Dagens planner 3/11

Postat 2010-11-03 kl 11:06:06

Idag ska jag träffa min bardomsvän Maya! Ska bli kul att träffa henne igen eftersom det var så länge sen!
En intervju blev avbokad till nästa vecka så resten av dagen är jag ledig! Kommer blogga hela kvällen då. Vadå? Alla måste ju ha en hobby!

Jag gillar den här bilden som Josefin tog<3

Caroline =)
Postat 2010-11-03 kl 15:38:12
Blogg: http://carolinelovedavid.blogg.se/

Vilken vacker blogg! Och vilken ung mamma du kommer att bli :) Jag stöttar dig! =) Längtar själv tills man får en sån gullig bebbe mage <3

Isabella
Postat 2010-11-03 kl 22:27:43
Blogg: http://bellalennartsson.blogg.se/

gillar bloggen,kul att du kan gå ut med att du är gravid när du är så ung :)!

Elise
Postat 2010-11-04 kl 17:39:57

Snälla lilla tjej. Jag blir inte bara arg då jag ser detta, utan även ledsen och besviken. Förundrad över hur dina föräldrar ens kunde låta dig träffa folk i Turkiet vid 12 års ålder. Du är ett barn, alla är barn då man är 12. Många har inte ens kommit in i purbeteten. Du ska få en liv snälla du! Jag tänker inte ha några förutfattade meningar om att du inte kommer klara det, men som helt ensamstående mamma själv, tills en 4 årig pojke (jag är 20) vet jag, att det är fan inte lätt. Det är det svåraste jobbet man kan ha, och ajg skulle aldrig klarat det utan min familj. Därför blir jag ledsen då jag ser hur naiv du är, tron att allt skall lösa sig. Det löser sig inte alltid, och du sätter inte bara dig själv i skiten då, utan även ett barn. Ett barn innebär att du alltid, alltid alltid har ett liv som går före dig själv. varför vill du vara vuxen? Du är 14... 14 år snälla du! Inte ens redo för sex! Du skall vara ett oskyldigt barn, inte en naiv flicka som tror hon blir vuxen bara hon får knulla och skaffa barn.... nej ledsen blir jag.., Så otroligt sorligt. vart är mänskligheten påväg? Förut var det inne att ha hundvalpar i väskor, nu är det inne att skaffa barn.... Fy fan.

Anonym
Postat 2010-11-04 kl 19:59:04

Kul att du ska få en bejbyy ;)



Men asså tkr du inte synd om det barnet som!? Du kommer ju säkert byta kille några gånger innan du träffat den rädda osv? kan inte de vara jobbigt för en 4a åring??



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar