Jävla skitstövel..

Postat 2010-12-28 kl 01:02:05

FY FAN VAD DU ÄR FALSK!!! ÄR SÅ JÄÄVLA TRÖTT PÅ FALSKA PERSONER!

Anonym
Postat 2010-12-28 kl 01:04:41

Vad har hänt Mikaela?!! <3

evelina
Postat 2010-12-28 kl 01:05:31
Blogg: http://evelinaspetz.blgspot.com

vad har hänt är det ngt om kevin, <3

alla dina läsare finns!

även om du inte vet vem jag är känns det som om jag känner dig. <3

eevelina
Postat 2010-12-28 kl 01:07:43
Blogg: http://evelinaspetz.blgspot.com

vad har hänt alla dina läsare finns här för dig!<3

paryaa
Postat 2010-12-28 kl 01:18:10

Jag och alla dina läsare finns för dej, glöm inte det ! <3

DU ÄR STARK <3

Niki
Postat 2010-12-28 kl 01:23:47

Mikaela, vad har hänt<3<3<3

Sandra & Novalie
Postat 2010-12-28 kl 01:27:01
Blogg: http://mammasandraa.blogg.se/

Mikaela... jag tror det är dags för dig att börja tänka på vad du bloggar om och vilka bilder du lägger ut på den dotter. Du måste tänka dig för. Man ska inte alltid lägga ut bilder på sina barn, inte utan att skriva en text på bilderna. vem som helst kan sno bilderna och göra vad som helst med dem. du älskar väl din dotter? så snälla, utsätt henne inte för något, för det gör du om du lägger ut bilder och låter andra får göra vad dem vill med dem. sen lär både du och din pojkvän tänka på vad ni skriver ut. allt privat om eran dotter och er behöver inte skrivas ut om i bloggen. Vill bara erat bästa, har själv vart där och fått elaka komentarer. Jag är själv mamma till en tjej på 20 månader och vet precis hur det är. snälla skydda din dotter så hon får ett bra liv som möjligt! Menar absolut inget illa! Men tänk på det jag skrivit!

Anonym
Postat 2010-12-28 kl 01:36:40

Vad har hänt?:(

Anonym
Postat 2010-12-28 kl 01:39:30

Hoppas det ordnar sig för dig Mikaela!

Kristin
Postat 2010-12-28 kl 03:01:56

Ursäkta mig Sandra och Novalie men hur vågar ni eller du ens fråga en sådan dum fråga som "Du älskar väl din dotter?"Bara för att hon lägger in bilder på Kelly betyder det fan inte att hon älskar henne mindre!Vilken dum fråga.Det kan väl Mikaela bestämma själv hon är ju inte dum.Försök inte "mamma" någon bara för att ni inte har något bättre för er!

Kristin
Postat 2010-12-28 kl 03:02:45

Ursäkta mig Sandra och Novalie men hur vågar ni eller du ens fråga en sådan dum fråga som "Du älskar väl din dotter?"Bara för att hon lägger in bilder på Kelly betyder det fan inte att hon älskar henne mindre!Vilken dum fråga.Det kan väl Mikaela bestämma själv hon är ju inte dum.Försök inte "mamma" någon bara för att ni inte har något bättre för er!

Elin
Postat 2010-12-28 kl 09:15:17

Bry dig inte om vad andra säger. Har läst din blogg i snart en månad och tycker att du verkar vara en stark person. Tänk på att personen som ljuger och snackar skit om dig har problem och inget personen säger om dig är sant.

V I G O O<3
Postat 2010-12-28 kl 10:20:35
Blogg: http://vigoo.blogg.se/

Mikaela vad har hänt? Vi läsare finns här för dig om det är något du vill dela med dig om.<3

Debbie Doo
Postat 2010-12-28 kl 11:30:28
Blogg: http://debbiedoo.blogg.se/

vad har hänt?? snälla berätta? vi finns här för att stödja dig!! <3

Challizz
Postat 2010-12-28 kl 13:44:39
Blogg: http://challizz.blogg.se/

det är JÄTTEBRA att du säger ifrån om sånt här, men minns att det ALLTID kommer att finnas människor som sviker och snackar skit. det bästa du kan göra då är att säga ditt och sedan sträcka upp dig igen och visa att de inte har knäckt dig, att du är starkare än dem.

jag har upplevt det så många gånger i mitt liv så jag vet hur ont det gör, men när det händer får man spela teater och låtsas som om man är superglad ändå, för då har den som snackade skit och utnyttjade förlorat.

du har ditt liv och har gjort ditt val - att ta hand om lilla Kelly och din familj. så länge du har din lilla familj så kommer du alltid att ha lite lycka i ditt liv.

men minns att du är bättre än dem som snackar skit och låt dem aldrig få veta att du tog åt dig.

ge dem inte den tillfredsställelsen.

var stark och ta hand om dig!

och titta gärna in på min blogg nån gång om du vill.

KRAM på dig och Kelly!

Linnea
Postat 2010-12-28 kl 13:55:27
Blogg: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

Åh herregud mikaela. JAg är orolig för dig! <3

Andréa
Postat 2010-12-28 kl 14:18:03
Blogg: http://andreaangel.blogg.se/

Vi finns här för deej! <33

Mitsu
Postat 2010-12-28 kl 17:12:37
Blogg: http://mitsus.blogg.se/

Mikaela, du ska inte bry dig om de som är elaka emot dig. Då får dom bara uppmärksamhet och då de vet att du är ledsen så har de uppnått sitt mål (om man kan kalla det så). Men du ska veta att alla dina läsare finns här för dig och kommer stötta dig genom eld och vatten ;D

CECILLE - Kommenterer tilbake
Postat 2010-12-28 kl 18:07:54
Blogg: http://cecille.blogg.no

Hva har skjedd? :O Hater falske folk jeg også...



- cecille /norsk blogger

mig
Postat 2010-12-28 kl 18:10:33

Glöm aldrig bort att du är bääst snälla!

Jag tror på dig så mycket och du är en av dom starkadst personer jag någonsin har sett så kom i håg det så in i norden mycket !!!! här får du en bamse kram från mig! kraam på dig och kelly !!

Sofia
Postat 2010-12-28 kl 20:43:19
Blogg: http://rockferries.blogg.se/

Svar till kristin från en annan mamma - det handlar inte om något mamma grejs här. Men att vara mamma "för alla mammor oavsett ålder" så måste man faktiskt tänka ett steg framåt. Nakenbilder är något jag aldrig har satt ut på mitt barn, tror ni mig inte så kolla igenom min blogg. Varför har jag inte det, för att jag vill inte att någon pedofil gubbe sitter och tänker sexuellt om mitt barn. Nog vet vi att hon älskar sin dotter, men de finns faktiskt äckliga personer därute i världen som vill skada ett oskyldigt barn. och ingen mamma eller de som inte är förälder vill väl inte att de ska hända, eller missar jag nåt? Visst man kan och får blogga om vad man vill, men då får man också ta emot elaka kommentarer och de konsekvenser som kommer efteråt. Jag har skrivit dagbok ända sen jag var 8 år gammal, jag har bloggat ungefär i 1 år men jag skulle faktiskt inte skriva så privata inlägg som jag gör i dagboken för de andra har ju inte med de bråk som jag har med älsklingen eller de problem som har dykt upp. Visst som jag ser här finns många som stöttar Mikaela och de är bra och inget negativt, Men ni missförstår oss andra mammor konstant. Vi vill ju inget ONT bara hennes och kellys bästa. Vi är också mammor och vi har också barn som betyder mest av allt för oss också och vill bara dela med oss om vad som kan vara bra eller dåligt men hon gör som hon vill själv.



Men som alla andra så säger jag också bara min åsikt och de kanske skulle vara bra om du skrev i en dagbok istället eller på datorn och sparade. De handlar inte om att jag inte tycker om och läsa de du skriver eller få veta hur du mår eller hur de går för dig och din familj. Utan de handlar faktiskt också om att du skriver ut så många känslor som borde stanna mellan er och inte för hela världen. Jag förstår att din blogg är allt för dig och du skaffade den innan kelly kom in i ditt liv. Men när man får ett barn då ändras mycket i sin tillvaro och då är de inte bara sig själv längre.



De jag sitter och tänker över är att jag vet hur de känns då andra känner ens familjemedlem bättre än en själv. Tro mig jag har upplevt fler än 1000 ggr då främmande människor har suttit framför mig och sagt att dom var mina bröders bästa vän och berättat saker som jag inte har veta om alls men sanningen är den att dom ljög. Min bror vet hur de känns att sitta bredvid en helt vilt främmande man som påstår sig vara Fredriks bästa vän utan att ens ha en aning om att han satt bredvid.



Jag har en annan upplevlse som jag har fått genomgått och har gjort så in i helvete ont, för jag som syster borde väl känna mina syskon bäst eller hur? Men alla dom gångerna har jag känt mig kränkt och deprimerad efteråt och gråtit.



De du skriver på din blogg kommer människor att minnas, lätt att minnas för att du är en ung mamma och många är inte lika intresserad av en mamma som är 23 år, förstå mig rätt och missförstå mig inte fel? När Kelly är 14 så kommer hon mest troligen träffa massor av människor som vet en hel del om dig, träffa människor som kommer ljuga för att dom anser att de är kul men de sårar din dotter även om allt inte är sant för att hon vill känna sin mamma bäst än någon annan människa i livet.



Att skriva dagbok på datorn eller för hand kan faktiskt vara något fruktansvärt vackert du kan ge din dotter då hon blir äldre som hon får ärva och de hon läser kommer bara hon få veta, förutom att du också vet. Då hon kan få lära känna dig ännu mer och förstå att du har genomgått saker du med, att du också har vart ung då hon kanske kommer påstå att du inte vet ett skit. Du vet då man är ung så säger man massa saker - de gjorde jag med :)



Men vill du fortsätta så gör du de, men jag säger bara en åsikt och hur de faktiskt kan kännas för henne sen men visst de kanske inte heller blir så men de kan bli. Men jag stöttar dig oavsett och de gör vi alla mammor här ute och icke föräldrar, fast de finns en del som har tappat sitt huvud på vägen. Men du kan åtminstone fundera på de. Det kanske inte känns på samma sätt. Men du får åtminstone ut dina känslor och du sparar något fint bara för din vackra dotter och där för allt så slipper du nästan alla elaka kommentarer som du känner att du har nått en gräns där du är otroligt less.



Vi mammor är inte emot dig kom ihåg det Mikaela, vi tycker om dig lika mycket och beundrar dig för den du är. Stor kram till dig.



och angående vännen som svek dig, hon är bara en skit och vet inte vad hon går miste om. De är hon som förlorar och inte du. Så snälla söta rara lilla du "om jag får säga det :P" bry dig inte. Jag vet precis hur de är att möta såna när man har blivit en mamma.





Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar