Socialen gör helt rätt.

Hanna
Postat 2011-02-24 kl 19:06:35

Jag tycker du är en jättesuperduperbra mamma! :)

FotografOliviaOLsson
Postat 2011-02-24 kl 19:10:43
Blogg: http://oliviasphotolife.blogg.se/

Nja

Emma
Postat 2011-02-24 kl 19:13:44
Blogg: http://shoetime.blogg.se/

hej!Undrar bara hur det går med dina piller som skulle göra brösten större... har du tagit hela kuren nu? funkar det? fick du några biverkningar? :)

Fanny
Postat 2011-02-24 kl 19:18:39

Soc ska hjälpa, det är liksom det som är hela poängen med att de finns. Men ibland gör de inte alltid det rätta, att de börjar med en ny utredning är för att de har en skyldighet att utreda varje "misstanke" som de får in, oavsett om det är via en läsare som alldrig träffat dig eller inte. De du skrev här låter inte bra, får en nästan att förlora tron på svenska samhället.

Alla jobbar inte för barnens bästa! Dåligt gjort av de tkr jag faktiskt.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:25:14

Det är inte dej soc vill hjälpa, det är inte heller Kevin de vill hjälpa. det är lilla oskyldiga Kelly som dom är ute efter att hjälpa. Dom vill se till så att hon har det bra. Antagligen för att du endast är 15 år o för att de kanske har fått in några samtal ifrån folk som oroat sej för Kelly...

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:26:06

Du är på tok för ung för att förstå vad det är du gör egentligen, men om några år kommer du se tillbaka på dina blogginlägg och undra vad sjutton du höll på med.Du verkar otroligt deprimerad, även om jag tror att det i grund och botten handlar om uppmärksamhet. Eftersom du lägger upp bilder på din sönderbrända hand offentligt på bloggen menar jag.Och du måste ju förstå, att när du dagligen skriver en massa deprimerande inlägg och strular så mycket som du gör med Kellys pappa.. ja , då reagerar folk och kontaktar socialen. Misstänker man att ett barn kan fara illa så måste man agera! Och i detta fallet är även du ett barn som verkar fara illa, så det handlar om att socialen ska hjälpa både dig och Kelly.Du verkar inte kapabel till att ta hand om Kelly tycker jag, hon behöver en trygg uppväxt och en mamma som mår bra. Och som du själv skriver, så KÄMPAR du med henne.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:28:50

Akta dig för vad du säger till soc. Dom tog mina syskon barn från min syster utan en anledning. Hon fick en falsk anmälan på sig. Hon är en underbar mamma som sa emot för mycket och sen var det kört! Soc gör som dom vill. Dom har så mycket makt! Jag har inte träffat mina syskon barn på över ett år: Saknar dom mycket.....

hanna
Postat 2011-02-24 kl 19:30:09

nä fyfan, hoppas du får ha vårdnaden inte för kevin är dum utan att dom hotar och ja

gisela
Postat 2011-02-24 kl 19:31:32
Blogg: http://baragisela.myshowroom.se

titta in i min blogg :)

ayla
Postat 2011-02-24 kl 19:33:48

det är läsare som bara vill att du ska må sämre. Dom har fel du tar bra hand om kelly. fast om jag inte vet det. Men dom vet ju liksom inte häller.

tänk på ditt bästa nu så det inte går över gränser. Så inte bloggen försöt allt

Isabella ♥
Postat 2011-02-24 kl 19:34:49
Blogg: http://rememberthiis.blogg.se/

varför skriver du ut en massa privata saker i bloggen då? typ att du brännt dig med ciggaretter, förlovar dig och sen bryter efter en dag osv. klart folk reagerar, det är inget normalt beteende.

tina
Postat 2011-02-24 kl 19:39:13
Blogg: http://tinatant.blogg.se/

visst kan man bli irriterad att de ska utreda saker när man vet att man gör allt rätt men vi har en lag i det här landet som skyddar våra barn! Om du inte har något och dölja så gå på mötena och visa att du är världens bästa mamma... att skita i dem och bli förbannad ger dem bara en ytterligare anledning att tro att något är fel.unga föräldrar som får barn brukar (nu vet jag inte hur det var med er) få bo på speciella hem i början för att socialen ska se att man klarar av att vara mamma.. Det är faktiskt inte meningen att man ska bli mamma när man är så ung och då får man acceptera att bli granska.. de gör det för din och ditt barn skull!lycka till!

Linda
Postat 2011-02-24 kl 19:39:50
Blogg: http://lindasin.blogg.se/

Kæmpa på tjejen! Ni gør det bra båda två!

Ebba
Postat 2011-02-24 kl 19:44:02

Hoppas verkligen att det löser sig för dig/er!

Tycker heller inte att du verkar olycklig, mendu har ju precis gjort slut, så det förstår man ju i så fall!

Dessutom verkar du vara en jättebra mamma till kelly, du kan säkert ta hand om henne ordentligt.

Btw, tack för en bra blogg!

Kram från en trogen läsare

Ebba
Postat 2011-02-24 kl 19:44:30

Hoppas verkligen att det löser sig för dig/er!

Tycker heller inte att du verkar olycklig, mendu har ju precis gjort slut, så det förstår man ju i så fall!

Dessutom verkar du vara en jättebra mamma till kelly, du kan säkert ta hand om henne ordentligt.

Btw, tack för en bra blogg!

Kram från en trogen läsare

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:49:06

mikaela jag hoppas du lyssnar på mig. när jag säger detta skriv inte hur di mår på din blogg. skriv bara om kellys framgångar eller om du shoppat hur det går i skolan. soc e en jävla pina du blir aldrig av med de. de kan ta kelly ändå oavsett om du säger nej det finns något som heter omhänderta jag vill ej göra dig rädd, men de kan om de vill. me nså länge du går på dina kontroller på bvc med henne kan de ej säga något. men skriv inte o säg inte för mkt till de. säg ingen ting mår du dåligt skriv på datorn läs igenom det sen radera det:) men jag undrar hjälper inte din mamma dig alls? menar på hon borde vara med på mötena med soc så de inte försöker få dig säga saker som du inte vill. kram linda

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 19:54:13

Inget illa menat nu, men det är inte dig dem främst försöker hjälpa utan Kelly. Du skriver ut så konstiga saker i bloggen (om du inte själv ser vad du ger ut för signaler så är det något som är fel).. du har ett väldigt konstigt beteende och verkar inte mogen alls, om man ska döma efter hur du är i bloggen, klart folk reagerar och blir oroliga för Kelly.

Viola, 21-årig tvåbarnsmamma
Postat 2011-02-24 kl 19:59:23
Blogg: http://mummyfied.blogg.se/

Ja det är alltid bra att soc håller lite extra koll på barn som skaffat barn. Särskilt när barnet ifråga är självdestruktivt och lägger osunt mycket energi på att bråka med sin pojkvän...

Emelie - 19år och tvåbarnsmamma!
Postat 2011-02-24 kl 20:04:18
Blogg: http://mammatillebbaa.blogg.se/

Det märks så väl att du endast är en vilsen liten tonåring. För ca två veckor sedan så gjorde du ett brännmärke för att din pojkvän gjort slut, två dagar senare förlovar ni er för att ytterligare 5 dagar senare göra slut. Är det bra för KElly tror du? Nä det bästa vore om soc tog hand om det! Lämna henne till ett par VUXNA människor som kan bete sig normalt, då kommer hon nog få en bra uppväxt iallafall.

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 20:22:49

Jag hoppas och ber om att dom tar Kelly från dig. Det är bäst, innan hon "blir fäst vid dig". Hon kommer få en dåligt liv med det..För hennes skull, lämna ifrån dig henne!

Johanna
Postat 2011-02-24 kl 20:50:49

Var är din egen mamma så hon kan förklara för dig varför SOC gör som dom gör? Det är inte bara för att du är ung och fått barn, du skriver hur du gör dig själv illa, pendlar in och ut ur ett naivt förhållande med din kille. Saker du skriver är förhoppningsvis inte vad de ser ut att vara - men när folk redan är kritiska till dig så förstår du kanske att de tar tillfället i akt när du t.ex. skriver ett dagsschema över saker du ska göra och ger en bild av vääääldigt lite prioritering av ditt barn? Du kanske förstår att folk tycker att du ska kunna ta hand om dig själv och agera moget när du mår dåligt innan du för över dessa värderingar till ditt barn? För inte vill väl du att Kelly ska sitta och bränna sig med cigaretter så fort hon bråkar med sin pojkvän?Skulle du överhuvudtaget vilja att Kelly satt och bloggade om sitt liv så som du gör? Har du reflekterat något alls över det? Jag får bilden av att du inte gör det, och det är inget konstigt för du är själv ett barn PÅVÄG att bli vuxen, för det blir man inte bara för att ett barn kommer till världen. Jag håller med andra talare om att du borde lägga ner den här bloggen om du bryr dig det minsta om Kelly, du bloggar för din skull - TÄNK PÅ KELLY.Och återigen, var är din mamma? :(

Jennie
Postat 2011-02-24 kl 21:02:01

Jag förstår inte att folk kan sitta och stötta dig! Ni måste vara lika unga, naiva och omogna själv. Ena stunden skadar du dig bara för att det är så jävla synd om dig och andra stunden är du lyckligast i världen. Allt är en enda jävla lögn för att få uppmärksamhet. Och mitt ibland allt finns Kelly, ETT BARN, INTE EN LEKSAK! fortsätt gärna såhär så kanske kelly kan få ett riktigt hem av socialen snart! vi håller tummarna här hemma för kelly. du behöver ju hjälp.

Sara- Mamma till Yrla och Gravid
Postat 2011-02-24 kl 21:03:33
Blogg: http://mammatillyrla.blogg.se/

va fan på tiden att dom ställde lite krav på dej, du tar ju inte hand om henne. ja va ensamståend emed min dotter hennes första 6 månader å fick göra ALLT du ska va jävligt tacksam att du har de så lätt aatt din morsa gör allt med kelly. du är inte vuxen nog att ta hand om ett barn å inte kevin heller. ni är så otroligt omogna så ja hoppas dom plaserar kelly där hon kan få en ordentlig uppväxt!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEAH :D
Postat 2011-02-24 kl 21:11:09
Blogg: http://nattstad.se/EmmieA

http://www.nattstad.se/EmmieA ....... jag omgjord till kissie xD LIIIKT ?

http://www.nattstad.se/EmmieA jag omgjord till kissie xD LIIIKT ?

http://www.nattstad.se/EmmieA jag omgjord till kissie xD LIIIKT ?

http://www.nattstad.se/EmmieA jag omgjord till kissie xD LIIIKT ?

http://www.nattstad.se/EmmieA jag omgjord till kissie xD LIIIKT ?

http://www.nattstad.se/EmmieA jag omgjord till kissie xD LIIIKT ?SNälla micah, och alla andra. ta en titt?:D det e faktiskt kul xD

Synden straffar sig själv lilla gumman
Postat 2011-02-24 kl 21:12:42

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... HAHAHAHAHAHAHA!

OMG - du är så ägd. Din lilla sockersöta Barbie-bubbla har spruckit.

Ditt lilla WT-luder, synden straffar sig själv!Och din IQ-nivå är nu slöjad, du ved inte ens vad Socialen har för uppgift. Att dela ut ekonomiskt bistånd är den minsta delen av arbete de har - deras största jobb är att rädda utsatta barn. Se till att folk slutar missbruka, börjar leva bra OSV... Så det har nåt att bita i när det kommer till din lilla söta "familj".

Moa
Postat 2011-02-24 kl 21:14:16
Blogg: http://moalarsen.blogg.se/

Jag har själv aldrig varit i kontakt med soc, men vet många andra som har. Tyvärr är dom oftast skit. Men egentligen vill dom väl, dom vill att alla ska må så bra som möjligt. Men tyvärr hjälper dom ofta vid helt fel tillfälle och på väldigt fel sätt. Går man inte på mötena är det väl klart dom tror att man helt skiter i det och de tro sig ha en anledning till att man inte kommer för att man mår dåligt eller inte tar hand om sitt barn för det. Men går man däremot på möterna så kan de ju själva se att man sköter sig och mår bra. Tänk på att dom bara vill väl och hjälpa även om dom gör det på sitt klantiga sätt.Hoppas verkligen det löser sig för dig :)

Lisa Vikner - personen som gjort en anmälan till soc.
Postat 2011-02-24 kl 21:15:28

När jag läser att Mikaela 15 år är ute med barnvagnen sen på nätterna och blir överfallen blir jag orad. Ännu mer oroad blir jag när hon och Kevin ristar in sina initialer på varandras händer. Alla har ups and downs, alla bråkar. Men det är inte okej att man skriker och slår på varandra när man har ett barn. Och det är inte okej att man som Mikaela själv skriver har ett självskadebeteende och bränner sig själv när saker inte går som hon tänkt sig.Jag tror inte att Mikaela vill Kelly illa. Men jag tycker av det hon själv skriver att hon är psykiskt labil och för omogen för att klara av det här själv. Mår hon dålöigt och skadar sig själv så skadar hon indirekt sitt barn. Som mamma och som medmänniska kan jag inte titta på när ett barn far illa. Kelly kanske inte förstår detta nu, men om det här fortgår (vilket det gör om hon itne får hjälp) så kommer det säkerligen ge permanenta skador i Kellys liv. OCh det kan jag inte gå med på. Det handlar inte om någon avundsjuka, inte om att hon är 15 år. För det finns unga personer som klarar av att ta hand om barn trots sin unga ålder och trots problem av alla dess slag.När jag ringde socialen sa jag klart och tydligt att jag utifrån det hon skriver uppfattar henne som labil, omogen och med ett självkadebeteende som är oroväckande. Hänvisar starkt till blogginlägget där hon beskriver hur hon och kevin brååkat, betett sig mycket illa mot varandra och där hon bränt sig med en cigg och lagt ut bilden (den är borttagen nu jag vet). Jag ville itne vara anonym, så Mikaela vet att det är jag som gjort anmälan. Jag kommer heller inte få veta vad som sker framöver. Det spelar ingen roll. Jag vet dock att socialmyndiheten i Sollentuna även dem blev oroade. Socialen kommer inte ta Kelly ifrån henne i första taget, för alla barn behöver sina föräldrar. ocxh det har jag heller inte öpnskat med det här. Det socialen kommer göra är en utredning. Om de filmar henne, sätter henne på ett utredningshem under en veckas tid eller bara har samtal med henne och resten av familjen vet jag inte. Men utifrån det kommer de ta ett beslut. Där Mikaela kommer erbjudas hjälp att ta hand om sina problem så att de inte skadar Kellys eller Mikaelas liv. Och om det är svårt för Mikaela att ta hand om Kelly samtidigt som hon själv ska bli vuxen så kommer de erbjuda hjälp med det också. För socialen vill Kellys bästa.Helt ärligt så har jag själv inte några direkt bra upplevelser med socialen, men jag sammarbetade inte heller när jag var yngre. Jag är själv ung, jag har själv barn och går själv i skolan. Visst bråkar jag med min sambo, men vi skriker inte på varandra framför vår dotter, och vi brukar inte våld. Ingen av oss skadar heller varken varandra eller oss själva medvetet (även om vissa saker sårar).Det handlar inte om Mikaela, inte om mig, inte om någon annan än Kelly. Är man frisk, mogen och förståndig så gör man en anmälan om ett barn far illa, vems barn det än är. Det är inte kul, men det är en skyldighet man har som människa. Har läst många som skrivit och hotat med att göra en anmälan men itne gjort det. Löjligt att sitta och skriva tomma hot precis som om man bryr sig. Det handlar itne om hot, det handlar om att Mikaela och KEvin behöver hjälp. Mikaelas föräldrar reagerar uppenbarligen inte på att hon skadar sig själv och ingen annan heller så jag tog tag i det själv. För Kellys skull. Jag hoppas att Mikaela tar emot den hjälp hon erbjudits istället för att vara trångsynt och omogen och att saker och ting blir bättre för henne så att hon inte längre skadar Kelly. Och jo, man skadar sitt barn om man som mamma skadar sig själv, för barnet lär sig av det, känner av det och påverkas kraftigt av hur modern mår. Och till alla er som skriver att jag och andra ska ge fan i Mikaelas liv så ska ni veta att jag inte hade orkat bry mig om det inte vore för att en 3 månaders bebis faktiskt riskerar att fara riktigt illa av hennes beteende.Nu när jag skrivit en hel novell om det här hoppas jag att det är utrett. Är det någon som vill disskutera detta vidare (dock inga småglin som inte förstår sig på varkens vuxenlivet eller medmänsklighet) så skriver jag här min mailadress (som Mikaela redan har) så kan vi fortsätta disskussionen där. Jag skäms inte, utan jag är stolt över att jag reagerar. Fler borde ha gjort det. lovelisa@hotmail.comOch till dig Mikaela så kan även du om du skulle vilja skriva till mig. Så kan jag ha en mer djupgående förklaring om du inte skulel förstå detta.Mvh, Lisa Vikner 21 år, mamma och medmänniska.

Lilly
Postat 2011-02-24 kl 21:15:39

barnet kommer fara mer illa av att bli fosterhemsplacerad kan jag lova. Sålänge inte barnet är utsatt för misshandel eller liknande så är inte det barnets bästa att bli ifråntagen sin mamma... borde väl alla normalt funtade människor förstå!!!!

Hanna
Postat 2011-02-24 kl 21:30:11

Man har skyldighet att anmäla till socialtjänsten om man misstänker att något inte står rätt till! Socialtjänsten är inte till för att förstöra familjer, men för att hjälpa. Till alla er som säger att socialtjänsten bara förstör och sabbar för alla, varifrån har ni fått reda på den faktan? Det är inte sant! Säg inte något ni inte vet!!!!

Ingrid
Postat 2011-02-24 kl 21:30:52
Blogg: http://inkkob.blogspot.com

Nej tjejen, jag väntar själv mitt första barn, jag är så lycklig.. dom kan inte bara ta din lilla dotter, STÅ PÅ DEJ och lycka till.. :)) <3

ida
Postat 2011-02-24 kl 21:40:33

varför avslutar du inte denna blogg om det hotar din relation med din dotter? Kanske inte ska lämna ut så mycket av dig själv. Även om du tycker att du ska få säga vad du vill och att folk inte har med det att göra, så kommer folk fortsätta reagera. Man behöver inte lämna ut sig själv totalt inifrån och ut. Det gör dig väldigt sårbar. Du har valt att ta hand om ett helt nytt liv och visa denna lilla person vad livet går ut på. Hon behöver dig mer än allt annat. Jag tror verkligen du klarar det bra, men varför riskera allt och utsätta dig för onödigt besvär?

Lisa vikner
Postat 2011-02-24 kl 21:58:27

lovelisa@hotmail.com ska det stå. blev lite fel.

Emma
Postat 2011-02-24 kl 22:54:41
Blogg: http://mammatillbenjamin.blogg.se/

Hej mikaela

Jag hoppas att du läser detta.Jag läser din blogg ibland. Jag vet om att du älskar din botter och vill hennes bästa!För de första är det inte konstigt att soc är inblandad , då du har sådan stor blogg och är ALLDELES för öppen med vissa saker.Hur snälla kommentarer du än får, så kan du INTE lita på alla som läser bloggen..Jag har själv haft soc på mig och de gjorde utredning på oss av olika själv. DOCK så hatade jag de, men de bästa sättet är inte att strunta i dem, de gör saken 1000 gånger värre..De bästa för dig själv i den här situationen är att vara samarbetsvillig och visa att dem har fel. Att du visst är kapabel att sköta om din dotter och itne behöver deras hjälp!Det är en tuff kamp , men i slutändan brukar de löna sig!Vi har inte med de att göra mer och lever lyckligt med min son utan deras närvaro!

LYCKA TILL!

Tess
Postat 2011-02-24 kl 23:19:56

Jag vet att SOC SUGER!Har allt för många tragiska bevis

som att min egen mamma fick misshandla både mig och min storesyster under många år.

Mina små syskon som än idag, till och med efter en anmälan lever med sin mamma som misshandlar dom fysiskt och psykiskt.

kompisar som blivit sexuelltutnyttjade i jour/fosterfamiljer efter att dom blivit slitna från sina föräldrar som dom egentligen hade det bra hos.

Soc som tillåter ungdomar vänta i flera månader innan dom får hjälp med boende efter att dom blivit utkastade, och sen skickas dom runt till olika jour/fosterfamiljer när dom egentligen behöver en stabil plats.Varken jag, min familj eller mina vänner har fått någon som helst hjälp från soc, dom har bara gjort allt värre, eller så har till och med dom skapat problemen från början!SOC SUGER!

Sandra
Postat 2011-02-24 kl 23:44:57

Jag tycker det är så bra att soc finns speciellt i detta sammanhang för det behövs verkligen göras något här. För jag tycker synd om din dotter. Hade du fått henne om några år hade det säkert gått bättre. Nu säger jag inte att du är för ung, absolut inte, utan du är för omogen för att ha barn. Läcker ut hela ditt liv på internet, skriver att du hatar soc när de startat en utredning mot dig m.m. Hoppas att allt löser sig för lilla Kelly, även ifall det krävs att hon hamnar i en annan familj. För i detta fallet handlar det inte om någon annan än henne. Så vill du ge henne de livet hon förtjänar så ta tag i dig själv, gå på möten på soc, lyssna och framförallt SAMMARBETA. Annars kan du lika gärna lämna bort henne direkt.

Tess
Postat 2011-02-24 kl 23:48:02

Lisa Horan ViknerJag HATAR dig

Och det har jag all rätt att säga och tyckaJag tycker även personligen att du framstår som en Bitchig Fitta (om jag inte misstar mig så är du även en tjej)Hur i helvetet kan du tycka dig ha rätt att anmäla Mikaela till Soc?

Du ser inte ett skit i verkligheten

du vet ingenting, för du är inte där och du känner inte henne.

Du säger att du vet en massa, jaha "Allsmäktige moder" som ser och vet allt

Säg mig, vad händer om jag får tag på var du bor och vad ditt barn heter?Helt ärlig, vad tror du händer?

Detta är inte ett hot utan bara en undran.Och på vilket sätt är det en bra ide att attackera en 15åring med otur?

Hon mår förklarligt nog dåligt ett par dagar pga. allt skit hon blivit utsatt för!

på vilket sätt är det bra att göra saker värre?

hon skriver av sig på bloggen, hon har all rätt att göra det!

alla tänker så som hon skriver, en del skriver en låt om det, en del går en promenad, en del pratar med en psykolog, Mikaela skriver i sin blogg.

Du säger att du gör det för Kelly, men har du nån gång tänkt på att Kelly kanske inte är med när dom bråkar?

Kelly kanske mår super bra?

Alla mammor mår dåligt ibland, men dom förtjänar inte soc för det!

och nu förstör du en familj, känner du dig bra nu?

känns det bra att göra skit för andra? behöver ditt självförtroende trycka ner någon annan för att må bra?

tydligen.Vadå, så alla som bråkar ibland ska få sina barn tagna av soc?

alla som skiljer sig?

alla som blir utsatta för ett brott?

alla som går igenom en dålig period?

alla som blivit föräldrar unga?

alla som alla skriver skit om?Barn mår bra av att få nyanser av livet, och även av känslor, allt är inte whoopsie doo och rosa fluffigt hela tiden!

Men Mikaela älskar Kelly, ger henne allt hon behöver och gör henne trygg, även om hon mår dåligt ibland!

Hon låter det inte gå ut över Kelly.Du lägger all skuld på Mikaela och tänker inte ett skit på Kelly, öppenbart.

Du är patetiskt.

och skulle inte förvåna mig om du inte ens har något barn. troligen för att soc tagit det.Karmas a Bitch, and im going to bring Karma to you

Claudia
Postat 2011-02-25 kl 02:25:49
Blogg: http://claudiajohansson.blogg.se/

Jag tycker att du ska sätta lås på bloggen och bara låta dina närmaste få läsa den. Du slipper alla elaka kommentarer och påhopp!

Helen
Postat 2011-02-25 kl 07:54:59
Blogg: http://skellefteflickan.spotlife.se

Det är ju faktiskt så, att du är väldigt väldigt ostabil i ditt mående. Jag kan tycka att det är väldigt synd om Kelly som får stå ut med att se dig göra brännmärken på handen för att du bråkat med Kevin. Ni blir tillsammans, gör slut. Står och skriker åt varandra. Slår emot varandra. Hatar varandra, älskar varandra. Snackar skit om varandra, är bästa kompisar. Det är faktiskt inte mycket som jag tycker stämmer. Om man är en ung mamma ska man då verkligen inte försöka få folk att tycka synd om dig. Du har själv valt att behålla ett barn. Men för fan väx upp och sluta sitta och grina i bloggen på varannan bild och sluta sitta och bränna dig för att Kevin ska tycka synd om dig. Du skriver sedan att soc är dumma i huvudet. Tror du att det hjälper så måste du ju ha allvarliga problem?

Sabrina
Postat 2011-02-25 kl 09:07:21
Blogg: http://sabrinasoderberg.blogspot.com

Varför bloggar du om detta? Förstår du inte att mycket av detta kunde varit undgått om du inte bloggade?

Lotta
Postat 2011-02-25 kl 09:29:00

Du kan inte strunta i SOC. Gör du det kan det bli polisanmälan och det vill du inte. Tro mig. =)

Vickilita
Postat 2011-02-25 kl 10:00:08
Blogg: http://sweetkaylee.blogg.se/

Så otroligt dumt av dig att skriva såna saker i din blogg och att ens ha en blogg över huvud taget där du skriver ut precis allt om ditt privatliv och även skit om soc. dom LÄSER din blogg och tycker precis som alla andra som läser att det är något som är fel.

Hade du sett på din blogg med någon annans ögon så hade du fattat det vi fattar.

du måste sluta öppna upp hela ditt privatliv för hela jäkla sverige!

Vickilita
Postat 2011-02-25 kl 10:02:57
Blogg: http://sweetkaylee.blogg.se/

du skriver ju själv att du har gjort en ansökan till soc men samtidigt att du aldrig skulle vilja ha pengar från dom? hur fan går det ihop?? du verkar så förvirrad. jag tror inte du vet vad du pratar om när det gäller soc.

soc är inte någon jävla förening som man kan komma till och få sin vilja igenom hur som hellst. det är inte DET hjälp innebär. utan det handlar om att dom ser till det stora hela och försöker hjälpa på det sätt som en vuxen tycker är lämpligt i längden för er. Det handlar INTE om att ni ska kunna gå dit och kräva en massa saker och få precis som ni vill. sån jävla bortskämd skit!

linda
Postat 2011-02-25 kl 10:27:21
Blogg: http://lindusbindus.blogg.se/

snälla du, ta mot den hjälp dom erbjuder. Det är väl klart att dom rycker in när dom får en anmälan, du e ju destruktiv o instabil. Väx upp säger jag bara, man slåss o bråkar inte framför sina barn. O er förlovning var väl endå dömt att misslyckas från början så varför gjorde ni det för? Ett barn ska ha en stabil vardag o inte två föräldrar som gör slut titt som tätt!!!!! Du är bara barnet själv så lär dig ta han om dej själv innan du skaffar barn. Å skriv inget mer om dej sjlv så här öppet, de e väl klart nån kommer säga ifrån. Å som många andra har frågat: var e dina föräldrar i det hela? eller du kanske har lärt dej av dom hur en förälder är??? ta inte illa upp men gå på dina möten o bevisa motsatsen om allt inte stämmer, att du inte gör dig själv illa m.m.

Veronica
Postat 2011-02-25 kl 11:51:30
Blogg: http://lifeofveronicaa.blogg.se/

Tycker att du gör rätt, du verkar kunna ta bra hand om Kelly och du är ju inte olycklig. Så visa bara att du tar bra hand om henne så går allt bra!

Hejar på dig!

Lisa Vikner
Postat 2011-02-25 kl 12:27:05

Therese Jonsson Aka. Tess.Har du något att säga kan du kontakta mig via min mail love lisa @hotmail.comDu kan få min adress också om du vill;)Läs mitt inlägg en gång till så kanske du förstår vissa saker som du har missat. Hårt att vara fjorton?

Tess
Postat 2011-02-25 kl 14:11:26

Haha länge sen jag var fjorton!Jag har försökt skicka till dig, men gick inte med adressen du skrev.Jag förstår ditt inlägg precis.

Du är en Fitta och lägger näsan i blöt

Du vill neka Kelly rätten till sin mamma

och du vill förstöra en familj, som du inte ens känner.Känns det bra?Lisa
Postat 2011-02-25 kl 17:50:19

doesnt seem like that. nerj det gick inte för att när man skriver så blir det understrucket. det ska alltsaå vara love, sedan sedan lisa och sedan_ igen. @hotmail.com.

jag är ingen fitta, jag har en däremot. nej jag vill itne neka Kelly rätten till sin mamma, vilket du hade sett om du läst igenom inlägget ordentligt. "Socialen kommer inte ta Kelly ifrån henne i första taget, för alla barn behöver sina föräldrar. ocxh det har jag heller inte öpnskat med det här." "Där Mikaela kommer erbjudas hjälp att ta hand om sina problem så att de inte skadar Kellys eller Mikaelas liv." är du läskunnig? had edte varit så att jag haft något ont uppsot överhuvudtaget med det här hade det varit sin sak. Men nej, jag vill rädda ett barn från att sabbotera ett annat barns liv genom att se till att hon får hjälp att hantera det som hon inte kan och som skadar hennes dotter.Vad gäller min adress och mitt barns namn, kan jag allsmäktige Lisa garantera dig att ingenting alls kommer att hända med varken mitt barn eller mig.

Tess
Postat 2011-02-25 kl 19:19:59

Förlåt Mikaela ska inte tjafsa med fittan Lisa på din blogg.

så du behöver inte godkänna den här kommentarenMen tänkte bara säga att Lisa kommer få vad hon förtjänar :)

haha hon tror hon vet vem jag är ^^

patetiskt.

stackare :((( ! <3
Postat 2011-02-25 kl 19:24:32

skit i dom Micah due stark som bara den o nu kan du förlora ditt barn? BULLSHIT! fortsätt att kämpa jag tror på dej! <3 :)

Anonym
Postat 2011-02-25 kl 20:39:52

Glöm inte bort att behandla andra så som du själv vill bli behandlad, tack!

Teresa
Postat 2011-02-25 kl 21:32:30

Kanske därför man inte ska skriva om allt på bloggen för då är det så att soc har rätten att styra upp en utredning talar av egen erfarenhet var försiktig

amanda
Postat 2011-02-26 kl 01:48:45
Blogg: http://maandiiiss.blogg.se/

fy faen :( det är hemskt! :o asså soc ska väl hjälpa!?:o inte hota? :S och dem kna ju inte filma dig om du inte vill och säger du att du inte är olycklig längre så är du ju inte det! fattar dem inte det eller? ;O och dessutom till alla dina elaka bloggläsare: snälla tänk med hjärnan!! tänk er att ni själva är i michans situation? hur skulle ni ha känt då!?asså jag är inte gravid eller har ett barn och jag är 14 år, men jag har det minst lika svårt för det! :O jag har snackat med BRIS t.o.m. för att ngra tyckte det och när jag gjorde det blev allt värre??vart är allt på väg??iallafall michan jag finns! jag vet hur det känns! och jag är på din sida tjejen!! kämpa!! ♥/en trogen läsare

linnea
Postat 2011-02-26 kl 08:37:57
Blogg: http://linneaniemelafaalk.devote.se

hej !

jag måste berömma dig , jag tycker att du är en så sjukt stark och fin person! Kelly är så himla fin och du sköter henne så bra!

hon är så söt när hon ler :')så synd att det tog slut mellan dej och kevin , men vem säger att det inte blir ni snart igen :)kämpa på tjej du är en bra förebild!

kram

Elin
Postat 2011-02-26 kl 17:02:49
Blogg: http://elintroedsson.blogg.se/

Hej Mikaela. Du ska veta hur enormt bra din blogg är och hur mycket jag AVGUDAR dig. Du är så himla stark. Du står på dig så bra och som jag ser på din situation så är du precis lika bra som en mamma som är några år äldre! Jag blir så JÄVLA arg när jag ser folk som skriver en massa elaka kommentarer till dig och jag hoppas ytterst att du verkligen totalt skiter i dem, för du är värd all stöd och omtanke som finns!

Jag är själv en tjej som är 15 (snart 16) och jag vet hur det är med SOC, jag hatar dem lika mycket som dig. OCH jag har anledningar till att göra det. Och ja, SOC är olika mot personer till personer, men har man anledningar att ja, rent ut sagt HATA dem så är det fullt tillåtet. För mot vissa så hjälper dem säääkerligen till mot andra är dem SVIN! Så mikaela, stå på dej, du är en jätte bra person. Och skit i alla avundsjuka FITTOR som är elaka mot dig! Puss och kram.

natie
Postat 2011-02-26 kl 22:21:58
Blogg: http://natiie.blogg.se/

Asså herregud vad ni folk tjatar om att det är bra att Kevin får hela ansvaret för Kelly, men var det Kevin som krystade ut söta Kelly? Nej, det var Mikaela som gjorde allt jävla slit! Jag blir rasande på socialen när jag ser att de hotar Mikaela, och jag tycker ni äckliga jävla typer kan växa upp, tänk om ert barn tas iväg från er för att ni plöstligt är olycklig? Tänk om er förlovning rasade ihop när ni hade ett barn, jag är säker på att hälften av er skulle börja gräva sina egna gravar men Mikaela har vart så jävla stark, hon är en tonåring och hon får vara det. Men det betyder inte att hon är en dålig morsa, tvärtom. Hon är en av de bästa morsorna säkert. Men att några små ynka bloggläsare går och anmäler detta till socialen, det är sjukt patetiskt kan jag rakt ut säga, väx upp! Jag VET att Mikaela prioriterar Kelly före allt, och Socialen är bara några typer som vill göra sitt jobb på FEL sätt. Så tänk er om ni var i hennes skor.. Och till dig Mikaela, är så jäkla sjukt stolt över dig fast jag inte känner dig, att bara se dig så jäkla stark sätter ett leende på mina läppar, fortsätt vara stark, ingen kan ta Kelly ifrån dig förrän du själv godkänner det. Puss o kram, natiie.

ida
Postat 2011-02-27 kl 09:26:39
Blogg: http://lindsayliam.blogg.se/

Är själv en mamma på 29 år till 2 underbara barn. Tycker du ska lyssna på vad soc säger.jag är uppvuxen med fosterbarn. Mina föräldrar tog hand om barn som far illa ut av sina föräldrar. Så jag vet vad det handlar om . Tycker bara att det är tråkigt att det ska behöva gå så långt att folk lägger sig i. Om saker som står i en blogg. Men soc gör ju då bara sitt jobb. Var öppen och lyssna på vad dom säger och gör. Hör av dig om du vill prata . Lycka till

Ronja :)
Postat 2011-02-27 kl 12:16:42
Blogg: http://angelusfallen.blogg.se/

Alltså jag har sån lust att lappa till alla som säger att soc borde ta Kelly!! Blir så J*VLA arg!! Va är det för fel på dom igentligen? Hade dom haft ett eget barn, kan jag lova att dom inte hade sagt så! Så j*vla trött på alla negativa kommentarer! Om ni stör er på det Micha skriver, tja... LÄS INTE BLOGGEN DÅ!! Vad har ni imot denna familj igentligen!? Jag tycker det är skit bra kämpat av Mikaela som klarar allt detta!

Kämpa på Tjejen! :) <3

Ebba
Postat 2011-03-02 kl 08:21:43

Snälla hur orkar du med alla kommentarer från idioter som tycker dom själva är så hemskt bra? Det är jobbigt att vara förälder nog som det är utan alla ska klanka ner på en. Jag tror absolut du gör ditt bästa, men du måste vara stark gumman, för det spelar ingen roll hur bra du än är så kommer alltid något litet kräk att klaga så är det, så gör folk för dom anser sig ha rätt till det, vilket dom egentligen inte har. det bryter ner mer än bygger upp men folk är elaka.Angående soc. skaffa en advokat som kan vara med och se till så att allt går rätt till, för dom gör lite som dom vill och kommer oftast undan med det för att folk inte vet vad som är rätt och fel. dom är satan på jorden många ggr och tror att dom gör rätt.. det är många missbrukare som skiter fullständigt i sina barn som får behålla sina. men du som kämpar för ett djur kan anses olämplig för att du är ung... väldig dubbelmoral. Men skaffa någon som kan lagen att följa dig dit!

Ebba DKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar