Blir förbannad!

Postat 2010-09-14 kl 17:03:31

Jag är trött på skolan! Det är skit!! Bara efter några veckor så tycker jag att skolan suger igen!
På sommarlovet hade jag längtat att få börja skolan!
Jag är i skolan hela dagen, när jag kommer hem måste jag plugga stenhårt till ett prov som är redan nästa dag, jag kan sitta uppe hela kvällen och jag blir jätte stressad!
Nästa dag så klarar jag knappt provet för jag är för trött för att göra det!
Och jag vill ha min fritid, jag vill kunna blogga när jag vill och jag vill kunna umgås med mina kompisar och inte behöva säga "nej jag kan inte, jag måste plugga hela veckan" .
GE MIG MIN FRITID OCH SEN VILL JAG KUNNA SOVA PÅ KVÄLLARNA!

Det här kanske är skit äckligt, men så här ser jag ut om jag har varit för stressad!
Jag hade varit uppe hela natten och pluggat och stressat och nästa dag såg jag ut såhär.
Jag hatar skolan som sagt, dom sätter för mycket press på mig.

elin kärlek♥
Postat 2010-09-14 kl 19:39:03
Blogg: http://elinamour.blogg.se/

Du får ju prata med dom om du tycker att det är så jobbigt :(

Anonym
Postat 2010-09-14 kl 19:55:18

jag blir bara deprimerad och orkar ingenting efter några veckor i skolan.

klara
Postat 2010-09-14 kl 21:54:07

det handlar ju om att kunna planera. planerar du bra får du tid över för annat. och ha dessutom i åtanke att det är lika mycket för alla andra

Anna-Karin
Postat 2010-09-15 kl 08:07:50

Hej!

Jag hittade hit genom din gravidblogg. Först och främst grattis till graviditeten, du är ung, men jag hoppas att du vet vad du ger dig in på. Sen, detta säger jag inte för att vara elak, men om du tycker att det är jobbigt med skolan nu, så har du ingen aning om vad som väntar dig längre fram. Du kommer ha skola och sen upp till det kommer du ha ett barn som kräver uppmärksamhet dygnet runt. Ibland hjälper det inte om man har barnvakt, barnet kan vara väldigt mammig (jag har själv en väldigt mammig son) och då är det endast du som gäller och då ska du kunna sköta skolan och barnet samtidigt.

Om jag skulle vara som dig, skulle jag se denna tiden som är fram till förlossningen som träning. Träning på hur du klarar av saker och ting under stress och lära dig framförhållning och planering.



Det blev en lång kommentar, men jag hoppas att du läser och tar till dig det jag skrivet. Som sagt, jag skriver det inte för att vara elak. Lycka till med både graviditet och förlossning. Du kommer att lyckas galant, bara var dig själv så kommer allt lösa sig.

Janina
Postat 2010-09-16 kl 19:19:00

Skolan sätter samma krav på alla, och går efter kursmålen. Jag har själv gått i skolan och jag VET att de inte ger ut ett stort prov dagen innan det ska göras. Självklart finns det läxor som ska göras på 1 dag men annars gäller det att planera. Dina kompisar går också i skolan och de har inte heller tid. När du gått ut skolan har du gott om tid att göra sånt du vill...

Du har 1 år kvar, knappt! tycker det är onödigt att bli såhär, skolan är tuff men det är den för alla!

kämpa på istället!!



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar