Ang. blåmärken

Postat 2011-01-13 kl 00:16:01

Ang. bilderna på mina blåmärken
Förlåt  för nu är jag riktigt irriterad! För det första, måste jag ens tala om att det är på andra sidan bilderna är tagna? Och jag har inte photoshopat, jag ser ut så! Jag photoshopar inte sånt trams, och jag förstår inte varför du tror jag skulle göra det?
Varför skulle jag vilja bli "känd" på att jag blev överfallen? Och varför skulle jag ljuga till polisen?
Du kan väl gå och fråga polisen "Var en tjej som heter Mikaela här" eller något. Jag vet inte!
Om det fanns något sätt jag kunde bevisa mer så skulle jag göra det, för det är fan inte kul att folk tror man ljuger. Specielt en sån här sak som jag mår riktigt dåligt över. Samma med missfallet, ni försöker hitta på andledningar och gud vet vad.
Ni kan väl komma hit och känna på mina blåmärken? Jag trodde det räckte att visa dom, men ni ska verkligen leta fel!
Och sen blir jag lite irriterad på att alla negativa och som säger att jag ljuger ALLTID ska vara ANONYMA. Jag vill kunna svara er, och jag vill inte göra det VARENDA GÅNG PÅ BLOGGEN.
Du kan fråga Kevin också, han var tvungen att åka hit mitt i natten för att jag var så ledsen.
Du kan fråga min mamma, du kan fråga vem som helst som jag känner, jag ljuger inte.

Samma sak var det när jag avr gravid med Kelly, alla trodde jag ljög! Men vad hände? Jag ljög inte, hon finns ju!

Jag är en helt jävla vanlig tjej, tänk innan ni yttrar er för det är inte kul att bli så nertrampad när man redan ligger på marken.

Och om ni har mer frågor ang. det här eller vill påstå att jag ljuger, NI KAN VÄL MAILA! mailen är : [email protected] , ser fram emot alla mail som jag (inte) kommer att få om att jag ljuger.

Är vi klara med detta nu?

Ny blogg läsare , mamma 25
Postat 2011-01-13 kl 00:22:45

Tycker d e tråkigt att du sitter å förklara dig på bloggen, men jag hade nog gjort

Likadant. Det finns idioter, snälla lägg ingen energi på dem. Spar den istället, å inte till Kelly för hon får redan all kärlek hon behöver. Men spar energin till dig. Godnatt och kram till dig.

Veronica
Postat 2011-01-13 kl 00:28:20

Jag tycker att folk beter sig så jävla omoget.

Tänk om det var ni själva som hade en blogg och folk trodde gång på gång att man ljög?

Vafan, börja tänka efter istället, hon är ingen dator hon är en helt vanlig människa.

Så skärp er förfan, bara pinsamt att ni tror att hon jämt ljuger.



Mikaela, skit i alla såna kommentarer ! Bara fega personer bakom en dataskärm som skriver.

Var stark !

mia
Postat 2011-01-13 kl 00:34:21

Om man tittar på en av bilderna från när hon var med Emelie så ser man ju att det faktiskt är ett märke där hon blev slagen. kolla på bilden med en hammare själv så får ni se..



Fast jag själv tycker att det är konstigt att det inte syns på dom andra bilderna, men det kan ju bero på blixten..

Alma Sandra Marie
Postat 2011-01-13 kl 00:42:50

Döm andra så som du dömer dig själv.

Madeleine
Postat 2011-01-13 kl 00:46:18

Jag kan egentligen inte yttra mig, men samtidigt.. jo, why not? Du kanske också behöver ta åt dig av vad vissa säger/skriver till dig. Och som iaf jag och jag vet att många andra också tycker är att du kanske lägger upp en aning för mycket av ditt privatliv på bloggen, visst, helt okej att nämna att man blivit överfallen, skit i dom som inte tror dig. Men jag tycker ändå att, ja men vi tar ett exempel, som det dära med att du fått missfall.. liksom, jag kan bara inte förstå hur en sån jobbig sak kan vara rolig att nämna på en blogg där hur många som helst läser? Om jag var du så skulle jag skämmas över det och inte vilja berätta, kanske söker en aning för mycket uppmärksamhet, rätta mig om jag har fel? Men eftersom du skriver ut allt vad som händer dig runt omkring, du kan inte ha mycket till privatliv själv? Sånt som kanske bara du och din pojkvän vet om? Jag kände bara att du kanske ville lyssna på min kommentar, du gör som du vill, men vill bara stjäla en liten del av din uppmärksamhet ;)

Alma Sandra Marie
Postat 2011-01-13 kl 00:47:04
Blogg: http://almasandramarie.blogg.se/

Man ser ju klart och tydligt på bilder tagna efter misshandeln att du har ett blåmärke vid ögat. Kämpa på och lägg inte för mycket energi på anonyma idioter som inte har något liv. Du har underbara människor omkring dig som tror på dig. Och majoriteten av dina läsare tror dig med!

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 00:50:41
Blogg: http://icequeeen.blogg.se/

Big up till dig! Titta gärna förbi..

Mr.X
Postat 2011-01-13 kl 00:55:09
Blogg: http://www.kisses.se

Bilden på ditt ansikte är väldigt lätt att se att den är fejkad. Bilderna på dina små knappt synliga blåmärken är bara vardags blåmärken som varje normal person får. Du säger att bilderna är tagna nästan direkt efter det hände men tyvärr så ser inte ett blåmärke ut som dom på bilden först efter några dagar för tex dina på benen har börjat försvinna. Du har aldrig blivit misshandlad eller fått missfall. Du missar för mycket detaljer i dina historier om misshandel och missfall att vi genom skådar dina lögner. Vill även tillägga att din pojkvän är otrogen mot dig direkt han får chansen.

Alexandra
Postat 2011-01-13 kl 00:55:56
Blogg: http://haaglund.blogg.se/

Lägg ingen energi på dessa människor. Du ska inte behöva försvara dig mot dem. Så länge du vet vad som har hänt så kan det kvitta vad alla andra säger, eller? Som du själv säger så mår du dåligt, jag tror inte att du kommer att må bättre om du ska behöva försvara dig varje dag mot dessa dryga människor som bara ska hitta en massa fel och slänga in korkade kommentarer här. Lätt för mig att säga, men FÖRSÖK! :)

Du har ett litet liv att lägga energi på! + dig själv.

Emelie - 19år och tvåbarnsmamma!
Postat 2011-01-13 kl 00:56:39
Blogg: http://mammatillebbaa.blogg.se/

Men när du har en så pass stor blogg så får du räkna med att folk misstror och ifrågasätter, klarar du det inte kanske inte bloggandet är rätt för dig.

Larry
Postat 2011-01-13 kl 00:57:21
Blogg: http://cupcakekiller.blogg.se/

Öhm, och du tror att polisen skulle säga till någon som frågade om det var sant eller?



Jag får tydligen inte vara med i "alla" då jag aldrig komenterar anonymt? Jag står för vad jag tycker om dig.

Andrea
Postat 2011-01-13 kl 00:58:07

Du är så klockren! jag älskar din blogg och följa dig! Kan dock tycka att du tillåter för många negativa kommentarer. Radera de direkt och behåll de possitiva.



Och förresten, detta inlägg var bra! hoppas alla idioter nu förstår!

Izabelleee ,
Postat 2011-01-13 kl 01:05:03
Blogg: http://hansenleandersson.blogg.se/

Va stark, det vet jag att du är eftersom du klarat graviditet i ungålder/tar hand om ett litet barn redan nu. Bry dig inte om dom. Dom är helt enkelt bara avensjuka på att du är så stark och om dom är spydiga osv mot en som är det, så känner dom sig starkare.

Stina
Postat 2011-01-13 kl 01:10:40

Hej Mikaela!



Jag har följt din blogg länge men aldrig skrivit någon kommentar. Jag är 25 år och tycker du är en stark ung tjej och du verkar vara en mycket bra och ansvarsfull mamma. Men har du aldrig övervägt att sluta blogga? Eller låsa bloggen så att bara dom du vill skal läsa bloggen gör det? Jag tycker själv att det är fel att det skal behöva gå så långt men det verkar inte som om den här bloggen bringar (i nuläget) den positiva energi som du kanske behöver i denna stund. Måste nog hålla med din mamma lite: var inte destruktiv.



Jag tror på allt du skriver och du har mitt fulla stöd. Men det är kanske dags att tänka mer på dig själv, strunta i alla andra och få tillbaka privatlivet och familjeglädjen.



Lycka till vidare i livet.

Kram Stina

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 01:12:13

SKit i dem, alla vill bara trampa ner dig för att dem tycker det är kul att se dig bli irriterad.

Skit i dem ta inte upp deras dumpa kommentare för det är då dem skriver mer för att dem ser att du tar åt dig.



Skulle vara kul att du svara till min mejl då kan vi diskutera mer om det, för att jag blir irriterade på dem*!

emma pemma
Postat 2011-01-13 kl 01:26:11
Blogg: http://losingmysight.blogg.se/

Har läst din blogg enda sen du var gravid.

& jag måste säga att de inte är så kul att läsa hela tiden att folk klagar på dig osv.

enligt mig, tror jag bara att dom försöker trigga upp dig, till att bli sur, må dåligt.. u name it, bara för att dom tycker de är kul, eller något liknande.

Varför inte bara istället låta dom ha sina frågor, vara nyfikna, vilja förstöra? dom tjänar inte ngt på de själv precis :)



Du är stark, glöm inte de, tycker du e hur stark som helst. Är lika gammal som dig & jag kan säga, att jag inte hade klarat av att ta hand om en liten bebis. Men de e de som gör dig så bra & varför jag följer din blogg, du är stark, me like!, haha.

sköt om dig, kram!

Josephine
Postat 2011-01-13 kl 01:29:53
Blogg: http://josephinehall.blogg.se/

Jag tror att du skulle tjäna mer på att inte bry dig om dessa anonyma människor som ständigt har någonting negativt att kommentera eller som bara är ute efter att provocera.

Jag, som har en så liten blogg, får till och med negativa kommentarer ibland och det är endast för att människor har för lite att göra.

Visa att du inte bryr dig och inspirera andra!



Det räcker med att man går in på youtube och klickar sig in på en video, jag har inte gått förbi en enda video som inte har en "ogilla"-markering, inte EN enda.

Det är tragiskt, men människor idag är tragiska. Det enda vi kan göra är att ignorera detta och visa att man inte tjänar någonting på att vara elak!



Du är grym tjejen. Fortsätt såhär!

Kramar

:)
Postat 2011-01-13 kl 01:32:51

Hej Mikaela!

Du ska inte behova forklara dig for nagon,speciellt inte for nagra idiotiska kommentarer fran manniskor som inte ens kanner dig, du vet vad som ar sant. Nu ar det ju sa att det ar din blogg, och som du sager sa ar det du sjalv som bestammer va du vill skriva om i din blogg, men du vet mycket val om vad det finns for typer dar ute, sa varfor inte tanka efter en extra gang om vad du lagger upp pa bloggen? For din egen skull! Dom negativa kommentarerna ar inte varda din energi, sa varfor ge dom det nojet, du ar smartare an sa... Tror att man kan vara personlig i en blogg, men man ska nog vara forsiktig med att vara for personlig, finns en fin grans dar... Livet ar for vardefullt, omge dig med fina manniskor med endast bra energi och kasta resten i papperskorgen! Tank efter vad du skriver om Mikaela, speciellt nar man ser att du lagger ner din energi pa negativa kommentarer fran manniskor du inte ens kanner... Ta hand om dig tjejen :)

Emma
Postat 2011-01-13 kl 01:34:03

Tycker att du borde sluta förklara dig själv så mycket, skit i alla idioter som klagar bara för att. Du vet själv vad som är sant, så skit i dom och visa att du inte bryr dig om dom!! :)

Caroline
Postat 2011-01-13 kl 01:47:48
Blogg: http://ninnix.blogg.se/

Ska jag vara ärlig så förstår jag inte varför så många måste vara elaka mot dig, jag har följt din blogg länge nu och jag tycker inte alls att någon har "rätten" att hålla på att kommentera så elaka och onödiga saker.



Jag tror att det handlar om avundsjuka, men det skulle dessa personer inte erkänna.

Att de dessutom kommenterar anonymt är just ännu ett tecken på detta.



Du är en bra tjej Mikaela! Och din blogg är otroligt rolig att följa!

Du får gärna skriva till mig om du vill :)

Kram!

mathilda , du har mig på facebook :D
Postat 2011-01-13 kl 01:48:32
Blogg: http://babyyouaremydrug.blogg.se/

så himla sjukt alltså. hur kan man hitta på att du hittar på ngot sånt. det finns ju inte. herregud vad omoget. ödsla inte din tid på dem idioterna.

puss på dig & kelly och hälsa kevin :)

emma
Postat 2011-01-13 kl 01:49:34
Blogg: http://emzingen.blogg.se/

ja förstår att de e svårt!

men tänk så här..

du har X antal läsare som gillar dig å läser din blogg varje dag,dom tror på dig å dom följer ditt liv,dom e glada med dig när de e bra å ledsna med dig när de suger...sen finns det en liten skara idioter! folk som inte har kärlek i kroppen å som mår bra av att trycka ner andra å som ler när dom sårar å gör illa andra,egentligen behöver de inte vara mer än en enda människa (efter som idioten/erna alltid e anonyma)..

varför ödsla tid på denna parrasit! läs inte elaka störda menlösa kommentarer,radera dom bara!

vissa tycker att de e fegt att radera kommentarer men ja anser att om dom inte har nått värde,alltså om de bara e skitsnack så ta bara bort skiten!

må bra,va glad,å älska din familj,du e både för ung å för söt för att lägga så mycke energi på massor (en) fjant :)

kärlek å respekt tjejen!!

freja
Postat 2011-01-13 kl 01:51:19

Lägg ut den polis anmälan här så vi får se. Och blåmärket i ansiktet det var inte länge sen det kan inte försvunnit ännu.

Amiral von Schneider
Postat 2011-01-13 kl 02:17:42

Och du sa att du inte läser negativa kommentarer...?

-
Postat 2011-01-13 kl 04:59:20
Blogg: http://tinysecret.blogg.se/

Asså nu blir jag nästan förbannat på alla jävla idioter.. jag har inte läst din blogg särskilt länge utan ramlade in på den av en slump för ett par dagar sen och på bara den tiden har du fått försvara dig själv i din egen blogg minst 10 gånger, och jag tycker att det är så jävla synd för det är din blogg och du ska inte behöva försvara dig överhuvudtaget. Du borde skita ialla idioter därute. för du verkar som en otroligt bra tjej och jag har inte tvivlat på ett enda ord du har skrivit. Jag tycker bara att du ska fortsätta och köra ditt eget race och strunta i alla som är dumma mot dig. Din blogg är grym!

Elin - mamma till Melwin
Postat 2011-01-13 kl 06:01:11
Blogg: http://ettperfektfamiljeliv.com

Hej!

Du har en väldigt fin blogg, och jag gillar nya headern!

Bry dig inte om dom negativa kommentarerna och ta åt dig dom bra istället tycker jag, kan förstå att det är svårt, men försök :)

Hur är det annars med dig? :)

kram

Grey
Postat 2011-01-13 kl 06:22:00

Där finns väldigt många bittra människor i den här världen. Människor som spenderar sina dagar med att få andra att må dåligt. Speciellt såna som du, som har en plan med ditt liv. Som redan har någon du älskar, en dotter som är din värld. Avundsjuka är vad det är. Så länge dom här bittra människorna inte har det lika bra, så kommer dom fortsätta bete sig som svin.

Det enda du kan göra är att ignorera dom. Det finns så många andra här som läser din blogg, som tycker att du är en stark och fantastisk tjej. Du har verkligen något många av oss saknar och det ska du inte behöva lida för. Istället för att lägga energi på dom, så lägg den energin på din dotter, på din pojkvän och på att göra denna bloggen till en fin plats. Någonstans där människor som jag kan läsa om lycka, kärlek och en bättre värld.

Emma
Postat 2011-01-13 kl 06:26:30

Hej!

Jag blir så trött på att dessa "personer" hela tiden ska kommentera dina inlägga på ett väldigt dåligt och dumt sätt. Att de bara inte kan lägga ner!!!



Jag står helt på din sida.Försök att inte bry dig om de. Du är en så otrolig stark och duktig tjej och en otroligt bra mamma! är så imponerad av dit liv! Var stark du klarar detta med. Kram

Lotta
Postat 2011-01-13 kl 06:51:27

Gud vad jag tycker synd om dig. Att du orkar? Du måste ju vara superstark? Tusen kramar till dig. Håll ut och låt dig inte knäckas av alla skitstövlar.

........
Postat 2011-01-13 kl 06:56:10

Varför skriver du om sånna här saker i bloggen om du inte kan palla med trycket att folk kommenterar?

Sara
Postat 2011-01-13 kl 07:05:40

Det är taskigt att folk inte tror på dig.. jag gör iaf <3

Malin
Postat 2011-01-13 kl 07:09:50
Blogg: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Jag tror dig, varför skulle man ljuga om en sån här sak? Hur går det med kelly?:)

mimmi
Postat 2011-01-13 kl 07:22:19

Mikaela, ledsen o behöva säga det men de kommer alltid finnas folk som tvivlar på dig när du lägger upp en sån sak i en blogg med ca 65:000 besökare. Jag tvivlar också ibland på vad du skriver för varför vill man att halva sverige ska veta att man blivit våldtagen?(överfallen). Jag blev det och jag skulle aldrig kunna sitta o säga det i en blogg men så många besökare. Det var de värsta som kunnat hänt mig och jag låste in mig i mig själv, cred till dig om du lyckas övervinna rädslan att personen/personerna ska se dig på så kort tid genom att lägga ut det i bloggen. Jag vågade inte berätta för mina närmsta vänner ens, jag har inte våga satt min fot i sthlm sedan de hände vilket är två år sedan. så jag fattar inte hur du kan våga efter några dagar ställa dig o vänta på en taxi själv eller gå ut på stan med dina vänner. Jag förstår de inte för alla vänner jag har via gruppen vi har i vårat sammhälle med flickor som varit med om samma som jag, dom har inte heller vågat gå ut på väldigt lång tid. Jag tror inte att du ljuger men jävla mkt cred till dig om du fixar att vara ute en/två dagar efter de som hände å inte blir rädd för personen.

Elin - 18 år och mamma till Liam!
Postat 2011-01-13 kl 07:49:43
Blogg: http://liamsmami.blogg.se/

Det negativa med att ha en blogg är att folk alltid ska försöka vända och vrida det man skriver till något dåligt. Att du är väldigt öppen med vad som händer dig är tyvärr en anledning för folk att börja hacka på dig. Jag tycker det låter hemskt att du blivit överfallen och tror inte alls att du skrivit vad som hänt endast för att andra ska tycka synd om dig. Vad som hände dig är det bland det värsta man kan vara med om och jag hoppas polisen lyckas få fast idioterna. Om jag får ge dig ett tips så borde du inte ta åt dig så mycket av vad alla andra skriver till dig. Jag vet, det är jätte svårt, men försök. Det lönar sig inte att försöka övertyga andra om att du inte ljuger. Strunta i dom bara! Låt andra tro vad dom vill. Huvudsaken är att du och dina nära vet vad som är sant och jag hoppas det ordnar sig för er! Kram

J
Postat 2011-01-13 kl 07:55:28

för din egen familjs skull, och din egen har du aldrig funderat på att avsluta bloggen? Eller iallafall göra så att folk inte kan kommentera?

Det känns som om du mår dåligt av den bara. Och då går det ut över nära och kära.

Det är inte värt det. Är det för att du vill skriva av den så kan du ju låsa den för allmänheten.

Kram

nellie
Postat 2011-01-13 kl 07:55:33
Blogg: http://nelliejonssons.blogg.se/

Folk beter sig så omoget nu för tiden.

Sara
Postat 2011-01-13 kl 07:58:49

Fast graviditeten kan omöjligt ha varit på riktigt för det är fysiskt omöjligt! Du tror säkert att du var gravid, men du kan aldrig ha kunnat testa dig så ohyggligt tidigt efter befruktning om du inte är ett medicinskt under... jag förstår att du tror att det var så, men om du inte har konstaterat en graviditet på ett VUL så går det inte. Sorry.



Dock trist med misshandeln, har du skaffat ett överfallslarm? Kanske kan kännas som en trygghet att åtminstone ha ett...

Lina
Postat 2011-01-13 kl 08:01:33
Blogg: http://lindefors.blogg.se/

Irriterande att alla ifrågasätter dig hela tiden. :(

Carin
Postat 2011-01-13 kl 08:13:39
Blogg: http://cajoma.blogg.se/

Hej Mikaela. Jag har slentrinföljt din blogg ett litet tag. Du skriver bra. Det är intressant. Jag måste dock verkligen tipsa dig om att inte kommentera det dina negativa läsare skriver. Så länge du fortsätter att beskriva hur du blir irriterad och ledsen över det kommer de fortsätta - det är nämligen så trakasserier fungerar. Du visar dig svag - de får vatten på sin kvarn och fortsätter.

Du är en stark tjej, det märker jag. Skit i alla andra. Du är 15 år och tar hand om ett barn - det hade de flesta inte klarat. Så strunta i att kommentera dem för de är precis vad de vill att du ska göra. Stå på dig. Ignorera det. Läs det inte ens. De är inte värda det.



Många varma hälsningar



C

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 08:14:11
Blogg: http://fency.blogg.se/

Nej, skit i dom som tror att du ljuger! Du har ju redan folk som stöttar dig, känns de verkligen bättre om du får klart för dig att alla tror att du talar sanning? Nu har du blivit en storblggerska, de e baraatt strunta i alla surfittor som skriver till dig. Dom e fega som e anonyma.

Tora
Postat 2011-01-13 kl 08:24:34

Jag tror dig, till 100%!!

Amanda
Postat 2011-01-13 kl 08:28:38

Dom är ju inte alls tagna från andra hållet!! Nu får du ju fan sluta ljuga.. så jävla omoget.

Elle
Postat 2011-01-13 kl 08:31:24
Blogg: http://ellhie.blogg.se/

Åh.. Förstår att det är jobbigt och att du blir ledsen då folk säger att du ljuger. Det finns väldigt många unga tjejer som ljuger för att få uppmärksamhet. Men du verkar så troende så förstår inte varför folk ska trycka ner dig hela tiden. Men det är så folk gör på internet. Dem är för fega IRL att ens säga något.



Men tycker inte du ska ta åt dig, och om du inte vill ha all elak uppmärksamhet från taskiga människor kan du alltid ta och inte skriva om allt som hänt dig.



Hoppas du repar dig, du är stark.



Kram, Elle! :)

Lovisa
Postat 2011-01-13 kl 08:38:32
Blogg: http://lolovovisosa.bloggplatsen.se

Asså fy fan vilka idioter som tror att du ljuger om överfall. De är ju så dumma i huvet!! Jag blir helt chockad!



Keep up with the good work!

Anna
Postat 2011-01-13 kl 08:41:23

Du får nog ta och skylla dig själv när du hänger ut dig själv på det här sättet. Du berättar exakt allt om dina problem/saker du är ledsen för. Om du vill ha stöd så ska du inte sitta och skriva det till alla dina okända läsare på internet. du kommer ångra dig i framtiden att du visade upp dig på det här sättet

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 08:45:14

jag tror inte att du ljuger!

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 08:46:00

jag tror inte att du ljuger!

Sandra Ström
Postat 2011-01-13 kl 08:50:14
Blogg: http://sanndrastrqm.blogg.se/

Tycker så synd om dig mikaela. Men du ska inte känna att du ska behöva BEVISA för alla för att ALLA ska tro på dig. Ta vara på dom som TROR på dig istället för dom andra idioterna som är helt samhällsblinda. (menar att dom inte tror att några brott begås) MEN JAG TROR PÅ DIG, och då behöver du inte ens visa med bilder. Det är så sinnessjukt synd att folk beter sig som dom gör. Det finns fortfarande folk som bryr sig om dig mikaela, tänk på dom istället för dom ANDRA idioterna som bara kommenterar att du är falsk och hittar på massor. Din stackare. Tänker på dig! <3

angelica
Postat 2011-01-13 kl 08:51:39
Blogg: http://angelicatuohimaa.blogg.se/

Hoppas polisen hittar dom, verkligen synd om diG!:(

Kicki
Postat 2011-01-13 kl 08:58:28
Blogg: http://kickiks.blogg.se/

Vad folk ska bry sig och lägga sig i -.- Låt henne vara och tro på NÅGOT hon skriver i bloggen någon gång! Var inte så jävla kritiska..

Sofie
Postat 2011-01-13 kl 09:00:30

Jag gillar din blogg och vill inte anklaga dig för något. MEN du förstör bara för dig själv när du fortsätter med dessa inläggen. Du skrev innan och klargjorde för alla att det va slut, att alla fick tro vad de ville och att du inte skulle behöva visa fler saker. Ändå fortsätter du förkara dig. Hoppas att du förstår att de som kommenterar elakheter och anklagar dig bara tycker det är kul och kommer också fortsätta sålänge du tar åt dig och fortsätter ge respons på det som kommenteras i din blogg.

Och igen! Jag vill inget elakt med detta utan bara att du ska försöka att inte ta åt dig av det elaka folk skriver. Jag tror dig och hoppas att du kan gå vidare trots det som hänt och det vet jag att du kan. Gillar din blogg ha det bra! <3

Sanna K
Postat 2011-01-13 kl 09:01:31
Blogg: http://www.my-third-life.blogspot.com

Sånt här kommer alltid förekomma i bloggvärlden, tyvärr. Troll och fegisar finns överallt!

Brianna
Postat 2011-01-13 kl 09:08:31
Blogg: http://chilipralin.blogg.se/

Idioter finns det gott om. Och de flesta är osäkra, fega jävlar där vardagen inte består av annat än trakasserier och elände. Att några av dem valt att hacka på dej är för att de vet (eller åtminstone tror) att de kommer få respons. Det är ju därför de skriver sådana saker som de gjort - de vill ha reaktion! Så mitt råd till dej är att försöka strunta i fega losers och att du istället spar din energi till dej själv, som "mamma 25 sade".



Det behöver du och du är en stark mamma.

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 09:11:18

Jag tror att det bara skulle vara bäst och du sket i alla idiotiska kommentarer. Du vet ju vad som är sant. Alla vettiga människor förstår ju att du talar sanning, man förstår ju genom bloggen att du inte är en sådan människa som ljuger för pr. Bara skit i alla idioter. Dem kommer bara fortsätta om du uppmärksammar dem genom att skriva en massa "svars-inlägg". Lycka till med allt!

Mamma till 2 sessor
Postat 2011-01-13 kl 09:24:08
Blogg: http://emmaclin.blogg.se/

Du ska inte behöva bevisa något för någon! Så länge du vet att du talar sanning så bry dig inte om andra. Det tar för mycket på din energi.

Linda Cathrine
Postat 2011-01-13 kl 09:26:26
Blogg: http://chamberline.blogg.se/

Det är tråkigt att näthatet ska existera men det är också så at du själv utsätter dig för det frivilligt. Vill du inte ha alla elaka kommentarer kan du alltid lösenordsskydda din blogg. Visst bloggen skulle bli betydligt mindre men du skulle slippa elaka komentarar och du skriver ju att du skriver för din egan skull, så det borde ju inte spela någon roll om bloggen blir mindre? Att hela tiden skylla på andra gör inte saken bättre, som storbloggare har man ett ansvar avre sig man vill det eller inte, och alla har rätt till sin egan åsikt. Men jag kan hålla med om att det är fegt att vara anonym.

Matilda - 90a och mamma till Mercedes & Leon
Postat 2011-01-13 kl 09:26:51
Blogg: http://majbebis08.blogg.se/

Sjukt att du ska behöva skriva såna här inlägg för att rättfärdiga dig själv mot idioter, ignorera bara och se till alla underbara stöttande kommentarer du får istället :)



går ni till bvc och så med kelly?

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 09:38:11

bry dig inte om dom! det är ju du som vet vad sanningen är inte dom, right ? va stark!

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 09:44:09

Kan du förklara hur du inte kan ha några blåmärken i ansiktet på bilder som är tagna efter händelsen som tex när du hade uppsatt hår och när du låg i hytten på kryssningen?



Ge en bra förklaring så tror jag att folk tror på dig för det lutar mer åt att du ljuger pga alla bilder som kommit upp på din blogg efter du vart "överfallen" där det inte synd några blåmärken.

Linn
Postat 2011-01-13 kl 09:44:49
Blogg: http://lliinnnn.webblogg.se/

om du ska kunna ha en så stor blogg som du har måste du sluta att ta till dig all skit som folk skirver, dom skriver det för att du ska bli irriterad osv, de tycker det är skitkul när du skriver ett inlägg om deras dumma kommentar, det bästa är att bara skita i det(även om det är svårt) men alla andra stora bloggar har också samma problem med dumma kommentarer. Dem som kommenterar har säkert ett skit dåligt liv hemma, annars hade dom inte haft någon andledning till att trycka ner folk. Jag tycker iallafall du inte ska skriva inlägg om dåliga kommentarer du fått, det gör bara saken värre:)

oj, skrev visst lite mycket här nu, men hoppas du förstår vad jag menade! grym blogg btw.

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 09:46:37

Om man kollar igenom bilderna efter överfallet ser man att det varken finns något blå märke på båda sidorna,

eftersom hon gjort misstaget att ta kort på alla sidor innan.



Och ang missfallet, det är heeeeeelt omöjligt att bruden kan ha blitt gravid, Vilken värld lever ni i? Hur stor chans är det att tjejen blivit av med sitt avslag, hunnit få ägglossning, pippat på samma dag som denne, ägget hinner fastna, och att hcgt går upp och får positivt på två veckor och två dagar?



Man blir rädd, kan ni inget om kvinno kroppen?



ingenting går i hop med det hon säger.



Dels om man blivit överfallen och går till polisen Så får man göra Gyn undersökning DIREKT för att inte bevis ska försvinna,,

nej ni är så tröga,

Ninjakossan
Postat 2011-01-13 kl 09:48:20
Blogg: http://www.ninjakossan.se/

Varför fortsätter du mata de där dryga människorna? Jag förstår att det känns jobbigt att bli ifrågasatt och kallas lögnare, men om du och dina nära vet vad som är sant så spelar ju små kommentarer ingen roll.

Du behöver inte rättfärdiga dig, du behöver inte bevisa något.



Du måste förstå att genom att tillägna hela inlägg till de som lämnar otrevliga kommentarer så kommer det bara fortsätta. Du matar dem genom att göra såhär.

Skriv det du vill skriva, skit i vad folk vill veta och vad de försöker "kräva" av dig. Du har inga skyldigheter gentemot dina läsare.

Kaffehörnan
Postat 2011-01-13 kl 09:55:04
Blogg: http://www.kaffehornan.se

Sanslöst att folk bara orkar hålla på att skicka skicka skumma kommentarer

virginia
Postat 2011-01-13 kl 10:24:04
Blogg: http://itsvirginia.blogg.se/

Om du blir irriterad så göder du idioterna. De lever på att du ger dem uppmärksamhet, och fortsätter. Sluta bry dig, dumhuvuden finns överallt och alla råkar ut för dem. Jag förstår att det är irriterande, men huvudsaken är att du och dina närmaste vänner vet att du är ärlig, alla andra spelar mindre roll. Ingen roll faktisk. Du är en väldigt fin och godhjärtad människa, tro på det och allt annat slutar betyda något. Ta hand om dig :)

Jeoma
Postat 2011-01-13 kl 10:32:39

Ta inte åt dig av det som alla elaka, omogna personer säger! Som du har sagt är bloggen för din egen skull.

Det kommer alltid finnas personer som ser en (konstig) anledning till att trycka ned andra, men de är bara osäkra på sig själva.



Bry dig inte om de negativa kommentarerna, men ta åt dig av de positiva!!



Du är modig som skriver så detaljerat om ditt liv och samtidigt lägger ut bilder. I dagens samhälle kan det ses som provocerande (som du märker på folks kommentarer). Lycka till i fortsättningen =)

Johanna
Postat 2011-01-13 kl 10:32:43

Jag är ganska säker på att människorna som kommenterar såhär förstår att du inte hittar på, men de får en kick av att reta dig. Jag har också fått tusentals såna här kommentarer till min blogg, och ju argare jag blev desto roligare hade dom. Ge dem inte det övertaget. Låt dem hålla på. Om du inte besvarar deras dumma kommentarer så slutar de snart. Jag lovar!

AnnaPanna :)
Postat 2011-01-13 kl 10:40:29

Måste först och främst säga att jag älskar din blogg och att du har en hemskt gullig baby.



Men det folk antagligen vill när de kommenterar såna där dumheter är väl att du ska ta åt dig det och sen "flippa ut" med det på bloggen. Missuppfatta nu inte det där. Men det jag säger är väl att du helt enkelt bara ska skita i det och fokusera på de bra sakerna som folk skriver istället och på ditt vackra barn. Allt de är ute efter är ju uppmärksamhet, det ser vi nog allihopa. Lycka till med allt! Kram :)

Julia
Postat 2011-01-13 kl 10:42:31
Blogg: http://juliaalskarsinmaja.blogg.se/

Det är riktigt dumt att vissa personer kommenterar.

Om ni inte tror henne varför kollar ni isf på hennes blogg? Varför skulle hon ljuga om en sån allvarlig sak som måste tas på allvar? Väx upp ni som kommenterar dumma saker!



Hoppas annars allt är bra med dig, Kevin och Kelly? :)

Kram <3

Jeanette
Postat 2011-01-13 kl 10:57:42

Bella <3
Postat 2011-01-13 kl 11:00:30
Blogg: http://loveloveloveee.blogg.se/

Jag tycker att det är sjukt att det finns så många personer som bara vill förstöra för andra. Det är tråkigt att du måste förklara dig så här på bloggen, men det är väl det enda sättet att kanske en av alla idioter ska sluta i alla fall.



Det är också sjukt att det finns människor som hoppar på en och slår en. Så jävla sjukt igentligen. Men jag tycker du är modig iaf som vågar säga imot dom!



Hoppas det går bra för dig!



Massor med kramar! Bella <33

Sanna
Postat 2011-01-13 kl 11:04:13
Blogg: http://saniiee.blogg.se/

stackare :(

Josefine
Postat 2011-01-13 kl 11:04:36

Jag tycker inte att det är det minsta konstigt att folk tror att du ljuger, du får helt enkelt skylla dig själv. Sådant som du skriver och lägger ut i din blogg är privatliv. Har du inget sådant? Jag tycker att du gått över gränsen för länge sen!

agnes
Postat 2011-01-13 kl 11:05:19

Hej, du e en jätte stark och tuff tjej, du måste bara tro på de själv också.

Lägg ner bloggen en vecka, eller skaffa lösenordsskyddade inlägg eller något. Folk som vill läsa och är snälla kan ju få lösenordet. Väldigt lågt av personer att bara tracka ner på andra. Men så är de i dagens it samhälle.. :(



Lycka till!

Baletten
Postat 2011-01-13 kl 11:22:14

Kelly föddes 22 November.



Såhär svarar Kevin 7 december:



Citat:

Tycker inte Kevin att det är jobbigt att ni inte kan ha sex ännu?



Haha jo, faktiskt så är det väldigt svårt, men jag gör det för Mikaelas skull, hon längtar lite oxå

Men nästa gång så använder vi preventivmedel.





17 december:



Citat:

Hur lång tid tog det innan det känndes "okej" där nere igen ?



1 vecka! Och idag.. slutade också "avslaget" att komma



25 december:



Citat:

hej det här kanske är en konstig fråga men har du och kevin haft sex sen Kelly föddes? :]



hej! här kommer ett konstigt svar Ja.



Låt oss då säga att du och lille Kev hade sex tidigast den 17:e, i och med att du inte hade något avslag längre då. Du fick ditt förmodade missfall nionde januari, vilket gör att en graviditet som LÄNGST kan ha pågått i tre veckor och två dagar (från befruktning).

Sitt första (svaga) plus fick du kring andra januari.

ditt andra (starka) plus fick du den sjätte januari.



Lägg ihop denna fakta med att du påstår dig ha fått missfall (med rinnande blod och hela baletten) den nionde januari mellan klockan fyra och elva.



19.04 nionde januari skriver du:



Citat:

Klockan 19.40 har jag tid på sjukhuset Vi ska bla. kolla hur det står till med barnet jag har i magen och ja.. en annan sak som har med graviditeten att göra

Vi ses snart <3

Hoppas det går bra!



Inlägget efter (när du alltså måste ha varit på sin bokade tid) 20.58:



Citat:

Bokade tid på akuten idag. För det hände en akut sak. Fick mer och mer ont i magen. Fick en ny tid hos en gynekolog som ska kolla hur det står till.



Låter snarare som en abort , än ett missfall ellerhur? :)

Var inte för att svara på denthära inlägget Mickaela.

Sharlee van Stralendorff
Postat 2011-01-13 kl 11:23:30
Blogg: http://sesp.blogg.se/

Michaela, stå upp för dig själv! Du ska inte låta andra trampa ner på dig OCH låt dem tro att du ljuger. Du ska inte jämt och ständigt behöva bevisa saker att det är sant, när du själv redan vet det. Dina anonyma elaka läsare vågar inte maila dig för att dem inte vågar stå för vilka de är, ge dem inge mer uppmärksamhet!

marianne
Postat 2011-01-13 kl 11:23:56

Det måste ju vara små-ungar som sitter o skriver dom där jobbiga kommentarerna åt dej.

Linnea
Postat 2011-01-13 kl 11:23:58

Riktigt bra skrivit Mikaela! :)

Baletten
Postat 2011-01-13 kl 11:24:50

Omg man blir typ arg på dig! Visst det är starkt av dig att klämma ut en unge i en så ung ålder. men du kan ju inte ha tänkt på vare sig dig eller ungen.. ingen av er kommer ju lyckas i livet... och nu när din älskade lilla Kevin börjar bli en b-kändis precis som du är på väg att bli... hur länge tror du verkligen han kommer finnas kvar?

bara en fundering... Brukar du kolla frågorna han får och svaren har ger? alltså dom som inte publiseras på hans blogg... annars kanske du borde göra det? :O

Lisa Boije
Postat 2011-01-13 kl 11:27:27
Blogg: http://lisaboije.blogg.se/

Förstår hur du känner. det kan inte vara så jävla roligt. att folk inte tror en. jag tror på dig, och jag tror inte att kelly tycker det är så roligt när hon blir äldre att sin mamma ljugit i sin blogg. never ever. Det är inte ovanligt att tjejer i din ålder blir överfallen. Förstår inte varför folk inte kan bete sig och stötta folk i den situationen som du är i! men du är en stark mamma!

Kram och all lycka till dej kelly och kevin.

Lotta
Postat 2011-01-13 kl 11:30:55
Blogg: http://minavingslag.blogspot.com

Tycker det är hemskt att du känner att du behöver förklara dig och bevisa allt... folk är avundsjuka!!!

Det är vad allt handlar om, uppenbarligen har dom inte tillräckligt intressant och roligt liv själva utan dom känner att dom behöver kritisera och bry sig om andra.... Försök att inte ta åt dig, försök att bara "jag är bra, jag VET att detta är sant och det är huvudsaken att mina älskade tror på mig". Sen strunta i det andra!!!

Jag vet att det är svårt som tusan.... men försök för din egen skull!!!

Av vad jag läst tycker jag du verkar vara en bra, lugn tjej och mamma!!

Maria - fashionstars ☆
Postat 2011-01-13 kl 11:32:59
Blogg: http://fashionstars.blogg.se/

När bloggen växer måste man sluta bry sig om anonyma skitkommentarer. De kommer att fortsätta, speciellt om du skriver inlägg om det. De är barnsliga idioter bara. Inget att ödsla tid på.

Zanna
Postat 2011-01-13 kl 11:38:40
Blogg: http://coxiq.blogg.se/

Hej tjejen!



Jag komenterar och komenterar men får aldrig något svar :(

Jag ville väl egentligen bara klargöra för dig att i min senaste komentar där jag skrev att du lär gå och få dina skador dokumenterade utav en läkare, det är för att hjälpåa dig i rätten!



Annars finns tyvärr risken att deras advokat inte godkänner bilderna då det kan vara phoptoshop osv.. Nu säger jag in te att du har gjort det för det tror jag INTE du har!



MEN när jag frågade polisen om det inte räckte med bilderna dom tog på plats och dom min styvsyster tog på mig så sa dom tvär nej och var superviktiga med att få mig att gå till vårdcentrlen, dom ringde varje dag och frågade om ajg gått dit, tills jag gick.. Men det var ju bara för att få så starka bevis som möjligt emot den tilltalade i det hela..



jag hoppas verkligen att du förstod att jag endast emnade väl..

Anna
Postat 2011-01-13 kl 11:44:13
Blogg: http://annalds.blogg.se/

Jag förstår verkligen inte heller varför folk ska försöka leta så mycket fel i allt du skriver! Varför skulle du ljuga om såna saker som missfall och misshandel?

Alexandra
Postat 2011-01-13 kl 11:44:55
Blogg: http://everafter.devote.se

Måste bara slänga in en kommentar om att du verkar vara en väldigt stark tjej. Stå på dig! Och du vet vad som är sant, sen är det upp till andra vad de vill tro. Förstår om det är jobbigt just nu, men försök att lägga energin på vad som är bra istället. På din underbara dotter och pojkvän.

Kram

Elnas
Postat 2011-01-13 kl 11:45:12
Blogg: http://elnasistorstan.blogg.se/

Människor är korkade, bry dig inte om dom, du vet vad som har hänt och det räcker!



Ha en bra dag :)!

Paula
Postat 2011-01-13 kl 11:51:02
Blogg: http://saftigthallon.blogg.se/

Hej Mikaela! :)



Jag tycker att du ska se bort dom dåliga kommentarerna, dom kan ju inte veta bättre än vad du själv gör. Förklara dig inte på bloggen, spar all din egergi till dig själv, Kevin och Kelly. Det är ni som förtjänar det bäst!



Jag tänkte ställa en fråga som dagens fråga... När du fick veta att du blev gravid, vad hade du för känslor då? Kände du aldrig att du inte hade råd eller tid att ta hand om Kelly? Eller kände du direkt, att ja, jag kan fixa det här, jag klarar det? :p



Är lite nyfiken på hur du tänkte, jag kan bara tänka mig att det blev en väldigt stor chock för er alla, men ni har ju fått en sån söt liten unge, och jag förstår inte hur du kan hinna med allt på en gång ändå, fast du är så ung! :p



styrkekramar till dig, du är nog den starkaste unga mamman jag vet om! :)

Mia
Postat 2011-01-13 kl 11:52:37

Hej! Alltså du lär försöka sluta bry dej om vad alla negativa människor säger. När du skriver ut sånnahär inlägg sporrar du dom bara till att fortsätta. Skit i dom, du vet vad som har hänt och det är väl huvudsaken? Du kommer gå under om du ska ta åt dej av vad alla säger hela tiden! Lycka till med allt!

Angelica
Postat 2011-01-13 kl 11:52:51

Hej Mikaela! Jag kommenterar aldrig annars men känner ett behov av att skriva en kommentar nu! Du lägger ut bilder med "bevis" för att människor inte tror på din historia ska se att du talar sanning. Du som människa har inget som helst ansvar att "bevisa" för oss läsare att du talar sanning. Det är något som vi måste tro att du gör, det kan inte du påverka. Du ska inte behöva bevisa för oss läsare allt hemskt som nu den senaste tiden hänt dig. Det kommer alltid finnas människor som kommer med taskiga kommentarer och dem tar din energi! Istället för att titta åt de negativa kommentarerna så leta istället efter de bra kommentarerna, för dem finns det många av! Du av alla personer behöver inte den negativa energin som de negativa kommentarerna ger så håll huvudet högt och koncentrera dig på allt det som är bra och nyttigt i ditt liv!! Jag hejar på dig! Kram Angelica

Malin
Postat 2011-01-13 kl 11:57:54

Jag vet att det är svårt att ignorera dessa personer men försök! Det är det som de tycker är kul att du reagerar och svarar, det är därför de fortsätter, skit i de som inte tror att det är sant, det ända viktiga är att du vet att det är sant!

hanna
Postat 2011-01-13 kl 11:58:07
Blogg: http://habbuu.blogg.se/

läs och kommentera min blogg har frågestund :D <3

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 12:02:22

Men kan du sluta klaga då, det är inte roligt för oss andra läsare som bara läser och känner sympati för dig att du bara klagar och nästan drar alla över en kant. De e bara några patetiska människor som tror att du skulle ljuga om något sånt, och många människor kommer vara emot dig eftersom du har en storblogg, bara att lära sig hantera det och koppla bort de kommentarerna, ta inte åt dig, vi vet att det är sant.. Du behöver inte försvara dig för ALLTING, för folk kommer alltid vara emot dig. Just say fuck you and smile. Förövrigt är du en bra bloggare och mamma :) take care

Linda
Postat 2011-01-13 kl 12:05:24

Jag är inte anonym, så att du ska dra in att alla som kommenterar negativt är anonyma tycker jag tyder på din egen dumhet. Sen att du påstår saker hit och dit är skandal, du snackar bara en massa bullshit. Nej du är ingen vanlig tjej, du är en ung tjej som söker uppmärksamhet.

Hannah som inte alltid blir publicerad...
Postat 2011-01-13 kl 12:15:42
Blogg: http://indieunendlichkeit.webblogg.se/

Men skit då i att kommentera alla dom som säger dumma saker...håller dock med dom till stor del, men man behöver inte gå till överdrift. Och om ett överfall ljuger man inte...

Du har ju hur många 14isar som hällst som läser din blogg och bara skriver possitiva saker. Skriv ett inlägg om dom och hur tacksam du är istället för att bara klaga...

Elin
Postat 2011-01-13 kl 12:18:05
Blogg: http://liteomlivetsomelin.blogg.se/

Ja jag tror dig,

men tycker inte du ska vara negativ hela tiden & skriva taskiga till oss läsare. EFtersom du har en ganska stor blogg får du räkna med att få sånna kommentarer av folk som inte har ngt liv..

Annica
Postat 2011-01-13 kl 12:22:28
Blogg: http://annicaochleah.blogg.se/

Jag tycker du borde ta all din energi och lägga den på dig själv och din dotter. Strunta i andra, det tjänar ingenting till att bry sig om vad andra tycker. Ta hand om henne istället för att sitta och försvara dig. Den tiden du har med henne nu får du aldrig igen.. Ta tillvara på den och strunta i alla onödiga kommentarer.



Budget tips!
Postat 2011-01-13 kl 12:23:22
Blogg: http://budgettips.blogg.se/

Det är bra att du står på dig!

Det är så onödigt av folk att kommentera dumma saker!

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 12:24:46
Blogg: http://blivande-pappa.devote.se

Att det inte syns på andra bilder KAN ju bero på att håret hänger för och så. Och varför skulle hon ljuga om en sån sak? Det finns då idioter till allt iaf.



Jag tycker iaf att du är sjukt stark som ens orkar prata om en sån sak så öppet. Hoppas att du, kevin och Kelly klarar er bra egenom detta även om det kan vara svårt. Ha det

Sessa
Postat 2011-01-13 kl 12:25:34
Blogg: http://sessabloggen.blogg.se/

Hej, jag tycker att du ska skita i dom och bara radera kommentarerna. Du ska inte behöva skriva massa känsliga inlägg bara för dom!! Jag tycker bara att du ska försöka glögga alltihop och bara radera dom elaka kommentarerna om det, jag tror att när du slutar att skriva inlägg som dom här så kommer dom nog sluta!! :P XoXo

Maija
Postat 2011-01-13 kl 12:25:58
Blogg: http://maijz.blogg.se/

Hej Tjejen! Jag tycker det är dags att leva ditt liv på ditt sätt och inte lägga den mista enegi på människorna som tar din glädje och positiva energi i från dig. Det är det ända dom är ute efter att förstöra och göra dig mindre. Bry dig mer oss som läser dig blogg som tycker du är en riktigt grym och positiv tjej som lever livets bästa dagar, men en liten nykomling i familjen.



Tycker du kan lägga ut lite positiva inlägg som läsare har skickat till dig. Så vi får se lite positiv energi från andra läsare med och inte bara från idioterna som förstör.



Lycka till med allt!

Vi finns här för dig.

Kram // Maija

ebba andersson [http://stylebyebba.blogg.se]
Postat 2011-01-13 kl 12:27:23
Blogg: http://stylebyebba.blogg.se/

Veckans blogg har jag dragit igång. Den avslutas på söndag så passa på att gå in på bloggen och kolla efter den! Klicka på kategorin; TÄVLINGAR så hittar du den och samt veckans design som avslutas ikväll, sen är den fortfarande igång så man kan rösta till lördag.

Söndag avslutas då båda tävlingarna!



kika in :)

Jeanette
Postat 2011-01-13 kl 12:30:31
Blogg: http://jeanettem.blogg.se/

Fattar inte vad folk håller på med..

varför läsa bloggen om man tror att du ljuger..

tycker det är frukstansvärt fult och göra så.

Varför skulle man ljuga om en sådan sak??

Stå på dig Mikaela! <3

Anna
Postat 2011-01-13 kl 12:32:02

Hej,

Jag är en tjej på 30 år, som har hittat hit lite av en slump. Jag måste säga att jag tycker att du verkar vara en så himla stark och vettig tjej.

Att kunna hantera en så här stor blogg som får så mycket uppmärksamhet när man är 15 år, kan inte vara lätt. Jag beundrar dig.

Stora bloggar får alltid negativa kommentarer, och att du är en ung mamma verkar provocera folk extra mycket (?).

Försök att tänka så här, att de som anonymt slänger ur sig saker, som tex påstå att du ljuger (om saker som dessutom är jobbiga för dig), är små svaga människor. Lätt att slänga ur sig sånt när man sitter gömd bakom en dator. Sen så kan jag inte låta bli att tycka synd om dem, alla är fria att göra vad de vill med sin tid och sitt liv. Tänk att lägga den tiden på att gå in på en blogg man inte gillar och skriva negativa kommentarer! Då har man nogg ett ganska dystert, tråkigt, jobbigt liv, och mår inte så bra, eller? Det finns bloggar som jag inte gillar, men de behöver man ju inte gå in och läsa.

Sköt om dig, och din fina dotter, och försök att ignorera dessa små människor, som skriver så elakt.

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 12:32:47

Hej Mikaela!



Jag fick höra att av en tjej att hela din blogg är en bluff. Att Kelly i själva verket är din lillesyster alltså din mammas dotter och att dina bilder med mage och sånt skulle vara photoshopade.

Stämmer det eller är det bara ett rykte som går?



Jag har tyvärr ingen blogg men du kanske kunde svara i ett inlägg? Vore bussigt. Så kanske dom kan sluta snacka dom som gör. Kan säga att tjejen jag hörde de av går på din skola också.



And I belive you men man blir ju lite fundersam.



Kram Bella.

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG
Postat 2011-01-13 kl 12:33:52
Blogg: http://www.bloggpengar.n.nu/

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG



Har du någonsin funderat på hur Kissie tjänar pengar på sin blogg? Jag har svaret, besök min sida så kan du få reda på hur!

Nadja
Postat 2011-01-13 kl 12:34:51

Trist med negativa kommentarer. Visst är det din blogg och du skriver vad du vill, absolut.

Men kanske skulle du må bättre om du inte lämnade ut precis alla detaljer. Vissa saker kan ju bara intressera dig och dina närmaste.

Håller med om att läsa din blogg är frivilligt. Men om inte så många gjprde det skulle du inte tjäna pengar på den heller....

Emma
Postat 2011-01-13 kl 12:35:42

Känner fortfarande att jag inte har fått några klara bevis som bevisar det motsatta. "Du kan fråga kevin du kan fråga mamma" Känns inte så realistiskt.

Hanna - gravida bonusmorsan
Postat 2011-01-13 kl 12:37:07
Blogg: http://hannasfotoliv.blogg.se/

Kan du inte stänga av kommentarsfunktionen ett tag? Du har fullt upp med annat, så du ska ju inte behöva må dåligt över dumma kommentarer på din blogg... Visst, du går miste om alla fina kommentarer, men det kanske det kan vara värt om du slipper alla dumma...

Mari
Postat 2011-01-13 kl 12:50:00

Tycker folk är så korkade, Man ser märket klart och tydligt på hammarbilden. Stå på dig snäckan! Lycka till i rättegången och så! :)

Jenny Dahlgren Malmqvist
Postat 2011-01-13 kl 13:07:02
Blogg: http://jennybcdm.blogg.se/

Du behöver inte bevisa något för någon. Deras problem om dom inte kan tro dig. Ta hand om dig din kärlek och familj och skit i alla rötägg som existerar. Krya på dig och hoppas du mår bättre snart. Du är en klok tjej och jag önskar dig all lycka (: <3

Kram Jenny

Felicia
Postat 2011-01-13 kl 13:23:43
Blogg: http://enhemsk.blogg.se/

Förstår inte varför folk tror att du ljuger hela tiden? Att du hittar på saker?! Varför skulle du vilja göra det?! Helt sjukt hur elaka folk kan vara. Att dom mår så dåligt att dom måste trycka ner andra för att må bättre, men det kommer ju inte löna sig i slutändan!

Take care!

victoria
Postat 2011-01-13 kl 13:24:49
Blogg: http://victorialinneaahlberg.blogg.se/

Fan vad förbannad jag blir! Jag tror på dig och jag vet att det finns många fler än mig som gör det! Kämpa på och ta in allt det vackra folk skriver.

Lisa
Postat 2011-01-13 kl 14:11:49
Blogg: http://lisagoescrazy.blogg.se/

Dom säger ju bara så för att jävlas och trycka ner dig! Sluta bry dig och svara inte på elaka kommentarer, du har hundra gånger fler läsare som TROR på dig och tycker om dig för den du är, men tyvärr så är det ju så att de elaka kommentarerna är de som känns mest. Försök bara att inte bry dig om dom anonyma jävlarna, dom är säkert bara sotis för att du är tusen gånger starkare än vad dom nånsing kommer bli!! Du får gärna adda min msn om du har lust att prata med någon :) Jag gillar dig så otroligt mycket och tycker att du är en sån stark person!



Nu blev min kommentar bara en i mängden men hoppas du läser :)



PUSS OCH KRAAAAM! <3

san
Postat 2011-01-13 kl 14:21:48
Blogg: http://sandraaniander.blogg.se/

Det är ju fruktansvärt HEMSKT att du först har blivit överfallen och några dagar senare får du missfall. Och inte nog med det när du lägger ut bilder från överfallet(som folk tjatar om för att få ''bevis'') så är dom ändå inte nöjda. Man blir mörkrädd på riktigt. Jag tror att bloggvärlden ser ut så att folk ljuger och provocerar för att få ''uppmärksamhet''. Jag skrattar lite åt det ordet. Vem ska få uppmärksamhet i DIN blogg om inte DU? Vi läser ju bloggen för att vi är intresserade av DITT liv.

Det jag vill säga är (hur svårt det än må vara) så behöver du ALDRIG bevisa något för dina läsare. Kämpa på tjejen. Jag tycker det är roligt att följa ditt liv.

Therese
Postat 2011-01-13 kl 14:27:06
Blogg: http://falubusan.blogg.se/

Hej Mikaela jag har följt din blogg ett tag nu eller rättare sagt en hel del, innan du fick lilla Kelly också :)

När jag läser detta att så många tror att du ljuger om detta är ju helt sjukt. jag förstår inte varför människor är så här. jag är grymt inponerad av dig att du klarar av allt det här. Pojkvän,barn, bloggen, skolan ah You name it.

jag skulle aldrig klara av det du gör du är så otroligt stark. Dom som skriver dessa dumma kommentarer är bara avensjuka på dig jag lovar.

Du bevisar att du är en så otroligt stark människa och en jätte bra mamma så låt dom inte trycka ner dig.

Jag skulle nästan slå vad om att nu när du är kändis så är dessa patetiska ungdommar bara avensjuka för att deras liv är så otroligt tråkiga och dom måste kränka ner på någon annan för att få uppmärksamhet.

Jag hejjar på dig för fullt.

Ha det bra nu :D Låt inte dessa patetiska idioter som skriver dumma saker trycka ner dig :) Du är stark.



kramisar Therese

Elin
Postat 2011-01-13 kl 14:28:07
Blogg: http://thebloggofelin.blogg.se/

vaa :o vad har hänt :o !!!!

CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥
Postat 2011-01-13 kl 14:32:13
Blogg: http://caroflina.se

Jag är aldrig anonym, men jag tycker du är äckligt mediakåt. Kelly kan jag förstå att du bloggade om. Men sen missfall och överfall. Vad är du efter? Kändisskap och sympati? Många hade dragit sig undan, och med min högskoleexamen i psykologi måste jag säga att ditt beteende skrämmer mig. Lägg ner bloggen och var med din familj nu. Det är dem du borde bry dig mest om!

Korpen
Postat 2011-01-13 kl 14:47:15

Man är inte en idiot bara för att man insett att det är relativt fucking omöjligt att Micah blivit gravid så fort efter Kellys födsel..



Kritiskt tänkande är en positiv egenskap och mycket bättre än att gå på allting man hör.

Helena
Postat 2011-01-13 kl 15:14:02
Blogg: http://hubusochminimum.blogg.se/

Jag tycker din blogg är superbra!<3 Ta åt dig från de snällla komentarerna och skit i alla idioter!♥

Moa
Postat 2011-01-13 kl 15:21:27

Du BEHÖVER INTE bevisa något, det är din priva sak. Ingen har med det att göra. Gör inte dig själv till offer, du vill inte vara ett offer, strunta i elaka kommentarer mm, det tjänar inget till..

Maria
Postat 2011-01-13 kl 15:22:39
Blogg: http://miiasegen.blogspot.com

Jag vet hur det känns

Didi
Postat 2011-01-13 kl 15:33:19
Blogg: http://iloveami.blogspot.com

Men lilla Micah! Du får nästan skylla dig själv. Väljer du att gå ut offentligt om hela ditt liv och skriva allt i minsta lilla detalj så får du även ta konsekvenserna. Du väljer att skriva om hela ditt liv för halva sverige då får du även ta allas åsikter. Finns idioter och finns bra människor. Men du har valt att vara en pffentlig person då får du skylla dig själv.



Varför ska du hela tiden behöva förklara dig för dessa människor? Vem är dom för dig så att du ska behöva bevisa något för dem? Ett råd från mig till dig: Det som är privat ska du hålla för dig själv, tex detta med att du fick missfall! Varför ska hela sverige få veta det? DU vet att det KOMMER komma dåliga kommentarer om det som kommer få dig att må sämre, men ÄNDÅ så skriver du om det?



Jag tycker synd om dig för du är inte vuxen nog att förstå vissa saker, även om du är en mamma.

Ta hand om Kelly istället och skit i alla idioter som inte tror på dig!

Minna
Postat 2011-01-13 kl 15:53:27
Blogg: http://miiiiinnsan.blogg.se/

Folk inser bara inte att du inte är som Kissie eller nån av dem. Du är en av de bästa bloggarna jag vet, jag gillar verkligen att läsa din blogg!

elin
Postat 2011-01-13 kl 16:18:58
Blogg: http://eliinarvidsson.webblogg.se/

filma blåmärkena och lägg ut det då? så dom tror dig, för då kan du ju inte fejka så länge du inte skulle ha sminkat dit det men då är det svårt att få det likadant. :)

cahs
Postat 2011-01-13 kl 16:23:01
Blogg: http://cahs.blogg.se/

MICAH, SERIÖST NU.

du vill ha en stor blogg, du ska ha många läsare och alla ska gilla dig. det fattar du väl själv inte går eller?

DU KAN LÄSA ALLAS STORBLOGGARES BLOGGAR, OCH ALLA DOM KOMMER HA DÅLIGA KOMMENTARER.

det är inte kul att läsa en blogg med bara svar på kommentarer..

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 16:24:34

svarar du någonsin på mejl?

H
Postat 2011-01-13 kl 16:29:54

Ta inte åt dig av de negativa kommentarerna, för i så fall ska du nog inte blogga.



Visa dig stark istället. Många gillar ju faktiskt din blogg.

Lycka till dig och ditt barn.

mathilda j (:
Postat 2011-01-13 kl 16:58:17
Blogg: http://mjvj.blogg.se/

Jag tror inte du ljuger om ngt sånt precis?! varför skulle du ljuga om att kelly inte fanns, att du fick missfall och sånt. DOm är fan bara löjliga som tror du ljuger.. <3

Julia
Postat 2011-01-13 kl 17:24:59
Blogg: http://wiithyou.blogg.se/

Vafan är det för fel på folk egentligen ? Man blir ju så jävla förbannad på folk som trampar ner på andra liksom! Det är dem som mår dåligt , dem har ju inget liv , det är synd om dem!

fannie
Postat 2011-01-13 kl 17:30:25
Blogg: http://fanniefrisk.blogg.se/

hej!

vill bara säga att jag värkligen stötar dig!(och kelly) jag hoppas ni har det bra! och att kelly mår bra! jag tycker inte att du ska slösa nån energi på alla dumma kommentarer! de e bara synd om dom! men stöttar värkligen dig! förstår hur det jobbigt de skulle vara i din situation (jag menar överfallandet och missfallet och alla taskiga kommentarer) men stöttar dig värkligen!

kram

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 18:44:30

så himla omgot och sitta och påstå att du ljuger. dom har inte en jävla aning! du ska verkligen inte behöva sitta och försvara dig, det du skirver är sant end of story lixom.

kramar på er!

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 18:51:27

Blev du våldtagen också eller några andra sexuella övergrepp eller blev du "bara" misshandlad?

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 19:38:22

Döm andra så som du dömer dig själv.

natali
Postat 2011-01-13 kl 19:42:37
Blogg: http://natalinikola.blogg.se/

lägg ner bloggen om du inte vill bli nertrampad...

Anonym
Postat 2011-01-13 kl 19:48:30

hur orkar man, det är bara att leta fel, fel och fel som gäller för dom! Säg något positivt eller säg inget alls!

Stå på dig! <333

Maja
Postat 2011-01-13 kl 20:58:03

Bry dig inte så mycket! Folk får tro vad de vill eller säga vad de vill för att de är bittra jävla no lifers, men det är DU som vet hur det ligger till och det är väl ändå huvudsaken?

<3

Jinx - utbildar sig till frisör
Postat 2011-01-13 kl 20:59:16
Blogg: http://hurricanejinx.blogg.se/

Du är bloggare, ingenting du gör elle rinte gör kommer ses som positivt. Du skulle kunna skänka pengar till fattiga utsatta naturkatastrofoffer - det kommer fortfarande vara dåligt enligt dom anonyma idioterna.



Du måste verkligen sluta besvara alla negativa kommentarer, dom kommer inte lägga av för det är exakt den här reaktionen dom vill ha. Läs dom positiva kommentarerna istället! :)

julia
Postat 2011-01-13 kl 21:01:10
Blogg: http://endastbild.blogg.se/

jag tror dig, ingen tvivlan om saken men om du vill att dom andra ska knipa så gör en video och visa! :)

Rebecka :)
Postat 2011-01-13 kl 22:19:53
Blogg: http://hhellman.blogg.se/

Tycker synd om dig <3 jag tror på dig och vet att du inte ljuger. Jag tycker dom som tror att du ljuger ska sluta. Om dom ska tjata kan dom ju sluta läsa. Det är dåligt av dem och vara anonyma. Kelly är så söt :) Hoppas du har det bra<3 Finns om du vill snacka!

EllieEllie
Postat 2011-01-13 kl 22:38:23

jag har hört att kevin är din storebror!!! och att han är gay igentligen. Snälla svara i ett inlägg. Har ingen mail adress. Snälla svara vill veta!!!!!!

Alex
Postat 2011-01-13 kl 22:39:01
Blogg: http://svss.blogg.se/

(Vill börja med att säga att jag faktiskt menar väl med detta);

OKEJ DU ÄR 15 och jag förstår att du blir sårad och allt, men felet ligger i din törst efter uppmärksamhet. VISSA SAKER bör du hålla utanför bloggen om du inte kan ta kritik eller påhopp i kommentarerna. Lägg ner tiden på DITT BARN istället för att slösa tiden på en blogg. Eftersom det verkar kräva så mycket tid och energi från dig. Så som jag förstår i dina inlägg? Du har en dotter nu, du kommer ha tillräckligt många saker att lägga ner tid och energi på de kommande åren. Skapa inte ÄNNU ETT stressobjekt.



- Alex

Julia
Postat 2011-01-13 kl 22:52:04
Blogg: http://volume.webblogg.se/

Gumman ta inte åt dig! Vi alla vet att du är otroligt stark.

Malinskm
Postat 2011-01-13 kl 22:59:21

Döm andra så som du dömer dig själv.

Malinskm
Postat 2011-01-13 kl 23:01:41
Blogg: http://mallanskm.blogg.se/

Hej gumman, jag tycker inte du ska bevisa något för sånna som är idiorter! Dom är inte värd din tid<3

Jag tror på dig gumman! Krama Kelly=)<3

Maila gärna någon gång! Skulle vara kul tycker jag!=)

Mamma 25
Postat 2011-01-14 kl 01:03:29

Ni som tycker det är för djävligt att hon bloggar om sitt privatliv som man enligt er ska ha för sig själv, Gör slag i saken och sluta läs!!!

Siri ♥
Postat 2011-01-14 kl 12:26:56
Blogg: http://siriporns.blogg.se/

Vet du vad Mikaela? Jag tycker du ska sluta försvara dig själv och bara strunta i vad andra tycker och tänker. Du har så många läsare som beundrar dig och tycker om dig för den du är!! Ägna då istället tid på dom som gillar dig, istället för dom idioter som bara VILL göra dig förbannad och frustrerad! Du vet vad som är sant och vad som inte är sant. Och folket som tror att du ljuger och photoshopar är förmodligen jävligt pantade i huvudet eller bara allmänt avundsjuka!!



Håll huvudet högt tjejen, du är en bra människa!

Önskar dig och din lilla familj all lycka i framtiden <3

Kramar Siri

f
Postat 2011-01-14 kl 15:38:56

jag tror dig men om det är så att alla inte gör det utan kommer på massa om att du photoshoppar bilderna och sånt, så kan du ju filma? förstår om det är ett känsligt ämne men det är ju ett sätt för att få ett stop på dom där anklagelserna.Men stå på dig! du har en jättebra blogg, och lycka till med kelly :)

Emelie :)
Postat 2011-01-14 kl 22:51:06
Blogg: http://emelieedlund.blogg.se/

Hej där, alltså först vill jag bara säga att jag beundrar dej verkligen! Du är faktiskt min förebild :$ iaf, nu till saken. Alltså när folk håller på och säger att du redigerar dina blåmärken, din mage, dina bilder ALLT! dom vill bara förstöra för dej, och jag blir så jäkla irriterad! och jag vill bara att dom ska försvinna från din blogg om dom skakommentera så! för det är verkligen astråkigt att du ska behöva få såna kommentarer, när man själv vet att man inte ljuger så blir man ledsen och irriterad. Jag ville bara säga det...och att jag tycker du är så jäkla cool! du är liksom så unge och mamma! alltså de är verkligen ascool.

Tack för en awesome blogg!!! Lycka till i livet och med Kelly, o hälsa Kevin :D kram Emelie

alida
Postat 2011-01-15 kl 15:22:50
Blogg: http://aalidas.blogg.se/

Lägg upp en video och filma dina blåmärken och visa att det är sant.

Sköt om dig, håller tummarna på dig!



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar