Detta är fan inte kul längre

Postat 2011-01-09 kl 22:15:00

(Detta inlägg är INTE riktat till ALLA läsare)
Det känns som om det inte är kul att blogga längre.
Folk tror jag ljuger, jag måste försvara mig hela jävla tiden, folk tror jag gör "PR-trick", det är fan inte längre kul att blogga!
Jag ville blogga för min egen skull, men nu känns det bara som om jag gör det för er. Jag ska alltid bevisa någonting för er, ni ber mig ta kort när jag går till sjukhuset för att bevisa att jag varit där, ni säger att man inte kan boka tid på akuten? MEN RING TILL LÖWENSTRÖMSKA SJUKHUSET OCH KOLLA DET DÅ! DET KAN MAN VISST.
Ni säger att jag är en dålig mamma, ni anklagar mig för att vara alkolist och massa annat skit som jag inte är.
Visst nu är jag en ung mamma, men jag är fan inget offer man kan klaga ner på! Ni klagar på vart minsta lilla sak. "Kelly kan vara allergisk mot katter, kelly sitter fel i barnstolen,du lämnar Kelly en natt = dålig mamma".
Vad får ni allt ifrån??
och att jag skulle ljuga att jag hade blivit överfallen är helt jävla sjukt. Är det ovanligt på något sätt att 2 killar i 18 års åldern blir fulla och börjar taffsa och hålla på! Vad ska jag bevisa där? Vill ni se blåmärkerna nu också??

Jag ska säga er, jag är en bra mamma! Kevin är en bra pojkvän. mina föräldrar är bra föräldrar och mina kompisar är världens bästa. Och det bästa av allt, Kelly. Hon är frisk och mår superbra!
Jag orkar inte längre tjaffsa med bloggläsare. Jag skriver nu bara för min skull, bara min! Och alla som vill läsa kan stanna kvar. Men om ni hatar bloggen så mycket, varför är ni ens här?

Jag ger ut det jag vill ge ut, men jag har också gränser. Jag vill inte berätta om överfallet, det är alldeles för känsligt för mig just nu.

Tråkigt att det skulle bli så här trist inlägg, men man blir så irriterad. Bra att inte alla tror jag ljuger, och det uppskattar jag.

Alva
Postat 2011-01-09 kl 22:56:53

INGEN mamma (som har några känslor för sitt barn) lämnar en 6 VECKORS bäbis hemma! Tyvärr du är en dålig mamma men stora problem. Bästa vore om du blev av med henne, att hon fosterhemsplaceras så hon får trygghet och kärlek.

Frida
Postat 2011-01-09 kl 22:57:54

Folk klankar ner på andra för att deras egna självförtroende är på botten. ta inte åt dej, förstår att det är svårt ibland men de som skriver såna saker är bara patetiska och det är egentligen dom det är synd om. ta hand om dej jag tycker du är awsome!

kayla
Postat 2011-01-09 kl 22:59:31
Blogg: http://mamakayla.blogg.se/

skit i vad dom säger. va fan får visst lämna bort kelly en natt man älskar inte sitt barn mindre bara för att man lämnar bort det en natt jag har varit ifrån min dotter några nätter ibland behöver man lite egentid dt förtjänar man. en mamma o sitt barn är nära varann hela tiden dt kan vara bra med lite andrum. skit i vad folk säger du behöver inte bevis något alls. so wht att du är ungmamma kom hit till england där jag bor o kolla här dom flesta är fan 15-16 här inge konstigt med det. du är jätte bra mamma tar jätte bra hand om kelly kör på gör din grej blogga bara för din egenskull ja som själv är mamma till en 9mån bebbe tkr dt är roligt o kolla hur kelly utvecklas hon är så söt. så skit i va folk säger du är stark som klarar av detta. vi tror på dej här borta i england. <3



mikaela & Lilly

Jenni
Postat 2011-01-09 kl 23:00:37
Blogg: http://[email protected]

Mikaela måste bara säga, du är fan bäst!

Emilia
Postat 2011-01-09 kl 23:01:50

Du och Kevin är bra föräldrar till Kelly och det vet ni! Allt ni gör det är ju för hennes skull! Folk som klankar ner på er är bara avensjuka för att dom inte törs skaffa barn i så ung ålder! Du är en jätte stark tjej och det har du verkligen bevisat! Jag hoppas att du och Kevin gör det som känns bäst för er och inte påverkas av massa störda blogg läsare! Lycka till med allt!

nathalie
Postat 2011-01-09 kl 23:05:05
Blogg: http://theosmammanathalie.blogg.se/

jag tror absolut INTE att du ljuger, du är modig som vågar stå upp för dig själv det är vad du är MODIG! =) massa kramar

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:06:27

Håller med dig till 100%!! VAFAN LÄSER MAN EN BLOGG MAN INTE TYCKER OM FÖR??? SÅ JÄVLA ÄCKLIGT OCH OMOGET ATT KOMMENTERA ELAKA SAKER (anonymt dessutom) fyfan för dom jävlarna som inte har något hjärta alls!!

Ta absolute inte åt dig för du är en jättefin och jätte trevlig tjej! USCH säger jag bara! Blir så himla arg!!! :@

hanna
Postat 2011-01-09 kl 23:06:59

hur gick det på sjukhuset? Hoppas att det gick bra. Funderat på om du ska behålla bebisen eller ej? Kämpa på, tjejen!

Johanna
Postat 2011-01-09 kl 23:07:03

Hallå!

Först vill jag börja att berömma dig för att du verkar vara en sån underbar mamma och jag kan inte se nå fel du gör med lilla kelly Hon verkar ha de toppen mysigt med dig och ser ut att vara en riktig solstråle. Tycker du gjorde helt rätt som fortfarande tänker på dig själv och ditt förhållande med kevin och att du åkte på den där kryssningen. Du är inte bara mamma utan du är också Mikaela fortfarande. Och det här med akuten så är det faktiskt så idag att man måste ringa och boka tid om man inte har något riktigt akut och då ska man helst åka in med ambulans för att man inte ska få vänta osv. Förstår inte hur alla orkar hitta fel hela tiden. Alla har vi våra egna knep och sätt hur vi uppfostrar våra barn, det finns inget fasit i uppfostran. så länge kelly har det bra och allt går bra så är det rätt det du gör! stå på dig!

Vill också skicka en stor kram till dig :)

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:07:33

Micah jag tycker du ska skita i alla dumma kommentarer, du är en jätte söt och bra mamma åt Kelly! :)

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:07:39

Micah jag tycker du ska skita i alla dumma kommentarer, du är en jätte söt och bra mamma åt Kelly! :)

Jennie
Postat 2011-01-09 kl 23:08:51

Om du nu skriver bara för din egen jävla skull så sätt lösen då! Eller skriv ett Word-dokument! Du skriver om högst privata saker som om det inte fanns något privat. Du är 15 år och ska bli mamma för andra gången kom inte och säg att det är NORMALT! Du har varken jobb eller inkomst, bostad eller utbildning, tänk om ALLA skulle vara som du, då hade världen gått under för ingen hade haft pengar, ingen hade jobbat. Jag och många med mig tycker inte det är okej att leva på andra. När jag såg att du skulle bli morsa och hur labil du verkade tänkte jag "vilken flopp men hon kanske klarar det och lär sig" men ack så fel, nu är du gravid igen. Och vem fan lämnar sin unge hemma med sin morsa när barnet är så litet? Inte en chans att en mamma kan vara ifrån sitt lilla underverk så länge och dessutom tycka att det är "härligt".

Melissa
Postat 2011-01-09 kl 23:10:35
Blogg: http://mymelissa.blogg.se/

tycker verkligen synd om dig att folk försöker få dig ner till botten. stå på dig! du är en bra mamma. du älskar din lilla dotter det ser man & man märker det verkligen.... stå på dig o låt inte folk trycka ner dig hur som helst. GO GIRL!

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:12:36

Aww, stackars dig. Vill skriva för sig själv bara.

Jättesmart på internet då pucko.

Lås din blogg och ge lösen till dina kompisar bara, svårare än så är det inte.



Detta är internet, folk delar med sig av åsikter. vi säger vad vi tycker precis som du gör när du skriver dina inlägg. Okej?

Ta det eller stick. Sluta blogga istället så slipper du gnälla.

Nelly
Postat 2011-01-09 kl 23:13:46

Dom som skriver elaka kommentarer har inget annat för sig på dagarna!



Mr.X
Postat 2011-01-09 kl 23:14:41

Bevisa för oss att allt du skriver är sant. Det vägrar du göra för att du inte kan göra det. Den här bloggen är din uppmärksamhets källa och du får din uppmärksamhet genom lögner om alvarliga saker. Det är tragiskt och synd om dig att du inte fått någon uppmärksamhet i ditt liv så du tvingas till det här. Allt jag läst på den här bloggen så stämmer inte alla detaljer och det är därför det är så lätt att genomskåda dina lögner. Tycker du ska växa upp nu och skärpa till dig. Efter allt jag läst är det dags att göra det iallfall för din dotters skull.

elin
Postat 2011-01-09 kl 23:14:48

det är så synd att det finns sånna personer.

jag tycker du är en grym mamma!

det är nog sjukt jobbigt att vilja göra något så mycket men att så många andra bara förstör.

försök strunta i dom bara.

jag måste bara säga att www.teamsl.blogg.se linn olsson som skriver i bloggen har massa tips om hur man ignorerar på bästa sätt! värt ett försök att kolla!

det bästa sätter att ge igen på, är att ignorera!

kraaaam!

Malin
Postat 2011-01-09 kl 23:15:18
Blogg: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Jag tror inte att du ljuger. Du är är säkert en jätte bra mamma och din pojkvän en jätte bra pappa!

är så glada för eran skull!

kram

Madelene
Postat 2011-01-09 kl 23:15:29

Bry dej inte vännen! de är dumma idioter som bara kan sitta och klaga på andra. De har inget eget liv. Jag tycker du är jätteduktig, du står för att du mår dåligt och ber om hjälp för din egen skull, din dotter, pojkvän och familj. Du är toppen duktig och jättebra på att blogga. Hoppas verkligen inte att du slutar för jag gillar din blogg och vill så gärna följa dig och Kelly. En sak jag undrat, vad vill du läsa på gymnasiet till hösten?

Beklagar det som hände med din mage, det ryser i mig om det är det som hänt, missfall.

Hoppas du mår bättre nu.

kram

nellie
Postat 2011-01-09 kl 23:15:35
Blogg: http://canibal.blogg.se/

Skönt att du skrev det där! dom förtjänade lite att tugga på!

julia
Postat 2011-01-09 kl 23:16:54

Första gången jag läser din blogg. men fyfan va skönt med någon som verkligen kan sätta gränser. beundrar verkligen detta inlägg. Har själv inga barn men jag har två systrar som blivit anklagade för att vara dåliga mammor när dom lämnat ifrån sig sina barn, för ett par TIMMAR med sina vänner. Jag förstår inte varför folk tror att bara för att man har barn så ska man ge upp alla möjligheter till att få ha kul och lägga tid på sig själv. Barn med lyckliga föräldrar blir lyckliga barn!!! keep up the good work. ska deffo titta in här oftare! Kram

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:18:10

alva denna kommentaren är riktad mot dig.

vad fan säger du, jag blir mörkrädd när jag läser din kommentar, har du något fel i huvudet? eller det behöver jag inte fråga för det har du evisat här.

Mikaela förtjänar lite ensam tid...

jag tycker att det är du som ska söka hjälp

mikaela du är bäst

Anna - Mamma till Saga och i längtan efter pyret i magen med BF 1/7-2011!
Postat 2011-01-09 kl 23:18:15
Blogg: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/

Jag håller med dig.. Du har rätt!

Men, jag reagerade själv på att du lämnade Kelly hemma för att åka på kryssning. Jag hade inte gjort det, men jag är heller inte du!

Jag tänker aldrig döma dig för att vi tycker och gör olika, vi är ju olika! Du är en bra mamma fastän vi inte är mammor på samma sätt :)

Skit i alla moralkärringar och blogga precis som du vill!

Stephi
Postat 2011-01-09 kl 23:18:20

Du behöver inte bevisa nått. Din blogg, du skriver vad du vill :)

Lenore - smink och sånt
Postat 2011-01-09 kl 23:19:19
Blogg: http://lenores.blogg.se/

JAG STANNAR!

Tess
Postat 2011-01-09 kl 23:19:38
Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Jag förstår inte heller vad folk gör här om allt de gör hela tiden är att klaga och leta fel. Om man inte håller med dig om något så kan man ju skriva vad man tycker, men det gör man på ett vettigt sätt. Finns en hel del som inte lärt sig vanligt hyft! Skriv för din skull du! Du behöver inte bevisa något för någon utom för dig själv.

Julia
Postat 2011-01-09 kl 23:20:09

Bra Mikaela!

Stephi
Postat 2011-01-09 kl 23:20:37

En sak till!!! Om jag hade fått barn nu (Också 15) HAde min mamma nog hjälpt till MYCKET!!! Det är IIIINNNTTTEEE konstigt att du låter din mamma (?) Passa henne för att du är borta en kväll. S K I T S N A C K! LÄS INTE DE ELAKA KOMMENTARERNA!

Emmy
Postat 2011-01-09 kl 23:20:38
Blogg: http://josefinemanuelsson.devote.se

Hejsan! Gillar verkligen din blogg du kör liksom ditt eget race bryr dig inte om vad andra tycker, du är bra mamma till kelly du älskar henne det ser man i din blogg. Du ska stå upp för dig själv du är stark, du har alla i din närhet dina föräldrar dina vänner och din polkvän som stöttar dig du kommer klara av det!!! :) lita på dig själv.

J
Postat 2011-01-09 kl 23:20:55

får man fråga hur det gick på sjukhuset ? Var allt bra med barnet ?

JOhanna
Postat 2011-01-09 kl 23:21:32
Blogg: http://tripper.blogg.se/

Jag tycker synd om dig som måste stå ut med alla skit komentarer! Men strunta i dem och ta åt dig extra mycket av de positiva! Du är stark! Och du är säkert em super duper mamma!



Ursäkta frågan men hur lyckades su bli gravid igen hade ni inget skydd?



Ha det bra!

rebecka
Postat 2011-01-09 kl 23:21:42

åå du är så modig du är en jätte bra mamma man måste få ledigt ibland också, ta inte åt dig av det dumma dom är bara helt sjuka. du är en super mamma glöm inte det :) kram <3

Sandra
Postat 2011-01-09 kl 23:21:57

Jag blir så trött på alla som klankar ner på dig, hur du tar hand om ditt barn, hur du lever ditt liv och vad du skriver i bloggen. Bloggen är i första hand till för DIG, inte läsarna som vackert kan välja om de vill läsa eller inte.

Om du gör abort, adopterar bort, eller behåller detta barn är HELT upp till DIG.

Du ska inte ta hänsyn till vad dina vänner, ovänner eller bloggläsare tycker. Oavsett vad du beslutar kommer du att ta dig igenom det.

Att människor pratar om socialen och familjehem är så otroligt FEL. Det är synd om de människor som känner att det måste styra allting pågrund av något som i grund och botten är ett sjukt kontrollbehov och alldeles förstor tilltro till sig själva.

Du, och alla andra, måste komma ihåg att om du någongång skulle vara osäker på hur du ska ta hand om Din dotter så har du så många att luta dig tillbaka på.

Folk som kommenterar om att du lämnar bort Kelly funderar jag hur de tänker, säkert precis som Du Mikaela, för de har rätt. Man ska inte lämna sina barn, MEN det är inte heller bra att aldrig vara ifrån sitt barn. Man MÅSTE lämna dem ibland. Dessa människor klankar ner på dig för att du är 15 år. Hade detta varit en 30 åring hade ingen reagerat. Men då gott folk, undrar jag om det är någon som vet vilka föräldrar som får sina barn omhändertagna?

Jag själv som arbetar på en förskola vet ju iallafall vilken sorts föräldrar so är mest omhändertagande och nogranna.

Det var allt jag hade att säga, för den här gången.

julan
Postat 2011-01-09 kl 23:22:10

jag blir så jävla arg på folk som inte förstår vad som är rät och fel man ska inte skriva komentarer som du är en dålig mamma och du borde lämna bort kelly är ni duma eller hon är en under bar mamma och en under bar mamma skulle aldrig lämna bort sit barn plus att hon är inte alkolist. desutom är de svagt av er som skrive så har duma komentare och på pekar allt hon gör tror ni de är de hon vill veta eller tror ni de jag vill att du ska veta micah att jag är på din sida och vill dig inget illa men om de står nåt gonstig som värkar illa så är de inte menig jag har lite svårt med stavnigen kramr till micah hoppas du had kul på kryssnigen hälsa kelly och kevin

helena
Postat 2011-01-09 kl 23:22:17
Blogg: http://helenaedhman.blogspot.com

bry dig inte om folks dumma kommentarer.



kram

Elin
Postat 2011-01-09 kl 23:23:06
Blogg: http://zackoochdexie.blogg.se/

Hallelulja! Folk har inget bättre för sig än att klaga på andra, bara för att dom inte är lika som alla andra.

Alla gör misstag, och man får lämna bort sitt barn en natt. Skit i alla! O du ÄR stark!

Anna
Postat 2011-01-09 kl 23:23:12
Blogg: http://annalds.blogg.se/

Förstår hur du känner. Visst, du har en officiell blogg som vem som helst kan läsa, men vad ska du blogga om ifall du INTE bloggar om ditt liv? Förstår inte varför alla ska klaga, tror verkligen inte att folk inte hade klagat så mycket om du inte var en ung mamma utan "bara en känd bloggare". Och vilken förälder har aldrig lämnat sitt/sina barn hos sina föräldrar eller någon annan släkting? Du är INTE EN DÅLIG mamma för att du låter Kelly vara med sin mormor!

Skärpning på alla läsare och stå på dig Mikaela!

Ida
Postat 2011-01-09 kl 23:23:35

Asså Jennie här ovanför har helt fel om dig mikaela! hon e bara avis på dig för att hon inte har så många som bryr sig om henne och att hon vill säkert också ha en fin och mysig familj som du. Jag tycker att du är jätteduktig mamma och flickvän samt ungdom! självklart tycker lilla kelly om att umgås med mormor! de är mer när hon blir lite äldre som hon kanske behöver va med mamma och pappa över nätterna hela tiden, men nu klarar hon sig och tycker du är jätte stark som håller dig till vad du själv vill och visar att du står på dig. Och de e bra att du och kevin kan ta egen tid också, man behöver det i förhållanden. Tid att bara vara själva och älska varandra. Fortsätt som du gör tjejen finns inte många som klarar sig så bra som du gör Mikaela! kramar

Kajsa
Postat 2011-01-09 kl 23:23:39

Ojdå, har du fått en könssjukdom?

julia
Postat 2011-01-09 kl 23:24:12
Blogg: http://youareinmylife.blogg.se/

fyfan för dom som tror att du ljuger. hmmm det finns folk till allt. jag tror inte du ljuger i varje fall. och dom som sitter och kommenterar om såna saker är ju bara idioter. du vet ju bäst vad som är bra för kelly och du är ung lev fast du är mamma. man kan vara en super bra mamma ändå. min mamma var 18 när hon fick mig och jag har aldrig lidit utav att sova borta hos släktingar eller så. du är en sådan stark männsika glöm inte det.

sofia
Postat 2011-01-09 kl 23:24:19

Jag blir så jävla sur på alla som lägger sig i. Jag tycker du Micah, är helt jävla fantastisk! Det finns ingen som skulle kunna klara det som du går i genom just nu. Jag blir verkligen rörd av att läsa din blogg och följa ditt liv. Du är helt underbar och jag vet att du kommer att göra det rätta beslutet om barn nr 2. Du ska blogga för din skull och inte för någon annans. Du har inte startat en blogg för att alla i hela jävla världen ska veta vad just du gör. Du startade den för dig och jag tycker att du ska fortsätta skriva! Du är inspirerande. Du är peppande, du är grym!

Fortsätt med det du gör!

Och lycka till i framtiden!

Kramar

emma
Postat 2011-01-09 kl 23:24:48

jag tycker det skulle varra jäte tråkigt om du lägger ner bloggen.

älskar att följa den och läsa om ditt liv!

jag förstår om du mår dåligt det gör alla tånoringar och bara för att du har blivit mamma betyder det inte att du fortfarande kan ha saamma känslor som en tånoring, du är ju än fast med ett barn?

och varför ska alla vara så dumma ? du är ju inte den ända 15 åriga morsan i världen eller sverige och inte ens där du bor ?

det där tycker jag är larvigt...

försök och skit i dom nerkränkande människorna fast det är svårt!!

hejar på dig!!

aisha ♥
Postat 2011-01-09 kl 23:25:02
Blogg: http://aishaslife.com

Håller med dig! verkligen. Jävla nolifers som ska hålla på. AAAAAH!

Louise
Postat 2011-01-09 kl 23:25:04
Blogg: http://Nattstad.se/janssonlouise

Du är så underbar Mikaela .

Skit i dem som kommentrar så fult . dem är så omogna

mikaela
Postat 2011-01-09 kl 23:26:05
Blogg: http://mikaelalarsson.bloggplatsen.se

Jag håller med dej i detta inlägget! verkligen. Dom som inte gör det, bry dej inte om dom. Du är en stark människa!! kram

emelie
Postat 2011-01-09 kl 23:28:19
Blogg: http://lovelyfeeliing.blogg.se/

ja, jag tycker precis som du.

det är helt stört att folk klagar på dig.

jag tycker att du är riktigt modig som har barn redan nu.

jag är väldigt imponerad.

skit i alla dumma kommentarer, ta inte åt dig!

du är värd mer än så.

Stina
Postat 2011-01-09 kl 23:28:52

Jag förstår att du nästan bara lyssnar på de dåliga kommentarerna, men som du kanske förstår så är alla som skriver sånt idioter! Dom tänker sig inte för och tror att dom är så coola och tuffa, men det är dom verkligen inte! Jag tycker att du är en stark och bra människa. Och jag vet att du inte känner mig, men jag tycker du är en snäll människa med! Man märker det. Det är inte många här i världen som skulle klara av ett barn och vara 15 år gammal, och vara gravid igen, men du gör ett jättebra jobb! Jag förstår att det är jobbigt och irriterande med alla elaka kommentarer, men de är bara avundsjuka för att du har så mycket. Du har en underbar familj, en underbar pojkvän och framförallt en underbar dotter! Jag vet inte om du kommer må bättre för min kommentar (jag vet inte ens om du kommer att läsa den), men jag hoppas att du mår bättre, trots alla kommentarer.



Kramar!

Evelina
Postat 2011-01-09 kl 23:28:56
Blogg: http://evelinaholms.blogg.se/

Du är stark och riktigt modig! jag är lika gammal som dig och om jag skulle bli gravid så skulle jag legat under täcket och gnisslat tänder av rädsla för länge sen! ta absolut inte åt dig av de dumma kommentarerna! Om de vill säga något till dig så kan de skriva det på ett mer trevligt sätt eftersom de aldrig skulle ha mod att säga de dumma sakerna till dig face to face... det är falska människor! Hoppas att du, Kelly och Kevin mår bra, och kom ihåg att du vet bäst själv vad som är bäst för dig. <3

Lennart
Postat 2011-01-09 kl 23:29:13

Hej Michaela du är cool!

Amanda.K
Postat 2011-01-09 kl 23:30:36

Tänk sen när kelly växer upp, hon kmr ju få reda på att hon inte var planerad, ett misstag ;o du påstår hela tiden att du är en bra förälder men jag tycker att bra föräldrar ska ha planerat sitt barn iaf :o

Fia
Postat 2011-01-09 kl 23:31:00

Stå på dig tjejen! De som är elaka vet själva inte hur det är att vara mamma.

Malinskm
Postat 2011-01-09 kl 23:31:29
Blogg: http://mallanskm.blogg.se/

Men harre jävlar! håller med dig blir fan helt jävla stum när jag läste de du skrev nu! Det är fan pinsamt att man är människa tycker jag för nå värre och elakare djur finns inte!

Du är stark! och du ALVA va fan är de du säger? Klart som satan att men älskar sitt barn fast man lämna de en natt! EN NATT!!!! Man säger inte såsär till någon! Kelly far inte illa! Det ser man tydligt på bilderna mickah läggerut. Kelly växer och blir stor vilket betyder att hon har de bra!



Till dig mickah ta gärna och skriv till mig skulle vara kul och maila till dig! JAG tror dig! Du är en jätte fin tjej och gillar verkligen dig! Du är rak och ärlig och de gillar jag! Du har ett underbart fint barn och en kille som älskar dig! SKIT i idioterna som tracka dig! Du ÄR BRA som du är<3<3<3



tänker på dig tjejen!



Ida
Postat 2011-01-09 kl 23:32:57
Blogg: http://idave.blogg.se/

Jag tycker att du verkar vara en JÄTTE snäll och omtänksam mamma! Jag ser absolut inget fel på Kelly, hon ser så nöjd och glad ut! Och hon är så himla söt!! Hon är verkligen lyckligt lottad! Ha det jätte bra Micah! <3

Livmoderskeppet
Postat 2011-01-09 kl 23:33:03
Blogg: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Bra för visst reagerar jag också på en del men försöker inte gå i taket som vissa. Jag gillar att följa din blogg, men tycker nästan att du ska sluta kolla kommentarerna för folk är inte riktigt kloka.



Bara för att folk skriver saker på nätet så betyder det väl inte att man ska släppa all vett och sans när man kommenterar.

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:33:50

me bry dig inte om de da fortsätt blogga som vanligt och skriv inte om elaka komentarer så folk fattar att du skiter i dom elaka sakerna! du är en bra och stark mamma! och du är min förebild! Men inte för att va elak så tycker ja att du borde va me kelly hela tiden! menar ingen illa! för du gör allt som en mamam ska göra! så ha det bra

:)
Postat 2011-01-09 kl 23:34:29

hej mikaela har nyss läst alla dina komentarer :/ fattar inte att folck kan va så elaka...

1: Jag tror inte att mikeala drack på båten hon är bara 15 år och detta är en känd båt så tror inte de säljet till de som inte är 18!!

2: Skulle inte kunna tänka mig att hon rökte häller för hon är ju kanske gravid och som hon skrev så tycker hon inte om luken av cigg!!

3: Att hoppas på att hon ska få missfall hur fan kan man ens skriva något sånt!! är mi helt dumma i huvut eller ??!!

4: Och ni som säga att ni ska anmäla henne till socilen hur fan tänker ni mikaela är en bra mamma!!!

5: Men så synd att ni inte tycker att kevin ser bra ut men vet ni ?? DET är inte ni som är tillsamans me han !!!



Ååå tycker så synd om dig att du ska såt utt me detta

lidde
Postat 2011-01-09 kl 23:35:40
Blogg: http://liddepetkovski.blogg.se/

Jag beundrar dig att du är så mogen som du är trots att du bara är 15 år. Jag är 16 snart 17 och jag hade aldrig vågat behållit ett barn för att jag är rädd för vad andra ska tycka. Men visst, jag kan tycka att det är lite oansvarigt av dig att bli gravid igen, liksom man borde ju lära sig av första gången men jag har ett liv så jag ska inte sitta och klaga på dig :) Du är grymt stark och jag vet att Kelly har bra föräldrar! :) Stå på dig tjejen!

Emma
Postat 2011-01-09 kl 23:36:59
Blogg: http://emmaryyti.blogg.se/

Tack för att du delar med dig av ditt liv! Jag tror det är viktigt att andra i din situation kan läsa att det faktiskt finns dom som fixar den BRA! Har följt din blogg några veckor nu. Och jag själv bloggar för att jag VILL att andra ska läsa, så jag kan få rätt bemötande här i livet. Och jag personligen mår bättre av det, även fast jag bara skriver strunt ibland! Men jag började blogga när jag fick min pyttelilla dotter Venla, hon kom i vecka 26 och vägde som minst 690 gram! Det är tufft, så det känns bra att få blogga! Stort Lycka Till tjejen.

matilda
Postat 2011-01-09 kl 23:37:05
Blogg: http://matildakindahl.bloggplatsen.se/

Jag blir verkligen ledsen när jag läser det här.

Du ska inte behöva bli någon jävla Piñata som alla kan komma och slå på med sina äckliga nervärderande kommentarer. Du är 15 och du försöker så gott du kan..

Min mamma lämna mig många gånger när jag var bebis och inte är jag skadad för livet.. STÅ PÅ DIG SÅ INGEN ANNAN GÖR DE

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:37:33

Tack för att du delar med dig av ditt liv! Jag tror det är viktigt att andra i din situation kan läsa att det faktiskt finns dom som fixar den BRA! Har följt din blogg några veckor nu. Och jag själv bloggar för att jag VILL att andra ska läsa, så jag kan få rätt bemötande här i livet. Och jag personligen mår bättre av det, även fast jag bara skriver strunt ibland! Men jag började blogga när jag fick min pyttelilla dotter Venla, hon kom i vecka 26 och vägde som minst 690 gram! Det är tufft, så det känns bra att få blogga! Stort Lycka Till tjejen.

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:37:35

Du är på INTERNET. Du har rätt att skriva precis vad du vill, precis som alla andra har rätten att kommentera. Det är upp till dig om du vill hänga ut ditt liv på nätet där andra kan se det. Stäng ner bloggen och skriv i en dagbok som ingen kan se istället om du inte orkar med uppmärksamheten eller negativ kritik.

ellie
Postat 2011-01-09 kl 23:37:36
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Det finns alltid folk som ska trycka ner andra, men det är oftast för att de har så dåligt självförtroende. ALLA föräldrar lämnar sina barn en natt nån gång, det är helt normalt! Kämpa på och strunta i de negativa kommentarerna!

Elin :))
Postat 2011-01-09 kl 23:37:39
Blogg: http://elinmjaoouu.blogg.se/

Jag håller fullständigt med dig !

Jag fattar inte varför folk ens kollar din blogg om dom ändå skriver ner massa skit ! Fan jävla omoget att hålla på så, bara för att du är en ung mamma ska du fan inte behöva ge bort Kelly , eller något annat ! OCh visst, som att ingen annan lämnat en bebis ensam en natt hos sin mormor och morfar för att man kanske ska göra något eller ha kanske n lite ledig kväll, ungefär ALLA gör sånt, visst kanske inte alla, men jag fattar inte att folk ska vara så jävla idiotiska och inte tro på dig, vemfan skulle ljuga om nåt som att du blivit överfallen, eller att du ska till akuten , om nån hade ljugit om det hade det nog varit det lägsta nån kan göra !

Strunta i domdär jävla kommentarerna , bara för att dom är avundsjuka på dig ska inte dom behöva förstöra livet !



Kram <3

Nellie
Postat 2011-01-09 kl 23:38:02

Asså du e rätt egoistisk på din blogg! Kan du inte skriva om ditt barn Kelly du vet jag trodde du gjorde denna bloggen för Kelly men det verkar mer som om du skriver om dig själv och Kevin kan du inte bara sluta och börja skriv om Kelly pch lägg upp bilder på henne och sånt för du det suger att du skriver om dig själv och hur jävla ung du är det är irriterande och vad du verkar oansvarig när man knappt vet vad Kelly och du tar hand om henne om dagarna hade varit något om du börja skriva om henne i stället!!!! Varför gör du inte det?

Andrea
Postat 2011-01-09 kl 23:38:14
Blogg: http://ndrea.blogg.se/

svar till jennie som kommenterat längre upp!

det är exakt sådana som dig hon skriver till! Nu kommer du hit och läser hennes blogg, och bara skriver massa skit och säger massa jävla piss saker! VARFÖR KOMMER DU IN HÄR VARJE DAG OCH LÄSER DÅ?!för du verkar ju veta jävligt mycket om Mikaela(?!) Om du nu tycker att hon är en dålig mamma och skit, men vafan gå och läs någon annan jävla blogg då som faller dig i smaken. Jag kan bara tänka mig att du själv har en jävla MASSA brister i livet och därför måste du skriva massa skit till andra... shit.. Tänk lite nästa gång?

Emma
Postat 2011-01-09 kl 23:38:26
Blogg: http://emmaryyti.blogg.se/

Glömde lämna mina uppgifter. Det var jag som fick dottern i vecka 26.. Lycka till!

Lovisa
Postat 2011-01-09 kl 23:38:50
Blogg: http://farfarsframfall.blogspot.com

De som skriver såna saker gör det bara för att försöka skada dig tror jag, säkert för att de mår dåligt själva, dessa personer kallas mobbare, det är så det fungerar. Du ska inte bry dig om dom, de har noll självförtroende och du har en massor det märks, annars skulle du inte kunna vara så underbar som du är! Jag tror på dig, och behöver du prata, skriva av dig så kan du skriva till mig. Jag antar att du får tillgång till min mejl genom denna kommentar. Skriv,skriv skriv så mycket du behöver. Om du känner att du mår dåligt kan du mejlbomba mig, jag vte hur det är att må dåligt, jag sitter i en sådan situation just nu, jag kan berätta för dig om du mejlar, vill inte skriva det här. Var stark, de dumma kommentarerna ska du bara ignorera och blåsa bort som damm!

Kram

Leona
Postat 2011-01-09 kl 23:39:11
Blogg: http://lellans.blogg.se/

vet du vad jag tkr att du ska göra? Radera alla dumma kommentarer en efter en och njut av att få bort en sak som tkycker ner dej i ditt liv, det tycker jag att du e väd att få njuta av! Puss<333

Sandra
Postat 2011-01-09 kl 23:39:18
Blogg: http://swampeen.blogspot.com

Alltså seriöst hur orkar folk hålla på & tracka dig med en massa elaka kommentarer om att du är dålig mamma osv. Förstår liksom inte hur folk orkar lägga tid på att hålla på som de gör.



Jag tycker iaf att du är en bra mamma som tar hand om din dotter som en bra mamma gör och även att kevin är en bra pappa som hjälper dig med de mesta !

Tycker att du inte ska bry sig i de dåliga saker som folk säger..

Matilda
Postat 2011-01-09 kl 23:40:14
Blogg: http://www.blogg.se/

Du har just nu 116900 läsare och ligger på andra plats på mest besökta blogg på blogg.se, du kan inte tro att folk skall skriva positiva saker om dig och ditt barn hela tiden, det funkar inte så. Bloggvärlden verkar ju vara ett rent helvete och folk kastar skit på varann, och det tror jag ofta beror på avundsjuka. Men det är inte roligt som läsare att läsa om att du tycker det är jobbigt när folk skiver att du hittar på. Det kommer aldrig att sluta, det kommer alltid vara folk som skriver att du ljuger, att du e en dålig mamma och m.m.

Jag tycker du är skit häftig som har barn och allt det där, och jag är riktigt imponerad. Men du måste sluta lyssna på andra, du har en så stor blogg och måste räkna med det. kör ditt eeget race och sluta bry dig om vad andra tycker för det är BARA jobbigt för mig själv. Världens bästa ordspråk " ta ingen skit"!

KRAAM Matilda! :)

Johanna
Postat 2011-01-09 kl 23:41:51
Blogg: http://eddiesmamma.blogspot.com

Jag tycker det är bra att du stampar ner foten. För vet du vad? Du är den enda som lever ditt liv, du är den enda som VET hur det är att leva ditt liv med allt som händer och sker. Du är inte skyldig att förklara dig eller bevisa något för någon. Vare sig det är i bloggen eller utanför bloggen. Och du ska absolut inte behöva försvara dig heller! Anklagelser om vad du är och inte är ska du inte ens behöva svara på. För det är uppenbart från personer som har sin uppfattning om dig och inte kommer att ändra på sig hur mycket förklaringar o bevis du än må ha i ditt försvar.



Blogga nu för din egen skull och lägg energin på dom som förtjänar det och det du mår bra av! I min blogg skrev jag nyligen ett inlägg om kloka ord, varav den första meningen lyder Vi är aldrig mer missnöjda med andra än vad vi är missnöjda med oss själva. - Så dom som är missnöjda med dig är egentligen mer missnöjda med sig själva. För o läsa fler kloka rader så länkar jag till det inlägget här http://eddiesmamma.blogspot.com/2011/01/nagra-kloka-ord.html. Mvh Johanna

Amanda
Postat 2011-01-09 kl 23:46:55
Blogg: http://panda93.blogg.se/

Micah, nu skriver jag den här kommentaren till dina läsare.



Jag är så otroligt less på er så det finns inte på världskartan. Ni har ingen som helst jävla rätt att komma och klanka ner på Micah över att hon är en dålig mamma! Har ni bevakat henne i vardagen. Svaret är: NEJ det har ni inte. Det ni ser på bloggen är inte ens en bråkdel av dygnet, av hur hon tar hand om Kelly. Hur i hela friden kan ni bedöma att hon är en dålig mamma utifrån bilder, och kanske några filmklipp. Det är absurt.



Tycker ni nu att hon ljuger, skriker efter uppmärksamhet eller vad ni nu än tycker. Men dra då för guds skull i från den här bloggen, ni har inget här att göra!



Ni tror att hon ljuger för att ni kanske har svårt att se hur verkliga livet ser ut? Att sånt här verkligen händer i vårt land. Men ursäkta, vi är Svenskar, vi ska väl kanske inte prata om det som händer oss, låt oss vara tysta om det? Skulle det vara bättre? Nej seriöst öppna era jävla ögon och koppla in hjärnan innan ni sätter fart på käften! Hon är hur jävla stark som helst som vågar gå ut och @prata om det!

Vafan skulle hon ljuga om att hon blivit överfallen för, att hon bokat tid på sjukhuset? Kolla upp fakta först!



INGEN, VERKLIGEN INGEN! På den här bloggen har någon som helst rätt att säga att Mikaela är en dålig mamma! Att hennes dotter borde tas ifrån henne! Ni är så idiotiska och dumförklarar er själva när ni skriver sånt! Hur gamla är ni egentligen! Nä Mikaela är betydligt mycket mognare än alla er som skriver sånt! VÄX UPP!!!



( Till Mikaela:Förlåt för mitt otrevliga språk Mikaela, men jag är så otroligt less på att du får så otroligt mycket skit kastad på dig <3 Och än en gång mikaela, du har min mail, tveka inte att kontakta mig om du vill. Jag förstår om du inte kan lita på någon av dina bloggläsare längre.

Många kramar)

Zandra - Mamma till Thindra 6månader!
Postat 2011-01-09 kl 23:46:56
Blogg: http://mammaijuni.blogg.se/

Till Amanda.K = Jasså, du tycker att man är en dålig mamma för att man inte planerar sitt barn? Min lilla tjej på 6månader var inte planerad, men lika välkommen för det. Så de är bara skitsnack.



& till er alla som klankar ner på denna tjej & de är oftast bara anonyma som gör det har jag märkt. Om du/ni är så jävla mycket bättre varför vill du/ni inte visa vem du/ni är?! Tycker bara det är fjantigt av er att ens orka skriva ett dumt inlägg! Låt henne vara och låt henne sköta sitt liv. Det är hennes blogg hon SKRIVER exakt vad hon vill, utan att någon bitterfitta ska komma och lägga sig och och tycka att hon gör fel.



sköt dig själv och skit i andra.



tycker bara det är omoget att börja klanka ner på henne. Så nu har jag sagt mitt.

Therese
Postat 2011-01-09 kl 23:47:08

ALVA som skrev den första kommentaren här... du måste vara... hittar inte orden... störd (?) på riktigt.. eller nåt... ! Jag tycker du ska göra en undersökning bland svenska mammor, så ska du få se hur många som lämnar sina 6 veckors hemma.. du kommer bli förvånad... I promise ! Ocjh du, VAR OCH EN GÖR SOM MAN VILL. Tror du Kelly mår dåligt av att bli lämnad en natt... ! Skaffa dig egna barn, eller nej gör inte det föresten....

Sabina
Postat 2011-01-09 kl 23:48:04
Blogg: http://sabinathompson.webblogg.se/livetmedleona

Ojoj här ges det antingen ris eller ros. Jag kommer nog komma med ett mer neutralt inlägg.



Självklart får folk som inte ha barn säga vad de tycker men de jag lovar man kan aldrig veta hur det är förrän man själv blir förälder.Jag har själv en dotter på 8 månader.



Hur har det gått på sjukhuset? Kan du inte berätta lite om det? Självklart ska du tänka på vad du själv vill men framför allt bör du tänka på Kelly och det kanske inte är det bästa för henne att få ett syskon när hon är så liten och du är så ung och oerfaren (även om du är mogen för din ålder så är du trots allt bara 15 år). Det där som någon skrev om att det är gulligt när Kelly och hennes syskon leker tyckte jag var lite larvigt för jag menar jag tror att ni allihopa kommer att ha roligare om ni väntar ett bra tag med att skaffa ett barn till.



Självklart ska man som mamma få egentid MEN jag skulle aldrig lämna bort ett så litet barn. Kelly är bara 6 veckor gammal. Hon tar inte direkt skada av en gång såhär men eftersom du redan så tidigt börjat lämna bort henne så kanske det fortsätter så och blir mer. Jag tycker inte att man ska förvänta sig att få så mycket egentid de första 6 månaderna efter att man fött barn. Men när barnet börjar bli större absolut.



Jag undrar också hur det kommer sig att amningen inte fungerade för dig (jag dömmer inte jag bara frågar)?



Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:49:55

Måste bara berömma dig för du är så stark, du har ett barn på ca.6 månader att ta hand om själv ( med lite hjälp ^^ ) och du klarar det utmärkt, se det som ett prov och du får MVG på detta prov. Plus att du har bloggen, och får en massa elaka kommentarer hela tiden, ändå du klarar dig. Finns få som är starka som du! Du är unik. Komihåg ingen är världsbäst mamma, det kommer ingen att vara.



Helt sjukt att det finns folk som vill sänka folk för deras fel för istället hjälpa till.

Jag menar det är ditt liv & dina val, inte dina läsares.



Jag tror på dig. Förstår inte varför någon skulle ljuga om något sånt... Finns rubbade folk här i världen.



Var stark. Vi tror på dig!

Linda
Postat 2011-01-09 kl 23:51:13

Kan inte ens i min vildaste fantasi tro att de som säger att du är en dålig mamma själva har barn så de vet inte vad de pratar om. bry dig inte om såna människor som tror det vet något.. du verkar vara en jättestark tjej och en bra mamma!

21år & gravid med 3;an
Postat 2011-01-09 kl 23:53:44
Blogg: http://tinalindholm.blogg.se/

Du ska inte behöva bevisa nått för någon om du inte vill. Vill dem misstro dig så låt dem, huvudsaken är att du vet sanningen.



Att vara ung mamma är inte lätt. Var själv 16år när jag fick min första son och fördomarna var stora. Vad men än gjorde så gjorde man fel, men man får aldrig glömma att det är bara en som föräldrar som vet sitt barns bästa och hur behoven ska tillfredsställas.

Så låt folk klanka ner på dig, misstro dig, stampa på dig, men tappa aldrig hoppet om ditt egna omdöme hur vidare bra mor du är eller inte, för Kelly kommer aldrig få en bättre mamma än dig. Oavsett vad så kommer du alltid vara hennes mamma, trots vad alla knasbollar säger och tycker.



Stå på dig, du kommer visa världen en dag att dem hade fel.



Med all lycka i livet //Tina

Anonym
Postat 2011-01-09 kl 23:53:45

hej,jag har följt din blogg ett tag nu och jag måste bara säga att du verkar vara en underbar person och en jätte bra mamma! :D

Alva
Postat 2011-01-09 kl 23:54:02

Sjukvårdspersonal har tystnadsplikt och de får aldrig lämna ut att du varit där...

Emelie
Postat 2011-01-09 kl 23:58:32

Jag vet att ingenting vi skriver egentligen kommer att få dig att tro att det finns trevliga människor där ute. Folk är dryga/elaka/oförstående för att de inte vet bättre. Vissa måste klanka ner på andra för att må bättre själva och tyvärr blir många bloggare offer för det. Och t.ex att Kelly kan vara allergisk mot katter behöver ju inte vara någon dålig kommentar. Sen kan folk faktiskt formulera sig bättre så det låter som om de bryr sig och inte vill klaga. Men så länge du har en stor blogg kommer folk att kommentera elaka saker, de kommer att tvivla och kan du inte se förbi det borde du inte blogga. Jag skriver inte detta för att vara elak utan för att jag tänker på dig! Jag har själv haft en halv stor blogg och elaka kommentarer tar mer än vad folk tror. Men jag önskar dig all lycka och att du kan se förbi bitterfittorna som skriver skit, för din blogg är intressant. Och hjälper inte detta så tänk på att det finns snälla människor där ute också! Du verkar vara en super härlig tjej och ska inte behöva ta någon skit. :)

Emilia
Postat 2011-01-09 kl 23:58:36

Hej! Måste bara få säga (eller skriva i detta fall) att jag tycker du är så jävla stark. Jag kan inte förstå hur du orkar vara tonåring, ha ett flytande förhållande, en liten bebis SAMTIDIGT som du driver en stor blogg. För mig är det omänskligt att klara av all press som du utsätts för varje dag. Du är så fantastislt duktig (cred till Kevin också) och de som vill er familj illa kan, rent ut sagt, ta o slänga sig i väggen!

Amanda
Postat 2011-01-09 kl 23:59:00

du är stark mikaela! glöm aldrig det. du är du och du är stark. ingen kan ta det ifrån dig <3

Emilia
Postat 2011-01-09 kl 23:59:17
Blogg: http://anneemilia.devote.se

Hej! Måste bara få säga (eller skriva i detta fall) att jag tycker du är så jävla stark. Jag kan inte förstå hur du orkar vara tonåring, ha ett flytande förhållande, en liten bebis SAMTIDIGT som du driver en stor blogg. För mig är det omänskligt att klara av all press som du utsätts för varje dag. Du är så fantastislt duktig (cred till Kevin också) och de som vill er familj illa kan, rent ut sagt, ta o slänga sig i väggen!

Emilia
Postat 2011-01-10 kl 00:00:06
Blogg: http://anneemilia.devote.se

Hej! Måste bara få säga (eller skriva i detta fall) att jag tycker du är så jävla stark. Jag kan inte förstå hur du orkar vara tonåring, ha ett flytande förhållande, en liten bebis SAMTIDIGT som du driver en stor blogg. För mig är det omänskligt att klara av all press som du utsätts för varje dag. Du är så fantastislt duktig (cred till Kevin också) och de som vill er familj illa kan, rent ut sagt, ta o slänga sig i väggen!

ida - life by ida
Postat 2011-01-10 kl 00:00:22
Blogg: http://tyypiiida.blogg.se/

Du är ju världens bästa mamma åt lilla kelly! :D Jag stötar dig! Hoppas det gick bra på sjukhuset och att barnet mår bra (om du ska behålla det.. kommer inte ihåg om du sa att du skulle det eller inte). Kramar till dig Mikaela! :D<3

Linn
Postat 2011-01-10 kl 00:02:00

Jag kan inte fatta att vissa människor tror att du ljuger!vrf I hela friden skulle nån ljuga om ett överfall!?dom som tror att du ljuger om en sån sak har nån skruv lös

jenny
Postat 2011-01-10 kl 00:02:26
Blogg: http://jenjys.blogg.se/

Du tjejen lyssna inte på dom idioterna om skriver sånt.



ÄLSKAR VERKLIGEN DIN BLOGG SNÄLLA SLUTA INTE BLOGGA



KRAM

elvira
Postat 2011-01-10 kl 00:03:24

du är bäst!

Fanny
Postat 2011-01-10 kl 00:03:42

Helt rätt!!!! Gillar man inte bloggen och har man bara massa skit och skriva så kan man dra! Jag stannar för jag tror på dig!

Och Amanda.K vafan pratar du om? Vaddå att man inte är en förälder om man inte planerat sitt barn? Är jag föräldralös då eller? Jag var inte planerad! Min yngsta kusiner var inte heller planerade är de också föräldralösa? Det här låter nog elakt men jag tar otroligt illa upp av ditt påstående, det är inte en personlig attack emot dig eftersom att jag inte känner dig utan tkr bara att det var jävligt dumt sagt!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 00:05:11

Bry dig inte om vad alla andra säger. Ta inte Åt dig ett skit! Skit i alla idioter och töntar! Jag finns för dig! Du är bäst micah, kom ihåg det! Du rockar!!

frida
Postat 2011-01-10 kl 00:06:59
Blogg: http://livetenligtfrida.bloggplatsen.se

jag fattar inte vad vissa tänker med. Om du skriver att du har varit där eller där så har du väl varit där, man måste inte ha bilder på exakt allting man har gjort.

O att du lämnade bort kelly EN natt, varför skulle du inte få göra det? Du behöver också ensamtid, och jag tror inte kelly bryr sig så mycket om du bara är borta en natt, hon är för liten för det. Du är en jättebra mamma, och du vet bäst om du kan lämna bort hon eller inte.

Gillar dom inte det du skriver kan dom väl sluta läsa.

Kram

Sara
Postat 2011-01-10 kl 00:07:01

Jag tycker att du gör ett bra jobb med Kelly. Dom vet inte ens vad du gör med Kelly.



Stå på dig!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 00:08:39

DU ÄR BÄST MIKAELA, GLÖM ALDRIG DET!

josefin
Postat 2011-01-10 kl 00:12:14

jag har ganska nyss börjat läsa din blogg men ända från första början har jag tyckt att du har varit riktigt riktigt stark!

alla vet innerst inne att du gör ett asbra jobb med lilla kelly och att du är jäkligt jäkligt stark som klarar av allt. Jag tycker att du är asball och jag hoppas att du inte lägger ner bloggen, dom som skriver alla dumma komentarer vet inte att det är ett hårt jobb att vara 15 år och ha en bebis.

Vi vet att du inte ljuger, du är en fantastisk mamma på bara 15 år!

hoppas allt kommer gå bra för dig! kraam!

elin
Postat 2011-01-10 kl 00:16:10

alla som skriver en massa skit vill bara få folk att må dåligt, men ta inte alls åt dig!

jag beundrar dig verkligen för att du är så ung och inte tar åt dig vad folk säger, och att du tar hand om ett barn och är så ung! det är absolut stongt gjort av dig!

sofie
Postat 2011-01-10 kl 00:17:01

tycker verkligen synd om dig för att folk försöker få dig ner till botten, du verkar vara en toppen mamma

jag förstår inte hur dom kan sjunka så jävla långt att dom gör en människa så illa,Jag tycker att du är en stark och bra människa! dock vet jag att du inte känner mig men man märker att du är en bra människa Det är inte speciellt många som skulle klara av att va 15 år och ha ett litet spädbarn och va gravid

igen, men du verkar ändå klara det , Du är en toppen tjej! hoppas allt går bra med kelly och kevin



Kram

Linnea
Postat 2011-01-10 kl 00:18:57

Varför kan hon inte lämna barnet till barnets egen mormor? Det är liksom mormor, ingen främling!

Oj vad coola ni är som önskar missfall till henne, moget!!

sara
Postat 2011-01-10 kl 00:20:29
Blogg: http://dubidub.blogg.se/

Det där var sååååå bra skriviet mikaela jag hejar på dig du är en helt underbar tjej å du e en jätte bra mamma till kelly du ska vara stolt över dig själv. du är ingen dålig mamma bara för du lämnar ditt barn hos hennes egna mormor det e ingen främmande människa för kelly jag e helt 100% säker att hon haft det skit bra. hade vart en sak om du lämna henne till nån hon aldrig träffat innan. Hoppas du allt e okey med dig skulle vilja ge dej en kram men lite svårt så får skicka en här kram på dig!Hälsa kevin att han är en lika bra pappa som du är en mamma till kelly=)

Alexandra
Postat 2011-01-10 kl 00:27:13

förstår inte varför alla klagar på dej, tycker om din blogg och du verkar verkligen vara en underbar mamma. Även fast du är rätt ung, men det spelar ingen som helst roll. vem har sagt att unga mammor inte är bra?` o du behöverf inte övervaka kelly exakt varenda sekund, det är bra att få tid för sej själv också. som på kryssningen, jag antar att hon inte följde med. att du ¨vågar stå på dej är jättebra, fortsätt med det och låt ingen trycka ner dej. hoppas du fortsätter blogga och lycka till med allt! kram

Michelle
Postat 2011-01-10 kl 00:27:45
Blogg: http://musiiktips.blogg.se/

Oj, fick tårar i ögon när jag läste detta.

du är riktigt stark mikaela och jag förstår dig att du blir förbannad, det har du faktist rätt till att bli när alla klagar. jag tycker iallafall att du är en riktigt bra mamma och tror på det du säger eller ah skriver. skriv vad du vill när du vill och vart du vill jag kommer alltid följa din blogg för jag tycker att du är en riktigt stark person.

jag är väldigt inponerad av att du klarar av ett barn när du är då ung som du faktist är. det är helt sjukt, men du är en supermama helt klart.

oj nu blev det långt här, men hoppar verkligen att du bara kan skaka av dig alla elaka kommentarer för du är värd bättre.. :)

Kram från min <3

Sandra
Postat 2011-01-10 kl 00:28:41
Blogg: http://smanninger.blogg.se/

Du är grym tjejen!

Bry dig verkligen inte vad dom andra idioterna säger för dom tror bara att du är så dålig på allt, när dom själva inte ens vet vad en bra mamma är!

Läser din blogg varje dag och du är otroligt duktig! :)

Kram

ellinor
Postat 2011-01-10 kl 00:30:07

åhhh jag stör mig på alla folk som alltid ska hålla på! dom kan seriöst bara hålla käften! såklart man kan lämna sitt barn 1 natt, du måste ju också kunna ha kul? dessutom var ju inte kelly ensam! håll käften bara, alla ni som kommenterar allt taskigt har seriöst inget liv. om ni inte tycker om det, håll det då för er själva istället för att göra mikeala ledsen!



mikaela du och kevin är en jätte bra mamma och pappa till kelly, och jag är fullt säker på att kelly har det jätte bra! ni är en underbar familj! :)



många kramar ♥

Småland
Postat 2011-01-10 kl 00:30:24

Om du inte vill att folk ska kommentera att du blivit överfallen är ju då frågan varför du skriver det på en webbsida och blottar ut det för hela världen?



Hela ens liv ändras då man blir Far/Mor och såsom du håller på och drar iväg från ditt barn på fest när du är 14/15 år gammal är ju bara sjukt enligt mig, kom inte och säg nu att mitt liv är patetiskt för ja klankar ner på dig för det gör jag inte säger bara det som säger mig via detta. Du är mamma till en några månader gammal dotter då ska du fan vara närvarande och inte låta dina förlädrar ta hand om ditt barn. Ansvar kallas det. du kan vara för ung för att veta vad det är vad vet jag. jag är bara 23 och blev pappa när ja va 16.. Du får mogna snabbare än alla dina vänner.

Ida!
Postat 2011-01-10 kl 00:30:44
Blogg: http://shettisryttaren.blogg.se/

Jag tycker att alla som håller på så är sjuka i huvvet! Jag tror verkligen att du är en bra mamma. Du och Kevin passar väldigt bra tsm, ni verkar ha en stark kärlek mellan er. Jag älskar att läsa din blogg, jag blir alltid på bättre humör när jag läser din blogg. Jag tycker verkligen synd om dig, alla dumma kommentarer som skrivs.

Ha det bra! :) <3

Kram!

sara - mamma till ewelinn<3
Postat 2011-01-10 kl 00:35:17
Blogg: http://saramargaretaveronica.blogg.se/

Usch, jag blir som många andra väldigt upprörd när jag läser igenom alla elaka kommentarer. Såg en som skrev att om ett barn inte är planerat så är man en dålig förälder. På vilka grunder kan du kommenterat så? Vår dotter var inte planerad men hon har det mycket bättre en många andra barn! Oplanerade barn ser jag som kärleksbarn, jag och min sambo älskar vår dotter och ångrar henne inte en enda sekund! Du, din idiot, som kommenterar och trycker ner andra på det där viset borde ta tag i dina egna problem, som du uppenbarligen har eftersom du kan vräka ur dig något så tanklöst...

Jessika
Postat 2011-01-10 kl 00:35:37
Blogg: http://festina-lente.devote.se

Vet du om att du kan blockera IP adresser ? Då kan du blockera dom som alltid kommenterar elakt för att dom inte har något bättre för sig så slipper du läsa den skiten. Keep up the good work tjejen, du är stark!

Katarina
Postat 2011-01-10 kl 00:36:23

Kram !

Natti
Postat 2011-01-10 kl 00:47:41
Blogg: http://rosed.blogg.se/

Helt rätt av dig att säga ifrån. Skit i vad de tycker, skit i vad alla tycker.



Det är inget fel att lämna sin dotter med sin mormor en dag, hon är i trygga händer. Skulle ev vara en annan femma om du lämnat henne med någon random, men det gör ingen vanlig funtad människa.



Du är ingen dålig mamma, du är en bra mamma. Varför skulle man inte kunna boka tid hos akuten, skillnaden är att de är kortare väntetid, jag har bokat tid hos akuten ett ex antal gånger.



Jag tycker du ska fortsätta blogga, vill du det ska du göra det. Du ska få skriva exakt vad du vill på den, och ingen ska bry sig. Som du skriver, då får de sluta läsa din blogg om de stör sig så mycket.



Stå på dig tjejen! kram

Sandra Michelle
Postat 2011-01-10 kl 00:50:46
Blogg: http://www.intesomsandra.blogspot.com

Här bokar man också tid på akuten, så jag förstår inte varför folk misstror dig. Det kanske låter enklare än vad det är.. Men ignorera alla som bara vill trycka ner dig. Det är bittra människor.

alexandra
Postat 2011-01-10 kl 00:51:07

right on :)

mikaela
Postat 2011-01-10 kl 00:53:28
Blogg: http://dedyrbarastesmycken.blogg.se/

Lyssna inte på idioterna som inte har mer liv än att försöka förstöra andras!! Jag lovar dig att majoriteten av dina läsare gillar dig, stöttar dig och tycker du är toppen! Jag har läst din blogg länge, aldrig kommenterat, men sitter varje kväll och läser din blogg och blir så glad över att det finns så starka tjejer som du i världen!!! Ge inte upp, ta inte åt dig, försvara dig inte om du inte vill, radera elaka kommentarer och LEV DITT LIV! Du är grym! Jag är 24 år och är imponerad av dig som är så pass mycket yngre än mig, och det är inte illa eller hur? ;) STOR KRAM!!

Emelie
Postat 2011-01-10 kl 00:53:28

Jag reagerade kraftig på den kommentaren om att man inte är bra förälder till oplanerade barn. Tror nog att närmare 50% av jordens befolkning är oplanerade och större delen har bra föräldrar. Jag var oplanerad och har de bästa föräldrarna i världen. Fick själv reda på för ett tag sen att jag är gravid och det var inte alls planerat men jag är övertygad om att även jag kommer bli en grym förälder precis som du är Mikaela. Strunta i vad folk säger och fortsätt blogga, du ska göra det för din skull och då även kunna skriva de du känner för. Jag gillar att läsa om din vardag som mamma till ett litet barn eftersom jag också kommer få en liknande vardag i sommar. Och beträffande att lämna bort sitt barn en natt tror jag bara är hälsosamt om nu barnet får va på ett bra ställe eftersom det tar mycket på krafterna att ha barn och en vilostund tror jag därför är nyttigt.

Stå på dig tjejen!!!

Emma
Postat 2011-01-10 kl 00:54:53

stå på dig mikaela! :)

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 01:01:55

Öppna en privat blogg!

olivia
Postat 2011-01-10 kl 01:02:12

eftersom du mår så dåligt över kommentarerna, så strunta i att läsa dom då! du behöver inte läsa all skit som folk skriver om dig, försök att skita i dom dåliga kommentarerna och läsa dom bra!

gillar din blogg kram

Thessan
Postat 2011-01-10 kl 01:03:44
Blogg: http://morriislajf.blogg.se/

Man kan visst boka tid på akuten, här kunde man få en tid för att slippa sitta där inne och vänta i flera timmar för då kunde man likaväl vänta hemma. Nu har de däremot bytt ut det till jouren, samma sak egentligen bara nytt namn och akuten slipper bli överbelamrad med folk. Och även på jouren så bokar man tid.



Sitta och "bevisa", hon har ingenting som hon behöver bevisa. Man får väl helt enkelt välja att tro eller inte tro på det hon skriver. Valet tycker jag verkar ganska så enkelt. Jag tror snarare det handlar om människor som är sugna på intriger och lite spänning i vardagen...

Daniel
Postat 2011-01-10 kl 01:08:37

Stäng av möjligheten att kommentera då. Du skriver ju ändå bara för din skull så det borde inte spela någon roll.

Johanna
Postat 2011-01-10 kl 01:11:28

Detta gjorde mig jävligt irriterad när jag kollade igenom alla kommentarer lite snabbt. Vafan är det för fel på människor? Du är en grym tjej som vågar stå upp för det du vill, det som är rätt för dig! Jag beundrar dig verkligen, mikaela. Att denna bloggen ska vara din uppmärksamhetskälla, bullshit!Och det är väl klart som fan din mamma hjälper dig med ditt barn, när du är 15 år! Det finns la morsor som hjälper sina döttrar med deras barn som är över 30!? ALLA måste få ha egen tid ibland, alla! Om du nu väljer att behålla barnet så är det helt upp till dig! Det valet du gör, det valet kommer kännas bäst för dig, och det är de viktigaste! Och det finns val att läsa denna bloggen eller inte, så ni som stör er så jävligt och tror hon ljuger om allt, SLUTA LÄS FÖRIHELVETE OCH HITTA ANDRA ATT KLANKA NER PÅ! Mikaela är en grym som, så jävla stark! Det är inte ni som kommenterar elakt, ni känner henne troligtvis inte, ni dömmer henne från hennes blogg. Det är inte rätt. Så mikaela, jag tycker som sagt du är en grym tjej, och fruktansvärt stark! Fortsätt vara det den tjej du är och låt ingen annan förstöra för dig! :)

Frida
Postat 2011-01-10 kl 01:21:58

Varför skriver du alltid vad dina bloggläsare gör dåligt? Sen på slutet skriver du oftast något bra om dem som är snälla? :O

Menar inget illa :) Kram <3

Rebecca
Postat 2011-01-10 kl 01:23:05
Blogg: http://reepersson.blogg.se/

Hej!

Jag blir så besviken på dem människor som klagar och säger en massa skit om dig! jag har inte följt din blogg så länge ( hittade den för några dagar sen ) och jag älskar att följa din blogg! Jag förstår dig att du blir deprimerad när du läser alla elaka kommentarer, skulle jag oxå blivit. dom som stör sig på dig ska fullständigt skita i och läsa din blogg, för dom verkar inte ha nått vettigare för sig än att störa sig? Jag tycker att du verkar vara en bra människa och absolut en bra mammie!

Jag tycker att det är bra att skriva av sig, och det spelar ingen roll om man skriver det här eller i nått word program, man får helt enkelt göra som man vill :) Tycker absolut inte att du ska sluta blogga, men förstår om du känner så....

Du är stark, du klarar det här! och du gör helt rätt i att skriva vad du känner och tycker!

Och varför tror folk att du ljuger? Varför skulle du ljuga? Men jag vet att du INTE ljuger :)



goo girl!

du är stark :)

kajsa
Postat 2011-01-10 kl 01:24:11

Stackars ditt barn säger jag bara! Ingen normal mamma lämnar bort sitt barn som e några veckor gammalt! Å så tyckte ni att d.skulle bli skönt med "barnfritt" :O snälla skaffa inte fler barn!!? Ni klarar ju inte av att ta hand om ett barn själva så.. det känns ju ganska självklart att man använder preventivmedel så man INTE!! Blir gravid igen....!

emma
Postat 2011-01-10 kl 01:31:22
Blogg: http://emzingen.blogg.se/

bra att du säger ifrån!! folk e så förbannat elaka!

ja köper att om man inte tycker som du så kanske man vill säga sin åsikt men de finns ingen anledning att vara elak!fula ord å elakheter tyder bara på låg iq å dålig uppfostran! :)



lycka till me allt,ja tycker att du gör bra ifrån dig

massa styrke kramar till dig tjejen

Emilia
Postat 2011-01-10 kl 01:35:42

Du verkar vara en jättehärlig person, med världens sötaste unge!

Men du måste veta, att har man en stor blogg, behöver inte alla läsarna älska den.

Ta kissie, jag lovar att 87 % av hennes bloggläsare hatar henne.

Hoppas du inte tar åt dig av de spydiga kommentarerna, vissa folk bara gillar att provocera!

Nattiiz
Postat 2011-01-10 kl 01:42:12
Blogg: http://nattiizen.blogg.se/

Ta inte åt dig gumman ! Skit i vad folk tycker och om du får elaka kommentarer så radera dom ! Ta dig inte ens tid att läsa dom... Det är just det dom personerna är ute efter, att provosera dig osv. Ju mer du tar åt dig desto mer kommer dom hålla på... Skit i dom, du är underbar och det vet du så varför låta folk trampa på dig ? Ignorera dom bara ! Finns här för dig fastän jag inte känner dig ! <33333

Isabella
Postat 2011-01-10 kl 01:46:58
Blogg: http://isabellasplace.wordpress.com

Mikaela, glöm inte att det troligen yngre läsare som kommenterar att "du är en dålig mamma" osv. Hur vet dom hur en mamma ska vara? Skit i snorungarna och kör ditt eget race, jag tror på dig!

Upprörd
Postat 2011-01-10 kl 01:55:21

Alva: Det är väl klart hon kan lämna Kelly hos sin mamma över en natt? Ärligt talat tror jag att det är bra för både Mikaela och Kelly - att få vara ifrån varandra. Fosterhem? Om det nu är så förbaskat hemskt att Mikaela är ifrån Kelly några timmar ska hon ju för fasen inte lämna henne ifrån sig? Det är ju ännu värre?



Mrs X: Varför i hela friden ska Mikaela behöva bevisa för dig och alla läsare det hon gör. Blir inte klok på såna som du som påstår att dom ljuger, det är helt otroligt att hon överhuvud taget skriver så mycket som hon gör. Så snälla människa, sluta komma med påståenden du inte har den blekaste aning om!



Jennie: Jag tänker nog snarare: Tänk om alla var som du? Klart som fan Mikaela kan lämna Kelly hemma några timmar, det går ingen nöd på barnet. Spädbarn är bland det starkaste som finns.



Till Mikaela, tycker det är bra att du blir upprörd. För vad vissa folk skriver här gör mig fundersam på vad för typer som befinner sig där ute. Visst finns det saker som jag skulle gjort annorlunda om jag var du, men och? Alla är olika? Tycker du ska ignorera såna knäppa påståenden som att du inte skulle älska Kelly, eller att det är fullkomligt befängt att lämna henne med din mamma några timmar. Även om det är svårt, så är majoriteten av kommentarerna här från människor som faktiskt tycker det du gör är helt otroligt! Läs det positiva kommentarerna istället och ta åt dig det! Stå på dig nu och lycka till, Mikaela! Har du kommit såhär långt kan du definitivt komma längre!

Maria
Postat 2011-01-10 kl 02:08:41
Blogg: http://mariatherese.myshowroom.se/

hej micah!

Du är jätte stark som står på dig och att du är dig själv. Jag kan förstå dig,själv födde jag en flicka för 2 månader sen och är 18 år men har haft och har en hel del som hackar på mig inkluserad min mamma. Du har kevin vid din sida och din släkt och vänner som verkligen ställer upp för dig och verkligen är glada för din skull. Så bry dig inte ett dugg på dom som skriver dom elaka kommentarerna dom har inget liv så.

Hoppas du får en underbar dag/vecka med kevin och Kelly + din dotter är hur söt som helst

eine
Postat 2011-01-10 kl 02:11:56
Blogg: http://falseadvertising.blogg.se/

Sluta försvara dig helt och hållet, du har inget att bevisa för någon av oss bloggläsare. Det är ditt liv och du vet bäst själv hur det ska levas, resten av världen kan gott hålla käften och hålla sig till sitt. Lycka till med allt!

ela
Postat 2011-01-10 kl 02:15:35

jag tycker du ska stå på dej och var stark. jag vet inte själv varför alla ser ner på unga mammor och kallar dom oansvariga. unga mammor kan till och med vara bättre än äldre båda parterna kan göra fel, men är det en äldre mamma som har gjort fel så spelar det inte någon roll för omgivningen men direkt där är en yngre så skall det talas om dt. jag själv är en ung mamma jag fick veta att jag väntade då jag var 16 år och fick då jag var 17 år. jag vet hur folk talar och hittar på saker. men man skall inte ta åt sig. det är dem som är avunsjuka och som har självförtroende på topp. och man tar inte bort sitt eget barn man tar inte livet av någonting som skall börja leva. jag tycker du är jätte stark för att vara 15 år nu! ta inte åt dej av de dåliga kommentarerna ta bara åt dej av de bra det skulle jag göra. så klart man måste få ha tid för sig själv nån stund också och för det skall man inte kallas dålig mamma! ge upp alla som säger det. jag tycker du verkar som en bra mamma, och unga har inte heller råd med massa saker som äldre har som jobbar. KÄMPA PÅ JAG TROR PÅ DEJ, STYRKEKRAMAR TILL DEJ MIKAElA :)

Amanda
Postat 2011-01-10 kl 02:22:09
Blogg: http://amandabroskog.blogg.se/

Fan vad sjukt att folk tror sig veta så jävla mycket fast dom varken har kollat upp det eller varit med när det har hänt, dom har ingen rätt alls att sitta och trycka ner dig för du gör inget fel alls! Alla som kommenterar måste ha ett riktigt misslyckat liv eftersom dom är så avundsjuka att dom klankar ner på dig som har lyckats med livet. Lyssna inte på dom och fortsätt blogga för oss som älskar din blogg och tycker att du är en bra mamma! Det finns en anledning till att dom är anonyma och det är att dom är så jävla fega efter att ha skrivit något elakt att dom inte vågar visa vilka dom är (då kan dom ju få "svar på tal" och det vågar dom ju inte - dom trycker ner men vill inte tryckas ner själva).



Tur att dom flesta av dina läsare har lite vett i skallen för dom flesta kommentarer som du får är positiva och det är i majoritetens kommentarer som sanningen ligger.



Jag bor i väsby där löwenströmska sjukhuset ligger och kan styrka (för dom idioter som behöver "bevis")att man visst kan boka tid på närakuten, har själv gjort det flera gånger.

Kelly
Postat 2011-01-10 kl 02:23:02

Hej mikaela. Tänkte bara säga att skit i alla de som säger dumma saker. De är bara så avundsjuka för att du är så stark och har det så bra med din bebis. Kram

Linda
Postat 2011-01-10 kl 02:40:08

Amanda. K Alltså du måste ju vara störd på ngt sätt? Är hon dålig förälder bara för att barnet inte var planerat? jadu, då kan jag ju meddela dig att du har jävligt många andra att klaga på också då! för även många vuxna har barn som inte är planerade. TÄNK LIIIIITE LÄNGRE!

elin erner
Postat 2011-01-10 kl 02:50:01

asså jag tkr synd om dig! det är verkligen taskigt att dom skriver sånna saker till dig! och alla som ha försökt trycka ner dig har bara gett ett namn! om dom är så jävla perfekta kan dom väl länka till en blogg men om dom inte har så kan dom länka till ngt annat?! det är verkligen oroligt att det finns sånna människor!! och det är din blogg du får skriva vad du vill när du vill och hur du vill! och dom som säger att du ska sluta skriva elr låsa din blogg, dom kan väl sluta läsa ör dom tröga elr?!?! dumma i huvvet fan!! bry dig inte om dom skti fullständigt vad dom säger!! du är så bra michaela.. du är verkligen jte stark! älskar din blogg verkligen. jsg älskar dig!!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 03:33:09

JÄVLA IDIOTER! LÅT HENNE, KELLY& KEVIN VARA DÅ?! HAR NI NÅGRA PSYKISKA PROBLEM ELLER? Seriöst, om jag visste vilka anonyma j*vlar ni var så skulle jag slagit er, jag lovar! Och Micaela. jag är ganska "god" av mig själv, och jag brukar alltid be att ni ska få det bra satt ni vet! All lycka till er! Skit i dem dära j*vlarna. Dem är inte värda något för ens 1 krona. Inte ens en 50-öring. /www.pjohanna.blogg.se

Cecilia
Postat 2011-01-10 kl 04:14:49
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Om du endast skriver för dig själv föreslår jag att sätta lösen på bloggen eller skriva dagbok istället. Speciellt med tanke på att du skriver så privata saker kanske du inte ska låta alla se det? Bara ett tips.

Sandra
Postat 2011-01-10 kl 04:16:22
Blogg: http://sandrawaessman.blogg.se/

OM jag skulle få barn skulle jag vara jätteglad om min mamma kunde ta hand om mitt barn en natt så jag kunde få vara själv ett tag. Har ni andra aldrig sovit hos mormor/farmor/morfar/mormor? Och det där med att man inte kan boka akut... Har ni aldrig varit på ett sjukhus eller är ni bara allmänt obildade? Huddinge kan man boka akut på NÄRAKUTEN, man bokar och får en tid så fort som möjligt. Man kan boka akuttid hos de flesta vårdcentraler också. Men det är ju jobbigt att kolla upp innan man skriver ett idiotiskt inlägg på någon annans blogg...

Annica H
Postat 2011-01-10 kl 05:54:29
Blogg: http://istupid.blogg.se/

DU är BRA och du VET det! <3

NATHALIE - blogg om allt
Postat 2011-01-10 kl 06:26:16
Blogg: http://nnathis.blogg.se/

Ta inte åt dig Micah! Du borde inte ens skriva såna där inlägg åt dom som klankar ner på dig, då visar det att du faktiskt ger dom uppmärksamhet. Skit i dom helt, du har dina trogna läsa, och vi kommer alltid finnas för dig, vi mot dom som är emot dig, det klarar vi lätt!



STAY HARD!

Catrine - Mamma åt Neo
Postat 2011-01-10 kl 06:37:12
Blogg: http://Catrinejonsson.blogspot.com

Dem som säger att du är en dålig mamma bara för att du lämnat bort Kelly en natt ska du inte bry dig om! Jag lämnade bort min son när han var fem veckor gammal och har gjort det en gång i månaden sen dess för att vi ska få lite distans från varandra. Det behöver man som förälder! Även om det bara handlar om några få timmar så måste man få sin egen tid.



Amanda K: Så du påstår altså att man ska planera allt innan man skaffar barn? Min son var inte planerad, men jag tänker aldrig påstå att han är ett misstag då jag valde att behålla honom. Mickaela visste inte ens att hon var gravid förrän halva tiden hade gått. Om hon hade gjort en abort så sent så hade hon fått föda ut Kelly den naturliga vägen, fast hon hade varit död. Skulle du välja det alternativet?!

emelie
Postat 2011-01-10 kl 07:11:06

men vafan är det med er omogna ungdomar! Nu blir ja riktigt förbannad... Varför går ni in och läser om allt hon gör bara stör er??? det är ju upp till er själva att läsa.. men för den sakens skull behöver man ju inte sitta bakom en jävla datorskärm och utföra nätmobbning! Det är LÅGT och FEGT. Väx upp och lär er folkvett!!!

madde
Postat 2011-01-10 kl 07:22:31
Blogg: http://madeleneskogs.blogg.se/

fyfan för alla som hatar dej Micah! Jag tkr du verkar som en toppentjej! Och jag är helt säker på att du är en bra mamma! Du är stark som fortsätter skriva även fast det är så många hjärnstörda människor som läser din blogg. Till alla ni som hatar Micah, sluta läsa bloggen då, för fan! Man tkr ju nästan lite synd om er som inte har nåt annat att göra än sitta framför datan och hata nån utan orsak! Micah, du är en toppentjej, det är jag säker på! Kram :D

Isabelle
Postat 2011-01-10 kl 07:24:07
Blogg: http://iisabellec.blogg.se/

Mikaela, vill bara säga att du är en stark person. Det är inte alla som klarar av att försörja ett litet barn i din ålder. Jag är däremot inte där än. Du har en fantastisk pojkvän som tar hand om dig och Kelly och en familj som stöttar dig. Tänk på alla bra saker du har i livet. De som vill uttrycka sina åsikter allt för mycket, ja.. det är deras åsikter men jag tycker att de måste hålla sin tunga i styr. Men som sagt, det är upp till dig om du vill läsa eller inte och det slutar med ett inlägg som detta. Men Mikaela, läs de goda kommentarerna, ta åt dig av dom. Det ger dig själv en egoboost. Skit i alla dåliga kommentarer och sug åt dig av de goda. Du är stark, Mikaela. Otroligt stark och en sådan bra förebild för många. Bland annat för mig. Stå upp på dig! Teleport-kramar!

Lina
Postat 2011-01-10 kl 07:27:46

Du är en stark tjej, inte många klarar av att bli mamma vid 15 års ålder!

Så bry dig inte om de dumma komentarer du får.

Theresia
Postat 2011-01-10 kl 07:39:58

Kära Mikaela! Usch vilka sketna läsare det gömmer sig bland alla bra!! Men känn inte att du måste försvara dig när någon anklagar dig för att ljuga eller försöka få uppmärksamhet, dessa personer är inte många ändå. Stora kramar till dig!

ulrika
Postat 2011-01-10 kl 07:40:13
Blogg: http://ullizen.blogg.se/

Vet du va? varför bry sig om deras kommentarer? kör ditt egna race! Dålig mamma? det kommer bara Kelly kunna bestämma! Lixom när du sedan tittar på ditt barn när hon är 13-18 så ser du beviset på det :) <3

Johanna
Postat 2011-01-10 kl 07:42:25
Blogg: http://www.justanotherfunnygirl.devote.se

Hej

Jag älskar värkligen din blogg,

Den är bäst och jätte rolig å intressant att läsa du är bäst :)

Linda
Postat 2011-01-10 kl 07:42:53

Hejsan Mikaela! Jag tycker du är så jäkla stark! Och blir grymt förbannad över att folk beter sig som skit mot dig! Dom förstår verkerligen inte vad det krävs för att föda och ta hand om ett barn! Jag har läst din blogg sedan start och kommer alltid att forsätta läsa den! Jag är lika gammal som dig och känner verkeligen med dig hela tiden! Och att blogga om så personliga saker är viktigt tror jag dock är det inte många som vågar göra det! Hoppas att det går bra för dig och lilla Kelly ! Och för dig och Kevin förstås! Varma kramar från mig!<3

Frida
Postat 2011-01-10 kl 07:46:08

Men sluta blogga då om det är så jobbigt, du skriver ju typ ett sånt här inlägg om dagen?

Nathalie
Postat 2011-01-10 kl 08:01:23

Fattar inte varför du skulle ljuga om något sådant hemskt ? :o , vad tänker folk med nu för tiden asså ?

Anna
Postat 2011-01-10 kl 08:03:04
Blogg: http://foreveranna.blogg.se/

Jag tror fullt ut på dig! Du verkar vara en jätte bra mamma! Jag tycker VERKLIGEN INTE att du är en dålig mamma för att du lämnade bort Kelly till din mamma en natt! Någon gång måste man väll göra sånt?

Jag tycker din blogg är jätte bra och jag tycker du verkar vara en jätte bra mamma!

Kram Anna

Emma
Postat 2011-01-10 kl 08:06:57
Blogg: http://lillafamiljenermling.bloggplatsen.se/

Stå på dig. Du har all rätt att skriva vad du vill och känner. Håller med dig helt gillar man inte det man läser behöver man inte fortsätta läsa det. Jag vill bara säga att jag verkligen gillar att läsa din blogg. Du är en stark människa! Lycka till med allt hoppas allt blir bättre.

Sunny
Postat 2011-01-10 kl 08:10:11

Tycker du borde ta bort alla de elaka kommentarer ^^ Orka läsa vad Idioter skriver på din blogg endå? Du vet själv att du är stark och allt dedär, sluta låta dig bli nertryckt, det är som godis för dom som skriver illa om dig, förstår du inte?



Lycka till annars <3 Din blogg är fanemej mer spännande än Fokis xD och jag har faktiskt följt henne ett bra tag!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 08:14:03

Å Mikaela, jag vill bara drämma till de som kommenterar elakt!! Vill att du ska blogga normalt :)

Daniella - mamma till Nea
Postat 2011-01-10 kl 08:33:23
Blogg: http://dellisch.blogg.se/

Va starkt! det kommer alltid finnas sånna idioter här i världen tyvärr.. det är bara att försöka ignorera! Men jag vet att det är grymt svårt.. Men du verkar så stark! du klarar det!

ebba
Postat 2011-01-10 kl 08:35:26

Skit idomgör ennyblogg dåsom du inte ger ut där du skriver känsligare saker menändånuppdaterar denna men med inga saker som folk kan reta sej på så kan du skrivapå två bloggar men vi som läser din blogg vet bara om denna



Det hade varit jätte synd om du slutad blogga för jag läser din blogg varje dag och gillar den(mycket)



Dom taskiga komentarerna försöker göra så att su vetmindre än dom men dom vet ju inte hur det känns för dej,

Gör en ny blogg som du inte ger ut för då är den bara din egen och du kan ha lösen på den



Lycka till nuoch komihåg du är stark och du klarar det jag vet det är svårt att ingnrera komentarer men bry dej inte okej och när nån skrivarnågot du inte gilla lägg ut de på bloggen så får allatyp se

hur dom taskiga komentarerna är så tillslut slutar dom dom tröttnar



skriv de du vill och de du tycker och skit i dom



JAG VILLE SÄJA DU KLARAR DET:)

Jag är på din sida och det är dom flesta

Elinore
Postat 2011-01-10 kl 08:40:59
Blogg: http://byelli.blogg.se/

Bra skrivet! <3 ta inte åt dig vad andra säger! Du är en bra mamma (:

Rebecca
Postat 2011-01-10 kl 08:55:06
Blogg: http://bymebecca.blogg.se/

Mikaela, du är stark!^^

Blir så j*vla sur på folk som skriver elaka kommentarer...fortsätt kämpa, och försök att inte ta åt dej skiten:D >.<

Madeleine J
Postat 2011-01-10 kl 09:00:17
Blogg: http://madeleine.82.blogg.se/

Du är en bra mamma. Det verkar ju gå bra med Kelly och hon är jättesöt.

låter som ni hade det roligt på kryssningen.

strunta i alla elaka kommentarer.

vad tråkigt med alla omogna, oärliga människor och elaka kommentarer, de är väl avundsjuka på din blogg verkar det som.



du skulle ju kunna strunta i att publicera dessa kommentarer som inte är snälla, så får de ingen uppmärksamhet.



hoppas att det gick bra inne på akuten och att det inte var något allvarligt.



kramar

Vera
Postat 2011-01-10 kl 09:00:54
Blogg: http://verasboktips.blogg.se/

Bra skrivit! =)

Lotta
Postat 2011-01-10 kl 09:02:02
Blogg: http://caperoni.blogg.se/

Angelinn
Postat 2011-01-10 kl 09:09:22
Blogg: http://angiiel.blogspot.com

Du verkar ju vara en jätte gullig tjej och en super bra mamma. Det är ju inte direkt så att du gör värsta hemska grejerna, du gör allt jättebra! Så vissa borde verkligen hitta nåt bättre att göra, än att sitta och trycka ner en ung tjej. Folk gillar att trycka ner människor som är svaga, av nån anledning.Och eftersom din blogg är så känd så är du ett perfekt offer för de där idioterna. Så stå på dig! Och bry dig inte om dem som säger att du är en dålig mamma, även om det självklart smärtar att höra. Men de är inte värda att ens bry sig om.De är dem som vill ha uppmärksamhet, så ge dem inte den! Kramar <3 :D

jessi
Postat 2011-01-10 kl 09:21:08

bara vill påpeka att sjukhusen har tystnadsplikt vilket innebär att de INTE får tala om du har varit där eller ska på besök.

Michaela
Postat 2011-01-10 kl 09:26:12
Blogg: http://michameela.blogg.se/

Jag fattar att du blir irreterad på människor som håller på. Och jag blir fan helt paff av att bara höra läsa dom. Fattar inte hur folk kan dömma folk ifrån sin dator. Jag tycker du är varkar vara en jättebra mamma. Det är bra att du kan komma iväg ett tag ifrån Kelly och sen komma tillbaka helt utvilad och verkligen ge henne allt. Känner många som ibland tar en lite paus. Inget fel med det. Kämpa på. Du har fler folk på din sidan än emot dig. Och vet att det kan vara svårt, men försök att strunta i det elaka. Dom är bara sjukt avundsjuk att dom inte vågar göra allt du har.. Och dom kanske inte har samma stöd som du har fått med Kelly. Hursomhelst.. Jag har sagt det gör.. Älskar din blogg :) Och du är söt när du ler.. Så tar fler fina bilder när du ler :P Puss på dig

Anna
Postat 2011-01-10 kl 09:29:42
Blogg: http://lifeofannapanna.blogg.se/

Hur kan någon ens tro att du är en dålig mamma?

Du är jätte stark, och bra mamma!

Jag undrade också bara om du ska behålla eller inte?



Jätte stora kramar!

Linnea
Postat 2011-01-10 kl 09:30:23

Riktigt bra skrivit Mikaela!!



Kan du inte göra så att du bara accepterar dom snälla kommentarerna och ignorerar dom andra så det blir en glad blogg, alla mår bättre av det och inte minst du!? :)

Pia
Postat 2011-01-10 kl 09:31:51

Jag blir så himla arg när jag ser allt dumt som alla skriver till dig! Ta inte åt dig säger jag bara, förstår inte människor som inte har mer liv än att sitta och förstöra för andra. Jag skulle vilja säga några ord till den som kommenterade om att ett oplanerat barn skulle vara så mycket sämre och att man bara vill ha planerade barn. Själv så är jag ett oplanerat barn, jag har visserligen inte frågat men mina päron har varit tillfallas i 21år och jag är 20. Jag är ganska säker på den saken. Anledningen till att jag inte frågar är för jag inte bryr mig. Istället är jag glad och tacksam åt att mina föräldrar valde att behålla ett oplanerat barn, för annars hade jag inte funnits!

Jag tycker du är jätte duktig som orkar, själv tror jag inte att jag är redo och är några år äldre. Alla är inte lika.

Puss på dig<3

Pernilla
Postat 2011-01-10 kl 09:31:55
Blogg: http://alwayspernilla.blogg.se/

Jag tycker att du är en jättebra mamma. Att lämna sitt barn 1 natt är inte fel. Det finns dom som lämnar sina barn i 1 vecka och är bra föreldrar.

Stå på dig, du bloggar för din skull. Just right!

4 barnsmamma
Postat 2011-01-10 kl 09:33:43
Blogg: http://jaochfamiljen.blogg.se/

Bry dej inte om vad andra säger du är säkert en jättebra mamma och man behöver inte vara perfekt för att vara det, sen att lämna bort sin bebis jo det kan man och det får man utan att vara en sämre mamma. Sköt om dej och ta inte åt dej av allt skitsnack.

4 barnsmamman

Sabine
Postat 2011-01-10 kl 09:34:07
Blogg: http://nissesmamma.blogg.se/

Vore de inte bäst att lösenordsskydda din blogg då? Vem vill ha elaka kommentarer när man har det jobbigt och mår dåligt liksom. Men det du skriver här är inte privat och du kommer få höra folks åsikter, både de positiva och negativa, vare sig du ber om det eller ej. Gör bloggen privat eller ta bort så man inte kan kommentera din inlägg så slipper du ju att folk lägger sig i ditt liv. Du hade nog mått mkt bättre om du tagit en bloggpaus på någon vecka och rett ut ditt liv ifred.

Charlotte
Postat 2011-01-10 kl 09:37:51
Blogg: http://charlottethoren.blogg.se/

Folk är sånna. DOm ska alltid ha något att klaga på. Vet du vad jag tror skulle hjälpa. Strunta i att försvara dig i inläggen. Radera bara de kommentarerna och låtsas som dem inte finns. Koncentrera dig på de människorna som faktiskt skriver snälla saker till dig.



Dom som skriver elaka saker vill att du skall bli irriterad och skriva om det. Så länge du tar upp det kommer dem fortsätta men märker dem att du inte längre bryr dig om dem så kommer dom garanterat att sluta :)

Mariah (Mamma till Cornelia)
Postat 2011-01-10 kl 09:38:06

Tycker du ska skita i vad folk säger och skriver, dom är bara avundssjuka på dig att du klarar allt så bra som du gör och du är en riktigt bra mamma och gör så gott du kan. Du har vänner , pojkvän och familj som stöttar dig. Skit i vad idioterna skriver eller säger, stå på dig och visa inte att du blir ledsen lr arg för då vet dom att dom har vunnit, gör så att gör dina kommentarer anonyma och så accepterar du bara dom snälla och tar bort dom elaka kommentarerna. Jag gillar att läsa din blogg och man blir så glad av att se en så stark tjej klara detta som du faktiskt gör. Stå på dig tjejen!

Victoria
Postat 2011-01-10 kl 09:41:17

jag tycker inte du är en dålig mamma för att jag tycker du är den perfekta mammam som finns kram Victoria

Johanna
Postat 2011-01-10 kl 09:44:33
Blogg: http://persaan.blogg.se/

Internet kommer alltid vara en plats där människor kan skriva hur dom vill utan att tänka på att dessa ord kan såra en enormt. Så länge du bloggar kommer du att stöta på folk som har åsikter, fast de egentligen inte har något med ditt liv att göra. Skaka av dig allt negativt, och stå upp för den du är,att du ÄR en bra mamma, och strunta i alla dumma kommentarer! Dom får dig enbart att må dåligt!

Du är stark!

Jessica!
Postat 2011-01-10 kl 09:50:08
Blogg: http://funki.blogg.se/

Svar till "alvas" kommentar (den första)

Vad f*n säger du!

Vad vet du om det? Du har läst hennes blogg, hon skriver mycket om sitt privat liv men du vet INGET om hon är en dålig eller bra mamma. Jag tror att dina föräldrar också lämnade dig någon gång för att ha lite roligt. Det är ju det man har barnvakter till lixom! Seriöst hon är 15 år och hon klarar av att vara mamma till lilla kelly. Michas mamma ställer ju också upp!

Jag tror att du ("Alva") behöver läsa igenom din kommentar och så ser du som alla andra att du har skrivit några ord fel och be om ursäkt för det!

Juliaa
Postat 2011-01-10 kl 09:53:42

Bry dig inte om dom elaka kommentarerna!!!

Du är envis och du kommer klara det här!!

Kämpa på tjejen!!!

Joanna
Postat 2011-01-10 kl 09:59:37

jag blir så sjukt upprörd när jag läser vissa saker. mr x, vafan har du att komma med? att du är en patetisk liten looser som sitter & kommenterar anonymt kanske? bevisa? vad ska hon bevisa? ska hon ta kort när hon gör en undersökningar? ska hon ta kort på gravtestet? ska hon ta kort under överfallet? du verkar vara en sjukt liten människa på jorden utan ett liv, varför annars orka sitta & analysera i detalj om hennes "lögner"? skaffa dig ett liv & lev inte på andras. blir så himla arg på er människor som alltid, läs ALLTID, ska klanka ner på människor som antingen har lyckats eller som sticker ut från mängden. nåja, take care Micah, du är ABSOLUT ingen dålig mamma & ta fan inte åt dig av dessa sunkiga människor.

Johanna
Postat 2011-01-10 kl 10:04:03
Blogg: http://drucillafair.blogg.se/

Bry dig inte om vad andra säger, du är en jätte bra mamma och Kelly ska vara glad som har dig, dom som skriver elaka kommentarer har inget liv och är bara avundsjuka!



Lycka till Tjejen!

Louise
Postat 2011-01-10 kl 10:06:19

Den där Alva som skrev första kommentaren och alla andra idioter är jut idioter. Förstår att det är svårt att strunta i allt, men du är grym!! Fantastisk och jag gillar verkligen din blogg. Jag tror på det du skriver och jag vet att du är en bra mamma och att kevin är en bra pappa. Det märks i bloggen även om jag inte kännern någon av er. KRAM!

Jenny
Postat 2011-01-10 kl 10:07:21

Men HALLÅ, har ni något bättre för er ni som håller på att klaga ? avis på henne ???

Lägg ner för fan, lägg er tid på annat än att läsa en blogg som ni bara ska klaga över, tänk för fan att de finns 12-13 åringar som skaffar barn, hon har en pojkvän som kanske har jobb o försörjer dom, vad vet ni ???

Så lägg ner för helevte, låt henne vara för guds skull..

Frida
Postat 2011-01-10 kl 10:09:27

Man kan boka tid på akuten, det är verkligen inte ofta de tar emot det men det kan man, de tar även vissa återbesök på akuten. Arbetar på sjukhus.. du gör rätt i att skriva för din skull, önskar dig all lycka med nya barnet=)

Sofia
Postat 2011-01-10 kl 10:10:48
Blogg: http://sofiapalesjo.bloggplatsen.se

Du har helt rätt, stå på dig.. jag tycker du värkar vara en jättebra mamma och man måste ju få va lite barn ledig i bland också så man kan få nya krafter.. tycker de e synd att folk är så jävla elaka. kanske är bra om du skaffar lösenord och ger de till dina snälla läsare.

Linnea
Postat 2011-01-10 kl 10:12:14

Jag tycker nog faktiskt att det är positivt att kunna lämna sitt barn för en kväll. Dagens föräldrar håller så hårt i de små och det brukar utvecklas till den värsta sortens curlingföräldrar. På förskolan gråter mammorna och står och håller fast sina barn i evigheter tills barnen själva också blir förtvivlade och börjar gråta. Att ha distans till sig själv och sitt barn är viktigt för både mamman och barnet och att vid en så ung ålder som 15 kunna luta sig mot sin egen mamma är en självklarhet.

Att du tror på dig själv och visar att det är okej att vara sin egen är en av de viktigaste sakerna du kan lära din dotter. Stå på dig!

Kiri
Postat 2011-01-10 kl 10:12:18

Om det nu är någon som läser det här så tänkte jag bara säga att ni beter er på ett högst omoget sätt och ni går under nivån för en 15-åring. Det finns olika sätt att lägga fram saker på och man kan välja ett bättre sätt än aggressiva påhopp. Världen blir inte bättre för att man kritiserar andra på det viset. Tänk utifrån flera perspektiv, så kanske ni inte använder den tonen ni använder nästa gång.

Tilda
Postat 2011-01-10 kl 10:19:52
Blogg: http://harlemrequiem.blogg.se/

Om jag skulle ta åt mig av alla kommentarer som folk skriver, så skulle jag nog varit tvungen att ta bort "kommentars funktionen"

Gör det så slipper du bli ledsen och arg

Emmelie
Postat 2011-01-10 kl 10:20:17

Bra Mikaela, stå på dig! du väljer exat vad och hur mycket du ska skiva om vissa grejer i bloggen, de är trotts allt DIN blogg. Folk är garanterat vara avundsjuka på sig och ditt liv som ung mamma!

Vi håller på dig, och hoppas allt står rätt till med de lilla livet i magen (om de var pga de du var på akuten! :) ) Kram

Sandra
Postat 2011-01-10 kl 10:20:35
Blogg: http://minitjej.blogg.se/

Va elaka dom är:(!

julia
Postat 2011-01-10 kl 10:23:17

det finns inget rätt eller fel i hur man uppfostrar ett barn. det är klart att det finns uppenbara saker som man inte ska göra men man ska inte behöva följa varenda regel som finns eftersom många regler är motsatserna till varandra, så det går inte att göra alla nöjda med hur man uppfostrar och tar hand om sitt barn. huvudsaken som alla föräldrar måste göra är att de ska ge sitt barn så mycket kärlek de kan ge. och det gör du mikaela :) du är en bra mamma, bra att du vet det själv också <3 tack för en fin blogg

emelie.
Postat 2011-01-10 kl 10:24:14
Blogg: http://emelllieh.blogg.se/

Har inte läst din blogg mer än någon vecka men från vad jag läst så tycker jag inte att du ska bry dig om vad dom säger överhuvetaget, dom är bara avundsjuka på vilket underbart vackert liv du byggt upp. Det förtjänar du. Kram på dig tjejen, stå upp för dig själv och det du tror på <3

Sharlee van Stralendorff
Postat 2011-01-10 kl 10:28:43
Blogg: http://sesp.blogg.se/

Michaela, lyssna på alla dina SNÄLLA läsare för guds skull! Bara dom. Läs bara deras kommentarer och strunta i resten, det är fler som älskar dig än hatar dig. Och dom elaka människorna vet ingenting, dom vet ingenting det dom läser utan tar bara allt utifrån bloggen, det du skriver. Dom utgår från det och hittar på! Stå upp för dig själv, för du vet bäst, du vet ifall du är en bra mamma och allt annat. Det vet du och ingen annan! Strunta i dom elaka människorna, dom flesta är avundsjuka! Ta inte åt dig, tycker så synd om dig men du är så himla stark. Du klarar det och radera och läs inte dom elaka kommentarerna. Stryk över det. Vissa människor är borta från vettet och läs inte deras ordval. Kram!<3

Sofia
Postat 2011-01-10 kl 10:31:40
Blogg: http://sojjfisch.blogg.se/

Asså jag blir så trött på alla som skriver elaka kommentarer. Asså om någon tycker att hon är en dålig mamma + en massa annat. Håll det för er själva då. Ni har ingen anledning att säga massa saker som + inte är sant. Till henne bara för att vad? Gör henne ledsen. Tänk på att hon bara är 15 år gammal och hon går igenom massa svåra saker som jag inte äns kan föreställa mig hur det är. Som ingen kan föreställa sig hur det är. Hon är fortfarande bara en tonåring som tar hand om Kelly som säkert ingen 15 åring kan. Så håll era falska kommentarer för er själva. Ni fattar inte hur mycket det måste uppröra henne! ELLER TYCKER NI DET ÄR KUL???!!!

Mickaela jag vill bara säga att du är bäst och att du ska strunta i dom sm skriver dumma saker för du vet att inget av det är sant<3

Kramar Sofia!!!

Emilia
Postat 2011-01-10 kl 10:33:58
Blogg: http://emiliaolofssoon.blogg.se/

Asså de är ju rent tragiskt att vissa människor som inte har nått eget liv att ta i tu med sitter och skriver elaka kommentarer. Alla som gör de vad fan blir bättre? Ni kanske mår bättre av de? I så fall är ni helt jävla dum i huvet. Mikaela Jag tror på dig, du är en sjukt stark tjej som vågar stå för de du tycker och så. fortsätt kämpa, finns de liv så finns de hopp!♥

melinda
Postat 2011-01-10 kl 10:40:03

Jag tror på dig !

Önska att dom som håller på slutar nu.

Kram

Emma
Postat 2011-01-10 kl 10:41:50

helt jävla seriöst hur orkar ni hålla på och skriva så elaka saker?

har ni inget liv?

Mikaela har gjort bloggen av en anledning eller hur?

läs inte om ni är så jävla ointresserade, vi bryr oss om micah och vill att hon ska fortsätta blogga. Men ni verkligen så jävla låga!



Mikaela fortsätt att göra det du tycker om, kämpa på gumman <3

Jenny
Postat 2011-01-10 kl 10:44:36
Blogg: http://jennisa.webblogg.se/

Heelloo youu så stor Kelly börjar bli såå söööööööööt

Jo ville bara nämna skit i dumma koment´s

Typ dumma folk bara hahahah godkän inte dom heller utan bara skit it!!!

Jätte kul blogg =)

Sara
Postat 2011-01-10 kl 10:47:16

Helt ärligt folk, alla har rätt till sina åsikter men skit i att uttrycka dom. Säg det till någon annan. Fattar att hon blir irriterade och ledsen när ni skriver såna här saker. Det är hennes liv, hennes kropp, hennes val. Vad andra tycker spelar ingen roll. De flesta människorna är så jävla snabba på att döma andra, men ta en titt på er själva istället.

När min kusin var 6 veckor så lämnade min moster honom till min mamma över natten, e hon också en dålig mamma som inte älskar sitt barn?

Det är så synd att man inte ska få skriva exakt vad man vill utan att behöva försvara sig

Stå på dig!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 10:47:27

BRA RUTET!! (eller hur böjer man ordet ryta)



Kämpa på!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 10:48:46

Jag tycker att du ska göra ditt och inte bry dig om dem som skriver så! detta är din blogg och du bloggar på ditt sett! om de intee tror på dig så fine, Jag tycker inte det är ditt fel att de inte tror på dig! Jag tror på dig :) fortsätt som du gör mikaela och du är världesns bästa mamma! :D

maddähpaddäh
Postat 2011-01-10 kl 10:53:18
Blogg: http://maddelixa.blogspot.com

denna kommentar är till ALVA: För det första så verkar du inte veta ett skit hur det är att ha barn.. Sen lämnade inte Micah sin lilla bebis ensam hemma.. Kelly hade säkert sällskap.. Man måste få sin egen tid hur ska man annars räcka till?? Man är med sitt lilla barn 24 timmar om dygnet, klart det tar på krafterna, Herregud.. vilka folk det finns asså, stå på dig Micah :) men du har ju ändå valt bloggvärlden, så då får man faktiskt räkna med bad comments, titta på Kissie bara ;)

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 10:55:26

om amanda.k visste hur många barn här i världen som är oplanerade skulle hon nog ändra attityd :)



och idioten som klagade och sa att "hur skulle det se ut om alla 15-åringar fick barn?" ja jo, det är ju visserligen bara det senaste århundradet som det INTE har varit så i hela mänsklighetens historia, men men ;)! Och idag så beskyddar ju samhället de som inte kan försörja sig själva, så det är ingen fara!

My
Postat 2011-01-10 kl 11:00:22

De som kommenterar så elakt om att du är "en dålig mamma" för att du lämnar ditt barn hemma med din mamma en natt - vänta tills ni får barn själva.



Bry dig inte om de elaka kommentarerna, jag och många andra tycker du är en toppen mamma och du har en jätte fin blogg!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 11:02:12

Konstigt att alla dömmer dig utifrån fakta dem inte har. Självklart beställer man tid på akuten, det har jag själv gjort och precis på samma sjukhus. Att du skulle vara en dålig mamma till Kelly har jag svårt att tro med allt stöd du har omkring dig. Till och med vilken annan mamma som hellst skulle kunna göra det du gör utan att någon kommenterade det.



Självklart har väl alla rätt till sina åsikter och tankar men man kan faktiskt behålla det för sig själv ibland.



Ett tips till dig om du är less på alla jobbiga kommentarer är nog tyverr att lägga ner din stora blogg och fortsätta från början. Eller låsa din blogg och bara låta dem du vill ska läsa den. Då vet du också vilka som kommenterar om de blir en jobbig kommentar.



Jag tycker iallafall att du är en jätte bra mamma och själv hade jag inte alls klarat det i din ålder.

Så kämpa på! :)

Linn och Amanda:)
Postat 2011-01-10 kl 11:10:01
Blogg: http://allraoundmupparna.blogg.se/

Emma 15 och gravid
Postat 2011-01-10 kl 11:10:06
Blogg: http://mommyemma.blogg.se/

Jag tror på dig Mikaela. Jag tror på att du är en bra mamma, man märker det på dig <3

ELLENSPLAZE-kreativitet
Postat 2011-01-10 kl 11:11:06
Blogg: http://ellensplaze.blogg.se/

VARFÖR I HELA HELVETET SKA HON BEVISA SAKER OCH TING? VARFÖR? ÄR NI AVUNDSJUKA ELLER? FÖR ATT HON HAR EN SUPERFIN DOTTER OCH EN POJKVÄN HON ÄLSKAR? FÖR ATT INTE NI HAR DET? JÄVLA IDIOTER, NI FÖRSTÖR JU LIV? DET ÄR MIKAELAS BLOGG, OCH INGEN ANNANS! HON SKRIVER VAD FAAAN HON VILL, UTAN ATT FÅ EN MASSA SKIT. HON HAR VALT ATT SKRIVA INTIMT OM HENNES LIV, LÅÅÅÅT HEEENNNEEE! "hon ska bevisa att hon har blivit överfallen", "hon ljuger för att få uppmärksamhet". OK, JAG VET INTE OM HON LJUGER ELLER INTE. MEN VILKEN JÄVLA MÄNNISKA SKULLE LJUGA OM ATT BLI ÖVERFALLEN? HON HAR JU REDAN UPPMÄRKSAMHET? HON HAR EN STOR BLOGG, LIGGER OFTA FÖRST PÅ BÅDA BLOGG.SE´S LISTOR.



MIKAELA, SKIT I DEM IDIOTERNA DÄR UPPE. DU ÄR FY SATAN SÅ STARK! visst, det kanske inte var så smart att skippa kondomen andra gången. MEN LÄGET ÄR SOM DET ÄR OCH DET ÄR BARA ATT GILLA LÄGET! DU KAN KLARA DETHÄR MIKAELA, SKRIV FÖR OSS LÄSARE SOM SER UPP TILL DIG, OCH SKIT I DEM ANDRA, ÄVEN OM DET ÄR SVÅRT. DU KAN KLARA ALLT!!!!!

Johanna
Postat 2011-01-10 kl 11:11:46
Blogg: http://johannalundsrom.blogg.se/

Jag blir så arg när jag läser ditt inlägg.

Folk är ju fasen inte kloka!?

Har dom barn själva?

Jag kan säga att min svärmor lämnade ifån sig min sambo till hans mormor när han va ett halvår gammalt för att åka utomlands och då va hon 28 år!

Vem fixar inte barnvakt åt sitt barn för att få komma bort en stund?

Jag kan tycka att det är på tok för ungt att få barn vid 15 års ålder, men va fan, det är inte mitt beslut. Det är ngt du har tagit och det kan ingen annan ända på. Hur mycket dom än gnäller.

Tror du är en bra mamma!



Ta hand om dig tjejen!!



Kram



Linn och Amanda:)
Postat 2011-01-10 kl 11:13:16
Blogg: http://allraoundmupparna.blogg.se/

Fy fan vad taskigt gjort!! Tror ni själv att hon sitter och skämtar om en sån jävla sak eller...

Tror du är en jätte bra mamma:)

.
Postat 2011-01-10 kl 11:22:37

Bry dig inte om vad folk säger, du sköter din situation utmärkt. Ingen kan göra allt 100% rätt eller 100% fel alla gör lite av varje. Jag undrar dock om inte många av de som kommenterar taskigt hade gått under om de ställdes i en situation liknande den du befinner dig i. Varför lyssnar du ens på vad folk säger? Du och de i din närhet vet ju bäst när det gäller ditt och din bebis liv, ingen annan har rätt att komma med kritik för de vet inte hur de hade reagerat om det hände dem. Strunta i alla elaka kommentarer, du gör det som du tycker är bäst för din baby och det är väl mycket bättre än om du hade lyssnat på vad alla andra säger? Du vill Kellys bästa och jag är säker på att hon har allt hon behöver, både materiellt och emotionellt. Efter att ha klarat av en graviditet vid 14 och 15 års ålder klarar du vad som hellst!

Ebba
Postat 2011-01-10 kl 11:23:21

ASSÅ ALVA ÄR DU HELT DUM I HUVUDET ELLER? Hon lämnade ju inte direkt barnet hemma och lät henne bara vara hennes mamma tog ju hand om henne! Hon tycker nog att Kelly är jättesöt och VILL ta hand om henne! Men om mikaela lämnar henne på barnhem då lämnar hon ju ifrån sig och de tar hand om barn jättedåligt där, jag tycker synd om barn som får växa upp hela livet med sin mamma, sen när du blir 12-1 år så vågar du inte ens säga hej! Det är inget fel alls på Mikaela! Om hon kände att hon var en dålig mamma till Kelly tror jag nog att hon skulle ta hjälp för det då. Men hon ser ju att Kelly mår bra!!!!!!!!!!!!!!! Dessutom har ju hennes mamma också uppfostrat bebisar du är så ÄGD ALVA!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 11:23:54

Sluta ta åt dig!!!!

Folk kommer alltid skriva elakt! Det är klart de vill att du ska reagera så här och må dåligt över det, men det är ingen idé att säga till folk att sluta, tror de bara blir mer taggade att skriva då. Om du vet att du inte är en dålig mamma och allt sånt så borde du också förstå att du inte ska ta åt dig av av de skriver. Alla tycker olika! Folk vet att du bara är 15 och det är jättelätt att trycka ner på dig på typ alla sätt, plus att du är ung mamma så är ju tyvärr fördomarna så att man är korkad och inte kan/vet någonting, även om så inte är fallet.

Eftersom din blogg blivit så stor så borde du kanske inte skriva allt du känner - för du vet ju ändå att många kommer kommentera negativt. Så försök hålla det på en "normal" nivå... även om du vill kunna skriva allt här så går det inte. Skriv dagbok (antingen vanligt papper eller word-dokument)

Ta t.ex. Blondinbella, brukar hon skriva att hon mår jättedåligt och allt sånt?? NEJ! När hon och hennes pojkvän gjorde slut skrev hon bara att de gjort slut och att hon inte ville förklara sig, folk accepterade det och det fick vara så, även om alla är sjuukt nyfikna på varför och bla bla.

Anna
Postat 2011-01-10 kl 11:25:54
Blogg: http://gripenbergen.blogg.se/

Jag tycker du är skit bra!

Skit i alla elaka kommentarer!



Kram anna

Frida
Postat 2011-01-10 kl 11:27:39
Blogg: http://avictoriandustrial.blogg.se/

Orka att folk bryr sig om du åker på kryssning över en dag, eller hur du sätter Kelly i barnstolen, har inte folk ett eget liv att sköta eller?

Jag tycker i alla fall att du verkar som en bra mamma :)

Josefine
Postat 2011-01-10 kl 11:30:45
Blogg: http://josefineeberg.blogg.se/

Bry dig inte, stå på dig! du är inte värd några elaka kommentarer. Du är en helt underbar mamma till en supersöt Kelly! Sluta inte blogga, jag ser upp till dig och jag älskar din blogg.

Besök gärna min

Massa kramar! <3

Hellnas
Postat 2011-01-10 kl 11:31:41

ASSÅÅÅ GUUD!!! du fattar verkligen inte nåt eller hur?? folk är på en hela tiden på internet!!!! även man skriver bra saker!!!! när man har en blogg kommer många att skriva dåliga kommentarer och helt ur luften banka ner på en i ditt fall kanske det är för att du har en av de största bloggarna medans folk kämpar med sina egna!!!!



folk kommer alltid att döma en vare sig man gjort något bra eller dåligt, men i mitt fall så tycker jag att den här bloggen är känd av HELT FEL anledning, först när ajg besökte den här bloggen var du 14 och gravid med första barnet! det var ju illa nog men alla gör misstag så man trodde ju verkligen att du hade lärt dig nåt... men nej nej ska bli gravid för andra gången igen... tycker så jävla synd om kelly... det är sant man blir mogen efter såna här händelser, men ingen av er 2 är redo för att bli föräldrar!!!!! fan vad ni ska vara sega i huvudet!!!! du må vara en stark människa men definitvt inte en stark hjärna!!!!!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 11:38:30
Blogg: http://fency.blogg.se/

Tänk inte så. Du ska fortsätta blogga. Jag läser din blogg varje dag för den e bra. Och jag är inte ensam om att tycka så. Skit bara i alla idioter. De finns idioter överallt. Du är ju stark, de har du visat genom Kelly och mycke annat. fortsätt så :)

Cornelia
Postat 2011-01-10 kl 11:43:12
Blogg: http://www.kompiz.bloggplatsen.se

Jag tror på dig!

Varför annars skulle du säga att du varit på sjukhuset?

Jag tror inte att du ljuger om en "akut" sak.

Du är en jättebra mamma! & så mogen för din ålder!

skit idom, dom är bara avunsjuka!



BAMSE KRAM! <3

Jozefine
Postat 2011-01-10 kl 11:46:07
Blogg: http://jozefineandersson.blogg.se/

You go girl!

Malin
Postat 2011-01-10 kl 11:57:35
Blogg: http://modeliicious.blogg.se/

håller helt med dig! stå på dig du behöve rinte bevisa någonting!!

Jenny ~ 15 år och gravid!
Postat 2011-01-10 kl 12:09:33
Blogg: http://marsbarneet.blogg.se/

Hej! jag tycker inte du ljuger, det finns så mycket falska människor, som inte ens är värda att läsa ens blogg! stå förvad du säger, så ska du se att det håller i längden!

Är i samma sits som dig, är oxå 15 o gravid, har dock inte fått ut min o min pojkväns plutt än, men den 24 mars är vår ängel, beräknad! Hoppas du oxå läser min blogg, hör gärna av dig :)) Kramkram / Jenny

Rebecka
Postat 2011-01-10 kl 12:10:04
Blogg: http://myworldinphotographs.blogg.se/

Det är så det ska vara, du ska skriva för din skull! Ingen annans! :D Jag kommer fortsätta läsa din blogg o du får skriva precis vad du vill :) Jag tror på dig!

Helene
Postat 2011-01-10 kl 12:11:06
Blogg: http://volvochick.blogg.se/

Detta är den första kommentar jag någonsin skrivit i någons blogg men detta berörde mig. Ta inte åt dig. Tro mig det finns många fler mammor som är äldre som går ut och har roligt och lämnar sitt barn hemma för att få lite egen tid. För det behöver alla! Kan man inte få egen tid och ta hand om sig själv så hur ska man kunna ta hand om ett barn. Du är grymt modig som kan öppna dig och skriva om ditt liv. Men visst tycker samtidigt att du måste ha mer gränser och kanske väldigt tydliga gränser för vad du vill utelämna eller ej. Stå på dig tjejen! Alla taskiga kommentarer är från avundssjuka människor som inte har bra självkänsla eller som helt enkelt inte har barn själva. Kom ihåg DU är bra, det finns INGEN som skulle vara en bättre mamma åt DITT barn än du själv!

julia
Postat 2011-01-10 kl 12:12:42

vill bara säga att du är nog den coolaste tjej i hela världen:)

Nea
Postat 2011-01-10 kl 12:14:30

Du är en underbar mamma och jag tror på dig till 110%!



lycka till med allt! <3

linn
Postat 2011-01-10 kl 12:15:00

Hej "micah".



Jag tycker du ska strunta i alla dumma kommentarer som du får. Dom har inte en aning om vad dom pratar om utan hackar på dig bara för att dom vill. Jag är själv mamma och fru och vi har lämnat bort våra barn ibland så dom får sova hos mormor eller farmor osv.



Så till alla negativa människor:



Det finns inget som säger att bebisen har det sämre hos mor och farföräldrar än hos "Micah". "Micah" och Kelly bor ju hos hennes mamma m.m så dom får ju träffa henne hela tiden, så hennes föräldrar vet nog mycket väl vad dom gör.



Så sluta klaga alla på henne, hon vet nog vad hon gör. Var glada istället att hon har så många som ställer upp för henne.



Mvh

Linn

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 12:22:16

Jag håller med dig! Det är patetiskt med sånna männsikor, dom mår själva så dåligt så ser dom en möjlighet att kunna göra ner någon annan så dom själva ska må bättre! SKIT I DOM! Jag vet, det är inte alls lätt men du klarar av det här! Jag älskar din blogg, jag går in på den säkert 10 ggr per dag! Så jag vill inte att du ska sluta blogga, men du ska inte göra det om det får dig att må dåligt såklart! Du är en bra och en stark mamma/person! Många kramar! :D <3

Hanna
Postat 2011-01-10 kl 12:24:32
Blogg: http://untitledomen.blogg.se/

Okej, jag brukar tycka att dem flesta unga mödrar är förbannat löjliga. Och jag är själv en ung morsa. Men nu går det liksom för långt. Låt Michaela vara ifred. Vad fan har ni för liv som ständigt ska skriva någon komentar som ni tycker är allmänt "bad ass". Okej. Hon är med barn igen. Låt henne. Vafan stör det er liksom. Ni behöver inte träffa henne, eller hennes barn. Ni behöver itne läsa hennes blogg heller. Faktum är att det är ganska lätt för er att inte bry er om henne. Men ni är bara för jävla nyfikna för att låta henne vara. JMin son är nio månader nu, jag dricker, jag röker, jag festar och kanske mer därtill. Men gör det mig till en dålig mamma? Nej. Jag tar hand och älskar mitt barn. Vilket Mickaela gör också, det syns. Hon röker inte, hon festar inte, hon dricker inte. Hon älskar bara sitt barn. Så låt henne vara. NI är bara sjukt jävla löjliga.

fail
Postat 2011-01-10 kl 12:26:44

Till amanda.k



Bara för att en graviditet inte är planerad betyder det inte att det är ett misstag. Fråga din mamma om du var planerad. Sätter en hundring på att du är ett "misstag".

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 12:30:44

Tror de flesta som skriver inte har barn själva eller har en helt annan bild av föräldralivet än du har. En helt annan bild av livet över huvud taget. Synd att du ska behöva lyssna på såna idiotiska saker, människor är verkligen en fruktansvärd ras som borde förintas från jordens yta! Har vi inte gjort nog?

mikaelaa
Postat 2011-01-10 kl 12:30:50
Blogg: http://bahmycket.blogg.se/

Bry dig inte om dom dumma kommentarerna för du vet hur det är och vad du gör du vet sanningen med andra ord. Det dom säger är bara något dom skriver för att dom vill att folk ska vara sämre än dom själv!

Du är stark fortsätt att vara det och fortsätt att blogga och skriva om ditt liv vi andra gillaar din blogg. Låt inte dom elaka kommentarerna trycka ner dig!

Carola L
Postat 2011-01-10 kl 12:31:08
Blogg: http://mammamuh.blogg.se/

Jag och många med mig skriver inte elaka kommentarer, däremot ifrågasätter vi vissa saker, saker som vi ser som omogna och egoistiska eller rent av skadliga. Jag tycker att många skriver konstuktiv kritik. Bara för att man inte är 15 år utan kanske 40 betyder det inte att man inte vet någonting. Jag tror att en hel del som läser och kommenterar(elaka kommentarer som vissa kallar dem) konstruktivt faktiskt är både erfarna och har vetenskapligastudier bakom sina frågor/åsikter.



Att lämna ett så litet barn är inte bra för barnet, ibland är det nödvändigt, men det betyder inte att det är bra för det. En kryssning är inte nödvändig att åka på.



Jag kan inte hålla med de som skriver att man måste få egentid så nära förlossningen - ja, det är ju trevligt att få tid att duscha ifred ;-), men man måste inte åka ifrån sitt barn så lång tid.



Att ha sex med en minderårig (som Kevin haft) är ett lagbrott och räknas som våldtäkt.

Att ha oskyddad sex är oansvarigt om man inte är beredd att bli gravid.



Jag har mött många unga föräldrar under min tid som aktiv i Föreningen för unga föräldrar och jag vet att det finns många unga föräldrar som gör ett bra jobb och utbildar sig. Det finns också många som blir kvar i bidragsberoende och inte kan ge sitt barn vad det behöver.



Jag tror även att man som ung förälder måste vara den som tar hand om sitt barn 24/7 man måste vara en "bättre" förälder än de som får barn senare i livet. Det är ett hårdare jobb att vara en bra förälder när man är ung.

Trots allt har den som får barn senare ofta en annan mognad och en större kunskap om allt.

Det är vanligare att barn till välutbildade föräldrar läser vidare och således för högre levnadsstandard.



Från det att man blivit gravid då är det ens ansvar att ta hand om barnet på bästa sätt. Du är den mamma Kelly har så då är det ditt ansvar att vara den bästa mamma du kan vara.

Elsa
Postat 2011-01-10 kl 12:51:17

nu har DU bara DU gått över gränsen, du trycker ifrån dig dina läsare , vänner alla,, jag håller med den första komentaren, lämna ifrån dig bäbisen! man e ingen bra mamma när man är 14 år och inte har nån som helst koll på sitt liv! FATTA DET!!

och håll inte på att klaga på oss hela tiden för det gör ingenting bättre, du märker ju det själv, du har klagat på oss flera gånger nu! DET RÄCKER!

Jonna
Postat 2011-01-10 kl 12:54:19
Blogg: http://maajnn.blogg.se/

Tråkigt när människor håller på, men jag tror dock allting handlar om avundsjuk! Vad du än gör. Sluta aldrig blogga, jag älskar din blogg och beundrar den stort ska du veta! Ta inte åt dig av allt dåligt. :)

stella
Postat 2011-01-10 kl 12:59:36
Blogg: http://stellia.blogg.se/

Har läst din blogg ganska länge nu, och jag vill bara säga att jag inte tycker att du gör något fel, och jag tycker att du är en bra mamma. :)

anna
Postat 2011-01-10 kl 13:26:45

ta inte åt dig av alla hatkommentarer, ta istället åt dig av alla som är uppmuntrande för det är dom som egentligen betyder!

Jana
Postat 2011-01-10 kl 13:33:23

Du är dock den modigaste mamma jag sett!;)

Lizz
Postat 2011-01-10 kl 13:43:43
Blogg: http://Lizettepressfeldt.se

I believe in you!

nog för du är två år yngre än mig, men du är en förebild och första kommentaren du fick i detta inlägg stod det "du är en dålig mamma för du lämna en 6 veckors bebis, hoppas hon blir omhändertagen så hon får kärlek"



asåå ? jag tror inte någon kan älska kelly mer än du, och att åka bort en natt för att ha kul är absolut inget ovanligt. Jag vet att din dotter kommer se upp till dig. Och din blogg är din och du skriver vad du vill. Och folk som klagar kan ju sticka härifrån!



YOU ROCK GIRL !

Jenny
Postat 2011-01-10 kl 13:47:47

Du är grym! Skit i vad alla säger! Måste säga att du verkar klara det här galant trots att du är så ung. Jag hejar på dig!!

Rebecca
Postat 2011-01-10 kl 13:48:36

Hej!

Du ska bara veta att jag beundrar dig jätte mycket! Du är fantaktiskt! Och snälla sluta inte blogga! Jag älskar din blogg! Jag kollar ca var 5 minut om det är nått inlägg!



Alma
Postat 2011-01-10 kl 13:49:44
Blogg: http://missgrinch.blogg.se/

Ringde akuten förra veckan, fick väl ingen direkt tid inbokad men mitt besök var inplanerat under dagen, då jag hade tid att komma in. Så visst, boka tid fungerar.. Eller mer förvarna att man kommer dyka upp.



Folk har mycket åsikter, Mikaela, men du vet ju bättre än så, så strunt i alla andras dumheter!



Lycka till med Kelly och Kevin.

Naline
Postat 2011-01-10 kl 13:55:31

Hej! Jag vill bara säga att jag läser bloggen varje dag och jag vill bara säga attjag hittade din blogg på nån sida (kommer inte ihåg vilken) och det stog att du var 15 år om mamma. Det stod även att du var den sötaste,starkaste,modigaste 15 ÅRING! Det stod även att du hade 20 000 personer som besökte din blogg per dag!



när jag läste det så blev jag intresserad och jag tryckte på länken till Din Underbara blogg!

Jag älskar din blogg! Kom ihåg att det finns folk som älkar dig och din blogg!



Kramar Naline

Amanda
Postat 2011-01-10 kl 13:56:58
Blogg: http://loocaa.devote.se

Men snälla, alla jävla folk som inte har nått liv än att sitta här.

Hon menar med att hon skriver för hennes egen skull att hon vill skriva av sig lite av sina tankar och sånt. och så kommer ni och säger att hon är dum i huvudet och kan inte vara en mamma!

Och att hon inte har några känslor för sitt barn och skulle göra abort än att behålla barnet! Hon kanske hade såna känslor att hon inte kunde göra abort?! Vad är de ni inte fattar egentligen ?

Det är väl hennes val vad hon vill göra med sina barn?!

Jag försvarar inte Micah eller nått sånt eftersom jag inte ens känner henne. Men jag tycker det är så jävla patetiskt av er att klaga på henne?!

Det är ju för fan att hon tycker det kan vara lite påfrestande ibland att ta hand om ett barn , så hon vill ta en dag eller två ledigt?

Nu säger jag inte att man kan lämna bort sitt barn hejsvejs hursomhelst utan visst , man måste vara hos sitt ganska nyfödda barn mycket i början, men hon är inte helt fullärd i början ? Hon lär sig efter tiden?! Likadant som att ni skulle kunna köra en bil första gången lika bra som en som har haft körkort i 30 år ?!

Snälla! Vafan , det är meningen att ni ska ge henne stöd för hennes unga ålder och redan morsa!



Visst, det kanske är lite tidigt och sånt att redan va morsa och gravd igen, men SO WHAT? det är hennes val?! Ni ska stötta henne i det! Hon kanske är för känslosam för att bara mörda hennes barn i magen?



asså ta er samman, och gå o skaffa er ett liv, eller uppskatta det Micah skriver!



tack för mitt, och ha en bra skolstart :)

izabelle
Postat 2011-01-10 kl 14:01:15

jag tror dig och jag gillar din blogg jag tycker som du. du är Bäst

elsa <3
Postat 2011-01-10 kl 14:11:43

Jag håller med dig till 100% Varför skulle man ljuga om att man blir över fallen :O Jag förstår dig precis! Hoppas att du mår bättre snart <3 puss puss!

Krister
Postat 2011-01-10 kl 14:18:54

Stå på dig! Du är bäst! Jag läser din blogg för att jag är imponerad över dig och hur stark och duktig du är. Strunta i de andra!

Ina
Postat 2011-01-10 kl 14:26:31
Blogg: http://inaas.blogg.se/

Sluta inte blogga, absolut nt. Du verka som en jätte bra mamma, visst du är bara 15 bast, det kan kännas jobbigt vissa stunder, det vet jag själv. Men kämpa på, skit i alla elaka kommentarer, du och kev verkar vara mycket bättre än äldre föräldrar, att du lämnar henne till din mamma kanske vissa tycker är helt fel, men jag tycker det är väldigt snällt av din mamma att hjälpa er, och visst så kan de va kul att komma undan från att ha barn också, men även om kelly betyder allt för dig, fortsätt med att blogga, det är du bra på. Skit i alla som tror du ljuger, jag tror iaf på dig! Lita på dig själv bruden! <3



hadebäst!

Puss /Ina <3

Maja
Postat 2011-01-10 kl 14:26:53

Heja dej Mikaela! Du har helt rätt!<3 Och Alva, du som komenterat först, DU VET VÄLL NT HUR MIKAELA ÄR SOM MAMMA!! Och om du inte gillar de hon skriver, LÄS NT BLOGGEN DÅ , låt nt oss som gillar bloggen drabbas för det!



Massa kramar från mig! <3



P.s jag vill nt såra ngn nu, ville bara seja det.

Bella
Postat 2011-01-10 kl 14:27:20
Blogg: http://bellafella.blogg.se/

Alla som tror att du ljuger tycker jag bara kan sticka ! Varför skulle man ljuga om sånna saker ! Håller absolut med dig ! De som tror att du ljuger behöver inte läsa bloggen !



Hoppas att de fattar det nu ! :) <3

Angelica Pekkonen
Postat 2011-01-10 kl 14:27:33

Hej Micha! Jag förstår hur ledsen man måste bli när vissa skriver så hemska saker om dig,



PUSS :D

Nea
Postat 2011-01-10 kl 14:34:07

Skit i vad alla som klankar ned på dig tycker, har de ingenting bättre för sig än att klaga är de absolut inte värda din uppmärksamhet! Du kämpar på och gör det som du anser är bäst för alla och det ska du har en loge för, du är underbar!

Frida
Postat 2011-01-10 kl 14:37:45
Blogg: http://knappisar.devote.se

ÅÅ jag blir så arg på dom som skriver sånt till dig :@ Ta inte åt dig sånt skit, fast det tror jag inte att du gör för du är en stark tjej!! Hoppas att dom nån gång slutar att vara så barnsliga och slutar att lägga sig i!! Jag tycker i alla fall att du är en jättebra mamma!! Och jag läser din blogg för att jag ser upp till dig :)!! Kram <3

Caroline
Postat 2011-01-10 kl 14:45:43

Åh jag blir så arg när jag läser folks kommentarer. Det är många som gömmer sig bakom sin dator och skriver en jävla massa skit men jag tror inte det är många av dom som skulle våga säga det till dig face to face.



Jag tycker det är tragiskt att du ska behöva ta emot så mycket skit. Visst jag kanske inte tycker och tänker precis som du gör hela tiden men jag blir otroligt imponerad över hur stark du verkar vara.



Och för alla som säger att man inte kan boka tid på akuten. Nej visst det kanske inte går överallt men på Löwenströmska har dom en närakut dit du kan ringa och få en tid, det har jag gjort flera gånger så allt annat är bara skit snack!!!



Ta hand om dig tjejen och fortsätt stå upp för dig!

Josse
Postat 2011-01-10 kl 14:46:13

Va fan Amanda.K? Du säger att du tycker att barn ska vara planerade, men hur många barn tror du är det egentligen? Jag var inte planerad, men tror du jag bryr mig? Du var säkert inte heller planerad! Om alla barn var planerade skulle det typ vara helt tomt härpå jorden! Du har nog fått LITE fel syn på det där tjejen!



Och Mikaela, bry dig inte om de som lägger sig i, jag lovar att de skulle bli jätteledsna om din blogg lades ner. När man läser en blogg vill man ju att personen ska skriva uppriktigt om sitt liv, och du är nog en av de få som faktiskt skriver om allt, så jag tycker alla bara ska vara glada!! Stå på dig!

emeliiens -
Postat 2011-01-10 kl 14:50:23
Blogg: http://emeliiens.blogg.se/

skit i vad alla säger :) tycker du är a w e s o m e :) inte många i din ålder som skulle klara vara mamma tror inte jag :)

be strong, finns bra folk med, inte bara bitterfittor :D

Anna
Postat 2011-01-10 kl 14:51:49
Blogg: http://sidenkalsonger.webblogg.se/

Lämnar man ut sitt liv på internet så får man tyvärr stå ut med att man inte alltid får positiva reaktioner. Det finns personer som inte gör annat än att klanka ner på andra, och det är så det är helt enkelt.

DU vet bäst om hur du är som mamma till Kelly, vad som händer dig och liknande.

Känslan jag får av att läsa din blogg så har du inte det bästa självförtroendet, så kämpa upp det det första du gör.

Stå på dig tjejen, och lycka till med allting!

Upprörd!!
Postat 2011-01-10 kl 14:52:07

Okej! Har läst ALLA kommentarer på detta upplägg och jag blir fan upprörd! Vad fan rör det er om hon är gravid igen! Håll käften och va lite snälla! Näe micah kanske inte klarar ett barn till! Men ni kan väl för fan peppa henne lite!? Har ni inget liv elr? Har ni inget snällt att säga så säg inget! Jävla idioter ni som skriver elaka kommentarer! Jag vet att kelly har det skit bra i hos micah! och hur vet ni att hon inte har! Och hennes mamma som faktiskt är mormor åt kelly! Micahs mamma är väl för fan inte handikappad! Hon kan ta hand om kelly! Ni känner inte ens Micah så håll bara käft och gör ngt bättre! Förfan för såna som er som är så jävla elaka! Dra åt skogen säger jag bara!

Malin
Postat 2011-01-10 kl 14:52:27

Att folk orkar klaga på dig när de ändå läser din blogg. Läser din blogg för du är ung och topplistan. Otroligt att så många människor ens tror att du gör dessa saker. Vadå lämna en 6 veckors hemma? ÄR man en dålig mamma då?? Otroligt konstig inställning då tycker jag. Alkolist när du inte ens dricker just nu??

Vi föräldrar gör fel och det gör alla. Den svenska avundsjukan tror jag på!! Kram och fortsätt tro på dig själv. Annats kan du ju låsa bloggen men vill absolut fortsätta att läsa om er!

Linnea
Postat 2011-01-10 kl 14:59:06
Blogg: http://saralinneawestin.blogg.se/

Jag är helt på DIN sida när det gäller detta inlägg!!! Varför läsa om man inte är intresserad? Det som du gör, blogga, är ett fritidsintresse så se till att det är roligt!! Och ta inte åt dig av alla kommentarer. Kan förstå att det blir för mycket ibland men i fortsättningen så lägg "dövörat" till :) då kommer dom sluta!! :D Puss och kram hare bra och ta han om Kelly som du gör! Du gör det bättre än vad alla andra skulle göra!!! :O :D Hörs! SLW <3

Annika
Postat 2011-01-10 kl 15:02:57
Blogg: http://blogofphoto.blogg.se/

Varför skulle du ljuga om såna hemska saker? :o Dom som tror att du ljuger, har bara något allvarligt fel i hjärnan -.-

kajsa
Postat 2011-01-10 kl 15:03:08

Bra skrivet Carola!! Alla ni som skriver positiva saker har ju knappast någon erfarenhet av det här! Jag har själv barn och skulle aldrig bete mej på det sättet som mikaela gör!! Tack å hej

Anna
Postat 2011-01-10 kl 15:05:01
Blogg: http://iliveforyou.blogg.se/

det folket som håller på att klaga över att du bara ljuger och sånt, de har fan problem med medlidandet, jag tycker du är en jättebra mamma och inte nog med det, du orkar stå upp för din åsikt. Det är synd att människorna inte kan sätta sig in i din situation, jag tror inte de skulle säga så mkt då..



Du är en jättebra människorna, och även fast det inte är lätt så ta inte åt dig av alla fula kommentarer, det är inte ditt fel att inte dem har ett liv, skitsnack är bara ett tecken på avundsjuka. jag tror de människorna också vill ha så mycket uppmärksamhet som du har och allt sånt där.



kram/ Anna

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 15:08:03

OM HON LJUGER VAD TJÄNAR HON PÅ ATT LJUGA OM ALLT???



TÄNK EFTER INNAN NI SKRIVAR NÅN TASKIG KOMMENTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

melina
Postat 2011-01-10 kl 15:16:42

DRIVER NI MED MIG? VAD FAN HAR FOLK FÖR VETT I HUVUDET? SLUTA KLAGA PÅ HENNE, HON VET BÄST. BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN HUR KELLY MÅR OCH VAD HON KAN GÖRA. SÅ SLUTA SÄGA NÅGOT ANNAT, VAD FAN TÄNKER FOLK MED? BLIR SÅ FÖRBANNAD.. läs inte hennes blogg o ni inte tkr den är bra, tror ni inte att mikaela mår dåligt redan? så ska ni göra det värre? och VARFÖR Skulle hon göra pr trick? hon bloggar för sin egen skull inte NÅGONS annans. så tyst med er, blir så förbannad.



ta inte åt dig mikaela, skit i dem!



kram!

Malva
Postat 2011-01-10 kl 15:33:37

Du ska fan inte bry dig om vad andra tycker! Till alla som skriver elaka saker: SLUTA LÄS DEN HÄR BLOGGEN OM NI SKA VARA SÅ DRYGA?!!!

Okej till Micah: Du kör ditt eget race tjejen, du är en bra mamma till kelly och hon verkar må prima!!

KRAM/ Malva

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 15:39:58
Blogg: http://onlyrebecka.blogg.se/

jävla idioter som inte tror på vad du skriver. De är bara avundsjuka för att de flesta tycker så mkt om din blogg osv.. Så jävla omoget att tro att du hittar på, vem skulle vilja ljuga om en sån sa lixom? Och du FÅR INTE sluta bloga, det skulle vara jättetråkigt :( kram!

och snälla lägg gärna en kommenta någonstans på min blogg :)

Jenny Ö-o
Postat 2011-01-10 kl 15:41:11

Nu får ju folk som läser denna blogg GE sig!!

HUR många av er har själva barn????Om INTE,-Ja då har ni ju absolut INGEN andledning att klaga!!?

NI som HAR barn!, Kan ni ÄRLIGT kasta 1a stenen??

Har ni ALDRIG "lämnat bort" ,låtit erat barn "sitta snett" VISTAS på samma kort som en katt,hund,marsvin el vad som helst??!! de e ju bara helt sjukt att ni ORKAR!!

-Ni har Mage att bedömma ett barns välmående PGA. ETT ögonblick som det tar att ta en Bild!!? E ni där resten av alla minuter o sekunder oh kan övervaka??

Och att de unga tu tar egentid för varandra.. OM de nu hade suttit i rummet brevid oh Bebisen varit med mormor under samma tak exakt samma tid som de var bortresta, Hade det gjort skillnad?? Om man själv HAR barn så Vet både du oh jag att man MÅSTE få ladda batterierna. och de OAVSETT vilken ålder barnet/barnen har!! OM man INTE ger sej själv tid utan tömmer sej själv på alla reserver man har, e man en "Bättre" mamma/pappa då?? och att de tar sej tid för VARANDRA e väl Enbart Bara att totalt UPPMUNTRA!! för Vad händer med en relation om man INTE vårdar den?? den Tar skada!! och me ett barn inblandat..-vem tar då MEST skada??? Jo- BARNET!! och eftersom väldigt Många verkar sitta här o ha åsikter (vem vet, blir just ERA barn drabbade av att Ni sitter så mycke o glor på datorn o lägger sej i andras liv, eller e ni själva barn utan föräldrar som brys sej tillräckligt så ni måste försöka såra andra för att själv slippa känna hur ont de gör?..) Låter det för hårt?.. Hur tror ni då att den här familjen känner sej?. Ingen människa ska behöva förklara eller försvara sej in för allmänheten el.ett gäng hyenor som bara sitter o gottar sej o LETAR fel i precis Allt! tänk om de va DEJ alla klagade på, hade åsikter om, hur skulle de kännas? Det Viktigaste man kan lära sitt barn e Ödmjukhet inför andra människor. att lära dem att förlåta i stället för att hämnas, att älska istället för att hata. OCH att finnas där och stötta och vägleda. Behandla andra som du själv vill bli behandlad! älska sina barn ovillkorslöst MEN lära dem rätt och fel! lämna denna familj ifred ifrån era utspel och låt dem få göra sina egna val ( o ibland misstag, vem gör Inte d?.) sopa framför er egen dör Först!

Jag hoppas att Många läser detta.

till sist en Stor kram till er 3! allt gott till er <3 /jenny

Nina
Postat 2011-01-10 kl 15:43:00
Blogg: http://skoskaf.blogg.se/

Hej!

Haha, vet du vad jag tycker att du ska göra? När folk skriver idiotiska kommentarer så tycker jag att du ska spåra upp deras IP-nummer och kolla upp deras mail. Sen mailar du dom, vänligt skrivet (inte för att dom förtjänar vänligt skrivna mail, men i det här sammanhanget är det nog bäst så) där du försvarar dig lite grann. Säger att du vet att du är en bra mamma och att du tog illa upp av kommentaren och sånt!



Då kommer de säkert inte våga skriva sånt igen!



Och förresten, ni som skriver att hon får stå ut med såna här kommentarer, för att hon har en stor blogg, varför skulle hon det? Hon förtjänar absolut inte att bli nerklankad bara för att hon har en stor blogg! Hon är en (nästan) vanlig 15-åring! Femtonåringar ska inte bli offer för idiotiska kommentarer!



Kram på dig Mikaela!

Jossan
Postat 2011-01-10 kl 15:43:39

Får man fråga vilken vecka du är i nu och när barnet kommer? :) själv är jag oxå gravid och ska inte göra abort, fast ett år äldre än dej :P btw, skit i alla som e taskiga mot dej, dom tycker det är kul när du skriver såna här inlägg, bara ignorera dom totalt så slutar dom ska du se :) (om du har lust får du gärna mejla mig) :D<3

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 15:50:10

jag säger inte att det är okej att skriva så för det är HELT FEL! Men... när du skriver om allt så borde du veta att det kommer kommentarer och folk kommer att skriva taskiga saker eftersom de inte har bättre saker för sig. Men man måste tänka innan man börjar skriva något. och du väljer ju själv att skriva det du skriver så man måste kunna vara förberedd på idiotiska reaktioner.

|A l i c e|
Postat 2011-01-10 kl 15:50:46
Blogg: http://anilden.blogg.se/

Michaela du verkar vara en grymt gullig och BRA mamma! Bry dej inte om alla andra som trycker ner dej. Du är en stark tjej! DU kommer klara det här!

Maja
Postat 2011-01-10 kl 15:52:09

Men Mikaela, jag blir så ledsen för din skull. :'( Strunta i alla taskiga jävla avundsjuka människorna. Det dom säger är inte sant, och du förtjänar det inte. Du är en fantastisk mamma. Att vara mamma handlar inte om att man ALLTID ska vara och gulla med sin bebis. Du har andra saker i ditt liv också. Så ta inte åt dig av alla fega mesar, glädj dig åt dom snälla läsare, vänner, familj mm. som du har. Jag läser din blogg varje dag, och önskar dig all lycka i världen. :') <3

Johanna
Postat 2011-01-10 kl 15:56:08

du är en bra tjej! en bra mamma. finns för mycket folk som bara vill trycka ner andra för dom är svaga själv. Du är inte dålig, fortsätt vara den du är och hålla huvudet högt precis som du gör nu! du är grym, jag skulle aldrig klara av det du gör. kram!

Alicia Wrede
Postat 2011-01-10 kl 15:56:16
Blogg: http://aliciawrede.blogg.se/

Fan va du är stark tjejen. Jag läser din blogg regelbundet & den ger mig verkligen styrka. För jag kan tycka att jag har problem & mycket att tänka på. Men herregud du har ju så mycket mer att tänka på & du verkar verkligen vara en grym tjej! Det är klart att du inte skulle hitta på en sådan sak som att bli överfallen, det kan hända vem som helst när som helst. Det är absolut inget man hittar på för nöjes skull. Tack för en ärlig blogg om det verkliga livet & inte någons "drömliv" på Stureplan. Jag är helt på din sida. Kramar från Göteborg!!

Daniella
Postat 2011-01-10 kl 15:56:21

Du bry dig inte om vad dom skriver dom vet inte vad dom snackar om!jag blev mamma 07 då jag skulle fylla 20 år många klanka ner på mig oxå men det e inget att bry sig om! Du vet att du klarar av att ta hand om din dotterså skit i alla andra och deras skit snack! Gå med näsan i vädret och visa att du e stolt Mamma!

AMANDA
Postat 2011-01-10 kl 16:00:59

Jag tror på dig! Och lycka till med allt (A)



dessutom så är det, vad ska man säga, spännande att gå in på din blogg och läsa om ditt liv som är lite speciellt gemfört med väldigt många andra svenska tjejer!!



och om du vill veta så det första jag göra är att logga in på facebook och gå in på din blogg när jag har startat min dator :)



GOOD LUCK <3

Maia
Postat 2011-01-10 kl 16:02:01
Blogg: http://stylebymaia.blogg.se/

Jag förstår precis!

Varför skulle du behöva försvara dig?

Du bloggar för DIN skull inte för våran, det är bra!De som kommenterar att den inte tror på dig har ingen rätt att göra så, varför bryr dom sig ens om dom bara tror att du ljuger?

AVUNDSJUKA, det är vad dom är:

Dom är avundsjuka på att du får uppmärksameht, som du absolut förtjänar eftersom din blogg är jättebra och dom är avundsjuka på att du är så stark, för det är du, du är JÄTTESTARK, ta med dig det här <3



// M a i a

Minna
Postat 2011-01-10 kl 16:10:09
Blogg: http://miiiiinnsan.blogg.se/

Du har rätt att vara irriterad, folk är sjuka i huvet.

Carro
Postat 2011-01-10 kl 16:14:02
Blogg: http://carolinelagerberg.blogg.se/

Ni som kommenterar massa elka grejer har fan ingen aning om hur dom har det hemma eller hur hon tar hand om sitt barn. Om ni påstår att han är en så dålig mamma och stör er på hennes blogg så läs den inte då.

Kramar

Meron
Postat 2011-01-10 kl 16:18:12
Blogg: http://supaflysister.blogg.se/

Bry dig inte om vad folk säger, de försöker bara trycka ner andra för att de själva ska må bättre.

Du vet vad som är sant och vad du gör rätt och fel. Ingen känner dig bättre än vad du själv gör.

Försök att ignorera skitmänniskorna som håller på. Du är en bra mamma.

Amanda :)
Postat 2011-01-10 kl 16:22:36
Blogg: http://amandajulianeroo.blogg.se/

Micah...

Du är en superbra mamma och jag tror inte på nån av dom falska personerna som skriver sånthär till dig. För jag VET att du är en fantastisk mamma.

och att lämna Kelly för en natt är vän inte så farligt. JAG TROR PÅ DIG! <3

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 16:25:36

vet att du har väldigt många bra läsare, som stöttar dig och uppmuntrar dig. men tills du mår bättre kanske de är dax att ta bort komentatorsfältet, eller vad det nu heter. då kan du inte få negativa komentarer. du kan å andra sidan inte få några positiva heller. men då bloggar du ju bara för din egna skull! och du, så som många andra vet att de taskiga komentarerna inte stämmer. har du sett svenska hollywood fruar? då har hon ju en barnvakt till sin dotter, och hon säger ju att de är bättre, schysstare mot barnet och schysstare mot henne. då får hon vila upp sig så hon orkara vara trevlig med hennes dotter. och även du behöver komma ut och få göra saker. du må vara ung. men du är fan inte sämre än nån annan mamma! och du ska inte behöva bevisa någonting för någon! som de att du blev överfallen, de är din ensak, om folk inte vill tro på de är de väl upp till dom? men du vet ju sanningen. vill dom se blåmärkena är de också upp till dom. synd bara för dom ifall du inte vill visa dom. vi är många som hejar på dig. lycka till!

Sara
Postat 2011-01-10 kl 16:39:38

Inte för att det ska behövas, men tillåt inte folk att komentera, om dom vill något får dom skicka dig ett mail =/

Towe-linnea
Postat 2011-01-10 kl 16:40:31

Jag tycker du är en otroligt stark person som har hunnit gå igenom jävligt mycket i ditt liv även om du bara är 15 :D En sånhär grej ska inte få dig att må dåligt, bara skit i dom:D Det e människor utan liv. Vill bar säga att du gör att du är en välldigt stark person och det du gör, gör du jävligt bra måst jag säga:D Många säger att du e en dålig mamma men vafan tror dom att deras mamma satt bredvid dom 24/7. Dom har väl varit hos deras mormor eller farmor någon gång?? Det e väl måga som täcker att du lämnar barnet till din mamma för du e så ung men din mamma e ju faktiskt mormor till ditt barn och e det så ovanligt att en mormor passar sitt barnbarn?? NÄ DET E DET FAN INTE SÅ DOM KAN BARA STIKA OCH SLUTA LÄGGA SIG I!!!!!!! Fortsätt med det du är bra på och skit i allt annat:) Du e grym!!:D<3 <3

Malena
Postat 2011-01-10 kl 16:45:46

Men herregud vilket onödigt inlägg. När man har en blogg som har många läsare så är man en offentlig person, då är det självklart att man får negativa kommentarer som ska försäka provocera dig och när du lägger upp inlägg som denna så har de vunnit. De har knäckt dig. Jag kan förstå att det är svårt när folk tror att man ljuger och det måste vara hämskt att bli anklagad för att vara en dålig mamma. Jag håller delvis med dig, om man inte gillar bloggen så ska man inte läsa den, men om du får elaka kommentarer så ska du inte ta åt dig. Det räcker väl med att du och dina nära vet om vad som är sant. Du behöver inte bevisa någonting för resten av världen...

Maja
Postat 2011-01-10 kl 16:49:00
Blogg: http://callmemajsan.blogg.se/

Skit i dem som ger elaka kommentarer, vet att det kan vara svårt att ignorera det men som min syster sa till mig när jag hade blivit utsatt.....

"Tänk att dem är små idioter som kommer dö en smärtsam och långsam död"

Man vill kanske inte tänka så men dem förtjänar det!

Kram <33

Emmaa<3
Postat 2011-01-10 kl 16:49:42
Blogg: http://emmsstory.devote.se

Hej micah alla skriver att du inte ska ta åt dig och såe,

så jag ska inte göra det. Men jag tycker att du är en jätte bra förelder och jag nöter på din blogg hela tiden! :D

lägger du ner bloggen blir jag uppriktigt sakt ledsen och skit i alla elaka kommentaret alla som gör det är så jävla töntiga,

fegt att sitta bakom skärmen och klnka ner på andra.



´du har massa läsare som stöttar och så....



ha de bra!<3



Puss och kram emma<3



Fiorela
Postat 2011-01-10 kl 16:56:26
Blogg: http://fiorela.bloggplatsen.se

Så fucking irreterande!!! ( förlåt för språket ) men måste alla fan gå på henne!?

Om ni inte ens gillar hennes blogg varför kollar ni då på hennes blogg?

Har ni inte nåt liv? Vadå dåligt mamma?

Att vara mamma betyder inte att man ska vara med barnet varenda sekund!!! Menar ni då att hon inte få lämna Kelly även om Mikaela ska på toa?

det är hennes barn och mikaelas mamma är mamma så hon vet själv mer t.o.m hur man ska ta hand ett barn!

Mikaela är ung och behöver också roa sig själv!

Palla kommenterade massa skit!Ni klagar på mikaela, sen på Kevin, sen på kelly är sjuk allegisk och vet inte mer och sen på att hon är dplig mamma!

Allt hon har och gör är dåligt för er...så jävla lågt!

Palla vara hennes läsare och ni bara ska se på det negativa.. :S

Mikaela jag är på din sida! Du är stark! Din blog rockar! Gör det du är bra på! Fortsätt och mikaela ta INTE ÅT DIG DET FOLK SKRIVER!! Antar att dom vill ha en lika fin sto blogg som du! :D Och skriver såna kommentarer för att folk ska besöka dom för att se vem som skrev vad!

Mikaela du är 15 år och är superduper stark! Wohooo för mikaela! :D

Alexandra
Postat 2011-01-10 kl 17:10:08
Blogg: http://ssandrasverds.blogg.se/

Mikaela detta är inte riktat till dig, utan det är riktagt till alla elaka kommentarer !!



Ni kan ju fan bara ta och lägga av !! är ni så avundjuka så ni ger er på Mikaela ? vad har hon gjort er ?? Jo INGET ! så lägg av och skaffa er ett liv ! Jag hoppas verkligen inte att ni som skriver elaka kommentarer är över 10 år, för isåfall är ni jävligt omogna så det inte är sant !!

Skulle ni vilja berätta för någon om ni hade blivit överfallna ?? nä tänkte väl det ! Mikaela tar hand om Kelly på bästa sätt, Ärligtalat så kan inte Kelly få det bättre! Mikaela lämnade Kelly 2 nätter elr var det 1 ? What ever ? Kelly mådde ju bra! Det var ju inte just så att hon lämnade kelly ute på gatan som vissa andra föräldrar gör ! ni som skriver något taskigt till mikaela, tänk om du skulle varit Mikaela och fått massa elaka kommentarer hur skulle du reagera? Man kan ju fan beställa Tid på alla akuter ! ni som tror att Mikaela Ljuger för att få uppmärksamhet, sluta ljug för er själva! Mikaela Är den bästa mamman man kan tänka sig, och hon är 1000 gånger mognare än er som skriver Elaka kommentarer! Så väx upp och lämna henne ifred !!



Micah du är helt enkelt bäst, jag har aldrig läst någon som varit med om så mycket, men klarar av det, strunta i dom elaka kommetnarerna, dom är bara så jävla avundsjuka! Kelly skulle säkert inte kunnat få en bättre mamma!

Lycko kramar ! <3

Hälsa Kevin och Kelly !

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 17:17:28

Folk säger bara så för dom har svårt att innse att det faktiskt finns människor med liv som det händer något i (både bra och dåliga saker). Dom kan bara inte fatta att det e du och inte dom som fick det fantastiska fartfyllda livet, med nån ting nytt varje dag. Det e därför dom alltid begär "bevis" eftersom det finns inte i deras värld att ha det så bra, och ha så många som älskar en.



Ps. Du e cool tjejen

Isabelle
Postat 2011-01-10 kl 17:25:06
Blogg: http://bellabara.blogg.se/

Äsch, ta inte åt dig! :)

http://www.bellabara.blogg.se

Natasha
Postat 2011-01-10 kl 17:29:40
Blogg: http://natashaninkovic.blogg.se/

Detta är riktat till alla Cp läsare!



Så jävla skabbiga vissa av dina bloggläsare är, du skriver saker och de kommenterar genast dåliga saker. Vemfan är dom? Såg en kommentar från en som heter Alva att du "gick ifrån hemmet" från en 6 veckors bebis och att du är en dålig mamma för det? ALLA HAR RÄTT TILL ATT FÅ VILA, speciellt du. Du är ju lika ung som jag och barn är väldigt "jobbigt" Du har ju förfan RÄTT till att gå ifrån Kelly om du vill, sålänge någon passar henne! Dessutom så tror jag på dig *:)

sofia
Postat 2011-01-10 kl 17:34:37

Blir så irriterad på hur folk ens kan ha hjärta att skriva så jävla elaka saker..Men du verkar vara en super bra mamma. hoppas du inte tar åt dig åt dom dumma kommentaren. men ta åt dig åt dom snälla kommentaren ;)

Sigrid
Postat 2011-01-10 kl 17:39:20
Blogg: http://www.kajko.nu

Stå på dig, Mikaela! :)

Josefine
Postat 2011-01-10 kl 17:49:07
Blogg: http://sweetmeet.blogg.se/

Jag tycker du är jättemodig och en jättebra tjej! =) Jag läser ofta din blogg och tycker du är sjukt duktig som fortsätter blogga, även fast du får dåliga kommentarer!! Dom som kommenterar dig dåligt har inget liv och förstår inte hur det känns för dig!!! Du är jätteduktig! =)



STÖTTAR dig och dom som inte gör det kan ju sluta läsa din blogg..

jag tycker det verkar so att Kelly har det jättebra och du och Kevin är skit bra föräldrar kan jag lova! Och man måste ju få eb egen tid också så skit i dom andra!



Kramar och stöttar dig i alla läggen! Kram på dig, Kelly och Kevin =)

Emma
Postat 2011-01-10 kl 17:52:23
Blogg: http://yamma.se/

Alla idioter, kan ni inte bara ge er? Vad är grejen?

Hanna
Postat 2011-01-10 kl 18:04:06
Blogg: http://wennerholm.myshowroom.se

Du är inte en dålig mamma, det är folk som är avundsjuka på att din blogg är intressant att läsa tillskillnad från deras egen som sitter och skriver skit bara. Det är ju inte direkt så att du lämnade Kelly på gatan och hoppades på att någon skulle hitta henne. Klart man vill ta en kväll "ledigt" ibland, inga konstigheter med det. Inkompetenta idioter som sitter och skriver skit. Men stå på dig och skit i dom! Ta hand om dig sötnos :) Kram / Hanna

Hanna
Postat 2011-01-10 kl 18:13:33
Blogg: http://hannaanderberg.blogspot.com

Tycker de är sjukt taskigt av dom att skriva så, och man ska stå för sin egen kommentar? hah, dom ända elaka kommentarena skrivs ju som anonyma..!

strunta i dom, dom vågar inte ens visa vad dom står för :) de gör du, du står för din sak. Jag tycker absolut inte du ska sluta blogga, du har hjälpt mig mycket :) att se vad som är rätt och fel och alla mammor ska ju få vara ensamma ibland, de kan ju vara skönt att lämna det ett tag och slippa vara med en bebis 24/7. De är som om dom tycker att de är fel att du skulle ta en promenad i fem minuter och dom antecknar dålig mamma... de är sjukt dåligt av dom. :)

Em.
Postat 2011-01-10 kl 18:14:25
Blogg: http://jonassonemelie.blogg.se/

Hej Mikaela.

Jag märker att du fått många kommentrarer. Så det kanske tar tid innan du ser detta.

Men jag ska ge dig lite tips så du slipper det jobbiga.

Ta inte detta på något negativt sätt alls. Jag tycker jättemycket om dig och din blogg och jag läser den varje dag. Jag vill bara hjälpa dig.

- Ta bort kommentarer som du inte gillar. Du får många kommentarer och jag vet inte hur många av dem som är elaka. Men läs inte ens hela deras kommentarer. Ta bort dem direkt om du ser att de är elaka och strunta sedan i dem. De kommer tröttna efter ett tag.

- Försök undvika att skriva sådana här inlägg där du verkligen visar hur arg och ledsen du blir. Personerna som varit elaka mot dig mår bara bättre om de får märka att dyú mår dåligt av det.

- Folk kommer säga dumma saker till dig väldigt länge. Just p.g.a att du är ung mamma och att du blev med barn direkt igen. Jag tar inte det som att du är slarvig. Jag tolkade som att du är ung och inte tänker som en vuxen gör (jag vet hur det är jag är själv ung och dum ibland)



Upp med hakan mikaela och försök att lyssna på mina råd. Det kanske hjälper dig precis som det hjälpte mig.



Kram på dig

Alma
Postat 2011-01-10 kl 18:19:01
Blogg: http://almagustavsson.blogg.se/

Jag tycker du är jättemodig som vågar ha ett barn trots din unga ålder. Men du är bara dej själv och ingen kan ändra på det! Själv skulle jag inte vilja ha barn när jag är 15, men det är ju helt upp till var o en. Jag tycket du är en bra mamma och man måste ju faktiskt lämna sitt barn till nån annan ett tag tex. en barnvakt, så man får mer tid åt dej själv för du måste ju faktiskt gå i skolan också som vissa andra inte fattar^^ Men jag tycker du bara ska skita i alla idioter och fortsätt blogga, för din blogg äger. Stå på dig!



Stöttar dig! Tack=)

malin
Postat 2011-01-10 kl 18:21:42

hej, jag fattar precis hur du menar i detta inlägg (inte för att jag är mamma och stor bloggare), jag är också en ung mamma, fick min dotter Lily när jag var 16 år och jag kommer ihåg dem första månaderna, elelr typ hela det första året.

jag tog hand om Lily och jag var en bra mamma, men alla (inte alla, men många från skolan och sånt) gnällde och sa att jag inte tog hand om henne, att jag höll henne fel, matade henne fel, ja allt var fel för dem.

nu är hon två år och mår jätte bra.



jag tycker att du ska skita i vad alla andra säger, så länge du känner att du är en bra mamma så är du det! så bry dig inte!

Melinda
Postat 2011-01-10 kl 18:25:08
Blogg: http://melindatjulander.blogg.se/

jag kan ju börja med att säga att jag aldrig kommenterar "stora bloggar", så känn dig speciell nu! :D



men jag ville bara säga att du verkar vara grymt stark å bra person, bra mamma dessutom. Men jag kan inget säga säker (varken om du är bra eller dålig) för jag känner dig inte å aldrig träffat dig. Men intrycket jag har fått är att du är en bra person.

ville bara få det sagt.

kom ihåg att DU ÄR BRA PRECIS SOM DU ÄR, det får du aldrig glömma bort, för då blir det bara fel.



Hoppas det löser sig med allt som händer just nu, fattar att det är jobbigt.



(kan ju inte låta bli å säga att kelly är ur gullig! :D)



ha det helt underbart bra, STYRKE KRAM TILL DIG!

nora
Postat 2011-01-10 kl 18:27:14

fyfan vad ni är dumma mot hon , ge er ....

jag vet att du inte ljuger jag vet det....

men om du inte mår bra av dom dumma kommentarerena så ta bort bloggen och gör en ny där du inte nämner ditt namn så dom inte börjar om att hacka ,hacka på dig , men det är nog många som inte vill att du ska göra det men om du inte mår bra av dom så jaa då är nog det bäst,



men jag vet inte du kanske bara skiter i dom för du e så otroligt stark. stå upp för dig själv tjejen



du får inte lämmna bort kelly för guds skull , vad tänker dom med , du kan ju för fan inte lämmmna bort DITT eget barn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



kram å lycka till

grattis till fölovningen ferästen

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 18:34:48

Hej!

Jag har läst alla kommentarer och jag blir verkligen upprörd över hur dumma folk kan vara! Att de inte förstår att en labil femtonårig fjortis kanske borde jobba på sin mammaroll istället för att sitta vid en blogg och uppdatera hela dagarna?!



Du verkar helt klart inte vara en stark person när vartannat inlägg handlar om att det är synd om dig.



Kalla mig elak om du vill, men istället för att lyssna på illitterata tolvåringar som tycker att en bebis är en jättehäftig accessoar kanske du borde fokusera mer på att faktiskt bete dig som en mor.



Och just det, du kanske ska tipsa din pojkvän om att han ger ett väldigt korkat intryck i sin blogg när han skriver om att alla kondomer är för små för honom. Med tanke på hur töjbar en kondom är så är det rätt otroligt att ni inte skulle kunna hitta en enda som passar.



Slå ifrån dig den här texten om du vill - jag brukar inte kommentera bloggar men jag antar att det är så man gör om man får en kommentar som inte är alldeles pussgulligullÅHVADSÖTDUÄR!!!. Eller? Är du intelligent nog att faktiskt ta något till dig?

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 18:37:05

I believe you ! <3

Josefine
Postat 2011-01-10 kl 18:40:08

Jag blir så trött på allt omoget tjafs på den här bloggen. Folk som tror de är världens bästa föräldrar och kan komma och ge dig råd hur som helst. Folk som INTE har barn kommer hit och klagar. Hör hur det låter. Du är så jävla stark som kan ta hand om ett barn , du är ju trots allt bara 15 år! Att du dessutom kan driva blogg med massa barnsliga, idiotiska ANONYMA kommentarer är ett under.



Du kommer aldrig undan de elaka kommentarerna . Men tänk på en sak, alla de kommentarer du får saknar ansikte och just därför saknar de mening och har egentligen ingen grund. Lösa klagomål från folk som mår piss. Klagomål från folk som tror de är bättre än dig. Men de är dom inte. Och Kelly älskar dig för att du är just du, gör saker på ditt sätt. Inte för att någon desperat tjej där ute ska komma och tro hon kan allt om just ditt barn. För Kelly är din.



Kärlek!

Frida
Postat 2011-01-10 kl 18:45:34
Blogg: http://bevilja.blogg.se/

Jag tycker du är super duktig !

Strunta i vad alla andra säger och tänk på dig själv ist.

Jag uppfostrade själv en liten tjej när jag var 16 tills hon var 2 .

Så jag vet hur du har det .

Så strunt i allas kommentarer och fortsätt blogga .

Jag tror på dig och det du skriver och vet att du gör så gott du kan.

Du är ung , händer mycket i livet nu .

Sköt om dig

Kram Frida 19.

Emma
Postat 2011-01-10 kl 18:49:19
Blogg: http://eeemm.blogg.se/

Hej tjejen! Bry dig inte om dom som håller på att klaga! De är säkert inte 15 år och har ett barn och även om de hade det så skulle de inte klara det lika bra som du gör! Jag är 110%säker på att lilla Kelly tycker du är världens bästa mamma!

Du och Kevin tar hand om Kelly galant!



Bry dig inte om dom som inte har bättre för sig än att vara allmänt korkade och kommentera elakt, för i verkligheten skulle de inte våga säga nåt dumt om dig, är säker på det;)



Stöttar dig tjejen, du klarar allt!



Massor med kramar/Masse

Hacer
Postat 2011-01-10 kl 18:59:12

Jag tycker du är en ung och söt mamma. Du gillar att vara mamma och du ska vara stolt över det. Skit i alla och forsätt att leva det fina liv.

Du ska inte lägga ner bloggen bara för folk håller på. Om du iggar alla kommentarer då visar du att du är en stark och ung fin mamma!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 19:01:52

lägg ner, och sluta klanka in som idioter och kommenterar en massa shiiet till mikaela. HALLÅ?! tänkt er själva hur ni skulle reagera att bli våldtagen eller något liknande. och dessutom så är det VÄLDIGT modigt av henne att skaffa barn redan som liten.

skärp er, tror inte ni skulle uppskatta att folk klagar på er om saker och ting. tänk efter lite innan ni kommenterar nå till henne, igen!.

Elise
Postat 2011-01-10 kl 19:10:24

Jag tycker du ska skita i dem jävla idioterna! :) Jag tycker du har en jätte fin blogg och du ska aldrig lyssna på dem! De är din blogg och dit liv. De skriver bara så här för att de tycker de är både roligt och vill retas tycker väll att de är roligt att retas. För jag har varit med om att skriva dumma komentarer när jag var elva jag är ju 13 men jag har aldrig gjort de i din blogg :) Du är stark och klarar de hård nivåerna. Kelly älskar dig hon behöver inte bli lämnad på ett barnhem hon trivs i dit knä :') <3 Ps: om du inte förståd så mycket vad jag skrev så kan du läsa en om om igen för att fatta jag kan inte förklara så bra men det är inget taskigt! :)

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 19:10:35

Hej Micah! :) Jag läser din blogg varje dag men brukar inte kommentera men nu gör jag de. :) Vill bara säga att jag tycker att du är en jätteduktig mamma och på att ta hand om lilla Kelly! :) Bry dig inte vad folk säger, dom kan ju inte ta hand om Kelly för det är det ju bara du som kan! Jag tycker att du är sjukt så mycket starkare än dom där idioterna som sitter bakom dataskärmarna och klagar på saker som dom inte vet ett piss om!!! Lycka till!! :D <3

Kram ^^

mammajag:)
Postat 2011-01-10 kl 19:13:29

Ofta är det så att bittra människor bara mår bättre när de får andra att må lika dåligt som dem, så låt dem inte lyckas, rara du! Det viktiga är att du, din familj, vänner och ffa din dotter vet hur du är!?! Kram till dig!

Emma
Postat 2011-01-10 kl 19:19:50

Jag har barn! En dotter på 9 månader och jag skulle aldrig lämna henne över två dagar och en natt vid 6 veckors ålder. Det är oansvarigt! Jag har barnvakt till min dotter, men inte för att åka iväg och "roa mig" när jag precis hade fått barn!



Däremot är det nog så att alla dessa personer (som är anonyma) stöttar dig för att du själva inte har barn. Dom vet ingenting, precis som du.



Men det spelar ingen roll hur mycket man kommenterar, du tar inte åt dig. Du tror du är bästa mamman i världen, men den bilden du sänder ut visar bara att Kelly inte har det bra.

michaela
Postat 2011-01-10 kl 19:23:34

asså snälla ni idioter som har något att säga hål dt för er själva hur jävla omogna e ni. vänta bara tills ni själv hamnar i den sitsen som michaela sitter i så ska vi se hur ni kommer mår jävla idioter ni behöver stryk, och jag lovar dig michaela du är en underbar och den bästa mamman du e så stark skit i vad folk säger bry dig inte om dem hur svårt det än är. i love your blogg och kommer alltid finnas här för dig!!!!

Singelmamma
Postat 2011-01-10 kl 19:30:26

Jag brukar också alltid ringa till akuten innan så de vet att jag kommer. Har fått åka in rätt så några ggr pga min astma... Det är rätt så bra så man får veta ifall det är långväntetid och sånt. Ja du vet vad jag menar :)



Ha det bra!!

Maja
Postat 2011-01-10 kl 20:06:29

Det är så lågt, att säga så som dom säger. Att du ljuger, e alkis, e en dålig mamma. Jag tror inte du ljuger! Man ljuger inte om sånt, och jag tycker du är stark, och en bra mamma!

ida
Postat 2011-01-10 kl 20:12:07

hejvännen! jag tycker att du är en underbar mamma! jag blir så ledsen när jag hör de elaka kommentarerna ! sluta inte med din blogg! en stooor kram till dig

Emma
Postat 2011-01-10 kl 20:17:17

Jag tycker din blogg är intressant och läsa och jag tycker du är fantastisk som klarar av både skola och barn samtidigt när du är så ung! :D Massa kramar!

ALVA. En ansvarsfull mamma.
Postat 2011-01-10 kl 20:49:33

Det är skrattretande att läsa majoriteten av kommentarer här. Man märker att medelåldern är 15 år. Ni har ingen aning om hur det är att leva, ni har inte upplevt något än.



Att påstå att denna flicka är mogen, en duktig mamma är inget ni vet något om. Vi som skriver tvärtom får kommentarer om det, att vi inte vet något för att hon inte lämnar ut allt. Nä men hur kan ni då veta motsatsen? Jag bedömer lilla flickan efter hennes blogg, hur labil och tragiskt hennes inlägg är. Hon är som Kissie, en liten flicka som är så osäker. Som gör allt för att få läsare.



Hon lämnar ut massor av sitt liv och klagar sedan när hon får kritik. Det ända vi inte får veta är när hon skiter. Trust me det hade varit mer intressant än alla lögner.



OCH en bra mamma lämnar inte sin 6 veckors bäbis hemma, den perioden som är den viktigaste för mamma och barn att knyta an. Sedan fattar jag väl att hon inte lämnade Kelly själv utan hos sin egen mamma. Men hon har lämnat bort henne, det som är poängen.



Tur du fick missfall så slipper det barnet uppleva samma helvete som du din dotter kommer genomgå.



Thea
Postat 2011-01-10 kl 21:10:37

ALVA DENNA KOMENTAR ÄR INRIKTAD MOT DIG!

MICHA ÄR MYCKET STARKARE ÄN DIG, MYCKET MODIGARE ÄN DIG!

OM DU TYCKER ATT DET ÄR FEL, VARFÖR LÄSER DU DEN HÄRA UNDERBARA BLOGGEN FÖR?!

OKEJ?! DU ÄR SÅÅÅ IRITERADE ALVA! ;@



Till Micha:

Du är stark! Du är Modig !

Jag är sjukt imponerad av dig ! <3

Hoppas att du och Kelly får dom BÄSTA stunderna :D

Ellen34
Postat 2011-01-10 kl 21:10:49

Hej!

Jag tror att alla som bloggar om föräldrarskap får negativa kommentarer om att de är dåliga föräldrar. När Alex Schulman skrev om sin dotter så klankade folk ner på allt!

Strunta i det bara, du gör rätt i att skriva för din egen skull.

Jag tror du är en jättebra mamma!

Anonym
Postat 2011-01-10 kl 21:14:19

det är så jävla patetiskt att kommentera så elaka saker. Jag är fjorton år och har ingen aning om hur dte är. Men hon vågar göra en blogg och säga det att hon är gravid när hon är fjorton år. Det skulle jag aldrig våga göra, för jag är inte så modig. Och era elaka kommentarer gör inte att hon mår bättre, ge istället råd då hur hon skulle kunna bli bättre om ni tycker att hon är så oansvarig!

Eva
Postat 2011-01-10 kl 21:26:19

Men herregud!! Om du inte gillar att folk ska kommentera, varför BLOGGAR DU DÅ?! Sån är bloggvärlden lila du, hallå?! Har du inte fattat det? Tror du Kissie osv klagar fast dom får kommentarer, NEJ!! Dom skiter i det och gör sin grej för dom älskar verkligen att blogga, så hon bryr sig inte om vad andra säger, för dom tycker att det bara är meningslöst! Och om du inte tål SANNINGEN, så ska du inte ge dig in på att blogga där allt som du har skrivit i flera år utan att du kan göra något åt det! VÄX UPP!



Men om du inte vill att folk ska prata om ditt "överfall", varför sitter dudå och skriver om det? Du vet ju förfan själv vad alla kommer säga! Det är ju så sjukt osmart av dig Mikaela!!!

Emma aka Emmut
Postat 2011-01-10 kl 21:28:13
Blogg: http://emmutemma.blogg.se/

Det finns personer som ständigt vill hitta fel i andra och sedan använda det för att såra personer. Så kommer det alltid vara. Antagligen är dom bara avundsjuka på att du har en stor blogg osv.

Kämpa på och ignorera alla negativa, dom känner inte dig så vad har dom att komma med liksom?

<3

TILL: Alva. En ansvarsfull mamma
Postat 2011-01-10 kl 21:32:00

Jag håller ABSOLUT inte med dig om det första du skrev, att hon gör bra osv, för hon vet exakt vad folk kommer säga, men ändå så lämnar hon ut saker i sin blogg, som man bara skrattar åt och tycker hon skämmer ut sig för hela Sverige!



Men jag håller ABSOLUT med dig om att hon inte ska lämna bort sitt barn, det är nu man ska vara med det så mycket som det går, vara med barnet, umgås med det och verkligen ta hand om det, och inte lämna bort det, även om det var till hennes mamma, men det är sjukt oansvarligt att ändå lämna bort det, när hon har tagit sina beslut att behålla det får hon sa hand om det, Kelly är INGEN leksak Mikaela!!!!



Och jag håller med dig absolut att det var tur att hon fick missfall så barnet slapp lida så mycket som Kelly gör!!!



Emma
Postat 2011-01-10 kl 21:34:04

Vadå att du fick missfall?XD



Tror knappast att du ens var gravid, det ändå du är ute efter är fler läsare. Visst, du kan har många läsare men 99% hatar dig, och den sista procenten är din mamma! Du gillar verkligen PR-trick va? För det märks väldigt TYDLIGT! V´ÄX UPP nångång Mikaela!

Marie
Postat 2011-01-10 kl 21:35:59

Fuck Alva längs upp-.-'



Mikaela! Ta inte åt dig när folk trackar dig, det tycker dom bara är kul. Du är den bästa mamman som Kelly hade kunnat få! Det finns folk som är tusen ggr värre än dig, men eftersom att du "goes public" Trackar dem på dig. Jag vet att det är svårt att försöka att inte bry dig, men börja varje dag med några få magiska ord till din spegelbild: Jag är vacker, Jag är den bästa mamman, Jag duger som jag är för jag är mig själv. Tro mig det hjälper!



Håll hoppet uppe/ Marie<3

I AM BAAM - Göteborg Edition
Postat 2011-01-10 kl 21:49:06
Blogg: http://iambaam.blogg.se/

Nu får ni ta och ge er!!!!!?



Lägg ner, med era idiotiska kommentarer till Micah. Hon är inte en dålig mamma för att hon lämnade bort kelly en kväll trots att hon är så liten. Hon har ju haft det jobbigt efter överfallet. En ledig kväll för att glömma bort det där ett tag är det MINSTA hon förtjänar. Och hälften (om inte mer) av er idioter som skriver dumma kommentarer har inte ens barn och hur fan kan ni uttala er om detta?



Sen såg jag någon dum jävla kommentar om att Micah skulle vara en dålig mamma för att kelly inte var planerad.. Öööh? vafan? Inte fan var jag planerad och min mamma är världens bästa enligt mig.

Gaah - sitter nästan och sliter mig i håret, för ni är seriöst så puckade att jag får ont.



Micah! Keep smiling! <3 you rock!

irene
Postat 2011-01-10 kl 21:52:02

till dej som dömmer mickaela för att hon lämnar sin 6 veckor gamla dotter och åker på kryssning ,jag vill bara fråga dej om du dömmer mej åxå jag är en 6 barns mamma som åxå har lämnat mina barn och åkt på kryssning man måste tänka på att hon har ett liv som mamma och ett liv som tonnåring och ja hon har barn men för de behöver hon få vara fri i bland det är viktikt att man även vårda sig själv i själen och njute och koppalr av om hon mår bra så mår den lilla bra men låser man inne henne mellan 4 väggar och låter henne bara vara mamma så kommer hon att må dåligt av det och då kommer den lilla åxå att må dåligt så lägg ner och dömm henne inte du har inte vandrat i hennes skor du vet inte vad hon känner för sitt barn HON ÄR INGEN DÅLIG MAMMA BARA FÖR ATT HON ÅKTE PÅ KRYSSNING.KRAM på dej micha och stå på dej du är bra som du är

sara
Postat 2011-01-10 kl 22:23:27

men big deal om du lämnar henne hemma en kväll, det är ju inte så att du lämnar henne helt ensam i huset, det finns ju andra som kan ta hand om henne. fattar inte varför andra ska haka upp sig på små skitsaker. jag känner inte dig så kan inte säga om de är en bra/dålig mamma, och det har ingen annan rätt till att säga heller, för de känner inte dig och vet nog egentligen ingenting om hur du uppfostrar din unge privat! men du vet ju själv att du är en bra mamma så intala dig det och ta förtusan inte åt dej av vad alla haters säger, de har ingen rätt till att komma och klanka ner på dig. det är bara så att folk dömer allt och alla, fast själv tycker jag att du verkar va en JÄTTEbra mamma! :) wohoo, u go girl!

mio
Postat 2011-01-10 kl 23:22:06
Blogg: http://mymis.webblogg.se/

vill baar säga att det är jätteviktigt att man som nyblivna föräldrar verkligen ser till så man får egentid med varandra. jag VET att det är viktigt!

Kram till dig tjejen

Joel
Postat 2011-01-10 kl 23:32:25
Blogg: http://joelbjurholm.blogg.se/

gulligt att du har barn :)

julia
Postat 2011-01-11 kl 00:02:07
Blogg: http://juliakarlzon.devote.se

1. det finns ingen mamma i världen som inte behöver ensam tid ibland, det spelar ingen roll om barnet är 6 veckor eller 7 år.. Alla behöver ensam tid, det är INTE oansvarit att lämna sitt barn åt någon man litar på och att man vet är i goda händer.Jag antar att dessa som kommenterat att du är oansvarig inte har barn själv, visst jag har det inte heller men jag kan föreställa mig det. tänk er själva att nyss fått barn, gått igenom månader av depression, bärt ett tungt barn, behöva tänka så mycket på barnet hela tiden, om det finns blöjjor, om hon är frisk, om hon fryser, är hungrig, att trösta henne då hon sover. Tänk vad hon står ut med varje dag och NATT för den delen, det är nog inte många 15 åringar som skulle klara av det. Försök se det posetivt, michaela är jävligt stark som klarar av detta och om hon inte hade klarat att tagit hand om ett barn hade nog hennes föräldrar adoptera bort kelly, men det ser henne som mogen nog att behålla ett barn.



2. Du är en väldigt stark tjej som kan stå upp för dig själv och folk respekterar, synd att det är så många osäkra människor i denna värld som kränker andra för att må bättre själv. Det är sjukt om man tänker på hur människor kan kränka andra för att må bra, den tanken får mig att vilja spy..



3. Tycker det också är väldigt synd om dig som måste försvara dig om vad människor säger, men tjejen inse du är starkare än en 20åring, Skit i vad dom säger, det är din blogg, skriv vad fan du vill! Om dom tror du provocerar är det deras problem.. låt dom bara vara, tillslut tröttnar som.. de vill bara få dig provocerad och att du försvarar dig. De vill att du visar din svaga sida!



Jag beundrar verkligen dig, jag är 17 år och skulle aldrig kunna tänka mig vara i din situation, själv så har jag velat haft barn sen jag var 14 men aldrig vågat tagit steget.. Så stå upp för dig.. Krama kelly från mig, mest bedårande lilla tjej jag sätt! Du och kevin är rikigt fina tillsammans! dream team!!



kram :)

Amanda
Postat 2011-01-11 kl 01:01:01
Blogg: http://phototont.blogg.se/

Det här kanske bara blir en kommentar i mängden, men det är värt ett försök.

Jag tycker att du är stark. Det är jobbigt med barn, har jag själv upplevt med tre småsyskon. Men det har sådana underbara stunder också, som gör allting värt att vara så som det är.

Jag fyller snart 18 och ja, trots erfarenheterna så vill jag ha barn. Men jag känner inte att jag är ansvarsfull nog eller har tiden att faktiskt uppfostra en bäbis.

Men du gör det. Du är 2 år yngre än mig och du klarar det! Guld till dig.



Att du lämnade bort Kelly, ja jag antar att om din mamma inte hade tyckt om att du gjorde så. Då antar jag att hon hade sagt något - eller har jag fel?



Förstår om det är jobbigt att väldigt många ska ha sina åsikter i hur du ska uppfostra Kelly, men jag är säker på att när de som inte har barn än väl kommer till den punkten - då kommer dom ha glömt bort alla "fel" dom påpekade att du gjorde.



Kelly är ju ditt barn och endast du (och Kevin såklart) bestämmer hur du vill att hennes uppväxt ska vara.



Massor med kramar till er alla tre!

Ni gör ett bra jobb, tycker jag.

Tess
Postat 2011-01-11 kl 03:41:10

Shit igen.

Kelly lider inte över att ha flera personer som älskar henne och som tillsammans tar hand om henne.. liksom stackars mig isf som hade min mamma, pappa, mormor och storesyster som tog hand om mig!

min mamma var inte alltid där..

men inte fan kommer jag ihåg det! jag var bara en bebis för fan, jag var nöjd så länge någon gav mig mat, rena kläder, värme och lite uppmärksamhet dom få timmarna jag var vaken.



Jag jobbar nu som barnvakt och barnflika. och jag ser att dom äldre barnen påverkas mer av att bli lämnade än dom små. men om man ger barnen en säker hamn, så kan man vara borta så länge man vill, man har endå det där bandet som aldrig kan brytas.



jag har inte träffat min mamma på 3 år nu, men när jag var liten så gav hon endåmig förtroendet att det kan gå hur länge som helst utan att vi ses, hon älskar mig iaf.



fast nu har inte vi träffats av andra orsaker endå så.



så jag tycker isf, om barnet lider ens något av att bli lämnat en liten stund, att det är när man lämnar dom till dagis.

då lämnar man dom regelbundet ofta en lååång stund.

och stressade karriärs kvinnor dumpar sina barn där, har knappt tid med dom när dom ska hem och vill bara att dom ska hålla käften och somna så fort som möjligt hemma. sett det med egna ögon.



Vet såklart att det inte gäller alla. men shit tänk lite! tänk er in i situationen och täääänk logiskt. ta reda på fakta. riktiga fakta dessutom

J
Postat 2011-01-11 kl 12:23:40

Alltså det är inte ofta jag reagerar när jag läser bloggar, då det slängs ganska mycket skit på allt och alla.. men detta gör mig riktigt JÄVLA FÖRBANNAD!!! lägg ner för fan alva och säker fler som komenterat orkade inte läsa alla komentarer. så du din lilla idiot 1: hur gamal är du? 2: har du egna barn? 3. vem är du och lägga dig i dears uppfostran? 4. är du alvarlig när du skriver som du gör? Jag tycker absolut inte att det är något fel att lämna sin bebis en natt i trygga händer det gör absolut inte en till en dålig mamma skämtar du nu eller vad? förstår inte riktigt varför man ska gå in på en blogg tycka en sak som är dålig och komentera med så hårda ord som du gör, där av kommer min fråga hur gamal e du egentligen?! men tycker faktiskt att du inte ska ta åt dig lilla vän, utan detta är bara en en riktit omogen tjej eller en äldre tjej som inte har mycket innanför pannbenet.. sluta vara så elaka och trycka ner folk som ni absolut inte känner... så nu har jag lättat mitt hjärta hehe.. lycka till med allt kära du..=)

Elin
Postat 2011-01-11 kl 13:26:24

Jag tycker att du verkar vara en väldigt stark person och säkert en jättebra mamma. Tänk på att de som klagar på dig kanske inte är så mycket bättre själva, många av dem har nog inga barn. Ville bara säga det älskar din blogg:P

m
Postat 2011-01-11 kl 14:59:35

Folk reagerar bara om man är ung och skaffar barnvakt nån enstaka gång, hade du varit 40 och haft barnvakt hade väldigt få kommenterat om att du är en dålig mamma.Jag själv tycker absolut inte att du är det! Så har jag även läst nån kommentar om jobb, pengar,utbildning och bla bla.Och där kan jag ju bara säga att det är hur många som helst som är gammla som varken har jobb eller utbildning.. Du är ung och dina barn kommer vara stora när du fortfarande är ung så du kommer kunna bli vad fan du vill! Allas liv kan inte se lika ut, och tur är väl det? Alla gör vi olika, vissa skaffar barn först och utbildning sen och tvärtom, det finns för och nackdelar med båda. Allt blir inte alltid perfekt och INGEN är en perfekt mamma oavsett ålder!! Men jag tror att vi alla gör så gott vi kan med våra egna förutsättningar! Sen undrar jag till alla er som bara skriver negativa saker om folk/till folk tror ni på fullaste allvar att det hjälper människor att bli bättre personer? Det tror inte jag, försök att tänka sig in i någons annans situation,vara en god lyssnare, ge råd och bra feedback till det som är bra, tror jag stärker och hjälper en människa mera isåfall. Ni som inte gillar vad som skrivs i bloggar läs då för i helvete inte, det är så fruktansvärt enkelt!

erica
Postat 2011-01-11 kl 15:11:15

Har du en öppen blogg får du helt enkelt lära dig att ta kritik. Om du bara bloggar för din egen skull + inte klarar av kritik så kan du sätta ett lösen på bloggen eller skriva en dagbok, inte så jävla svårt eller?

Linda
Postat 2011-01-11 kl 15:14:07
Blogg: http://theoneandonlylinda.blogg.se/

Jag blir faktiskt arg på folk som inte tror på dig. Bry dig inte om vad fan de säger, du vet vad som är sant och du behöver inte bevisa för NÅGON om det du skriver är sant. Man måste ha förtroende för bloggaren och sen om man inte vill tro, fine, men läs inte hennes blogg då. Låt henne vara och låt henne leva sitt liv utan att folk kommer och förstör.

Elin
Postat 2011-01-11 kl 15:51:03

Först vill jag bara säga att du är en jättebra mamma, tycker det är skit att vissa ens orkar kommentera om de bara är ute efter att trakassera och så...

Fortsätta blogga för de som vill läsa din blogg, de andra kan dra åt helvetet!! Jag skulle aldrig palla att läsa någons blogg som jag inte tycker är värd det, du är mer än tusen gånger bättre än Kissie!



Kram på dig och fortsätt kämpa <3

Linnea
Postat 2011-01-11 kl 16:52:39
Blogg: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

Man måste ju ha lite hjärna. Man har redan fått en inblick av att du är mogen för din ålder. Man kan använda smilisar när man är äldre. Normalt och att du slutar skiva t.ex. smilisar (som folk jag sett att de tycker du är omogen o.s.v.) så gör ju inte det dig till en bättre mamma? Du har bara slutat med något som inte påverkar Kelly at all. Nu säger jag inte att du är en dålig mamma för du är superbra! Och är man dum nog att tro att du dricker alkohol när du är minderårig och dessutom gravid, då är det verkligen syns om dem. För man måste ju kunna räkna ut? Och if they don't believe what you say så kan de dra åt helvete. De gör allt för att hitta fel eller hitta på saker för att få andra att tro att det är fel.

Usch för idioterna go KKM power! (KevinKellyMikaela) :)



Kram!

Hanna =)
Postat 2011-01-11 kl 16:57:52

Hej!

Min underbara elvaåriga dotter visade mig din blogg.

Måste bara säga att jag tycker att du verkar vara en jättefin mamma. Duktigt av dig! fortsätt att vara så stark och possitiv/kram Hanna

mikkis
Postat 2011-01-11 kl 18:19:55
Blogg: http://michaeladesiree.blogg.se/

Jag började precis läsa din blogg, läste inlägg efter inlägg och tycker sånt här är intressant att läsa om! & du verkar vara en stark och bra mamma som har bra umgänge i din omkrets som hjälper dig!kram på dig.

Alex
Postat 2011-01-11 kl 18:59:15
Blogg: http://svss.blogg.se/

har du gränser borde du hållt "andra graviditeten" för dig själv (ledsen, men jag ser det fortfarande som ett lågt pr-trick). För övrigt, hoppas verkligen inte att du dricker alkohol om du ammar din dotter.

Anonym
Postat 2011-01-11 kl 19:06:59

Anonym
Postat 2011-01-11 kl 19:13:07

vem bryr sig...

Anonym
Postat 2011-01-11 kl 19:59:25

Bry dig inte om vad andra säger, du är sjukt stark som klarar av allt. Jag gjorde själv ett test idag och det var positivt, vill behålla men måste tänka på vad som är bäst för barnet. Går ju fortfarande i skolan och tycker inte det är rättvist att min mamma ska behöva hjälpa till att betala för mitt barn.. Visste inte att det skulle vara så jäkla svårt bara, har inte ens vågat säga till mamma att det var positivt än, tror inte jag kommer göra det heller. Återigen, tycker att du är sjukt stark och beundrar dig så mycket, du älskar Kelly och jag slår vad om att du tar hand om henne på bästa möjliga sätt!

Till Alva och alla andra som skriver elaka saker
Postat 2011-01-11 kl 20:54:01

Jag tycker ni ska sluta läsa Mikaelas blogg. Skaffa ett liv och lämna Mikaela och Kelly ifred. Alla småbarnsmammor är tacksamma för alla stunder de kan få egen tid. Visst, att de första två månaderna kanske är viktigast. Men det är inte bara Kelly det handlar om. Tycker ni inte det är viktigare att Mikaela tar handom sig och tar emot den hjälp hon får från sin mamma än att hon blir slutkörd när Kelly blir äldre och verkligen behöver henne? va sägs som det?

Emma
Postat 2011-01-11 kl 21:50:18
Blogg: http://groghaxan.blogg.se/

Hej

Jag tycker du värkar vara en bra mamma även om du är ung. De spelar ingen roll om man är 15 år eller 45år om de är första barnet. Så de är bra att du står på dig :D och du man kan bocka tid på akuten så dom som säger att man inte kan har fel... jag fick göra de :O..men hoppas de är bättre nu med allt... är de okej men jag länkar till din blogg? så fller folk börjar förstå att man kan vara en ung mamma.

Amanda
Postat 2011-01-11 kl 22:15:59
Blogg: http://amnnda.blogg.se/

Du är modig som vågar gå ut med så pass mycket du faktiskt går ut med :) Kom ihåg att du inte kan göra alla nöjda. Var bara dig själv. Folk klagar på att du är för öppen och när du stänger en dörr om dig klagar folk på att du blivit för privat. Det går inte att göra ALLA nöjda! Glöm aldrig det. Någon kommer alltid ha en fis på tvären och må dåligt för det du gör. KÖR DITT RACE - SKIT I ALLT OCH ALLA.

//E
Postat 2011-01-11 kl 22:49:05
Blogg: http://beautifulfamily.blogg.se/

Bara stå på dig,du vet själv vad som är sant å försök å bara strunta i vad folk säger kanske är avundsjuka?! Ha en trevlig kväll!

Asphyxia
Postat 2011-01-11 kl 23:03:04

Hej

Först och främst, jag halkade in på bloggen av misstag; men du ska få en klapp i ryggen

Du är väldigt ung som mor, men jag tänker inte bedöma dig, jag litar på att var och en vet vad de gör och därför litar jag på att du vet vad du gör med ditt barn ^^

Däremot ska jag ge dig ett litet tips; Internet glömmer aldrig!

Alla har en åsikt och på internet har man rätt att uttrycka den precis som i riktiga livet (yttrandefriheten och allt det där)

Visst, det kan var onödigt att sitta och spamma sönder en blogg med femton inlägg utan innehåll; men man har rätt att uttrycka om man tycker någon skriver något fel/ något man vill debbatera med

Det är en hård läxa, men om man inte orkar ta den, så är det bättre med en sluten blogg eller en dagbok för perosnliga saker

Om du inte vill bli personligt sårad, så föreslår jag något sånt istället

(P.S. Till alla människor som skriver "alla som skriver elaka komentarer är idioter" nej, det är de inte allihop. De vill starta något som kallas debatt eller kanske ge en annan syn på saken D.S)

Anonym
Postat 2011-01-12 kl 01:08:03
Blogg: http://principessa.peppar.fi

Hej! Gillar verkligen din blogg! När jag blev mamma var jag hemma tills sonen var 7 månader. Då gick jag ut med några väninnor på en nattklubb. Gissa om folk började prata? Att gå ut och roa sig efter att ha blivit mamma är tydligen tabu. Och gud nåde om man råkar bli påkommen med ett vinglas i handen.Jag var också 21 år och jag kännde ofta att folk ansåg mig som alltför ung för att bli förälder. Att vara mamma är ett heltidsjobb 24 timmar i dygnet, men det betyder inte att man behöver egentid. Att roa sig och göra det man gillar är livsviktigt! Risken är annars stor att man förvandlas till en riktig ragata. :D

Olivia
Postat 2011-01-12 kl 11:36:50

hej ! jag håller med dig till 110 % & det vet jag att många andra gör oxå. skit i dom idioterna som försöker klanka ner på dig , vet att det är svårt för jag har själv blivit utsatt för det . jag LOVAR att 99% av idioterna som kommenterar anonymt är avundsjuka på dig . det märks ju så väl ! du är ju bara 15 år och redan varit med om så mycket! :D



du och kelly är super härliga och det märks verkligen hur mycket du älskar henne! <3

och att lämna sitt barn ensam 1 natt med mormor'n (din mamma) är ju inte alls konstigt , det är ju lixom inte så att hon blir lämnad ensam, haha! :D



så stå på dig mikaela! du är så stark. <3

thilda
Postat 2011-01-12 kl 16:52:44
Blogg: http://alltingsomjagvill.blogg.se/

hade jag vart 15 år & haft en dotter hade min mamma tvingat mig att göra saker. det är din dotter, men du ör fortfarande ett barn. vad roligt att du hade kul på kryssningen! jag skulle också vilja kunna göra sånt... jag blir bara åksjuk haha xD

hoppas allt går bra nu <3



/ thilda

Linda
Postat 2011-01-12 kl 18:03:15
Blogg: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

människor klagar alltid :/

kristin
Postat 2011-01-12 kl 20:30:11
Blogg: http://krestiins.blogg.se/

Om du inte tål kritik, varför lägger du då upp hela ditt liv på bloggen ? Det är sånt man får deala med när man skriver om sitt liv på en blogg som hela sverige kan läsa ;)

sara..
Postat 2011-01-12 kl 21:13:19

Hej, asså du e så jävla awesome!!

asså jag fattar att du har det jobbigt!

en ung mamma ska inte behöva få en massa kritik, det är säkert nog jobbigt.



och när man får barn själv så händer det att man MÅSTE lämna barnet hemma. men det fattar intte andra, för att dem vet inte hur det är att ha barn!

Du ska inte bry dig, ta inte åt dig av kritiken!!!!!



du är helt enkelt strålande, och din kille är ju bäst som stöttar dig!!!



//love ya!<3

Angelica
Postat 2011-01-12 kl 23:34:34

Hej Mickaela!

jag vill bara säga att jag har följt dig blogg nu ett tag. och jag tycker du är en super bra mamma. och att du verkligen är DUKTIG som står på dig, av alla fula och dumma komentarer! Både du och Kevin gör ett fantastiskt jobb! Och att du lämnar henne ensam med din mor eller nått ska inte folk lägga sig i! Det har inte dom med att göra. för att du som mamma måste även kunna gå ut och roa dig och ha kul utan Kelly. men sen får det ju inte hända för ofta, men det tror jag inte heller att händer! Du ska inte lämna iväg henne så hon får fosterhemsplaceras eller nått! Kom ihåg en sak, ni båda. Ta väl hand om er. och skit i vad andra säger, för dom är BARA avundsjuka på att du är MYCKET BÄTTRE än dom! Ta hand om dig! Kram ! <3

Linnea
Postat 2011-01-13 kl 19:37:22

Hej, jag följer din blogg and i love it!! (y) Hoppas att du mår bra!? :) du är guld värd! <3



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar