Jag fattar inte vad folk tror om mig :S

Postat 2010-08-27 kl 19:13:00

- ulrika om Vecka 21-22:

Om du nu tycker att man verkligen såg att du var gravid i denna vecka 21-22, ca 1,5 vecka efter du fick reda på det, då borde ju DU ha märkt att du var gravid, eller?

ulrika om Inköpt till Bebisen - Kläder,skor och skallra ::
Oj, du var verkligen snabbt på att inhandla diverse saker till bebisen efter beskedet. Det låter lite fejkat med din historia, överdos, inte vet vad det är för kön m.m. Du visste nog säkert om din graviditet men ville ha en "annorlunda" story kring den för att locka läsare.
Sen är det lite konstigt att du köper en massa massa rosa saker till bebisen, trots att du inte vet vad det är för något. Visst, pojkar kan ha rosa, men jag tror nog inte att du tänker låta sin ev. son ligga i spjälsäng med bara rosa & klä honom i rosa. Inte när han väl har kommit ut.


Svar: Ja jag köpte saker på en gång när min mamma var okej med att jag skulle få en bebis! Jag tog första bussen till centrum och köpte upp hela min månadspeng!
jaha okej, tyck då att det låter fejkat! Är det konstigt eller att jag inte visste att jag var gravid, folk som ska snart föda vet ibland inte heller om det! Jag är 14 år, jag förtränger att jag skulle kunna vara gravid! Specielt när sjuksköterskan säger att jag kan ha svårt att bli gravid i framtiden för min mens hade slutat och hon trodde jag bara hade gått upp i vikt! Såklart om en vuxen som är skolläkare säger att det inte skulle kunna vara att jag är gravid, såklart jag inte tänker på det mer. Dom sa vecka 20 när jag var i malta.
Men när jag kom hem och gjorde ultraljud en vecka efter var det fortfarande vecka 20. så det var vecka 19 jag sa att jag inte hade märkt att jag var gravid. Vecka 22 tyckte jag att jag faktisk började se lite gravid ut. Visst hade jag gått upp tidigare också, men jag tänker på det mer nu "gud vad gravid jag ser ut!"
Och min överdos, vad har du med det att göra? Jag tror du också skulle vara rätt deprimerad om du blev överfallen och ingen verkade bry sig.

Och jag gillar rosa, sängen är rosa, ja vadå? det måste ju passa till mitt rum också!
Och jag kanske har köpt 2 rosa kläder till bebe, men herregud vem kan låta bli, jag säljer väl dom om det blir en pojke!

Men jag tycker mer det här är unisex kläder, har jag inte köpt dom också? :S

rebecca
Postat 2010-11-10 kl 21:55:50
Blogg: http://fineday.blogg.se/

man undrar faktiskt hur avundsjuka folk är på dig! jag har läst allt från den dagen du skrev att du var gravid tills hit nu ikväll, haha folk fattar nog inte riktigt hur det hade vart i den sittsen! Lycka till :)

Anonym
Postat 2011-01-05 kl 00:36:31

"min överdos, vad har du med det att göra?" du skyltar väldigt mycket med den där överdosen och på så sätt gör du så att ALLA som läser här har något med det att göra. Du bjuder in folk i det så du får tänka lite på det innan du skäller på någon.



Och en sak gumman, jag har också blivit överfallen, och det gick väldigt mycket värre än det gick för dig, och jag vet att det är sjukt jobbigt, men det allra viktigaste att komma ihåg är GÖR INTE DIG SJÄLV TILL ETT OFFER! ta inte på dig offer-rollen, vägra se dig själv som ett offer. för det var inte ditt fel.



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar