Nu har ni något nytt att klaga på? åh

Postat 2010-12-04 kl 12:56:49

Hej!
Är lite trött på att ni klagar på Kevin, han är också trött på det..
Ni säger att han är omogen och inte verkar vara redo att bli pappa. Men hallå? Det är iallafall bättre att han är en "omogen" pappa än att inte vara pappa alls. Tycker det är bra att han har kommit tillbaks till oss.

Och sen har ni också missuppfattat det han har skrivit. Ja, jag har själv varit med om att jag råkat skriva fel så det låter dåligt och så.. Men det är bara ett missförstånd. Kevin är egentligen väldigt mogen och smart kille, i jämförelse med andra jag killar i hans ålder jag stött på.

Här kommer lite ord från honom :

Jag kan verka omogen just i bloggen, men jag är ganska mogen om jag får säga det själv. Att jag kallade folk för kineser var mest för att jag hade tråkigt och jag kunde inte gå in till tandläkaren på ett tag så jag behövde något att göra. Ni vet väl själva hur det är att vara uttråkad? :)
Ni kanske inte skulle kalla någon för kines för att du har tråkigt men det är sån humor vi har på våran verkstad i skolan och det sätter sig i huvudet :)

Svar på frågor om min hand.. Min hand är ''skrynklig'' för att jag va väldigt torr när jag föddes och handen fick sprickor av sår osv, det är därför. Och jag är tacksam om vissa kan sluta säga taskiga kommentarer för ni kommer ingevart med det. Nu är Mikaela och jag väldigt glada över att vi har Kelly, så vi behöver inte egentligen förklara oss, för Kelly har det väldigt bra och hon mår bra, sover, äter och kramas. Man måste oxå få vara lite omogen ibland, man kan inte alltid ta allting så himla seriöst. Jag förstår om det kan missuppfattas men ibland blir det för mycket när folk kommenterar på ett illa sätt. Sluta med det för det är inge kul att höra, även om det inte är värt tiden att läsa kommentaren!

Emmy
Postat 2010-12-04 kl 13:01:16

Kan du inte förklara varför du hatar kondomer så mycket?

För du måste ju ha ett argument till varför du gör det?

flickanmedpsoriasis.blogg.se
Postat 2010-12-04 kl 13:01:46
Blogg: http://flickanmedpsoriasis.blogg.se/

Alltså helt ärligt, Skit i dom kukskallarna. Vad odm än säger så bry er inte. Dom har inget liv. Låt dom klaga? Dom tröttnar ju också någongång. Är det ngn som är omogen är det dom som kommenterar hur dåligt någon annan lever? Men som sagt det är inte lätt att få ngn som anser sig vara "felfri" att sluta med kränkande kommentarer. Så lägg inte ner tid och energi på inlägg till DOM, då har de vunnit.. Så fortsätt med ert liv & ditt bloggande :D Tkr det är bra att Kevin är tillbaka och jag hoppas verkligen att ni tar hand om varandra & Kelly nu.. För varje familjemedlem behövs :)

elinn
Postat 2010-12-04 kl 13:04:57

jag tycker att ni är starka båda två. jag håller med om att man måste vara lite omogen ibland och inte bara vara seriös, btw så har jag inte lagt märke till att du har verkat omogen kevin.

ni är bra, väldigt bra!

kraaaam

Madde
Postat 2010-12-04 kl 13:06:30
Blogg: http://framtidsplaner.blogg.se/

Gud vilka idioter som verkar ha hittat in på din blogg Stackare Bry dig inte om vad folk skriver. De verkar ju bara vara avundsjuka. Människor som lägger ner så mycket tid på att klanka ner på andra har inget liv själv och är missnöjda med hur de själv lever. Fortsätt att blogga och skriv vad du vill i din egen blogg. Och det där med att inte bada sitt barn Huuum våtservetter funkar utmärkt den första tiden till att navelsträngen trillat av, och dessutom svettas inte barn på samma sätt som äldre barn och vuxna.



trevlig helg på er !!!!

nicole
Postat 2010-12-04 kl 13:08:11
Blogg: http://niicols.blogg.se/

kolla vad www.bezie.blogg.se har skrivit om dig och din dotter :S

p
Postat 2010-12-04 kl 13:09:10

Men gud , hur fan pallar folk klaga på att han är omogen ?-.- vilken kille i 18 års ålder är seriös o mogen hela tiden ? ingen! Vafan bara för att man har barn behöver man vill inte gå o leka värsta över mogen för alla är ju fan omogna ibland tillomed vuxna :s Skit i vad alla skriver för dom är säkert inte spec mogna själva :)

Emilia
Postat 2010-12-04 kl 13:17:41

bra sagt kevin! Skit i vad alla säger och fortsätt vara precis som du är!:)

Rebecca
Postat 2010-12-04 kl 13:19:06
Blogg: http://muffinstack.blogg.se/

Äh, vill man inte bli kritiserad kanske man ska vara lite försiktigare med vad man säger? Jag tycker båda ni är enormt starka men jag blir nästan lite trött på ert behov att ständigt få folk att hålla med er. Ni måste inte lägga ut era liv här på bloggen, och visst, vi måste inte kommentera, men lite kritik får ni väl ändå ta?



Det är väl skillnad på de som säger "dö dö" och liknande, men nu är det ju så att Kevin aldrig lyckats framstå som någon speciellt mogen person, och det får han väl motbevisa oss. Men nu så har han inte visat någon större mognad alls... Och jag tänker inte klappa honom på axeln för att han valde att bli pappa - han valde det redan när han inte ville ha på sig kondomen.



Så nej, men han får väldigt gärna bevisa mig fel :)

Julia :)
Postat 2010-12-04 kl 13:29:15
Blogg: http://jujulias.blogg.se/

Tycker verken du eller Kevin ska bry er. Jag tror dom som skriver såna här saker är avis på er. För ni har hittat tillbaka. För det är inte många i eran ålder som gör det när man har fött barn. Tycker ni bara ska skita i er vad andra tycker. Nu är det ni och Kelly. Hon kommer få en jätte bra uppväxt med er som föräldrar ;)

Kram ;)

Anonym
Postat 2010-12-04 kl 13:31:51

Vem vill ha ett par föräldrar som är mogna?

min mamma är 40 och hon beter sig som mig typ..

linda
Postat 2010-12-04 kl 13:32:39
Blogg: http://snart4barnsmamma.blogspot.com

kevin skit i de. de e avis inget annat. er dotter kommer tacka er när hon e äldre. ni valde behålla henne vilket e bra. tänk tex om man valt abort man hade mått dåligt av det hela livet. o ångrat sig. jag tycker ni e bra föräldrar båda två o ni ger barnet tryghet o kärlek. skit i dom som skriver negativa saker avendsjuka e det inget annat. stå på er kram

Louise
Postat 2010-12-04 kl 13:36:57
Blogg: http://returochtur.blogg.se/

Jag tycker att ni verkar jätefina i hop, och otroligt mogna för er ålder. När jag var 15 / 18 var jag jätteomogen!! Jag tycker ni är starka och hoppas på det bästa för er alla tre. Jag tror att de som skriver elaka grejer är avundsjuka, eller mår dåligt på något sätt, annars gör man inte så.

// Louise

Farmor
Postat 2010-12-04 kl 13:39:32

Jag förstår inte varför Kevin ska behöva bevisa något alls, det var ju inte så att Kelly var planerad. Men det betyder ju inte att Kelly inte är välkommen. Hon är väldigt älskad. De enda personer han behöver bevisa för att han är mogen, det är Mikaela och Kelly i just den här situationen. Jag är väldigt stolt över Kevin och vet att han kommer att vara en väldigt bra pappa, precis som jag är övertygad om att Mikaela är en väldigt bra mamma. Därför tycker jag att det är viktigt att man stöttar och är possitiv. Visst kan man ha åsikter, men man behöver ju inte vara elak för det!

Safi
Postat 2010-12-04 kl 13:39:39
Blogg: http://safiis.blogg.se/

Vad är ditt bästa skönhetsknep?



De 10 bästa svaren får en länkning i bloggen.

Marianne
Postat 2010-12-04 kl 13:39:56

Har folk inget bättre för sej än och hålla på och skriva ner en massa skit kommentarer till er. Be dom skaffa ett eget liv istället och sluta bry sej. För dom har inget mer er o göra, och ni ska inte behöva förklara er. Dom kan väl sluta upp med o läsa bloggen om det stör dom så himla mycket.

Kram till er

Felicia =)
Postat 2010-12-04 kl 13:40:07
Blogg: http://www.123minsida/fiffi-minsida

Naaaw villken söt bild på Kevin och Kelly =)

Kramiz

M
Postat 2010-12-04 kl 13:41:47
Blogg: http://michellejeng.blogg.se/

Vem tror ni vinner idol 2010?

ellie
Postat 2010-12-04 kl 13:43:02
Blogg: http://myrslokens.blogg.se/

Varför tycker folk att man måste vara så mogen hela tiden? visst det kanske var lite onödigt det med kineser men så länge ni kan ta hand om Kelly och hon har det bra spelar det ju ingen roll om han är omogen eller inte.

Rebecca
Postat 2010-12-04 kl 13:43:03
Blogg: http://bymebecca.blogg.se/

Bra!! Skit i idioterna^^

Anonym
Postat 2010-12-04 kl 13:43:12

FAtta hur tråkigt livet skulle vara om man inte var lite barnslig och omogen. Jag är 30+ och jag och mina vänner fjantar oss ofta. Jag har 3 barn och vi har fruktansvärt roligt ibland just för att man vågar vara barnslig själv.. Stå på er! Ni gör ett fantastiskt jobb. Ingen kan begära att man ska vara mogen och vuxen när man är i er ålder.

Malin
Postat 2010-12-04 kl 13:43:39
Blogg: http://piccadillytears.blogg.se/

Finns valdigt manga pappor (och mammor ocksa) dar ute som inte ar mogna nog att vara pappor, a andra sidan finns ju Kelly nu, och jag tvivlar inte pa att du och Kevin kan se efter henne precis som ni ska med era foraldrars hjalp. Jag tror inte att ni behover halva Sveriges tonaringstrupp efter er for att tala om hur man tar hand om ett barn, och jag ser personligen inte hur det ar relaterat till att Kevin uppenbarligen behover hitta en ny hobby, for att kalla folk som gar forbi for kineser kanns ju inte sa givande direkt.



Hur som helst far ni dock vanja er vid att det alltid kommer finnas folk som tycker en massa. Att ta upp det i bloggen och forsoka forsvara det hela kommer inte funka. Antingen ar ni stolta over det ni har i varandra, och ar bekvama i det och later folk muttra bast de vill, eller sa far ni vara forsiktigare med vad ni skriver.



Men kare lille Kevin - utalandet om kondomer far du nog tanka lite pa. Hur en kille i din alder kan ha missat deras poang ar skrammande. Jag vet inte om du tror du ar macho, tuff, eller bara speciell som vagrar inse vad dem anvands till men du borde nog satta dig ner och fundera lite i sa fall. Eller ska det bli nya barn varje gang ni bestammer er for att bli tillsammans igen?!

Jenny
Postat 2010-12-04 kl 13:48:36
Blogg: http://jennygoldpicture.blogg.se/

Å va mysigt det där såg ut :) söt Kelly är!

ina
Postat 2010-12-04 kl 13:50:27
Blogg: http://inaas.blogg.se/

nicole har rätt, kolla på hennes blogg helt sjukt. Jag kommenterade. läs de! :) hadebra. (:

Lisa
Postat 2010-12-04 kl 13:51:47

Hej Mikaela!

Jag har läst din blogg ett tag nu men aldrig komenterat förut men nu tycker jag att det var dags.

Jag vill bara säga att jag tycker att även fast du är så ung så gör du ett jätte bra jobb med Kelly och det är jätte kul att även Kevin har bestämt sig för att han vill vara med om det här fantastiska som ni har skapat tillsammans.



Men nu till det som jag egentligen ville säga, Jag såg att det var någon här som hade sätt att www.bezie.blogg.se hade skrivit om dig på sin blogg så jag gick in och läste det och det är verkligen hemskt det han/hon har skrivit om dig och Kelly! Visst vi har yttrandefrihet i Sverige men det finns en gräns på vad man kan och får skriva om andra personer och den gränsen har han/hon gått över... Det där är förtal och jag tycker att du ska polisanmäla det för man har ingen rätt till att skriva så!

Sen vill jag bara säga att du ska stå på dig, det komemr alltid finnas folk som tycker sig ha rätten att komentera allting man gör men så länge du tar allting med en nypa salt som folk säger så kommer du klara det här kanon!



Lycka till i framtiden kram Lisa!

Stephanie
Postat 2010-12-04 kl 13:53:47
Blogg: http://sstteepphhiiss.blogspot.com/

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag tycker det är otroligt starkt av dig Mikaela att födda Kelly vid en sån ung ålder och det är starkt utav dig Kevin att stanna kvar och vara med under Kellys liv... Jag tycker det är starkt, otroligt och helt underbart!

Visst ska man få vara omogen ibland ;) Om man INTE är omogen ibland, fy vilket tråkigt liv man hade haft då... usch, det hade jag inte klarat av! Att kalla folk saker är något som jag och mina kompisar gör ofta när vi är uttråkade xD haha

Linnéa
Postat 2010-12-04 kl 14:05:23

De som klagar, skriver elaka kommentarer och ifrågasätter erat liv - det är dem som är omogna! Jag förstår faktiskt inte varför de ens bryr sig, antagligen är de less på livet och måste trycka ner andra för att må bra, och det om något är omoget.



Jag tycker det är bra med föräldrar som har humor! Kul för barnet liksom att växa upp i evigt allvar? Har själv gjort det, och kan säga att det inte är kul. Så fortsätt med det ni gör, det är bra! Var skojsamma och omogna, det är faktiskt helt okej. Allvarlig kan man bli när det behövs!



Lyckönskningar från Linnéa i Örebro! :)

sara
Postat 2010-12-04 kl 14:34:03
Blogg: http://dubidub.blogg.se/

Kelly har fått två jätte fina föräldrar som hon kan va stolt över. styrke kramar till er båda.

julia
Postat 2010-12-04 kl 14:55:58
Blogg: http://detarjulia.devote.se

Ditt Namn: Emmy

Kan du inte förklara varför du hatar kondomer så mycket?

För du måste ju ha ett argument till varför du gör det?



Killar brukar inte gilla kondomer, för dem tar bort mycket av känslan- det är väl rätt uppenbart?

Elinn ♥
Postat 2010-12-04 kl 14:57:58
Blogg: http://eliinhh.blogg.se/

Föresten är det ju bra för kelly om hon skulle ha en pappa som kan skämta lite med henne istället för en helt seriös pappa (; då får hon ju en mycket roligare barndom :D

Madde
Postat 2010-12-04 kl 15:00:30

Emmy: Jag skulle tro att han/de hatar kondom eftersom det inte är lika skönt med kondom. Så tycker jag och min kille i alla fall. ;)

clara
Postat 2010-12-04 kl 15:15:12

Alltså allvarligt, bara för att man har fått en unge måste man inte vara mogen hela tiden. Kevin värkar vara en riktigt bra pappa för han är där. Lycka till med Kelly <3 :)

Jennyn!
Postat 2010-12-04 kl 15:22:15

Jag tycker ni är jätte bra föreldrar till Kelly! <3

Lyssna inte på dom! <3 Lycka till med gullungen! <3

FELICIA
Postat 2010-12-04 kl 15:22:39

Hej jag tycker ni ska skita i alla som är elaka. Man måste få vara lite omogen.barnslig är man inte dä så är man inte levande för mig jag tycker ni är en mysig familj. så ha det gött

Sofia
Postat 2010-12-04 kl 15:37:27
Blogg: http://sofiaamariaa.blogg.se/

Jag tycker ni verkar hur bra föräldrar som hällst!

Malin
Postat 2010-12-04 kl 16:07:54
Blogg: http://malinpsson.blogg.se/

Stå på er!!! Ni kommer stöta på motgångar tack vare att ni är unga föräldrar och det är folk som kommer att ha åsikter och störa sig. Huvudsaken är att eran dotter har två föräldrar som älskar och tar hand om henne!! =)

zoey
Postat 2010-12-04 kl 16:08:44

Visst gör de inte allt på "bästa" sätt, det håller jag med om. Men de är också människor och de är inte "felfria", ingen är perfek.

tess
Postat 2010-12-04 kl 16:10:40
Blogg: http://tess701.blogg.se/

Tycker de är jättebra att Kevin är med och hjälper dig och att ni är tillsammans igen. Herregud alla kan väl få stora skräcken och inte veta vad man vill. de tar tid med allt och det måste få göra de.



Trist när folk håller på så.... bara önska lycka till och se de positiva i det som är.

Anonym
Postat 2010-12-04 kl 16:30:50

Micha. Jag förstår att du och kevin blir jävligt arga för alla dessa kommentarer. Men jag ska säga en sak. Det bästa ni kan göra är att inte ge det någon respons. Asså att ni inte svarar på dom. eller att ni skriver i bloggen att ni blir ledsna. för du säger ju själv att dom bara vill provocera. och det går ju igenom när du tar upp det och säger att du blir ledsen osv. och jag förstår er det gör jag. jag skulle också blitt redigt ledsen, förbannad och orolig om någon skrev så till mig. Men istället för att skriva det på bloggen så prata med kevin eller vem som helst. för om du slutar skriva de så slutar det omogna typerna snart! Kämpa på micha!!!!

Elin
Postat 2010-12-04 kl 16:53:51

Äsch, skit dom idioterna som inte har något liv och som bara klagar på andra! Jag tycker ni är skit duktiga och starka båda två och jag beundrar er :D Klart man ska få vara omogen/oseriös fast man har barn :) Så länge Kelly mår bra, vilket hon gör så spelar det väl ingen roll. Strunt prat. Lev på som vanligt och glöm för f*n inte att ha KUL :D:D Kram på er alla tre!

Emma
Postat 2010-12-04 kl 16:56:17
Blogg: http://hollywoodkid.blogg.se/

Skit i avd alla säger! Jag tycker du ser snäll och trevlig ut och du kommer aldeles säkert bli en fantastisk pappa!

Ida
Postat 2010-12-04 kl 17:02:23
Blogg: http://mittlivida.blogg.se/

Det är ju bara kul att vara omogen så det är väl inget fel på det?

Taskigt att hålla på o skriva dumma komentarer >:(

Sofie
Postat 2010-12-04 kl 17:06:53

Be någon rensa bort elaka och onödiga kommentarer innan du läser dom, så slipper du negativ energi! :)

Erica
Postat 2010-12-04 kl 17:26:38
Blogg: http://surpricebox.com

Ja det är rätt kevin dom ska inte vara elaka för du och mikaela och lilla söta kelly mår bra och har det mysigt och underbart som helst.. Du är inte omogen.. Man kan väl alltid göra något med den tråka tiden om man gör något eller säger något så stör ju dessa elaka personer hos mikaelas blogg jag vet inte vad folket tänker på när dom sitter och klänger ner er i dessa elaka kommentarerna ..

Men nu ska jag inte störa mer



Kram på ER!! <3

Karl Marx
Postat 2010-12-04 kl 17:43:28

Ni borde verkligen sluta att försvara er hela tiden. Ni har ingen att svara inför eller förklara er inför än er själva. Rikta er uppmärksamhet till er dotter istället, rikta er energi på rätt ställe. Ni har blivit välsignade med ett barn, njut av det faktumet. Lägg energin där.

Karin
Postat 2010-12-04 kl 17:44:19
Blogg: http://karinmortbergs.blogg.se/

Men gud va männsikor kan va taskiga, ja tycker ni är jättestarka och jättebra personer som tar hand om Kelly!!! De är de som skrivar taskiga komentarer som är omogna!!!!! Ni är helt underbara personer tycker ja och Kelly ska va jätteglad som har er!!! Och Kevin du är verkligen inte omogen tycker jag!!! Lycka till me allting!!!! Kram Karin :)

Felicia Tenlén
Postat 2010-12-04 kl 17:47:58
Blogg: http://feliiciatenlen.blogg.se/

Hejsan det här kommer lite random men det struntar vi i (a'

Jag har följt din miley blogg från första början, följer även din personliga blogg ^^

jag såg ditt ''Om det är någon som är sugen på att ta över mileybloggen kan ni maila mig på [email protected] ''

Och jag är vääälidigt sugen på det..(:

Jag heter Felicia och är 13 år gammal, går alltså 7:an nu, jag gillar Justin Bieber Miley Cyrus och Twilight.

Och ja, jag skulle mer än gärna att ta över en otroligt bra blogg som jag älskar att läsa/läst.

Du kan ju maila tillbaka om du vill veta mer eller nånting sånt :)

Och grattis till Kelly, bedårande unge :D

m.v.h Felicia Tenlén



Mia
Postat 2010-12-04 kl 17:58:24

Man är mogen när man kan vara barnslig! :)

ViKi
Postat 2010-12-04 kl 18:11:21
Blogg: http://vikisss.blogg.se/

Eller hur, omogen är bra! Vem fan vill vara vuxen och tråkig? Jag är aldrig seriös :P

sandra
Postat 2010-12-04 kl 18:21:58

Skriv något fint här<3

sandra
Postat 2010-12-04 kl 18:23:21
Blogg: http://saandruuslife.blogg.se/

tycker inte att kevin e de minsta omogen, bara för att ni har fått barn och alla tror att man måste vara seriös o mogen för de så e de fel för även vuxna kan vara omogna på ett roligt sätt

Hanni
Postat 2010-12-04 kl 18:46:50

Omogenhet bär vi alla på, men vi märker de mest på killarna för man kan se på deras sätt hur dom är & tänker om saker och ting, och dom utväcklar sig senar än tjejerna, för pupiteten utväcklas tidigare på tjejerna än killarna :)

jennie
Postat 2010-12-04 kl 18:49:34

asså herregud, vilka svartsjuka. kevin värkar inte en sån som bryr sig i sprit och sånt, så jag tycker att dom där svartsjuka ungarna ska skita i ert förhållande. vad är det för fel på ungarna ? har dom ingen hjärna hur folk kan reagera. hoppas ni har det så bra med kelly ! hon är så söt, och hon har säkert värdens bästa mamma och pappa !

Sofia
Postat 2010-12-04 kl 18:59:07
Blogg: http://rockferries.blogg.se/

Skit i dom, de har inge bättre för sig då de skriver sånt skit. Som sagt alla måste få vara omogna ibland. Få skratta, skriva fel eller whatever - Man är ju bara en människa och inget mer.



BTW om agående att man inte ska bada barnen direkt efter födseln så fick jag höra av min man sen att barnmorskorna hade tydligen sagt samma sak till oss. Men tydligen mindes jag inte de eftersom jag var så trött efter förlossningen men vi badade inte Liam förrän 4 dagar senare.



Ha en bra kväll :)

Emelie
Postat 2010-12-04 kl 19:06:31
Blogg: http://emeliiieboren.blogspot.com

Han är mer mogen än min 39åriga pappa!

Så han är verkligen inte omogen!!

Ni är modiga o starka båda två!!

Lycka till med allt!

Tezz
Postat 2010-12-04 kl 19:11:55
Blogg: http://metrobloggen.se/tezsz

Hey! Asså jag förstår att ni är upprörda över alla kommentarer som är negativa speciellt det som Kevin skrev.. Men jag vill absolut inte klaga , men jag måste få säga detta.. Jag är en asiat för jag är adopterad från sydkorea det är många som kallar mig för kines utan att det är något negativt.. men många små kommenterar kan göra ont om man just brottas med det dom skämtar om. Det jag menar , ni gillar inte att få elaka kommentarer tänk om dom också bara skojar det är lixom exakt samma sak dom kanske skojar och tkr inte det är hela välden. & Kevin skojade och det har jag full förståelse för, men dom som fick kommentarerna till sig tyckte det inte var så kul kanske.. Som sagt det jag menar ni tycker eran humor är as balla kul men det sårar andra och deras humor kanske sårar er.. Ni är jätte fina föräldrar kom ihåg det ! <3

Anonym
Postat 2010-12-04 kl 19:38:46

haha klart!

omogen är väl en del utav ungdomen?

hellre omogen än typ vara 40 år när man igentligen är 15......

:)

sofia
Postat 2010-12-04 kl 19:59:51
Blogg: http://http:/endastsssofia.blogg.se

Skriv något fint här<3

sofia
Postat 2010-12-04 kl 20:03:51
Blogg: http://endastsssofia.blogg.se/

oj. råkade skicka en tom kommentar.

Vad har de och klaga på? Kevin är underbar som kommer tillbaka och redo att hjälpa till, det är ju hur bra som helst. Och att någon skrev att du va en hora lite längre upp, bry dej inte om det över huvudtaget. Att du valde att föda Kelly är ditt beslut och du är ingen hora för det. De sóm skriver det värkar inte ha fattat va en hora är. det är många som tappar oskulden i ung ålder. och att du valde att behålla kelly är helt underbart och starkt av dig. Hoppas du inte tar åt dej av elaka kommentarer.kram

Sara
Postat 2010-12-04 kl 20:11:20

så söta! :P



Kramar!<3

Josefin
Postat 2010-12-04 kl 20:44:18

Först vill jag säga ett stort Grattis till er båda, er dotter är jättegullig:)



Sen tycker jag att man själv är omogen som skriver sånna taskiga kommentarer, skaffa er själva ett liv istället för att hacka runt på andra!

Vem bryr sig om du Kevin har en skrynklig hand eller inte. Det finns betydligt större "problem" här i världen och du är väl själv inte perfekt!



Stå på er! Ni är värda bättre:)

SANDRA ACKEFJORD
Postat 2010-12-04 kl 20:52:29
Blogg: http://sandraackefjord.blogg.se/

folk vet absolut ingenting om era liv. Dom vet inte hur ni/du är. Kevin, du är en pappa och enligt som Mikaela har skrivit om dig så verkar du vara en jättebra människa. Men behöver inte spela seriös hela tiden bara för att man har ett barn i ung ålder. Folk förväntar sig så mycket av en. Jag tycker dom ska tänka till en gång extra innan dom skriver något på hennes blogg. Jag tror att du är en jättebra pappa till Kelly, det är ingen tvekan om det. Kan inte bara folk hålla käfteb och skaffa sig information innan dom skriver något otrevligt!!!



Man ska släppa loss när man är ung även om man har ett barn att ta hand om :)

annelie en mormor till 2 barn (47 år)
Postat 2010-12-04 kl 20:57:33

Hej ungdomar jag tycker ni gör ett jättefint jobb tillsammans klart att det tar tid att infoga sig i den nya föräldrarollen men kämpa på det fungerar

Jag och min man har hålit ihop sedan jag var 12 och han 14 år och nu är det 35 år tillsammans

Annelie och Micke

Singelmamma
Postat 2010-12-04 kl 21:14:50
Blogg: http://livetsomsingelmamma.blogg.se/

Jag vill bara säga att jag tycker att det är ett väldigt moget och bra val som Kevin har gjort att vilja vara delaktig i sin dotters liv. Annat kan jag säga om min dotters pappa som ändå är några år äldre och totalt oansvarig. Kämpa på som ni gör, det är ett tufft ansvar men ändå så underbart på alla sätt. Det är nog inte många som hade hanterat den situationen du hamnade i på ett så bra sätt som du gjorde. Sen kan man inte sticka under stolen att du är 18 år och då kan man inte begära att du är lika "mogen" som en 25 åring. Vanligt sunt förnuft!! Jag kommer alltid hålla tummarna för er att det kommer gå bra.

Emma 15 och gravid
Postat 2010-12-04 kl 21:45:08
Blogg: http://mommyemma.blogg.se/

Jag är omogen på ett moget sätt (om du förstår vad jag menar). Och det är helt okej! :)

friida!
Postat 2010-12-04 kl 22:38:30

Jag håller med dig! :)

okej, nu kommer ni ju få ta massa ansvar och bli mer vuxna. men vem har sagt att man inte får vara omogen då och då :)

Inte ens vuxna kan va seriösa jämt!



kram! :)

ERIKA
Postat 2010-12-05 kl 00:27:34
Blogg: http://erikahej.blogg.se/

JAG BLIR SÅ SATANS FÖRBANNAD PÅ MÄNNISKOR SOM TROR ATT DE HAR ALL RÄTT I VÄRLDEN ATT KALLA EN MÄNNISKA FÖR VAD SOM HELST! Ni har inte rätt att kalla henne vad som helst, öppet, offentligt. Åsikter får alla människor ha, hur våldsamma och groteska de än är så länge ni håller dem för er själva! "Det får man räkna med när man bloggar" IN MY ASS. Det ska man inte alls räkna med. Det finns inget ställe i världen där folk har rätt att kalla folk VAD SOM HELST! Jag fattar inte att det ska vara så infernaliskt svårt för människor att förstå det!

Bea
Postat 2010-12-05 kl 00:28:06

Tycker det är starkt att han vågar stå för vad han tycker, förresten, hur mogen är man själv om man måste påpeka att någon annan beter sig omoget? Dessa jävla fjortisar i samhället alltså :(

Har samma humor förresten, eller ungefär :D tumme upp för den fan!

Lycka till med allt Mikaela, skit i vad andra tycker! Kan svära på att både Kelly och Kevin tycker du är helt otrolig som gått igenom allt, och det är många fler som tycker det!

kramar.

Emma
Postat 2010-12-05 kl 00:51:56

Jag tycker ni är jätte starka.

Och till dig Kevin, ta fan inte åt dig av folk som säger att du är omogen och en dålig pappa/pojkvän.

Du är ju toppen! Du var stark, och bestämde dig för att stötta Mikaela och att vara med din dotter när hon föddes och genom hennes uppväxt. Så fint att hon får ha sina föräldrar tillsammans fast ni är så unga. Det är MOGET och STARKT av er båda.



Jag önskar er lycka till, och hoppas det fortsätter vara bra mellan er för alltid. Jag tror ni kommer klara det här hur bra som helst.



Kramar till er alla tre :)

Hanna
Postat 2010-12-05 kl 14:25:40
Blogg: http://helfriid.blogg.se/

Han är otroligt omogen när han säger att han inte använder kondom för han hatar de.

Hanna
Postat 2010-12-05 kl 16:48:52

Asså, att vara omogen är ju inte att man går omkringar och skojar med folk osv. Att vara omgoen pappa är väl att man inte tar hand om sitt barn och går ut och dricker och festar istället. <33

Maya
Postat 2010-12-05 kl 19:33:16
Blogg: http://jemfotoblogg.blogg.se/

Jag tycker Kevin är en super bra pappa!

Med bra humor. Jag fattar inte varför dom skriver så taskigt om dig :@

Frida
Postat 2010-12-05 kl 23:50:19
Blogg: http://musikflikka.blogg.se/

Även fast man fött barn så behöver man ju inte bli mogen för det? :) Man kan ju inte sluta vara omogen redan vid 15 års ålder eller? :D <3



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar