Rasist? Jag?! Nej..

Postat 2010-12-09 kl 19:03:37

Asså gud vilket himla tjaffs det är vad jag än skriver.
Jag skriver om det som händer på affären, att dom ville att jag inte skulle ta blodpuddingen, skakar på huvudet, fast jag gilllar blodpudding. Och jag skriver att dom har slöja, då är jag rasist? Jag kunde lika gärna skriva att dom var Svenskar? Hur kan jag vara rasist när jag älskar folk från andra länder, hela min klass har en annan nationalitet än Sverige! Och jag gillar min klass.
Och sen säger jag är emot Sverigedemokraterna, jaha då ska jag tydligen hata Sverige enligt er.
Asså varför missförstår ni allt? Ni verkligen letar fel!
JAG ÄR INTE RASIST, JAG HATAR INTE SVERIGE, JAG RESPEKTERAR ATT MUSLIMER INTE ÄTER GRIS(ELLER GRISBLOD, MEN JAG FÅR VÄL ÄTA BLODPUDDING FÖR DET?

Förstår inte varför ni tar så illa upp heller? är det så anstötande att skriva att dom hade slöja?
Jag kan lika gärna skriva att dom hade cowboyhatt på sig, det är fortfarande en personbeskrivning.

Lägger upp en bild på sylt! För det brukar jag ha till blodpudding :)


Ps. Jag anklagar er inte, om ni tog illa upp. Det är jag som borde tänka lite mer. :P

Amanda
Postat 2010-12-09 kl 19:10:36
Blogg: http://ehlisas.blogg.se/

Tycker att du har helt rätt, skulle oxå tycka så. Dem äter ju inte ngt med gris för de hör ju till deras religion men vi får ju äta de om vi vill o det är ju inte fel att skriva att dem hade slöja för det hade dem ju vad ska man skriv da "att dem hade t ex en cowboyhatt som du sa"

Kelly är värkligen världens sötaste o du är världens bästa mamma hon kan få!!!

Kramar Amanad<3 :D

becca
Postat 2010-12-09 kl 19:14:25
Blogg: http://wilmahjartabecca.blogg.se/

jag förstår inte varför alla ska leta fel i texten du skriver, när du bara skriver dina tankar/önskningar/åsikter…

Julia
Postat 2010-12-09 kl 19:14:50
Blogg: http://gulligtgodis.blogg.se/

yeyy ,



Första kommentaren !

jenny
Postat 2010-12-09 kl 19:15:00

Asså snälla du!.

Välkommen till bloggvärlden!!!!!!

Hör du ex. kenza, foki och kissie klaga så extremt på bloggarna om va folk kommenterar??!..

Folk tror dom är så tuffa bakom sina dataskärmar.

Säger absolut inte att de är okej att dom säger saker om ditt barn osv. de är självklart inte okej.

men de faktum att du skriver minst ett inlägg om dagen om va folk kommenterar gör att folk vill kommentera och klaga ÄNNU MERA!!!......

Skit i alla negativa kommentater och lägg den energin på positiva och roliga inlägg om dig och ditt söta barn!

Annely
Postat 2010-12-09 kl 19:18:41
Blogg: http://ereshkigal.webblogg.se/

Du har en lite större blogg som väldigt mycket folk läser, därför kommer folk att gotta sig i att försöka provocera fram en reaktion av dig. Människorna bakom uttalandena i kommentarer kanske inte ens tycker samma i verkligheten, utan bara säger saker och som du säger "letar fel", bara för att du ska reagera. Det är lätt att gömma sig bakom en dator och leka tuff, men egentligen är de fega svin. :)



Stå på dig, hörru! :)

carro
Postat 2010-12-09 kl 19:32:10
Blogg: http://mrhunnybunny.blogspot.com

Vi har en flykting ifrån vår klass, och han kom till oss i femman, och hela hans familj är jätte snäll! Jag är glad att dom kom till sverige så dom antagligen (förhoppningsvis) fick ett tryggare hem. Alla tycker ju olika, men jag vet att folk har mycket fördommar, tex att utlänningar bara kommer hit och förstör! Jag tycker inte illa om utlänningar, jag tycker illa om folk som gör brott. Vare sig utlänning eller svensk. Vissa tycker ju att vi inte ska hjälpa några utlänningar alls, jag säger att vi ska hjälpa dom som VILL ha en andra chans, inte dom som kommer hit för att förstöra. Löjligt att folk missförstår det du skriver.. om dom vill ha någon rasist och klaga på, gå till svenska partiet istället!!

Jonna <3
Postat 2010-12-09 kl 19:33:09
Blogg: http://jonnawestman.blogg.se/

Du har rätt i allt, utom att du Borde tänka lite mer! Det är dom som ska tänka sig för!!! Jag vil bara att du ska veta att innan du fick Kelly låg du högst uppe på aktivslistan på blogg.se och nu ligger du nästan sist. Lite synd men jag vill inte vara taskig!!!! Puss puss!!!

Somaiyah
Postat 2010-12-09 kl 19:36:11
Blogg: http://somaiyah.blogg.se/

Vill bara förtydliga att jag själv bär niqab och att jag såg inlägget men inte såg eller kände något rasistiskt med det. Det finns personer som är smygrasister, och det finns personer som älskar att leta efter rasister hela tiden, så tänk inte mer på det.

anonym
Postat 2010-12-09 kl 19:44:38

Usch.. Jg förstår dig.

Jag blir oxå kallad rasist,men jag har en massor av vänner som inte kommer ifrån Sverige,och jag älskar dom! ( Som vänner )

Moa
Postat 2010-12-09 kl 19:45:43

Det är inte du som ska ändra dig, däremot kan du ignorera de som kommenterar sånt bara för att få din uppmärksamhet:)

DU ÄR BÄST!

sofia
Postat 2010-12-09 kl 19:51:24

Typiskt svenskar att hålla på att döma alla sådär. Du har ju inte gjort något fel.

Ha det bra!

lejha
Postat 2010-12-09 kl 19:51:59

Du har helt rätt !! Vad skulle du ljuga eller ? Nä , dom hade inte slöja . Asså snälla det är ju bara ren fakta dom hade slöja. Jävla idioter som ska leta fel hela tiden. Du är bäst Mika och du är bästa på att blogga ! Go for it !!

Sara
Postat 2010-12-09 kl 19:53:34

Ska du klara av att ha en blogg måste du kunna tackla kritik. Verkar inte alls som du klarar av det psykiskt. Fokusera på att vara mamma och lägg ner bloggen, tror inte ditt psyke klarar sig annars. Du är för ung för att kunna förstå ditt eget bästa. Du säger tillexempel att alla anklagar dig för det ena och andra oberoende på vad du skriver, och ja så är det. Du kommer få skit för precis allt du skriver för det finns motståndare till alla och människor som vrider och vänder på allt. Du skriver också att det är ditt fel. Att du säger det tyder också på din ålder och naivhet, säger det inte för att vara taskig, utan för att du ska förstå. Du gör inget fel, men oavsett om du gör rätt eller fel kommer folk alltid vara dumma i huvudet och kritisera och analysera allt du skriver. MItt tips, lägg ner bloggen, kom tillbaka om några år.

Karin
Postat 2010-12-09 kl 20:17:08
Blogg: http://karinmortbergs.blogg.se/

De är bara omoget att komentera sånt!!! Ja tror de är för att de bara vill irritera dig och göra dig så sårad/arg/ledsen så du skriver ett sånthär inlägg. Kram Karin <3

my
Postat 2010-12-09 kl 20:26:44

dom som skriver så dumma kommentarer, fattar ju inte vad dom skriver.. du är ingen rasist bara för att du skrev att dom hade slöja, det är ju inget fel att skriva det.. men folk missuppfattade väl bara allting..

Livmoderskeppet
Postat 2010-12-09 kl 20:28:04
Blogg: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Det är ganska kul. Att man ska vara rasist för att man själv äter gris när en annan kultur inte gör det.



Är alla som gillar hamburgare hindu-hatare då?



Också kul att man nuförtiden knappt för kommentera hur folk ser ut utan att få en smäll. Skriver man "Snygg mörk kille" så kommer väl då "jaså? Varför skriver du att han är mörk? Spelar det någon roll? Är du RASIST?"

Emma
Postat 2010-12-09 kl 20:42:18

Ta inte åt dig av vad dem skriver, bara för att du blivit en stor blogg så ska dem hitta fel. Du måste inte tänka på vad du skriver, för att du skriver bara dina tanka/åsikter. Och i Sverige har vi yttrandefrihet. Så alla som skickar elaka kommentarer kan väll bara lägga ner. För ingen tjänar ju på det?

Micah, Du är en jätte bra och fin mamma! You go girl!

Cecilia
Postat 2010-12-09 kl 20:47:15
Blogg: http://calatalo.blogg.se/

Håller med dig. Men här i Sverige får man knappt säga/göra någonting utan att bli anklagad för att vara rasist.

Angelica
Postat 2010-12-09 kl 20:56:03

Äsch, det finns då alltid folk som ska hitta något att klaga på. Tycker det är lustigt att folk inte har bättre för sig ibland :)



Haha, blev faktiskt sugen på blodpudding med jordgubbsylt. Mina kompisar tycker jag är vrickad som inte äter med lingonsylt haha.



Ha det bra! :)

Livmoderskeppet
Postat 2010-12-09 kl 21:00:23
Blogg: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Håller lite med Sara här ovan, förutom att jag inte tycker att du ska lägga ner bloggen. Men att du inte ska bry dig. Ärligt talat, när du svarar på de elaka kommentarerna med inlägg såhär så ser de ju att det tar på dig och fortsätter bara.



Se inte kommentarerna som riktiga människor när de är knäppa!

Felicia
Postat 2010-12-09 kl 21:41:08

Visst får du tråkiga kommentarer, Mikaela men det är något som alla får mer eller mindre och så kommer det alltid vara.

Jag tycker att du borde fokusera mer på de positiva kommentarerna. Du skrev i ett tidigare inlägg att om du får 10 positiva och 1 negativ förstör den negativa alla positiva kommentarer. Jag tycker att detta är fel, du måste komma ihåg att du är mycket älskad!

Smurvelmurvelsmurfen
Postat 2010-12-09 kl 21:51:41
Blogg: http://smurvelmurvelsmurfen.blogg.se/

Jag skulle inte alls säga att du är rasist. Dock tror vet jag att det finns grymt många svenskar som inte heller gillar blodpudding och jag vet att det finns många muslimer (däribland en av mina bästa vänner) som aldrig någonsin skulle skaka på huvudet. Det folk hakar upp sig på är förmodligen detaljen att de hade slöja. Jag förstår hur du tänker med personbeskrivning, frågan är bara om du verkligen skulle ha skrivit "Det var ett par och den ena hade en keps på sig"?

Linnea
Postat 2010-12-09 kl 22:07:56
Blogg: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

Herregud, att folk alltid måste ha något att klaga på eller alltid hitta fel hos personer.



Go micah! Skit i alla töntiga kommentarer. Eller be någon ta bort taskiga onödiga kommentarer innan du hinner se dem. Ta kanske Kevins hjälp, din mammas eller något och sen kollar du på det. För jag vet att elaka kommentarer kan kännas som en smäll på käften.

Vronkan
Postat 2010-12-09 kl 22:30:52
Blogg: http://dethandlarommigpamin.blogg.se/

Hahaha!!! Underbart!! Skrattar så jag kissar på mig!! Fortsätt så! Folk överreagerar alltid åt alla håll! Folk är inte kloka, men det verkar du va:) hahaha... Sylt alltså.. Jag dör, vad roligt!!

Anna
Postat 2010-12-09 kl 22:40:04
Blogg: http://annalds.blogg.se/

Jag håller med dig att folk verkar leta fel hela tiden. Jag kan hålla med om att du inte skriver så "moget", men du är 15 man får ha lite överseende och sluta leka "vuxen". Jag förstod inte ens först varför nån kom på tanken att fråga om du är sverigedemokrat. Jag avskyr själv SD, men jag hatar inte sverige.

eine
Postat 2010-12-09 kl 23:52:50
Blogg: http://falseadvertising.blogg.se/

Det är INTE du som bör tänka efter mer när du skriver inlägg, det är resten av världen som måste växa upp ur sin satans jävla sandlåda och sluta tro att precis allt är menat till just dem, punkt.

Linnea
Postat 2010-12-10 kl 08:36:15

Bra skrivet. För att vara rasist måste man leva upp till en del "kriterier", en av de viktigaste är att man måste säga att en viss folkgrupp är bättre än en annan, det har definitivt inte du gjort.

E M E L I E R E S E R ! ! !
Postat 2010-12-10 kl 10:09:17
Blogg: http://emeliereser.blogg.se/

folk är dumma i huvudet så är det bara. vissa har ignet bättre för sig än att klaga tyvärr...!

Amanda
Postat 2010-12-10 kl 12:06:07
Blogg: http://mangomanjaro.se

Hej!

Jag gillar hur du skriver och tycker du är helcool!

Go go go!

JULIA
Postat 2010-12-10 kl 12:38:25
Blogg: http://jfalk.devote.se

asso det är ngt jävla fel på svenska folket, så fort man utalar sig om ngt är man rasist? om man säger att utländska borde lära sig svenska om de bor i sverige är man rasist? osv osv.. asso seriöst, vi svenska ska visa så jävla respekt mot alla, exakt alla !! vi ska bara stå där och ta skit från alla. NU FÅR DET FAKTIST VARA NOG!!!! och nej jag är inte rasist! jag tkr bara att det är fel att man ska bli kallad för rasist för minsta lilla!

Annibelle
Postat 2010-12-10 kl 13:11:24
Blogg: http://annibelle.blogg.se/

Strunta i dem, om du vet att du inte är rasist räcker det. Det är inte olagligt att vara rasist, folk får tycka vad de vill. Folk kommer alltid ha åsikter om saker så fort man säger att det är för mycket invandrare, eller för lite. Det ämnet är så känsligt i Sverige. Om man säger att någon rånade en bank och hon hade slöja, då är man rasist. Nej, lilla idiot människa, man är inte rasist. Det är en beskriovning, precis som att säga att någon är blond. Hade jag varit du hade jag inte slösat mer tid på dem :)

lisa
Postat 2010-12-10 kl 15:10:23
Blogg: http://lisaozorro.blogg.se/

shit vilka idioter till folk de finns. Jag ÄLSKAR blodpudding och OGILLAR SD, men inte fan är jag rasist för de :S

Linnéa
Postat 2010-12-10 kl 16:47:37

Men Mikaela! Det är verkligen inte ditt fel, de som kommenterar gör precis som du sa, letar fel. När de måste sluta klaga på något som de förr gjort måste de hitta något annat att klaga på, för att trycka ner dig.



Och jag kan vara ärlig att säga att du verkar vara en superbra mamma! Inget svammel här inte utan du är stark, vill Kellys bästa och skiter i vad alla andra tycker. Kom ihåg det i kommentarsfältet också, de är bara less på livet så bry dig inte det minsta!



Kraaam!

<3<3
Postat 2010-12-10 kl 20:42:45

you go girl!

Isabella ♥
Postat 2010-12-11 kl 11:46:20
Blogg: http://isabellahz.blogg.se/

Folk verkar inte riktigt veta vad rasist är. Helt sjukt att man blir kallad rasist för att man skriver ordet slöja :S

JB STORY
Postat 2010-12-11 kl 12:36:39
Blogg: http://belieberstorys.blogg.se/

"Lägger upp en bild på sylt, för det brukar jag ha till blodpudding :)"



HAHAAHHAHAHAHHA KLOCKREN! You're awesome girl

Anonym
Postat 2010-12-12 kl 10:29:20

Matilda
Postat 2010-12-12 kl 13:57:42

Jag håller minsann med dig till 110%, du kunde inte ha skrivit bättre!



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar