Dagens diss 26/5

Postat 2010-05-26 kl 21:03:57


-att ni bara bryr er om betyg!

"Vad ska jag göra för att få mvg?", "vad fick jag för betyg?", "vad fick hon för betyg?", "varför får jag inte bättre betyg?".
STOP IT!
Himla otroliga jävlar som bara ska bry sig om era betyg! DET ÄR DET ÄNDA NI TÄNKER PÅ, och ni kan göra vad som helst för att få det!
Och bryr er inte vilka ni är elaka mot!
Jag blir så irreterad!
Var är ni?! JAG KÄNNER ER KNAPPT LÄNGRE SEN VI BÖRJADE FÅ BETYG!
Och ni bryr er inte ens om vad ni lär er bara ni kommer ihåg vad ni ska säga och göra för stunden..
Jag blir bara så irreterad!
åh..ni får mig vilja ha IG för att inte känna mig som er, suktar efter mvgn som hundar... herregud
det här är inte min dag idag..

N I N A
Postat 2010-06-08 kl 14:32:52
Blogg: http://nicaah.blogg.se/

Om man verkligen vill bli något här i livet, kunna uppnå sina drömmar, kanske söka vidare och bli precis det man vill är betygen oootroligt viktiga..



När du om några år kanske väljer att söka till högskolan är betyg a och o, du kommer ingenstans utan ett bra betyg, platserna är få på våra högskolor i sverige så ditt betyg är din biljett till din dröm och ditt liv..



Men självklart ska det inte styra ens vänskap, sånt är trist. Men ge inte upp ditt betyg bara för att dina vänner sökert ett mvg och gillar att prata om det.. :)



Nina

Nathalie
Postat 2010-11-11 kl 20:11:47

jag tycker att du har fel Nina...

okej att betygen är viktiga att få hyfsat bra på, men inte till överdrifft, jag har många kompisar, som får bra betyg (eller kompisar är dom ju inte) och sen är jätte elaka, mot oss som inte får så bra som dom! och, vi får betyg, så hela klassen kan få veta, det suger verkligen, att varje gång vi har prov (en gång i veckan) i engelska, ska få utstå det! det suger så mycket!! och tänk på dom som är väre en jag då ( för jag är inte helt borta, men har lite problem med engelska) det fins ingen som tänker på dom, eller hur??

EVA HJELM
Postat 2010-11-14 kl 14:47:06
Blogg: http://evahjelm.blogg.se/

Vilket gymnasie ska du söka?! :D

Frida
Postat 2010-12-07 kl 19:42:33
Blogg: http://fridahammarberg.blogg.se/

Vetu.. Jag tycker inte du ska hacka ner på folk som strävar efter ett MVG. De är uppenbarligen målmedvetna och smarta som riktar in sig på att få bra betyg och göra något med deras liv. Visst är det synd att de kanske inte är med vänner så mycket och det är tråkigt men det är deras val och helt okej. Jag tycker inte man behöver kasta bort sina betyg bara för att de vill vara med vänner. Och jag tycker inte du ska förvänta dig att de ska göra det.



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar