så fixar du hollywood lockar!

Postat 2009-04-18 kl 22:24:16


Fem enkla steg till trendfrisyren

Trenden med stora Hollywoodlockar håller i även i vår.

Förr i tiden gick man och lade håret på salong. Nu kan du skapa stjärnlockarna hemma - framför spegeln.

Aftonbladet har guiden.


1.Tvätta håret

Tvätta håret med volymschampo och volymbalsam. Handdukstorka håret torrt och lägg i ett skyddande serum. Spraya eventuellt hårpasséerna med läggningsspray.


2.Plattånga

Vill du få extra glansiga lockar så plattångar du passéerna som du ska rulla upp på papiljotterna. Detta sliter mycket på håret så gör det bara vid speciella tillfällen.


3.Rulla upp

Ta en tio centimeter bred lock och rulla upp den på stora spolar (har du dessutom värmespolar är det bästa sättet att få snygga lockar). Börja med håret på hjässan och avsluta med sidohåret.


4.Låt håret torka

Knyt en sjalett runt håret och låt håret torka, föna eventuellt håret torrt. För att vara säker på att håret är ordentligt torrt innan spolarna tas ut, känner du efter i underhåret att locken är helt torr.


5.Spreja

Dra försiktigt spolarna ur håret. Sätt fast alla lockarna med clips. När du har tagit ur alla spolarna sprejar du håret med fixeringssprej. Efter det formar du håret med händerna, eller bara släpper lös hårlockarna.



Min kommentar: Har alltid velat ha sånna lockar :D det e så jävla snyggt! men synd att det tar så långt tid, men någon dag ska jag fixa den frisyren :D

hajat
Postat 2010-11-28 kl 20:46:00
Blogg: http://haajroon.blogg.se/

för det första tycker jag att du är så grym som valde att behålla barnet och inte ta abort! du är så stark ;) jag ska vara skolans lucia i år och tänkte försöka mig på hollywoodlockarna, men tror du att man kan sova med papiljotterna? så är det bara att rulla ut dem på morgonen innan man ska uppträda? :D



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar