Inte okej

Postat 2011-02-09 kl 19:27:42

Antar att folk förväntar sig att jag ska ge "svar på tal" till Kissie för hon skrev att jag var fet.. Och att jag behövde banta.
Ja jag bantar.. men... Jag har nyss fött barn, jag vill gå ner mina graviditetskilon! Men vad är hennes ursäkt? Varför bantar hon och varför klagar hon på mig? Hon skriver på sin blogg ,för mer än 100 000 läsare att en som är YNGRE än henne är fet.. Vilket självförtroende hon måste ha.
Och vi undrar varför det blivit så vanligt med ätstörningar...
Smita inte oss andra Alexandra bara för du själv mår dåligt!

Lyssnar på det Daniel Paris skrev,han har iallafall vett i huvudet.. Hans ord betyder mer emot hennes.

Btw så åt jag Turkisk Bufeé idag, och jag njöt av vartenda tugga för jag beslöt mig för att äta normalt och börja träna mer istället ;)

Emma
Postat 2011-02-09 kl 19:33:03
Blogg: http://glamorousmysterious.blogg.se/

Usch jag är totalt allergisk mot den äckliga haggan! jag tycker att det är jätte bra att du är som du är, man är som allra bäst när man är sig själv! :)

Linnea Sjöström
Postat 2011-02-09 kl 19:37:40
Blogg: http://linneaasjostrom.blogg.se/

Tänkte bara tipsa om att jag just nu har 3 stycken fina tävlingar som pågår i min blogg, något för dig kanske? Värt att kolla! :)



http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-tandblekning.html#comment



http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/january/tavling-i-sammarbete-med-giftstorese.html#comment



http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-korsring.html#comment

Sandra
Postat 2011-02-09 kl 19:38:55

Bra tjejen

Humle
Postat 2011-02-09 kl 19:41:09
Blogg: http://respirato.blogg.se/

De e rätta tackter tjejen håller med dej till 100%!! :)

Emma :)
Postat 2011-02-09 kl 19:44:07
Blogg: http://minih.bloggplatsen.se/

Såg det på kissie blogg!

fyfan vad lågt av henne!

du vet om att du är mycket bättre än henne!

du har något innaför skallen till skillnad från henne! hon är så patetisk!

du är inte FET!!, du har former!!

som kvinnor/tjejer ska ha! :)

men hon e ful!

hon e sjuk i huvudet!



ta hand om dig och kelly! :)

ha en trevlig kväll! kramar!

Veronica
Postat 2011-02-09 kl 19:46:54
Blogg: http://siivonenveronica.blogg.se/

Kissie är en stor jävla tönt som borde växa upp..

Det är ett helt under att hon inte åkt på en riktigt fet smäll.. Jag skulle gladeligen kunna ge henne den första :D



Bra att du inte tar åt dig, för du är inte alls fet. Hon mår bara inte bra i sig själv och måste klaga på alla andra för att få kunna må lite bättre iaf..

JAAG
Postat 2011-02-09 kl 19:54:43
Blogg: http://dancingmyway.blogg.se/

Way to go girl! ;)

Essey
Postat 2011-02-09 kl 19:54:46
Blogg: http://esseys.blogg.se/

Taskigt av kissie att säga att du är fet! du är normal kvinna, få in det i skallen :) INTE hon ;) Hon vill bara inte erkänna att du är Sveriges störta bloggerka nu! Om du godkände alla kommentarer skulle du nog ha lika som henne :)<3 du borde göra det. Ingen läser ändå dina kommentarerna :)

L
Postat 2011-02-09 kl 20:01:41

Riktigt bra jobbat att inte ta åt dig och dessutom välja det hälsosamma alternativet, att träna mer i stället. Kissie är bara en vilsen liten flicka, verkligen ingen att bry sig om!



du ska veta att vi som är lite äldre (jag är 22) verkligen står på din sida och tycker att Kissie är fruktansvärt barnslig och patetisk!

Sara
Postat 2011-02-09 kl 20:04:47
Blogg: http://laaureenconrad.blogg.se/

Lyssna inte på henne. Ska hon säga som äter barnmat som är tillför BARN? Du vet så mycket bättre än henne!

Sandra
Postat 2011-02-09 kl 20:07:47

Bra skrivet och stå på dig tjejen! Kram

malin
Postat 2011-02-09 kl 20:07:59
Blogg: http://teddyochfreddy.blogg.se/

Tråkigt att du tog åt dig,

hon skojar ju bara, hon provocerar bara.

Men jag tycker inte att det är bra av

dig heller att skriva att du ska gå ner i vikt,

du är trots allt bara 15 år och din

kropp har inte växt klart ännu, den behöver

all näring den kan få.

Jennifer
Postat 2011-02-09 kl 20:13:08
Blogg: http://sanddbberg.blogg.se/

Såg kissies inlägg så grymt lågt av henne.Du ser helt perfekt ut och jg skulle gärnavara som dig då jag själv är väldigt smal.Du behöver inte banta vad man ser på bilder(senvet man ju inte redigt när man inte sett dig i verkligheten)

Men du ser perfekt ut.Kissie ser där imot inte lika bra utHon är för smaloch tror att hennes blogg är den bästa men DIN är den bästar älskar din blogg :)

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 20:13:42

Asså du ska verkligen inte ta åt dig av henne, du ser ju hor hon ser ut, hon kan inte må bra, grejen är den att hon inte ens är smal det är hennes dåliga redigeringar och hennes vinklar det finns en bild där hon håller i en vägg för attt hon ska kunna se smalare ut liksom, hennes självförtroende ligger ju på kallaste botten, det fulaste är att hon skriver om någon som är typ 4-5 år yngre helt sjukt fult, som att du skulle hänga ut en 10-11åring, asså helt sjukt. Hon kan ju inte må bra i tanke på hur hon håller på, du kommer säkert leva sunt och länge hon kommer väl dö i 50årsåldern eller något...

Charina
Postat 2011-02-09 kl 20:14:31
Blogg: http://theasylum.blogg.se/

Fast om Jag ska vara ärlig så tycker jag också att du är tjock. Du ser inte ut som mitt ideal om kvinnor ser ut, och man får säga vad man tycker. Kissie tycker förmodligen inte heller att du ser ut som hon tycker att kvinnor borde se ut och det ska man också respektera.

Jag försöker dock inte klanka ner dig men jag skulle ju absolut inte vilja ha den kroppen du har nu.

Mitt ideal har en kropp som kvinnorna på catwalken så.

juliaaaa!
Postat 2011-02-09 kl 20:16:45
Blogg: http://juliamariaoberg.webblogg.se/

fyfan vilket jävla.... vågar jag säga det? LUDER! hatar henne. ta inte åt dig gumman, du är så jävla cool!

The Worrying Kind
Postat 2011-02-09 kl 20:21:06
Blogg: http://theworryingkind.webblogg.se/

Du är jättefin, Mikaela. Bry dig inte om vad någon patetisk b-kändis häver ur sig.

Jennifer
Postat 2011-02-09 kl 20:21:15
Blogg: http://jeennifeera.blogg.se/

Kan säga så här till dig! Jag följer dig och inte Kissie, alltså gillar jag inte riktigt hur hon beter sig. Och du är verkligen inte fet! ta inte åt dig av vad hon och alla andra skriver om det. som sagt du har fött barn och att du ser ut som du gör efter att ha fött barn är grymt!! :) Du är jätte duktig. Fortsätt som du gör bara. KramKram

Helena
Postat 2011-02-09 kl 20:21:21
Blogg: http://heea.blogg.se/

Jag tycker inte att du ska bry dig i vad Kissie skriver! Bara för att hon bantar sönder sig själv så betyder det inte att vi andra människor ska göra det!

Det är bar att du skiter vad hon skriver!



Du är fin som du är :)

Anna
Postat 2011-02-09 kl 20:21:43

Jag tyckte också att det var fel det kissie gjorde men du ska inte sjunka net till hennes nivåt mikaela! Skit i vad hon skerv och kommentera det inte och gör inte som hon och prata illa om andra. Säg bara att du inte tänker kommentera det för att du tycker det är slöseri med tid. Ta bort det du skerv om att kissie mår dåligt och att du förstår varför folk får ätstörningar, det är nästan lika lågt som det hon skerv om dig. Tänk på att hon också är en människa, även fast man inte kan märka det ibland. Världen bli inte bättre av att bry sig om skit.

sanna karlsson
Postat 2011-02-09 kl 20:22:17
Blogg: http://gregersbananer.blogg.se/

helt sant ärligt talat, kissie är bara sååååååå överdriven. jag orkar inte med personer som hon, du yber cool tycker jag, att du ens klarar att ha barn när du är 15 år, det är helt otroligt tycker jag, lycka till i framtiden :)

KiM..
Postat 2011-02-09 kl 20:23:10
Blogg: http://bajskorvarärinteavföring

Seriöst nu mickaela de enda du kan skylla din bantning på är ditt dåliga självförtroende! Bara för att kissie eller någon annan skriver att du är fet betyder ju inte att du måste börja banta! Tycker de är helt sjukt hur folk reagerar på Kissies banting, hon är en fri individ och får väl göra va fan hon vill med sin kropp.. sen att de finns en massa patetiska små fjortisar som påverkas av henne är ju inte hennes fel.. då är de ju fjorrarna de är fel på som inte fattar att hon provocerar och överdriver.. (idiotjävlar!!damp) och varför bry dig vad andra säger om dig? de viktigaste är väl för fan vad du själv tycker...Och btw kissie kallar väl ALLA för feta.. vare sig man är de eller inte, förlåt men du är verkligen väldigt omogen i ditt sätt att tänka.. kissie provocerar och överdriver massa i sin blogg bara för att få läsare så sluta ta allt hon skriver så jäkla seriöst.. se på de med humor istället! Du kommer alltid få elaka kommentarer, de är bara att vänja sig, å de säger ja inte för att vara dum utan för att de är så verkligheten är.. alla bloggare får elaka kommentarer.. Och klarar du inte av de råder jag dig att göra din blogg lösenordsskyddad å bara skriva för dina vänner eller ta bort den helt.. för du ska ju inte blogga om du inte mår bra av de eller hur? Kelly behöver en stark mamma så va de nu! lycka till!

Flashbackarn
Postat 2011-02-09 kl 20:26:09

Vem tar Kissie på allvar? Du kan bara skaka av dig det hon skriver för hon är nog inte ens en människa... och att HON bantar när hon redan ser ut som en spaghetti är inget annat än sjukt. Hon måste må extremt dåligt och inte ha någon självkänsla själv med tanke på sina ingrepp, bantning osv.

Du är INTE fet, och du ser väldigt bra ut i kroppen för att precis ha fött barn. Jag tycker inte du behöver gå på någon diet som du planerar, se till att träna istället för att tighta till dig om du inte är nöjd, för det är isåfall muskler du behöver, inte banta och gå ner vätska...

Lina
Postat 2011-02-09 kl 20:31:48

Fan vad glad jag blir över att du tar det så bra. Var tvungen att skriva ett kommentar till Kissie (gör ALDRIG det annars...) och fråga om hon inte var helt jävla riktig i huvudet. Du har så himla rätt i det du skriver - hon måste må sjukt dåligt som måste ge sig på någon som både är yngre OCH har fött barn. Du är så jävla mycket mer kvinna än vad hon någonsin kommer bli, var stolt över dig själv :) :) Kram!

ayla
Postat 2011-02-09 kl 20:34:52

du är jättefin! Kissie är antagligen bara avundsjuk, haha inte så moget av henne, bra att du inte tar åt dig! Lycka till med din underbart söta dotter!<3

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 20:34:53

Äsch, var stolt, Du har en fin dotter.

vad har hon? En ful näsa ;-D



Sen att hon tar sig tid att läsa din blogg, och kanske ger dig fler läsare?=)

yoje
Postat 2011-02-09 kl 20:35:48
Blogg: http://yoje.blogg.se/

men kissie e en ful äcklig åsna D:

mandy
Postat 2011-02-09 kl 20:37:00
Blogg: http://yamyam.blogg.se/

alltså, herregud. jag stör mig på kissie. jag trodde hon va en trevlig tjej (på tal om att det handlar om en 15-årig tjej?!) när hon "pratar" med/om med en tonåring. hon ser dig som ett hot - jag menar du är ju "mest besökta bloggen". allt är så logiskt.

hon är sån, hmm.. du är en fin tjej och en bra förebild! bl.a för mig :)



sköt om dig nu - and stand up strong!

jlo
Postat 2011-02-09 kl 20:37:11

Dina tankar, kommentarer och dina försvar är nästann alltid väldigt mogna! Du har dina svaga sidor men du är väldigt mogen för din ålder, utan att vara opersonlig eller stel!



"fet" eller ej, ingen någorlunda normal skäl bryr.

I det här fallet verkar "Fet" inte betyda något mer än "småkurvig"

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 20:39:54

hahaha!!

You go girl!! im proud of you! <3

Detta va ditt bästa inlägg i år! (förutom alla fina bilder dvs..)

kram :)

Fanny
Postat 2011-02-09 kl 20:42:30

Hälsosamt is the way to do it :) om man nu vill.



Man ska inte lyssna på Kissie, allstå såg hennes senaste blogg inlägg .. det är sjuk .. tkr synd om de tjejer som läser hennes blogg och tkr hon är cool!

jessica mamma till ella+ linus
Postat 2011-02-09 kl 20:47:10

kissie har fått anorexitänkande! du är INTE fet, du har fått barn och du har en jättefin kropp!!!! en kropp som givit dig din fina dotter!

asså kissie går för långt gång på gång och ändå har hon läsare! nej det är pinsamt!

men kissie kommer att få anorexi och det är bara en tidsfråga tills när hon insjuknar!



du är fin!

kram jessica

Frida
Postat 2011-02-09 kl 20:51:45
Blogg: http://FridaLK.bloggplatsen.se

Men du tjejen, du är alltså 15 år och ska börja banta.. STOPP redan där, sen har jag nu suttit och kollat i din blogg och sett olika bilder på dig. och TJOCK var är du tjock? Man går oftast upp under en graviditet men att du ska köra någon diet skit är bara ja SKIT.. Ta långa promenader med din dotter istället och njut av att vara mamma. Jag lovar dig, DU kommer hinna gå på tusentals dieter i ditt liv, du kommer hinna banta! Gör inte det när du är 15 år gammal och mamma till en väldigt söt dotter! Du är fin som du är! peace :)

anna
Postat 2011-02-09 kl 20:54:17

de sista orden var det sundaste jag läst, håll fast vid det! riktigt roligt att du som är så ung är så mycket intelligentare än någon som är nästan fem år äldre!

Denise 21 mamma till Kevin 5
Postat 2011-02-09 kl 20:54:20
Blogg: http://blogg.mama.nu/kevinsmamma

Felet med Kissie är att hon har en provoceringsblogg - och folk reagerar när hon provocerar. Det går som en löpeld genom bloggsfären om att Kissie har skrivit något elakt om dig, alla reagerar på ett eller annat sätt - vilket ger henne fler läsare.



Du å andra sidan mikaela gör ett vettigt val med att sluta upp med dieter och gör ett sunt val genom att leva ett normalt liv.



Tänk, för 100 år sedan var det hög status att vara FET, riktigt FET (du ligger drygt 5000 150-grams hamburgare back) och idag är det totala motsatsen. Dom enda som kan ändra kroppsidealet är vi själva.



Visa att du är nöjd med din kropp så kommer andra, framför allt unga att ta efter ditt beteende.



Stor kram på dig!

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 20:56:00

Bra skrivet! Stå på dig! :D

Sara - Only Saras
Postat 2011-02-09 kl 20:57:00
Blogg: http://onlysaras.blogg.se/

lyssna inte på henne, hon är dum i huvudet (ingen direkt nyhet men..)

Minna
Postat 2011-02-09 kl 20:58:24
Blogg: http://minnaps.blogg.se/

Det var lågt till och med av henne även om hon bara provocerade. Hon tycker knappast på riktigt så utan vill bara orsaka någon sorts diskussion, men dumt gjort i varje fall. Jävligt dumt och onödigt!

Marte
Postat 2011-02-09 kl 20:59:49

Heei :-) kom inn på bloggen din fordi kissie skrev om deg. Jeg syntes du bare kan drite i hu :-) du har kjempe fin kropp til å ha fått et barn :-) du er ikke feit i det hele tatt. du er tynnere enn meg og jeg har ikke født :-) stå på videre :-)

Cecilia
Postat 2011-02-09 kl 21:00:00
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Läser inte hennes blogg, men gud vad omogen hon måste vara.

Lovre
Postat 2011-02-09 kl 21:00:15
Blogg: http://lovre.blogg.se/

bra sagt! haha kissie asså...

Amanda
Postat 2011-02-09 kl 21:04:54
Blogg: http://amandanjie.blogg.se/

Kissie är verkligen en riktig b*tch som bara trycker ner folk. Du är inte ens fet, du har ju fött ett barn. Gud så omogen kissie är.

Kram <3

smurvelmurvelsmurfen
Postat 2011-02-09 kl 21:08:28
Blogg: http://smurvelmurvelsmurfen.blogg.se/

Ett mycket vettigt beslut.

Elin
Postat 2011-02-09 kl 21:11:41
Blogg: http://eamvz.devote.se

kissie är så töntig^^ !

Matilda
Postat 2011-02-09 kl 21:18:10

Du är jättefin som du är! Alldeles sund och normal. Kissie äter för f*n burkmat för bebisar!!! Det är INTE sunt och normalt!!

Emelie
Postat 2011-02-09 kl 21:22:58
Blogg: http://everdine.blogg.se/

Hej jag har kikat in här på din blogg lite då och då. Jag vill bara säga att du ABSOLUT INTE ska lyssna på vad Kissie säger! Det hon säger visar bara mer om vilken sorts människa hon är och inget annat! Du är absolut inte fet på något vis! Du har precis fött en underbar dotter och det är inget fel på dig eller din kropp! Var stolt!

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 21:23:02

Bra tjejen, stå på dig. Jag håller med dig fullständigt, det är varken nyttigt eller roligt att vara besatt vid sin vikt. Mår du bra, äter du det du tycker om och trivs med vem du är, vad FAN spelar det för roll vad vågen säger!

Tuva
Postat 2011-02-09 kl 21:27:35

hej! jag har en konstig fråga som jag inte vill att du misstolkar!!! jag har själv 2 barn (båda 5 år) som börjar bli lite runda! och jag vill ju att mina barn ska må bra så det vore bra för de att gå ner lite i vikt (läkare har rekomenderat) men jag vet inte vad jag ska göra? de är redan aktiva och rör sig endel och jag vill ju absolut inte att de ska må dåligt över sin vikt!!!! så min fråga är, vad skulle du göra om du märkte att din dotter Kelly var lite för rund? hur skulle du ta itu meddet? tack för svar! :D

Emma 15&gravid
Postat 2011-02-09 kl 21:38:35
Blogg: http://mommyemma.blogg.se/

Det är helt rätt Mikaela. Visst kan man tänka på vad man stoppar i sig, men samtidigt får man inte glömma att leva också :) <3

Anna
Postat 2011-02-09 kl 21:44:10

Nästa gång du ser Kissie på stan (eller nån annanstans, gärna där det är mycket folk) så tycker jag att du ska klappa i för henne så jäkla hårt du bara kan! Sen häller du lite barnmat över henne, gärna i håret ^^ Det är hon värd!



Lycka till i fortsättningen med din bebis :)

Maja
Postat 2011-02-09 kl 21:44:58
Blogg: http://callmemajsan.blogg.se/

Asså, personligen så tycker jag inte att du behöver banta eller att du är fet.

Tycker att du ser väldigt bra ut, nu låter jag kanske lite läskig ^^

men hoppas att du fattar min poäng...?

Jag kan förstå att du vill få bort kilona du fick av graviditeten, det är förståeligt :)

Men som sagt, personligen så tycker jag att du ser väldigt bra ut med tanke på att du födde Kelly för bara några månader sedan...!

Kram <3

frida.s
Postat 2011-02-09 kl 21:45:49

va?! skrev hon de?? fan va lågt.. de e BRA att du inte lyssnar på de "lilla" äcklet som henne.

BRA MICHA !!

Julia
Postat 2011-02-09 kl 21:47:31
Blogg: http://juliiakullstrom.blogg.se/

Hej!



Läste på kissies blogg, hon mår inte bra.

Hon har inget värdefullt liv, hon är ful äcklig å en stor slampa. Du är fin, inte alls fet.. normalbyggd.



Kissie tycker väl att hon är cool och så himla underbar med att kränka andra.

DU, har ett liv.. DU kränker inte andra.



Du är en fin person, säger som en massa andra " bry dej inte om henne, hon vill bara få uppmärksamhet ".



Ha det bra tjejen.

ellie
Postat 2011-02-09 kl 21:48:25
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Jag håller med! Plus att jag har sett dig i verkligheten 2 gånger och jag tycker att du ser smal ut

A
Postat 2011-02-09 kl 21:50:03

Det e bra stå på dig!! Hon e ju bara plast + att hon retuscherar sina bilder som fan å hellre kurvig än för smal :)

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 21:54:22

skit i kissi bra fråga varför bantar hon hon vill väl hamna på sjukhus o få uppmärksamhet av det. sen har hon tappat bloggare såg jag haha kram

Matilda
Postat 2011-02-09 kl 21:56:09
Blogg: http://eliasson.blogg.se/

Exakt så ska det låta. Dessutom.. så ska tjejer ha lite fett i kroppen. Dom ska inte vara pinnsmala.

Jag är pinnsmal, och det är jag naturligt. Jag kan käka huuur mycket som helst, går inte upp ett kilo.

Har jag haft någon kille? Nope.



Dessutom får jag höra konstant att mina ben och armar är smala. Sårar lika mycket som om någon skulle gå fram till en tjock person och intyga att h*n har för feta armar +att hon är för tjock m.m..

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 21:58:21

Men jag fattar inte, du är ju inte ens fet? :s

Anna
Postat 2011-02-09 kl 21:58:47
Blogg: http://schlierie.blogspot.com

Ofta, hon säger så om dig!! Fan heller att du ska banta eller så! Tycker om din kropp så som den är! ^^ Jag personligen har emot banting för tycker att det är onödigt. Tjejerna som säger att dom vill banta är redan smala och fina. Så varför banta överhuvudtaget? Jag själv är väldigt smal och försöker GÅ UPP I VIKT, men det är svårt :(

Norrlänning
Postat 2011-02-09 kl 22:00:33

Blev irriterad på ett inlägg ovan. Hur kan man ha en modell som går på catwalk som förebild???? Kräks. Tycker hellre man skall vara nöjd med sig själv och träna. Äta det man tycker om och mår bra av. Go girl!!!

ELINOR
Postat 2011-02-09 kl 22:01:55
Blogg: http://elinorstankar.blogg.se/

Du tycker inte att de är okej at hon skriver saker om dig. men tydligen tycker de de var okej att ta ett smyggfoto på henne när hennes kläning hade åkt åt sidan så hon råkade visa lite av tutten och lägga ut på bloggen! Du är fan inte normal och allt du gör ska vara så bra men när någon gör något åt dig är dom duma i huvudet och har dålig självkänsla och allt vad fans moster! Skärp dig!!

Ida/Trolltoka
Postat 2011-02-09 kl 22:02:01
Blogg: http://trolltoka.blogg.se/

Du är naturel, original och för att fått barn bara för någon månad sedan har du en grymt snygg kropp! Och långt långt ifrån fet. Ett så pass onaturligt utseende som Kissie har är INTE vackert. Naturligt är däremot mycket vackrare!



Hon påminner litegranna om röda drottningen i Alice i underlandet med sitt oversizeade huvud.... Apropå ingenting.



Ignorera och gå vidare, låt henne inte trycka ner dig. Hon är inte värd den energin.

anonym
Postat 2011-02-09 kl 22:08:47

herrregudddddd hon tar ju fan bort sitt fett.

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 22:11:40

äh hon den där jävla kissie är ju sjuk i huvudet o så jäkla fuuul. inget o bry sej om, du gör helt rätt i det :)

ellen
Postat 2011-02-09 kl 22:11:47

Jag tycker att du absolut inte ska lyssna på äckliga fula plast kissie! Du är smal, själv är jag ganska överviktig.. men håller på att äta nyttigare och tränar. Tänk att du födde bar för bara några månader sen och se på din kropp hur fin den är nu. Du ska vara glad att du har en slät o fin mage. Jag har liksom lite fet som sticker ut lite överallt haha. Lova att inte ta åt dig av vad andra säger. Du är stark! och en jättebra förebild för din fina söta dotter :) kram

Tess
Postat 2011-02-09 kl 22:19:02

Men herregud!! Skulle DU vara FET!? Hoppas verkligen inte att du tar åt dig. Bara skratta åt den där äckliga bruden! Du är ju för fan smal och fin, märks inte att du varit gravid!! Är avundsjuk på din kropp ska du veta...



Stå på dig, STOR RKAM!

Rebecca
Postat 2011-02-09 kl 22:20:04
Blogg: http://rebeeccam.blogg.se/

VA?! Har hon skrivit det?? Jag läser knappt hennes blogg så jag har ingen riktig koll...



Men i alla fall, det är helt sjukt att hon skriver det tycker jag! Dels så har du, precis som du skrivit, precis varit gravid och dels så tycker jag inte alls att du är tjock! Jag har sett bilder på dig och jag ser inte att du är tjock, verkligen inte!



Fattar inte varför man skriver så... Bra jobbat av dig i alla fall :)

Claudia
Postat 2011-02-09 kl 22:23:18
Blogg: http://getoffmybutt.blogg.se/

Ignorera det där vandrande misstaget. Hon är inte ens sådär smal själv,tro mig jag vet. Nu får det fan vara nog. Hon har ingen glädje alls i sitt tragiska liv,hon kommer snart gå under.

Dessutom är din kropp snyggare än henne,trots att du fött Kelly. Stå på dig, jag stöttar dig Micah :)

Sofie
Postat 2011-02-09 kl 22:31:35
Blogg: http://sofienordquist.blogg.se/

Kan du lära mig hur fasen man gör när man lyssnar på vad någon skriver? Har googlat på det tusentals timmar, men får inte upp ett skit. Tack på förhand!

Emma
Postat 2011-02-09 kl 22:32:10
Blogg: http://roxxxylicious.blogg.se/

Fyfan va bra du är, du ska absolut inte ta åt dig av den där jävla bruden som tror att hon är någonting.

du behöver verkligen inte banta! och jag tycker det är pinsamt att hon är 19 år och hoppar på någon som är femton år och skriver att du är fet, vafan liksom? jag är riktigt stolt över dig och du kommer lyckas så mycket bättre i livet än vad kissie kommer göra !

Liz
Postat 2011-02-09 kl 22:32:56

Ta inte åt dig något av vad den uppblåsta och korkade tjejen säger! Du har ju sett hur hon ser ut, jag blir nästan rädd när jag ser bilder på henne. En monsterbarbie eller en utomjording? Man kan inte ens jämföra er två... Du har ju fött ett barn, klart du inte är pinnsmal! Du är perfekt som du är, glöm aldrig det;-)



Sen vill jag bara säga att jag cerkligen tycker om din blogg:-) Kelly är sååå söt! Lycka till med träningen och förlovningen och livet i allmänhet.

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 22:46:14

hej mikaela! är en tjej på snart tjugo år som läser många bloggar, men detta är helt klart en av mina favoriter. tycker du är otroligt normal och verkar vara en bra stark ungmamma :) du ser helt normal ut och tro på vad jag säger! man ska inte lyssna på "folk" vars kroppsvätska består av 50 % silicon. tycker att du är bra på det du gör och hoppas verkligen att denna kommentar/lilla brev når fram till dig. du måste slå bort dom onödiga kommentarerna från folk som inte kan tänka klart. kan ju även vara så att dom är avundsjuka på dig rent av? du har fått en dotter, medans "andra" är ute och "onsdags-dricker" kollar på allt för dyra kläder och bloggar om veckans kalori-snålaste lunch så har ju du faktiskt ett berikat liv med en underbar dotter, och inte nog med det... utbildar dig?. kör hårt tjejjen, vi är många som håller tummarna för dig !

Hanna
Postat 2011-02-09 kl 22:48:44
Blogg: http://hannelise.blogg.se/

Det är så man ska göra, äta rätt och träna!

E
Postat 2011-02-09 kl 22:57:10

DU ÄR EN UNDERBART KLOK TJEJ.



Du gör mig så jävla glad. En riktigt bra förebild.



Fan vad du är bra Micah. FAN VAD DU ÄR BRA!

Ebba
Postat 2011-02-09 kl 22:57:54

Så otroligt dålig av henne stt skriva så!!

Du är inte alls fet, tvärtom.

Och jättebra att äta normalt istället för att banta.



Tack för en bra blogg!

Vendela
Postat 2011-02-09 kl 23:15:18

Se det som en komplimang, att hon läser din blogg :) Du är fin som du är!

Ronja
Postat 2011-02-09 kl 23:18:41
Blogg: http://ronjasworld.blogg.se/

Kissie är ju inte direkt snygg hon heller. Vad spelar hennes åsikt för roll? Ingenting!

Lägg inte ner energi på henne, hon är inte värd det.

Olivia
Postat 2011-02-09 kl 23:23:05

åhh jag håller verkligen med dig!

asså man behöver inte vara 15 och smal som en jävla pinne. hon är ju beeeeedrövligt smal. det ser egentligen bara konstigt ut...

hon är så oskön den fjollan.

vi säger det på tre mikaela..

1..2..3

- get a life kissie!!!

linnea
Postat 2011-02-09 kl 23:31:43

Döm andra så som du dömer dig själv.

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 23:35:07

ärligt talat hur smart är den tjejen egentligen? kissie ser ju bara ut som en sticka med tre huvuden, och du har mer än dubbelt så mycket i huvudet mot vad hon har i "sina"!

you go girl!

va den du är mikaela, jag gillar dig starkt!

Angel
Postat 2011-02-09 kl 23:50:05
Blogg: http://diar

För att du ska vara vacker krävs ingenting. För att hon ska vara vacker krävs typ flera kilo botox och en bröstoperation?! Du kan stolt kolla dig i spegeln å inse att du är vacker. du har fött ett barn, du kan med ett gott samvete se på dig själv som en fin och vacker mamma. kissie har ingenting, å om jag hade träffat henne så hade jag inte gett henne en enda sekunds uppmärksamhet. hon är inte värd det. hon är en fitta rent av. och folk som säger att catwalk-brudar är ideal? alltså, tur att man har vett innanför pannbenet. ni brudar kommer ju inte komma långt! var tvungen att få detta ur mig. om jag hade kunnat slåss så hade jag nitat vartenda jävel...

Anonym
Postat 2011-02-09 kl 23:58:32

Gumman du är heeeelt Normal dem där idioterna över driver och tror att det är normalt att vara så small om du själv mår bra ska du strunta i dem skiten

Anonym
Postat 2011-02-10 kl 00:22:45

HURRA för den smartaste tjejen i

världen!!

Kim
Postat 2011-02-10 kl 01:53:12

VAR skulle du vara fet någonstans?! Jag är betydligt mycket fetare än dig utan att ens vara det minsta överviktig. Det är väldigt duktigt av dig att inte ta åt dig av sånt trams. Det är svårt, när man får en sådan kommentar. Men du kan förhoppningsvis visa lite osäkra tjejer att man inte behöver banta ihjäl sig.

Tess
Postat 2011-02-10 kl 02:32:28

Jag fattar inte vad Kissie dillar om alls!

du är ju as smal jämnfört med mååånga andra (mig inklusive)

Kissie kommer (inte kanske utan kommer med 99% säkerhet) få problem med hjärt och kärlsjukdomar innan hon är 50år,om hon ens lever så länge.

är det hälsosamt?

NEJ!



Hon fattar inte grejen med att hon bantar "fel"

hon gör av med alla muskler för att se smalare ut (låren består ju vanligtvis mycket av muskler)

så hon bantar bort allt fett och muskler genom att äta fel eller knappt nåt alls om man vill tro det senaste hon skrivit.

Musklerna förtvinar om man tränar och inte äter

och gissa vilket som är den viktigaste muskeln vi har i kroppen är?

jo, HJÄRTAT!

dvs. hennes hjärta kommer ta stryk och sen inte orka med mer.



Och man behöver ganska mycket lår muskel för dom hjälper till att processa glykolet i kroppen (hjälper njurarna bearbeta det till viss del)

och man måste ha lårmuskler för att göra det, om man gör så lårmusklerna försvinner,som Kissie gör så ökar man risken för hjärt och kärlsjukdomar (källa : illustrerad vetenskap)



Hon kommer även lägga på sig mer och mer fett(som hon redan säger att hon gör)

runt magen, eftersom hon inte har några muskler som kan förbränna energi och glykol.



och hon säger att hon äter runt 200-500kcl om dagen

och man behöver 1000kcl om dagen bara för att kroppen ska kunna fungera optimalt

om man är under 1000 under en längre tid så kommer levern, njurarna och andra organ ta stryk.



Så sluta banta genom konstiga dieter!



Ät hälsosamt och träna.

line
Postat 2011-02-10 kl 03:52:24

Jag gick upp jättemkt under min graviditet (25 kg) och gick ner igen automatiskt men man får ha lite tålamod.. 9 månader tog det för mig. så träna är bra så du mår bra, men stressa inte för graviditetskilorna lossnar när de känner för det (så verkade det vara för mig iaf)



Du är jättesnygg och jag är glad att du inte bryr dig om liknande kommentarer.

-
Postat 2011-02-10 kl 05:25:16

tillskillnad från kissie är du normal!

du e en underbar mamma till kelly :) jag e själv 15.

tkr du e riktigt stark att du inte bryr dig vad andra, säger och du står för den du e! och kelly e grymtsöt. (:

kissie kommer tillslut hamna i anorexia om hon fortsätter som hon gör..

vill hon se ut som kött&ben så visst! upp till henne.

men jag tycker fan inte hon ska skriva upp det på hennes patetiska blogg ! hon gör ju så tjejer i våran ålder och mindre börjar banta..

hon fattar ju inte att hon e sveriges största bloggerska, och det e ju massor som läser hennes blogg. så börjar idioten snacka om bantning och barnmat!

kissie vill inte vara någon förebild direkt..

men hon borde ändå tänka :S

du är vacker som du e! :) kissie e störd i huvet,

och ser ut som en uppstoppad plastikbimbo ;)

Kattis
Postat 2011-02-10 kl 07:59:22
Blogg: http://kejtiscorner.se

Jag kanske är den äldsta som följer din blogg (22) men jag tycker du gör ett otroligt bra jobb! Håller med alla är här ovan, lyssna inte på dumma kommentarer från opålästa personer (ingen nämnd, ingen glömd). Hur som helst tycker jag det låter mycket vettigt att lägga krutet på träning, ska själv gå och utbilda mig till personlig tränare och kostrådgivare så vill därför passa på att ge lite tips! :) Om du vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt bör man öka sitt proteinintag (ägg, kyckling, fisk, mjölkprodukter ex keso etc) försök att äta var 3-4 timme för att hålla blodsockret på en jämn nivå, och glöm för guds skull inte frukosten! I övrigt tycker jag man ska unna sig livets goda och inte bli för enkelspårig i sitt tänkande. Bara att hojta om du vill ha fler tips på recept och mellanmål :) Kör hårt och lycka till!

Anonym
Postat 2011-02-10 kl 09:16:16

Haha kissie är ingeting, hon är en jävla b kändis som tror att hon är något, hela stureP skrattar åt henne!

ameena - skånes största blogg
Postat 2011-02-10 kl 09:19:45
Blogg: http://ameeena.blogg.se/

men du är skit fet ju !

Natalie & Bella
Postat 2011-02-10 kl 10:12:27
Blogg: http://rackartussenochjag.blogg.se/

Är inget stort fan av vare sig dig eller din blogg, men det där är bara lågt! Skit i vad den idioten säger! Och precis som du säger, du har fött barn, det tar tid att komma tillbaka.. Och man ska inte stressa det, det kan bli riktigt illa! Du behöver äta ordentligt för att ha ork för Kelly!

Nathalie
Postat 2011-02-10 kl 10:53:07

Lyssna inte på Kisse, det är ju hon som inte är nöjd med sitt utseende och måste banta. Du är dig själv och helt normal, dessutom har du ju nyss fött barn! Idioten vet ju inte ens vad fet betyder, för om hon kallar dig fet, vad är då de människor som är betydligt mycket större än dig? (som inte har fött barn) Var nöjd med den du är och bli verkligen inte som kisse!

Mirre
Postat 2011-02-10 kl 10:57:37

Jag har varit inne på Kissie's blogg 1 gång förut och var ju tvungen att ta en koll nu med.. Tänk om alla bara kunde sluta besöka bloggen! Vad skulle hon gjort då? Tror dom flesta läser hennes blogg bara för att dom tycker hon är så patetisk!



Du är inte fet!! Så är det bara!!

Är man riktigt fet kan man inte köpa sina kläder i vanliga affärer! Man får inte plats på ett vanligt busssäte, man kämpar antaligen med svår diabetes!!



Ungdommar idag verkar inte förstå vad ordet fet betyder! Det är bara ett ord man använder för att tracka ner på någon, spelar ju ingen roll om man väger 40 kg, kan bli kallad fet ändå?!? Det är helt förjävligt!! Bärja för faan tänka vad ni säger!!



Det värsta jag vet är att för att nå sin väg mot toppen, trampa ner alla som är i vägen! Och det är precis det Kissie gör! Är hon stolt över sig själv?

Jag vet att när hon blir äldre och förhoppningsvis klokare kommer hon inte vara stolt över vad hon gjort! Så snälla se inte upp till henne?!

Se istället upp till en 15-åring som faktiskt försöker göra sitt bästa för familjen och sin dotter! Det är vad livet går ut på! INTE att plastikoperera sig och supa och förlora hjärnceller!



Och tänk på att Micah är 15 år!! Det är väl klart att man inte blir 30 i huvudet bara för att man föder barn!



Stå på dig Micha! :D

Natalie
Postat 2011-02-10 kl 10:58:24

Men du ser ju också på kommentarerna hon fick på det inlägget att de flesta försvarar dig, det är ju positivt

Micke
Postat 2011-02-10 kl 11:34:11

Det ända som är riktigt hos Kissie är hennes hjärna o den går ju tyvärr inte o byta än. Hade det gått så hade hon kanske varit lite vettigare. Så länge man inte äter en massa skräpmat och godis varje dag så behöver man inte banta och definitivt inte du som är 15. Du ser bra ut som du är!

manda
Postat 2011-02-10 kl 12:00:42

Du har helt normal och perfekt kropp, du ska verkligen inte gå ner i vikt! Lyssna inte på kissie, hon är patetisk

Anonym
Postat 2011-02-10 kl 12:17:49

lyssna verkligen inte på vad äckliga kissie säger du har sjukt fin kropp, du är verkligen inte fet och du behöver verkligen inte banta!!

malin
Postat 2011-02-10 kl 12:23:57

bra tänkt med mer träning istället för att dra ned på maten!

kissie suger, haha :-)

Amanda
Postat 2011-02-10 kl 13:04:46

Hej!

Kollade på kissies blogg.

och alla är emot henne!

Hon gör bara såhär för att hon vill ha bättre och finare blogg än dig.

Men alla vet ju att du är finare, starkare osv..

För vem fan gör massa oprationer om man är nöjd med sig själv?

Du är helt normal!

Du är bäst & din blogg med !

felicia
Postat 2011-02-10 kl 14:07:02
Blogg: http://feliciabergkvist.blogg.se/

asså michaela.

det ända jag kan säga är att du inte ska bry dig.

liksom då kan ju dig skriva ett inlägg om henne sen när hon ligger på sjukhus , och om hon ställer sig upp går hon sönder ,kissie kommer tina bort.

jag tycker du är fucking perfekt som du är.

jag tror att kissie är avensjuk för att du haren liten söt kelly att gosa med och prata med , kissie har ju liksom inga "rikgiga" vänner , igentligen tänk efter ?

kram på dig !

D
Postat 2011-02-10 kl 14:22:16

BRA SAGT TJEJEN! skit i vad hon säger, det e precis som du säger, att hon sj har så dåligt sjförtroende. allt du säger e riktigt smart och spc det sista. en ätstörning e nog det sista du har råd med att få. fortsätt äta rätt och träna inte allt för mkt:)

to
Postat 2011-02-10 kl 14:37:16
Blogg: http://shoot.devote.se/

Jag tycker att du är hur duktig som helst!:) strunta i kissie hon är bara sjukt läskig.. som en liten barbie docka, ganska coolt dock. Fortsätt att stå på dig :)

Anonym
Postat 2011-02-10 kl 14:41:10

Riktigt bra skivit där,jag vet att fler e på din sida en hennes hon e ju bara en stor löngnrare som vill starta bråk

Monica
Postat 2011-02-10 kl 15:21:27
Blogg: http://vwgolf.blogg.se/

säger bara en sak. DU ÄR INTE FET! du är normal. hon där kissi är äckligt smal :S seriöst du e vacker som ofixande alltså du e vacker hur du än gör. sminkar dig, inte smink. ruffsigt hår inte ruffsigt. du e fin hur fan du än gör. HON SER UT SOM EN JÄVLA.. ja.. har massa ord men ÄCKLIG FITTA! rent ut sagt.. hon måste plastikoperera sig o ser ut som faaaan ändå



du ska inte banta utan du ska träna mikaela :O ja har rätt många tips om du vill ha så maila gärna! för jag har rätt många bra sundiga tips :) som hjälpt mig ^^!

Zandra
Postat 2011-02-10 kl 15:30:54
Blogg: http://lifeasiseeit.blogg.se/

Det var väll ända nagot av det dummaste jag har hört. Inte är du tjock inte. Du är vacker. Se till att du har ork för Kelly istället. Sa mycket annat behöver du inte lägga energi pa just nu.

Ellen
Postat 2011-02-10 kl 17:01:51
Blogg: http://eellenll.blogg.se/

Tänk såhär: Kissie var helt normal byggd innan hon fick för sig att banta, nu är hennes blogg som innnehåller massa bantningstips till unga tjejor!



Var nöjd med dej själv, och Kissie har inte fött barn någon gång!

Anonym
Postat 2011-02-10 kl 17:25:47

bra att du int tar åt dig av sådant trams som hon skriver, hon e bara patetisk och osäker i sin personlighet för bakom allt hennes silikon e hon bara en vanlig människa som inte mer perfekt än dig.

Jag tycker att du e perfekt, och jag vet många som skulle vilja se och vara som dig! <3

Stina
Postat 2011-02-10 kl 17:33:55
Blogg: http://zeldalover.blogg.se/

Du ska inte ta åt dig ETT DUGG vad den där idioten kissie skriver. Du är den finaste, starkaste, underbaraste människan jag vet! Och hon är bara en översminkad och tillgjord barbiedocka. Jag hoppas du har läst kommentarerna som folk har skrivit på kissies inlägg där hon skriver att hon tycker du är tjock. Typ alla som kommenterat säger att du är den finaste, och starkaste människan som finns! Och att kissie bara är en idiot. Jag är en av dom! Kom ihåg det. Du ska inte lyssna på sånna som henne. Du är den FINASTE och STARKASTE människan som finst!

sarah
Postat 2011-02-10 kl 17:37:00
Blogg: http://sarahceciliacollin.blogg.se/

Asså bry dig för fan inte, det är snyggt med mulliga tjejer, hon är så otroligt ful och äcklig!

<3
Postat 2011-02-10 kl 18:10:06

vad heter kissies blogg, ville gärna se den!

Ha det bra

Daniella
Postat 2011-02-10 kl 20:02:06
Blogg: http://toppentjeej.blogg.se/

Du ska absolut inte ta åt dig utav kissie! Jag tycker att du är hur smal som helst! så du behöver inte ens banta! och jag tycker du verkar vara en sådan stark tjej! fortsätt så!!

Ung Mamma
Postat 2011-02-10 kl 20:10:57

Kissie är så förbannat osjälvsäker på sig själv och hur hon ser ut att hon lä klanka ner på dig, och andra. Ja mena, vart fan är du fet nånstans? Och även om du vore det,so what? Du har iallafall NÅNTING som hon, förmodligen aldrig kommer att få . Ett barn!

Hon är så förbannat avundsjuk på dig, och igentligen så borde du bara tacka henne för att hon visar flera av hennes läsare till din blogg! :D

Jag läser hennes enbart bara för att gon e så sjukt störd i huvudet, och det är därför blooggen blir underhållande.

Men TACK Kissie för att du visade mig hit till en ung mammas vardag! Jag kommer fortsätta följa din blogg , och kissies? NejNej, varför läsa skit när man istället kan läsa vettiga och bra saker? =)

Ha en bra fortsättning på året, å va stolt över lillan du har åstadkommit =)

/Carro

johanna
Postat 2011-02-10 kl 20:54:38

kissie är bara aavundsjuk!!! som hon själv skulle sagt.

hon märker att du ger lilla söta kelly all den kärlek som hon själv aldrig fick. hennes beteende avslöjar att hon missat det viktigaste i livet - kärlek och hon kan ju inte få barn själv som tur är.

Lisa
Postat 2011-02-10 kl 21:18:20

Det är bra att du inte lyssnar på henne! Kissie är bara en låg stackars tjej som inte har ngt självförtroende och är desperat efter bekräftelse ..

lynntyra
Postat 2011-02-10 kl 21:41:59
Blogg: http://lynntyra.blogg.se/

Nej,nej,nej. Du är inte fet någonstanns!

Anonym
Postat 2011-02-10 kl 21:58:43

Hej! Du e ju smal ! HAr sätt dig i gallerian några gånger med söta Kelly och du är smal och behöver INTE Banta!



Kram :D

P.s Du e en riktig kämpe !

Gabriella
Postat 2011-02-10 kl 22:00:44

Du är jo inte alls då fett, vad snackar hon om?! Hon är skitt small som en pinne och det är fullt , tycke rjag. du är perfekt :D

Idaho
Postat 2011-02-10 kl 23:50:10
Blogg: http://www.idaho.bloggplatsen.se

Låter bra! Träning och nyttig mat i rätt och normal mängd är mycket mycket bättre än att banta! Bantning är inte en hållbar lösning - bättre att träna och få bättre hjärta och blodcirkulation och bli friskare och starkare! Ät (i princip) vad du vill, men träna istället! Gå ut och gå - med barnvagnen till exempel! =)

(Dessutom är du redan så smal och fin! (Med det menar jag inte att man är ful om man är tjock))



Kram!

Tess
Postat 2011-02-11 kl 00:23:31
Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Ingen borde banta, det är skadligt för kroppen. Att äta rätt och träna är rätta metoder!

Sara
Postat 2011-02-11 kl 10:48:16

Rätta takter ! Bara tryck ner henne ! Hon är ju störd på rikigt ! O du är ju absolut inte fet . Du är ju hur snygg som helst :D Tror du kommer bli sveriges största bloggerska :D

Nathalie
Postat 2011-02-11 kl 14:32:01
Blogg: http://lindes.blogg.se/

hejhej <3

du är inte fet eller ful eller nått sånt!

du e förmodligen en as modig tjej! om man ska snacka om nån som e fet, är det kissies läppar! dom e mycket störe en hennes hjärna! skit i henne och lev som du vill ;)

Jenny
Postat 2011-02-11 kl 15:44:24
Blogg: http://vofflan.blogg.se/

Jag pluggar medicin på karolinska institutet och det vi fått lära oss på nutritionen är att man ska amma i mist 6 månader, självklart för barnets skulle främst men det gör dessutom att kilona rasar automatiskt! Så tänk inte på bantning och sådant nu i början och strunta i sånna där miffon som kissie! Kram

Anonym
Postat 2011-02-11 kl 16:22:04

Kissie är 100% fake! medans du är 100% snäll,söt och bra mamma! :)

Go girl!

Anonym
Postat 2011-02-11 kl 16:27:26

Man får inte fin kropp utav att banta..

Köpenhamnsbo
Postat 2011-02-11 kl 17:05:24
Blogg: http://chomolungma.blogg.se/

Du är fan inte tjock!

<3
Postat 2011-02-11 kl 17:53:18

Det finns tyvär inget inlägg där det står att hon snackar om dig!

Elise
Postat 2011-02-11 kl 18:38:24

Även om Kissie skojar så tycker jag ändå att det är taskigt! Kissie ska inte gå runt och säga att folk är feta om hon inte äns vet vad att vara fet är?! Hon tycker säkert att hon är fet och bantar. Men hennes stora bröst gör ju snart att hon ramlar?! xD

Hur som helst ta inte åt dig från en idiot! <3

Om det hjälper tycker jag det är jätte kul att kolla vad hon har för kommentarer på det inlägget! Dina läsare försvarar dig och stöttar dig! :) <3 puuss

nathalie
Postat 2011-02-11 kl 19:11:56
Blogg: http://giftigmamma.blogg.se/

skit i vad kissie säger det gör alla andra.... du är inte tjock ,, du har precis fått barn och du är 15 .. du ska inte banta ,,,du ska äta och må bra , mår du bra mår kelly bra ,, om du blir trött och sliten av dålig kost så går det ju ut över orken till kelly....



även fast du är mamma så måste du ta hand om dig ... PÅ RÄTT SÄTT... mvh en annan mamma

- S
Postat 2011-02-11 kl 19:25:01
Blogg: http://miiiioo.webblogg.se/

kissie har inget liv, hon vill bara ha uppmärksamhet..seriös lyssna inte på den dära fjortisen..

emma
Postat 2011-02-11 kl 19:43:45
Blogg: http://emola.bloggplatsen.se

Du är verkligen inte fet!

Men vafan man är hellre fet isf en att se ut som henne. Hon ser fan ut som något en anka klämt ut. Nej men seriöst förstår inte hur man ens kan vilja se ut så som hon gör. Hon är så jävla ful. Förstår mig inte på folk som tycker om henne, jag hatar verkligen henne :S

Det är fan synd om människan, när hon väl inser hur ful och löjlig hon är kommer hon nog skämmas rätt bra. Om hon nu någonsin kommer inse det ... Verkar tydligen inte finnas mycket i hennes huvud,

Hennes huvud är fyllt av nötskal eller något.

malin
Postat 2011-02-11 kl 20:20:39

du kan vara glad för att du har råd att äta riktig och bra mat. jag tror inte kissie har det

Tess
Postat 2011-02-11 kl 21:14:55
Blogg: http://kakaombord.blogspot.com

Hoppas du inte tar åt dig även om jag förstår att du kanske gör det..hon lever i en låtsasvärld.

Tycker att du är jättefin och du är bara 15 år! Din kropp kommer att anpassa sig fint, tänk på det..banta inte sönder den. Det blir bara värre i framtiden.

Kramar till dig och din söta dotter!

Kajsa Mårtensson
Postat 2011-02-11 kl 21:32:08
Blogg: http://www.kajsamartensson.devote.se

Du är verkligen inte alls fet!!! Ta inte åt dig. Du har jättesnygg kropp ju. Ska hon säga som photoshopar om alla sina bilder... Kram, keep up the good work!!

Anonym
Postat 2011-02-11 kl 23:55:47

Du är redan sjukt smal och spec väldigt smal eftersom att du fött barn för inte så länge sen. Det enda kissie vill ha är uppmärksamhet, en riktig tööönt och idiot är vad hon är!

verro
Postat 2011-02-12 kl 00:57:49

det är bra! man ska inte lyssna på kissie.du behöver inte banta...ät bra och träna bara och promenera mkt så blir det skit bra

louise
Postat 2011-02-12 kl 18:48:42

banta INTE om du ammar. när du går ner i vikt frigörs gifter från fettet som går rakt in i ditt barns kropp via mjölken.

Anonym
Postat 2011-02-12 kl 19:40:26

fyfan kissie är störd hon ser ut som en bratz och hela hon är så fake och dom som har sätt henne på riktigt säger att hon inte ser ut så. Mikaela du är verkligen inte tjock och du är mycket finare och narutligare och mognare en den dära fake kissie med sin äckel kropp..

Anonym
Postat 2011-02-24 kl 16:07:49

Bry dig inte om dem idioterna!!!

Du ska tro på dig själv!

du behöver inte må illa på grund av få människor

det är många människor som gillar dig ellerhur? var stark!!!

jag tycker att du är modig och stark eftersom du inte ger upp!!

du är söt,vacker och allting okej! du ger inte snabbt upp det kan man se på dig, du är en stark mamma.

av yasmin



du behöver inte ta åt dig det de säger kämpa bara för livet och ditt barn du beöver inte tro att kevin kan göra allt asså att utan han så lever du inte,det är fel.



av khadija

goo
Postat 2011-03-06 kl 21:36:08

KISSIE WALKS THE WALKS AND SHE TALKS THE TALK. SÅ E DE BARA. TYCKER HON ATT DU E FET SÅ E DU VÄL DET.

LISA
Postat 2011-03-06 kl 21:38:42

MÄRKS ATT DU INTE VART I SKOLAN PÅ ETT TAG, IBLAND FÖRSTÅR JAG FAKTISKT INTE VAD DU SKRIVER!



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar